Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 17.08.2017
 • På tide å fortelle dere litt..

  Hei dere♥ Jeg har ikke skrevet så mye om hvordan helsen min er, hvordan jeg har det generelt sett, at skolen har begynt eller noe egentlig. Jeg tenkte derfor jeg kunne fortelle dere litt om det nå og hvordan det vil bli med bloggen min fremover. Som dere vet elsker jeg å blogge så det skal jeg forsette med uansett hva. Selv om jeg ikke nevner så mye om helsen min på bloggen lengre, så er den ikke så bra. Dere som ikke har lest bloggen min så lenge har nok ikke fått med dere det, men jeg lider av en kronisk sykdom som jeg har skrevet et eget innlegg om her. Der forklarer jeg mye om sykdommen min og alt jeg har godt gjennom de siste årene.

  Jeg har presset meg mye de siste årene på skolen, spesielt det året som just var. Nå har jeg rett og slett bestemt meg for at helsen kommer først og jeg skal derfor ta det tredje året (som jeg nå begynner i) på videregående over 2 år. Det er ikke noe krise å måtte bruke litt ekstra tid tenker jeg, spesielt når det kan hjelpe på helsen min også! Jeg vil få mer tid til å samle opp kreftene mine i hverdagen når jeg ikke har en så full timeplan. Jeg kommer til å ha fri to dager i uken, og det tror jeg virkelig vil hjelpe meg masse på veien til å bli frisk/ friskere. Jeg kommer til å lage et mer utfyllende innlegg om hvordan det går med denne "bedringsprosessen min", men jeg kan kort si at det er mye som gjenstår i forhold til undersøkelser, legetimer og generelt sett å få svar på ting.


  Jeg har det veldig bra ellers ser jeg bort i fra helsen min, og jeg gleder meg masse til å forsette med bloggingen (om det er et ord?) videre! Jeg har en del ideer til innlegg jeg kan lage og jeg tror de vil bli bra. Dere må gjerne komme med noen forslag til hva jeg burde ha mer av her på bloggen :) Dette ble et veldig informativt innlegg, men jeg følte det var på tide at jeg delte litt av hva som skjer med meg for tiden. Som sagt har jeg det veldig bra, men helsen min kunne ha vært bedre og det er ikke noe jeg føler at jeg trenger å legge skjul på!

  I dag hadde jeg på meg den nye genseren min fra Zara som jeg kjøpte da jeg var i Portugal. Jeg utrolig fornøyd med denne. Synes det er veldig kult med slike vide armer og ikke mist veldig behagelig å gå i!

  Ønsker dere alle en fin kveld videre

  🌸Camille

 • 19.07.2017
 • Er det mulig å bli tilfreds med utseendet sitt?

  Vi ble alle født med vårt egent unike utseende. Noen er lave, mens andre er høye. Noen har mørkt hår, mens andre har lyst hår. Noen har brune øyne, mens andre har blå øyne. Når vi ser oss i speilet kan vi se trekkene til foreldrene våre, enten det er moren din sine øyne, eller faren din sin nese. Er ikke dette utrolig vakkert. Likevel er dette unike utseende vi ble født med noe vi begynner å tvile på. I den yngre tiden av barndommen, vår, var det ikke noe vi tenkte over, men så kom tenårene og like etter ungdomsårene. Her fikk vi plutselig et stort press utenfra. Nå måtte vi alle nå det perfekte idealet uten å vite sannheten om at det egentlig ikke fantes. Faren din sin nese ble plutselig ikke bra nok, den ble både for stor og for lang. Du begynte å tvile, ikke bare på utseendet ditt, men også på deg selv.

  Når du ble myndig bestemte du deg for å legge deg under kniven. Dette gjorde du uten å tenke noe som helst over det på forhånd. Du fikk nesen du mente ville hjelpe deg å nå det perfekte idealet, men sluttet du å tvile på deg selv? Neppe. Du begynte å se flere ting du mente var "feil" på deg selv. Plutselig ble ikke puppene store nok. Overleppen din ble for tynn. Sinnarynken i pannen måtte vekk. Operasjon på operasjon, flere sprøyter med Restylane og Botox, og her sitter du i dag og fortsetter å tvile på deg selv. Dette er ikke greit! Så når kan vi egentlig gjøre oss tilfreds med utseendet vårt? Dette er et spørsmål jeg ofte tenker over.

  Gjør for all del hva du vil med utseendet ditt. Du bor i din egen kropp og det er du som bestemmer over den. Vi lever også bare en gang, så hvorfor kan vi ikke gjøre akkurat hva vi har lyst til? Men. Men vær så snill og tenk deg nøye om før du velger å endre på noe angående utseendet ditt. Les opp de 5 spørsmålene nedenfor. Dette er noen veldig dype spørsmål og jeg mener på ingen måte å trykke ned på deg som allerede har endret på noe, men til deg som nå vurderer å endre på noe, still deg disse spørsmålene og tenkt nøye over dem og svarene mine. Kanskje et lys går opp for deg og du ser noe du ikke gjorde før?

  1. Vil du ha det bedre med deg selv etter du har forandret det du ville forandre på? For meg er kanskje dette det viktigste spørsmålet å tenke over. Se for deg at du har fått det du ønsket deg, er du helt sikker på at dette vil hjelpe? Vil du føle deg mer komfortabel og selvsikker. Hvis så, gå for det, men hvis du tviler så se på det neste spørsmålet.
  2. Kan det være noen tanker som bare må jobbes med angående ditt syn på din egen kropp? Kanskje, bare kanskje puppene dine ikke er så små som du innbiller deg. Nesen din er kanskje ikke så stor som du tror heller. Du tenkte aldri på at leppene dine var små før, du elsket dem og smilet ditt, så hvorfor tenker du plutselig på det nå? 
  3. Hvordan vil resultatet se ut om 30 år? Denne er virkelig verdt å tenke over, spesielt når det kommer til plastisk kirurgi. Vi er vel alle helt klare over at hvis vi endrer på noe kroppen vår, så vil ikke resultatet forbli det samme livet ut? Dette betyr at du opp gjennom årene må foreta denne samme operasjonen flere ganger, som igjen fører oss over til neste spørmål.
  4. Er dette noe som er verdt å sette tid og penger i? Velger du å ta f.eks. Restylane, og blir fornøyd med resultatet så vil du nok fortsette med det også? Du må ta Resylane om og om igjen for å kunne beholde det du ser på som "drømmeleppene". Etter en par år med Restylane snakker vi om en ganske stor sum med penger. Det samme gjelder Botox og selvfølgelig plastisk kirurgi.
  5. Vil barna dine også forandre på det du forandret på da du var ung? La oss si at du velger å forandre på nesen din i en ung alder, når du blir voksen velger du å få et barn. Barnet vokser opp og stiller deg dette spørsmålet "Mamma, hvorfor har jeg ikke den samme nesen som deg?". Hva skal du svare barnet ditt, dette er virkelig er noe å tenke over hvis du skal ha barn en gang i framtiden.

  Til slutt må jeg bare si at jeg ikke har NOE SOM HELST IMOT folk som velger å endre på utseende sitt. Jeg er selv en brunette som farger håret blondt jevnlig. (Ikke at det kan sammenlignes helt med plastisk kirurgi, Botox og Restylane.) Det er noe som får meg til å føle meg mer komfortable og tilfreds med meg selv. Jeg liker å være blondt, det gjør med glad og lykkelig. Det handler altså om å ta de rette valgene for deg selv, men samtidig være bevist på de valgene man tar. Det skal heller ikke være slik at det er noe du føler at du må gjøre siden alle andre gjør deg.

  Vær deg selv, og hvis du ikke helt vet hvem du er eller vil være, jobb med å finne ut av det. Se etter de de tingene du liker ved deg selv framfor de du ikke liker. Nå tenker jeg ikke bare på utseende ditt, men deg, personligheten din og det som ligger inni deg. Utsende skal jo egentlig ikke ha noe å si, selv om det dessverre ofte blir framstilt slik i dagens samfunn. Det er den DU ER som har noe å si! Som jeg skrev på begynnelsen av innlegget, du er unik. Psykisk helse er også utrolig viktig. Har man det bra med seg selv psykisk blir man automatisk med tilfreds med hvordan man ser ut. Det kan ta sin tid, men en dag vil du kunne gjøre deg tilfreds med utseende ditt eller i hvert fall mer tilfreds en det du var før.

  🌸Camille

 • 17.07.2017
 • Kjære mamma

  Kjære Mamma.

  Gratulerer så mye med dagen verdens beste mamma♥ Du blir kanskje 44 år i dag (ikke at det er mye), men sjelen din er forsatt ung og alder har ikke noe å si spør du meg. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i deg og hvor mye du betyr for meg. Vi kan snakke sammen om alt, og med alt mener jeg ALT. Forholdet vårt er utrolig fint og vi har det alltid gøy når vi er sammen. Vi har utrolig mange fine minner å se tilbake på og enda flere i vente!

  Mamma du er en av mine beste venner og det kommer du alltid til å være. Du er der alltid for meg når jeg trenger det, og det setter jeg utrolig pris på! Jeg vet jeg kan være litt vel pratete til tider. (Ja, det kan vi si oss enig i hehe) At du orker å sitte å lytte til at det jeg har å si er helt utrolig! Alt av råd og tips du har gitt meg opp gjennom årene er noe som alltid vil være med meg. Jeg ser fram til masse fine år videre sammen med deg♥

  Glad i deg♥

  🌸Camille

 • 14.07.2017
 • Følelsen etter...  🌼 Følelsen etter du har hatt en god treningsøkt.

  🌼 Følelsen etter å ha gjort noe du gruet deg veldig til.

  🌼 Følelsen etter du har vasket og ryddet rommet/ leiligheten din.

  🌼 Følelsen etter du har laget en godt måltid som du kan nyte.

  🌼 Følelsen etter du har gjort noe fint for andre.  🌼 Følelsen etter du har dusjet på morgenen/ kvelden.

  🌼 Følelsen etter du har gått en lang tur ute i skogen.

  🌼 Følelsen etter du har sett slutten på favorittserien din.

  🌼 Følelsen etter du har hatt en fin dag sammen med familie/ venner.

  🌼 Følelsen etter du har pusset tennene dine og kan legge deg.


  Kommer du på noen flere?


  🌸Camille

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no