hits

Den perfekte kjolen i vinter

 • 30.12.2016 kl. 23:03

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Kjole BikBok (299kr)// Parfymesett Fedrik&Louisa (178kr)

Hei folkens! Som jeg skrev her på bloggen i går tenkte jeg å vise dere kjolen som jeg kjøpte i går. Jeg er som sagt utrolig fornøyd med denne kjolen♥ Den har lange armer og passer derfor perfekt nå som det er ganske kaldt ute. I dag ble det, som dere ser også noen innkjøp. Jeg var med bestemor for å hjelpe henne å handle, og da fant jeg dette gavesettet som var satt ned med 60%. Jeg måtte bare ha det ettersom det inneholdt en av mine favorittparfymer som jeg har gått tom for. Eller har ikke dagen min gått til noe annet en å slappe av egentlig, the usual haha♥


I morgen er det nyttårsaften, og i år skal jeg feire den sammen med familien min hos en venn av oss. Vi skal være på hytte, og det blir helt sikkert veldig koselig♥ Mange bloggere velger å lage et innlegg om hvordan året har vært for dem. Jeg har ikke valgt å gjøre det i år, men kan si at dette har vært et år fult av både oppturer og nedturer. Jeg startet med bloggen min for litt over et halvt år siden, og hadde aldri forventet at jeg kom til å like det så godt som jeg gjorde. Jeg bare elsker det, og nå som jeg har fått meg et skikkelig bra kamera, satser jeg på at jeg kan gjøre litt mer ut av bloggen min i 2017. Wii, gleder meg til det nye året altså. A new "start" with lots off opportunities!

Tror ikke jeg får blogget noe i morgen, jeg reiser ganske tidlig til denne hytten og jeg tror ikke det er noe nett der ute. Ønsker alle sammen derfor et godt GODT nyttår! Håper dere alle får noe fint ut av 2017♥

Kunne ikke vært mer fornøyd!

 • 29.12.2016 kl. 19:32

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nikon D5300♥

Hei dere♥ Som jeg skrev tidligere på bloggen fikk jeg meg endelig et skikkelig kamera til jul. Dette kameraet var bra, men jeg var ikke helt fornøyd med det. Fargekontrasten og kvaliteten på bildene var ikke helt som forventet, og jeg måtte bruke lang tid på å redigere bildene. I tillegg så hadde det ikke wifi, noe som jeg hadde lyst på. Kameraet var beregnet for nybegynnere, men jeg hadde lyst på et litt mer avansert et. I går dro jeg derfor ut i Sørlandssparken med mamma og pappa for å få byttet dette kamera. Jeg valgte samme merke som sist bare at det nye kamera var litt dyrere og bedre modell.

Jeg er utrolig fornøyd med dette kameraet, fargekontrasten, kvaliteten og alt er så mye bedre. Det har også wifi slik at jeg overføre bildene direkte til f.eks. mobilen. Kameraet var som sagt noe dyrere en det forrige, men siden søsteren min og jeg skal dele dette så ble de ikke så mye ekstra å betale. Vi hadde utrolig lyst til å teste ut dette kameraet, så i dag tidlig dro vi ut i skogen for å ta disse bildene. Sto opp kl. 8 bare for å rekke soloppgangen, men det rakk vi dessverre ikke. Bildene ble uansett fine da, kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med kamerat vårt♥


I dag har jeg vært sammen med en utrolig god venn av meg. Vi dro ut på Sørlandssenteret (der jeg alltid er haha), og hadde det veldig koselig sammen. Jeg fant meg en utrolig fin armygrønn kjole da jeg var der ute. En skikkelig casual, men samtidig pyntet kjole som jeg kan bruke til både hverdags og til litt mer spesielle anledninger. Dette er noe som jeg har lett etter en god stund, og endelig fant jeg akkurat det jeg var på jakt etter! Jeg har tenkt å vise dere denne på bloggen her i morgen. Kjolen er fra Bikbok hvis noen skulle lure♥

Ønsker alle en kjempefin kveld videre, sees snart igjen!

Dagens antrekk for 3. juledag

 • 27.12.2016 kl. 21:00

Kjole - Gina Tticot♥

Hei folkens! I går fikk jeg ikke blogget noe, men var bare hjemme å tok det helt med ro. Skulle egentlig vært på et familieselskap som jeg nevnte tidligere, men fokuserte heller bare på å bli litt bedre til i dag. Jeg føler meg mye bedre nå, det hjalp virkelig å ta det helt rolig en dag! Tidligere i dag var jeg med mamma å handlet inn til familieselskapet som vi hadde hos oss i dag, og jeg fikk også tatt meg en rolig økt på treningssenteret før familien min kom til oss (ikke noe voldsomt, formen er jo ikke helt dere enda).

Det ble en veldig koselig ettermiddag/kveld sammen med familien min. Vi spiste en av favorittrettene mine, laks og hadde masse kaker og is til dessert. Kunne dessverre ikke spise så mye av desserten. Tåler jo verken mel eller melk, men hadde kjøpt min gode laktosefrie is med sjokoladebitter fra diplom. Anbefaler denne virkelig for alle som ikke tåler melk som jeg. (kan fås uten sjokoladebiter også) Denne er så god og smaker akkurat som "vanlig is"! Haha, et lite mattips fra meg i dag.

Sjekk ut Fredrik (fetteren min) sin youtubekanal -->her<--

Håper alle har hat en utrolig fin 3. juledag, og for dere som ikke feirer jul så håper jeg dere koser dere masse med ferie♥

My new years wishes

 • 26.12.2016 kl. 17:00

✨ Nå som jeg endelig fikk meg et skikkelig kamera til jul, har jeg lyst til å bli flinkere til å ta flere bilder. Jeg har også lyst til å lære litt mer innen fotografering, hvordan man bruker kameraet, redigering og tilpassing av bilder osv.

✨ I 2017 har jeg lyst til å få litt mer faste treningsrutiner. Jeg skal prøve å jogge minst en gang i uka ute, og gå på treningssenteret 1 - 2 ganger i uka for å trene styrke. Jeg vil prøve å finne en fin balanse mellom kondisjon og stryketrening.

✨ Henger litt sammen med det forrige punktet, men jeg har også bestemt meg for å være flink til å følge den planen som jeg fikk av fysioterapeuten min. Dette vil si at jeg må gjøre litt øvelser hver dag (noen annen hver dag), og de kan jeg egentlig bare gjøre hjemme.

✨ Denne vet jeg at jeg kommer til å klare, men jeg har lyst til å forsette å være vegetarianer (egentlig pescaner* siden jeg spiser fisk). Jeg har også lyst til å prøve ut nye oppskrifter, tørre å prøve nye ting og spise mer variert enn det jeg har gjort i år.

✨ Jeg vet ikke om jeg kommer til klare denne, men det er å ikke spise is/ godteri på hverdager og bare kose seg med det i helgene. (Da tenker jeg spesielt på is som jeg spiser alt for mye av) Haha, jeg skal i hvert fall prøve så godt jeg kan!

✨ Jeg har også lyst til å prøve å være flinkere til å slappe mer av mellom alt skolearbeidet, lære meg å koble ut f.eks. med trening eller bloggen min (noe jeg synes er veldig gøy å holde på med), og prøve å ikke stresse så alt for mye. Dette er nok det nyttårsforsettet som betyr mest for meg!

Har dere begynt å tenke på noen nyttårsforsetter for 2017?

Bildedryss fra julaften

 • 25.12.2016 kl. 21:45

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Mamma og meg♥

Nam nam...

Kjolen min er fra Gina Tricot :)

Guess what I got for Christmas this year!?

Hei dere♥  Skulle egentlig ha postet disse bildene litt tidligere i dag, men som dere ser har jeg fått meg et nytt kamera. Jeg er utrolig fornøyd med det, det eneste er at jeg har hatt litt problemer med å få lastet opp noen bilder (jeg har fått det til nå som dere ser). Nok om det. Hvordan var deres deres feiring av julaften, for dere som feirer det? Min var utrolig fin♥  Jeg var sammen med familien, vi spiste masse god mat, gikk i kirken og åpnet en haug av presanger. Det tok sin tid ettersom vi var ganske mange. Jeg fikk mye fint, og vil spesielt takke alle dere kjære "familielesere" for presangene. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd med gårsdagen. Det var spesielt kjekt å feire det i det nye huset til tanten min.

Nå er jeg hjemme igjen fra Arendal, kom hjem litt tidligere i dag. Det ble ikke en spesiell feiring av 1. juledag hjemme hos meg. Dagen i dag har bare gått til å slappe av egentlig. Før familien min og jeg reiste tilbake var vi innom en av tantene mine som har en katt som nettopp har fått seg kattunger. Gud så skjønne de var, det var tre stykk av dem♥  Fikk så lyst på enda en katt da jeg så dem, men jeg har jo allerede fire fra før av. Uansett, formen min har ikke vært så bra de siste dagene. Har gått rundt å brygget på noe i halsen min, og det har ikke akkurat vært så godt å spise. Jeg håper virkelig formen min er bedre til i morgen, for da skal jeg egentlig bort å feire 2. juledag hos noen i familien min.

Håper alle koser seg masse nå disse dagene, sees snart igjen!

Da er vi klare for julaften i morgen

 • 23.12.2016 kl. 18:20

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Som dere kanskje ser gleder Sarah og jeg oss veldig til i morgen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Måtte bare ta med dette bildet av ​Maria♥ 

God lillejulaften alle sammen♥ På formiddagen i dag var bestemor, Celina og jeg framme hos tanten min i Arendal. Det er her vi skal feire jul for første gang i det nye huset deres, noe som kommer til å bli veldig kjekt! Da vi kom fram dro vi rett ut for å hjelpe tanten min med å handle inn mat som vi skal ha til julaften i morgen. Vi handlet utrolig masse, men det er kanskje ikke så rart ettersom vi blir 17 stykk i år! Nå er så å si alt klart for morgendagen, og nå er det vare å glede seg.

Akkurat nå er vi hjemme hos tanten min, og her slapper vi bare av. Snart kommer det også noen flere av familien min, og i kveld skal vi bare kose oss. Litt feiring må man jo ha på lillejulaften også synes jeg. Det er jo tross alt dagen før deg store dagen, hehe!

Håper alle koser seg masse i kveld, og ønsker alle en fin dag i morgen♥

My room christmas edition

 • 22.12.2016 kl. 21:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

❤❤❤

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kalenderen min varte ikke så lenge i år. Klarte ikke å holde meg og spiste opp sjokoladen innen de to førte ukene av desember. Jeg som hadde lovt meg selv å bare spise en hver dag, haha! Andre som også har åpnet noen ekstra luker en dag? 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei folkens! Slik ser rommet mitt ut nå i desember. Hadde tenkt til å vise dere rommet mitt litt tidligere, men av en eller annen grunn så hadde jeg nesten glemt det helt bort. Det er ikke så pyntet, men jeg vil jo si at det er pyntet (hvis dere skjønner hva jeg mener). Jeg har både skaffet meg et lite juletre også har jeg de lysene som henger på veggen (buker å henge der hele året egentlig) og noen andre par småting. Dette er mer en nok for meg, jeg har virkelig ikke behov for noe mer. Jeg synes bare det er koselig å kunne gå inn på rommet mitt og få litt julefølelse der også.


Nå tipper jeg de fleste har juleferie, og jeg håper alle koser seg masse og slapper godt av♥ Det prøver i hvert fall jeg å gjøre! Merker det var veldig godt med litt fri nå etter alle disse lange og noen ganger litt slitsomme ukene med masse prøver, leker osv. Eller egentlig så synes jeg disse ukene har gått utrolig fort, i morgen er det jo allerede lille julaften. Jeg skjønner virkelig ikke hvor alle dagene i denne måneden har blitt av. Det har gått så fort! Tror faktisk ikke jeg har hat tid til å sett en hel julefilm en gang, så det må jeg få gjort nå, haha. 

I går var jeg som sagt hos fysioterapeut, noe som gikk veldig fint. Fikk noen øvelser jeg skal begynne å gjøre. Jeg har også fått trent en del i det siste, merker det veldig godt ettersom jeg er ganske stiv nå. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av de to siste dagene nå. I morgen reiser jeg bort til Arendal. Her skal jeg feire julaften sammen med familien min. Jeg tipper vi blir rundt 17 personer i år, så vi blir ganske mange. Gleder meg masse♥ Skal reise bort ganske tidlig i morgen sammen med søsteren og bestemoren min også skal vi være med å hjelpe til litt.

Ønsker alle en fin kveld videre, og håper som sagt at alle koser seg masse. Klem♥

Da var juleferien endelig her

 • 20.12.2016 kl. 18:30

Processed with VSCO with a5 preset

Skinnjakke ZARA// genser H&M// jeans Gina Tricot

Hei hei! Som overskriften avslører har jeg juleferie nå! I dag hadde jeg min siste dag på skolen nå før juleferien. Det ble en veldig kort skoledag, og da jeg kom hjem dro bestemor og jeg ut på Sørlandsseteret. Føler jeg er der hele tiden nå før jul haha. Jeg hjalp henne med å handle også fant jeg en julegave til søsteren min♥ Denne skal både være i fra bestemor og meg. Kan dessverre ikke vise dere eller si hva jeg har kjøpt til henne ettersom hun leser bloggen min, men det var en veldig fin ting som jeg tror hun kommer til å like og bruke mye!

I går hadde jeg en time hos en fysioterapaut angående smerter som jeg har hatt i ryggen/ skulderen en god stund. Jeg gikk gjennom en del undersøkelser, og nå skal jeg få noen øvelser som jeg kan gjøre hjemme. I morgen skal jeg møte opp til en ny time og gå gjennom disse øvelsene slik at jeg vet hva jeg skal gjøre. Må møte kl. 9, så kan ikke akkurat si at jeg tar ferien sånn 100 % enda. Neida, det går fint. Jeg kunne valgt en senere time, men ville helst bare fått det overstått.

Ønsker alle dere som har og snart skal få en riktig god juleferie♥

My favourite makeup products

 • 19.12.2016 kl. 20:30

Processed with VSCO with a5 preset

Hei folkens! Nå fikk jeg ikke blogget noe i helgen annet enn på fredagen. Jeg hadde blant annet besøk av tanten min, noe som var veldig koselig♥ På søndagen dro hele familien ut på Sørlandssenteret. Her fikk Celina og jeg lovt til å være med på å plukke ut gaven vi skal få til jul. Jeg skal ikke si hva det er enda, men det er noe jeg har hatt lyst på utrolig lenge. Kan nesten ikke vente til julaften nå, wiii som jeg gleder meg haha! I dag hadde jeg forresten en presentasjon på skolen og dette var den siste prøven nå før jul. Nå er alt stress over og jeg kan kan jeg virkelig slappe av♥

Tilbake til dagens innlegg. Her om dagen gikk jeg gjennom og ryddet sminken min, og siden snart 2016 er over, kom jeg på at jeg kunne lage et innlegg der jeg viser dere mine favoritt sminkeprodukter som jeg har hatt i 2016. All sminken har jeg selv betalt for, og jeg deler kun mine egne meninger om de produktene som har fungert best for meg:) Jeg har ikke valgt å skrive på noe pris eller hvor jeg har kjøpt de forskjellige produktene ettersom de er ganske lette å få tak i, og jeg tipper de fleste har hørt om mange av disse før.

Processed with VSCO with a5 preset

Maybeline Lash Sesatinoal

Hvis jeg kunne valgt kun ett sminkeprodukt på denne listen, hadde jeg valgt akkurat denne mascaraen. Dette er helt garanter min all times favorites. Jeg kjødder ikke med dere når jeg sier at jeg har kjøpt 10 stykk av disse i år. (Sier kanskje hvor glad jeg er i den). Den finnes både i svar og ekstra svart som dere ser på bilde. Jeg har prøvd begge og ekstra svart er helt klart min favoritt♥ Den andre er også god altså! Det jeg liker med akkurat denne mascaren er at den er så lett å jobbe med, den klumper seg ikke, drysser ikke og holder seg veldig godt i løper av dagen. Trenger jeg å si noe mer!

Processed with VSCO with a5 preset

NYX Micro Brow Pencil

Dette er tredje gang jeg har kjøpt denne brynspennen i år, og jeg bare elsker den! Den er myk og lett å påføre. Brynspennen er også veldig liten og spiss, noe som fungerer veldig bra når man vil gjøre bryne sine nøye. Noe som også er veldig greit med denne er at man ikke trenger å spisse den og at det varer ganske lenge (synes jeg da). Første gang jeg kjøpte den hadde jeg den i fargen "taupe" og de andre gangene "ash brown". Begge fargene passet veldig fint til meg, og jeg anbefaler disse to fargene til dere som liker å ha litt mer grålige toner på brynene. Det gjør i hvert fall jeg haha.

Processed with VSCO with a5 preset

ESCADA "Cherry In The Air"// Jucy Couture "Viva La Juiicy"

Jeg kunne ikke bare velge en av disse to parfymene, begge måtte være med. Disse har jeg brukt vær eneste dag i 2016. Nå er jeg dessverre tom for den fra Jucy Couture, men jeg har forsatt litt igjen av den andre. Jeg er utrolig dårlig til å beskrive dufter, men begge lukter himmelsk og friskt. De er ikke for søte, og heller ikke for sterke. En perfekt kombinasjon spør du meg♥ De lukter selvfølgelig litt forskjellig. Den fra Escada har kanskje en litt mer sommerlig duft. Begge lukter i hvert fall utrolig godt og er helt klart favorittparfymene mine fra 2016.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

MAC "Cream Cup" and "angel"

Skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke brukt så mye på leppene i år annet enn EOS og lypsyl. Jeg sliter med tørre lepper hele året, og jeg synes derfor leppestiften ofte kan legge seg litt rart. Uansett, de få gangene jeg først har brukt noe på leppene, så har det vært en av disse to. Jeg er veldig glad i nude toner. Disse to ligner veldig på hverandre, men jeg føler kanskje Cream Cup er litt lysere. Ble litt usikker nå, men jeg tror Cream Cup er den nederste fargen som jeg har på hånden min her. Uansett så er jeg veldig glad i dem begge to, de holder lenge og ser veldig fine ut på synes jeg.

Processed with VSCO with a5 preset

Too Faced "Chocolate Soleil Medium"//  Benefit "danelion"// MAC "Mineralize Skinfinish"

Nå buker jeg ikke noe hudsminke til vanlig, men når jeg skal noe spesielt så er det alltid disse tre produktene jeg tar på meg. Jeg bare elsker kombinasjonen av disse, bronzeren som by the way lukter utrolig godt av sjokolade, highlighter som legger seg utrolig fint og blushen som har den perfekte fargen for hunden min. Alle disse tre produktene har jeg hatt ganske lenge nå, så jeg vil garantert kalle de for noen all times favorties produckts♥

Har dere prøvd noen av disse produktene, i så fall hvilken er deres favoritt?

The countdown has begun

 • 16.12.2016 kl. 22:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kåpen min er fra ONLY og genseren H&M♥

Hei dere. Nå er det igjen en stund siden sist jeg har oppdatert bloggen. Jeg sa det til dere forrige fredag at jeg kom til å prioritere kun skolen denne uken, og det er akkurat det jeg har gjort. Det har vært skikkelig mange prøver og innleveringer osv. nå før jul, og når gjenstår det bare en fremføring til mandag og så er jeg done. Da er det bare å ta ferie, tirsdagen blir jo bare en "kosedag" med kirkebesøk, avslutning og sånt.

Hvordan har det gått for dere som går på skole og har hatt en del prøver? For min del kunne det gått bedre, nå var jeg så uheldig å bli syk akkurat denne uken og det har derfor vært vanskelig å konsentrere seg under prøvene. Jeg har klart å få en betennelse i en av visdomstennene mine, noe som har vært så ufattelig vondt! Jeg har måttet gått til tannlegen to ganger på grunn av dette, og smertene har gjort det vanskelig å spise og sove (en veldig sliten jente med andre ord). Jeg har fått god behandling nå da, disse smertene er ikke så ille lengre, men det gjør forsatt ganske ganske vondt å spise.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Det er så koselig med julepynt♥

Når jeg sjekket datoen tidligere i dag kom jeg på at dere bare er 10 dager til jul. 10 dager! Til søndag kan vil allerede tenne det fjerde lyset på adventsfatet (eller staker for dere som har det). Hvordan i huleste har denne måneden gått så fort? Haha, tipper jeg ikke er den enste som føler det slik. Det er ikke så mye igjen på adventskalenderen min heller, har allerede åpnet litt for mange lukker og spist mer av sjokoladen enn det jeg skulle. Jeg bare klarte ikke å holde meg, det er så typisk meg at det ikke går ann haha!

På ettermiddagen i dag, dro både bestemor, mamma, Celina og jeg en tur ned til byen. Her er jeg nesten aldri, bruker som regel å dra ut dra ut på Sørlandssenteret når jeg først skal handle, men i dag ble den en koselig bytur istedenfor♥ Det ble ikke store shoppingen, vi brukte heller mer tid på å titte rundt og bare kose oss egentlig, men Celina og jeg fant noen fine julegaver som vi skal gi til pappa. Tror han kommer til å sette veldig pris på dem, ettersom det er et par ting han virkelig trenger. Vi var også på Cafe, noe som var veldig koselig!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Herlighet hvordan de hadde pyntet i til jul i byen, som sagt hadde jeg ikke vært der på en stund. Fikk nesten litt sjokk, neida det var utrolig fint. Det var først etter denne byturen at jeg begynte å få skikkelig julestemning♥♥♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Til slutt må jeg dele dette bildet som jeg så på kremmerhuset, synes det var så fint.

Håper dere likte alle bildene jeg (kremt kremt Celina) tok i dag, og kanskje fikk litt julestemning? 

Julebord på Oksøy fyr

 • 11.12.2016 kl. 15:00

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Pink sweather H&M 199 kr

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO

Processed with VSCO with a5 preset

❤❤❤

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Det ble masse mat på oss 15, dette var bare forretten!

Hei dere♥ Nå er det en stund siden sist jeg har gitt fra meg en lyd her på bloggen. Denne uken har jeg vært veldig opptatt med skole og sånt. På fredag var jeg sammen med en veldig god venn av meg som jeg ikke har sett på evigheter. Etter skolen dro vi på Sørlandssenteret sammen. Det var utrolig koselig og kjekt å se henne igjen! Jeg fant meg også den genseren som jeg har på meg på bildet, og den er jeg veldig fornøyd med. Trengte en slik god og varm genser nå som det har blitt så kaldt ute.

På lørdag dro hele familien min ut på Oksøy fyr. Her hadde bestefar spandert og kjøpt inn masse god mat til julebord. Vi satt i Los huset som ligger rett ved sjøen. Her er det veldig fin utsikt over havet og resten av øya. Maten smakte bra, og vi hadde det veldig koselig. Vanligvis bruker bestefar å ta oss med julebord et sted i Arendal, men i år inviterte han oss ut på fyret hvor han jobber. Det var gøy å gjøre noe litt annerledes, tror faktisk dette er et av de fineste julebordene jeg har vært på. Vi overnattet også da vi var der ute, og til frokost spiste vi masse maten fra gårsdagen. 

Nå er jeg hjemme igjen, og Celina og jeg snart ut en tur. Vår obligatorsike søndagstur haha! Btw, denne uken skjer det også veldig mye på skolen, så det blir nok ganske stille fra meg en liten stund. Når ferien kommer gleder jeg med til å kunne blogge litt oftere. Det er liksom akkurat disse to ukene nå rett før jul. Skjønner ikke hvorfor alt av prøver og tentamener må bli samlet så tett inn på hverandre! Jaja, det blir i hvert fall utrolig deilig å få alt overstått.

Jeg tok masse fine bilder da jeg var der ute. Kommer til å dele noen av disse med dere senere♥ 

My favorite beauty hacks

 • 06.12.2016 kl. 17:30

Processed with VSCO

♥ Påfør Castor Oil på vippene og brynene dine vær dag før du legge deg. Skyll så oljen av igjen når du våkner opp. Dette vil gi deg lengre/ tykkere vipper og fyldigere bryn.

♥ Hvis du har sølt mascara på deg, vent et par minutter til mascaraen er 100 % tør. Da kan du lett fjerne det med en qtips uten å ødelegge resten av sminken din.

♥ Når du skal tørke håret etter å ha vasket det, burde du bruke en myk tshorte istedenfor et håndkle. Når håret er vått er det på sitt mest sårbare og bruke en myk tshorte vil være mye mer skånsomt.

♥ Hvis du bruker krølltang på vippene dine, prøv å holde den et par minutter over føneren slik at den blir varm først. Da vil krøllen på vippene dine holde mye lengre.

Processed with VSCO

♥ Sminkeservietter kan være ganske røft for vippene dine. Prøv heller pandatrikset og gni dem inn med litt lunket vann, før du så fjerner resten av sminken. Funker vær gang!

♥ Bruker du å føne håret? For å få unngå frizz burde du føne håret nedover med litt kaldt luft på slutten. Dette vil lukke skjellaget, og få alle de små hårene din å legge seg fint ned.

♥ Bruk en shampoo og litt lunket vann til å vaske sminkekostene dine med. Da vil de både føles rene og lukte kjempegodt. Når jeg skrev dette kom jeg på at jeg selv må gjøre det igjen snart, haha.

♥ Prøv alltid å lete etter hårprodukter som ikke inneholder sulfatt, silikon og parabener. Mange (ofte billigere) hårprodukter inneholder dette. Disse stoffene tørker ut håret ditt og kan irritere hodebunnen din i lengden.

Processed with VSCO

♥ Hvis du har lyst til at parfymeduften skal holde lengre, påfør den også på disse plassene: bak ørene, i håret ditt, inni albuen og på baksiden av knærne dine.

♥ Påfør mascaraen i sikksakk bevegelser fra rot til spiss slik at du får dekket alle vippene dine. Da ville de se mye fyldigere og lengre ut.

♥ Unngå hårstrikk som har metallskjøte. Skjøtene har nemlig en tendens til å hekte seg fast i håret og sliter derfor veldig på hårstråene. Lett derfor alltid etter stikk som ikke har denne skjøten på seg.

♥ For deg som har langt hår, sov med håret i en løs flette. Slik unngår du at håret ditt skal floker seg når du sover og du får et fint fall i håret når du dra den ut på morgenen.

Tipper det var mange som hørt noen av disse punktene før, men kanskje dere lærte noe nytt!

Bildedryss fra dagens lille utflukt

 • 04.12.2016 kl. 21:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Som dere kanskje ser ble det veldig mørkt ute etter hvert!

Hei dere♥ Etter å brukt mye av dagen min på skolearbeid, bestemte Celina og jeg for å gå til en topp som ligger like ved der vi bor. Dette var ikke en dum idee som dere kanskje ser. Bildene viser det ikke fult så godt, men det var en utrolig fin solnedgang. Det var heller ikke fult så kalt i dag, det blåste ikke og var ikke vått på bakken. Et perfekt turvær spør du meg! Etter denne turen fant Celina og jeg ut at dette egentlig var ganske kjekt og nå har vi bestemt oss for å gå tur/ jogge vær søndag framover. Vi skal i hvert fall prøve å få det til! Neste gang skal vi gå litt tidligere enn det vi gjorde i dag, ble nesten litt skummelt på slutten i dag haha.

I går var jeg som sagt på Sørlandssenteret med bestemor og Celina. Vi fant masse fine julegaver når vi var der♥ I tillegg til dette, fant jeg meg en utrolig søt og billig julekjole som jeg gleder meg til å vise dere! Fikk også kjøpt meg noe sminke og en tørrshampoo, noe jeg virkelig trengte! Også fant jeg et lite juletre til rommet mitt, kostet bare 79 kr på Clas Olhson! Da vi var på Sørlandssentret stoppet vi innom Joe & The Juice. Kan faktisk ikke huske sist jeg kjøpe en juice der, men det er utrolig lenge siden. Det smakte i hvert fall utrolig godt, og jeg tipper det blir en tur igjen der snart. Når vi var ferdige å handle bestemte vi oss for at vi like gjerne kunne ta oss en tur til IKEA også. Her spiste vi middag og var bare rundt å så litt. Ble mye kjøring på meg i går, haha!

Btw, som dere kanskje ser har jeg byttet bloggdesign. Hadde en del problemer med der forrige og inntil jeg får fikset det kommer jeg til å bruke dette designet :)

Purchases and christmas wrapping

 • 03.12.2016 kl. 12:00

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Grey malange sweater Cubus 199 kr

❤❤❤

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Burgundy v - neck sewather Cubus 199 kr

❤❤❤

Hei kjære lesere♥ I går hentet bestemor meg etter skolen. Vi dro rett på senteret som ligger like ved skolen min. Senteret har ikke like stort utvalg som Sørlandssenteret, men de har mye greit her også. Jeg hjalp bestemor med å finne noen julegaver, og siden jeg har tjent noen penger av henne fikk jeg lovt til å finne meg noen plagg. Gensere er noe jeg trenger flere av ettersom jeg føler at jeg bare går i den samme hele tiden. Derfor ble det to gensere på meg i går. Jeg er utrolig fornøyd med begge, og gleder meg til å kunne bruke dem. Skikkelig basic da, men det er sånn jeg liker det!

Da vi kom hjem senere på kvelden i går, pakket jeg inn alle gavene for bestemor. Jeg synes det er gøy, det hjelper meg i hvert fall med å komme litt mer inn i julemodus. Dette ble altså min aller førte gavepakking i år, og jeg er garantert sikker på at det kommer til å bli mange flere (det blir det!). I dag skal jeg faktisk en tur ut til Sørlandssenteret for å se på enda flere julepresanger. Bestemor, Celina og jeg, det blir nok veldig koselig♥ For dere som kanskje lurer så er Celina søsteren min, og det er hun som tar de fleste bildene her på bloggen.

Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som også har startet med juleshopping og gavepakking?

Hei desember! (OOTD)

 • 01.12.2016 kl. 20:30

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Kåpe ONLY // Genser H&M //Jeans Gina Tricot

Hei dere og hei Desember! Endelig er du her♥ Alle månedene rett før desember er ganske kjedelige, men desember er høyt på lista over måneder jeg elsker. Nå kan vi begynne å åpne adventskalenderlukkene, noe i hvert fall jeg har gledet meg utrolig mye til. Juleshopping, pepperkaker, gavepakking, julesanger og alt annet som er knyttet til jul. Jeg bare elsker alle disse dagene og forberedelsene nå før jul.Tipper det er mange som er like gira som det jeg er! 

I går hadde jeg min aller første kjøretime. Var veldig stresset ettersom jeg ikke var helt i form, men det var deilig å få det overstått. Nå vet jeg hva jeg trenger å øve på osv. Ellers har jeg ganske mye å gjøre på skolen for tiden, og jeg må nesten prioritere dette framfor bloggen. Jeg har hatt heldags i Norsk og det gikk veldig bra (Kunne faktisk ikke gått bedre!) Har forsatt en del prøver igjen. Så snart jeg er ferdig med de, kommer jeg til å begynne å blogge litt mer igjen. Gleder meg veldig til det, spesielt til å blogge alt det gøye som skjer i og før jula♥

Kom nesten nettopp hjem fra en etterlengt treningsøkt, håper alle har hat en fin dag!

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no