hits

5 ting som irriterer meg

 • 09.02.2018 kl. 18:15

Hei dere♥ I dette innlegget tenkte jeg å ta for meg et par ting som har irritert meg den siste tiden. Spesielt noen av dem, er veldig irriterende. Jeg er sikkert på at det er flere ting jeg kunne nevnt her, men her har dere i hvert fall de tingene jeg først kom på når jeg skrev tittelen..

1) Folk som kaster søppel på bakken. Når jeg er ute å gå tur med Molly, ser jeg søppel overalt langs veien! (I skogen også!) Det er ikke greit, spesielt når jeg har en liten valp som liker å putte alt inn i munnen sin. For dyrenes del, plukk om søpla. Tenkt på hva alt av ville dyr for i seg på grunn av oss mennesker. Det er virkelig ikke bra for dem. De skjønner jo ikke hva som kan og ikke kan spises.

Processed with VSCO with hb1 preset

2) Folk som kjører for fort i trafikken. Det er rett og slett farlig. Fartsgrensen er der av en grunn og burde derfor følges. Er det 30 sone, så er det 30 sone. Da skal du IKKE kjøre i 60! Dette er forresten bare en av maaaaaaange feil jeg ser i trafikken!

3) Når jeg må forklare hvorfor jeg ikke spiser visse ting. Jeg er veganer og holder meg derfor unna ALT som har med dyr å gjøre. Det finnes animalske matvarer overalt i butikken, også flere som folk ikke er klar over engang. F.eks. visse syltetøy som inneholder fargestoffet "karmin" (biller), godteri som inneholder gelatin (gris) og granola som ofte inneholder honning (bier).

Processed with VSCO with hb1 preset

4) Smaken og lukten av lakris. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan bare ikke fordra det. Er jeg uheldig å får i meg noe med lakris, blir jeg helt kvalm. Det er også ille f.eks. hvis jeg sitter ved siden av noen som tygger på lakris pastiller. Lakris, NEI TAKK!

5) Å alltid se folk stirre i skjermen på mobilen. Er der ikke rart hvor avhengige vi har blitt av denne lille tingen? Hvor en jeg går ser jeg folk som er helt borte i "den andre verdenen". Det er nesten litt trist, spør du meg. Jeg mener når du sitter på en restaurant sammen med folk, da skader det ikke å ta en pause og faktisk være der i virkeligheten. Jeg lover, du vil ikke angre eller gå glipp av noe i "den andre verdenen".

🌸Camille

Forandring er viktig!

 • 19.01.2018 kl. 16:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

FORANDRING ER VIKTIG!
...

Vi går vel alle gjennom perioder hvor vi bare føler på å forandre noe? Det kan være alt fra å ommøblere et rom, bytte profilbilde på face, til å finne en ny hobby eller en ny jobb. Det kan være så mangt, men likevel kan den minste forandringen være det som skal til. Mangler du motivasjon i hverdagen, er dette et av mine beste tips som jeg ofte tar i bruk selv: forandre på noe!

En ting som virkelig har forandret hverdagen min den siste tiden, er Molly. Hun er en gledesspreder uten like. Hun får med til å smile og le hver eneste dag. Det er nesten utrolig hvor mye et lite vesen som henne kan gi♥ Å ha hund er også et stort ansvar, og det er noe jeg føler jeg lærer mye av. Med andre ord: Molly var en forandring jeg trengte. Nå kunne jeg ikke sett for meg en hverdag uten henne, det forklarer vel sitt! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SOMETIMES,
CHANGE IS
WHAT
WE NEED

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

For å snakke om små forandringer: Nå har jeg nettopp byttet header (øverste bilde i dette innlegget), og jeg må si det føltes veldig godt. Jeg hadde bare en midlertidig sist. Nå har jeg endelig fått en ny header som jeg er veldig fornøyd med♥ Denne har jeg også tenkt å ha en stund. Som dere ser ble det et vintertema, ganske åpenbart da vi er i vintermånedene nå, haha. Hva synes dere?

🌸Camille

18 ting jeg har lært til nå

 • 18.01.2018 kl. 15:00

Dette er er innlegg jeg har tenkt lenge på å lage, så nå virkeliggjør jeg det! Det er forresten noe jeg skal prøve å bli flinke til her på bloggen. Når jeg får en god idee til noe å blogge om, så skal det blogges om og ikke ligge. Selve ideen til akkurat dette innlegget: "ting jeg har lært til nå" i livet, er det ikke jeg som kom på.  Alle punktene som er listet opp her derimot, har jeg skrevet og kommet på selv.

Innlegget handler om 18 ordtak, påminnelser og erfaringer som jeg har tatt med meg opp gjennom mine 18 år på denne jorda. De er listet opp i helt tilfeldig rekkefølge. Alle har sin egen mening, betydning og historie bak. Det er på en måte opp til deg som leser å tolke dem. Jeg håper du liker innlegget og kanskje kan relatere deg til noen av punktene under.


 18 TING JEG HAR LÆRT TIL NÅ I LIVET:

1) Det er lov å ta pauser og sette seg selv foran alle andre.

...

2) Tiden sammen med besteforeldrene dine, er en av de beste tidene du får i livet.

...

3) Du kan ikke redde verden alene, men du kan være en del av forandringen.

...

4) Bruk tid sammen med de som gjør og vil deg godt.

5) Smil alltid tilbake når verden smiler til deg.

...

6) Ikke gi opp en drøm, du ikke har prøvd å virkeliggjøre enda.

...

7) Ingen kjenner deg bedre en deg selv og det er alltid noe å ha i bakhodet.

...

8) Det er lov å gi slipp på ting som gjør vondt, for å så gå videre.

...

9) Har du en dårlig dag, finnes det alltid en ny dag i morgen.

10) Familie betyr mer og mer med alderen.

...

11) Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg.

...

12) Du trenger ikke bevise alt for alle, noen ganger er det nok at bare en vet.

...

13) Hold alltid troa på deg selv og det du står for. 

14) Livet handler i bunn og grunn om å finne lykke.

...

15) Jo mer du lærer om verden, jo flere ubesvarte spørsmål finner du.

...

16) For å bli selvstendig, må du lære å stå på egne ben og gjør ting på egen hånd.

...

17) Lykke kommer ikke av materielle ting, men av noe langt viktigere.

...

18) Livet er en gave å være takknemlig for.

🌸Camille

Derfor er jeg veganer

 • 17.01.2018 kl. 13:10

Det er mange fordeler når det kommer til å ha et vegetarisk kosthold. Ikke bare er det sunt for en, men det er også veldig bra for miljøet og ikke minst dyrene. Jeg må si det var en kombinasjon av alle overnevnte, altså helsen min, miljøet og dyrene, som gjorde at jeg tok dette valget. Å bli veganer er helt klart et av de beste valgene jeg har gjort for meg selv, og i dette innlegget skal jeg forklare dere hvorfor.

Jeg må nok legge mest vekt på helsen min, da dette kostholdet er noe som har "reddet" meg på mange måter. Etter jeg ble veganer har jeg blitt mye mer bevist på å få i meg alt av mineraler og vitaminer, noe som over alt har gitt meg mer energi i hverdagen. Selvfølgelig blir jeg syk og sånt. Jeg har et veldig dårlig immunforsvar, noe jeg har hatt hele livet mitt egentlig. Det er ikke så mye jeg kan gjøre med det akkurat. Poenget mitt er i hvert fall at jeg føler kroppen min har det mye bedre som veganer.  Akkurat som om de det var "meant to be" for min del.

Processed with VSCO with b5 preset

Så har vi miljøet, noe jeg skal prøve å ikke gå så alt for dypt inn i her. De fleste vet nok dette, men aner dere hvor forurensende det er å spise kjøtt. En ku slipper ut 4 ganger så mye co2 som en bil. Litt tydeligere forklart: en ku forurenser som to biler. Hadde færre spist kjøtt, hadde vi ikke trengt å fø så mange nye kyr. Da ville det over tid blitt sluppet ut mindre co2 i lufta. En annen ting er hvor mye vann som kreves i produksjon av kjøtt. Hele 20 000 LITER VANN går til produksjon av bare EN KILO KJØTT. Tenkt over disse tallene her? Det er helt vilt! Det finnes mennesker som tørster i verden, og her sløser vi det bort 20 000 liter vann til en kjøtt - middag på en familie på 5. Spiser du og din familie kjøtt 5 ganger i uka, sløser dere altså bort 80 000 liter vann i uka. Uff, nei.. slik kan vi bare ikke fortsette!

Til slutt har vi dyrene. Folk som spiser kjøtt kan gått si at de liker dyr, men da er det kjæledyr og ikke dyr generelt de liker. Jeg synes alle levende vesener, inkludert den biffen (oksa) som ligger på tallerkenen din, fortjener et liv. Mange mener at dyr er dyr og mennesker er mennesker, men er det egentlig en så stor skille. Klart oss mennesker er de som styrer her på jorda, men fortjener ikke dyrene også en sjanse? De fikk aldri lovt til å bestemme hva de skulle med livet sitt. De fikk ikke ta den avgjørelsen selv engang! Nå har vi mennesker overtatt hele planeten, så er det ikke på tide av vi begynner å høre på disse nusselige, smarte og unike vesene vi deler jorda med?

Processed with VSCO with b5 preset

Jeg håper dette innlegget inspirerte og åpnet øynene på noen av dere. Veganer, vegetarianer eller ei, dette er et valg som er OPP TIL DEG og ingen andre! (Husk det!) Har du lyst til å gjøre en forskjell her i verden, så er dette helt klart noe å vurdere. Du trenger ikke å gå "all in" å bli veganer med det første. Jeg var selv vegetarianer et par år før jeg la helt om. Bare det å kutte ned på mengden kjøtt du spiser, er en veldig god start!

Er du eller kunne du tenke deg å bli veganer/ vegetarianer?

🌸Camille

10 ting du ikke visste om meg

 • 10.01.2018 kl. 16:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG
...

1) Jeg spiser havregrøt hver eneste dag! Det går ikke en dag uten at jeg tar meg en porsjon havregrøt til frokost. Og nei, jeg blir ikke lei av det! Det er bare så godt og ikke minst utrolig sunt og mettende. Jeg bruker å toppe den med kanel, bær og masse annet godt. 

2) For 4 måneder siden ble jeg veganer. Før dette var jeg vegetarianer. Jeg bestemte meg for å ta "steget videre" og bli veganer. Jeg hadde allerede kuttet ned på melkeprodukter og egg hadde jeg sluttet å spise for lengs. Jeg angrer ikke et sekund på valget mitt! Hvorfor jeg valgte å bli veganer kan jeg lage et eget innlegg om, hvis dere har lyst på det?

Processed with VSCO with hb1 preset

3) Jeg er generelt en veldig uheldig person. Det skjer alltid ting med meg, og jeg vet ikke om det har noe med at jeg er født på den 13. eller hva? Typisk meg er å bli syk når jeg skal noe gøy, f.eks. ut å reise. Eller glemme og miste ting (uff det skjer litt for ofte), og mye mer! Det skjer minst en slik ting med meg hver enste dag. Som regel er det bare noe jeg kan le av i ettertid, men andre ganger er det noe litt mer seriøst.

4) Min naturlige hårfarge er IKKE blond. Nope. Den er verken blond eller mørkeblond, men lysebrun. Eller den var i hver fall det før jeg begynte å stripe det lysere. Nå føler jeg den naturlige hårfargen min har blitt litt lysere, så jeg vet ikke hva jeg skal kalle den lenger..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

5) Jeg rekker 171 cm over bakken. Med andre ord er jeg litt høy, eller rett over gjennomsnittet. Jeg har en ganske høy familie på den ende siden min, men både lillesøsteren min og moren min er litt høyere enn meg. Jeg har vært like høy siden jeg var 15 (nå er jeg 18), så jeg tror ikke jeg blir noe særlig høyere.

6) Å knipse er noe jeg ALDRI har fått til. Jeg tror det er fysisk umulig får håndledet mitt eller noe, får jeg får det bare ikke til! Jeg husker da jeg gikk på barneskolen og vi skulle synge noen sanger mens vi knipset, og der sto jeg å "latet" som jeg fikk det til. Det irriterte meg veldig før, men nå har jeg bare gitt det opp. Haha, plis si det er noen andre der ute som heller ikke klarer dette?

Processed with VSCO with hb1 preset

7) Jeg har 4 katter og en hund. Kattene er egentlig hele familien min sine, mens Molly er bare min. Hun er 3 måneder nå og jeg har hatt henne siden slutten av november. Molly er bare så herlig og virkelig en gledesspreder i hverdagen min. Ofc. måtte jeg ta med noen nye bilder av henne i dette innlegget!

8) Å ta bilder er en hobby jeg trives godt med! Det er kanskje ikke en hemmelighet for deg som har fulgt bloggen min en stund, men ja jeg elsker å ta bilder. Jeg er langt i fra profesjonell og lærer mer og mer for vært bilde jeg tar. Jeg synes bare det er så spennende, og ikke minst veldig gøy når jeg først få et bilde jeg blir fornøyd med.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

9) Jeg må alltid ha på meg sokker. Her har jeg to grunner: 1) Jeg fryser veldig lett på føttene, og må derfor ha det på meg for å holde meg varm. Spesielt nå på vinteren som det er så kaldt ute. 2) Jeg liker ikke føtter, altså utsende av føtter. Spør du meg er det en av de minst fine kroppsdelene vi har. Det er også en av grunnene at jeg bruker sokker så og si hele året!

10) Sminke er ikke min greie. Det eneste jeg bruker er mascara og litt gele til å få på plass bryna. Jeg liker ikke den følelsen av å ha sminke på huden, også liker jeg å holde sminken så naturlig som mulig. Det hender jeg tar på meg noe mer sminke, men det er bare ved spesielle anledninger.

Noe du ikke visste fra før av?

🌸Camille

Kunsten å sette seg mål

 • 06.01.2018 kl. 17:00

Jeg har INGEN nyttårsforsetter i år. Rett og slett fordi jeg ser på en ny dag som en ny mulighet og ikke et helt år som en ny mulighet. Jeg har ikke lyst til å sette med noen faste mål. Jeg tar heller ting som det kommer og i mitt eget tempo. Jeg setter meg et par mål her og der, men jeg har ikke en fast dato på når jeg skal starte eller fullføre dem. "Every new day is a new opportunity." Det er slik jeg liker å tenke når jeg setter meg mål. Det er viktig å sette seg noen mål her i livet og føle på den gode mestringsfølelsen du får når du har nådd dem. MEN! Det skal ikke være noe press! Å presse seg er ikke bra i lengden, og det kan vi vel alle være enige om.

Når jeg tenker på mål, tenker jeg ikke bare på det å begynne å trene eller bli flink i en sport. Jeg tenker på alle slags daglige mål også: bare det å fullføre en lekse, gå tur med hunden sin og rydde rommet sitt. Jeg tenker også på større mål som å lære mer om et emne du brenner for, gjøre noe som skremmer deg og ta en sjanse på noe usikkert. Her kan jeg bable i vei for det finnes ingen grense på hvor mye man kan lære, gjøre og finne ut av her i verden!

Processed with VSCO with c1 preset

Nyttårsforsetter eller ei, gjør det som er best for deg! Bare husk: hvis du ikke får tid til å gjøre den ene tingen du skule gjøre en dag, finnes det alltid en dag i morgen. Ta dagene som de kommer, husk å finne tid til deg selv i hverdagen og ikke føll press til å fullføre alle hverdagslige mål. (Hvis det lar seg gjøre selvfølgelig, enkelte ting må bare fullføres uansett..)

Lytt til kroppen din og gjør det du føler er best for deg og ikke noen andre. Ja, det er lovt til å tenke litt egoistisk i blant og faktisk sette seg selv foran alle andre! Det gjorde ikke jeg før, men 2017 har vært et år jeg faktisk har latt meg selv lære å gjøre det. Og vet dere hva? Jeg angrer ikke et sekund på det. Det har virkelig hjulpet meg på så mange måte. Nå føler jeg ikke på noe press når jeg setter meg mål. Igjen, å lytte til sin egen kropp og faktisk si ifra "når nok er nok" for deg, er så viktig for både kropp og sjel.

Processed with VSCO with c1 preset

Selvfølgelig er det viktig å presse seg litt, men det finnes et "men" og det er når du presser deg for mye. Det er virkelig ikke bra for helsen din. Det handler om å finne en balanse. Når du først finner en balanse og finner tid til både deg selv, alt og alle andre. Det er da hverdagen blir så mye enklere og du klarer å fullføre målene du har satt deg på 1, 2, 3!

En ting må sies og det er at det er vanskelig å finne denne balansen. Det er ikke alltid man finner den helt heller, men bare det å sette av en time til deg selv hver dag. En time der du kan gjøre akkurat det DU føler for. Enten det er å slappe av foran TVen, meditere, trene eller hva en det måtte være. Så lenge det er noe DU føler du har godt av. Det er noe jeg synes er utrolig viktig for en, og VIRKELIG noe alle burde prøve å få til!

🌸Camille

En gang da jeg var liten..

 • 26.10.2017 kl. 17:30

Som liten var jeg veldig rampete og fant alltid på mye tull og tøys. I dette innlegget har jeg samlet noen av de mest crazy tingene jeg har funnet på å gjøre. Dette er 5 forskjellige historier som jeg tror vil få deg til å skjønne akkurat hvor rampete jeg var. Jeg husker ikke alderen min i alle disse historiene, men her har dere historier alt fra jeg var 0 til 8 år. Jeg håper du som leser dette får deg en liten latter, det gjorde i hvert fall jeg da jeg skrev ned disse punktene. Gi meg gjerne en tilbakemelding på om du likte dette innlegget og om jeg skal lage flere av dem.

Her hare du 5 historier som forklarer hvor rampete jeg var:

1. En gang da jeg var liten.. rullet jeg ned en trapp i LEKEBILEN min. Hadde det ikke vært for at moren min tilfeldigvis var nede i et rom ved siden av trappen og fikk tatt meg i mot, så hadde det ikke gått så bra. Her var jeg btw, bare 1,5 år og jeg visste ikke helt hva jeg holdt på med. Moren min skulle bare hente noe fort nede på dette rommet i førsteetasjen og lot bare gitteret på toppen av trappen stå åpen. På disse få sekundene fant jeg fram den nye lekebilen min som jeg hadde fått til jul og rullet like gått ned hele trappen, hehe♥

2. En gang da jeg var liten.. falt jeg av en båt siden jeg nektet å høre på foreldrene mine. Jeg har fortalt denne før, men til dere som ikke har hørt den, her kommer den: En gang nektet jeg å ta på meg en vest da jeg skulle sitte foran på en båt. Jeg godtok å ta den rundt meg, men ikke å kneppe den igjen. Jeg nektet også å få hjelp til å komme meg foran på båten (man måtte gå ute på siden av båten for å komme seg foran på båten). Gjett hvem som falt av båten og måtte bli reddet? Jo det var meg. Jeg kunne ikke svømme og vesten satt nesten ikke på meg. Moren min måtte stupe ut å redde meg. I følge henne var jeg helt inni min egen verden da dette skjedde. Jeg husker ikke så mye jeg heller og var tross alt bare 4 år.

3. En gang da jeg var liten.. lekte jeg med en vinholder og klarte å klemme lillefingeren min. Dette var en stor og tung vinholder laget av metall som sto mitt på gulvet. På en eller annen måte klarte jeg å vrikke lillefingeren min i den og veltet hele greien over meg slik at lillefingeren min ble vridd. Jeg måtte til legevakten og ta røntgen siden jeg fikk veldig vondt og foreldrene mine var redde for at jeg hadde brekket lillefingeren min. Det hadde jeg heldigvis ikke, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle ha lillefingeren min inn i denne greien sånn i det hele tatt.

4. En gang da jeg var liten.. falt jeg ned fra et høyt tre da en gren knakk. Dette var på barneskolen i en periode hvor det å klatre i trær var utrolig gøy! Det var en liten skog rett ved skolen min hvor vi klatret høyt opp i trærne. En gang da jeg satt jeg oppe i et av disse trærne satt jeg på en gren. Denne grenen bestemte seg plutselig for å knekke. Jeg falt rett i bakken, først på halebeinet og deretter ble naken min slengt bakover. Det gjorde ufattelig vondt, men jeg kom unna med en haug av blåmerker og brakk heldigvis ikke noe. Jeg har faktisk aldri brukket noe til tross for alt jeg har vært gjennom!

Jeg sparte den beste til slutt, for den viser virkelig hvordan det å være rampete fort kan bli noe farlig:

5. En gang da jeg var liten.. var jeg en millimeter fra å skade øyet til lillesøsteren min.  Jeg mente ikke at det skulle skje selvfølgelig, men jeg kunne vært litt mer forsiktig. Det som skjedde var at søsteren min og jeg kranglet om hvem som skulle sitte hvor i en stor lenestol. Jeg klarte å dytte henne slik at hun fikk ansiktet sitt rett i kanten av stuebordet. Det verste av alt var at det var veldig nære på at hun kunne fått kanten rett i øyet. Hun fikk et skikkelig stort sår rett ved siden av øyet og måtte til legevakten og sy det med en gang. Jeg husker godt der jeg satt i gangen på legevakten og hadde utrolig dårlig samvittighet. Alt endte heldigvis bra, men nå har søsteren min er lite ar ved siden av øyet som hun må leve med resten av livet. Et minne om sin rampete søster♥ Nei uff..

Fant du også på litt tull og tøys da du var liten?

🌸Camille

12 ting du ikke visste om meg

 • 18.10.2017 kl. 15:30

Hei dere♥ Nå er det utrolig lengde siden slik jeg lagde et innlegg som dette. Jeg tenkte derfor det var på tide å lag et nytt et. Her har dere "12 ting dere ikke visste om meg". Har du ikke lest mitt forrige så kan du lese det her. Noen av punktene har jeg nok nevnt før, men jeg prøvde å komme på en god del nye punkter denne gangen. Jeg håper dere liker innlegget og finner det litt interessant/ gøy å lese! 

Her har du 12 ting du kanskje ikke visste om meg:

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

1. Jeg er definitivt et A - menneske. Selv om jeg kan sove lenge og morgenen, spretter jeg alltid opp med en gang jeg våkner. Jeg hater å ligge i sengen og med en gang jeg er våken, så er jeg våken og da vil jeg opp fra sengen med en gang! Det har ikke noe å si om det er helg eller ikke. Jeg er alltid oppe før kl. 8, som regel noe mellom 7 og 7.30. (Jeg bruker forresten ikke alarm, det har jeg ikke behov for heller haha.)

2.Øyne mine skifter mellom blått og grønt. Dette kommer helt an på sminken min, hva jeg har på meg og hvordan lyset er. Med årene føler jeg bare øynene mine bare blir mer og mer grønne. Det står at jeg har grønne øyne i passet mitt. De er nok mest grønne, men det er uansett vanskelig å si. Øynene mine er blå ytterst, men så har jeg en grønn ring som sprer seg utover mot det blå igjen. Det blå og grønne går på en måte litt inn i hverandre. Det er vanskelig å forklare, men de er altså både blå og grønne.

3. Jeg har vært vegetarianer i 4 måneder! Før spiste jeg kun fisk og ikke noe annet kjøtt. Jeg bestemte meg for å bli "helt" vegetarianer og kuttet derfor ut fisk fra kostholdet mitt også. Det et mange grunner til hvorfor jeg valgte å bli vegetarianer, men tenkte jeg å lage et eget og utfyldene innlegg om.

4. Som liten var jeg veldig sta, og alt skulle gjøres etter mine prinsipper. Mamma fikk aldri bestemme hva jeg skulle ha på meg. En gang nektet jeg til og med å ta på meg en vest da jeg skulle sitte foran på en båt. Jeg godtok å ta den rundt meg, men ikke å kneppe den igjen. Jeg nektet også å få hjelp til å komme meg foran på båten (man måtte gå ute på siden av båten for å komme seg foran på båten). Gjett hvem som falt av båten og måtte bli redet? Jo det var meg. Jeg kunne ikke svømme og vesten satt nesten ikke på meg. Mamma måtte stupe ut å redde meg. Dette var bare en av veldig mange historier etter ting som gikk galt siden jeg ikke gadd å høre på hva alle andre sa. La oss bare få dette klart: Jeg er ikke slik person lengre!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

5. Min største frykt er edderkopper. Takk Gud for at edderkopp sesongen er over nå! Det har vært så mange av disse svære ekle edderkoppene hjemme hos meg. Jeg har seriøst gått rundt å vært livredd for at de plutselig skulle dukke opp et sted. Jeg skriker bokstavelig talt bare jeg ser en edderkopp, og løper vekk så fort som mulig. Er der f.eks. en edderkopp på kjøkkenet, så kan jeg ikke gå dit før noen andre i huset har tatt den vekk. Uff, altså.. merker jeg gruer meg allerede til våren og edderkoppene kommer tilbake, haha!

6. Jeg har hatt 9 dyr og 3 forskjellige arter! Jeg har hatt 6 katter (4 av dem har jeg forsatt nå), 2 marsvin og en hund. Jeg elsker dyr og har alltid vært en dyremenneske. Katter er det jeg har hatt mest av og de jeg har vokst opp med. Marsvinene og hunden hadde jeg og familien min ikke så mye lengre en et år, men katter har der alltid vært nok av! 

7.Jeg ommøblerer på rommet mitt veldig ofte. Jeg ommøblerer så ofte at det hadde vært for mye å legge ut nye bilder av rommet mitt vært gang. Nei, jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare det er gøy å flytte rundt på ting og se etter nye muligheter. Jeg er generelt veldig glad i interiør og liker å holde på med slike ting. Det har nærmest blitt min lille hobby. Skrik ut hvis dere har lyst på en ny room tour snart,.Det har skjedd mye på rommet mitt den siste tiden, og det begynner å bli en stund siden siste jeg lagde et slik innlegg.

8. Jeg foretrekker mørkere sjokolader. Jeg tåler ikke melk, så det er en av grunnene til at jeg alltid velgere mørkere sjokolader, men det er ikke den største grunnen. Jeg synes mørk sjokolade smaker mye myeee bedre! For meg blir det både for søtt og kvalmende med lyse sjokolader. Det er smak og behag tenker jeg..

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Kjøpte denne sjokoladen på butikken i dag. Ja, det er lovt til å kose seg litt i hverdagen også! Dette er mørk sjokolade med smak av kokos og er helt klart av mine favoritter. Den kostet litt, så det er ikke så ofte jeg kjøper den. Noen ganger synes jeg det en lovt til å kose seg med en skikkelig god sjokolade og da får prisen bare være det den er, haha!

9. Jeg har aldri tatt sol eller betakaroten. Jeg synes det er fint å være brun og liker å få litt farge om sommeren, men har aldri følt noe "must" for å være brun hele året rundt. Jeg har naturlig en veldig lys hudfarge og skal jeg være helt ærlig så liker jeg det! Jeg synes det er fint med naturlig hud, men jeg har selvfølgelig ikke noe i mot at andre gjør ting får å bli brunere en de egentlig er. "Do what makes you feel happy", tenker jeg. For meg er det og ikke gjør noe som helst og for andre et det å ta lit sol.

10. Sminke er ikke min greie. Det eneste jeg "gidder" å ta på meg er mascara også bruker jeg to produktet til brynene. Jeg fokuserer altså på området med øyene mine og bruker ikke noe sminke på resten av ansiktet. Jeg har en del utslett i pannen min, men jeg føler ikke noe behov for å dekke det til.  Det handler om å føle seg komfortabel og for meg er det å holde sminken mest mulig naturlig. Liker du å gå "all out", så gjør det, men det er viktig å kunne føle seg komfortabel med mindre sminke/ ikke noe sminke også tenker jeg.

11. Jeg drikker nesten bare vann. Det har jeg gjort i hele 4 år nå! Noe jeg har lært etter alle disse årene, er at når du først blir en vanndrikker, så forblir du en vanndrikker. Det er sjeldent jeg for lyst på noe annet en vann. Det er ikke så mye jeg liker å drikke heller, liker f.eks. ikke brus og jus. Spør du meg og noe å drikke svarer jeg alltid vann. Haha, ja jeg er veldig billig sånn sett!

 12. Du ser meg aldri uten øredobber. Jeg elsker å gå med øredobber. Har jeg ikke på meg øredobber, føler jeg på en måte at jeg mangler et eller annet. Det er vanskelig å forklare, men øredobbene mine har på en måte blitt en liten del meg. I tillegg synes jeg de seg utrolig fine ut på ørene. Får øyeblikket har jeg bare et hull på vær side, men jeg har veldig lyst på et til hver av sidene. Jeg hadde det før, men de grodde igjen. Hvis jeg få to til hull i ørene, må jeg derfor passe på at det ikke skjer igjen.

Processed with VSCO with b5 preset

Noe du ikke visste fra før av?

🌸Camille

15 ting jeg ser fram til i høst

 • 25.09.2017 kl. 16:20

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

1. TILBRINGE KVELDER HJEMME

Det er noe med den innekosen på høsten. Det starter å bli kaldt ute, spesielt på kveldene. Å tilbringe en kveld hjemme gjør ingen verdens ting, tvert i mot faktisk. Det pøser ned ute og du kan pakke deg inn i et teppe, spise noe godt og varmt mens favorittserien går på tven. Ahh, jeg synes det er så koselig å tilbringe høst - kveldene mine slik.

2. SE DE VAKRE HØSTFARGENE

De vakre vakre fargene har allerede startet å dukke opp i naturen. Du ser dem hvor en du går. Nå er det ikke lenger grønt, men mer varme farger som oransje, rødt og gult. Det skriker at høsten er i full gang. For meg meg et dette en utrolig fin tid å til å ta masse bilder i naturen. Jeg elsker å ta bilder og ser fram til å ta masse denne høsten.

3. TREKKE INN DEN FRISKE LUFTEN

Er det bare meg eller er det noe spesielt med luften ute på høsten? Den er så frisk og renn på en måte. Jeg får en skikkelig god følelse når jeg f.eks. er ute i skogen og jogger og kan trekke inn den friske luften. Den friske luften er nok resultatet av at det blir kjøligere ute og det begynner jeg å merke litt også. Jaja, det er bare å kle på seg hehe.

Processed with VSCO with hb1 preset

4. REISE TIL DANMARK MED FAMILIEN MIN

Hos meg som bor i Kristiansand er det nærmest en tradisjon å ta båten over til Danmark på høsten. I år et ikke et unntak. Mamma, Bestemor og jeg planlegger faktisk å ta oss en tur dit en gang i oktober. Vi tenker å bo på et feriesenter og være der 2 - 3 netter. Jeg gleder meg masse til det og tror det kommer til å bli veldig koselig.

5. GÅ MASSE TURER I SKOGEN

Høsten er en perfekt tid å gå tur i skogen synes jeg. Det er ikke for varmt, men heller ikke for kaldt og du blir verken gjennomsvett eller frysen. Jeg elsker å være ute i naturen og ser fram til å gå mange turer denne høsten. Å gå tur er også en veldig fin måte å få trent litt på også, som bringer meg over til neste punkt på denne listen.

6. TRENE MER REGELMESSIG

Det er noe med høsten og det å gå komme seg litt i form igjen. Jeg har selv begynt å trent mer jevnlig, og merker det gjør veldig godt på toppen. Jeg trener verken mye eller hardt, men bare det å komme seg ut, bevege sett litt og ikke minst trene noe styrke (noe som er veldig viktig for meg da jeg har en svak rygg og knær) gjør veldig godt for en.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

7. LAGE MYE GOD MAT

Tro det eller ei, men jeg er faktisk veldig glad i å lage mat. Jeg lager mye mat til meg selv, og noen ganger til familien min også. Da jeg ble vegetarianer, som jeg har vært en god stund nå, fikk jeg virkelig øyene opp for det å lage mat og synes det er veldig gøy. Nå som det er høst, er det mye godt og spennende å spise, f.eks. en varm hjemmelaget suppe.

8.  HALLOWEEN OG DET SOM FØLGER MED

Halloween er vel noe alle forbinder med høsten? Det gjør i hvert fall jeg! Jeg har ikke noen planer for Halloween i år selv, men synes der er utrolig gøy å se når kusinene og fetterne mine gjør seg klare for Halloween. Kanskje jeg skal ta meg turen bort til Arendal på Halloween å besøke dem? Det kom jeg nettopp på nå at hadde vært veldig koselig.

9. FØLGE MED PÅ TV - PORGRAMER

På høsten er det alltid sesongstart for mange tv - programer.The Voice, Skal vi danse, Bloggerne og flere andre går på TV nå. I år prøver jeg faktisk å følge litt med disse, noe jeg ikke har vært så flink til tidligere år. Jeg synes det utrolig gøy med slik underholdning på kveldene, spesielt på fredags - og lørdagskveldene når de fleste går.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

10. BRUKE DE NYE KLÆRNE MINE

På høsten kommer det alltid så mye nytt og fint inn til høsten. Jeg bare elsker å kunne gå med gode varme gensere, søte overdeler, kåper, bots, skjerf, skjørt (med strømper under), bukser og alt som er godt og varmt å gå i. Jeg har allerede shoppet en del på nett og ser fram til å bruke alle klærne jeg har kjøpt denne høsten.

11. FRISKE OPP HÅRFARGEN

Dere har kanskje lagt merke til det, men ja jeg har en veldig lang ettervekst. Nå er det snart et halvt år siden jeg gjorde noe med håret mitt! Det hadde hatt veldig godt av en klipp og litt farge. Jeg har lyst til å beholde det blondt, men ha en litt kaldere farge og bli kvitt den lange etterveksten. Jeg skal bestille en time hos frisøren min snart.

12. HA DET GØY MED SMINKE

Jeg bruker ikke så mye sminke til vanlig. Den enste jeg gjør når når jeg skal noe, er å ta på mascara og fikse brynene litt and that`s it. En ting jeg har lyst til å begynne med, er å bruke å ha litt farge på leppene. Jeg synes det er så fint med litt mørkere og sterkere farger nå til høsten og har nettopp vært til innkjøp av en som jeg kan bruke.

Processed with VSCO with hb1 preset

13.  AT INSEKTENE FORSVINNER

Dere som ikke har fulgt bloggen min så men, har nok ikke får med dere min frykt mott insekter. Jeg er livredd insekter. På våren og sommeren når jeg er ute løper jeg bare når jeg ser en liten bie. Nå som det er høst er det ikke noe problem lengre og jeg trenger ikke å være redd for at insekter skal komme å ta meg. Haha, det er det jeg føler de gjør.

15. TENNE DUFTLYS

Det blir fortere mørkt ute på kveldene og det er vel ikke noe som ser mer koselig en å tenne på duftlys? Det er så mange gode dufter å velge mellom nå til høsten, alt fra duft av vanilje, kanel, eple, gresskar til kokosnøtt, appelsin, cafe, te og ulike blandinger. Selv er jeg veldig glad i alle som inneholder noe med vanilje. Vanilje dufter utrolig godt!

15. Å BLOGGE, SELVFØLELIG

Det er noe med høsten å det å få bedre rutiner på ting. En av prioriteringene mine er blant annet å blogge mer jevnlig og planlegge ting litt bedre. Derfor skal jeg legge ut et innlegg hver enste dag fra og med nå, som jeg var inne på i går. Jeg har skrevet dette mange ganger, men jeg trives veldig med å blogge og er veldig takknemlige for dere lesere.

Processed with VSCO with hb1 preset

Hva ser du fram til denne høsten?

🌸Camille

Mitt første år med stemmerett

 • 11.09.2017 kl. 18:00

Hei dere♥ Da har jeg vært å stemt. For dere som ikke visste det fylte jeg 18 i år og dette er derfor min første gang jeg gikk å stemte. Jeg var faktisk litt usikker på om jeg i det hele tatt skulle stemme. Jeg visste sånn cirka hvem jeg skulle stemme på, men var fortsatt litt usikker. Etter jeg hadde lest meg opp på forskjellige partier og prøvd ut flere valgomater, kom jeg frem til akkurat det partiet jeg ville stemme på. Jeg var ikke enig i absolutt alt dette partiet sto for, men går det egentlig an å være enig i alt? Det vil vel alltid være en ting du ikke er helt enig i med det partiet du stemmer på? Det er i hvert fall slik jeg føler det. Uansett tar partiet jeg stemte på frem de synspunktene jeg brenner mest for, å det er nettopp derfor jeg valgte å stemme på det partiet.

Jeg er ikke den mest politisk interesserte personen. Jeg har i hvert fall ikke vært det tidligere, men nå som jeg var stemmerett synes jeg faktisk det er litt interessant. Tenkt at hver av oss kan være bestemme hvem som skal styre i Norge, det er litt kult det. Jeg håper alle som kan stemme fikk brukt stemmeretten sin. Stemmer du ikke gir du faktisk litt av stemmen din til de partiene du virkelig ikke liker, og det er en god grunn til å stemme. Det er opp til hver enkelt selvfølgelig, men jeg synes det er viktig å stemme. Har du virkelig ikke peiling på hvem du skal stemme eller hvilken side du er på, så er det en annen sak.

Jeg kommer ikke til å nevne akkurat det partiet jeg stemte på, men jeg kan gi dere et lite hint: Jeg stemte hverken blått eller rødt. 

🌸Camille

15 fakta om meg

 • 07.09.2017 kl. 18:30

Hei dere♥ Nå tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg hvor jeg forteller dere litt om meg. Her har dere både noen tilfeldige og morsomme fakta om meg, ting som er er typisk meg, ting jeg liker og litt forskjellig egentlig. Jeg håper dere finner dette innlegget interessant, morsomt og gøy å lese. Jeg synes selv det er veldig gøy å lese slike innlegg som dette og ikke minst morsomt å lage selv. Her har dere ikke 5 eller 10, men hele 15 fakta om meg:

1. Jeg er en skikkelig frysepinne og fryser hele året rundt. Det har ikke noe å si om det er vår, sommer, høst eller vinter, frysen er jeg uansett! Å fryse er ikke akkurat behagelig heller, så jeg kan ikke si det det er særlig gøy å ha det slik. Nå er jeg flink til å kle på meg, så det hjelper en god del.

2. Min naturlige hårfarge er lysebrun. Jeg har altså ikke naturlig blondt hår, men har stripet det lysere. Jeg trives best med lysere hår, og det vet jeg godt nå etter å ha prøvd å gå tilbake til røttene. Det gikk ikke så bra.. Jeg angret med en gang og gikk rett tilbake til til det lyse håret mitt. Les mer om hvorfor og hva som skjedde HER.

3. Jeg ommøblerer rommet mitt veldig ofte, så ofte at det hadde blitt for mye å legge ut nye bilder av rommet mitt etter hver gang. (Sist jeg ommøblerte var nå i dag!) Jeg vet ikke hvorfor jeg ommøblerer så ofte som jeg gjør, men jeg synes bare det er så gøy å flytte rundt på ting og se etter nye muligheter. Det har blitt min lille hobby, hehe.

4. Min største frykt er edderkopper. Det er edderkopp sesong nå også, og i det siste har det vært mange av disse svære edderkoppene hjemme hos meg. Jeg går seriøst rundt og er livredd for at det skal dukke opp en et sted og ser jeg en skriker jeg etter noe andre i huset. Nei æææsj.. jeg kan bare ikke ta på dem selv..

5. Jeg står opp tidlig hver eneste dag. Det har ikke noe å si om det er hverdag eller helg, jeg er oppe tidlig uansett. Jeg står som regel opp noe mellom 7 og 7.30 hver eneste dag i uken. Jeg har aldri på noe vekkeklokke og våkner bare av meg selv. Jeg liker å stå opp tidlig for ta for man mer ut av dagen.

6. Jeg prøvde ut mange forskjellige idretter/ aktiviteter som liten. Jeg har prøvd ut alt fra hiphop, fotball og håndball til standard dans, ballet, sangkor og ridning. Noen av disse gikk jeg på i flere år, mens andre testet jeg bare ut 1 - 3 ganger. Jeg fant aldri en idrett/ aktivitet som falt i smak og det er grunnen til at jeg gikk på så mye forskjellig.

7. Sminke har aldri vært min ting. Jeg er ikke spesielt glad i å gå med mye sminke og buker kun mascara og litt på brynene mine. Jeg går for en mer naturlig look, og det er det jeg trives best med. Jeg kan finne på å ta på litt mer sminke som concealer og bronzer, men det er ikke så ofte.

8. Jeg drikker så og si bare vann. Det har jeg gjort i hele 4 år nå! Noe jeg har lært etter alle disse årene, er at når du først blir en vanndrikker, så forblir du en vanndrikker. Det er sjeldent jeg for lyst på noe annet en vann, og spør du meg og noe å drikke svarer jeg alltid vann. Haha, ja jeg er veldig billig sånn sett.

9. Favorittfargen min er pastell rosa. Jeg synes egentlig alle lyse og duse rosafarger er fine, men pastell rosa altså. Ingen rosafarger eller andre farger slår denne fargen. Nærmere halvparten av alt jeg eier er pastell rosa, så det sier vel litt!

10. Jeg er skikkelig hundeobsessed. Jeg følger nesten bare hunder på Instagram, og flesteparten er mops. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg faller alltid tilbake til den. Det er noe med personligheten og utsende jeg virkelig liker. En ting er i hvert fall sikker, og det er at jeg ha en hund en gang. Om det blir akkurat et mops vet jeg ikke, og hvor lenge det blir til vet jeg heller ikke.

11. Jeg har aldri drukket alkohol. Jeg har ingen planer om det heller. Det er bare ikke meg og noe jeg har lyst til å begynne med det. Jeg synes faktisk det er trist  og irriterende når folk som ikke drikker får spørsmål som "Hvorfor dikker du ikke?" Vil noen ikke drikke, så vil de IKKE drikke. Ferdig med den saken!

12. Du ser meg aldri uten øredobber. Jeg elsker å gå med øredobber. Har jeg ikke på meg øredobber, føler jeg på en måte at jeg mangler noe. Det er vanskelig å forklare, men øredobbene mine har på en måte blitt en liten del meg. I tillegg synes jeg de seg utrolig fine ut på ørene.

13. Jeg har hatt masse betennelser, men aldri brukket noe. Jeg har gjennomgått ørebetennelse, tannkjøttbetennelse (disse to betennelsene gjorde spesielt vondt) og flere halsbetennelser. Noe jeg ikke har gjennomgått på den andre siden, er å få brukket noe i kroppen. Jeg har aldri bruket noe, og det er jeg veldig glad for også.

14. Favoritt pålegget mitt er peanøttsmør. Jeg likte ikke dette pålegget da jeg var mindre, men nå elsker jeg det! Det rareste av alt er at jeg egentlig ikke liker nøtter alene, men peanøttsmør, det liker jeg! Noen ganger kan jeg finne på å spise en skje med bare det og ikke noe annet. Noen synes vel dette er kvalmt, ikke jeg haha!

15. Jeg kan være veldig glemsk til tider. Altså noen ganger er jeg bare veldig veldig veeeldig glemsk. Enten så er det at jeg ikke husker hvor jeg la mobilen min sist (denne er typisk meg), glemmer noe når jeg skal ut av døra, glemmer koden på koret, åpner fryseren i stedet for kjøleskapet eller noe annet. Uff, nei noen gang altså..

Noe du ikke visste fra før av?

🌸Camille

5 ting som skremmer meg

 • 27.08.2017 kl. 14:00

1. Edderkopper - er et insekt som virkelig skremmer meg. De er til og med er skumlere en veps, noe jeg også er veldig redd for. Jeg skriker bokstavelig talt bare jeg ser en og får helt panikk slik at jeg ikke klarer å røre meg. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har ropt på noen i huset som kan hjelpe meg med å bli kvitt en edderkopp. Uff, alle tror jo det er noe som er virkelig galt når jeg skriker, men så er det bare meg og min frykt for edderkopper.

2. Skrekkfilmer. Jeg ser så og si aldri på skrekkfilmer, nettopp fordi jeg ikke tør. De sjeldne gangene jeg ser på en skrekkfilm må jeg ha en pute klar i hånden, slik at jeg kan gjemme meg hvis jeg blir skremt av noe på filmen. Jeg blir bokstavelig talt livredd de kveldene etter jeg har sett på en skrekkfilm.

3. Små rom uten vindu. Dette er det en liten historie bak: For ca. et år siden klarte jeg å låse meg selv inne på et gammelt baderom. Jeg fikk ikke opp låsen selv om jeg rikket og rikket så hardt jeg kunne. Det var ikke noen vinduer på dette badet heler og det var ganske lite. Jeg fikk helt panikk og det føltes som jeg var der inne en evighet, selv om jeg egentlig ikke var innelåst mer en to minutter! Jeg kom meg omsider ut, men var forsatt i panikk og resten av den dagen var jeg ikke helt meg selv for å si det sånn. Siden den gangen har jeg ikke vært helt komfortabelt med så små rom uten vindu.

4. Veps. Som jeg nevnte over er jeg også veldig redd for veps. Denne er det også en liten historie bak: En gang våknet jeg opp av at jeg fikk skikkelig vondt i halsen da jeg plutselig oppdaget en svær veps som stakk meg. Jeg var ganske liten da dette skjedde, men husker det som om det var i går. Siden den gangen har jeg vært livredd for veps. Jeg løper bare jeg ser en haha!

5. TV - serier om hjemsøkte hus/ personer. Uff, slike serier er virkelig ikke noe for meg. Jeg ser ikke på det, men noen ganger når jeg blar gjennom kanalene kommer jeg over noe slikt og da bytter selvfølgelig kanel med en gang! Nå ser jeg ikke så mye på TV, men dette gjelder også Youtube og andre steder hvor slike serier/ videoer kan dukke opp.

Innlegg på dette antrekket, "Black & White" finner du HER

Hva skremmer deg mest, og har vi noe til felles?

🌸Camille

Get to know my cats

 • 25.08.2017 kl. 08:15

Dere som ikke har fulgt bloggen min en stund har nok ikke fått med dere at jeg er ekstremt glad i katter. Hjemme hos meg bor det ikke bare 2, men 4 katter! Det sier kanskje litt om hvor kattemenneske jeg egentlig er. Alle kattene mine utrolige herlige og litt rare (dere skjønner hva jeg mener hvis dere leser hele innlegget). De har noen spesielle og unike personligheter og jeg tenkte derfor jeg kunne skrive litt om hver og en av dem i dette innlegget. Nå må det sies at det ikke bare er mine katter, men familien min sine også.

Håper dere liker innlegget og finner det litt gøy og morsomt å lese!

- TUPPEN -

Tuppen er den katten som er bare min. Hun og lillemor (som er den neste på denne listen) ble funnet kastet i en veigrøft som kattunger da de var kun 6 uker gammel. Heldigvis ble de funnet av dyrebeskyttelsen og kom hjem til familien min og meg. Jeg fikk dem altså når de var ganske små. Nå er de begge 10 år gammel, så jeg har hatt dem en god stund. Tilbake til tuppen. Jeg kan begynne med å si at hun er den største av dem alle. Det er egentlig litt rart ettersom hun ikke spiser så mye, men jeg antar at hun får tak i mat en annen plass også. Haha, men hun er ikke overvektig altså. Hun er frisk og rask, men er bare litt større en dem andre.

Tuppen kan være skikkelig mjauete når hun er i kosehumør og da må hun klappes lenge og skikkelig. Noen ganger sutter vil hun til og med sutte på fingeren, og det har hun gjort helt siden hun var liten. Hvor søt er ikke det? Hun skal alltid ligge nærmest hodet mitt som mulig. Når jeg sitter i sofaen legger hun seg nærmest på skulderen min.

- LILLEMOR -

Tuppen og Lillemor er ganske like når det kommer til utseendet. De er tross alt søstre, men det er et par ting som skiller dem fra hverandre. Det første er at det er kun Tuppen som har den hvite prikken under haken, Lillemor er altså helt svart. For det andre har Lillemor et veldig spesielt ansiktuttrykk og øynene hennes er mer avrundet. Hun er også ganske liten i forhold til tuppen. En annen ting er mjauingen hennes. Lillemor kan virkelig ikke mjaue! Hun lager bare en mørk rar lyd som kan være litt irriterende i lengden.

Mens tuppen er litt mer "out there" med personligheten sin, er Lillemor litt mer stille og tilbakeholdene. Det har hun vært helt siden hun var liten. Det er ikke så ofte nå lengre, men før skulle hun kun kun ha kaldt vann rett fra kranen. Lillemor legger seg alltid på den samme plassen som er oppe i et hjørnet på sofaen bak en haug av pynteputene. Hun kan være kosesete noen ganger, men ikke like ofte som f.eks. tuppen.- TASSI -

Tassi fikk familien min og jeg av en kollega til mamma og hun er halv skogkatt, selv om ikke det akkurat ser slik ut. Skogkatter er langhåret, men det er ikke Tassi. Faren til Tassi vi antageligvis korthåret så det er nok derfor hun ikke er langåret som moren sin. Tassi er 7 år nå, så hun har jeg også hatt en god stund. Hun liker seg veldig godt nede i leiligheten til bestemoren min og tilbringer mye tid der. Hun er den som er mest inne av dem alle, og med en gang vi slipper henne ut er det bare et par sekunder også vil hun inn til bestemoren min haha.

Tassi skal alltid ligge på fanget og bli klappet på. Hun er en skikkelig kosekatt. Om sommeren blir hun alltid litt tynn, men hun legger fort på seg mot høsten. Hun er den som mister mest hår, så man må alltid børste vekk håret hennes etter å ha hatt henne på fanget sitt. Når hun koser klorer hun veldig. Det gjør egentlig alle kattene våre, men når hun gjør det mens hun ligger på fanget kan jeg ikke si det er veldig behagelig haha.- TASSEN -

Må nesten begynne med en liten storytime her, da vi skulle få Tassi trodde vi det skulle være en gutt og vi hadde egentlig tenkt til å kalle henne Tassen, men det gikk ikke. Da vi først fikk en hankatt ble det Tassen, og derfor har vi både en katt som heter Tassi og Tassen. Tassen er det nyeste mandlemet av familien og han er den enste hankatten. Han er ca. 2,5 halvt år. Vi fikk ham av en familie som ikke kunne ha ham lengre siden de var allergiske og han var ca. et halvt år da vi mottok ham. Tassen er helt klart den herligste av dem alle. Han er utrolig kosen og kommer godt overens med de andre hokattene.

Tassen er veldig liten til å være en hankatt og tuppen er faktisk større en ham. Han har også en usedvanlig kort hale, men det tror jeg har noe med rasen hans å gjøre. Nå vet ikke jeg ville rase han er da. Tassen flyr ut og inn hele tiden og mjauer mye, han ble nylig kastrert og har roet seg veldig ned nå. Han elsker å bli klappet, spesielt på magen sin. Det gøyeste med Tassen er at du kan gjøre akkurat hva du vil med ham, og han er veldig snill.

Er glad i katter og har du en eller flere katter?

🌸Camille

10 spørsmål og svar

 • 16.08.2017 kl. 08:02

Jeg fant noen blogger med disse samme gøye spørsmålene som jeg tenke jeg kunne bruke i dette innlegget. Jeg vet dessverre ikke hvem som skrev disse spørsmålene først og har derfor forandret en del på dem og tatt vekk noen slik at det ikke ble helt likt. Håper dere liker innlegget og finner de litt gøy og annerledes♥


1. Hva er et kallenavn kun familien din kaller deg? Jeg hadde et kallenavn før, men det er bare en person som kalte meg det og det var bestemoren min. Hun kaller meg ikke for det så mye nå lengre, men det var ihvertfall "Mille" som jeg egentlig synes var et veldig søt kallenavn.

2. Hva er en uvanlig vane/ uvane du har? Hehe, denne kom fra søsteren min, men jeg lar alltid rettetangen/ føneren ligge igjen på badegulvet og glemmer alltid å ta den opp slik at noen andre må gjøre det.

3. Har du noen rare fobier? Ikke akkurat rare fobier, men jeg er livredd alt av insekter og spesielt edderkopper og veps, de er helt klart verst! Så jeg har egentlig ingen rare fobier, det er jo "vanlig" å være redd for slike ting tenker jeg.

4. Hva er noe du ikke tåler at andre gjør? Når folk enten river, tygger eller gjør et eller annet med neglene sine. Det liker jeg virkelig ikke. Det går fint hvis jeg gjør noe med min egne negler, men ikke hvis andre gjør det haha.

5. Hva gjør du når du er nervøs? Enten fryser jeg i hjel (vi snakker om skikkelig frysninger) eller så blir jeg skikkelig varm og rød i kinnene. Det er enten det ene eller det andre og ingenting imellom haha! En annen ting jeg gjør er å holde veldig hardt på noe, f.eks. mobilen min.

6. Hvilen side av sengen sover du på? Jeg sover alltid på magen og litt mot venstre i sengen min. Selv om jeg har god plass i sengen, legger jeg meg alltid mer mot venstre, jeg vet ikke hvorfor, men det har bare blitt en vane. Det samme med å ligge på magen, jeg for ikke sove hvis jeg ligger i en annen stilling.

7. Har du noen rare kropskils? Jeg kan rulle tungen og stå i bro, men det er alt! Jeg klarer ikke å røre føttene mine når jeg står engang og er skikkelig støl, men ryggen er jeg myk i så jeg klarer som jeg skrev å stå i bro, noe jeg ser på som litt skils (selv om det sikkert er mange som kan det hehe).

8. Hva er et eller flere uttrykk du alltid bruker? Ettersom, blant annet, istedenfor, iallefall, derfor, alltids, utenat, bortsett fra, så vidt, i det hele tatt og sikker mange flere, men som jeg ikke kom på akkurat nå. Synes også det er litt vanskelig å vite akkurat hvilke ord som er uttrykk og ikke, men dette var ihvertfall noen ord jeg bruker ganske ofte.

9. Hva sover du helst i? T-shorte og shorts eller joggebuske/ pyjamasbukse, (kommer an på om jeg er varm eller kald når jeg legger meg). Det er det jeg helst foretrekker å sove i.

10. Hva er favoritt trøstematen din? Is. Jeg elsker is!

Hva synes du om slike innlegg, og burde jeg ha flere av dem?

🌸Camille

Ikke bare hvilken som helst dag!

 • 11.08.2017 kl. 20:01

I dag er ikke bare hvilen som helst dag. I dag fyller faktisk pappaen min hele 47 år! Gratulerer så mye med dagen pappa. Jeg er utrolig glad i deg og din litt vel sære humor som også følger med, hehe ja det kan vi vel begge si oss enig i. Jeg håper du var fornøyd med det lille selskapet vi hadde ute i hagen og presangen din.

HÅPER DU HAR HATT EN FIN DAG OG FEIRING AV BURSDAGEN💜

🌸Camille

12 ting du ikke visste om meg

 • 24.07.2017 kl. 16:10

✨ Jeg er et a - menneske, noe som vil si at jeg elsker å stå opp tidlig om morgenen. Jeg mener det virkelig, morgenstunden og er garantert den beste tiden på dagen spør du meg! Selv om det er ferie står jeg ikke opp senere en kl. 08.30, og jeg står som regel opp noe mellom kl. 7 og 8.

Rommet mitt er alltid ryddig. Jeg hater rot og ettersom jeg ikke eier så mange ting er det ganske lett å holde det ryddig også. Det første jeg gjør når jeg står opp er å trekke for gardinene og re opp sengen min. Det sier kanskje litt om hvor ryddig jeg er som person. Har jeg det ryddig rundt meg fungerer jeg også mye bedre.

✨  Jeg har gått på over 6 forskjellige idretter. Jeg har gått på ballet, dans, hiphop, håndball, ridning, orientering og sikker noen flere, men som jeg ikke kommer på akkurat nå. Jeg fant aldri en idrett jeg trivdes med da jeg var liten og prøvde derfor ut mye forskjellig.

Jogging er min favoritttrening. Jeg elsker å jogge, spesielt i skogen. Noen ganger jogger jeg bare som oppvarming, men andre ganger tar jeg bare en joggetur også er det nok. Jeg har ikke akkurat verdens beste kondisjon, men nå er det ikke det som teller heller!

✨ Sminke er ikke min ting. Jeg liker ikke å gå med sminke og bruker kun mascara og brynspenn. Jeg går altså for en mer naturlig look og det er det jeg trives best med. Jeg har en del utslett i ansiktet mitt og blåe ringer under øyene, men føler virkelig ikke noe behov for å dekke det til med sminke.

✨ Jeg kan ikke knipse, og jeg har aldri kunnet det heller! Jeg tror det må være noe galt med ledene i hendene mine eller noe (er ikke det altså) for det er rett og slett umulig for meg. Jeg har prøvd ALT, men jeg få det bare ikke til. Jeg har bare måttet innse nederlaget for knipsing er mest sannsynligvis noe jeg aldri kommer til å få til.

✨ Du ser meg aldri uten øredobber. Er det en ting jeg må ta på meg før jeg går ut døren, så er der øredobber! Jeg vet ikke hvorfor, men det har bare blitt en vane også synes jeg det ser veldig bra ut på også. Har jeg glemt å ta på meg øredobber er det liksom noe som mangler med antrekket mitt, weired I know.

Jeg spiser havregrøt hver eneste morgen, og nei jeg blir aldri lei! Jeg elsker å starte dagen min med havregrøt til frokost, det fyller meg og gir meg masse energi utover dagen. Til havregrøten bruker jeg å ha på noen frosne bær (bringebær er favoritten), og jeg gleder meg alltid til å spise den.

✨ Peanøttsmør er min guilty pleasure. Jeg elsker elsker elsker peanøttsmør og spiser det nesten alltid på skiven min. Jeg er ikke spesielt glad i bare peanøtter, men peanøttsmør er noe helt annet. Det er så godt og jeg er er helt avhengig som dere sikker har skjønt til nå hehe.

✨ Jeg er både et katte - og hundemenneske. Selv om jeg har 4 katter er jeg også utrolig glad i hunder. Jeg har hatt hund tidligere og jeg ønsker meg sterkt en liten valp snart. Katter og hunder er begge utrolig herlige og jeg kan ikke virkelig ikke bestemme meg for om jeg liker katter eller hund best.

Redigere bilder er noe av det gøyeste jeg vet om. Jeg elsker både å ta og spesielt å redigere bilder. Som dere sikker har lagt merke til varier jeg litt med måten jeg redigerer på også. Noe ganger gjør jeg mye med et bilde og andre ganger liker jeg å ha det mer "naturlig", altså ikke gjøre så mye med det.

✨ Jeg var veldig sta som liten.  Moren fikk ikke lov til å velge hva jeg skulle gå med en gang og jeg var utrolig bestemt. En gang nektet jeg å ta på meg en vest da jeg var i en båt og falt av den (gikk fint altså). Jeg har heldigvis vokst fra meg denne staheten for lengst!

Var det noe du ikke visste?

10 fakta om meg

 • 15.07.2017 kl. 09:40

🌿 Det som har stått øverst på ønskelisten min i flere år nå, er en liten mops. Jeg synes de er så herlige og bedårende! 

🌿 Jeg er livredd alt av insekter, bier veps, edderkopper, maur og mygg. For frysninger bare av å tanken på de.

🌿 Jeg elsker å jogge og jogger minst 2 ganger i uken, jogger ikke så lang, men det er ikke det som teller!

🌿 Jeg er ikke spesielt glad i telefonsamtaler og foretrekker heller å sende meldinger.

🌿 Jeg spiser havregrøt med bær til frokost hver eneste morgen og nei jeg blir aldri lei!

🌿 Jeg skal gå siste året på vgs med linjen studiespess, men har ingen anelse om hva jeg vil bli.

🌿 Jeg ser alltid etter det billigste når det kommer til klær og er generelt ikke opptatt av merkeklær.

🌿 Jeg drikker så og si bare vann og kan ikke fordra drikker med kullsyre som brus, farris og bris.

🌿 Jeg bruker kun mascara og brynspenn til vanlig og har egentlig ikke peiling på sminke.

🌿 Jeg er 171 cm høy, så jeg er ikke akkurat lav. Vil selv si jeg er rundt/ rett over normalen.

Noe du ikke visste?

🌸Camille

8 ting du ikke visste om meg

 • 27.06.2017 kl. 10:30

💜 Jeg har aldri drukket. og kommer ikke til å teste det ut med det første heller. Dette er et valg jeg har tatt og som jeg faktisk er veldig stolt av også. Grunnene til at jeg ikke velger å drikke er personlige og jeg føler ikke for å ta det opp nå heller :)

💙 Jeg kjøper ikke merkeklær. I skapet mitt har jeg kanskje to plagg som er litt i den dyre enden av merker, men ellers består klærne mine av merker som er svært rimelige. Jeg hater å bruke mye penger på klær og ser alltid etter det som både er finest og ikke minst billigst.

💜 Jeg spiser verken kjøtt eller kylling. Jeg spiser kun fisk og kan derfor ikke kalle meg for vegetarianer, men noe som heter pescetarianer. Uansett synes jeg det er en fin måte å bidra med. Bare det å kutte ned på kjøttinntaket er jo positivt for miljøet.

💙 Jeg er egentlig en brunette og min naturlige hårfarge er lysebrun. Da jeg først begynte min reise mot å bli blondt klarte jeg ikke å gå helt tilbake til røttene. Jeg prøvde det en gang, men angret og farget det blondt igjen. Litt bortkastede penger, men nå vet jeg ihvertfall hvilken hårfarge jeg trives best med.

💜 Jeg har ingen peiling på hva jeg vil videre, altså etter videregående. Det eneste jeg vet er at når jeg er ferdig på videregående så skal jeg ta meg et friår. Jeg må også ta opp et fag som jeg mangler, så jeg har egentlig ikke noe valg heller. Uansett tror jeg at jeg vil få mye nytte av det friåret til å finne ut av en del ting.

💙 Jeg hater hater hater edderkopper og andre dyr med sånne lange ben. Før var min største frykt bier, humler og veps, men nå er det disse små skumle langbente dyrene som jeg virkelig bare får hel kvalm av. Det verste jeg vet er når de kommer inn på rommet mitt, da skriker jeg seriøst etter noen andre i huset.

💜 Jeg har alltid spist med bestikket feil vei, altså med gaffelen i høyrehånden og kniven i venstre. Når jeg er ute og spiser eller spiser hos andre, må jeg alltid bytte rundt på bestikket. Nei, jeg er ikke venstrehendt for dere som skulle lure. Aner ikke hvorfor jeg gjør dette, men det er det som faller meg mest naturlig.

💙 Jeg elsker å jogge, gå turer og være ute i naturen. Det gir meg utrolig mye ro og er min måte å koble ut på. Jeg tar ikke fram mobilen når jeg er på slike turer (har den kun i lomma) og nyter den tiden jeg er der. Det å finne seg en måte og koble ut av alt av sosiale medier osv, synes jeg er viktig.Ta med deg en venn og ta dere en fin joggetur i nærmeste skog, anbefales virkelig.

🌸Camille

8 ting jeg er avhengig av

 • 22.06.2017 kl. 08:50

VANNFLASKE: Drikker jeg ikke nok vann om dagen, får jeg skikkelig hodepinne. Jeg er bokstavelig avhengig av mine doser vann om dagen og jeg har med meg en vannfalske nesten hvor en jeg går. Jeg liker vannet mitt best helt helt plain. Det beste jeg vet er når jeg er sykt tørst og tar meg et vanlig glass med kaldt vann og isbiter. Den følelsen er herlig!

ANKELSOKKER: Ikke bare hva som helst av sokker. Det må være ankelsokker som sitter gått på føttene og som verken er for store eller for små. Du ser meg så å si aldri uten sokker bortsett fra de dagene på sommeren når det er skikkelig varmt ute . Jeg er veldig frysen på føttene, men om sommeren går det som regel fint. Vinteren, våren og høsten derimot, nei da er sokkene på haha!

SJOKOLADE: Og den  være mørk! Det er akkurat det samme men sjokoladen eller kakaoen som er i den. Det hjelper skikkelig mot hodeverk for meg og ellers når jeg trenger litt mer energi på farten. Kan faktisk ikke gå en dag uten å ta en bit mørk sjokolade. Jeg er helt avhengig! Nå er jo mørk sjokolade også sunt så jeg skammer meg ikke av å spise det så ofte som jeg gjør.

SOLBRILLER: Nå som det er sommer og der et så mye fint vær og sol her på Sørlandet, er det et must have for meg. Jeg er skikkelig lyssky og kan ikke gå ut døren uten et par på hodet. Jeg har nettopp kjøpt meg et par nye som jeg er så fornøyd med. Det er disse som jeg har på meg på bildet over. De er litt spesielle, men det er akkurat det jeg liker ved dem. Det er gøy å ha noen som nesten ingen andre har. Fant den på Zalando hvis noen skulle lure :)

HÅNDKREM: Hendene mine blir ekstremt fort tørre og jeg må derfor smøre dem daglig, ofte flere ganger om dagen. Favoritthåndkremen er en jeg kjøper på apoteket som heter "Carbaderm" uten parfyme. Den svir litt med en gang du tar den på, men det hjelper umiddelbart og svingen går fort bort. Det er den eneste håndkremen jeg føler fungerer for meg, og jeg har prøvd en god del for å si den sånn.

LEPOMADE: Det samme gleder leppene mine. Jeg må smøre dem nonstop! Jeg har ikke noen spesiell jeg bruker, jeg bare bruker den jeg har. En grunn til at jeg aldri bruker noe sminke på leppene er pga. leppene mine alltid er så tørre. Jeg har prøvd å skrubbe dem og alt, men det nytter bare ikke. Heldigvis er jeg veldig glad i fargen jeg har på leppene og føler derfor ikke noe behov for å sminke dem.

MOBILEN: Som folk flest av oss vel er? Jeg klarer å legge fra meg mobilen flere timer uten å føle behov for å sjekke sosiale medier osv, men jeg kan aldri gå noen sted uten selve mobilen. Jeg blir livredd hvis jeg er ute å går alene og ikke har mobilen på meg. For meg er mobilen en sikkerhet og den må jeg derfor alltid ha på meg hvor en jeg går.

ØREDOBBER: For meg er antrekket mitt ikke fullført før jeg har tatt på meg et par øredobber. Jeg synes det gjør noe med hele looken og hvis jeg ikke har dem på er det på en måte noe som mangler. Haha, jeg har sikkert bare blitt så vant til å gå med dem etter over 10 år med hull i ørene at det har blitt en vane. Jeg går med øredobber nesten hver enste dag, så det er derfor noe jeg kan si jeg er avhengig av.

Det er mange andre ting jeg er avhengig av, f.eks. en seng å sove i, mat generelt osv, men slike ting tok jeg ikke med i dette innlegget. Dette var ihvertfall de fleste tingene som dukket opp først i hodet mitt når jeg tenker på ting jeg ikke klarer meg uten nærmest daglig. Har du noen spesielle ting du er avhengig av og ikke klarer deg uten?

🌸Camille

Et år som blogger!

 • 04.06.2017 kl. 11:00

Hei dere♥ I dag et dagen. Det har gått et helt år siden jeg opprettet bloggen min her på blogg.no. Det har vært en utrolig spennende reise og jeg har lært mye angående det å blogge. Nå er jeg en veldig liten blogg, men grunnen til at jeg har valgt å forsette er ikke lesertallet, men det at jeg synes det er gøy å holde på meg. Det er noe jeg trives godt med. Blogging er min hobby og det er noe jeg kan koble ut med når jeg trenger en pause fra hverdagen. Jeg må være ærlig med dere her, den siste tiden har jeg tenkt veldig mye på om jeg skal ta en pause fra bloggen. Tro meg jeg elsker å blogge, det er bare all den tiden det tar foran PCen og at jeg hele tiden på tenke på at jeg må oppdatere bloggen. Det er derfor jeg har bestemt meg for å forsette å blogge, men bare når jeg føler for det. Jeg kommer til å ta små pauser innimellom. Noen dager kommer det bare til å gå en dag mellom hver gang jeg blogger og andre gang kanskje en uke slik som det ble nå sist. Det kommer helt an på hvordan formen min er :)

Nå som det var oppklart og ute av verden haha, må jeg fortelle dere hva jeg har lært dette året som blogger:

1. Blogging krever tid og tålmodighet, tro meg!

2. Blogg bare når du føler for det og har tid.

3. Du trenger ikke dele alt du har gjort en dag, del heller det du synes er interessant.

4. God kvalitet på bilder er viktig, det gir et bra helhetsinntrykk.

5. Finn din egen still og din egen måte å blogge på.

6. Før du publiserer et innlegg, tenk om dette ville vært noe du selv ville lest.

7. Alltid ha klar mobil/ notatboken, i tilfelle du får noen ideer til et blogginnlegg.

8. Prøv å varier innleggene dine, og ikke blogge om det samme hver gang.

9. Tenkt på når på dagen du publiserer innleggene dine, ikke mange er våkne kl. 3 om natten vel?

10. Å ha et ryddig design på bloggen, og et som fungerer, er veldig viktig.Det et mye annet jeg har lært også, men dette var det jeg kom på nå i farten. Det er veldig gøy å bla til bake i arkivet mitt og se hvordan jeg blogget i starten. Da jeg startet å blogge hadde jeg en godt brukt Samsung 5, som jeg senere også knuste skjermen på. Det var denne jeg brukte til å ta bilder med her på bloggen, før jeg fikk en ny mobil og senere et skikkelig kamera. Haha, kvaliteten på disse bildene før jeg fikk kameraet, var ikke akkurat det beste, men men. Jeg er forresten utrolig fornøyd med kameraet som jeg fikk til jul av mamma og pappa. Det er ikke så stor heller, så det er skikkelig greit når jeg skal ta det med seg det til ulike steder. Kamerat er fra Nikon og modellen er 5300d om noen skulle lure :) Til slutt må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer og delinger av innlegg, det setter jeg veldig pris på♥

🌸Camille

12 favorites at the moment

 • 22.05.2017 kl. 22:00

Hei dere♥ Jeg har aldri sett noen som har laget et lignende blogginnlegg før. Dette var faktisk noe jeg kom på selv. Med dette er på en måte en get-to-know-me-tag hvor jeg forteller om noen avmine favoritter for tiden og da alt fra klær, musikk, mat og diverse andre ting. Jeg håper dere liker det♥ Forresten så har jeg forandret litt på bloggsedesignet mitt i dag. Jeg vet ikke om jeg kommer til å ha det slik, men foreløpig er det dette designet jeg har på bloggen også for jeg se om jeg vil beholde det eller ikke. Jeg er jo egentlig fornøyd med slik det var (nå er det ikke de største endringene jeg har gjort da), men trengte bare en liten forandring så sånn er det hehe! Men tilbake til dagens innlegg:

Processed with VSCO with a5 preset

Favorittmåltid - Helt klart frokost, det er og har det alltid vært. Jeg bruker faktisk å stå opp unødvendig tidlig i hverdagen (og helgene) bare for å ha god tid til å lage og kose meg med frokosten. Jeg elsker virkelig den tiden på døgnet før de fleste har stått opp og jeg har "hele verden" for meg selv. Jeg anbefaler virkelig alle å stå opp litt tidlig slik at man får tid til å slappe av og ikke starter dagen sin med å stresse :)

Favorittmatrett - for øyeblikket er det hjemmelaget pizza. Uten kjøtt selvfølgelig! Er jo vegetarianer, så hjemmelaget vegetarpizza. Dette har jeg faktisk min egen lille oppskrift på, som jeg selv synes er utrolig god! Hvem vet, kanskje jeg legger den ut på bloggen snart?  Det er jo utrolig lenge siden sist jeg la ut en ny oppskrift, så det er virkelig på tide snart!

Facorittsnacks - helt klart mørk sjokolade! Jeg kan seriøst spise så mye at jeg blir kvalm. Det er ikke bra, så dette kan jeg nok også kalle for en av mine guilty pleasures. Nå er jo sjokolade sunt, men å spise en hel plate på 80/ 100 g vet jeg ikke om er så bra for deg haha. Jeg må seriøst trappe ned må mengden jeg spiser!

Favorittantrekk - Antrekket jeg har på meg i dette innlegget og som jeg også laget et eget innlegg om HER. Jeg elsker alt med dette antrekket: Blondetoppen, skjørtet i denne grønnfargen, smykket, solbrillene og skoene (som dere kan ser hvis dere trykker inn på linken). Føler virkelig det beskriver stilen min som er ganske basic, men med et litt jentete utrykk.

Processed with VSCO with a5 preset

Favoritttilbehør - hjertesmykke jeg fikk av tante til bursdagen min. Det er det jeg har på meg på bildene. Bruker det hele tiden og jeg er utrolig fornøyd med det! Kjenner dere meg så vet dere at det er skikkelig meg også. Det er akkurat passe stort også er det i sølv, noe jeg selv synes jeg kler best. For meg et et dette et smykke som gir alle antrekkene mine noe "ekstra" og ja jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! 

Favoritthårsveis - den siste tiden har jeg bare likt å la det være helt naturlig, altså rett ned. Håret mitt er naturlig rett, og jeg føler derfor ikke jeg trenger å gjøre så mye med det annet en å vaske det og føne det litt (hvis jeg gidder haha). Føler håret mitt også har veldig godt av å ikke være i f.eks. en stam hestehale hele tiden, spesielt nå som håret mitt har gått gjennom så mye.

Favoritthårprodukt - ooo denne var vanskelig, jeg har så mange hårprodukter jeg er fornøyd med nå, men skal jeg bare nevne en så må det bli Fudge sin lillashampoo. Denne har jeg vært en trofast bruker av i over et år, og jeg kan ikke si så mye mer enn at den virkelig gjør det den lover. Den gir deg en kaldt farge i håret og lilla for de som har lyst på det haha!

Favorittsminkeprodukt - NYX sin micro brynspenn i fargen "Taupe" er jeg utrolig glad i. Denne havner jeg alltid tilbake til og kjøper om og om igjen. Den er utrolig enkel og jobbe med og jeg elsker fargen. Den er ikke for varm, men heller ikke for kald. En annen ting jeg liker veldig godt med denne er prisen på denne, tror den koster noe rundt 79 kr!

Processed with VSCO with a5 preset

Favorittfarge - definitivt pastellrosa og alle andre lyse/ duse rosafarger. Rart at favorittfargen min var gull da jeg var liten, nå er det stikk motsatt haha! Husker jeg hadde gull vegg på rommet mitt før, og nå er rommet mitt i lyse og rosa farger. Ikke bare rommet mitt, men også mye av klærne mine. For en jente - jente jeg er altså!

Favorittmusikk - denne var faktisk litt vanskelig. For tiden hører jeg på litt av vært og det varier veldig fra dag til dag og uke til uke. Jeg hører forresten ikke så mye på musikk siden jeg må ha det helt stille f.eks. hvis jeg gjør lekser. Når jeg trener kan jeg fint høre på musikk, men når jeg virkelig skal konsentrere meg om noe blir jeg bare forstyrret av musikk. Utrolig rart egentlig, men sånn er jeg bare.

Favoritthobby - for tiden synes jeg det er utrolig gøy å ta bilder, redigere dem og sånne ting. Jeg legger jo en del ut uder "foto" kategorien her på bloggen :) Ellers er skriving en hobby jeg har holdt på med lenge, ikke bare på bloggen, men også i andre sammenhenger. Å skrive er noe jeg virkelig brenner på og har lyst til å forsette med så lenge som mulig.

Favorittdyr - selv om jeg har fire katter og er en true catlover, har jeg de siste årene blitt veldig glad i hunder. Så både hund og katt! Jeg har faktisk hatt hund før og kunne virkelig tenkt med å skaffe med en mops eller pomerian en gang i fremtiden. Disse to rasende er bare så bedårende og herlige at det nesten ikke får an. Andre som er enige?

🌸Camille

15 ting du ikke visste om meg

 • 18.05.2017 kl. 17:30

Processed with VSCO with hb1 preset

1. Jeg er vegetarianer - ish

Jeg har vært vegetarianer i snart et år. Nå kan jeg ikke si at jeg er 100 % vegetarianer da jeg spiser fisk ca. en gang i uken, så 90 % vegetarianer er jeg. Målet er å bli helt vegetarianer, så vi får se hva fremtiden bringer. Jeg angrer ikke på at jeg tok dette valget i det hele tatt, det er noe jeg tenkte over flere år på forhånd. Det gjør så godt både for miljøet, dyrene, men også for meg som person. Etter å ha sett Earthlings, er det virkelig fult umulig å gå tilbake til å spise kjøtt. Den dokumentaren for oss virkelig til å åpne øyene våres og jeg anbefaler den til deg som vurderer å bli vegetarianer.

2. Lakris er det verste jeg vet

En ting jeg virkelig ikke kan fordra er både lukten og smaken av lakris. Noe av det verste jeg vet et når jeg skal pusse tennene (yes, det finnes tannkrem med den smaken) eller ta meg et drops uten at jeg er klar over at det er lakris i det også kommer den lakrismaken. Æsj, jeg blir virkelig kvalm av den smaken! Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke liker det, men jeg har så lenge jeg kan huske aldri likt den smaken. Beklager til alle dere lakriselskere der ute, men denne jenta kommer du aldri til å se i den gjengen for å si den sånn. Haha!

3. Jeg er veldig tålmodig

Jeg er overraskende nok en veldig tålmodig person og jeg er lett å ha med å gjøre. Du vil aldri oppleve noe masing fra meg hehe. Dette sier faktisk flere om meg også, så det er ikke noe jeg sier bare for å "skryte" ovenfor meg selv, men heller noe som sier litt om hva slags person jeg er. Nå tenker jeg få flere sammenhenger også. Enten det er å hjelpe bestemor med å handle eller det er å vente på noen eller noe, jeg er iallefall veldig tålmodig når det kommer til slike ting. Nå må jeg bare nevne at jeg ikke alltid har vært slik da jeg var liten var jeg stikk motsatt.

4. Min største frykt er å ..

.. miste noen jeg er veldig glad i, som f.eks. et familiemedlem. Dette er ikke noe jeg tenker på til vanlig, men hvis noen skulle stilt meg dette spørsmål, er dette det jeg ville svart med en gang! Jeg vet ikke hvordan det er å miste noen, og det er vel det som skremmer meg mest. Jeg er ekstremt takknemlig for de folkene jeg har rundt meg og setter veldig pris på at jeg har dem også♥

5. Jeg er veldig uheldig

Jeg er en ekstremt uheldig og jeg kan være vel klumsete til tider. Det skjer alltid et eller annet med meg, bare spør de rundt meg haha! Enten det er å snuble mitt på gata i offentligheten (skjer litt for ofte hehe), eller det er å bli skikkelig syk på bursdagen til noen. Her kan jeg lage en lang liste. Anyways, slike ting skjer alt for ofte med meg og det er det ikke bare jeg selv som sier. 

Processed with VSCO with hb1 preset

6. Da jeg starten denne bloggen var det ..

.. BARE for teste det ut og jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å holde på så lenge. Nå har jeg snart hold på meg dette i nærmere et år, og jeg elsker det virkelig. Jeg har ikke så mange lesere daglig, men lesertallet er lang i fra grunnen til at jeg blogger, så det bryr jeg meg virkelig ikke om. Det som betyr noe, er at det er noe jeg trives med og liker å holde på med, og det er jo nettopp det jeg gjør! I starten av juni (når det er akkurat et år siden jeg starten bloggen), kommer jeg til å lage nærmere innlegg om akkurat dette og hva denne bloggen har gjort for meg.

7. Jeg angret på programfagene jeg valgte

Jeg går 2. året på vgs med studiespess og har noe jeg kan kalle en kombinasjon av samfunnsfag og realfag. I starten av er året valgte jeg kun realfag, men ut over året fant jeg ut at det ikke var noe for meg og jeg byttet derfor en del fag. Jeg valgte blant annet fysikk og kjemi, som var to fag jeg ikke trivdes med i det hele tatt. Fysikken byttet jeg med sosiologi og kjemien kuttet jeg ut slik at jeg har et annet fag som jeg må ta opp som privatist etter videregående. Det var for sent og bytte, i tillegg til at jeg trengte å kutte ut et fag for min egen del. Det ble rett og slett for mye for meg.

8. Jeg vet ikke hva jeg vil

Jeg har ingen anelse om hva jeg vil studere og en gang bli. I fjor tenkte jeg litt på å studere noe innenfor ernæring, men så fant jeg ut at det ikke var helt tingen for meg, pluss at jeg ikke har alle de fagene som trengs for å i det helle tatt kunne studere det. En ting jeg er ganske sikker på ihvertfall, er at jeg skal ta meg et friår rett etter vgs og finne ut av ting. Jeg må ta et friår uansett. Som nevnt over må jeg ta opp et fag som privatist, så det må jeg også sette av litt tid til det dette året.

9. Favorittfaget mitt på skolen ..

.. er faktisk norsk av alle fag og jeg elsker å skrive. Før var ikke akkurat skriving der gøyeste jeg visste, tvert i mot, men alt endret seg da jeg startet 1. år på vgs med helt nye lærere. Det var først da jeg åpnet øyene mine for nettopp det å skrive. Bare jeg har noen tanker om det jeg vil skrive, så faller det meg så naturlig å skrive om det også. Det er også regne terapien for meg, og jeg skiver mye mer enn det som legges ut her på bloggen, bare for å fram hvor mye det å skrive betyr for meg.

10. Jeg har lyst på hund

Dette er kanskje kanskje litt rart for en kattelsker og eier av 4 katter å si, men et av mine største ønsker når jeg blir eldre og har tid, er å skaffe meg en liten mops eller pomerian. Jeg elsker hunder, har hatt hund før og jeg vet hva som kreves. Det viktigste er å sette av nok tid til det og det er derfor jeg skal vente en god stund, men en gang skal det skje. Det er sikkert og vist :)

Processed with VSCO with hb1 preset

11. Jeg skal ta lappen med bare automatgir

Noen er for og andre er i mot akkurat dette, men det er mitt valg. I fremtiden tror jeg det vil bli mest automatbiller og jeg ser derfor ikke behovet for å ta gir. I tillegg har jeg kun øvelseskjørt med bare automat i to år og hvis jeg skulle tatt gir hadde jeg hatt utrolig mye å ta igjen. Jeg har faktisk bare prøvd gir en gang, så det sier vel litt! En annen grunn til at jeg bare har lyst til å da automat er at det er så mye enklere og på en måte føler jeg det er mye sikrere i trafikken. Ikke misforstå meg her, men for meg som ikke er vant med gir er det mye enklere å konsentrere på trafikken og slippe å tenke på den giringen. Dette er min mening, og du trenger nødvendigvis ikke være enig :)

12. For tiden har jeg skikkelig craving på ..

.. en ting, og av alle matvare er det peanøttsmør. Jeg er ikke spesielt glad i nøtter, men dette pålegget/ toppingen er så godt! Spiser det så og si vær eneste dag, enten jeg har det på skiven, knekkebrødet eller havregrøten. Nam♥ Det beste av alt er at det i motsetning til f.eks. nugatti og andre usunne pålegg, så inneholder det ikke noe sukker eller annen kunstig søtning, men samtidig smaker det så søtt. Du må selvfølgelig kjøpe de typene som ikke er tilsatt sukker, selv kjøper jeg en som en økologisk fra mil. Denne er ikke tilsatt noe annet en peanøtter nesten. Synes den er så god!

13. Jeg bruker notatappen hele tiden

Dere vet den notatapen som hører til mobilen, jeg bruker den konstant. Med en gang jeg kommer på noe jeg vil huske, så tar jeg fram mobilen og skiver det inn med en gang. Det kan f.eks. være notater/ ideer til et blogginnlegg, ting jeg må gjøre eller kjøpe, pakkelister, ønskelister, eller så kan det bare være en quote som jeg finner og som jeg vil skrive ned. Med andre ord så buker jeg denne appen til utrolig mye og jeg er helt avhengig av den. Hvis jeg skal skive lengre tekster bruker jeg selvfølgelig ikke denne appen, da foretrekker jeg heller å skive i Word.

14. Bilder redigeres på mobilen

Jeg synes det er så mye enklere å redigere bildene på mobilen. Favorittappen er VSCO og det er her jeg redigerer alle bildene mine før de leges ut på bloggen. Enten det er bare å bare øke lysstyrken og kontrasten eller det er å ta på et filter (bruker ikke alltid filter på bildene). Jeg gjør så og si alt på denne appen. Måten jeg gjør det på er å først overføre bildene mine til PC, laste de opp til Onedrive, så henter jeg de der på mobilen, redigerer dem og legger de inn på bloggen. Høres litt innviklet ut, men det er ikke så innviklet som det høres ut som altså.

15. Jeg elsker å være ute i naturen

Med mindre du har fulgt bloggen min en stund, har du sikker ikke fått med deg at jeg er en skikkelig glad i friluft. Jeg elsker å gå på turer. Jeg fikk skikkelig dreisen for det for dette for ca. et  halvt år siden og det blir fort 2 - 3 turer i uken, med utakk av de ukene jeg er veldig dårlig pga. sykdom. Nå må det bare nevnes at det er ikke er sånne lange turer med overnatting, men små dagsturer. De fleste turene jeg går på ligger også i nærområdet hvor jeg bor, noe som er veldig greit.

Processed with VSCO with hb1 preset

🌸Camille 

Jeg har vært syk i 4 år

 • 14.05.2017 kl. 20:30

For et halvt år siden skrev jeg et innlegg der jeg var litt inne på en diagnose jeg har, men nå har jeg lyst til å dele litt mer med dere. Sykdomsbildet mitt er nemlig veldig komplisert, og det er mye som har ført til det ene og det andre. Grunnen til at jeg velger å dele dette med dere, er fordi jeg ønsker at slike sykdommer som jeg skal ta for meg nå, er noe som ikke trenger å være så tabu å snakke om. En annen grunn er at hvis du som leser dette er i en lignende situasjon som meg, så vill du skjønne at du er lang ifra alene. Før jeg begynner å nevne noe som helst om sykdommene mine, må jeg først komme inn på noe viktig som gjelder hele sykdomshistorien min. Helt i fra jeg ble syk, som nå er over 4 år siden, har det å bli forstått og tatt på alvor både når det gjelder leger, lærere, helsesøstre, familie og venner, vært veldig vanskelig. Jeg har flere ganger oppleve å bli misforstått og ikke trodd på. Det som er med sykdommen min er at du ikke kan se den utenifra. Jeg ser kanskje ut som en helt vanlig jente, men er jeg det? Det er det som er tingen, vi må slutte å dømme folk og gjøre oss meninger om noen før vi i det hele tatt vet noe om en person. Tilbake til meg, og det jeg har lyst til å dele med dere. Jeg kommer ikke til å gå inn må hele sykdomsbildet mitt ettersom det er veldig komplisert og detaljert. Som sagt en det mye som har ført til det ene og det andre, men jeg skal ta med de viktigste faktorene.

I slutten av 9 klasse, sommerferien og begynnelsen av 10. klasse begynte jeg å merke noen forandringer i kroppen min. Jeg hadde mye halsbetennelser, kroppen var generelt veldig sliten og jeg orket stadig mindre og mindre. I starten tenkte jeg ikke så mye over alt det som skjedde med meg. Jeg delte det ikke med noen heller, men jeg visste at det var et eller annet som ikke stemte. Jeg hadde det bra med meg selv psykisk, det var ikke der problemene lå, og det vet jeg den dag i dag også. Rett før jeg begynte i 10. klasse ble formen stadig verre og jeg hadde svært lite matlyst. For å være helt ærlig så husker jeg ikke så mye fra denne perioden annet enn at jeg var veldig mye svimmel og sliten. Jeg merket at jeg gikk en del ned i vekt og dette gjorde meg veldig bekymret. Foreldre mine merket også at jeg var veldig dårlig og vi tok derfor kontakt med legen. Legen sendte meg til sykehuset for å få en bedre og nøyere oppfølging. Jeg tok mange blodprøver og her fant de noe som vekket en del bekymringer. Jeg hadde svært lave verdier av en rekke ting, blant annet leukocytter. Det første de ville utelukke var mer alvorlige sykdommer, dsv. kreft og andre ondartede sykdommer. Jeg ble sent inn for å ta MR og CT. Jeg husker spesielt godt da jeg ventet på resultantene. En del av meg, med tanke på alle symptomene jeg hadde, raskt vektnedgang, slapphet, svært lave verdier av leukocytter og en rekke andre symptomer, trodde faktisk at jeg kunne ha kreft. Jeg fikk resultantene tilbake og fikk vite at alt så fint ut. Jeg husket at jeg ble veldig lettet, men samtidig ikke ettersom jeg visste at det var noe som ikke stemte.

Sykehuset valgte å følge meg videre, jeg tok jevnlige blodprøver for å passe på verdiene i blodet mitt og for å passe på at jeg ikke gikk mer ned i vekt (det ville jeg heller ikke!) Jeg gikk på skolen, var med venner og tenkte ikke så mye mer på alle disse rare symptomene jeg hadde, men så skjedde det noe. Like før det første halvåret at 10. klasse var over gikk ting enda mer nedover for meg. Formen min hadde aldri vært så dårlig før og vekten min gikk ned istedenfor oppover. Foreldre mine kontaktet sykehuset igjen, jeg ble innlagt og legene stilte meg en rekke spørsmål, spesielt i forhold til vekten min som hadde gått så mye ned. Dette var jeg klar over og jeg prøvde å få dem til å forstå at dette ikke var noe jeg kunne noe for, men legene fortsatte og stille meg spørsmål som «kaster du opp maten din», «spiser du ikke» osv. Dette gjorde jeg ikke og jeg nevnte at jeg prøvde å legge på meg, men ikke klarte det. De tvilte på meg og jeg var nesten på gråten fordi jeg følte meg så misforstått. Jeg visste at det var noe de hadde oversett! De sendte meg så inn for å snakke med en psykolog om de problemene de trodde jeg hadde, altså en spiseforstyrrelse. Psykologen forsto meg på en måte legene ikke gjorde og at med alt jeg gikk gjennom så hadde jeg det generelt bra psykisk. Jeg hadde (og har) tross alt en familie jeg kunne prate med om absolutt alt og vi ble derfor enige om at jeg ikke hadde noe behov for å snakke med en sosiolog igjen. Jeg følte ikke noe behov for det heller.

På sykehuset kom jeg i kontakt med en ernæringsfysiolog og vi lagde en plan som skulle hjelpe meg å komme opp i vekt, noe jeg som sagt ville. Jeg var så lei alle ryktene som gikk om meg, det var flere som trodde jeg faktisk hadde en spiseforstyrrelse og det hadde jeg altså ikke bare for å få det understrekt. Det er forståelig at folk trodde det, så jeg klandrer ingen ved å si det.  Alle ville bare det beste for meg og det vet jeg. (Jeg kommer tilbake til hvorfor jeg gikk ned i vekt etter hvert så det er en grunn til det altså). Sykehuset kontaktet også helsesøsteren min på skolen og jeg måtte gå der ukentlig for å måle vekten min. Det var ikke akkurat det gøyeste og gå der mitt i skoletiden, husker alltid venninne mine spurte hvor jeg skulle og jeg var nesten litt flau av å si at jeg skulle måle vekten hos helsesøster. Uansett, jeg fulgte denne planen som jeg fikk av ernæringsfysiologen og måtte stadig øke med mer og mer mat, i tillegg til å drikke er haug av næringsdrikker. Det gjorde meg ikke noe, jeg var glad i mat haha. Jeg gikk sakte men sikkert opp i vekt, men så stoppen det litt opp. Jeg begynte å bli skikkelig kvalm og svimmel i tillegg til at jeg fikk store magesmerter. Jeg fikk høre av leger at det ikke skulle bety noe ettersom jeg ikke var vant til å spise så mye. Jeg tenkte derfor ikke så mye på det og fortsatte og drikke disse næringsdrikkene og spise all den maten som planlagt. I mellomtiden ble formen min bare verre og verre. En natt da jeg skulle på do besvimte jeg på baderommet og neste dag ble jeg hentet fra skolen for å bli innlagt på sykehuset nok en gang (jeg var der flere ganger).

Nå pratet jeg mer om disse sterke magesmerte og den kvalmen jeg hadde, noe som hindret meg i å spise alt jeg skulle. Jeg ble sent inn for å ta gastroskopi for å se om jeg hadde utviklet en form for matallergi, det hadde jeg altså ikke. Legene fant ut av en ting på dette tidspunktet som ga meg svar på hvorfor jeg var og hadde vært så sliten, og det var at jeg hadde gått gjennom kyssesyken, og at jeg mest sannsynligvis fikk det i slutten av 9. klasse da jeg jeg hadde alle disse halsproblemene. Jeg hadde altså gått rundt et halvt år uten å vite at jeg hadde det. Det ga veldig mye mening da de nevnte det, det var jo noe som spilte inn på hvorfor jeg hadde gått så mye ned i vekt også. Selv om jeg hadde fått greie på at jeg hadde gått gjennom kyssesyken, visste jeg fortsatt med disse mageplagene og umattetheten, at det var noe mer som lå bak hele dette sykdombildet mitt. Dette måtte jo være noe mer som lå bak alle disse plagene jeg hadde daglig. Det var det også, og det kommer jeg tilbake mot slutten av dette innlegget. En ting jeg også vil nevne (som kan spille inn på hvorfor jeg fikk en del sykdommer), er at jeg opp gjennom årene har tatt mye antibiotika, og jeg kommer tilbake hvorfor det ikke var bra for meg.

I sommerferien etter 10. klasse reiste venninnen min og jeg på språkreise. Før jeg reiste var både foreldrene mine og jeg veldig usikre på om jeg i det hele tatt ville klare å gå på denne turen. Jeg var jo fortsatt veldig utmattet, hadde store magesmerter, intoleranser og skal jeg være helt ærlig så jeg ikke ut. Jeg var fortsatt ganske skral for å si det sånn! Jeg reiste og var der i 4 dager, men så sa det stopp. Det skar seg helt for meg, og jeg valgte derfor å avbryte hele oppholdet. Da jeg kom hjem igjen valgte foreldrene mine og jeg å ta kontakt med sykehuset nok en gang. Jeg pratet med legen og igjen ble jeg sent inn til en psykolog. Jeg hadde tross alt tatt av meg tre kilo på den turen. Jeg pratet med psykologen og jeg ble igjen forstått av psykologen og ikke legene, men jeg ble uansett spurt om jeg ville ha en ny time i forhold til alt jeg gikk gjennom, men jeg takket nei ettersom jeg følte jeg hadde nok folk rundt meg der og da. (Det hadde jeg også). Det var ikke noe mer legene kunne gjøre for meg, så foreldrene mine og jeg tok litt avstand fra sykehuset på dette tidspunktet. Litt etter at jeg hadde startet 1. år på videregående valgte foreldrene mine og jeg å kontakte noen private sykehus. Vi dro inn til Oslo, får å ta koloskopi, resultatene var fine, men legen jeg ble undersøkt at var helt klar over at jeg hadde utviklet ibs (noe andre leger var inne på tidligere også, men de ga meg ikke konkret diagnosen). Jeg fikk diagnosen ibs og ble introdusert for et lavfodmap kosthold . Jeg hadde allerede testet dette kostholdet ut en stund på forhånd ettersom jeg var ganske sikker på at jeg hadde ibs med tanke på alle andre prøvene og testene jeg hadde tatt og at alt så fint ut, koloskopien var liksom den siste avklaringen. Grunnen til at jeg måtte gjøre det privat, var at legene jeg var hos tidligere ikke mente det var noe behov for å ta noen flere slike undersøkelser.

Jeg er egentlig veldig glad for at vi valgte å gjøre det privat, hvis ikke jeg hadde tatt koloskopien ville jeg ikke fått diagnosen ibs heller, men selv med denne diagnosen så visste jeg at det måtte være noe mer. Denne utmattetheten, og for å ikke nevne alle bihulebetennelser og halsbetennelser jeg hadde på denne tiden. 1. år av vgs gikk ok med tanke på alle de plagene jeg hadde, men mot slutten av året ble jeg stadig mer og mer lei at alle disse plagene jeg hadde, spesielt disse sterke magesmertene. En gang var jeg 100 % sikker på at jeg hadde blindtarmbetennelse og ble lagt inn på sykehuset (så ille var det!), men det er en annen historie. Jeg følte heller ikke dette lavfordmap kostholdet var noe for meg, det gjorde bare at jeg fikk et mer sykelig bilde på mat. Ikke at jeg spiste mindre (gikk faktisk mer og mer opp i vekt på denne tiden, noe som var veldig positivt mitt opp i alt dette), men jeg måtte alltid lese innholdsfortegnelsen på absolutt alt jeg spiste og det var utrolig stress for meg. Spesielt da det var så mye jeg måtte utelukke. Det var vanskelig å spise med andre i sosiale sammenhenger og jeg ble rett og slett redd for mat. I sommeren til jeg begynte på 2. året reiste jeg mye, og det gjorde bare alt mye verre. Jeg forsto aldri hva jeg spiste galt og disse magesmertene ble bare verre og verre. Jeg ble ikke noe bedre da jeg startet i 2. klasse heller og fraværet økte stadig mer og mer. Litt etter jul i år kom jeg forbi en video av jente som pratet om en sykdom jeg aldri hadde hørt før. Etter jeg hadde sett denne videoen gikk et lys opp for meg. Jeg søkte for å finne mer informasjon om denne sykdommen og jo mer jeg fant jo mer lys gikk det opp for meg. «Det er denne sykdommen jeg har, det må det bare være!» sa jeg til meg selv. Jeg fortalte mer om dette til foreldrene mine og vi kom fram til en klinikk i Drammen som kunne utrede meg. Jeg hadde time der i mars i år og fikk diagnosen med en gang da jeg var der. Før jeg nevner navnet på denne diagnosen vil jeg bare si at dette ikke er noe leger kan noe om. Dette er ny forskning og i Norge har vi ikke kommet noe langt på denne fronten. Uansett tilbake til diagnosen jeg fikk. Den heter lgs og jeg skal fortelle dere hva det er og går ut på her:

Lgs står for «Leaky gut syndrom» eller oversatt til norsk «lekk tarm syndrom». Ut i fra dette navnet vil nok alle tro at det har noe med tarmen å gjøre, noe det også har. Lekk tarm oppstår ved en eller flere ubalanser i fordøyelsessystemet. Det ikke så mange forstår når de hører dette, er at denne sykdommen angår hele kroppen og ikke bare tarmen. Problemene starter i tynntarmen. Det er her en frisk og normalt fungerende tarm skal ta opp næringsstoffene fra maten du spiser. Tynntarmen har også en annen viktig oppgave, nemlig å beskytte immunforsvaret og hindre unødvendig bakterier, matproteiner og andre store molekyler og komme inn i blodet. Ved lekk tarm blir slimhinnen i tarmkanalen skadet og det oppstår derfor unormalt store åpninger mellom tarmcellene (tarmtottene). Dette betyr at alle store molekyler, som egentlig ikke skal passere tarmveggen, nå kan passere. Når vi snakker om store molekyler er proteiner som gluten, helseskadelige bakterier, virus, giftige stoffer og ufordøyde matrester, noe som kan passere gjennom en lekk tarm. Alt dette går rett gjennom den lekke tarmslimhinnen og inn i blodet, noe som igjen forårsaker en immunreaksjon. Lgs er altså ikke en betennelse, men en inflammasjon som vil si at kroppen går til angrep på seg selv.

Som jeg nevnte tidligere har jeg fått diagnosen Ibs. Det som er når du har lgs er at du over tid kan utvikle mange andre sykdommer hvis du ikke gjør noe med det. Denne sykdommen henger altså sammen med mange andre sykdommer. Ettersom jeg har hatt denne sykdommen i nærmere 4 år uten å vite det, utviklet jeg også en grad av ibs, som vil si at jeg har en veldig sensitiv tarm. Et av poengene mine med dette innlegget er få fram at det er lgs som er det jeg virkelig sliter med og ibs er bare en liten del av hele sykdombildet mitt. Da jeg fikk diagnosen lgs var det mye som gikk opp for meg, alle plagene jeg hadde og hvorfor jeg fikk dem i utgangspunktet, alt havner tilbake til denne diagnosen. Det er ikke rart jeg var så sliten når ikke engang kroppen min ikke kunne ta opp næring av maten på riktig måte. Det er litt vanskelig å fortelle om hva som er den konkrete årsaken til at man får lgs, nettopp fordi det er at det er så mange symptomer på denne sykdommen og det varierer veldig fra person til person. Jeg kan nevne noen at som er veldig typisk for denne sykdommen, som de fleste har, men ikke nødvendigvis alle og det er dårlig fordøyelse, hudproblemer, hodepine, vektproblemer, utmattelse, nedsatt hukommelse, muskel - og leddsmerter og matintoleranser er noen (av veldig mange) typiske symptomer på lgs. Andre faktorer som spiller inn kan være en kombinasjon at dårlig kosthold, mye bruk at antibiotika (dette dreper de gode bakteriene i kroppen din, noe som kan forstyrre tarmfloraen din) og visse matvarer, spesielt de som er genmodifiserte, de kan faktisk være giftige for kroppen. For min del tror jeg det er all den belastingen jeg har hatt på kroppen, jeg har som sagt tatt mye antibiotika opp gjennom årene pga. flere antall halstabletter og bihulebetennelser, så det kan også være en faktor. I tillegg hadde jeg en veldig heftig kost da jeg skulle prøve å legge på meg, og måtte blant annet drikke disse heftige næringsdrikkene som innhold mye rart, det kan også være en faktor.

Med lgs har du et svært svekket immunforsvar, kroppen går jo bokstavelig talt til angrep på seg selv, så det forklarer jo hvorfor jeg ofte ble og fortsatt blir syk. Dere som føler bloggen min har sikkert fått med dere at jeg ofte skiver at jeg er syk, og nå vet dere kanskje litt av grunnen også. Å kurere lgs er en lang prosess, du må spise riktig mat, ta en rekke medisiner som blant annet skal stabilisere bakteriene i tarmfloraen din. I tillegg må du lære deg kunsten av å ikke stresse og slappe mer av. Personlig sliter jeg spesielt litt med å kontrollere stress, og det er noe som gjør alle symptomene mine mye være for meg. Jeg har lyst til å skrive et egent innlegg om bedringsprosessen min senere. For som dere kanskje har skjønt det er jeg lang i fra «frisk» enda, men jeg er på bedringens vei. Det er dessverre ikke noe garanti på at jeg vil bli 100 % «frisk», men jeg har håpet mitt oppe. Det stedet hvor jeg fikk denne diagnosen og behandlingen som jeg nå går gjennom, er det mange som har blitt helt friske igjen, så hvis de kan klare det, ja da kan jeg også det! Det håper jeg virkelig alle dere som er i en lignende situasjon også kan ha troa på.

Også må jeg bare nevne at jeg vet hvordan det er å ikke føle seg misforstått, spesielt av leger. Jeg håper inderlig og virkelig at både ibs og spesielt lgs, snart kan bli tatt seriøst som sykdommer. For det er sykdommer, som faktisk mange flere enn vi aner sliter med. De kommer så gradvis og det er det som er så skummelt. Jeg håper derfor du som fortsatt er frisk og rask tar vare på deg selv, og ikke havner i samme «felle» som meg. Også håper jeg alle oss som er i en slik situasjon pluss de rundt personen, kan ta litt vare på hverandre. Jeg vet selv hvor mye godt det har gjort for meg å ha slike personer rundt meg som jeg alltid kan snakke med. Jeg håper også at du som kan kanskje sliter med å finne ut hva som egentlig plager deg, så noe mer lys i enden av tunnelen og ser at det er mulig å få svar på ting. Det tar tid, det gjorde det for meg, men det går faktisk an å finne ut av det! Jeg anbefaler egentlig alle å lese seg litt mer opp om lgs, det står ikke så mye på norsk (står noe), men det finnes mange gode artikler/ fakta hvis du søker på engelsk. Da vil du også kunne se hva slags mat og medisiner som er bra for deg og hvilke som ikke er. Kommer som sagt til å lage et egentlig innlegg om dette, også skal jeg dele litt mer om hva denne sykdommen har gjort som meg som person, for jeg har lært mye, både på godt og vondt. Selv om livet ikke akkurat har smilt tilbake på meg de siste fire årene, så har jeg klart å finne gleden i andre ting, selv med alt jeg har gått gjennom og det håper jeg alle som sliter enten fysikalsk, psykisk eller kanskje begge deler, også har. Alle har gode og vonde dager, både folk med og uten sykdom, og det må vi også tenke på.

🌸Camille

It's my birthday!

 • 13.05.2017 kl. 12:00

Processed with VSCO with preset

Ques what?

Processed with VSCO with preset

I`m turning ..

Processed with VSCO with preset

18 today!

God formidag folkens. Her startet dagen for er par timer siden, våknet faktisk så tildig som i 6 - tiden. Ja på en lørdag, men gjett hva folkens? Jeg er 18 år nå, det virkelig ikke til å tro spør du meg. Nå er jeg myndig og kan gjøre akkurat hva jeg vil haha. Jeg kan ikke si at jeg føler meg noe annerledes, men jeg vil kanskje merke litt etterhvert med alt jeg har lovt til å gjøre nå. F.eks. så kan jeg ta lappen, men som jeg har skrevet tidligere på bloggen haster jeg ikke så med det nå som jeg har så mye å gjøre på skolen osv. Anyways, bursdagen min skal bare feires med de aller nærmeste i år♥

Planene for dagen er å møte kusinen min Sarah som også nettopp hadde bursdag, jeg var jo med å hjelpe henne på dagen. Les mer om det her. Også kommer selvfølgelig tante. Vi altså mamma og søsteren min, skal møte dem ute på jegers i 2 - tiden som er et utrolig fint turområde. Dere som er kjent i Kristiansand vet sikker hva jeg snakker om nå, men vi skal opp til den omvendte båt. Dessverre er ikke været 100 % som jeg hadde håpet på, men vi slår til med en tur uansett. Grunnen til at jeg hadde lyst til å gjøre akkurat dette på dagen er fordi jeg har vært syk og nesten bare ligget hjemme i en hel uke, formen er mye bedre nå og jeg hadde så lyst til å gjøre et eller annet ute. Og som den turelskeren jeg er, ble det et tur på bursdagen min også!

Resten av dagen skal gå til å ha en fin kveld her hjemme og spise en god middag + dessert som jeg gleder meg veldig til. Vi skal lage noe ala pastagranteng med masse grønnsaker. Vegetarisk ofc, det er kanskje ikke så mange som vet det, men jeg er faktisk vegetarianer. Jeg kunne selv bestemme hva jeg hadde lyst til å gjøre og spise på dagen min, så det var veldig kjekt også. Har forresten fått veldig mye fint til bursdag min, har vist det jeg har fått fra søsteren min min i de to siste innleggene. Har ikke fått alt enda, men er kjempefornøyd med de tingene jeg har fått til nå og jeg setter veldig pris på alt sammen. Få forhånd vil jeg bare si tusen takk for alle gratulasjoner, det betyr mye for meg♥

🌸Camille

Mine favorittserier

 • 26.04.2017 kl. 17:15

♥ The 100
♥ The Vampire Diaries
♥ 13 Reasons Why
♥ Gossip Girl
♥ The Originals

♥ Teen Wolf
♥ Shadow Hunters
♥ The Carrie Diaries
♥ Tera Nova
♥ Skam

♥ Pretty Little Liars
♥ Between
♥ Orange Is The New Black
♥ Open Heart
♥ The Returned

🌸Camille

21 ting som gjør meg glad

 • 19.04.2017 kl. 18:30

Nå er det lenge siden sist jeg lagde et slikt innlegg og jeg tenker derfor det var på tide å oppdaterte listen med "ting som gjør meg glad". Mye er nok det samme som sist, men jeg har endret et par av punktene og lagt til en god del flere. Jeg vurderte om jeg skulle dele dette innlegget opp i to deler, men så tenke jeg at det var beste å samle det i et litt lengre innlegg. Til sammen blir det altså "21 ting som gjør meg glad". Må bare nevne at dette er ikke bare ting som gjør meg glad, men også ting jeg setter pris på. Håper dere finner dette innlegget litt gøy og kanskje blir litt bedre kjent med meg❤

FAMILIEN MIN

En ting jeg er ekstremt glad i og som gjør meg generelt glad er familien min. Jeg er et skikkelig familiemenneske og elsker å tilbringe mye tid sammen med familien. Dette vet dere sikkert hvis dere har fulgt bloggen min en stund. Jeg er med dem nesten hver eneste helg, også er jeg så heldig å ha en bestemor som bor i leiligheten rett under meg! Eller egentlig rett ved siden av meg siden jeg har rom nede.

FUNNY MOMENTS

Å ha et morsomt minne å se tilbake på f.eks. et bilde, er veldig gøy. Bilder har ofte sin egen lille historie og noen ganger er det veldig fint å se tilbake på slike minner som er fylt med latter. Hvis jeg har en litt skjip dag, kan det å se tilbake på slike minner være noe som hjelper meg masse. Det får meg til å sette pris på de tingene jeg har opplevd, men også de tingene jeg har og er glad for.

SOL OG VARME

Er det to årstider jeg virkelig liker så er det våren og sommeren. For det første har jeg bursdag da, også er det masse fridager, 17 mai og selvfølgelig sommerferien. Jeg er langt i fra noen "vinterperson", har kun stått på slalom en gang og er ikke spesielt glad i snøen. Jeg er også ganske frysen av meg, så derfor er sol og varme noe som gjør meg veldig glad.

GJØRE NOE FINT FOR ANDRE

Dette er kanskje den tingen som gjør meg mest glad, når jeg kan gjøre noe fint for andre. For et par uker siden gjorde jeg nettopp dette. Jeg gikk en tur i skogen da jeg plutselig fikk øye på en katt. Den så veldig velstelt ut så jeg antok at den hadde et hjem og at den hadde gått seg vill. Katten fulgte meg hele veien hjem og da jeg kom hjem søkte jeg på "savnede katter i Kristiansand" der fikk jeg øye på en katt prikk lik den katten jeg hadde funnet. I neste sekund kom eieren for å hente katten sin og dette gjorde meg så glad♥

REISING

Hvem finner vel ikke reising gøy! Jeg elsker å reise, spesielt til nye plasser som jeg aldri har vært før. Jeg liker også å reise til plasser jeg er godt kjent med, og har en tilknytting til. F.eks. i påskeferien reiste jeg opp til Ålesund hvor halve slekten min bor. Her er jeg ikke så ofte så det er alltid ekstra gøy når jeg først er der. Til sommerferien reiser jeg enten ned til Portugal eller Mallorca, her har jeg også vært før. Portugal har jeg vært i flere ganger (var der i fjor sommer), men Mallorca har jeg bare vært en gang, så jeg for se hvor det blir i år!

KATTENE MINE

Jeg har fire katter og er ekstremt glad i dem alle. Er det en ting som virkelig lyser opp hverdagen min så er det akkurat disse fire skjønningene mine. De har alle noen herlige personligheter og er glad i å omgås både hverandre og andre mennesker. I tillegg er de skikkelig kosekatter, noe jeg synes er veldig koselig og gøy! Et liv uten katter, nei vet du hva det kunne jeg ikke tenkt meg altså! Har nok noe med at jeg er så vant til å ha dem rundt meg, hehe♥VENNENE MINE

Å være med venner er noe som alltid får meg i godt humør. Det er alltid like kjekt å være sammen med dem, spesielt når det er en stund siden sist vi har sett hverandre. Mange av vennene mine går på annedre skoler enn meg, så da er det alltid ekstra kjekt når vi først treffer hverandre igjen og kan finne på noe gøy i helger, ferier og sånt!

FARGEN  PASTELLROSA

Yes, thats my kind of favorite color. Egentlig så liker jeg alt som er i pastellfarger, men pastellrosa, nei der slår ingen andre farger spør du meg. Skikkelig jente-jente tenker du kanskje nå, men jeg kan bare ikke få nok av denne fargen. Klærne mine, rommet mitt og masse mer er i akkurat denne fargen. Legger med et bilde fra da jeg var i Cascais i fjor sommer, kan et rekkehus virkelig bli noe søtere?

GODE HÅRDAGER

Er det en ting som virkelig gjør meg ekstra happy, så er det gode hådager. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn blir dagen min 100 % bedre når håret mitt er akkurat slik jeg vil ha det. Håret er liksom det siste finischen på antrekket, og når det er på plass, ja da er alle ting bra. Dette er vel mest typisk for oss jenter, men tror egentlig det er noe alle føler på. En gde hårdag = en god dag, ikke noe mer å si om det!

NÅR ROMMET MITT ER RYDDIG

Okei, noe som virkelig gjør meg glad i hverdagen er når rommer mitt er helt støkent. Den følelsen altså! Jeg hater å ha det rotete rundt meg, og reier derfor opp sengen min og holder rommet mitt nokså ryddig hver eneste dag. Det kan være litt stress å rydde det hver morgen, men det lønner seg når jeg kommer hjem fra f.eks. skolen å kan gå inn i et ryddig rom. Det gjør rett og slett noe med hele dagen min også, og føler den blir så mye bedre når jeg forlater huset og rommet mitt er all cleaned up.

NÅR FORMEN ER BRA

Dere som har fulgt bloggen min en stund, har sikkert fått med dere at jeg ofte skriver at jeg er syk. Jeg har skrevet noe om en av sykdommene mine, men jeg har ikke delt noe om den sykdommen som jeg virkelig sliter med enda. Jeg er er en type person som ikke vil tiltrekke meg noe oppmerksomhet eller synes synd på og det er nettopp derfor jeg velger å være så ærlig med dere på denne bloggen. Holder allerede på med et eget innlegg om sykdommen min. Uansett, tilbake til dette innlegget. jeg setter veldig pris på de få dagene hvor formen virkelig er bra :)

VÆRE UTE I NATUREN

Noe av det beste jeg vet når jeg vil ha en "pause fra hverdagen," er å være ute i naturen. Den følelsen jeg får når jeg er ute i naturen er helt ubeskrivelig. Det er så fredfullt, fint og stille, jeg bare elsker det! I det siste har jeg vært på mange små (ikke lange da som sagt over formen ikke er så bra) toppturer og blogget om et par av dem, men ikke alle siden jeg liker å variere litt med forskjellige innlegg her på bloggen. Uansett er ting som gjør meg veldig glad, så er det å være ute i naturen.

TIDLIGE MORNINGER

Jeg elsker å stå opp tidlig og helst være den første som står opp i huset. Da kan jeg ta meg god tid på kjøkkenet og lage en god frokost som jeg kan nyte mens jeg ser på en av favorittseriene mine eller noe gøy på TV. En annen ting som er veldig koselig med å stå opp å tidlig er at har god tid til å gjøre deg klar for dagen og ikke trenger å stress for å komme deg ut av døren. Det skjer noen ganger med meg når jeg skal på skolen haha, men som regel har jeg ganske god tid på meg.

JOGGING

Jeg er ikke en person som er spesielt glad i å trene, og da tenker jeg på alt av sport og styrketrening på treningsenter, men når det kommer til jogging så er det noe jeg synes er utrolig gøy. Det er den eneste treningformen jeg føler at jeg mestrer, ikke at jeg løper så fort og langt, men at jeg synes det er kjekt å holde på med. Det er det som teller, at du trives med det du gjør og det er akkurat jeg jeg gjør i motsetning til de andre treningformer. Nå som jeg er ganske mye syk, er jeg dessverre ikke i form til å jogge, men de få gangene jeg kan er det er veldig gøy :)

FOLK SOM SMILER TILBAKE

Hvis folk smiler tilbake til meg, eller smiler til meg først blir jeg utrolig glad. Det trenger nødvendigvis ikke være personer jeg kjenner så godt. det kan god bare være noen jeg møter når jeg er ute å gå tur i skogen liksom. Uansett synes jeg det er utrolig koselig. Det er rart hvor mye en så liten ting som et smil kan gjøre egentlig, eller hva? Spesielt hvis du har en veldig kjip dag hvor alt ikke går som det skal, en så liten ting som et smil fra en kjent eller en tilfeldig person på gaten, kan gjøre så mye mer enn man skulle tro!

NYE SESONGER/ EPISODER

Jeg vet ikke med dere, men jeg har fått skikkelig dilla på en haug av seier. For øyeblikket følger jeg med på 4 ++ serier. Det er mange serier jeg sitter å venter på at det skal komme nye sesonger og episoder på og er det en ting jeg synes er veldig gøy er når de kommer ut og jeg kan se dem. Tipper det er flere en meg som også synes dette er veldig gøy, ventingen er ikke så gøy da, men det er jo det som gjør det ekstra gøy når de først kommer ut. Vurderer litt om jeg skal lage et egent innlegg med alle favorittseriene, hadde det vært noe?

MØRK SJOKOLADE

Er det noe du kan kjøpe til meg som gjør med glad, så er det nettopp mørk sjokolade. Jeg er helt avhengig av det, og skal ærlig innrømme at jeg spiser det nesten hver eneste dag. Mørk sjokolade er også sunt (selvfølgelig ikke i alt for store mengder), og jeg spiser det med god samvittighet. Jeg liker den best når den er 80 % +, haha, nam det er sååå godt!

VÆRE FORNØYD MED BILDENE

Jeg elsker å ta bilder, men noen ganger skal det ofte litt til før jeg virkelig blir fornøyd med et bilde. Når jeg først får akkurat det jeg har lyst på blir jeg utrolig glad. En dag hvor jeg får tatt masse fine bilder, er noe som virkelig gjør dagen min tusen ganger bedre, sånn seriøst! Da kan verden virkelig ikke bli noe bedre for å si det sånn haha! Hvis du er en blogger som meg eller noe lignende på sosiale medier, kjenner du deg sikker veldig igjen i akkurat dette. 

Processed with VSCO with x1 preset

GODE KARAKTERER

Når jeg sier gode karakterer tenker jeg nødvendigvis ikke på seksere, men der som er bra for deg, det kan godt være en 3 eller 4. Poenget mitt er at du må være stolt over det du klarer og når du først får en karakter du er fornøyd med, skal du ha og til å være stolt over det! (ville bare få det fram, for vi er alle forskjellige). Å få noen gode karakterer er alltid gøy synes jeg, nå vil jeg ikke skryte av meg selv som nevnt over, men femmere jippi det er gøy (for meg i forhold til det jeg klarer å prestere).

BLOGGING OFC.

Er det noe jeg virkelig brenner for, så er det nettopp det å blogge. Jeg elsker det og synes er utrolig gøy å holde på med når jeg har tid. For meg har det blitt en liten hobby og noe noe som jeg kan sette meg ned med når jeg kjeder meg og vil koble litt ut fra hverdagen. Akkurat som det jeg gjør nå når jeg skiver dette innlegget :)

LAGE GOD OG SUNN MAT

Ettersom jeg går på en ganske streng kostplan pga. sykdom, er det å spise sunn mat veldig viktig for meg. Jeg kan verken ha gluten, melk eller sukker, så det skaper noen utfordringer for meg når der kommer til å lage mat. Heldigvis synes jeg det er gøy å prøve ut nye ting og komme opp med nye oppskrifter. Har lagt ut et par oppskrifter på bloggen under kategorien "Sunne oppskrifter", sjekk dem gjerne ut hvis noen av dere skulle vært interessert.

Processed with VSCO with x1 preset

♥♥♥

Mine planer for påskeferien

 • 06.04.2017 kl. 22:30

Hei dere! Etter skolen i morgen starter offisielt påskeferien for meg. Jeg gleder meg utrolig mye til denne ferien, og føler virkelig det er på tide med en liten avbrekk fra både skolen, hverdagen og alt det der. Denne påsken har jeg også en del planer, jeg tenke derfor jeg kunne dele dem med dere i dette innlegget. Jeg kommer både til å dele plasser jeg skal reise, men også generelle ting som jeg har lyst til å prøve å få til å gjøre. Håper dere liker innlegget, og så må jeg bare ønske alle en kjempefin påske♥

ARENDAL 8 - 10

Allerede på lørdag reiser jeg til Arendal sammen med familien. Her skal vi overnatte hos tanten min i to netter. Gleder meg utrolig mye til å se både kusinen min og den nye katten deres. De har jo en katt fra før som jeg har lagt ut mange bilder av her på bloggen, og nå har de fått enda en katt som heter lakris, søt navn eller hva? (Kommer selvfølgelig noen bilder.) Vet ikke helt hva vi skal gjøre når vi er der, men tipper vi kommer til å kose oss masse!

Processed with VSCO with x1 preset

ÅLESUND 11 - 14

Dagen etter vi har kommet hjem fra Arendal reiser pappa, Celina og jeg opp til Ålesund. Denne turen har jeg gledet meg til utrolig lenge. Det er stund siden sist jeg var der oppe å besøkte familien min, så nå er det virkelig på tide med et besøk igjen! Det eneste som er litt kjedelig er den lange kjøreturen fra Kristiansand, men det er garantert 100 % vært det. Ååå kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til denne turen, betyr utrolig mye for meg♥

Processed with VSCO with a5 preset

NYE TOPPTURER

Som dere helt sikkert har fått med dere den siste tiden, har jeg blitt skikkelig glad i friluft. Celina og jeg har vært på mange turer sammen, flere enn de jeg har lagt ut på bloggen også! Har ihvertfall vært ute på slike toppturer minst 4 ganger i uken. Det gjør så godt, og jeg sover utrolig mye bedre på kveldene. Jeg har derfor lyst å gå på en del toppturer, og helst noen nye steder. Tror faktisk det blir en eller to slike turer i Ålesund, så det gleder jeg meg masse til :)

Processed with VSCO

TA MASSE BILDER

Henger litt sammen med punktene over, men jeg har lyst til å ta masse bilder som jeg kan dele her på bloggen. Jeg er utrolig fornøyd med kameraet som jeg fikk til jul og føler jeg endelig begynner å mestre litt bedre dette med å ta bilder. Nå må jeg bare si at det ikke er bare jeg som står bak alle bildene her på bloggen, mange er også tatt av Celina (søsteren min). Gleder meg uansett masse til å kunne ta en god del bilder!

Processed with VSCO with preset

SLAPPE AV

Det siste og kanskje et av de viktigste punktene på denne listen. Som jeg var inne på i starten av innlegget trenger jeg virkelig denne ferien nå. Jeg har ikke lyst til å gå så alt for inn i detaljer her, men med både skole, sykdom og masse stress så kan det fort bli litt for mye. Jeg skal derfor sette av litt tid til å koble helt ut, og gjøre noe som jeg synes er gøy. F.eks. teste ut nye sunne oppskrifter og ikke minst blogge! Da slapper jeg virkelig av.

Processed with VSCO with hb1 preset

Oppskrift på denne suppen finner du HER. Den er utrolig god!

Har dere noen spesielle planer for påskeferien?

Noe som har irritert meg lenge

 • 15.03.2017 kl. 17:00

Hmm, "Camille" hvordan uttales egentlig dette navnet?

Hei dere. I dag tenke jeg å dele noe med dere som kanskje ikke viste om meg og det er nettopp hvordan navnet mitt uttales. Det er det faktisk ikke så mange som egentlig vet det, men det er veldig forståelig da det er lett å lese opp feil. Opp gjennom årene har jeg alltid blitt kalt for det ene og det andre og jeg har alltid måttet forklart hvordan navnet mitt skal uttales. Ikke at det har gjort meg så veldig mye, for jeg veldig glad i navnet mitt. Selvfølgelig har det vært litt irriterende med f.eks. lærere som bare glemmer det og da har jeg bare gitt det opp og latt dem kalde meg for akkurat det de vill haha! Det er et spesielt navn som veldig (VELDIG!) få heter her i Norge, og jeg synes det er gøy å skille seg litt ut. 

For dere som skulle lure så er navnet mitt fransk. Jeg er ikke fransk og har ikke noe familie der heller. Da foreldrene mine skulle velge navn til meg syntes de bare det hørtes så fint og spesielt ut. Mamma leste tilfeldigvis et blad en gang da hun fikk øye på en fransk prinsesse som skulle bli født og det var der navnet mitt kom fra. Navnet mitt er "Camille" og når folk ser dette leser de bare det rett fram som de står, altså c-a-m-i-l-l-e. Eller så tenker de at det heller skulle stått en "a" istedenfor for en "e" og kaller meg for Camilla. Begge deler er i hvert fall feil. E-en på slutten av navnet mitt er stum og skal derfor ikke uttales. Navnet mitt uttales altså "Camill" og ikke "Camille". Jeg tror dere skjønner hva jeg mener :)

Visste noen av dere hvordan navnet mitt egentlig uttales? Visst noen av dere faktisk visste det så legg gjerne igjen en kommentar, hadde vært veldig gøy å hørt, går fint visst dere ikke visste det også altså♥

Lykken kommer ikke av ingenting

 • 13.03.2017 kl. 18:10

Det å holde et smil rundt munnen og bære en positiv holdning, er ikke alltid så lett. Spesielt i en krevende og travel hverdag  som mange av oss også har. Med mindre du har en sjel som består av 100 % optimisme, smiler og er glad hver eneste dag. Det gjelder vell de færreste av oss eller hva? Jeg vet ikke med dere, men jeg har i hvert fall aldri møtt en slik person. Jeg har kanskje møtt noen personer som kan virke slik, men selv de har også hatt dager der det har vært vanskelig å bære en positiv holdning. Det er egentlig ikke så rart med tanken på alt det presset vi (speilet oss unge) har på oss i dag, men det er en helt annen sak i seg selv!

Vi kan alle være litt nedfor til tider og føle på litt motgang i hverdagen. Dette er helt normalt, tro meg det er faktisk noe av det mest normale vi kan føle. Vi bor tross alt i et så bra land som Norge, så da må vi nesten tåle litt fightback i ny og ne. Uten disse små nedturene hva ville da lykken i livet vært? Har du noen gang tenkt på det slik, for lykken kommer da ikke av ingenting. Det jeg prøver å få fram her, er at det faktisk er bra å ha slike kjipe dager. Det er noe vi både lærer av og kan bli sterkere av. Neste gang du får en dårlig dag, tenkt på denne setningen "lykken kommer ikke av ingenting". Ha disse ordene klare for deg og vær litt stolt over den dårlige dagen din. Hvem vet, kanskje dagen i morgen blir en mye bedre dag?

Jeg har noen slike dager, og da hjelper det meg virkelig og tenke slik. Noen dager er bedre enn andre og det er slik det er og burde være. Bare det ikke blir for mange av disse nedturene for slik skal det heller ikke være. Det handler om det å finne balansen. Du skal selvfølgelig ha flest av de bedre dagene, men samtidig skal du kunne lære deg å takle en litt dårligere dag. Alle sliter med sitt, og det er også viktig av vi tenker på hverandre. Spesielt i en tid hvor ungdom og press er to ting som ikke alltid passer helt sammen. Der ønsket om å alltid presentere og være best i alt mulig faktisk kan ta litt overhånd. Vi er tross alt generasjon perfekt.

- Camille

10 ting du ikke visste om meg

 • 04.03.2017 kl. 23:00

Processed with VSCO with f2 preset

💛 Jeg er ikke venstrehendt, men når jeg spiser holder jeg bestikket motsatt vei av det kanskje du ville gjort (hvis ikke du er venstrehendt da) . Jeg har altså gaffelen i høyrehånden og kniven i venstrehånden. For meg blir det helt feil å holde bestikket den riktige veien. Når jeg er ute å spiser må jeg alltid skifte rundt på bestikket mitt haha!

💛 Jeg er langt i fra noe sminkeguru (kan ikke mye om sminke) og bruker kun mascara og brynspudder i hverdagen. Jeg liker faktisk den naturlige looken bedre på meg og er føler meg mer komfortabel uten hele pakken. Nå må jeg bare si at jeg ikke har noe i mot folk som velger å gå "all inn" med sminken sin i hverdagen, det eneste som er viktig er det å føle seg komfortabel og det er som jeg sa akkurat det jeg er!

💛 Jeg er den personen som står opp før alle andre. Av en eller annen grunn våkner jeg alltid så tidlig av meg selv, det har jeg egentlig gjort så lenge jeg kan huske! Det har ikke noe å si om det er hverdag eller helg, jeg er uansett den første i huset som spiser frokost. Det eneste som er litt negativt er f.eks. i helger når jeg må vente på at alle andre skal stå opp.

💛 Jeg kan virke litt sjenert og rolig når du først møter meg, men når du først blir ordentlig kjent med meg, ja da er det en helt annen sak. Da bare babler jeg i vei og du vil ikke få nok av meg. Jeg er en sånn person som du nesten må bli kjent med for å kjenne, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg åpner meg ikke så lett for folk. Det viktigste for meg er å føle meg trygg og når jeg først føler det åpner jeg meg mer og mer :)

💛 Jeg er livredd for veps, bier, humler og alle insekter som lager den "summe" - lyden. Dette har nok noe med en opplevelse jeg hadde da jeg var liten. Jeg våkent opp av å bli stukket i halsen av en veps, noe som var så vanvittig vondt og ekkelt! Jeg husker denne opplevelsen så godt, og kommer aldri til å glemme den helt for å si det sånn. 

Processed with VSCO with f2 preset

💛 Jeg må alltid gjøre ting på egen hånd. Når jeg ikke finner ut av noe (gjelder spesielt skole), gir jeg meg ikke før jeg finner ut av det selv, og det er sjeldent jeg spør andre om hjelp. Jeg kan ofte sitte i flere timer, men det er denne måten jeg lærer best på, ved å utfordre meg selv. Dette er helt garantert en av de beste egenskaper jeg har, og noe jeg føler at kommer til å hjelpe meg senere i livet.

💛 Jeg er ekstremt glad i dyr generelt. Spesielt hunder og katter. Det bor faktisk 4 katter hjemme hos meg, så det sier kanskje litt? Jeg skulle gjerne hatt en hund også, men det må nok vente til jeg er ferdig på skolen og blir litt eldre. Jeg har hatt hund hjemme hos meg før, og vet godt hva som kreves. Når jeg først skal få meg min egen hund, vill jeg derfor sette av god tid til det :)

💛 Jeg er ikke festetypen og har faktisk aldri drukket eller vært på fest. Englebarn tenker du kanskje nå, men nei det er bare sånn jeg er. Jeg kan ha det gøy sammen med venner uten å drikke og feste. Alkohol er noe jeg har valgt å holde en viss avstand til av en grunn. Jeg synes faktisk det er litt skummelt med tanke på at man ikke alltid er klar over hva man kan finne på å gjøre. Nå må jeg bare si at jeg ikke har noe i mot andre som velger å drikke i ung alder.

💛 Er det en ting jeg brenner for, så er det å skive. Favorittfaget mitt er faktisk norsk! Jeg elsker spesielt å skive analyser, tolke og reflektere over saker. Jeg er også veldig glad i kreative tekster der du står veldig fritt til å skrive om dine egne meninger. Det er ofte jeg skiver tekster som ikke har noe i forbindelse med skolen å gjøre, men om ting som jeg interesserer for meg og som jeg har mange tanker om. Hvem vet, kanskje jeg en gang velger å dele noe av dette her på bloggen?

💛 Jeg vet ikke hva jeg har lyst til å studere og bli senere i livet. I fjor da vi skulle velge programfag (går studiespess) fant jeg det utrolig vanskelig å velge. Jeg endte faktisk opp meg å velge mye jeg angret på, og måtte bytte disse fagene senere. Jeg valgte realfag, men så fant jeg ut at det kanskje ikke var helt tingen for meg, nå var jeg så heldig å få byttet disse fagene så jeg har noen mer samfunnrettet fag også nå :)

Håper dere synes det var litt kjekt å bli bedre kjent med meg♥

Jeg må bare få avklart noe

 • 18.02.2017 kl. 16:00

Endelig er det vinterfeire! Denne ferien trengte jeg virkelig akkurat nå. Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere bloggen min så ofte de siste ukene nå. Det er noe jeg synes er utrolig kjipt ettersom jeg elsker å blogge! Grunnen til dette er rett og slett helsen min. Jeg har delt litt om sykdommen min tidligere og har ikke akkurat lyst til å ta det opp det igjen. Det jeg kan si er at jeg er veldig sliten og lei, men at det går helt ok med meg.

Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg hater virkelig å prate om sykdommen min. For meg er det veldig personlig og noe som jeg egentlig bare vil holde for meg selv og mine nærmeste. Likevel velger jeg å dele noe, og det er fordi jeg synes det er ekstremt viktig å få fram det at ingens liv er perfekte. Selv om det kanskje kan se ut som det på alt av sosiale medier, blogger og nettsider, er dette som regel ikke sant! En ting er det vi kan se utenifra, men det er ikke alltid det stemmer overens med virkeligheten.

Alle sliter med et eller annet. Noen større og mer alvorlige ting enn andre. Enten det er en alvorlig sykdom, eller at du føler på mye presentasjonspress på jobben eller skolen din, er det uansett en ting å slite med. Det jeg prøver å få fra her er at alle har sitt å "deale" med i hverdagen sin. Jeg sier ikke at det jeg sliter med er mye verre enn det alle andre sliter med. Lang i fra, men at vi bare må huske på det. Ingen er alene om dette, og det er heeeelt normalt å ha noen dager hvor lyset ikke skinner 100% gjennom.

❤❤❤

Over til noe annet (det jeg egentlig hadde planer å fortelle om, men så spolte jeg bare helt av) Denne uken har det vært mange bursdager. Både onkelen min, fetteren min og vennene mine har hatt bursdag etter hverandre. I går var jeg på bursdag hos en av vennene mine, noe som var kjempekoselig♥ Vi har feiret bursdagene til familien min litt, men resten av feiringen skal vi ta nå når vi reiser. Vi reiser i morgen tidlig faktisk! Jeg er nesten ferdigpakket, og gleder meg masse til å tilbringe litt tid sammen med familien. Vi skal litt hit og ditt, forklarte de plassene vi skal besøke i et av de forrige innleggene mine. Sjekk det ut hvis dere skulle være interesserte. Haha♥

Skal prøve å få blogget litt på turen, så stay tuned for noen nye bloggpost!

Hun fyller 70 år i dag!

 • 16.02.2017 kl. 20:00

I dag har en person som betyr utrolig mye for meg bursdag. Hun fyller hele 70 år i dag. Helt fra jeg var liten har jeg hatt henne ved min side. Hun har hjulpet meg med så mye. Små ting som å hente meg med den lille røde bilen sin etter en lang og slitsom skoledag, sett gjennom de lange nynorskstilene mine og laget masse god mat til meg. Alt dette er ting som har gjort hverdagen min mye enklere. Jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart meg i hverdagen uten henne.

Hun er og har alltid vært en person som jeg kan komme til når jeg har noe på hjertet. Noe jeg vil dele som bare kan være mellom henne og meg. Måten hun svarer og forstår ting på. Det gjør noe med meg. Det gir meg både håp, motivasjon og alt annet man trenger i en krevende hverdag. Med tanke på alt hun selv har gått gjennom i livet sitt, og at hun likevel kan være en så stor hjelp for meg og mange andre, er helt utrolig. Denne kvinnen har virkelig bein i nesa. Hun er sterk, og det er noe hun må vite.

Å bo rett over en så unik og gavmild person som henne, er noe jeg er ekstremt takknemlig for. Hun har det tøft i hverdagen sin, det har hun! Men som jeg skrev har hun ben i nesa. Selv om en dag kan være ille, klarer hun alltid å hente seg opp igjen. Hun gir aldri opp, og måten hun takler alt hun sliter med på, gir meg masse inspirasjon. Når jeg blir 70 år og vist jeg kan være minst 10% like god og sterk som henne, skal jeg virkelig være fornøyd med livet mitt, det er sikkert og vist!

Processed with VSCO with x1 preset

Bestemor, gratulerer så mye med dagen. Jeg er kjempeglad i deg. Du er og vil alltid være mitt forbilde❤

På tide med en forandring

 • 23.01.2017 kl. 17:45

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

I need a change...

Nå har jeg vært blondine i nærmere 2 år, og nå føler jeg at det virkelig er på tide med en forandring. Min naturlige hårfarge er lysebrun for dere som skulle lure. Jeg er bare så lei av all den strippingen og etterveksten. Spesielt de siste månedene nå føler jeg at håret mitt har blitt så blast. Jeg er ganske lys i huden så føler virkelig ikke denne grålige blondfargen kler meg noe særlig. Jeg sier ikke at jeg kommer til å farge håret lysebrunt igjen (kanskje hehe), dette skal være en overraskelse. I går bestilte jeg ihvertfall en time hos frisøren til lørdag, før jeg reiser til Arendal for å overnatte hos tanten min. Jeg kan virkelig ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til dette frisørbesøket, også til å besøke familien min i Arendal selvfølgelig♥

Sist jeg strippet håret tror jeg var i august. Nå har jeg en kjempelang ettervekst, så det sier vel seg selv at det virkelig er på tide med et frisørbesøk. Jeg tror ikke jeg kommer til å klippe det ettersom jeg ikke ikke synes det er så slitt i legen (bruker å stusse det hjemme), og jeg har faktisk lyst til å få litt lengde på håret mitt igjen. Håret mitt er ganske langt som dere kanskje ser på bildene, men har likevel lyst til å ha det et par cm lengre. Til sommeren tipper jeg at jeg vil få akkurat den lengden jeg har lyst på, så nå må jeg bare vente haha!

Har bare hatt en helt vanlig skoledag i dag. Håper alle har fått en super start på uken sin♥

My new years wishes

 • 26.12.2016 kl. 17:00

✨ Nå som jeg endelig fikk meg et skikkelig kamera til jul, har jeg lyst til å bli flinkere til å ta flere bilder. Jeg har også lyst til å lære litt mer innen fotografering, hvordan man bruker kameraet, redigering og tilpassing av bilder osv.

✨ I 2017 har jeg lyst til å få litt mer faste treningsrutiner. Jeg skal prøve å jogge minst en gang i uka ute, og gå på treningssenteret 1 - 2 ganger i uka for å trene styrke. Jeg vil prøve å finne en fin balanse mellom kondisjon og stryketrening.

✨ Henger litt sammen med det forrige punktet, men jeg har også bestemt meg for å være flink til å følge den planen som jeg fikk av fysioterapeuten min. Dette vil si at jeg må gjøre litt øvelser hver dag (noen annen hver dag), og de kan jeg egentlig bare gjøre hjemme.

✨ Denne vet jeg at jeg kommer til å klare, men jeg har lyst til å forsette å være vegetarianer (egentlig pescaner* siden jeg spiser fisk). Jeg har også lyst til å prøve ut nye oppskrifter, tørre å prøve nye ting og spise mer variert enn det jeg har gjort i år.

✨ Jeg vet ikke om jeg kommer til klare denne, men det er å ikke spise is/ godteri på hverdager og bare kose seg med det i helgene. (Da tenker jeg spesielt på is som jeg spiser alt for mye av) Haha, jeg skal i hvert fall prøve så godt jeg kan!

✨ Jeg har også lyst til å prøve å være flinkere til å slappe mer av mellom alt skolearbeidet, lære meg å koble ut f.eks. med trening eller bloggen min (noe jeg synes er veldig gøy å holde på med), og prøve å ikke stresse så alt for mye. Dette er nok det nyttårsforsettet som betyr mest for meg!

Har dere begynt å tenke på noen nyttårsforsetter for 2017?

Tusen takk dere💕

 • 18.11.2016 kl. 18:30

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere, jeg må bare si tusen takk for all den flotte responsen jeg fikk på innlegget jeg la ut i går♥ Jeg hadde virkelig ikke forventet at så mange kom til å lese det! Som jeg også nevne i innlegget var dette noe jeg lenge hadde vurdert på om jeg skulle dele. Jeg har på en måte ikke turt å gjøre, derav også overskriften "sykdommen som ingen tør snakke om", men så tenke jeg, hvorfor ikke? Det er jo ikke noe jeg burde være flau over liksom. Jeg ville på en måte gjøre en tjeneste for meg selv, men også for andre som er i den samme situasjon. Dette med å føle seg alene, og føle at du er den enste som har det slik. Nå tenker jeg ikke bare på denne sykdommen, men også på andre sykdommer. 

Å dele dette innlegget var litt skummelt, men jeg fikk en veldig god følelse etterpå. Det ble litt en lettelse, akkurat som det var en byrde jeg hadde gått rundt å bæret lenge som nå var borte. Litt vanskelig og forklare, men jeg tror dere skjønner tegningen her. Bare det å skrive ned gjorde egentlig ting litt "lettere" for meg♥ Det er ikke så mange som klarer å sette seg inn i hvordan denne sykdommen er, det gjorde jeg heller ikke før jeg først fikk den. Når jeg skrev tenke jeg derfor på å så forståelig måte som mulig, noe jeg også følte at jeg klarte.

Processed with VSCO with hb1 preset

Utrolig hvor fort håret mitt vokser, jeg mener se på den etterveksten! #Girlproblem

Back to today. Nå er det helg igjen, disse ukene går utrolig fort eller hva? I morgen reiser mamma, Celina og jeg bort til Arendal. Vi skal overnatte hos tanten min, blir veldig kos♥ Når får jeg også tatt noen bilder av Maria (katten deres), hun er seriøst en av de skjønneste kattene jeg vet om! Det blir også veldig gøy å treffe kusinen min Sarah igjen. Nå så vi alle hverandre sist helg, men det er alltid like kjekt å se hverandre igjen! Får se om jeg legger ut noen bilder i morgen. Skrev for ikke så alt for lenge siden at jeg skulle prøve å blogge annen hver dag og vær dag i helgene. Fant ut at det ikke passet så bra for meg i forholdt til skolen og alt. Jeg kommer heller til å blogge når jeg føler for det, men det blir minst 2 ++ innlegg vær uke framover. Akkurat slik jeg bruker å gjøre det egentlig.

Jeg må igjen takke dere for all den responsen jeg fikk på innlegget i går. Det betyr utrolig mye for meg, og jeg kan virkelig ikke få takket dere nok♥

Sykdommen ingen tør snakke om

 • 17.11.2016 kl. 17:00

Hei folkens! I forrige innlegg nevnte jeg så vidt at jeg har en kronisk sykdom, og at jeg noen ganger kommer inn i dårlige perioder. Jeg har bestemt meg for å dele litt mer om denne sykdommen med dere. Dette er noe jeg lenge har vurdert på om jeg engeltlig tør å dele, og grunnen til at jeg velger å dele dette med dere er at jeg tror mange kan kjenne seg igjen i noe av det jeg skriver her. Først må jeg bare si at dette innlegget ikke er en fasit på hvordan denne sykdommen er, men dette er erfaringer fra en 17 år gammel jente som har levd med dette i litt over to år nå.

Ca.10 - 15 % av befolkningen sliter med denne sykdommen, mange også uten å vite at de har den. Denne sykdommen er veldig tabubelagt å snakke om i dag, noe jeg personlig synes er veldig leit ettersom man kan føle seg veldig alene selv om man egentlig ikke er det. Det er også en sykdom som lett blir misforstått av leger, egentlig så er det bare en diagnose etter man har godt gjennom alt mulig og legene ikke finner ut hva som er galt. Sykdommen heter IBS og på norsk står det for «irritabel tarm». Symptomene på IBS er blant annet oppblåsthet, diare og/eller forstoppelse, ubehag, smerter og kramper i magen. I tillegg kan mange også føle seg utmattet og generelt sliten. Dette varier veldig person til person, og noen har det verre enn andre.

Hvorfor noen er så uheldig, og får denne plagsomme sykdommen, er et veldig omdiskutert tema. Noen mener at årsaken kan være stress, mens andre mener at det ikke har noe med saken å gjøre. For min del hadde det nok noe med saken å gjøre, men det var også en rekke andre faktorer som spilte inn. Jeg har en veldig lang og komplisert sykdomshistorie, og har derfor ikke valgt å ta den med i dette innlegget, men jeg kan si at jeg blant annet har gått gjennom kyssesyken og vært undervektig over en lang periode. Det er altså mange faktorer som kan spille inn i sykdomsbildet. Selve sykdommen kan også henge sammen med andre fysiske og psyke lidelser. Denne sykdommen varier som sagt veldig fra person til person. Derfor et det ikke så lett å fastslå selve årsaken til sykdommen.

Nyere forskning viser at det kan være noe feil mellom nervene som sender signal fra tarmene til hjernen. Oss med IBS har en veldig sensitiv tarm, med en gang det skjer ett eller annet i tarmen blir det derfor sent signaler til hjernen som igjen kan utløses som smerter eller ubehag i tarmene. En annen ting er kostholdet, «tunge» karbohydrater såkalte fodmaps som vi finner i blant annet i gluten, melkeprodukter, løk, bønner, epler og pærer skal helst unngås. Mat som inneholder små mengder fodmaps kalles for lavfodmap, og det er et kosthold man regner med at 70 % får litt eller mye bedring av. Jeg kan si at jeg har merket noe bedring på dette kostholdet, men det har også gjort det slik at jeg nesten ikke tåler vanlig mat lengre. Med en gang jeg spiser noe jeg ikke tåler, det trenger ikke være store mengder, blir jeg veldig dårlig. Dette kostholdet har altså sine fordeler og ulemper spør du meg.

Når jeg skal forklare sykdommen min til andre sier jeg ofte at jeg bare har gluten og laktoseintoleranse, rett og slett fordi den kan være veldig vanskelig å forstå for andre. På en måte er det nesten det jeg også har, det føles i hvert fall sånn i forhold til dette kostholdet jeg går på nå.

Noe jeg tror mange med IBS kjenner seg igjen er at ting kan bli vanskelig i sosiale situasjoner som er knyttet til mat. Tro det eller ei, men det er veldig vanskelig å få tak i en pizza som verken inneholder, gluten, løk, mais, sopp, pepperoni eller hvitløk. Du får liksom ikke tak i en lavfodmap pizza på en restaurant. Folk ville bare sett rart på deg om du hadde prøvde å bestille en pizza uten alt dette fyllet på. Du hadde i så fall bare endt opp med en glutenfri pizzabunn uten saus og kanskje litt ost på toppen. Eller kanskje bare osten ettersom glutenfrie pizzabunner ofte består at noen ulike type fiber som ikke er tillatt på et lavfodmap kosthold. Hvor trist er ikke det!

Vi sier at ca. hvert 10 menneske sliter med IBS, noe som er veldig mange når du tenker på store folkemengder. Denne sykdommen er altså et stort samfunnsproblem, og i dag forskes det derfor mye på akkurat dette. Spesielt i forhold til matvarer og ulike medisiner som kan brukes for oss med IBS. Selv har jeg prøvd mye rart som nå ligger ute på markedet, men jeg har ikke fått noe langsiktig bedring av disse produktene. På en måte har man kommet ganske langt, men det er fortsatt mye som gjenstår. Det finnes liksom ikke en mirakelkur som kan kurere denne sykdommen på en uke. Det kan ta flere måneder, år eller så er det en sykdom man må leve med resten av livet. Noen er altså heldige, mens andre dessverre ikke er det.

IBS er langt fra farlig, men garantert en veldig plagsom sykdom spør du meg. Den kan virkelig tære på livskvaliteten. Jeg skal ikke være alt for negativ her, men denne sykdommen har faktisk ødelagt ganske mye for meg. Det gjør det for så vidt nå også, men jeg har lært å kontrollere den litt bedre nå. Likevel kommer jeg inn i dårlige perioder hvor jeg får skikkelig magekramper og blir veldig sliten både fysisk og psykisk. Da må jeg bare holde meg hjemme og legge meg nedpå. Å ta det helt rolig, slappe av og ikke stresse er det eneste som hjelper i slike perioder.

Nå håper jeg flere der ute har fått en litt bedre forståelse av IBS, og jeg håper virkelig flere folk kan være litt mer åpne om slike fordøyelsessykdommer. Det burde virkelig ikke være tabubelagt å snakke om slike ting som fordøyelse, det er jo noe som angår oss hver eneste dag! Til dere som kanskje har denne sykdommen, bare husk dette og det er at du IKKE ER ALENE. Det føles slik, tro meg jeg vet akkurat hvordan det føles, men du er virkelig ikke det! Det er så mange som sliter med det, flere enn du aner. Det er også viktig å huske at TING KAN BLI BEDRE, selv i vonde tider, man må bare være tålmodig!

Det er altså tiden som er fasiten her, og det finnes ingen vei unna dessverre.

Processed with VSCO

- Camille Pettersen

Typisk meg

 • 05.11.2016 kl. 22:00

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg våkner nesten alltid opp mye tidligere enn jeg trenger, og ender nesten alltid opp med å sitte lenge i sofaen å se på TV eller serier. På en måte er det egentlig bare greit, men i helger kan det være litt kjedelig for da sover alle andre lenge.

Jeg er den som ikke kan høre på musikk når jeg gjør lekser for eksempel. De fleste konsentrerer seg bedre med musikk, men jeg blir bare forstyrrer av det. TVen kan godt stå på i bakgrunnen, men musikk på ørene, nei det går ikke. Weird, I know!

♥ Når jeg først finner en serie jeg liker godt på Netflix blir jeg helt hekta, og ser jeg alle episodene med en gang. Nå venter jeg bare på at det skal komme nye episoder på favorittseriene mine. En litt utålmodig jente her for å si det sånn.

Jeg er enten den som kommer ekstremt tidlig til ting, eller den som kommer i siste liten. Altså akkurat på tiden, bruker som regel ikke å komme for seint til noe. Det skjer noen ganger da...

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er skikkelig hundeobessed, og blir helt "gæren" vær gang jeg ser en hund på gaten. Noe av det som står høyest på ønskelisten akkurat nå er en mops eller pomerian. Jeg har hatt hund før og vet godt hva som kreves.

♥ Når jeg skal noe må jeg ha god tid på meg. Dette er kanskje en dårlig egenskap, men jeg takler ikke så bra å stresse. Når jeg skal noe vil jeg derfor bli varslet god tid på forhånd.

♥ Jeg kan ofte være i min "egen lille boble" som mange sier om meg. Jeg kan liksom være med folk, men samtid ikke være der på en måte. Her er jeg ofte når jeg blogger for da er jeg skikkelig konsentrert.

♥ For de som kjenner meg veldig godt, vet de at jeg kan være skikkelig pratsom. Spesielt når det kommer til ting som interesserer meg. Da kan jeg virkelig bable i vei.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Til tider kan jeg være skikkelig glemsk. Jeg kan seriøst glemme alt mulig. Husnøkkelen, skolebøker, lommeboken, mobilen, you name it. For ikke så lenge siden glemte jeg koden til kortet mitt, det er så typisk meg at det går ikke an!

Denne kommer kanskje litt uventet, men jeg sender faktisk ikke snaps. Jeg helt sikker den "enste"  i 2016 som ikke har en Snapchat konto. Grunnen til dette er rett og slett at jeg er redd for å bli avhengig.

♥ Jeg havner veldig ofte i kleine situasjoner, nesten litt for ofte. Typisk meg er og snuble i de mest upassende situasjoner, eller å si/gjøre et eller annet rart foran en fremmed haha.

♥ Jeg er generelt en veldig rastløs person, og må alltid ha et eller annet å gjøre eller holde på med. Hvis jeg ikke gjør noe en dag føler jeg meg skikkelig uproduktiv, hater den følelsen.

Hva er typisk for deg?

Jeg tok et valg

 • 18.10.2016 kl. 20:20

For ca. 3 måneder siden tok jeg et valg. Et valg som forandret synet på livet mitt til noe bedre. Det er seriøst et av de beste valgene jeg har tatt i mitt liv! Man kan selv ta dette valget og det er ikke noe man må gjøre, men det er likevel noe jeg synes flere burde gjøre. Det er et valg som nødvendigvis ikke passer for alle, men det passet perfekt for meg.

Jeg har blitt vegetarianer, eller det man kaller "pesco - vegetarianer" siden jeg forsatt spiser fisk. Før spiste jeg kun kylling når det kom til kjøtt (var det eneste jeg kunne tolerere), men nå har jeg kuttet dette ut helt også, og guess what? Jeg føler meg helt amaizing! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok dette valget. Jeg er mye mer fornøyd med meg selv og kroppen føles generelt bedre, både når det kommer til tanker og væremåte.

Dyr er noe jeg elsker og tanken på å spise de stakkarslige søte "små" skapningene gjør at jeg helt ærlig føler meg litt ekkel. Det har på en måte blitt en "byrde" som jeg har gått rundt å bært på. Sånn har jeg hatt det i alle år, og jeg har lenge vurdert om jeg skal bli en vegetarianer. Nå som jeg er det, slipper jeg å bære denne "byrden" på skulderen min. Det er noe som gjør at jeg føler meg mye friere. Jeg er helt ærlig litt stolt av meg selv også. Stolt av å gå forbi et dyr og vite at jeg er nesten like "uskyldig" som den, for det er jeg jo!

Nå er jeg er også med på å redde miljøet vårt. Det å spise kjøtt er faktisk veldig forurensende og dette er noe jeg tror mange ikke vet engang. Når vi først skal spise så mye kjøtt som vi gjør her i verden, så må vi jo ha en del av det. Selve kjøttproduksjonen er det som fører til et stort globalt problem. Visste dere at kuer slipper ut metan, noe som er 20 ganger så effektivt som CO2? 2 biler tilsvarer miljøutslippet til ei ku, dobbelt så forurensende altså! Tenk på det neste gang du spiser en hamburger. Jeg sier ikke at man skal slutte å spise kjøtt. For all del, gjør akkurat hva du vil, men det hadde vel ikke skadet å hatt en kjøttfri dag i uken?

Hvis alle mennesker kunne gjort en så liten ting som dette, ville vi sammen skapt en stor forskjell her i verden. Dette er noe jeg tror alle kan klare og jeg vil derfor oppfordre hver enkelt av dere til å bli med.

Processed with VSCO with a5 preset

❤❤❤

- Camille Pettersen

Why I love fall

 • 14.10.2016 kl. 22:30

Vi har vel alle noen ting vi liker  spesielt godt ved høsten. Det kan være alt fra de høstfargene på trærne til klær og sminke. Høsten er definitivt er årstid som jeg synes er utrolig fin og jeg har derfor tenke å dele 7 grunner til at jeg liker høsten. Kanskje dere kjenner dere igjen i noen av punktene her.

Turer i skogen

Høsten er definitivt den beste årstiden når det kommer til å gå tur, eller bare til å ta seg en liten løpetur . Den følelsen man får når man er ute i skogen er nesten helt magisk. Naturen er vakker og stemningen er utrolig god, for ikke å snakke lukten. Lukten av høst, den er frisk og deilig å puste inn. Jeg bare elsker det!

Processed with VSCO with a6 preset

Høstmoten

Det kommer så mye fint og nytt inn i butikken. Nå har man "lov" til å ta på seg de comfy klærne, samtidig som man ser kjempestilig ut. Jeg liker alt, skjerfene, de gode kosegenserne, kåpene og støvlettene. Det er helt garantert min favoritt årstid når det kommer til mote!

De fine høstfargene

Noe av det jeg synes er finest ved høsten er når trærne begynner å få disse fine varme fargene. Det gir meg en skikkelig god følelse. Jeg er veldig heldig som bor så nærme naturen og kan se disse vær eneste dag jeg går ut av døren min!

Processed with VSCO with a6 preset

Innekosen♥

Noe av det koselig jeg vet på en høstkveld, er pakke meg inn i et teppe og se på en god serie, mens det plasker ned ute. Kanskje også med noe godt og varmt å drikke eller spise. Jeg setter så mye mer pris på denne innekosen, spesielt nå som det også har begynt å bli fort kaldere og mørkt på kveldene.

Lage god mat

På høsten føler jeg at jeg får tid til mye mer, og det gjelder akkurat dette med å lage mat også. Jeg buker mer tid på lage god mat til meg selv og jeg lager ofte (noen ganger) middag for familien min. Det er noe jeg faktisk trives veldig godt med også! Nå er jeg er ikke den flinkeste på kjøkkenet, men jeg får da til noe haha.

Processed with VSCO with a6 preset

Gode treningsrutiner

Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn får jeg alltid tid til å trene mer på høsten. Selv om jeg har mye å gjøre på skolen, klarer jeg å få plass til en treningsøkt. Jeg kommer inn i et slags treningsmodus og jeg for mye mer overskudd, noe som jeg også finner veldig positivt!

Halloween og jul nærmer seg

Det å ha noe å se frem til er alltid like gøy. Halloween er rett rundt hjørnet nå, men før vi vet ordet av det kommer også julaften. Jeg merker allerede at jeg begynner å glede bare av å skrive det ned.

Processed with VSCO with a6 preset

Hva synes dere er fint med høsten?

Ting som gjør meg glad

 • 02.10.2016 kl. 12:00

Kattene mine 

Er det en ting som lyser opp dagen min, så er det kattene mine. Jeg har fire katter som er utrolig herlige, unike og spesielle på hver sin måte. De får meg til å smile og le hver eneste dag!

Når rommet mitt er ryddig

Selv om det er utrolig kjedelig å rydde, synes jeg det er verdt det. Jeg elsker den følelsen jeg får når rommer mitt er helt ryddig, ahh den er helt amaizing! Dette er en grunn til at jeg rer opp sengen min hver eneste morgen.

Processed with VSCO with a5 preset

Ligge i sengen å se på Netflix

Hvis jeg har hat en sliten og stressende dag, er det regne terapien for meg på kvelden, haha! Jeg er skikkelig hekta på en del serier nå for tiden og gleder meg til det kommer nye sesonger.

Løpe i skogen

Noe av det beste jeg vet når jeg når jeg vil ha en "pause fra hverdagen," er en joggetur i skogen. Det trenger nødvendigvis ikke å være i skogen, men jeg foretrekker helst det. Den følelsen jeg får etter en joggetur er helt utrolig!

Processed with VSCO with f2 preset

Gode hårdager

Er det en ting som virkelig gjør meg glad, så er det gode hådager. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn blir dagen min 100 % bedre når håret mitt er akkurat slik jeg vil ha det.

Tidlige morgener

Jeg elsker å stå opp tidelig om morgenen og spise en god å lang frokost mens jeg ser på TV. For ikke å snakke om soloppgangen, den er så fin og gir meg en skikkelig god følelse på morgenen.

Å være med familien

Jeg er et skikkelig familiemenneske som elsker å tilbringe mye tid sammen med familien. Det vet dere sikkert hvis dere har fulgt bloggen min en stund. Jeg er jo med dem nesten hver eneste helg, hehe♥

Kjøre bil (øvelseskjøring)

Jeg synes det er utrolig gøy å kjøre, det er noe jeg slapper veldig godt av med også. Bilturer generelt blir mye gøyere når jeg selv er sjåføren!

Processed with VSCO

Skrive blogginlegg

Jeg elsker å blogge, det er virkelig noe jeg brenner for og synes er utrolig gøy. For meg har det blitt en liten hobby rett og slett, det noe jeg kan sette meg ned med når jeg kjeder meg.

Tacofredager

Taco er min favoritt når det kommer til mat og fredag er den beste dagen i uken (ofc), så denne måtte bli med på listen min.

Processed with VSCO with a5 preset

Når folk smiler tilbake

Hvis folk smiler tilbake til meg, eller smiler til meg først (trenger nødvendigvis ikke være personer jeg kjenner så godt) blir jeg utrolig glad. Det er rart hvor mye en så liten ting som et smil kan gjøre egentlig, eller hva?

Funny moments

Hvis jeg skal nevne et av disse punktene her som gjør meg mest glad, så er det akkurat denne. Det er alltid gøy å ha noen morsomme minner å se tilbake på synes jeg!

Processed with VSCO with a5 preset

Gode karakterer

Når jeg har brukt utrolig mye tid på å øve til en prøve og faktisk for igjen for det, blir jeg utrolig fornøyd. Da har jeg en grunn til å være stolt av meg selv synes jeg.

Ferie, helger og reising

Hallo hvem liker ikke ferier, helger og reising? Det gjør i hvert fall ikke jeg, haha. Jeg elsker å reise når jeg har ferie, spesielt til nye destinasjoner, men også til plasser jeg har vært før som Arendal og Ålesund hvor jeg har familie♥

Processed with VSCO with a5 preset

Vaniljeis og mørk sjokolade

Trenger jeg å si noe mer? Dette er seriøst noe av det beste jeg kan få når det kommer til desserter og godteri. Ingen ting slår disse to tingene altså.

Alt som er babyrosa

Alt som er i fargen babyrosa gjør meg glad, så beklager hvis dere ser meg med mye med klær i denne fargen. Hehe, jeg kan bare ikke få nok av denne fargen!

Processed with VSCO with a5 preset

Hva er det som gjør dere glad?

Tegn på at din katt liker deg

 • 24.09.2016 kl. 13:54

Katten din gjør mange rare ting for å vise at den elsker deg. Jeg har selv 4 katter som jeg har vokst opp meg, og etter alle disse årene har jeg fått en del erfaring. Jeg har derfor tenkt å dele med dere 7 "tegn på at din katt liker deg". Håper dere finner dette innlegget litt morsomt, og at dere kanskje kjenner dere igjen i noen av disse punktene, hvis dere selv har en katt.

Stryker hodet sitt mot benene dine: Det er noe med katter og det å legge igjen sin duft, de vil på en måte markere sitt "territorium" og da inkluderer det deg også.

Setter seg på tingene dine: Når man ser på TV og katten din legger seg på fjernkontrollen, så er det rett og slett et tegn på at den er sjalu og vil ha din oppmerksomhet. Katten din gjør ofte dette når den vil bli kost med.

Tisser på tingene dine: Dette har ikke noe med oppmerksomhet og gjøre, men er en måte katten lindrer angst på. Når man får noe nytt i boligen, så vil det bli en ukjent duft for katten og den vil rett og slett føle seg utrygg. Det er derfor katten tisser på ting, det roer nervene til katten.

Processed with VSCO

Legger seg på ryggen med beina ut: Mange vil tro at den gjør det for å bli kost, men det er egentlig ikke det katten prøver å få fram. Når katten ligger i denne posisjonen er den på sitt mest sårbare. Så når katten viser magen sin til deg, betyr det at den respekterer deg og stoler 100 % på deg.

Vasker seg foran deg: Katten gjør ikke dette for andre dyr eller mennesker, så det at den gjør det er egentlig litt rart. Når katten din gjør dette betyr det faktisk bare at den er veldig glad i deg.

Processed with VSCO

Katten prater til deg: Dette er også en måte katten prøver å fange din oppmerksomhet på. Katter kan være veldig selskapssyke til tider og mjauing er en metode den ofte tar i bruk for å fange din oppmerksomhet.

Knar deg med potene sine: Det er noe av det mest uskyldige en katt kan finne på å gjøre. Forklaringen på dette har noe med da katten var katteunge å gjøre. De brukte å kna på moren sinn når de ville ha mer melk. Det er ikke noe spesiell grunn til at de gjør det som voksne også, med de gjør det likevel.

Processed with VSCO

Håper dere likte innlegget. Nå er jeg på vei til Arendal, snakkes♥

Noen fakta om meg

 • 10.09.2016 kl. 21:40

Nå tenkte jeg det var på tide med et litt annerledes innlegg her på bloggen. I det siste har det blitt litt for mange hverdagslige innlegg, jeg har lyst til å bli flink til å variere det litt mer. Jeg føler det er så mye dere ikke vet om meg, så jeg tenkte jeg kunne dele 20 fakta om meg med dere. Dette er både noen rare, morsomme og litt mer seriøse fakta om meg. Noen av disse har jeg delt på bloggen tidligere, men forhåpentligvis så er det en del nye fakta. Håper dere finner dette innlegget noe interessant!

♥ Jeg ble født i Oslo (13.05.99), men har bodd i Kristiansand hele livet.

♥ De beste egenskapene jeg har er at jeg er en veldig selvstendig person (jeg er flink til å klare ting på egenhånd) og jeg er snill, hjelpsom og omtenksom når det kommer til andre mennesker.

♥ Jeg er en veldig ryddig person, og jeg hater rot. Ting skal helst være ryddig rundt meg, spesielt rommet mitt. Når jeg holder på med skolearbeid så liker jeg også å ha det ryddig rundt meg, det er da jeg presterer best. Dette sier kanskje litt om meg som person også.

♥ Det å gjøre noe halsveis er ikke min greie, når jeg først begynner på noe skal det gjøres ordentlig. Jeg går alltid 100 % inn for ting! Dette gjelder spesielt ting som skole og trening. Hvis jeg gjør noe halvveis, blir jeg helt ærlig litt irritert på meg selv.

♥ Jeg går andre året på Vågsbygd videregående skole. Jeg går studiespesialisering med realfag og har valgt programfagene fysikk, kjemi, S1 matte og teknologi og forskninglære. Hva jeg vil bli har jeg ingen anelse om, men jeg vet at jeg har mange muligheter nå.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Jeg er kristen, men tar ikke bibelen så seriøst. Jeg tror på et liv videre, men ikke at verden ble skapt på 7 dager. Jeg synes det  å være kristen er en veldig fin ting, spesielt dette med konfirmasjon, dåp, det å kunne gifte seg i kirken osv.

♥ Som liten var jeg en utrolig bestemt jente. Jeg var veldig kresen når det kom til mat og det var veldig lite jeg likte å spise. Når det kom til klær så skulle alt være så behagelig som mulig, klippet til om med av merkelappene på klærne mine. Mamma fikk nesten aldri lov til å bestemme hva jeg sulle gå med. Uff for et barn jeg var, har heldigvis vokst fra meg den bortskjemtheten for lengst, det skal jeg love deg!

♥ Jeg har aldri drukket og dette er noe jeg er veldig stolt av. Jeg har ikke noe i mot folk på min alder som velger å gjøre det, for dette er et valg man selv kan ta. Jeg valgte å være på den "trygge" siden.

♥ Jeg hater alt som inneholder kullsyre, og drikker egentlig bare vann. Noen ganger kan jeg ta meg et glass melk, men ellers så er det bare og da mener jeg bare, vann som jeg drikker.

♥ Jeg har fire herlige katter og er en true catlover. Dyr generelt er noe jeg er veldig glad i. På instagramkotonen min er det nesten bare bilder av kattene mine du ser, det sier kanskje litt. Hehe.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Vaniljeis er det beste jeg kan få av mat. Kunne seriøst spist det vær dag! Gjorde det faktisk i sommer og jeg ble verken kvalm eller lei av det.

♥ Jeg har vokst opp med en bestemor i huset mitt siden jeg var 6 år gammel. Hun bor i en leilighet rett under meg. Dette sier kanskje litt om hvor tett forhold vi har hatt opp gjennom årene.

♥ Når jeg blir 18 har jeg lyst på en hund. Det må enten bli en mops (de er så herlige) eller en pomerian som også er veldig skjønne. Jeg har hat hund før og vet godt hva som kreves, så dette er noe jeg virkelig har lyst til å legge mye tid og penger i.

♥ Jeg hater hater hater bier, veps, humler og alt som summer. Spesielt etter en gang da jeg sov og våknet opp av at jeg ble strukket av en veps. Det var utrolig vondt, jeg har alltid vært spesielt redd for veps siden den opplevelsen.

♥ Jeg er en morgenfugl som elsker å stå opp tidlig, også i helgene. Kl 9 er det lengste jeg kan sove i helgene! Jeg føler meg alltid uthvilt, selv om jeg ikke alltid har sovet så lenge. Veldig rart egentlig, skjønner virkelig ikke hvor jeg får alt det overskuddet fra, men det er egentlig like greit.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Jeg har grønne øyne, med et hint av blå og jeg digger dem. Kunne faktisk ikke tenkt meg en annen øyenfarge!

♥ I hele mitt 17 år gamle liv har jeg ikke fått til noe så dumt som å knipse. Uansett hvor hardt jeg prøver, så får jeg det bare ikke til. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk får det til å se så lett ut. Det er helt umulig å gjøre det spør du meg!

♥ Jeg er 171, 2 cm over bakken og er ganske komfortabel med høyden min.

♥ Favorittfargen min er grønn, men jeg er også veldig glad i "babyrosa". Mye av klærne mine og en del ting på rommet mitt er i denne fargen. Hvis du har fult bloggen min en stund, så vet du at jeg aldri kan få nok av denne fargen!

♥ Jeg har en søster på 15 år som heter Celina.

I går kom tante på besøk og hun skal være her til i i morgen, veldig gøy! I dag ble det også en fin joggetur på meg, ellers har ikke dagen gått til så mye spesielt. Håper alle har en flott helg!

Ting jeg ikke får til

 • 09.08.2016 kl. 13:29

Uansett hvor hardt en prøver så har man alltid noen ting man ikke får til. Alle kan ikke kunne alt, man har alltid noe man finner litt ekstra vanskelig i livet. Det kan være en så liten ting som å ikke kunne rulle tungen, eller en så stor ting som å ikke kunne svømme (ikke at det skal være noe stort heler). Dette sier litt om den personen du er, så derfor tenkte jeg det kunne være gøy å dele 10 random ting jeg ikke får til med dere. Jeg vet ikke om noen bloggere som har skrevet et slik innlegg som dette før, men jeg tenkte det kunne være gøy å prøve noe nytt^^

Skive 100 % bokmål - uansett hvor hardt jeg prøver så faller jeg alltid tilbake i min gamle vane. Som dere kanskje vet (hvis dere følger bloggen min) så kommer jeg fra Kristiansand. Her sier vi ikke henne men ho og vi sier ikke jeg men æ. For meg som blogger er det ofte lit vanskelig å skille disse ordene mellom seg når jeg skriver. Jeg tipper det er flere enn meg som  har det sånn.

Knipse - i hele mitt 17 år gamle liv har jeg ikke fått til noe så dumt som dette. Uansett hvor hardt jeg prøver, så får jeg det bare ikke til. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk får det til å se så lett ut. Det er helt umulig å gjøre det spør du meg. Plis si at det er noen andre enn meg som ikke får dette til, somebody out there?

Løfte vekter - jeg har utrolig sterke benmuskler ettersom jeg jogger mye osv, men når det kommer til armmuskler så ehh nei. Der har jeg ikke så mye å gå på. Jeg klarer selvfølelig å løfte små vekter, men når det kommer til å ligge på en benk å løfte tunge greier, nei det går ikke. Dette er selvfølgelig noe jeg kan trene opp, men jeg har ikke akkurat behov for det. Det er nok med de små vektene for meg hahah.

Processed with VSCO with a5 preset

Drikke kullsyre - for det første så liker jeg det ikke og får det andre så får jeg det ikke til. Jeg blir rett og slett dårlig av det og må bare spytte det ut igjen. Før kunne jeg enkelt drikke det, men de siste 2- 3 årene nå, så har jeg bare holdt meg langt unna det. No more to say about that!

Snakke engelsk - og da tenker jeg på uttalelsen. Okei denne er litt klein, men jeg deler dere med den likevel. På skolen har det alltid vært de skriftlige prøvene som har reddet karakterene mine, for å skrive engelsk er jeg faktisk ganske flink til. Jeg både forstår og kan i hovedsak snakke det, men når det kommer til uttalelsen min, så er den langt i fra god! Jeg vet vi nordmen fysisk sett ikke kan snakke flytende engelsk, men jeg klarer så vidt å snakke norsk-engelsk likosom. Jeg har prøvd lege å forbedre engelsken min, men stemmen min klarer bare ikke å uttale ordene riktig. Jeg tror det er noe galt med stemmen min hahah. 

Spise lakris - igjen en ting som er fysisk umulig for meg. Okeeei, på død og liv så kunne jeg nok tvunget det i meg. Uansett, jeg klarer virkelig ikke lukten eller smaken av lakris, det gjør med bare kvalm. En av av det verste tingene jeg vet en når jeg spiser et drops uten å vite at det er lakris smak, uff det har skjedd så alt for mange ganger med meg :(

Synge fint - denne er ikke så interessant egentlig, for det er mange som ikke får det til. Jeg gikk på sangkor da jeg var liten, men om jeg var flink er et helt annet spørsmål hahah. Alle er dessverre ikke født med en fin sangstemme, sånn er det bare! Ikke at dette gjør meg noe (for det gjør det ikke), men det hadde ikke akkurat gjort meg noe å kunne syne heller.

Processed with VSCO with a5 preset

Spille en sport - her tenker jeg spesielt på fotball. Etter en grum opplevelse da jeg var liten og fikk en ball rett i tryne, har jeg vært livredd for fotballer og baller generelt. Dette har hindret med i å virkelig prøve ut en sport. Jeg gikk på håndball i tre år, men på grunn av det at jeg var så redd for ballen, så ble jeg aldre noe særlig god på det.

Danse - igjen utrolig kleint. Alle kan danse på et viss, men etter å ha gått på både dans, ballet og hiphop så burde jeg har lært noe? Svaret er nei, for det har jeg ikke. Jeg var den jenta som alltid ble plassert bakerst, like greit egentlig for jeg trivdes ikke så godt med med heller. Noen hobbyer er bare ikke for enn, det er noe jeg har tatt med meg.

Tøye ut - er noe jeg finner utrolig vanskelig. Jeg er langt i fra en myk. Dette har nok noe å gjør med benbygningen min, for jeg har en skjev rygg og det ene benet mitt er faktisk litt lengre enn det andre. Så noen måter å strekke ut er faktisk helt fysisk umulig for meg. Et godt eksempel på dette er nå man sitter og skal rekke hende til begge føttene sine (dere skjønner sikkert hva jeg mener). Jeg rekker let til den ene foten, men den andre går bare ikke. Tro meg jeg har prøvd...

Hva synes dere om slike innlegg, gi meg gjerne noen tilbakemeldinger?

10 ting som irriterer meg #2

 • 09.07.2016 kl. 11:37

Hei hei♥ Nå har jeg bestemt meg for å lage en ny del 2 av "10 ting som irriterer meg". Jeg synes det er så gøy å lage slike innlegg og det kan fort bli veldig morsomt. So here we go!

Jeg klarer ikke å knipse: Dette er noe som har irritert meg så lenge jeg kan huske. Alle andre får det til å se så lett ut og det burde jo ikke være så vanskelig... Jeg bare får det ikke til, uansett hvor hardt jeg prøver. Plis si at det er noen andre der ute som heller ikke klarer å knipse, eller er jeg den enste haha?

Jeg klarer ikke å drikke brus: Før kunne jeg drikke brus hele tiden,men disse siste 2 årene nå har jeg ikke kunne klart det. Jeg blir rett og slett dårlig av kulsyren og synes det smaker skikkelig rart nå. Foretrekker heller å drikke vann.

Når jeg ikke får sovne: Dette skjer heldigvis ikke så ofte med meg, men når det først skjer så er det urolig irriterende. Det gjør at jeg blir helt doven dagen etter.

Processed with VSCO

Når jeg får etter eller annet i øyet: Hvis du kjenner meg, så vet du at jeg er skikkelig sensitiv når det kommer til øynene mine. Jeg har veldig store øye, og får lett noe i de. Bare den miste ting kan irriterer øyet mitt noe helt sinnsykt og dette kan være noe som er med på å gjøre dagen min veldig dårlig.

Dårlige karakterer: Denne sier seg kanskje litt selv, men jeg blir skikkelig irritert når jeg har øvd mye til en prøve og nesten ikke får noe uttelling for det.

Hull i sokker: Er noe som er helt ubeskrivelig irriterende, no more to say about that!

Når nettet ikke fungerer eller er tregt: Dette skjedde hele tiden med meg før og var noe som var utrolig irriterende da jeg skulle blogge. Nå er det heldigvis installert et nytt nettverk hos meg, så nettet funker mye bedre.

Processed with VSCO

Å glemme passord til ting: Føler dette skjer nesten hver dag jeg, uff... Jeg kan være urolig glemsk av og til, og burde egentlig ha samme passord til absolutt alt!

Kaldt vann i dusjen: Hvem synes vel ikke det er irriterende når det ikke er noe varmt vann igjen i dusjen. Det å dusje i kaldt vann er grusomt, speilt når du var kald i utgangspunktet og bare ville ha en varm dusj. Hater når dette skjer!

Sure butikkansatte: Det er lovt til å ha en dårlig dag, men ikke la det gå ut over kundene dine.

Kunne dere kjenne dere igjen i noen av punktene mine?

36 spørsmål

 • 05.07.2016 kl. 18:39

Hei hei♥

I går gjorde jeg ikke noe spesielt egentlig, så hadde ikke så mye å blogge om. Formen min er litt bedre nå (har vært syk), så i dag startet jeg dagen min med en joggetur. Det var deilig! Nå tenkte jeg det passet fint med en sånt "36 spørsmål" innlegg, har sett noen andre bloggere som har gjort det og det kan fort bli veldig morsomt. So here we go!

Hvor gammel er du om fem år? 22 år! Det er egentlig ikke så gammelt...

Hvor høy er du? 171, 2 cm for å være helt nøyaktig.

Når sto du opp? I 8 tiden. Bruker som regel å våkne i 7-8 tiden, er skikkelig morgenmenneske!

Hvem ringte du sist? Celina (søsteren min).

Hvem ringte deg sist? Pappa.

Favorittfagre? Grønn, men er også veldig glad i bebirosa!

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Kommer an på situasjonen og hvilke personer det er...

Hva er ditt favorittsted? Der jeg har det fint! Både Arendal og Ålesund er to steder som betyr veldig mye for meg. Det er her jeg har mye av familien min♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Hvilket sted foretrekker du minst? Bussen, hater virkelig å kjøre buss. Den er nesten alltid forsinket! Og når den først kommer så er den som oftest full. Da må jeg enten vente på neste eller "stappe" meg inn i denne trange bussen. Får nesten helt klaustrofobi jeg.

Hvilken sang hørt du på sist? Husker virkelig ikke, noen ganger er jeg veldig dårlig til å legge merke til ting, haha. 

Hvilken øyefarge har du? Grønn.

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Aner virkelig ikke. Forhåpentligvis så er jeg på et stadium i livet mitt hvor jeg trives veldig godt og har det generelt bra.

Hva skremte deg om natten som barn? Mørket, var skikkelig mørkeredd. Husker jeg innbilte meg at det var folk og andre ting i rommet mitt og jeg var skikkelig redd. En gang var jeg nesten 100 % sikker på at det var en flaggermus bak gardinene mine, haha.

Hvor mange puter har du i sengen? Alt for mange, elsker puter. Har 7 stykk, men 5 av de er pynteputer da.

Hva var det siste du spiste? Kylling suppe/gryte med ris. Det var veldig godt!

Hva var det siste du drakk? Vann ofc. Drikker aldri noe annet en vann jeg.

Hva var det siste du kjøpte? Var just på shopping i Hamburg, så jeg kjøpte en del klær.

Processed with VSCO

Hva er det rareste du har spist? I don`t know... Jeg er veldig pyse når det kommer til å prøve nye ting.

Har du stasjonær eller bærbar pc? Bærbar.

Foretrekker du sko, sokker eller barfot? Det kommer an på. Om vinteren går jeg alltid med sokker, men nå når det er sommer så foretrekker jeg helst å være barfot. 

Hva hører du på akkurat nå? Ikke noe spesielt, hører på sangene som går på radioen jeg.

Hvilken is er din favoritt? Vaniljeis meg oboypulver, nam!

Hva står det på den siste meldingen du sendte? "Det kan jeg :)" Mamma ville at jeg skulle vise et bilde til bestemor på facebook, haha.

Hvilken dessert er din favoritt? Is eller sjokolade. Jeg er ikke spesielt glad i kaker, smågodt og sånt.

Liker du kaffe? Ikke noe særlig, kan ha litt i en frappuccino, men det må ikke bli for mye.

Hva drikker du helst til frokost? Vann♥

Processed with VSCO with f2 preset

Drømmereisemål? Har veldig lyst til å reise til USA og besøke flere stader. Da tenker jeg speseilt på New York, Washigton og California (Los Angeles) også vil jeg gå i Disneyland. Ellers har jeg veldig lyst til å reise til tropiske øyer som Maldivene og Bora Bora.

Hvilken radiostasjon hørt du på sist? Radio Norge, hører på den nå!

Nevn en historisk person som interesserer deg? Anne Frank.

Kan du noen andre språk en norsk? Engelsk (har ikke akkurat verdens beste uttalelse) og litt tysk.

Foretrekker du havet eller basseng? Begge deler.

Hva bruker du helst penger på? Klær og mat.

Kan du så på slalom? Har kun prøvd det en gang, men det gikk ganske fint. Falt ikke en enste gang, haha.

Hva blir du imponert av? Mennesker som tørr å skille seg ut.

Hva har du nærmest deg som er rødt? Leser egentlig ikke, men jeg har den "Et helt halvt år" boken som jeg begynte å lese på. Jeg vet hvordan den slutter, så det har ikke fristet meg å lese den helt ferdig.

Dette ble mange spørsmål å svare på, men det var litt morsom da! Hva synes dere om slike innlegg. 

Mine 10 dårligste uvaner

 • 03.07.2016 kl. 12:44

Vi har alle våre uvaner i livet. Og det rareste er at selv hvor mye vi prøver så er det nesten umulig å endre på de. Mine uvaner er kanskje litt annerledes en dere. Derfor tror jeg dette kommer til å bli et morsomt innlegg! Jeg er helt sikker på at det er flere punkter jeg kunne tatt med, men her er i vert fall de jeg kom på:

Brukte rare ord som egentlig ikke gir noen mening: Et godt et eksempel på dette er når folk sier ordet "ligget". Dette høres helt rart ut for meg. Jeg bruker heller ordet "logget". Dette ordet har ikke noe med dialekten min å gjøre, så jeg skjønner ikke hvor jeg har fått det fra haha!

Bli syk på dumme dager: Når jeg først blir syk så er det enten på bursdager til folk, min egen bursdag (har skjedd to ganger), ferier, reiser, helger osv. Jeg blir nesten alltid syk på sånne dager, og dette er noe som er utrolig kjedelig. Er veldig forkjølet nå etter Hamburg turen, så ja, dette er definitivt en av mine dårlige uvaner.

Prate/skrive for mye: Hvis du virkelig kjenner meg så vet du at jeg virkelig kan prate. Og hva prater jeg om? Ja det kan være et godt spørsmål, for noen ganger aner jeg ikke hva jeg prater om selv. Det samme gjelder skriving.

Processed with VSCO

Få kramper i benene: Jeg har alltid benene mine mine i en rar stilling når jeg sitter i stoler, sofaer osv og ender alltid opp med kramper i benene. Dette er utrolig vondt og det er noe som skjer alt for ofte!

Snuble/skli når jeg går: Dette er så typisk meg og det er noe som skjer i de rareste situasjoner. Jeg er aldri forbedret når det skjer og det er utrolig kleint.

Spise for mye is: Jeg elsker is, kanskje litt for mye? Noen ganger spiser jeg nesten helt til jeg blir kvalm. Dette er virkelig en av mine dårlige uvaner som jeg ikke klarer å endre på.

Være for snill: Jeg er en veldig snill person, men noen ganger blir det kanskje litt for mye av det gode. Jeg klarer ikke å si nei til ting selv om jeg er veldig sliten en dag. 

Processed with VSCO

Surre og glemme ting: Dette er så meg at det går ikke an! Når jeg skal på badet kan jeg godt gå til kjøleskapet og åpne kjøleskapet haha! Glemmer også ofte ting folk sier til meg og ting jeg skal gjøre. Spør derfor om de samme tingene om og om igjen. Dette er en sykt irriterende uvane.

Jeg må alltid få med meg alt: Dette kom fra søsteren min og er noe som er veldig sant. Jeg er en sånn person som alltid må få med meg alt folk sier til meg, selv om jeg ofte glemmer en del av det som blir sagt haha! Jeg må også alltid være med på ting viss folk skal noe, ellers føler jeg at jeg går glipp av veldig mye. Dette er også en grunn til at jeg hater å være syk, for da går jeg glipp av alt som skjeer.

Jeg klarer ikke å bestemme meg: Jeg kan være skikkelig ubesluttsom til tider. F.eks. når jeg er på butikken og det står mellom den og den tingen. Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal velge!

Kunne dere kjenne dere igjen i noen av punktene, i så fall hvilke?

Ting jeg aldri kommer til å gjøre

 • 23.06.2016 kl. 22:08

Jeg synes dette virket som et veldig interessant innlegg, det er liksom det motsatte av en sånn bucket list, hvor man skiver ting man vil gjøre i livet sitt. Når det kommer til ting man aldri vil gjøre i livet sitt så tenker vi forskjellig. Det er ikke sikkert mine punkter er de samme som deres, jeg synes derfor vi skal respektere alles synspunkter. Her er i hvert fall 10 ting jeg aldri kommer til å gjøre i livet mitt:

Legge meg under kniven: Dette er et punkt jeg 100% sikker på at jeg vil stå fast på resten av livet mitt. Jeg kunne aldri tenkt meg å forandre på noe ved utseende mitt. Jeg er fornøyd sånn jeg er, er det lov å si det? Jeg skjønner f.eks. folk som har pusteproblemer å kan gjøre noe med nese får å puste bedre, men å forandre ting for å se annerledes ut, eller for å se ut som noen andre, skjønner jeg meg ikke på! 

Røyke eller snuse: Helt siden jeg var liten har jeg vært fast bestemt på at jeg aldri skal begynne å røyke eller snuse. For det første så synes jeg det er utrolig kvalmt. Bare det å se noen ta en snus i munnen eller en ta en røyk på gata gjør meg helt uvel. For det andre så er det farlig i det lange løp. Av å snuse øker man betraktelig risikoen for munnhulekreft og røyking lungekreft. Har dere sett bilde av frisk lunge, den er lyserosa, når man røyker blir den helt svart. Hvem vil utsette kroppen for noe sånt, man ødelegger jo bokstavelig talt kroppen sin!

Bli en rusmisbruker: Dette har litt med det forrige punktet å gjøre, men jeg kunne aldri tenkt meg å blitt avhengig av noe form for stoff. Dette er også noe som rett og slett ødelegger kroppen, det gjør en syk! Jeg kunne aldri tenkt meg å utsette kroppen for noe slikt. I vanskelige livssituasjoner så skjønner jeg at dette kan være den enkleste løsningen. Jeg respekterer det, men det betyr ikke at det er den beste løsningen...

Processed with VSCO

Drikke alkohol før jeg blir myndig: Dette er helt opp til hvert enkelte, men jeg kommer aldri til å drikke noe alkohol før jeg i vert fall blir myndig. Alkohol blant mindreårige er noe som kan få mange alvorlige konsekvenser. Ikke bare for den mindreårige, men også personen som selger til den mindreårige. Alkoholen i seg selv kan også være veldig farlig, man vet aldri hvordan man reagerer på den. Noen blir glade, mens andre blir sinte. Det varierer også hvor mye man tåler, noen tåler nesten ingen ting og kan fort bli veldig dårlige.

Bo kollektivt: Jeg vet allerede at dette er noe jeg aldri vil prøve å gjøre. Tanken på å bo sammen med mange folk jeg ikke kjenner så godt i en liten leilighet er ikke så gøy. Man må vente på at badet skal blir ledig om morgen og man må vente på å få laget seg mat på kjøkkenet. Nei takk, sier jeg bare. Da ville jeg heller bod alene. 

Bruke ekte pels: Jeg ser ikke poenget med å kjøpe ekte pels. Hvorfor drepe et dyr når en fake pels ser nesten helt ekte ut? Dette er et spørsmål jeg tenker på vær gang jeg ser noen som vimser rundt med ekte pels, et "dødt dyr". Jeg kunne aldri tenkt meg å gjøre det selv!

Spise et kjæledyr: Aldri i mitt liv om jeg skal gjøre det, det høres bare helt sjukt ut. Jeg kommer aldri til å spise en stakkars hund, katt eller kanin. Jeg vet det er vanlig i land som Kina, men gud nei, for meg høres dette galt ut. Ikke noe mer å si om det!

Processed with VSCO

Reise på språkreise igjen: Dette er helst ikke noe jeg vil ta opp, men jeg fikk en veldig dårlig opplevelse da jeg var på språkreise forrige sommer. Jeg kommer ikke til å si så mye mer om det, men det ble bare en feil tid for meg å reise på og det skjedde en del dumme ting i ettertid.

Kjøre moped: Okei, jeg høres kanskje litt kjip ut nå, men moped er noe jeg sier pass til. Jeg synes rett og slett det det ser utrolig farlig ut. Man har jo ikke noe ordentlig beskyttelse og man er derfor veldig utsatt i trafikken. En annen ting er farten på mopeden, når man kjører på en vei med 70- 90 km/t så klarer man ikke å følge med helt. Dere har sikkert sett det i trafikken, det blir mye kø når biler prøver å kjøre forbi disse mopedene. Jeg vet ikke med dere, men jeg hadde blitt veldig stresset hvis jeg hadde vært en av de som satt på mopeden.

Ta en tatovering: Ikke misforstå meg, jeg synes tatoveringer kan være veldig fint og det er noe som kan ha veldig stor betydning for noen. Men jeg kunne aldri tenkt meg å ta en selv,  jeg hadde ikke klart tanken på å ha noe på kroppen som jeg må ha resten av livet. Tenkt hvis jeg blir lei og plutselig angrer, hva skal jeg gjøre da? Jeg vet at man kan fjerne de, men man vil aldri få huden helt tilbake som den var + at det er dyrt! 

Ting som å skade noen, misbruke noen, være utro osv er ting jeg aldri vil gjøre. Men jeg tok ikke med disse punktene siden de er veldig åpenbare. Hva synes dere om slike innlegg som dette?

10 ting som irriterer meg

 • 13.06.2016 kl. 23:23

Hei alle sammen! Tenkte det var på tide med et litt mer gøyalt og annerledes blogginnlegg. Det først som slo meg var "10 ting som irriterer meg" synes dette virker som en veldig gøyal måte for dere å bli enda bedre kjent med meg. Håper dere liker det og kanskje dere kjenner dere igjen i noen av punktene. Her er 10 ting som virkelig irriterer meg akkurat nå for tiden:

♥ Når jeg skal gå over veien også klarer ikke den som er i bilen bestemme seg for om han/hun skal stoppe for meg eller ikke. Da blir jeg også usikker og tør ikke å gå over veien. Dette er sykt irriterende og noen som skjer ganske ofte med meg.

♥ Fluer, okei denne sier seg kanskje litt selv, for de er sykt irriterende, spesielt nå på sommeren.

♥ Når jeg har en dårlig hårdag, ja noe så overfladisk som akkurat det. Dagen min blir umiddelbart verre når ikke håret mitt er på plass. Dette er noe jeg tror de fleste jenter kan kjenne seg igjen.

Processed with VSCO with acg preset

♥ Når alarmen på mobilen ikke går og jeg forsover meg. Dette skjer noen ganger når mobilen min plutselig går tom for strøm på natta, sykt irriterende.

♥ Fryse/koke, hvem synes vel ikke det er irriterende. Jeg hater virkelig og fryse, men også å koke. Ingen av delene er noe gøy!

♥ Å glemme ting generelt. Dette skjer nesten hver dag med meg, ettersom jeg er en veldig glemsk person. Jeg glemmer ofte ting til skolen, koden på kortet, avtaler osv.

♥ Når jeg glemmer hva jeg skulle si eller gjøre. Dette har også noe med at jeg er glemsk å gjøre. Plutselig kan jeg gå til kjøkkenet å åpne kjøleskapet, når jeg egentlig skulle på badet. Please si at dette ikke bare gjelder meg?

Processed with VSCO

♥ Når jeg ikke klarer å åpne ting. For eksempel når jeg er på kjøkkenet og ikke får opp lokket på syltetøyet, sykt irriterende!

♥ Folk som rett og slett ikke tar hensyn til andre mennesker. Da tenker jeg på folk som oppfører seg egoistiske og bare bryr seg om seg selv.

♥ Når man er skikkelig tissetrengt å det ikke er noe do i nærheten. Alle har vell opplevd det en gang, det er I hvert fall ikke noe godt!

Hva synes dere om slike blogginnlegg? Er det noen av punktene dere kjenner dere igjen i?

10 ting du ikke vet om meg #2

 • 11.06.2016 kl. 10:49

Hei alle sammen! Det er ikke så lenge siden sist jeg la ut et slik innlegg som dette. Jeg synes det er en veldig grei og morsom måte for dere å bli kjent med meg, så jeg har derfor valgt å lage en del 2 av "10 ting du ikke vet om meg". Jeg synes selv det er veldig gøy å lage slike innlegg, det gir meg liksom muligheten til å fortelle lit mer om meg selv, ting jeg har opplevd og hvordan jeg er som person💕

♥ Jeg er en veldig ryddig person, og jeg hater rot. Ting skal helst være ryddig rundt meg, på rommet mitt og når jeg gjør lekser så liker jeg å ha det ryddig rundt meg. Det er da jeg presterer best. Dette sier kanskje litt om meg som person også.

♥ Det å gjøre noe halveis, er ikke min greie. Når jeg først begynner på noe så skal det gjøres ordentlig, jeg går alltid 100% inn for ting! Dette gjelder spesielt ting som skole og trening. Hvis ting blir gjort halveis, blir jeg helt ærlig litt irritert på meg selv.

♥ Som liten var jeg en utrolig bestemt jente. Jeg var veldig kresen når det kom til mat, det var lite jeg likte å spise. Og når det kom til klær så skulle alt være så behagelig som mulig, det var sjelden mamma fikk lovt til å bestemme hva jeg kunne gå med. Husker jeg til og med klippet av merkeklappene på klærne mine siden jeg synes de var ubehagelig å ha på. Uff for et barn jeg var, har heldigvis vokst fra meg den bortskjemtheten for lengs. Jeg er en helt annen person i dag, det skal jeg love deg!

♥ Jeg har vokst opp med en bestemor i huset mitt siden jeg var 6 år gammel. Hun bor i en leilighet rett under meg. Dette sier kanskje litt om hvor tett forhold vi har hatt opp gjennom årene.

♥ Som sagt var jeg en veldig bortskjemt jente da jeg var liten og dette er også en av grunnene til at jeg falt ut av en båt og holdt på å drukne en gang: Jeg var med familien min i Frankrike og vi hadde en båt som vi kjørte rundt i kanalene der med. Man kunne sitte framme på denne båten, men for å komme seg dit så måtte man gå ut gjennom et vindu og gå langs båten. Jeg ville i utgangspunktet ikke ha på meg denne vesten min da jeg skulle sitte framme på denne båten, så jeg hadde bare vesten halveis på meg. Og for det andre, så ville jeg ikke krype gjennom dette vinduet, men gå ut gjennom døra som var litt lengre bak. Her måtte jeg holde meg godt mens jeg gikk langs båten... selvfølgelig sklei jeg og falt ut i vannet. Ikke nok med at jeg falt ut i et vann, så var dette en kanal, her er det noe med vannreguleringen og greier som kan være farlig. Jeg fikk hodet mitt under vann et par ganger, husker veldig godt det øyeblikket jeg lå der, jeg kan aldri huske sist jeg var så redd samtidig som jeg ikke klarte å gjøre noe. Ikke lenge etter så stupte mamma ut i vannet å reddet meg. Alt dette på grunn av at jeg var en bestemt jente! 

♥ Jeg hater hater hater bier, veps, humler og alt som summer. Spesielt etter en gang da jeg sov og våknet opp av at jeg ble strukket av en veps. Det var utrolig vondt, jeg har alltid vært spesielt redd for veps siden den opplevelsen.

Processed with VSCO with acg preset

♥ Jeg har en lillesøster på 15 år som heter Celina. 

♥ Mørk sjokolade er "heaven!" For meg er det som å spise godteri. Jeg elsker virkelig den intense smaken den gir og jeg synes det er mer en søt nok. Mørk sjokolade er ganske sunt, så jeg spiser det meg god samvittighet!

♥ Jeg elsker å skrive alt fra analyser til leserinnlegg, er generelt veldig glad i norskfaget. For meg er det mye enklere å formidle ting når jeg skriver enn når jeg snakker, det er her jeg kan få fram mine meninger og synspunkter. Det å kunne skrive, formulere setninger og få fram budskap i tekster er virkelig en av mine beste egenskaper. Det er en egenskap jeg føler meg veldig trygg å god på. Dette er kanskje en av hovedgrunnene til at jeg ville starte denne bloggen. 

♥ Jeg gikk fra å være en av de dårligste i klassen, til å bli en av de beste. På ungdomskolen var jeg en treer eleven og nå har jeg blitt en femmer elev. Dette sier mye om innsatsen jeg har hatt dette skoleåret, jeg har virkelig jobbet for disse gode karakterene. Det gikk et lys opp for meg da jeg begynte her på vidergående og jeg har derfor gjort det veldig bra på skolen. Så så lenge man viser innsats og jobber hardt for noe, så er alt mulig. Dette har i vert fall jeg et bevis på nå!

Håper dere fant innlegget interessant og at dere nå har blitt litt bedre kjent med meg😊

Min bestemor

 • 09.06.2016 kl. 16:42

Min bestemor er mer enn bare en bestemor. Hun er min aller beste venn. Når det ikke var noen der, så var det hun som var der for meg. Hun betyr derfor utrolig mye for meg. Det er hun jeg kan snakke med om gudene vet hva. Det er hun jeg kan få ut tårene mine med hvis jeg har en dårlig dag. Og sist men ikke minst, så er det hun jeg kan være 100% meg selv med.

Min bestemor er utrolig god. Hun har et hjerte av gull og en vilje av stål. Alt hun sier er så ekte og måten hun er på gjør meg virkelig helt beundret. Hun har selv gått gjennom mye og måten hun har taklet alt på gjør meg helt forbauset. Det at hun alltid kan få fram det positive, det at hun alltid kan vise et smil, selv på en vanskelig dag, er helt utrolig.

Min bestemor skal ingen tulle med. Mens folk går rundt med venner på senteret, har jeg med min bestemor. Dette er noe som er helt vanlig for oss. Når jeg er sammen med hun så føler jeg ikke at det noen aldersforskjell, det er som vi var skapt til å være bestevenner. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor godt det føles når vi er sammen, det er som å være i himmelen.

Min bestemor er en tålmodig og god lytter. At hun kan sitte å høre på alt jeg babler om en dag er helt utrolig, for jeg er en veldig pratsom person. Men det er vi begge, vi har begge mange meninger og begge mye å si. Vi tenker også ganske likt og vi har mye av de samme svarene på ting. Det er nok kanskje dette som gjøre oss til så gode venner. Det at vi har mye til felles.

Min bestemor har en ung sjel. Måten hun oppfører ser på, er akkurat som hun skulle vært på min alder. Når jeg er med hun så er det akkurat som om vi er to gamle venner som prater og har det gøy sammen. Vi har et veldig nært forhold til hverandre. Så hvis det var noen jeg skulle reist på ferie med akkurat nå, ja da måtte det blitt min bestemor.

Min bestemor er utrolig snill, og da mener jeg virkelig snill. Hun gjør utrolig mye for meg. Det er hun som henter meg på skolen, hjelper meg med lekser til langt utpå kvelden og lager god mat til meg. Her kunne jeg lagd en ubeskrivelig lang liste over alt av ting hun gjør for meg. Dette sier kanskje litt om hvor snill og god hun faktisk er.

Min bestemor har lært meg utrolig mye. Hun har lært meg å bli glad for alle de små tingene i livet. Hun har lært meg å sette pris på alt det jeg har. Og hun har lært meg å være stolt av meg selv. Min bestemor har rett og slett vært en inspirasjon, et forbilde og derfor en person jeg kan se opp til.

Min bestemor er en person jeg håper alle har i livet sitt♥

10 ting du ikke vet om meg

 • 05.06.2016 kl. 00:06

Hei, velkommen til bloggen min. Tenkte å starte mitt første innlegg med "10 ting du ikke vet om meg," slik at dere kan bli litt kjent med meg. Dette er bare noen generelle fakta og litt funfacts om meg😊

♥ Min naturlige hårfarge er egentlig brun. Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle farge håret helt blondt. Da jeg var på frisøren skjønte ikke frisøren min helt hva ombre betyde og jeg ente opp med knall oransj hår, så ikke ut. Ente så opp med å farge/stripe hele håret blondt og har hat det slikt et år nå. Trives i denne fargen, men nå har jeg bare en pause fra all blekingen, ettersom det sliter veldig på håret.

♥ Jeg har grønnblå øyne, noen ganger ser de litt blå ut, men de bruker som regel å se mest grønne ut. Noe jeg I hverfall synes er veldig fint og litt spesielt siden grønn er en ganske sjelden og speisell øyenfarge. 

♥ Hvis jeg skulle valgt kun èn farge så måtte det blitt grønn💚 Som liten var gull den store yndlingsfargen min, jeg var ikke en typisk rosa jente. Alt skulle være gult. Alt av ting jeg skulle ha måtte være gule, til og meg veggene på rommet mitt var en slags gull farge. Jeg skjønner ikke hvordan jeg synes akkurat gul var en så utrolig fin farge, men jeg var jo litt rar som liten, hehe.

♥ Jeg kan virke veldig sjenert viss du ikke kjenner meg, men når du først blir kjent med meg, ja da skal jeg love deg at jeg er en helt annen person.

♥ Når det kommer til mat, så er det tre ting jeg er helt avhengig av og kan spise flere ganger i uka: knekkebrød med ost, laks (da jeg var liten hatet jeg fisk, men nå elsker jeg det) og vaniljeis med oboypulver.

♥ Jeg er virkelig en kattelsker og har faktisk 4 katter! Dyr generelt er noe jeg er veldig glad. De har noen utrolig interessante og spesielle egenskaper. De forstår faktisk mye mer enn vi tror. Mine katter har noen utrolig skjønne personligheter og de er alle utrolig snille, kosete og kjæle når det kommer til mennesker. 

♥ Jeg er en morgenfugl,  elsker å stå opp tidlig om morgen å nyte en god og lang frokost. Jeg kan ikke noe får at jeg står opp så tidelig, det er bare sån jeg er. Jeg føler meg alltid så utvilt når jeg står opp, selv om jeg ikke alltid har sovet så lenge. Veldig rart egentlig, skjønner ikke hvor jeg får alt det overskuddet fra, men det er egentlig like greit.

♥ Jeg har prøvd mange forskjellige hobbyer opp gjennom årene, alt fra ballett, håndball, hiphop til ridning, men ingen av disse hobbyene var noe som egentlig passet meg.

♥ Jeg elsker å jogge, den mestringsfølelsen man får etter man har jogget er helt utrolig!

♥ De beste egenskapene jeg har er at jeg er en veldig selvstendig person (jeg er flink til å klare ting på egenhånd) og jeg er snill, hjelpsom og omtenksom når det kommer til andre mennesker💕

Håper du likte innlegget, gi meg gjerne noen tilbakemeldinger!

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no