hits

6 produkter jeg sverger til

 • 08.11.2017 kl. 17:15

- 6 PRODUKTER JEG SVERGER TIL -

Jeg tipper du akkurat som meg, har noen produkter som du alltid faller tilbake til. I dette innlegget har jeg samlet 6 produkter som jeg sverger til. Disse produktene har virkelig aldri skuffet meg og jeg faller alltid tilbake til dem uansett hva. Her har jeg tatt med alt fra hår til sminke og andre skjønnhets produkter. Jeg har selvfølgelig en en del andre produktet jeg er veldig glad i, men da jeg ført tenke på "produkter jeg sverget til", var det disse 6 som først dukket opp. Hvis jeg skal trekke fram det produktet som jeg sverget mest til, så må det bli nr. 4. Punktene er btw, listet opp i tilfeldig rekkefølge.

Alle er forskjellige og det er ikke sikker du som leser dette ville tatt med akkurat de samme produktene på din liste, men jeg synes uansett det er gøy når andre lager lignende innlegg og kommer med anbefalinger og erfaringer og ulike produkter. Alle produktene har jeg selv betalt for og dette er mine egne meninger. I tillegg er disse produktene nokså rimelige og lette å få tak i og jeg tror alle har hørt mye om de fleste av dem. Håper dere liker innlegget og si gjerne i fra hvis jeg burde ha flere innlegg som dette på bloggen. Selv liker jeg å blogge om litt av alt!


1. TANGLE TEZZER HÅRBØRSTE
Som dere ser har jeg et lite utvalg av tangelt - tezzers. Det forklarer kanskje hvor glad jeg er i disse hårbørstene. Siden første gang jeg prøvde et slik børste, som nå er over 5 år siden, har jeg vært avhengige av dem. Jeg sliter ikke så mye med flokete hår, men håret mitt er alltid litt bustet når jeg står opp og da tar jeg i bruk denne børsten. Disse børste er veldig skånsomme på håret, noe jeg liker veldig godt med dem.

Processed with VSCO with a5 preset

2. FUDGE LILLASHAMPO
Er det et produkt som virkelig redder håret mitt, så er det denne lillashampooen. Det fjerne gule toner på 1 - 2 - 3! I motsetning til mange andre lillashpoeer tørker den ikke ut håret like mye og er mer skånsom for håret. Jeg elsker denne og bruker den jevnlig for å beholde den kalde blondfargen som jeg liker veldig godt. Dette er et produkt jeg anbefaller for alle med lysere hår som har lyst på en kaldere farge i håret.

Processed with VSCO with a5 preset

3. BATISIE TØRRSHAMPOO
Batiste sine tørrshampooer har jeg sverget til i mange år nå. Ikke bare en de utrolig billige, men de funker også utrolig bra! Jeg vasker håret mitt hver 3 - 4 dag. Den siste dagen føles håret mitt ofte fett ut og da reder denne meg bokstavelig talt! Den hjelper meg slik at jeg ikke trenger å vaske håret oftere en hver 3 dag (det vil jeg helle ikke, og jeg hater å ha fett håret!) Alt i alt så er jeg ekstremt fornøyd med Batiste sine tørrshampooer.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

3. NIVEA SUMMER GLOW
Jeg er ikke opptatt av å være brun, men siden jeg ikke bruker så mye sminke, synes jeg det er fint med litt farge. Denne er fuktighetsgivende og gir en utrolig fin glød i ansiktet! Den kan brukes på hele kroppen, men jeg bruker den kun i ansiktet og litt på halsen, slik at det ikke blir noe skille. Den gir ikke en voldsom brunfarge (kommer an på hvor mye du bruker), og det liker jeg veldig godt da jeg er såpass lys i huden. Det skal ikke mye til før jeg ser en forskjell!

Processed with VSCO with a5 preset

4.  IGLOW VIPPESERUM
For nesten 4 måneder siden startet jeg å bruke dette vippeserumet. Det gikk ikke lang tid før jeg merket at vippene mine begynte å vokse. På pakken står det at du skal se en forskjell etter 3 - 8 uker (dette varier fra person til person) og for meg tok det ca. 4 uker. Jeg var ikke helt fornøyd med vippene mine før, men nå er jeg utrolig fornøyd med hvordan vippene mine ser ut. Jeg kommer garanter til å forsette å bruke det. Jeg har skrevet et eget innlegg om dette vippeserumet HER, for dere som skulle være interesserte.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

5. GARNIER SMINKEFJERNER
Jeg brukte en del år på å finne en finne en sminkefjerner som ikke svei når jeg skulle fjerne sminken min. Min hud et ganske sensitiv og slike sminke servietter svir veldig på huden min. Etter jeg gikk fra sminkeservietter til dette rense "vannet", har jeg alltid gått over til noe annet. Jeg har bukt denne i flere år nå og er utrolig fornøyd. Det beste av alt et at den ikke svir på huden og gjør akkurat det den skal, som er å fjerne sminken!

Processed with VSCO with a5 preset

6. MARI - LOU HIGHLITER
Jeg avslutter dette innlegget med et sminkeprodukt. Som nevnt er jeg ikke så glad i bruke mye sminke, men når jeg først skal sminke meg litt ekstra, tar jeg alltid på meg litt av denne highliteren. Denne highliteren er helt klart en av de fineste sminkeproduktene jeg eier. Den er så pigmentert og fargen er utroilg fin, verken for varm eller for kald! I tillegg er den veldig enkel å påføre og lett å bygge opp.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Har du testet ut noen av disse produktene, i så fall hvilke?

🌸Camille

iGlow lash serum review

 • 27.10.2017 kl. 14:40

(Disse bildene er tatt med mobilen)

Processed with VSCO with a5 preset

- Resultatet etter 3 måneder -

Skjønnhetsrelaterte innlegg er ikke helt min greie, men jeg kunne ikke la være å vise dere et produkt som jeg har testet ut de siste månedene. Først og fremst må jeg bare si at dette er produkt jeg selv har betalt for. Dette er kun mine egne meninger og erfaringer med dette produktet. Jeg er sikker på at de fleste av dere har hørt om eller sett noen reklamer for dette produktet. Dette er i hvert fall et vippeserum fra merket iGlow. Om jeg husker riktig fikk jeg den for halv pris og betalte rundt 500 kr. Dette synes jeg var en grei pris ettersom tuben skal vare i flere måneder. Jeg har hatt min i 3 og den er langt i fra tom!

Når du påfører vippeserumet på vippene trenger du ikke å ta på så mye, kun en tynn strek. Når den påfører er det også viktig at du ikke tar den rett på vippekanten, men litt over (produktet skal helst ikke komme inn i øyene). Jeg bruker vippeserumet både på øvre og nedre vippekant, men den kan brukes bare oppe også! Selv bruker jeg også litt av produktet på brynene mine. Det finnes også et eget serum til brynene, men jeg gidder ikke bruke penger på det på det og det funker like fint også, hehe!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Slik ser produktet ut -

For noen kan det ta litt tid før en ser resultatet, for meg tok det ca. en måned før resultatene begynte å komme. Jeg begynte å få mange kommentarer på vippene mine og plutselig innså jeg hvor mye de hadde vokst. Jeg fikk ikke tatt noen ordentlige forbilder, men jeg kan si at vippene mine har blitt betydelig lengre, sterkere og fyldigere. Jeg mister helle ikke så mye vipper som jeg gjorde før. En av grunnen til at jeg startet med vippeserumet var faktisk fordi jeg mistet en del vipper. Jeg håpet at dette produktet vikke hjelpe og det gjorde det også! Nå mister jeg svært få vipper. Det er mye enklere å ta på meg mascara også når vippene er lengre. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd og kommer til å forsette å bruke det♥

Nå påfører jeg vippeserumet annen hver dag. Det står på pakken, men når du er fornøyd med resultatet kan du holde dem vedlike med å påføre produktet færre ganger i uken. Når du har fått "drømmevippene" trenger du altså ikke påføre vippeserumet hver enste kveld. Hvis du sluttet å bruke det vil vippene etter tid gå tilbake til slik dem var i utgangspunktet. Det står mye om dette og annen info i bruksamvisningen som føler med i pakken, hvordan du påfører vippeserumet, hva den inneholder osv.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg ventet en stund med å lage dette innlegget siden jeg ville vise dere det endelige resultatet. Jeg håper dere likte det. Husk! Jeg viser dere kun produkter og ting jeg er fornøyd med her på bloggen. Hadde jeg ikke vært fornøyd med dette produktet, så hadde jeg selvfølgelig ikke anbefalt den til dere. Si gjerne ifra om dere vil ha flere review - innlegg av meg hvor jeg viser dere noen andre ting/ produkter♥

Har dere testet ut et vippeserum, i så fall hvilket?

🌸Camille

Guess my new hair color?

 • 22.10.2017 kl. 12:00

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

MY NEW HAIR COLOR IS..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

..BLONDE, OF COURSE!

Hei dere♥ Som dere ser har jeg gjort noe nytt med håret mitt! Jeg nevnte at jeg skulle gjøre noe med håret mitt tidligere, men ikke akkurat hva jeg skulle gjøre. Det eneste jeg sa var at jeg likte det lyse lange håret mitt og resten skulle bli en overraskelse. Jeg tok ikke noen ordentlige førbilder, men jeg hadde en utrolig lang ettevekst og håret mitt begynte å bli veldig slitt på tuppene. Det hadde gått 5 måneder siden sist jeg klippet og stripet det, så det var virkelig på tide med en tur til frisøren.

Så hva har jeg gjort? Jeg har stripet det og fått i en kald farge gjennom hele håret. I tillegg har jeg fått meg en god klipp, noe håret mitt virkelig trengte! Jeg er utrolig fornøyd med resultatet♥ Disse bildene ble tatt inne på kvelden i går og jeg måtte derfor bruke blits. På bildene ser det ut som jeg er veldig mørk på toppen. Jeg har en bitteliten ombre - effet i håret, men det er ikke en så stor skille mellom det lyse og litt mørkere på toppen som bildene viser. Tenkte bare jeg skulle nevne det, for etterveksten min er borte nå altså! Jeg skal få tatt noen bilder ute også, da får dere se hvordan hårfargen min ser ut i naturlig lys.


Som dere sikker har lagt merke til, har jeg vært borte et par dager på bloggen. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, og egentlig ikke gjort noe spesielt. I går følte jeg formen var litt mer på plass igjen, og jeg tilbragte nesten hele dagen ute på Sørlandssentret sammen med tante og mamma. De skulle også på frisøren. Det var gøy med litt selskap ettersom det blir fort kjedelig å sitte alene hos frisøren. Etter vi hadde vært der vært hos frisøren spiste vi og var rundt å så og handlet litt. Jeg hadde altså en veldig fin dag i går med andre ord!

Hva synes dere om hårfargen?

🌸Camille

Treat, love & color

 • 31.07.2017 kl. 10:00

Hei dere♥ Når dette innlegget blir publisert sitter jeg mest jeg mest sannsynligvis i bilen på vei til flyplassen i Stavanger. Jeg har nevnt det på bloggen tidligere, men for dere som ikke har fått det med dere reiser jeg til Portugal sammen med familien min og noen venner av oss. Her skal jeg være i 10 dager og jeg gleder meg utrolig masse. Jeg har tatt med både kameraet og pcen min og gleder meg masse til å ta bilder å blogge når jeg er der nede. Jeg kommer ikke til å være framme før midt på natten. Hele dagen i dag vil gå til reising så det blir nok ikke noen oppdateringer fra meg før i morgen.


Jeg har nettopp fått tak i denne utrolig søte neglelakken og det en denne jeg har tenkt til å vise dere i dette innlegget:- Neglelakk i fargen "Treat Love & Color" fra Essie -

Jeg hater egentlig å ha noe på neglene mine, men når jeg tok på denne føltes det ikke engang som jeg hadde noe på dem. Det er det jeg liker veldig godt med akkurat denne neglelakken. På bildene har jeg kun tatt på et lag. Man kan selvfølgelig bygge den opp med flere lag, men det følte jeg ikke noe behov for. Jeg liker at det ser veldig naturlig ut, men at det samtid ser ut som man har gjort noe med neglene. Det er vanskelig å beskrive fargen, men hvis jeg skal beskrive den vil jeg si den er lys lys shimmerrosa farge. Jeg elsker denne kombinasjonen av fargen og skimmert og synes det gjør den litt unik også.Som det står på negelakken "Treat, love & color". En av grunnene til at jeg valgte ut akkurat denne neglelakken er at det også er en neglelakk som skal pleie og styrke neglene dine. Jeg likte veldig godt dette konseptet, det at du både kan få fine negler samtidig som neglene dine får den pleien de trenger. Nå har jeg ganske sterke negler fra før av, men det skader vel ikke med noe ekstra pleie? For dere som skulle får man kjøpt den hos H&M og jeg tror den kostet 139 kr (litt usikker). Jeg var så heldig å få denne av Bestemoren min da jeg var å handlet med henne her om dagen♥ 

Hva synes dere om fargen?

🌸Camille

Nå fikk jeg orden i sminken min!

 • 28.07.2017 kl. 18:00

Hei dere♥​ Her om dagen var jeg innom blivakker.no for å bestille en lillashampo (som jeg btw virkelig trengte!), mens jeg gjorde det fikk jeg øye på denne kule og smarte tingen til å oppbevare sminke i. Jeg har sett på den et par ganger når jeg har vært inne på siden, men har ikke giddet å bruke penger på den siden jeg synes den var litt dyr. Nå var den satt ned med -70% fra 599 kr til bare 179 kr! Ettersom jeg har hatt lyst på den en stund måtte jeg bare slå til å kjøpe den. Jeg trengte også noe som jeg kunne ha sminken min i, og jeg var utrolig heldig som fikk den så billig.

Du finner sminkeoppbevareren ->her<-

Hehe, noen som kanskje burde vaske sminkekostene? Plis si jeg ikke er den enste som utsetter vaskingen av sminkekostene. Jeg vet det ikke er bra, men så glemmer jeg det liksom bare bort...

Det er utrolig god plass i denne sminkeoppbevareren. Jeg har kun fylt opp litt av rommene på forsiden, og det er både rom bak, på toppen og inni som jeg ikke har fylt opp en gang! Den kan også snurres rundt, noe jeg synes er utrolig greit og gjør det veldig lett å få tak i ting. Som dere vet kanskje vet bruker jeg ikke så mye sminke til vanlig, men jeg synes uansett det er gøy å ha litt som jeg kan bruke når jeg først skal noe spesielt. Jeg var ikke helt fornøyd med hvordan jeg hadde organisert sminken min før, men nå er jeg virkelig det! Kunne ikke vært mer fornøyd egentlig♥Hvordan oppbevarer du sminken din?

🌸Camille

My favourite parfume

 • 24.06.2017 kl. 20:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

♥ Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum 

Jeg har prøvd mange parfymer opp gjennom årene, men denne er alltid den jeg faller tilbake til. Den lukter utrolig godt og den er verken for sterk eller for svak i duften. Det er vanskelig å beskrive selve duften, men duften er veldig frisk, god og søt (men ikke for søt) spør du meg. Dette er sånn parfyme jeg kan bruke hver eneste dag og jeg bare elsker den! Den kan brukes hele året også. Jeg føler dette på en måte er "min" duft og det er akkurat derfor jeg liker den så godt. Har du også en parfyme som du kjøper om og om igjen, isåfall hvilken?

🌸Camille

7 tips for deg med bleket hår

 • 20.05.2017 kl. 21:20

♡ BRUK LILLASHAMPOO ♡

Etter du har vært hos frisøren og bleket/ stripet håret er det lurt å ta i bruk en god lillashampoo for å bevare den kalde fargen. Det er mange lillahampooer som kan være litt røffe på håret, men ikke alle. Fudge sin. Jeg anbefaler den virkelig, den er så effektiv og god. Men pass på en ting når du bruker den og det er og ikke ha i den alt for lenge. Da kan du ende opp med lilla hår! Hvis du har lyst på lilla hår i utgangspunktet er det greit, men hvis ikke så bør du passe litt på når du har den i. Haha, ente selv opp med lilla hår en gang. Jeg har ikke noen faste dager hvor jeg bruker lillashampooen forresten, jeg bruker den bare når jeg føler håret begynner å bli litt gyllent.

♡ IKKE VASK DET FOR OFTE ♡

Vasker du det ofte, kvitter du deg med alle de gode og naturlige oljene som er i håret ditt hele tiden. Håret vill føles tørt i lengden og hodebunnen vil begynne å produsere mer olje. Du vil dermed ende opå med fett hår. For å komme seg ut av denne vanen ved å vaske det for ofte, bør du begynne i det små. Vasker du det vær da så kan du begynne med å vaske det ane vær dag. Den dagen håret virker veldig fett kan du ta i bruk tørrsjampo eller bare dette det opp i en hestehale. Selv vasker jeg det ca. hver 3 dag, og det føler jeg passer meg best.

Processed with VSCO with preset

♡ IKKE TØRK HÅRET MED HÅNDKLE ♡

Nå lurer du kanskje på hvorfor, det skal jeg forklare deg nå! Håndkler har et veldig stivt stoff og når gnir håret ditt med det sliter det veldig på håret ditt. Når du i tillegg har bleket håret ditt er håret ditt veldig skånsomt og dette sliter derfor ekstra mye på håret. En løsning kan være og ta i bruk en gammel tshorte og bruke den forsiktig til å gni ut det overflødige vannet av håret ditt. Jeg har skrevet mer om generelle tips når det kommer til blant annet vasking av hår, så gjerne sjekk det ut for enda flere tips.

♡ BRUK TØRRSHAMPOO ♡

Tørrshapoo hjelper ikke bare mot fett hår, det har også flere bruksområder. Hvis du har en lang ettervekst og venter på time hos frisøren så kan du dempe denne skillen ved å spraye i litt tørrshampoo. Virker håret flatt og livløst en dag, noe bleket og kjemisk behandlet hår ofte kan, så kan tørrshampooen hjelpe deg med å friske opp fargen og gi håret litt ektra volum. Selv er tørrshampoo et must for meg i hverdagen. Jeg liker best Batiste sin tropical - , bluch - og cherryduft. Det er disse jeg føler fungerer best på meg, jeg har prøvd noen andre fra Batiste også, men de har en helt annen konsistens og gjør håret mitt nærmest seigt.

♡ GODE HÅRPRODUKTER ♡

Gode hårprodukter og generelt ta vare på håret, er kanskje noe av de viktigste når du har bleket håret ditt. Selv prøver jeg å gå for produkter som ikke inneholder parabener, silikon, sulfat og andre ting som ikke er bra for håret. Jeg bruker også å ta i lott olje i endene hver gang etter jeg har dusjet det. Kuring er også noe som er veldig bra for å reparere håret. Selv er jeg veldig gald i disse merkene: Redken (all soft serien), Loreal (expert serien), Sexy hair (blonde serien) + Fudge og Batiste som vent over. Det er ingen sponsede produkter by the way :)

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

♡ VARMEBESKYTTENDE + MINDRE VARME ♡

Har du bleket håret ditt kan mye bruke av varme på håret gjøre at du får en veldig blass og famlet farge. Jeg anbefaler derfor og ha rettetangen/ krølltangen på den laveste temperaturen og bruke en varmebeskyttende spray. Før du føner håret kan det også være lurt og ta i bruk noe olje/ serum i tillegg. Bleket og generelt kjemisk behandlet hår trenger virkelig denne ekstra pleien. Et annet tips til dere som føler håret blir veldig frizzy etter du har fønet det (det merker jeg spesielt at mitt hår ble etter jeg bleket det), er å avslutte med kaldt luft og føne nedover. Det fungerer fint på meg :)

♡ BLEK KUN ETTERVEKSTEN ♡

Å bleke håret om og om igjen på det samme stedet er ikke bra for håret. Dette sier jeg av egne erfaringer. Håret mitt har gått gjennom utrolig mye unødvendig og det kan du lese mer om her. De siste gangene jeg har vært hos frisøren har jeg måttet ta litt i lengden siden fargen har vært så ujevn, men fremover nå skal jeg kun ta etterveksten slik jeg også brukte å gjøre før. Nå er jeg også fornøyd med fargen i lengden så da trenger jeg ikke heller å stripe det noe mer i lengden og det vil håret mitt garantert takke meg for haha!

🌸Camille

En stor forandring

 • 06.05.2017 kl. 20:20

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Ser dere noe nytt på meg? Det er kanskje ikke en så stor forandring for dere, men for meg er det det!

Jeg har vært hos frisøren i dag og både stripet og klippet det en god del i lengden Jeg klippet ca. 5 cm, noe som er ganske mye spør du meg. Det var skikkelig lenge siden sist jeg hadde hatt en ordentlig klipp og jeg var veldig lei av de slitte å sprøe tuppene mine. Nå er håret utrolig mykt og de sprøe tuppene er helt vekke. Jeg angrer virkelig ikke på at jeg klippet det så mye. Jeg har jo fortsatt litt lenge og håret mitt vokser utrolig fort! Har ikke hatt det så kort på lenge, så det er det jeg mener med "en stor forandring" for meg. Jeg er uansett veldig fornøyd, ikke bare med klippen, men også med fargen. Jeg fikk et sånn kald skyll i vasken og synes det ga håret mitt en veldig fin kald tone. Det var akkurat det jeg var ute etter, en lys kald farge :)

Frisøren var en bursdagsgave fra mamma. so thank you mom! Har bursdag om akkurat en uke i dag, altså neste uke. Gleder meg masse til 18 - årsdagen min! Og for dere som skulle lurte, nei jeg skal ikke ta billappen med det samme. Det er mange som tar den på dagen sin, men jeg har verken tatt teoriprøven, glattkjøring, vært på nok kjøretimer osv. Med andre ord, jeg stresser ikke så mye med det der akkurat nå haha! For meg er det nok med skole akkurat nå, også har jeg jo masse tid i sommer til å øve til teoriprøven, slik at jeg kanskje kan kjøre opp til høsten hvis alt er i boks.

🌸Camille

Latest buys

 • 20.04.2017 kl. 20:30

Hei, nå er det lenge siden sist jeg har hatt et skjønnhetsrelatert innlegg her på bloggen, tenke derfor at det var på tide med et nytt. Her om dagen mottok jeg en pakke fra blivakker.no. Dette er en side jeg har brukt å bestille fra i nærmere to år, så jeg kan si at jeg er en trofast kunde der haha! Jeg bestilte et par produkter herfra, og tenke derfor jeg kunne vise dem til dere i dette innlegget. Først vil jeg bare nevne dette ikke et et sponset innlegg (har ingen sponsede innlegg her bloggen, for dere som skulle lure), dette er produkter som jeg hadde veldig lyst på og jeg var så heldig å få dem av mamma! Så tusen takk hvis du leser dette mamma♥

Processed with VSCO with a5 preset

Loreal expert "shine blonde" // Redken "all soft heavy cream" // NYX "mirco borw pencil

Her er alle produktene, de to hårproduktene til venstre har jeg aldri prøvd før, mens brynspennen til venstre er jeg godt kjent med fra før. Hvis hårproduktene faller i smak, kommer jeg selvfølgelig til å anbefale dem her på bloggen. Har ikke vasket håret mitt siden jeg fikk dem så jeg har ikke noen egne erfaringer med dem enda. Gleder meg uansett veldig til å prøve dem ut, begge hadde også gode omtaler på nettsiden så jeg satser på at de kommer til å falle i smak. Kan også nevne at jeg er veldig "kresen" (eller skeptisk er vel det riktige ordet), når det kommer til å prøve nye hårprodukter, ettersom jeg allerede har funnet et par hårprodukter som jeg er veldig fornøyd med. Er dessverre tom for det meste, og tenke derfor det hadde vært gøy å prøve ut noe nytt denne gangen.

Processed with VSCO with a5 preset

Loreal expert "shine blonde": Jeg er en trofast bruker av Fudge sin lillashampoo, og buker den nesten hver gang jeg vasker håret mitt. Selv om denne ikke er så sterk som andre lillashmpoer, den tørker jo ikke ut håret heller, så føler jeg det er lurt å variere litt med andre type shampooer også. Da jeg så denne tenkte jeg at den ville passe perfekt for meg. Den er lilla inni, men på pakken står det ikke noe om at det er lillashampoo. Kan være den er det, men tror den er en ganske mild så for meg gjør ikke det noe. I beskrivelsen står det ihvertfall at det er shampoo som er beregnet for blondt hår og skal si håret både glans og styrke. Jeg merker håret mitt kan bli litt blast til tider, så håper denne kanskje kan hjelpe litt med akkurat det.

Processed with VSCO with a5 preset

Redken "all soft heavy cream"​: Hårkur er noe jeg ikke har tatt i bruk på lenge så tenke virkelig at det var på tide å ta det i bruk igjen nå. Jeg har prøvd et par andre produkter fra den samme serien "all soft", og har vært fornøyd med dem, tenke derfor jeg kunne gi denne en sjanse. Nå som håret mitt har vært gjennom så mye bleking, tror jeg det har veldig godt av en skikkelig kur og ikke bare balsam. I beskrivelsen står det at hårkuren skal sitte på i 5 - 15 minutter, og den er rik og fuktighetsgivende og skal mykgjør håret intens, noe jeg tror mine slitte tupper har veldig godt av!

Processed with VSCO with a5 preset

NYX "mirco borw pencil: Dette er det eneste av produktene over som jeg har prøvd flere ganger tidligere og alltid havner tilbake til. Jeg kan derfor komme med mine egne meninger og erfaringer. Jeg har lett etter denne et par ganger på HM, men de har nesten aldri fargen min, da jeg så den for bare 79 kr på blivakker.no måtte jeg bare slå til! Jeg bruker fargen "Taupe", har hatt "Ash borwn" tidligere, men føler den er litt for varm i fargen for meg. Uansett så elsker jeg denne brynspennen, den er så enkel og påføre også har den en veldig god kost som man kan børste brynene med. Det enste som er et lite minus for min del, er at det kunne vært litt mer produkt i den, så den holder ikke så lenge, men med tanke på prisen så gjør det ikke så mye for min del :)

Har dere kanskje prøvd eller hørt om noen av disse produktene? 

Sliter du med fett og tørt hår?

 • 14.03.2017 kl. 21:00

Hei, sliter du med fett og tørt hår til tider? Slapp av du er ikke alene. Mitt hår har gått gjennom veldig mye, for bare en måneds tid siden farget jeg og bleket det flere ganger (les mer om hva som skjedde her). Etter alle disse behandlingene merket jeg at håret ble mer slitt og tørt enn det har vært ellers. Nå har jeg naturlig bunt/ mørkeblondt hår og har stripet det i to år snart, så det sier vell det seg litt at håret ikke er helt som det pleide å være. Likevel har jeg klart å bevare mye av det "opprinnelige". Jeg har alltid hatt mykt og glatt hår og det har jeg selv nå etter alle disse behandlingene. Hvordan jeg har klart dette er takket være noen supre og geniale tips som jeg har tatt i bruk. Disse tipsene har hjulpet meg masse og det er derfor jeg har lyst til å dele dem med dere i dette innlegget.

Klipp vekk de slitte tuppene dine: Selv jeg må si at jeg hater dette tipset, men det er så sant! Klipper man ikke vekk de slitte tuppene sine vill det begynne å "spise deg oppover" og du vil ende opp med sprøe og splittede hårstrå. Dette er vel noe ingen har lyst på eller hva? Klipp derfor vekk til slitte tuppene når det trenges, trenger nødvendigvis ikke være mer en 1 cm (kommer an på hvor lenge det var siden sist du klippet deg og hvor slitt håret ditt er), og håret til vil takke deg senere. Bokstavelig talt! Jeg er virkelig ikke glad i å klippe håret mitt ettersom jeg liker å ha det så langt, men når jeg gjør det ser jeg hvor mye friskere og sunnere det ser ut. Jeg elsker den følelsen selv om det betyr at jeg får litt kortere hår, men på den positive siden ser håret mye fyldigere ut og det er også noe jeg synes ser veldig fint ut.

Bilde tatt rett etter alle behandlingene jeg hadde hatt på håret mitt. Her hadde jeg også klippet det et par cm.

Vask håret ditt sjeldnere: Det aller viktigste og kanskje det mest åpenbare, er å ikke vaske håret ditt hver eneste dag. Jeg mener det når jeg sier dette, for dette er faktisk noe av det verste du kan gjøre med håret ditt. Det eneste du gjør er å tørke håret ditt ut for alle de naturlige oljene som allerede finnes i håret ditt. Du ender derfor opp med et tørt og livløst hår som i tillegg til alt dette blir veldig fort fett. Hvor kjedelig er ikke det! Jeg skjønner at det er fælt å gå rundt med fett hår. Jeg hater virkelig den følelsen. Selv jeg kan bli flinkere når det kommer til akkurat dette punktet. Jeg vasker det hver tredje dag, men noen ganger går det kun to ganger i mellom. Har veldig lyst til å til å bli litt flinkere. Målet mitt er å vaske det hver fjerde dag, men dette er noe jeg nesten må ta litt gradvis. Jeg anbefaler egentlig alle å gjøre det slik. Vasker du det hver dag, kan du først venne deg til å vaske det hver andre dag, så tredje osv.

Ta i bruk hårsveiser, men på riktig måte: Hvis du sliter med fett hår en dag kan en hårsveis bokstavelig talt redde dagen din. Når håret er fett er det også mye enklere og style håret og du trenger ikke bruke haugevis med hårspray, noe som i seg selv ikke er særlig bra for håret. En ting som er viktig å huske på hvis du vill ta ekstra godt vare på håret ditt er for det første å ikke ha for stramme hårsveiser, det sliter veldig på håret ditt, og for det andre burde du passe på hvilke type strikk du bruker. Stikk som har metallskjøte har nemlig en tendens til å hekte seg fast i håret og sliter derfor også veldig på håret. Selv er jeg veldig glad i disse invsibobble stikkene som dere ser at jeg har på meg på bildene under. Disse bruker jeg så og si alltid når jeg skal gjøre noe med håret mitt. Her ser dere forresten to av mine go to hairstyles.

Processed with VSCO with hb1 preset

Hestehale, en genial og enkel løsning når du har et to - tredagers fett hår. Nå er jeg ikke så gald i å ha håret opp hele tiden, men noen ganger når håret er skikkelig fett, er dette garantert den beste måten å skjule det på.

Dette er helt klart favoritthårsveisen min. Dere som har fulgt bloggen min en stund har kanskje allerede fått det med seg? Du ser put togheter selv med et hår som ikke er vasket på flere dager. Anbefaler virkelig denne hårfrisyren til dere som sliter med fett hår og har lyst til å skjule det på en fin måte♥

Bruk tørshampoo når håret virker fett: Tørshampoo er et must for deg som sliter med fett hår. Dett er min livredder i hverdagen, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg kunne klart meg uten den. En ting du kan gjøre for å få enda bedre effekt av tørshampooen, noe jeg nylig fant ut av, er faktisk å spraye det i før du legger deg. På denne måten vil håret få tid til å trekke inn produktet og når du våkner vill du for det første ikke ha denne hvite skillen i håret ditt, ingen liker vell den eller hva? For det andre vill håret virke mye freshere enn det det var dagen før da du egentlig skulle ha vasket det. En ting du må passe på når du tar i tørshampooen, er å ikke massere den inn ALT for mye, da mister denne sprayen sin hensikt og håret ditt vill ende opp med og se mer fett ut. Dette er i hvert fall min erfaring med mitt hår etter å ha brukt tørshampoo i flere år :)

Bruk gode hårprodukter: Dette punktet sier kanskje seg også litt selv, men det er å investere i noen gode hårprodukter. Prøv å unngå de som inneholder stoffer som sulfatt, silikon og parabener. Dette er stoffer som tørker ut håret ditt og kan irritere hodebunnen din i lengden. Mange (ofte billigere) hårprodukter inneholder disse stoffene. Selv merker jeg at håret ikke føles like bra når jeg bruker de litt billigere hårproduktene som man får kjøpt på matbutikken. Jeg kunne fint bruke dem før, men nå som håret mitt har gått gjennom all den blekingen gjør disse hårproduktene ingenting annet enn å få det til å virke mer slitt og livløst ut. Selv kjøper jeg alt av hårprodukter på blivakker.no, her får jeg takk i mange gode hårprodukter til en veldig grei pris// Ikke sponset.

Processed with VSCO with a5 preset

For dere som skulle lure er dette to av min favoritt shampoo og balsam, jeg har prøvd mye annet blant annet moroccanoil, men ingen kan sammenligne seg med disse to hårproduktene spør du meg :) Jeg er dessverre tom for dem må, så må bestille mer snart!

Vask håret på riktig måte: Når du vasker håret ditt med shampoo og skal til å massere det inn hodebunnen, pass på at du ikke bruker neglene dine. Dette sliter veldig på hårstråene dine og etter egen erfaring er dette noe som gjør at du kan miste en del hår når du dusjer. Ingen vill vel det eller hva? Det er viktig å massere håret ditt, det stimulerer hodebunnene noe som blant annet får håret til å vokse ut fortere, men bruk fingertuppene og ikke neglene. En annen ting som er viktig å huske på er når du skal ta i balsam, er å passe på at du ikke tar dette over hodebunnen. Hodebunne har allerede disse naturlige oljene og trenger derfor ikke bli tilført noe mer. Hvis du gjør det kan du fort ende opp med et hår som viker veldig "grissete" og fett. Balsam er viktig for å tilføre fuktighet i håret, men bruk det kun i lengden. Det er her håret har mest behov for det.

Bruk mindre varme på håret: Dette er vel noe de fleste av oss jenter kan bli flinkere til, i hvert fall jeg haha! Jeg synes egentlig ikke det sliter så mye på håret så lenge man bruker en god varmebeskyttelse spray og/ eller litt hårolje før føning eller retting av håret. En annen ting som er viktig, er å ha rettetangen og føneren på den svakeste varmen. Det kan ta litt lengre tid, men til gjengjeld vill håret bli mye mindre slitt i lengden. Et annet tips når det gjelder føning av håret er å ikke føne det rett etter du har vasket det, men vente til håret et nesten tørt (forsatt litt fuktig), da unngår du å bruke mye varme på håret. Etter det går du fort over håret med føneren, husk å avslutt med litt kaldluft. Dette lukker skjellaget noe som får håret til å virke mindre frizzy og gjør håret både myke og glattere. Garantert et av favoritttipsene mine på denne listen♥

Lærte du noe nytt, eller har du hørt alle tipsene fra før av? Hvis du har noen flere tips, så skriv dem gjerne i kommentarfeltet. Hva synes dere forresten om slike tips - innlegg, yay og nay?

My little hair journey

 • 11.02.2017 kl. 15:00

 

Hei dere♥ Nå har jeg ikke blogget noe regelmessig på en stund. Jeg merker virkelig at jeg har savnet det, og er kjempeglad for å være tilbake nå. Grunnen til at jeg ikke har blogget noe på en stund er fordi jeg hatt ganske mye gjøre på skolen. Jeg har derfor valgt å prioritere skolen framfor bloggen, noe jeg tror dere skjønner. Men tilbake til hva dagens innlegg skulle handle om, "my little hair journey", eller jeg kan vel egentlig kalle det for min lille (store) hårkrise.

De siste to ukene har jeg gått rundt med 4 forskjellige hårfarger. Ja, siden sist jeg blogget gikk jeg enda en gang til frisøren. Jeg tenke jeg kunne dele noen bilder av håret mitt gjennom prosessen. Ingen av disse bildene er redigert btw, jeg økte bare lysstyrken litt:

Dette var da utgangspunktet. Jeg hadde ikke stripet eller farget håret mitt på over et halvt år, og følte virkelig det var på tide å friske litt opp på fargen. Ettersom etterveksten allerede hadde vokst gange langt ut, tenkte jeg at jeg like godt kunne farge det litt mørkere, men forsatt beholde en kald farge og ha det litt lysere i lengden. Det var dette jeg prøvde å forklare til frisøren, men tror kanskje det ble litt missforståleser her.

Som dere ser endte jeg opp med en veldig mørk oransje farge (bildene viser det ikke så godt, men håret mitt var veldig oransje). For all del var det en fin farge, men for meg som er såpass kald og lys i huden, passet denne fargen ikke så bra. I tillegg var bunnfargen frisøren la på toppen nesten litt mørkere en min naturlige farge. Jeg hadde jo ikke lyst på noe tydelig ettervekst når det vokste ut igjen. Jeg synes det er greit når etterveksten er litt mørkere enn den fargen du har i håret, men ikke når etterveksten er lysere enn den fargen du har i håret.

Jeg gikk tilbake til samme frisør og fikk en ny time gratis. Frisøren tok ut fargen av håret (avfarging), men siden det var permanent ble håret mitt en veldig lys, men forsatt ganske oransje farge som jeg ikke likte. Frisøren la derfor i noen få lyse striper. Håret mitt var nå en rar miks av gråblonde og oransje toner. På dette tidspunktet ble jeg litt irritert egentlig. På begge frisørtimene understreket jeg tydelig at jeg ville ha en kald farge, men det fikk jeg ikke.

Etter to mislykkede frisørtimer gikk jeg til en annen frisør som virkelig kunne jobben sin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Under denne prosessen har jeg lært at jeg virkelig ikke trives som brunette, og det var også en av grunnene til at jeg ba frisøren farge det lysere igjen. Håret mitt ble selvfølgelig litt slitt etter all den fargingen/ blekingen, men det ordnet seg med en liten klipp som jeg fikk mamma til å gjøre på meg. Nå har jeg en blond kaldt fagre igjen, og det er akkurat slik jeg trives :)

Beklager for et skikkelig "hårfokusert" innlegg, men håper dere synes det var litt morsomt å høre om min lille hårkrise, haha!

My favourite makeup products

 • 19.12.2016 kl. 20:30

Processed with VSCO with a5 preset

Hei folkens! Nå fikk jeg ikke blogget noe i helgen annet enn på fredagen. Jeg hadde blant annet besøk av tanten min, noe som var veldig koselig♥ På søndagen dro hele familien ut på Sørlandssenteret. Her fikk Celina og jeg lovt til å være med på å plukke ut gaven vi skal få til jul. Jeg skal ikke si hva det er enda, men det er noe jeg har hatt lyst på utrolig lenge. Kan nesten ikke vente til julaften nå, wiii som jeg gleder meg haha! I dag hadde jeg forresten en presentasjon på skolen og dette var den siste prøven nå før jul. Nå er alt stress over og jeg kan kan jeg virkelig slappe av♥

Tilbake til dagens innlegg. Her om dagen gikk jeg gjennom og ryddet sminken min, og siden snart 2016 er over, kom jeg på at jeg kunne lage et innlegg der jeg viser dere mine favoritt sminkeprodukter som jeg har hatt i 2016. All sminken har jeg selv betalt for, og jeg deler kun mine egne meninger om de produktene som har fungert best for meg:) Jeg har ikke valgt å skrive på noe pris eller hvor jeg har kjøpt de forskjellige produktene ettersom de er ganske lette å få tak i, og jeg tipper de fleste har hørt om mange av disse før.

Processed with VSCO with a5 preset

Maybeline Lash Sesatinoal

Hvis jeg kunne valgt kun ett sminkeprodukt på denne listen, hadde jeg valgt akkurat denne mascaraen. Dette er helt garanter min all times favorites. Jeg kjødder ikke med dere når jeg sier at jeg har kjøpt 10 stykk av disse i år. (Sier kanskje hvor glad jeg er i den). Den finnes både i svar og ekstra svart som dere ser på bilde. Jeg har prøvd begge og ekstra svart er helt klart min favoritt♥ Den andre er også god altså! Det jeg liker med akkurat denne mascaren er at den er så lett å jobbe med, den klumper seg ikke, drysser ikke og holder seg veldig godt i løper av dagen. Trenger jeg å si noe mer!

Processed with VSCO with a5 preset

NYX Micro Brow Pencil

Dette er tredje gang jeg har kjøpt denne brynspennen i år, og jeg bare elsker den! Den er myk og lett å påføre. Brynspennen er også veldig liten og spiss, noe som fungerer veldig bra når man vil gjøre bryne sine nøye. Noe som også er veldig greit med denne er at man ikke trenger å spisse den og at det varer ganske lenge (synes jeg da). Første gang jeg kjøpte den hadde jeg den i fargen "taupe" og de andre gangene "ash brown". Begge fargene passet veldig fint til meg, og jeg anbefaler disse to fargene til dere som liker å ha litt mer grålige toner på brynene. Det gjør i hvert fall jeg haha.

Processed with VSCO with a5 preset

ESCADA "Cherry In The Air"// Jucy Couture "Viva La Juiicy"

Jeg kunne ikke bare velge en av disse to parfymene, begge måtte være med. Disse har jeg brukt vær eneste dag i 2016. Nå er jeg dessverre tom for den fra Jucy Couture, men jeg har forsatt litt igjen av den andre. Jeg er utrolig dårlig til å beskrive dufter, men begge lukter himmelsk og friskt. De er ikke for søte, og heller ikke for sterke. En perfekt kombinasjon spør du meg♥ De lukter selvfølgelig litt forskjellig. Den fra Escada har kanskje en litt mer sommerlig duft. Begge lukter i hvert fall utrolig godt og er helt klart favorittparfymene mine fra 2016.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

MAC "Cream Cup" and "angel"

Skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke brukt så mye på leppene i år annet enn EOS og lypsyl. Jeg sliter med tørre lepper hele året, og jeg synes derfor leppestiften ofte kan legge seg litt rart. Uansett, de få gangene jeg først har brukt noe på leppene, så har det vært en av disse to. Jeg er veldig glad i nude toner. Disse to ligner veldig på hverandre, men jeg føler kanskje Cream Cup er litt lysere. Ble litt usikker nå, men jeg tror Cream Cup er den nederste fargen som jeg har på hånden min her. Uansett så er jeg veldig glad i dem begge to, de holder lenge og ser veldig fine ut på synes jeg.

Processed with VSCO with a5 preset

Too Faced "Chocolate Soleil Medium"//  Benefit "danelion"// MAC "Mineralize Skinfinish"

Nå buker jeg ikke noe hudsminke til vanlig, men når jeg skal noe spesielt så er det alltid disse tre produktene jeg tar på meg. Jeg bare elsker kombinasjonen av disse, bronzeren som by the way lukter utrolig godt av sjokolade, highlighter som legger seg utrolig fint og blushen som har den perfekte fargen for hunden min. Alle disse tre produktene har jeg hatt ganske lenge nå, så jeg vil garantert kalle de for noen all times favorties produckts♥

Har dere prøvd noen av disse produktene, i så fall hvilken er deres favoritt?

My favorite beauty hacks

 • 06.12.2016 kl. 17:30

Processed with VSCO

♥ Påfør Castor Oil på vippene og brynene dine vær dag før du legge deg. Skyll så oljen av igjen når du våkner opp. Dette vil gi deg lengre/ tykkere vipper og fyldigere bryn.

♥ Hvis du har sølt mascara på deg, vent et par minutter til mascaraen er 100 % tør. Da kan du lett fjerne det med en qtips uten å ødelegge resten av sminken din.

♥ Når du skal tørke håret etter å ha vasket det, burde du bruke en myk tshorte istedenfor et håndkle. Når håret er vått er det på sitt mest sårbare og bruke en myk tshorte vil være mye mer skånsomt.

♥ Hvis du bruker krølltang på vippene dine, prøv å holde den et par minutter over føneren slik at den blir varm først. Da vil krøllen på vippene dine holde mye lengre.

Processed with VSCO

♥ Sminkeservietter kan være ganske røft for vippene dine. Prøv heller pandatrikset og gni dem inn med litt lunket vann, før du så fjerner resten av sminken. Funker vær gang!

♥ Bruker du å føne håret? For å få unngå frizz burde du føne håret nedover med litt kaldt luft på slutten. Dette vil lukke skjellaget, og få alle de små hårene din å legge seg fint ned.

♥ Bruk en shampoo og litt lunket vann til å vaske sminkekostene dine med. Da vil de både føles rene og lukte kjempegodt. Når jeg skrev dette kom jeg på at jeg selv må gjøre det igjen snart, haha.

♥ Prøv alltid å lete etter hårprodukter som ikke inneholder sulfatt, silikon og parabener. Mange (ofte billigere) hårprodukter inneholder dette. Disse stoffene tørker ut håret ditt og kan irritere hodebunnen din i lengden.

Processed with VSCO

♥ Hvis du har lyst til at parfymeduften skal holde lengre, påfør den også på disse plassene: bak ørene, i håret ditt, inni albuen og på baksiden av knærne dine.

♥ Påfør mascaraen i sikksakk bevegelser fra rot til spiss slik at du får dekket alle vippene dine. Da ville de se mye fyldigere og lengre ut.

♥ Unngå hårstrikk som har metallskjøte. Skjøtene har nemlig en tendens til å hekte seg fast i håret og sliter derfor veldig på hårstråene. Lett derfor alltid etter stikk som ikke har denne skjøten på seg.

♥ For deg som har langt hår, sov med håret i en løs flette. Slik unngår du at håret ditt skal floker seg når du sover og du får et fint fall i håret når du dra den ut på morgenen.

Tipper det var mange som hørt noen av disse punktene før, men kanskje dere lærte noe nytt!

Ny serie! Camille tester...

 • 20.09.2016 kl. 19:00

Processed with VSCO

Clear Improvment masken fra ORGINS

Hei folkens! Nå har jeg bestemt meg for å lage en ny liten serie her på bloggen. Jeg kommer til å teste nye produkter som jeg aldri har prøvd før. Alle produkter har jeg selv betalt for og det kommer bare til å bli mine helt ærlige meninger om de. Jeg tror dette kommer til å bli veldig gøy, elsker å prøve nye ting! Denne gangen er det en maske som egentlig er beregnet for uren hud. Jeg har ikke akkurat så uren hud fra før av, men jeg noen små utslett og litt oljete hud i pannen.

Processed with VSCO

Step 1: Først fjernet jeg alt av hudsminke (ofc), deretter påførte jeg masken. Den var veldig enkel å påføre og ikke spesielt klissete. Selvfølgelig ble det litt griste, men det må man jo regne med egentlig. Fargen virker litt skremmende, jeg hadde aldri prøvd noe lignende før. Jeg er egentlig mest vant til slike "peel off" masker, men denne masken kan man ikke dra av og må fjernes med vann.

Processed with VSCO

Step 2: Da jeg hadde fått på meg masken, måtte jeg ventet i ca 10 minutter før jeg kunne ta den av. Mens jeg ventet, merket jeg at fjeset mitt begynte å bli veldig stivt, det var nesten litt ekkelt. Det gjordet ikke vondt da, men jeg kunne verken smile eller le. Haha, bleklager hvis jeg ser litt sur ut på de siste bildene (Det var jeg altså ikke!) Det var meningen at masken skulle spekke litt opp når den tørket, og det gjorde den. Så når masken ikke var fuktig lengre fjernet jeg den lett med litt lunket vann. Igjen så må jeg si at det var litt griste og fjerne den også.

Processed with VSCO

Under prosessen: Synes jeg så litt ut som et monster her. Haha!

For å være helt ærlig så kan jeg ikke si at jeg ble spesielt begeistret for denne masken. Den gjorde huden utrolig myk, og hunden min føltes ikke så oljete ut lengre etterpå. Uansett, føler jeg ikke denne masken gjorde noe med huden min på langt sikt. Jeg prøvde masken på søndag og allerede nå føles ikke hunden så myk lengre. Hunden min har også blitt litt oljete igjen. Man kan bruke masken en gang i uka (ikke oftere!), så jeg tror jeg skal gi den et par nye sjanser. Da skal jeg også bruke litt mer produkt og kanskje ha på den på litt lengre. Hvis den faller bedre i smak, kommer jeg til å anbefale den♥

Har dere prøvd denne masken før?

New in: hårprodukter

 • 04.08.2016 kl. 17:06

Hei alle sammen♥

I dag har jeg vært på treningssenteret og trent styrke, deilig å få det unnagjort! Mamma og jeg tok med oss bestemor slik at hun også kunne begynne å trene der. Hun var veldig takknemlig for at vi kunne ta henne med der. Nå er hun kjent der og kan gå der alene akkurat når det passe for henne, veldig greit hehe.

På veien ned til treningssenteret var vi innom posten og plukket opp en pakke fra blivakker.no. Jeg tenkte jeg kunne vise dere alt jeg har kjøpt. Mamma og jeg deler på disse hårproduktene så det er egentlig hun som har betalt haha. Uansett, så ville jeg selv betalt for dem ettersom det er produkter jeg er veldig fornøyd med og kjøper om og om igjen. Så dette er ikke et sponset innlegg, men produkter jeg vil anbefale dere :) Alle produktene jeg viser her er kjøpt på slag:

Processed with VSCO with a5 preset

// Sjampo og balsam Sexy Hair (link her) //

Dette er en sjampo og balsam som for det første er beregnet for blondt eller farget hår. De hjelper med å beholde fargen og er fri for både sulfat, parabener og andre stoffer som ikke er så bra for håret. Sjampoen skummer veldig godt og gjør ikke håret flokete. Det er noe som har vært  et stort problem for meg før, men alt løste seg da jeg fant denne sjampoen. Balsamen er helt amaizing, den gjør håret mitt utrolig mykt. Så derfor må jeg helt klart si ja takk begge deler. 

Processed with VSCO with a5 preset

// Lillasjampo + balsam Fudge (link her) //

Dette er også produkter som er beregnet for blondt hår. Denne lillasjampo tror jeg de fleste har hørt om, hvis ikke så må jeg anbefale den til alle blondiner der ute. Dette er en utrolig effektiv lillasjampo som fjerner gulskjæren på et blunk. I tillegg gjør den håret veldig kaldt og shiny, noe jeg liker. Jeg har jo litt sølv/grått blondt hår nå, så denne er mitt i blinken for meg. Da vi bestilte denne pakken trodde jeg det var to lillasjampoer, men det viste seg og være en tilhørende balsam isteden. Denne har jeg ikke prøvd før, men jeg tror den skal gjøre noe av det samme som balsamen. Det blir gøy å teste den ut!


Jeg har ikke noen andre planer i dag annet en å slappe av, men i morgen skjer det en del. Skrev ikke dette på bloggen i går, men i går kveld var jeg ute på flyplassen og hilste på tante, onkel og Sarah som hadde kommet hjem fra Portugal. De har kjøpt seg nytt hus og har allerede begynt å flytte inn. Så i morgen skal mamma og jeg møte de på IKEA. Her skal de hente en seng også skal vi være med dem til Arendal og hjelpe til med flyttingen. Merker at jeg gleder meg litt også ettersom det blir mer plass hos de, dette betyr nok at det blir flere besøk til Arendal for min del. Jeg elsker slike småbyer som Arendal, det er en utrolig herlig og koselig sørlandsby. Kunne faktisk tenkt meg å bodd der en gang når jeg blir eldre.

Sjekk gjerne dette innlegget (link her), hvor jeg har skrevet om min erfaring/tips som blondine. Vi blogges i morgen dere♥

Silver hair

 • 02.08.2016 kl. 11:54

Hei folkens!

I går var jeg hos frisøren. Først tok bestemor, mamma og jeg Fredrik med til IKEA, her spiste vi lunsj sammen med onkel også tok han med seg Fredrik tilbake til Arendal. Etter det gikk vi på Sørlandssenteret, her hadde jeg bestilt time hos Hair Concept by A-salog (frisøren jeg bruker å gå på). Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt og litt annerledes, og siden jeg er såpass blond synes jeg sånn sløv/grått hår var en god ide. Jeg ble utrolig fornøyd med fargen! Det er litt uvant akkurat nå da, men jeg syntes jeg faktisk kledde det utrolig godt. 

Jeg klippet meg også litt hos frisøren. Det var deilig å få vekk alt det som var slitt også synes jeg det er greit å ha det litt kortere. Jeg synes jeg kler det litt bedre også. By the way, denne frisørtimen har jeg selv betalt for :) Det tok utrolig lang tid og farge det og sånt, tror jeg var der inne i 4 timer, men det var helt klart verdt det. Det først bilde er slik fargen ser ut i sola, det er veldig interessant hvordan fargen endrer seg i forskjellige lys haha.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Jeg har ikke noen planer for dagen min enda, men for se om jeg finner på noe. Ønsker alle en kjempefin dag videre♥

Min erfaring/tips som blondine

 • 14.06.2016 kl. 16:11

Jeg må begynne dette innlegget med å si at det er basert på egne erfaringer og mine helt ærlige meninger. Alle frisørtimene og produktene som nevnes er noe jeg selv har investert penger mine i. Så tilbake til overskriften, jeg skal begynne med å fortelle litt om bakgrunnen til at jeg i dag er en blondine: 

For dere som ikke vet, så er jeg naturlig en brunette. I fjor på bursdagen min bestemte jeg med for å gjøre noe nytt med håret. Jeg hadde aldri farget det før og bestemte meg derfor for å prøve sånn ombre, hvor man KUN farger den nederste delen av håret. Jeg tenkte at dette ikke ville bli en så stor forandring, men da jeg kom ut av frisøren var HELE håret mitt oransje! Frisøren min hadde visst ikke forstått hva ordet ombre betydde, selv om jeg viste bilder av det. Jeg bestemte meg derfor for å gå «all blonde» og var så heldig å fikk en ny frisørtime gratis. Håret så bedre ut, men det var ikke helt som jeg ønsket, så prøvde derfor en annen frisør hvor jeg ble veldig fornøyd å har gått til siden. Her ser dere noen bilder at slik håret mitt ser ut i dag, de er ikke redigert. Bildet til venstre var før jeg klippet det:

Jeg har vert blondine i litt over et år nå og trives veldig godt med det. På veien som blondine har jeg tatt med meg mange gode tips (noen har dere sikkert hørt før) og jeg har derfor tenkt å dele de med dere:

Gå til en frisør som virkelig vet hva de holder på med: Okei, for meg har dette vært en av de viktigste punktene. Jeg vil anbefale alle å oppsøke en frisør som virkelig kan sakene sine. Jeg sier ikke at noen frisører er dårligere enn andre, men at de er flinke på ulike områder.

Bruk de riktige produktene: Jeg vil anbefale alle blondiner å bruke lillashampoo minst en gang i uka, man trenger ikke stripe håret flere ganger for å få vekk gulfargen! Når det kommer til en god lillashampoo så er Fudge sin utrolig effektiv, denne tar virkelig tak i problemet! Må også nevne fudge sin Hothed Violet, dette et fantastisk produkt som alle blondiner der ute burde prøve. Denne får virkelig fram kaldfargen i håret. Bruker denne vær gang jeg vasker håret mitt. Dette er en slags fuktiggivende mousse som du tar i når håret når det er vått. Denne er også varmebeskyttende, så denne er perfekt å bruke før man føner håret sitt.

Nå får tiden bruker jeg en lillashampoo fra BigSexyHair som er mer beregnet for hverdagslig bruk. Denne er utrolig fuktigsgivende samtidig som den hjelper med å dempe gulfargen i håret. Må bare si at den kan virke litt flytidene i konsistensens, men den skummer veldig godt. Den gjør heller ikke håret mitt så flokete eller frizzy, noe som har vert et stort problem for meg! I tillegg til denne anbefaler jeg balsamen som hører til, denne gjør håret mitt utrolig mykt!

Processed with VSCO

Vask håret sjeldnere: Okei, denne jobber jeg fortsatt litt med. Jeg prøver å vaske håret mitt vær tredje dag, men hender ofte at det blir ande vær dag. Å vaske håret ofte gjør at fargen falmer av fortere og ser mer livløst ut. Det å vaske håret sjeldnere kan derfor være en god løsning, i begynnelsen kan det være vanskelig, men så lenge man har en god tørrshampo (noe som også er greit for å skjule etterveskten) blir ikke håret så fett.

Bruk mindre varme på håret: Det er ikke bare vasking av håret som falmer fargen på håret, men også bruk av varme, f.eks. rettetangen. Min erfaring er at så lenge man har den på den laveste temperaturen og bruker en god varmebeskyttende spray, så holder fargen seg ganske greit. Jeg vil likevel anbefale alle å ikke bruke så mye varme ettersom det sliter en del på håret.

Få i deg nok vitaminer og mineraler: Når man skal bleke håret er det viktig at det er sunt og sterk, det er derfor viktig å få i seg alt av vitaminer og mineraler man trenger. Vitaminer som A, B6, folat, B12 og C + mineraler som kobber, sink og jern skal ha god effekt på håret. Sørg derfor å få i deg nok av disse, det får man gjennom et sunt og variert kosthold. Hvis man er usikker på om man får i seg nok av det man trenger, så kan man ta kosttilskudd. Dette noe jeg selv gjør og er veldig fornøyd med.

Har dere hat en dårlig erfaring hos frisøren en gang? Hva synes dere om tipsene?

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no