hits

Why I`m happy today

 • 04.02.2018 kl. 13:20

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

"NO WINTER LAST FOREVER;
NO SPRING SKIPS ITS TURN."
 - Hal Borland

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

"NO MATTER HOW LONG THE WINTER,
SPRING IS SURE TO FOLLOW."
 - Proverb

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

-WHAT I`M WEARING -
Lue Jean Paul // Skinjakke Zara // Genser Cubus // Jeans Gina T.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere♥ Ååå, jeg er så glad for at vi endelig har fått litt solfylte dager her på Sørlandet. Sol gir meg alltid godt humør! Jeg er så vinterlei nå, og kan virkelig ikke vente til våren begynner å nærme seg. En annen ting jeg er veldig glad for, er at jeg endelig er kvitt halsbetennelsen som jeg har hatt de siste dagene. Jeg har måtte holdt meg inne en par dager på grunn av dette, men nå er jeg mye bedre! Ikke 100% frisk, men mye bedre en det jeg har vært! 

Dere som har hatt halsbetennelse, vet nok nok dette, men det er ikke godt! Jeg har slitt med halsbetennelser hele livet, og får dem ofte en eller flere ganger i året. Nok om det! I dag er det søndag og jeg startet dagen med en tur ute i skogen med søsteren min og Molly♥ Jeg elsker å begynne dagene mine slik, spesielt nå som solen skinner og det er lyst og tørt ute i skogen. Jeg håper dere får en fin dag søndag også snakkes vi mer igjen snart!

🌸Camille

Hva slags blogger er jeg?

 • 27.11.2017 kl. 12:00

I det siste har jeg tenkt litt på akkurat dette: Hva slags blogger er jeg? Nå har jeg blogget i ca. et og et halvt år. Jeg har altså blogget en god stund og kan derfor si at jeg har en del erfaring med blogging. Likevel er det fortsatt mye mer å lære. Som blogger (folk som jobber med noe innenfor media generelt), er det alltid nye ting å lære og alltid noe en kan forbedre. Når jeg blar tilbake i arkivet mitt, ser jeg hvor mye jeg har forandret med i forhold til måten jeg blogger på. (Uff, blir nesen klein av å lese mine første innlegg..) Jeg har gått litt fram og tilbake med hva slags type innlegg jeg legger ut. Det er nettopp som får meg til å tenke på over hva slags blogger jeg er. Altså hvilken kategori bloggen min faller under.

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with f2 preset

HVA SLAGS BLOGGER ER JEG?


Selv føler jeg at jeg er en livsstils - og fotoblogger. Jeg blogger mest om hverdagen min og deler en god del bilder. Å ta bilder er en hobby som jeg trives veldig godt med. Denne hobbyen vil jeg gjerne bringe inn i min andre hobby som jeg også stortrives med, nemlig bloggen. Jeg føler jeg gjør det på en fin måte og får en balanse med litt andre innlegg også, f.eks. antrekket av dagen, siste innkjøp, room tours, produkter jeg liker osv. Jeg liker best og ha litt variasjon her på bloggen, men vil at hverdagslige og fotorelaterte innlegg skal være i fokus. Det er det jeg trives best med å blogge om, og det er nettopp det som er poenget. Som blogger må du jo like og engasjere deg for det du blogger om, eller så så blir det ikke noe gøy!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b5 preset

I NEED SOME HELP FROM YOU..


Grunnen til at jeg skiver dette innlegget er også fordi jeg føler jeg mangler noe her på bloggen, og jeg føler jeg trenger en liten forandring. Jeg trenger litt hjelp fra dere lesere♥ Nå er vi snart i desember og jeg har en del planer om en del innlegg jeg skal lage (blant annet en ny room tour - Christmas edition), men jeg lurer fortsatt på hva dere vil ha mer av. Jeg er åpen for alt egentlig! Bare det ikke har noe med sminke å gjøre, for det er ikke helt min greie, hehe!

Hadde satt veldig pris på om dere kunne tatt dere tid til å svare på disse to spørsmålene:


1. Hva slags innlegg vil dere se mer av?
2. Har dere noen ideer til innlegg jeg kan lage?

🌸Camille

Jeg satt meg et mål..

 • 13.10.2017 kl. 11:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

- Du finner et eget innlegg på dette antrekket HER -

Hei dere♥ Som dere kanskje la merke til, ble det ikke noe innlegg fra meg i går. Jeg satt meg en mål for ca. en måned siden og det var å dele et innlegg med dere hver eneste dag. Jeg visste med meg selv at det ville komme en dag hvor jeg ikke ville få tid til å oppdatere bloggen, akkurat som i går. Jeg er uansett stolt over at jeg har klart å oppdatere bloggen jevnlig den siste tiden! At det plutselig blir en dag der ikke kommer et nytt innlegg, gjør meg derfor ikke noe særlig. Meeen... siden det ikke kom noe innlegg i går, vil det komme to i dag! Jeg har noen utrolig flotte bilder som jeg vil dele med dere. Disse skulle egentlig komme i går, men som sagt strakk ikke tiden til. Haha, jeg vet ikke hvor interessant dette er for dere å lese om, men nå vet dere i hvert fall at jeg skal forsette med å oppdatere bloggen hver dag, men at det kan komme en dag hvor ikke bloggen blir oppdatert.

I går hadde jeg en del planer. Jeg møtte blant annet en utrolig god venn av meg som jeg ikke har sett på en god stund. Det var sååå koselig♥  Vi var på Sørlandssenteret og her fant jeg meg en kjempe søt overdel. Jeg skal se om jeg får lagt ut et outfit - innlegg i morgen, da kan jeg vise hvordan den ser ut på. Det har kommet så mye fint inn i butikkene nå til høsten. Selv om jeg har det meste jeg trenger, skal jeg ærlig innrømme at det friste veldig å kjøpe et par nye plagg. Det for uansett vente, for jeg har akkurat det jeg trenger for øyeblikket og mer trenger jeg ikke! Jeg synes bare det er gøy å gå rundt å se, uten å kjøpe noe også. Vi snakkes mer senere i dag!

Ønsker dere alle en utrolig fin dag videre♥

🌸Camille

A useful reminder in life

 • 28.09.2017 kl. 19:30

"Thousands of candles can be lighted from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happines never decreases by being shared." 

-Buddha

🌸Camille

5 tips til å blir mer produktiv

 • 26.09.2017 kl. 18:00

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

REGNFULLE DAGER, HØSTEN OG HVERDAGEN..

Regnfulle dager er vel noe vi alle forbinder med høsten? Det har vært dårlig vær på her på Sørlandet, spesielt de siste dagene. Det dårlige været et  tegnet på at høsten er i full gang og det er hverdagen også. Vi har har kommet godt inn i hverdagen igjen våres nå. Jeg tenkte derfor det passet å komme med noen gode tips. Disse tipsene handler både om hvordan du kan bli mer produktiv i hverdagen, men også hvordan du kan få en enklere hverdag.

Her har jeg tatt for meg 5 tips som hjelper meg mye i hverdagen. Alle er forskjellige og for noen er det kanskje bedre å gjøre ting på en andre måter. Det er ikke sikker alle tipsene jeg kommer med her er noe for alle. Uansett tror jeg alle kunne hatt nytte av å lese og tenkt gjennom dem:

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

1. HA DET RYDDIG RUNDT DEG
Start dagen med å re opp sengen din, rydde ut/ inn av oppvaskmaskinen og slike ting. Med andre ord, få litt orden på leiligheten/ huset ditt. (Mamma blir alltid glad når jeg rydder litt i huset for henne.) Etter du har gjort disse tingene vil du allerede føle deg mye mer produktiv og det er fortsatt bare morgenen. Har du ikke tid kan du også prøve å få unnagjort en del på kvelden før du legger deg.

2. SKRIV NED DAGENS GJØREMÅL
Du trenger ikke skive dem ned en gang, bare lag deg en liste med punktene i hodet. (Det gjør jeg, men vi er forskjellige og for noen er det best å skive dem ned.) På slutten av dagen kan du gå gjennom  listen og se om har oppnådd alt. Det vil føles utrolig bra når du kan krysse av punktene på listen. Det du ikke rakk eller husket, kan du skive ned igjen dagen dag.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

3. IKKE LEGG DEG FOR MANGE PLANER
Har du lagd deg alt for mange planer en dag? Du begynner kanskje å stresse og bli frustrert når du ser at du ikke strekker til? Du ender opp med bare få unnagjort 2 av de 5 tingene du hadde planlagt og du føler deg umiddelbart svært uproduktiv. Her var jeg et lite tips til deg og det er rett og slett å fordelene planene dine god tid på forhånd (hvis det lar seg gjøre). Slik vil det ikke samle seg mye opp på en dag.

4. FINN TID TIL DEG SELV
I hverdagen er det lett å føle seg under mye press. Alle forventer noe av deg og du føler du må strekke til på alle mulige områder. Føler du på mye press blir du fort stresset i tillegg. Noen ganger er beste du kan gjøre å finne litt tid til seg selv. Dette henger litt sammen med punktet over, når du planlegge dagene fremover er det viktig at setter av litt tid til deg selv. Det er vanskelig å være produkt når du ikke får noe nok tid til å ta vare på deg selv engang. Det å finne tid til seg selv er altså veldig viktig om du vil være en produktiv person.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

5. SE ETTER HVERDAGSLYKKENE
Ja, hverdagslykkene kan hjelpe deg på veien til å bli en mer produktiv person. Grunnen til at du kan føle deg uproduktiv kan være at du mangler litt inspirasjon og kanskje ikke finner den "gleden" i hverdagen. Det du kan gjøre er å stoppe opp litt av og til. Det trenger ikke ta mer en et minutt av dagen din. Tenkt over hva du har, hva som gjør deg glad og kanskje noe du gleder deg til. Dette punktet henger også sammen med punktet over, som er å finne litt tid til seg selv. Gjør noen ting som gjør deg godt å ta vare på deg selv.

Kommer dere på noen andre gode tips?

🌸Camille

12 ting bloggere kan kjenne seg igjen i

 • 03.09.2017 kl. 12:00

Dette innlegget har jeg hatt en idee om å lage lenge, så her kommer det! Dette er ting som vi bloggerne kan kjenne oss igjen i. Er du blogger så er det ikke sikkert du relaterte deg til alle disse tingene, men dette er i hvert fall de tingene jeg kan kjenne meg igjen i som blogger. Når du er blogger gjør du mye "rart" og tenker på en litt annen måte en det folk ellers gjør. Under har jeg skrevet om noen fordeler ved å være blogger, men også ting som er irriterende for oss bloggere og litt rare ting vi ellers gjør. For ja, der både positive og negative sider med å være blogger, men det er det vel med alle slags hobbyer? Det er selvfølgelig flere positive sider en negative, selv elsker jeg å blogge og det er hobby jeg trives veldig godt med!

Fordelene du har som blogger:

✏ Følelsen etter du har publisert et innlegg du har jobbet mye med er helt fantastisk.

✏ Vi kan bla tilbake i arkivet og finne ut hva vi gjorde på f.eks. akkurat denne dagen i fjor.

✏ Det er gøy å ha et sted hvor du samler alle minnene dine og som du senere kan se tilbake på.

✏ Å få fine tilbakemeldinger på et innlegg er alltid kjekt, også når andre sier de kan kjenne seg igjen i det du skiver om.

De irriterende tingene ved å blogge:

✏ Du får det perfekte bilde, men så klarer du å trykke feil og sletter bildet/ bildene.

✏ Du har skrevet noe i et innlegg til bloggen og plutselig glemmer du å lagre og alt forsvinner.

✏ Det skal ofte 20 bilder +/- før du får et bilde du kan bruke til bloggen. Andre ganger skal det bare 3 bilder til, dette varier veldig!

✏ Å komme på med en god overskrift er ikke alltid så lett. Den må være fengende og interessant, slik at leserne vil lese det du har skrevet om.

De litt sære/ rare tingene du gjør:

✏ Du bruker notatappen (eller notisbøker) hele tiden til å skive ned ideer til blogginnlegg.

✏ Du tar deg ofte en tur innom bloggen for å se om du har fått noe respons på det siste innlegget.

✏ De/ den du bor med er ikke alltid helt gira på å hjelpe deg med å ta bildet ettersom det kan ta en stund, haha!

✏ Du er veldig nøye når du først skal redigere bilder til bloggen. De må ikke bli for redigerte, men samtidig vil du at de skal ha en fin effekt.

Er du blogger, hvis så kunne du kjenne deg igjen i noen av disse tingene?

🌸Camille

Når ble vi egentlig så avhengige av mobilen?

 • 01.09.2017 kl. 20:35

Hei dere♥ Her om dagen var jeg på loftet for å lete etter noe. Mens jeg lette kom jeg over alle mobilene som jeg har hatt tidligere. Jeg fikk helt sjokk da jeg først så dem. For det første så trodde jeg de var mye større en som så, i hvert fall etter det jeg husket, men nei jeg tok helt feil. Jeg visste at de var mindre en de mobilene man får tak i den dag i dag, men ikke at de var så små! Nå har jeg ikke sett disse mobilene på åresvis, så jeg hadde vel bare glemt helt bort hvordan de så ut!

En annen ting jeg også la spesielt merke til, er hvor tunge og kompakte de er. Det er litt rart, men selv om mobilene har blitt mye større, så har de ikke blitt noe tyngre en det de var før, da vil jeg heller si mange har blitt enda lettere. Sykt rart å tenke på egentlig. Noe som også er veldig rart er at på de første mobilene man fikk tak i da jeg var liten, kunne man kunne man kun ringe og sende melding med. Var man heldig hadde man også et lite kamera på baksiden, men om det tok bra bilder er et helt annet spørsmål haha. Hvis dere lurer, nei bildene ble lang i fra bra!

Her ser dere mobilene i rekkefølge, dere ser vel selv hvem som er nyest og eldst?

Tenk dette, før hadde man i man ikke Internett, apper (sosiale medier), et bra kamera, gps og alt det andre som vi har på mobilen nå. Den første mobilen jeg fikk, hadde jeg ikke et eneste spill på engang og jeg kunne ikke ned et spill i det hele tatt! Jeg husker godt den neste mobilen jeg fikk, for den kunne jeg ha et spill på. Det var helt utrolig å kunne ha et spill mobilen den gangen, nå er det helt vanlig og man kan laste ned så mange gratis spill/ apper som man vil! Det er nesten skremmende hvor fort teknologien har utviklet seg. Jeg gikk i  4. Klasse da jeg fikk min første mobil. Jeg var altså 10 år gammel og det er helt utrolig hvordan mobilen har utviklet seg på bare disse 8 årene.

På noen måter synes jeg denne mobilutviklingen er positiv, men på andre måter faktisk ikke. Jeg føler vi, inkludert meg selv, har blitt alt for opptatt av mobilen. Hvor en vi går ser vi andre folk som stirrer inn i skjermen.  Enten et er på en Café sammen med en venninne, i lunsjen på jobben/ skolen eller når du sitter i busen. Mobilen ser du bokstavelig talt overalt. Hva skjedde med å være til stede og ha en fin samtale med de som er rundt deg? Når tok denne mobilavhengigheten overhånd?

Til deg som ikke opplevde denne voldsomme mobilutviklingen. Her har du "mursteinene" som vi brukte i "gamledager":

Mobilen i seg selv har blitt en egen liten verden og vi glemmer fort at det finnes en virkelig verden bak skjermen også. Det er lett å føle seg "slukt" inn i denne "mobilverdenen". Vi satt ikke med hodet vårt så mye i denne skjermen før, så hvorfor gjør vi det så ofte nå? Jeg tror svaret på dette er da mobilene gikk fra å bare være en mobil, til å bli en datamaskin med et innebygget kamera og gps. Det er ikke rart vi sjekker mobilen hele tiden når vi har så mange ting å holde styr på. Vi vil ikke gå glipp alt som skjer i "mobilverdenen" heller (nå tenker jeg spesielt på sosiale medier). Vi må holde oss oppdaterte på alt som skjer til en hver tid!

Hva kan vi gjøre med dette, for vi vel leve i den virkelige verden også? Vi må kunne sitte i bussen og snakke med hverandre i stedet for å sitte hver for oss med ansiktet i skjermen. Vi må kunne prate med hverandre i lunsjen på skolen/ jobben uten at noen drar fram mobilen sin. Vi må kunne sitte på en Cafe eller restaurant og nyte maten sammen med de rundt deg isteden for å ta bilde av maten og stresse med å få lagt det ut. Til slutt vi må ikke føle at vi trenger å sjekke mobilen, vi kan vente med å sjekke den til vi er ferdig med det vi skulle den dagen.

Jeg så en veldig interessant video på YouTube, nå husker jeg ikke hva denne videoen het, men den handlet om en jente som hadde en slik mobil som man bare kan ringe og sende melding med. Hun ble ofte sett på litt annerledes på grunn av dette, men det brydde hun seg ikke om. Tvert i mot så ble hun faktisk mer inspirert til å forsette med det hun holdt på meg. Hun var en veldig kreativ og fantasifull person, og fikk mer tid til å utvikle talentene sine når hun ikke hadde det "maset" utenfra som alle oss med mobil har i en viss grad. 

Jeg ble faktisk litt inspirert av henne og det fikk meg til å tenke litt. Du trenger ikke å ha så mange apper på mobilen din. Jeg er blogger og bruker derfor en del tid på mobilen til å redigere bilder, skive notater og oppdatere Instagram. Selv om jeg gjør alle disse tingene klarer jeg å være vekke fra mobilen min. Jeg bruker f.eks. ikke apper som Snapchat, Twitter, Tumbler, Pinterest og Spotify. Når det kommer til sosiale medier bruker jeg kun tre: Instagram, Facebook og blogg.no. Poenget mitt er at du trenger ikke å føle at du må være aktiv på alle sosial medier, finn heler noen du liker og kutt ut resten. Gjør du det så vil du ikke føle at du må sjekke mobilen din like ofte.

Dette var bare et lite tips fra meg, du trenger ikke å ta i mot tipset over. Det er helt opp til deg selvfølgelig, men jeg synes uansett det er viktig å tenke over hvor mange sosiale medier vi egentlig tenger å ha på mobilen. Du vil kanskje føle at du går glipp av noe viss du kvitter deg med noen sosial medier, sånn som meg som ikke bruker Snapchat for eksempel, men hva så? Du vil vel heller være til stede i den virkelige verden en å føle deg slukt inn i denne "mobilverdenen"? Det er mye vi kan gjøre for å bli flinkere til å la være å sjekke mobilen vår, og en av dem er som jeg nevnte over her et sted, rett og slett bare vente med å sjekke mobilen til du komme igjen. Jeg skjønner ikke hvorfor vi er må være så utålmodige. Her kan jeg selv bli flinkere, og jeg håper vi sammen kan hjelpe hverandre med å komme oss ut av denne "mobilverdenen" og bli de som tar det første skrittet i riktig retning.

🌸Camille

Vi har godt av å være sammen med eldre!

 • 31.08.2017 kl. 20:15

Hei hei dere! I dag var bestemor og jeg på et et sted som heter Myren gård her i Kristiansand. Det er en utrolig fin plass som man kan gå tur, ha piknik, ta bilder og mye mer! Sist jeg var her som var på lørdag da jeg bare skulle jogge forbi, var det noen som giftet seg her. Jeg har også sett folk ha konfirmasjonen sin her, denne plassen brukes altså til mye forskjellig. Det er utrolig fint på Myren gård, så jeg skjønner godt hvorfor folk liker denne plassen så godt. Hvis man tar runden rundt hele denne "gården", kommer man også ned til sjøen, noe som jeg synes er veldig fint.

Se på denne plassen da, er det ikke utrolig fint her?

🌿🌸 Dagens antrekk: jakke fra ONLY // topp og jeans fra Gina Tricot // veske fra ASOS // sko (keds) fra Zalando // øredobber fra SNÖ 🌿🌸

Formen min er ikke så bra for tiden, men jeg prøver uansett å være flink til å komme meg litt ut i blant. Det er spesielt kjekt når jeg kan gå tur sammen med bestemoren min. Det var hun som var så snill å ta bilder for meg i dag♥ Vi har det alltid fint når vi er sammen og dere som har fulgt bloggen min en stund, har nok fått med dere at vi står hverandre veldig nært! Jeg har tross alt vokst og med henne fra jeg var liten. Hun bor i en leilighet rett under meg, så det sier kanskje litt.


Selv tror jeg alle unge har gått av å være sammen med litt eldre folk i blant. Eldre folk har levd lengre og opplevd mye mer en oss unge. De har mer erfaringer men livet og kan derfor lære og fortelle oss ting vi kanskje ikke visste, og ikke minst komme med mange godt råd! Jeg klarer ikke helt å forklare dette med ord, men det å være sammen med eldre folk er i hvert fall noe som gjør en veldig godt, det er det som er poenget mitt her. Det er dessverre ikke alle som har noen besteforeldre igjen. Jeg har selv mistet en da jeg var liten, og setter derfor utrolig pris på de jeg har. Jeg er også veldig heldig som har ganske unge besteforeldre♥

🌸Camille

De ble funnet dumpet i en veigrøft

 • 26.08.2017 kl. 14:00

Er det noe jeg synes er veldig trist og som jeg får vondt i hjertet mitt bare av å tenke på, så er det hvordan mange katter blir behandlet i deg. Det finnes folk som mishandler kattene sine, dumper dem på gaten og rett og slett ikke klarer å ta vare på dem. Dette gjelder voksne katter, men spesielt kattunger. Det er mange som "glemmer" å sterilisere og kastrere kattene sine, og vips har de 7 små kattunger uten å være forberedt på det. De vet godt med selv at de ikke kan passe på 9 katter, og velger og selge dem. De får kanskje bare solgt 2 og så vet de ikke hva de skal gjøre med resten..

Det er dette som er problemet. Det blir rett og slett mange for mange katter. Det koster å sterilisere/ kastrere katten sin og det er ikke alle som har råd til det engang, men når man først får seg en katt som bare for å si det IKKE er en leke, men et levende vesen, må man vente at det vil koste litt. Vurderer man og skaffe seg katt er dette med kostnader virkelig noe som må tenkes godt over. Katten trenger for det første mat, drikke, noe til å ha maten og drikken sin i, den trenger pleie, medisiner hvis den blir syk, ormekur, leker, en plass å sove og mye mer. Ja, det er faktisk en god del ting man må ha i orden når man har katt.

To av mine eldste katter ble faktisk funnet av dyrebeskyttelsen som kattunger da de var kun 6 uker gamle! De fant dem forlatt alene langs en bilvei, noe som tydet på at det var noen som bare hadde dumpet dem der. Det er nok derfor dette tema med katter og dyremishandling har satt seg dypt inni meg. Katter og andre dyr har sine rettigheter akkurat som mennesker og selv om de ikke er like "viktige" som et menneske, har de også et liv, sine tanker og følelser. Ja, dyr kan faktisk tenke og føle de også!

Tuppen og Lillemor - to søstre som ble funnet dumpet i en veigrøft som kattunger.

Jeg vil på det sterkeste anbefale deg som har lyst på katt å ta deg en tur innom dyrebeskyttelsen i byen din. Her finnes det mange friske og sunne katter som trenger et nytt hjem. Disse kattene har som Tuppen og Lillemor kanskje opplevd en så grusom ting som å bli dumpet i en skråning. De trenger en plass de kan føle seg trygge og få nok av kjærlighet. Føler du at du har det som skal til for å hjelpe en av disse kattene, så gjør det og ikke vent med det!


Jeg har hatt Tuppen og Lillemor i 10 år nå, så de har vært med meg i mange år. De får nok av kjærlighet, oppmerksomhet og viktigst av alt så føler de seg trygge hjemme hos meg og familien min. De er friske og sunne katter og har aldri vært syke eller lidd noe nød. Ettersom jeg har vokst opp meg katter fra jeg var liten, føler jeg at jeg kan si at jeg kan en god del om akkurat katter. Jeg kan for eksempel se om en av kattene mine virker litt triste, og da gir jeg dem ekstra mye kos og kjærlighet. Noen ganger er det bare det katten din vil ha av deg, litt mer oppmerksomhet!

Jeg må avslutte dette innlegget med å si hvor fantastiske vesen nettopp katter er. Får du deg en katt har du virkelig en god venn som vil være med deg i mange år. Den vil få deg til å både smile og le uansett hvilket humør du er i. Noen ganger vil den kanskje prøve å irritere deg litt og andre ganger vil den bare ha masse masse kos. Katter er også veldig renslige og lettstelte, og klarer seg fint alene mens du er på jobb/skole. Bare husk å ikke være vekke fra den hele dagen og sette av litt tid til den hver dag.

🌸Camille

Naturen gjør oss lykkeligere

 • 24.08.2017 kl. 15:00

Hei dere♥ I dag tenke jeg det passet å dele noen bilder som jeg tok da jeg var på tur med søsteren min i går. Som jeg nevne tidligere i dag i "10 ting ting jeg setter pris på" - innlegget mitt (HER), er naturen noe jeg virkelig setter pris på her i Norge. Vi har en utrolig vakker natur og en unik mulighet når det kommer til utvalg av plasser å gå tur. Så og si alle (med mindre du bor midt i byen), bor i nærheten av en skog. Selv bor jeg rett med en skog med både fin tursti, et vann og flere små topper.

En av grunnene til at jeg liker å være ute i naturen, er alle motivene som finnes der. Jeg elsker å ta bilder, samtidig som jeg også liker å være ute i naturen så det er et vinn vinn for meg. Jeg tror alle har godt av å koble litt ut i hverdagen, komme seg ut i naturen og få seg litt frisk luft. Det er forsket på dette med å være ute i naturen og det er faktisk noe som kan gjør en lykkeligere. Om jeg ikke tar feil har det noen med både fargene og sansene opptar når man er ute i naturen. Er ikke det kult?

Dette er bare et lite tips fra meg: Har du en dårlig dag så ta deg en joggetur eller gåtur i nærmeste skog!

Er du flink til å utnytte naturen og det den har å by på?

🌸Camille

10 ting jeg setter pris på

 • 24.08.2017 kl. 07:29

Det er mange ting å sette pris på, spesielt for oss som er så heldig i et land som Norge. I dette innlegget har jeg plukket ut 10 ting jeg selv kan relatere meg til. Jeg har også valgt å begrunne akkurat hvorfor jeg setter pris på disse ulike tingene, så hvis du skulle lure på akkurat hvorfor disse tingene betyr så mye for meg, er det bare å lese den teksten som ikke er uthevet også. Det er selvfølgelig mye annet jeg også setter pris på her i livet, men her er 10 av de av de tingene som først dukker opp da jeg tenke på ting jeg setter pris på.

Liste over 10 ting jeg setter pris på og hvorfor:

1. De rundt meg. Nå tenker jeg både på familien min og vennene mine. Av alle tingene jeg har skrevet på denne listen, er det nok de rundt meg som betyr mest for meg. Hvem hadde jeg i det hele tatt vert uten dem? Jeg mener tenk på de som ikke har noen, eller som har mistet alle rundt seg. Har du noen rundt deg som du er glad i, så bare husk å være takknemlig og ta vare på det båndet dere har mellom hverandre. 

2. Naturen som omringer meg. Spør du meg er norsk natur noe av det fineste som finnes. Jeg er så heldig som bor veldig nær både skog, vann og hav. Det tar seriøst ikke mer en 2 minutter og vips er jeg i naturen Jeg elsker å være ute i naturen, enten det er å gå tur, jogge eller å ta bilder, så er det et sted jeg virkelig trives i. Er det en ting jeg virkelig anbefaler deg, så er det å tilbringe mer tid i naturen (hvis du ikke gjør det fra før av), man har utrolig god av det, spesielt i en travel hverdag. Det er regne medisinen å være ute i naturen spør du meg!3. Ferier jeg har vært på. Det er ingen hemmelighet at det koster å reise, og det er ikke alle som har råd til å reise på ferie hver sommer. Jeg synes egentlig det er litt trist når man barn begynner på skole etter sommerferien og det nesten er forventet at de har reist på ferie et sted. "Hvor har du vært?" kan barn begynne å spørre hverandre om. Jeg synes det er viktig at man gjør seg selv obs på akkurat dette. Jeg setter derfor utrolig pris på at alle feriene jeg har vært på opp gjennom årene.

4. At jeg bor i et så bra land som Norge. Det er virkelig ikke noe vi burde ta som en selvfølelse og vi burde alle være utrolig takknemlig for at vi er så heldige å bo her. Norge er et utrolig bra land å bo i på så mange områder. Vi har har tilgang på gratis helsetjenester, vi har rett til 13 års skolegang, vi har et bra velferdssystem og vi har det generelt veldig bra! Her kunne jeg laget en lang liste, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener.

5. At jeg aldri sulter. Mat har jeg nok av og jeg trenger aldri å sulte eller lete etter mat. Hvis jeg er sulten kan jeg bare åpne kjøleskapet eller gå på butikken. Er der noe jeg virkelig setter pris på så er det at jeg både har tilgang på mat og drikke hver eneste dag. Det er vanskelig å forestille seg dette, men  når du leser denne setningen er det faktisk mennesker som sulter her i verden og ikke har tilgang på verken mat eller rent vann. Jeg får vondt inni meg av å tenke på det!

6. Mine fire herlige katter. Dyr er noe som alltid har tatt en stor plass i hjerte mitt og kattene mine betyr spesielt mye for meg. Jeg har vokst opp med dem og de har alltid fått meg til gitt meg en grunn til å smile og le. Det er ikke alle som kan ha dyr av ulike årsaker, så jeg er utrolig heldig som kan bo med fire katter! Noe jeg synes er veldig trist med akkurat katter, er at det er så mange som blir mishandlet og dumpet på gaten. To av kattene mine ble faktisk funnet slik av dyrebeskyttelsen. Vurderer du å skaffe deg katt anbefaler jeg virkelig å ta deg en tur innom dyrebeskyttelsen for å hjelpe disse kattene.7. Rommet mitt og alt jeg eier. Ikke bare rommet mitt og det at jeg har en plass å sove, men også alle tingene jeg eier og bruker daglig. Man tenker kanskje ikke hvor viktig en tannbørste er i hverdagen eller hvor viktig det er med bestikket til måltidene sine. Små ting som dette blir fort tatt som en selvfølelse og jeg synes derfor det er viktig at man bare stopper opp litt av og til og faktisk setter pris på ting som tannbørsten sin og bestikket sitt. Ja, så "små" ting som det!

8. Mennesker som vil en godt. Denne henger litt sammen med punkt 1, men dette trenger nødvendigvis ikke være personer du kjenner så godt. Det kan være hun som står i kassen på butikken og alltid smiler så fint til deg eller han gamle naboen som alltid er så snill og måker over inngangspartiet ditt om vinteren. Jeg håper inderlig alle føler de har slike personer rundt seg. Det er veldig viktig for en og jeg setter utrolig pris på de jeg har møtt i livet mitt til nå.

9. Alle minner og erfaringer jeg har samlet hittil. Nå tenker jeg ikke bare på alt jeg har opplevd, men også alt jeg har lært de 18 årene jeg har vært på denne jorda. Jeg har sett mye, både feilet og lykkes med ting og jeg har gjort ting jeg aldri trodde jeg kunne klare. Jeg har lært mye om meg selv på denne måten og det ser jeg på som veldig positivt. Det er forsatt mye jeg vil lære og ikke minst oppleve, og hvem kan egentlig si seg fornøyd med nettopp det å lære og oppleve nye ting?

10. Tanken på mulighetene jeg har. Jeg er bare 18 og har et helt liv foran meg. Det er mange veier jeg kan gå og mye jeg kan velge å gjøre. I Norge har vi mange muligheter når det kommer til utdanning og hva man vil jobbe med, og jeg setter utrolig pris på alle mulighetene som ligger foran meg. Jeg har forsatt god tid til å velge og trenger ikke ta meg et valg over natten liksom, men synes likevel det er greit å tenke litt over alle disse mulighetene jeg har i blant.

Hva setter du pris på i livet ditt?

🌸Camille

På tide å fortelle dere litt..

 • 17.08.2017 kl. 18:40

Hei dere♥ Jeg har ikke skrevet så mye om hvordan helsen min er, hvordan jeg har det generelt sett, at skolen har begynt eller noe egentlig. Jeg tenkte derfor jeg kunne fortelle dere litt om det nå og hvordan det vil bli med bloggen min fremover. Som dere vet elsker jeg å blogge så det skal jeg forsette med uansett hva. Selv om jeg ikke nevner så mye om helsen min på bloggen lengre, så er den ikke så bra. Dere som ikke har lest bloggen min så lenge har nok ikke fått med dere det, men jeg lider av en kronisk sykdom som jeg har skrevet et eget innlegg om her. Der forklarer jeg mye om sykdommen min og alt jeg har godt gjennom de siste årene.

Jeg har presset meg mye de siste årene på skolen, spesielt det året som just var. Nå har jeg rett og slett bestemt meg for at helsen kommer først og jeg skal derfor ta det tredje året (som jeg nå begynner i) på videregående over 2 år. Det er ikke noe krise å måtte bruke litt ekstra tid tenker jeg, spesielt når det kan hjelpe på helsen min også! Jeg vil få mer tid til å samle opp kreftene mine i hverdagen når jeg ikke har en så full timeplan. Jeg kommer til å ha fri to dager i uken, og det tror jeg virkelig vil hjelpe meg masse på veien til å bli frisk/ friskere. Jeg kommer til å lage et mer utfyllende innlegg om hvordan det går med denne "bedringsprosessen min", men jeg kan kort si at det er mye som gjenstår i forhold til undersøkelser, legetimer og generelt sett å få svar på ting.


Jeg har det veldig bra ellers ser jeg bort i fra helsen min, og jeg gleder meg masse til å forsette med bloggingen (om det er et ord?) videre! Jeg har en del ideer til innlegg jeg kan lage og jeg tror de vil bli bra. Dere må gjerne komme med noen forslag til hva jeg burde ha mer av her på bloggen :) Dette ble et veldig informativt innlegg, men jeg følte det var på tide at jeg delte litt av hva som skjer med meg for tiden. Som sagt har jeg det veldig bra, men helsen min kunne ha vært bedre og det er ikke noe jeg føler at jeg trenger å legge skjul på!

I dag hadde jeg på meg den nye genseren min fra Zara som jeg kjøpte da jeg var i Portugal. Jeg utrolig fornøyd med denne. Synes det er veldig kult med slike vide armer og ikke mist veldig behagelig å gå i!

Ønsker dere alle en fin kveld videre

🌸Camille

Er det mulig å bli tilfreds med utseendet sitt?

 • 19.07.2017 kl. 22:00

Vi ble alle født med vårt egent unike utseende. Noen er lave, mens andre er høye. Noen har mørkt hår, mens andre har lyst hår. Noen har brune øyne, mens andre har blå øyne. Når vi ser oss i speilet kan vi se trekkene til foreldrene våre, enten det er moren din sine øyne, eller faren din sin nese. Er ikke dette utrolig vakkert. Likevel er dette unike utseende vi ble født med noe vi begynner å tvile på. I den yngre tiden av barndommen, vår, var det ikke noe vi tenkte over, men så kom tenårene og like etter ungdomsårene. Her fikk vi plutselig et stort press utenfra. Nå måtte vi alle nå det perfekte idealet uten å vite sannheten om at det egentlig ikke fantes. Faren din sin nese ble plutselig ikke bra nok, den ble både for stor og for lang. Du begynte å tvile, ikke bare på utseendet ditt, men også på deg selv.

Når du ble myndig bestemte du deg for å legge deg under kniven. Dette gjorde du uten å tenke noe som helst over det på forhånd. Du fikk nesen du mente ville hjelpe deg å nå det perfekte idealet, men sluttet du å tvile på deg selv? Neppe. Du begynte å se flere ting du mente var "feil" på deg selv. Plutselig ble ikke puppene store nok. Overleppen din ble for tynn. Sinnarynken i pannen måtte vekk. Operasjon på operasjon, flere sprøyter med Restylane og Botox, og her sitter du i dag og fortsetter å tvile på deg selv. Dette er ikke greit! Så når kan vi egentlig gjøre oss tilfreds med utseendet vårt? Dette er et spørsmål jeg ofte tenker over.

Gjør for all del hva du vil med utseendet ditt. Du bor i din egen kropp og det er du som bestemmer over den. Vi lever også bare en gang, så hvorfor kan vi ikke gjøre akkurat hva vi har lyst til? Men. Men vær så snill og tenk deg nøye om før du velger å endre på noe angående utseendet ditt. Les opp de 5 spørsmålene nedenfor. Dette er noen veldig dype spørsmål og jeg mener på ingen måte å trykke ned på deg som allerede har endret på noe, men til deg som nå vurderer å endre på noe, still deg disse spørsmålene og tenkt nøye over dem og svarene mine. Kanskje et lys går opp for deg og du ser noe du ikke gjorde før?

 1. Vil du ha det bedre med deg selv etter du har forandret det du ville forandre på? For meg er kanskje dette det viktigste spørsmålet å tenke over. Se for deg at du har fått det du ønsket deg, er du helt sikker på at dette vil hjelpe? Vil du føle deg mer komfortabel og selvsikker. Hvis så, gå for det, men hvis du tviler så se på det neste spørsmålet.
 2. Kan det være noen tanker som bare må jobbes med angående ditt syn på din egen kropp? Kanskje, bare kanskje puppene dine ikke er så små som du innbiller deg. Nesen din er kanskje ikke så stor som du tror heller. Du tenkte aldri på at leppene dine var små før, du elsket dem og smilet ditt, så hvorfor tenker du plutselig på det nå? 
 3. Hvordan vil resultatet se ut om 30 år? Denne er virkelig verdt å tenke over, spesielt når det kommer til plastisk kirurgi. Vi er vel alle helt klare over at hvis vi endrer på noe kroppen vår, så vil ikke resultatet forbli det samme livet ut? Dette betyr at du opp gjennom årene må foreta denne samme operasjonen flere ganger, som igjen fører oss over til neste spørmål.
 4. Er dette noe som er verdt å sette tid og penger i? Velger du å ta f.eks. Restylane, og blir fornøyd med resultatet så vil du nok fortsette med det også? Du må ta Resylane om og om igjen for å kunne beholde det du ser på som "drømmeleppene". Etter en par år med Restylane snakker vi om en ganske stor sum med penger. Det samme gjelder Botox og selvfølgelig plastisk kirurgi.
 5. Vil barna dine også forandre på det du forandret på da du var ung? La oss si at du velger å forandre på nesen din i en ung alder, når du blir voksen velger du å få et barn. Barnet vokser opp og stiller deg dette spørsmålet "Mamma, hvorfor har jeg ikke den samme nesen som deg?". Hva skal du svare barnet ditt, dette er virkelig er noe å tenke over hvis du skal ha barn en gang i framtiden.

Til slutt må jeg bare si at jeg ikke har NOE SOM HELST IMOT folk som velger å endre på utseende sitt. Jeg er selv en brunette som farger håret blondt jevnlig. (Ikke at det kan sammenlignes helt med plastisk kirurgi, Botox og Restylane.) Det er noe som får meg til å føle meg mer komfortable og tilfreds med meg selv. Jeg liker å være blondt, det gjør med glad og lykkelig. Det handler altså om å ta de rette valgene for deg selv, men samtidig være bevist på de valgene man tar. Det skal heller ikke være slik at det er noe du føler at du må gjøre siden alle andre gjør deg.

Vær deg selv, og hvis du ikke helt vet hvem du er eller vil være, jobb med å finne ut av det. Se etter de de tingene du liker ved deg selv framfor de du ikke liker. Nå tenker jeg ikke bare på utseende ditt, men deg, personligheten din og det som ligger inni deg. Utsende skal jo egentlig ikke ha noe å si, selv om det dessverre ofte blir framstilt slik i dagens samfunn. Det er den DU ER som har noe å si! Som jeg skrev på begynnelsen av innlegget, du er unik. Psykisk helse er også utrolig viktig. Har man det bra med seg selv psykisk blir man automatisk med tilfreds med hvordan man ser ut. Det kan ta sin tid, men en dag vil du kunne gjøre deg tilfreds med utseende ditt eller i hvert fall mer tilfreds en det du var før.

🌸Camille

Kjære mamma

 • 17.07.2017 kl. 18:00

Kjære Mamma.

Gratulerer så mye med dagen verdens beste mamma♥ Du blir kanskje 44 år i dag (ikke at det er mye), men sjelen din er forsatt ung og alder har ikke noe å si spør du meg. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i deg og hvor mye du betyr for meg. Vi kan snakke sammen om alt, og med alt mener jeg ALT. Forholdet vårt er utrolig fint og vi har det alltid gøy når vi er sammen. Vi har utrolig mange fine minner å se tilbake på og enda flere i vente!

Mamma du er en av mine beste venner og det kommer du alltid til å være. Du er der alltid for meg når jeg trenger det, og det setter jeg utrolig pris på! Jeg vet jeg kan være litt vel pratete til tider. (Ja, det kan vi si oss enig i hehe) At du orker å sitte å lytte til at det jeg har å si er helt utrolig! Alt av råd og tips du har gitt meg opp gjennom årene er noe som alltid vil være med meg. Jeg ser fram til masse fine år videre sammen med deg♥

Glad i deg♥

🌸Camille

Følelsen etter...

 • 14.07.2017 kl. 08:40🌼 Følelsen etter du har hatt en god treningsøkt.

🌼 Følelsen etter å ha gjort noe du gruet deg veldig til.

🌼 Følelsen etter du har vasket og ryddet rommet/ leiligheten din.

🌼 Følelsen etter du har laget en godt måltid som du kan nyte.

🌼 Følelsen etter du har gjort noe fint for andre.🌼 Følelsen etter du har dusjet på morgenen/ kvelden.

🌼 Følelsen etter du har gått en lang tur ute i skogen.

🌼 Følelsen etter du har sett slutten på favorittserien din.

🌼 Følelsen etter du har hatt en fin dag sammen med familie/ venner.

🌼 Følelsen etter du har pusset tennene dine og kan legge deg.


Kommer du på noen flere?


🌸Camille

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no