hits

Årets julekalender

 • 27.11.2016 kl. 19:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
The Snowman☃❄

I år har jeg ikke en, ikke to, men 3 kalendere! Personlig synes jeg man aldri kan bli for gammel til dette. Ble kanskje litt barnslig med snømannen, men synes den er veldig skjønn da + at den passer veldig fint inn på det hvite rommet mitt♥ Jeg brukte å ha den som kalender da jeg var mindre, og i år synes jeg at det fortjener en comeback. I tillegg har jeg to flax - kalendere, akkurat som i fjor bare at jeg hadde kun én. Btw, utrolig at det allerede er 1. Advent og snart 1. desember. Jeg kan virkelig ikke tro hvor fort disse siste månedene har gått. Har ikke fått noe julefølelse engang!

I går dro bestemor og jeg til Sørlandssenteret. Vi var rundt og så litt, men jeg synes ikke det var så mye salg som jeg hadde trodd det skulle være. Kanskje det ikke var så mye igjen etter fredagen? Jeg vet ikke, men jeg fant meg i hvert fall ikke noe spesielt. I dag har jeg også bare vært sammen med bestemor og hjulpet henne med å gjøre julerent og pyntet litt til jul. Det er nesten det eneste dagen min har gått til. Ellers lagde jeg meg en utrolig god middag i dag. Det ble hjemmelaget vegetarlasagne, nam nam♥ 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

For dere som kanskje lurer på hva jeg har oppi kalenderen, så er det mørk sjokolade. Jeg elsker sjokolade, men ettersom jeg ikke tåler melk kunne jeg ikke kjøpe en sånn vanlig sjokoladekalender. Dette er grunnen til at jeg lagde min egen kalender i år, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med den! Kjøpte bare en sånn pakke fra Freia, og i den var det akkurat 24 små innpakkede sjokolader. Det eneste som var litt dumt, var det ikke var plass til de i kalenderen. Derfor måtte jeg ha lukene oppe får å få plass til dem. Nå blir jeg let fristet for å ta en vær gang jeg går inn på rommet mitt, haha♥

Hvilken julekalender skal dere ha i år?

Slitsom uke

 • 25.11.2016 kl. 22:00

Processed with VSCO with b5 preset

Hei dere♥ Endelig er det fredag igjen, trengte virkelig helg nå! Dette har vært en ganske slitsom uke for min del. Jeg har hat veldig mye å gjøre i forhold til skole. I tillegg til dette har ikke formen min vært så bra. Jeg har derfor ikke fått trent noe på en stund, og har bare måttet ta det helt med ro. I går ble jeg hjemme fra skolen, men i dag måtte jeg gå siden jeg skulle ha min første tentamen dette året. Det var i norsk (et at favorittfagene mine), jeg elsker å skrive og følte det gikk ganske bra egentlig. Brukte veldig lang tid på oppgaven da, men jeg kom i mål til slutt!

I dag er det jo den store "Black friday" dagen. Jeg skulle egentlig en tur ut på Sørlandssenteret i dag, men siden jeg hadde en del skolearbeid og formen ikke var så bra, ble jeg bare hjemme. Tipper det har vært veldig mange folk der ute da. Det sikkert mange nå også ettersom det skal være oppe til kl.12.00 natt. I morgen skal jeg faktisk ut dit en liten tur med bestemor♥ "Black friday" varer jo hele helgen egentlig, så jeg får nok få meg noen gode deals i morgen også! Må forresten bare dele disse to (uredigerte) bildene som jeg tok i går.

Processed with VSCO

- Dette sto jeg opp til i går -

Processed with VSCO

- Slik så det ut på kvelden i går -

Noen som har handlet et eller annet i dag og fått seg noen gode deals?

Instagram lately #2

 • 22.11.2016 kl. 18:00 - Følg meg gjerne på Instagram (link her). Her legger jeg ut en del bilder som ikke havner på bloggen, og jeg oppdaterer nokså jevnlig. Ikke følg meg hvis ikke dere liker katter for det er nesten det enste dere ser her, haha♥ -

Hei folkens! I dag begynte jeg ikke på skolen før kl. 12.00, noe som var utrolig deilig! Jeg fikk både gjort en del skolearbeid og blogget litt. Sist jeg oppdaterte bloggen var på lørdag da jeg var i Arendal. Jeg hadde det veldig fint der, og fikk truffet på masse av familien min♥ Jeg fikk også øvelseskjøt en god del, kjørte både til og fra Kristiansand - Arendal. I går meldte jeg meg faktisk på en kjøreskole her i Kristiansand. Jeg som trodde jeg var så sent ute fikk høre at jeg ikke var det. Det er visst mange som tar det enda senere enn det jeg gjorde. Det hadde jeg egentlig ikke trodd!

Jeg har bestemt meg får å gå "all inn" med automatgir, og droppe gir rett og slett! Ettersom jeg bare har øvelseskjørt meg automatgir i over et år nå (har kun prøvd gir en gang), er det dette jeg føler meg mest trygg på. Det er selvfølgelig greit å kunne begge deler, men for min del holder det med bare automatgir for nå. Nå er det jo faktisk 1/3 som gjør det her i Norge, det blir altså mer og mer vanlig. Hvis jeg senere finner ut at jeg vil ha gir slipper jeg å gå gjennom all teorien, og kan gå rett opp til oppkjøringen. Det er greit å vite hvis jeg en gang skulle angre. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det da, men man vet jo aldri.

Noen andre som har eller skal ta førerkortet med automatgir?

A true cat and doglover

 • 19.11.2016 kl. 22:30

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Sjekk gjerne ut Fredrik sin yotubekanal (link her)

Processed with VSCO

Processed with VSCO
❤❤❤
Processed with VSCO

Genser VERO MODA // Kåpe ONLY // Jeans Gina Tricot // Sko Converse

Hei dere! På formiddagen i dag reiste mamma, Celina og jeg bort til Arendal. Jeg fikk øvelseskjørt på veien bort, noe som gikk veldig fint. Det var en stund siden sist nå! Da vi kom fram til tanten min dro vi rett ned til byen og møtte blant annet onkelen og fetterne mine på Egon. Her spiste vi lunsj sammen, noe som var veldig kjekt. Etterpå dro vi så vidt innom Amfi og så litt rundt før vi deretter tok turen hjem igjen til tanten min. Bestefar min kom innom med Elmo (hunden dere ser på bildene), også hadde vi noe is og cafemat. Det var koselig♥

Akkurat nå passer Celina og jeg kusinen min Sarah mens de "voksne" er nede i byen, og vi har det veldig gøy!

Håper alle har hat en fin dag!

Tusen takk dere💕

 • 18.11.2016 kl. 18:30

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere, jeg må bare si tusen takk for all den flotte responsen jeg fikk på innlegget jeg la ut i går♥ Jeg hadde virkelig ikke forventet at så mange kom til å lese det! Som jeg også nevne i innlegget var dette noe jeg lenge hadde vurdert på om jeg skulle dele. Jeg har på en måte ikke turt å gjøre, derav også overskriften "sykdommen som ingen tør snakke om", men så tenke jeg, hvorfor ikke? Det er jo ikke noe jeg burde være flau over liksom. Jeg ville på en måte gjøre en tjeneste for meg selv, men også for andre som er i den samme situasjon. Dette med å føle seg alene, og føle at du er den enste som har det slik. Nå tenker jeg ikke bare på denne sykdommen, men også på andre sykdommer. 

Å dele dette innlegget var litt skummelt, men jeg fikk en veldig god følelse etterpå. Det ble litt en lettelse, akkurat som det var en byrde jeg hadde gått rundt å bæret lenge som nå var borte. Litt vanskelig og forklare, men jeg tror dere skjønner tegningen her. Bare det å skrive ned gjorde egentlig ting litt "lettere" for meg♥ Det er ikke så mange som klarer å sette seg inn i hvordan denne sykdommen er, det gjorde jeg heller ikke før jeg først fikk den. Når jeg skrev tenke jeg derfor på å så forståelig måte som mulig, noe jeg også følte at jeg klarte.

Processed with VSCO with hb1 preset

Utrolig hvor fort håret mitt vokser, jeg mener se på den etterveksten! #Girlproblem

Back to today. Nå er det helg igjen, disse ukene går utrolig fort eller hva? I morgen reiser mamma, Celina og jeg bort til Arendal. Vi skal overnatte hos tanten min, blir veldig kos♥ Når får jeg også tatt noen bilder av Maria (katten deres), hun er seriøst en av de skjønneste kattene jeg vet om! Det blir også veldig gøy å treffe kusinen min Sarah igjen. Nå så vi alle hverandre sist helg, men det er alltid like kjekt å se hverandre igjen! Får se om jeg legger ut noen bilder i morgen. Skrev for ikke så alt for lenge siden at jeg skulle prøve å blogge annen hver dag og vær dag i helgene. Fant ut at det ikke passet så bra for meg i forholdt til skolen og alt. Jeg kommer heller til å blogge når jeg føler for det, men det blir minst 2 ++ innlegg vær uke framover. Akkurat slik jeg bruker å gjøre det egentlig.

Jeg må igjen takke dere for all den responsen jeg fikk på innlegget i går. Det betyr utrolig mye for meg, og jeg kan virkelig ikke få takket dere nok♥

Sykdommen ingen tør snakke om

 • 17.11.2016 kl. 17:00

Hei folkens! I forrige innlegg nevnte jeg så vidt at jeg har en kronisk sykdom, og at jeg noen ganger kommer inn i dårlige perioder. Jeg har bestemt meg for å dele litt mer om denne sykdommen med dere. Dette er noe jeg lenge har vurdert på om jeg engeltlig tør å dele, og grunnen til at jeg velger å dele dette med dere er at jeg tror mange kan kjenne seg igjen i noe av det jeg skriver her. Først må jeg bare si at dette innlegget ikke er en fasit på hvordan denne sykdommen er, men dette er erfaringer fra en 17 år gammel jente som har levd med dette i litt over to år nå.

Ca.10 - 15 % av befolkningen sliter med denne sykdommen, mange også uten å vite at de har den. Denne sykdommen er veldig tabubelagt å snakke om i dag, noe jeg personlig synes er veldig leit ettersom man kan føle seg veldig alene selv om man egentlig ikke er det. Det er også en sykdom som lett blir misforstått av leger, egentlig så er det bare en diagnose etter man har godt gjennom alt mulig og legene ikke finner ut hva som er galt. Sykdommen heter IBS og på norsk står det for «irritabel tarm». Symptomene på IBS er blant annet oppblåsthet, diare og/eller forstoppelse, ubehag, smerter og kramper i magen. I tillegg kan mange også føle seg utmattet og generelt sliten. Dette varier veldig person til person, og noen har det verre enn andre.

Hvorfor noen er så uheldig, og får denne plagsomme sykdommen, er et veldig omdiskutert tema. Noen mener at årsaken kan være stress, mens andre mener at det ikke har noe med saken å gjøre. For min del hadde det nok noe med saken å gjøre, men det var også en rekke andre faktorer som spilte inn. Jeg har en veldig lang og komplisert sykdomshistorie, og har derfor ikke valgt å ta den med i dette innlegget, men jeg kan si at jeg blant annet har gått gjennom kyssesyken og vært undervektig over en lang periode. Det er altså mange faktorer som kan spille inn i sykdomsbildet. Selve sykdommen kan også henge sammen med andre fysiske og psyke lidelser. Denne sykdommen varier som sagt veldig fra person til person. Derfor et det ikke så lett å fastslå selve årsaken til sykdommen.

Nyere forskning viser at det kan være noe feil mellom nervene som sender signal fra tarmene til hjernen. Oss med IBS har en veldig sensitiv tarm, med en gang det skjer ett eller annet i tarmen blir det derfor sent signaler til hjernen som igjen kan utløses som smerter eller ubehag i tarmene. En annen ting er kostholdet, «tunge» karbohydrater såkalte fodmaps som vi finner i blant annet i gluten, melkeprodukter, løk, bønner, epler og pærer skal helst unngås. Mat som inneholder små mengder fodmaps kalles for lavfodmap, og det er et kosthold man regner med at 70 % får litt eller mye bedring av. Jeg kan si at jeg har merket noe bedring på dette kostholdet, men det har også gjort det slik at jeg nesten ikke tåler vanlig mat lengre. Med en gang jeg spiser noe jeg ikke tåler, det trenger ikke være store mengder, blir jeg veldig dårlig. Dette kostholdet har altså sine fordeler og ulemper spør du meg.

Når jeg skal forklare sykdommen min til andre sier jeg ofte at jeg bare har gluten og laktoseintoleranse, rett og slett fordi den kan være veldig vanskelig å forstå for andre. På en måte er det nesten det jeg også har, det føles i hvert fall sånn i forhold til dette kostholdet jeg går på nå.

Noe jeg tror mange med IBS kjenner seg igjen er at ting kan bli vanskelig i sosiale situasjoner som er knyttet til mat. Tro det eller ei, men det er veldig vanskelig å få tak i en pizza som verken inneholder, gluten, løk, mais, sopp, pepperoni eller hvitløk. Du får liksom ikke tak i en lavfodmap pizza på en restaurant. Folk ville bare sett rart på deg om du hadde prøvde å bestille en pizza uten alt dette fyllet på. Du hadde i så fall bare endt opp med en glutenfri pizzabunn uten saus og kanskje litt ost på toppen. Eller kanskje bare osten ettersom glutenfrie pizzabunner ofte består at noen ulike type fiber som ikke er tillatt på et lavfodmap kosthold. Hvor trist er ikke det!

Vi sier at ca. hvert 10 menneske sliter med IBS, noe som er veldig mange når du tenker på store folkemengder. Denne sykdommen er altså et stort samfunnsproblem, og i dag forskes det derfor mye på akkurat dette. Spesielt i forhold til matvarer og ulike medisiner som kan brukes for oss med IBS. Selv har jeg prøvd mye rart som nå ligger ute på markedet, men jeg har ikke fått noe langsiktig bedring av disse produktene. På en måte har man kommet ganske langt, men det er fortsatt mye som gjenstår. Det finnes liksom ikke en mirakelkur som kan kurere denne sykdommen på en uke. Det kan ta flere måneder, år eller så er det en sykdom man må leve med resten av livet. Noen er altså heldige, mens andre dessverre ikke er det.

IBS er langt fra farlig, men garantert en veldig plagsom sykdom spør du meg. Den kan virkelig tære på livskvaliteten. Jeg skal ikke være alt for negativ her, men denne sykdommen har faktisk ødelagt ganske mye for meg. Det gjør det for så vidt nå også, men jeg har lært å kontrollere den litt bedre nå. Likevel kommer jeg inn i dårlige perioder hvor jeg får skikkelig magekramper og blir veldig sliten både fysisk og psykisk. Da må jeg bare holde meg hjemme og legge meg nedpå. Å ta det helt rolig, slappe av og ikke stresse er det eneste som hjelper i slike perioder.

Nå håper jeg flere der ute har fått en litt bedre forståelse av IBS, og jeg håper virkelig flere folk kan være litt mer åpne om slike fordøyelsessykdommer. Det burde virkelig ikke være tabubelagt å snakke om slike ting som fordøyelse, det er jo noe som angår oss hver eneste dag! Til dere som kanskje har denne sykdommen, bare husk dette og det er at du IKKE ER ALENE. Det føles slik, tro meg jeg vet akkurat hvordan det føles, men du er virkelig ikke det! Det er så mange som sliter med det, flere enn du aner. Det er også viktig å huske at TING KAN BLI BEDRE, selv i vonde tider, man må bare være tålmodig!

Det er altså tiden som er fasiten her, og det finnes ingen vei unna dessverre.

Processed with VSCO

- Camille Pettersen

Små ting som gjør en glad

 • 11.11.2016 kl. 22:30

Hei dere♥ Nå er det snart en uke siden sist jeg oppdaterte bloggen min sist. Jeg som hadde tenkt til å begynne å blogge annen hver dag, haha. Grunnen til det er rett og slett at jeg ikke har vært i form denne uken. Jeg har en kronisk sykdom og noen ganger kommer jeg i litt dårlige perioder. Disse dagene har jeg derfor bare tatt det helt rolig, og jeg har holdt meg hjemme fra skolen de dagene jeg har følt meg verst. Det nytter bare ikke å gå på skolen når verken hodet eller kroppen henger med! Jeg passer på fraværsgrensa min, og overskiver den ikke, følte det var viktig å få det med.

Dette har vært en ganske kjedelig og uproduktiv uke med andre ord, man får jo ikke gjort så mye når man ikke er i er i form. Nå skal jeg ikke klage mer, for i morgen har jeg noe gøy å se frem til. Jeg skal møte tanten og kusinen min på Sørlandssenteret. Vi skal spise middag på Egon og bare gå rundt og se litt. Det blir nok veldig kos♥ Jeg gleder meg spesielt til å se kusinen min Sarah igjen!

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Favorittchipsen, plante og såpe♥

I dag var jeg hjemme fra skolen, og heldige meg fikk noen skjønne gaver fra både mamma og søsteren min. De hadde vært på nede på senteret her i Vågsbygd og kjøpte disse gavene for å muntre meg opp litt. Jeg ble utrolig glad, spesielt for planten. Jeg trengte virkelig enn ny en ettersom noen av platene mine hadde begynt å visne og så ikke så bra ut lengre. Denne var i tillegg formet som et hjerte, for søt er ikke det! Såpen var bare en tullegave btw, men den var også veldig skjønn da, "super jenta" haha.

Nå for jeg satse på at formen blir helt god igjen over helgen, blogges snart igjen!

Endelig kom snøen!

 • 06.11.2016 kl. 21:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

FINALLYKåpen min er fra ONLY ♥

Hei folkens! Endelig kom snøen hit til Sørlandet også. I går kveld dalte det ned da jeg satt ute i boblebadet og da jeg våknet opp var det helt hvit ute. Jeg hadde egentlig forventet at snøen skulle komme så tidlig i år, men det gjorde den gitt! Jeg ble så glad da jeg sto opp og så utsikten fra rommet mitt i dag, og kunne nesten ikke tro det. Det blir så fint og lyst ute nå. Jeg håper virkelig denne snøen kommer til å ligge her en stund, men har en følelse av at den vil forsvinne igjen snart dessverre.

I går var jeg på Sørlandssentret og plukket opp kåpen dere ser på bildene. Jeg er utrolig fornøyd med denne! Det var en liten gave til meg selv, hihi♥ Jeg har lenge hat lyst på en slik kåpe, og da jeg endelig fant en jeg likte måtte jeg nesten slå til. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av denne helgen. I dag var jeg også innom treningsenteret en tur, noe som var utrolig deilig å få unnagjort!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Snør det hos dere også?

Typisk meg

 • 05.11.2016 kl. 22:00

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg våkner nesten alltid opp mye tidligere enn jeg trenger, og ender nesten alltid opp med å sitte lenge i sofaen å se på TV eller serier. På en måte er det egentlig bare greit, men i helger kan det være litt kjedelig for da sover alle andre lenge.

Jeg er den som ikke kan høre på musikk når jeg gjør lekser for eksempel. De fleste konsentrerer seg bedre med musikk, men jeg blir bare forstyrrer av det. TVen kan godt stå på i bakgrunnen, men musikk på ørene, nei det går ikke. Weird, I know!

♥ Når jeg først finner en serie jeg liker godt på Netflix blir jeg helt hekta, og ser jeg alle episodene med en gang. Nå venter jeg bare på at det skal komme nye episoder på favorittseriene mine. En litt utålmodig jente her for å si det sånn.

Jeg er enten den som kommer ekstremt tidlig til ting, eller den som kommer i siste liten. Altså akkurat på tiden, bruker som regel ikke å komme for seint til noe. Det skjer noen ganger da...

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er skikkelig hundeobessed, og blir helt "gæren" vær gang jeg ser en hund på gaten. Noe av det som står høyest på ønskelisten akkurat nå er en mops eller pomerian. Jeg har hatt hund før og vet godt hva som kreves.

♥ Når jeg skal noe må jeg ha god tid på meg. Dette er kanskje en dårlig egenskap, men jeg takler ikke så bra å stresse. Når jeg skal noe vil jeg derfor bli varslet god tid på forhånd.

♥ Jeg kan ofte være i min "egen lille boble" som mange sier om meg. Jeg kan liksom være med folk, men samtid ikke være der på en måte. Her er jeg ofte når jeg blogger for da er jeg skikkelig konsentrert.

♥ For de som kjenner meg veldig godt, vet de at jeg kan være skikkelig pratsom. Spesielt når det kommer til ting som interesserer meg. Da kan jeg virkelig bable i vei.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Til tider kan jeg være skikkelig glemsk. Jeg kan seriøst glemme alt mulig. Husnøkkelen, skolebøker, lommeboken, mobilen, you name it. For ikke så lenge siden glemte jeg koden til kortet mitt, det er så typisk meg at det går ikke an!

Denne kommer kanskje litt uventet, men jeg sender faktisk ikke snaps. Jeg helt sikker den "enste"  i 2016 som ikke har en Snapchat konto. Grunnen til dette er rett og slett at jeg er redd for å bli avhengig.

♥ Jeg havner veldig ofte i kleine situasjoner, nesten litt for ofte. Typisk meg er og snuble i de mest upassende situasjoner, eller å si/gjøre et eller annet rart foran en fremmed haha.

♥ Jeg er generelt en veldig rastløs person, og må alltid ha et eller annet å gjøre eller holde på med. Hvis jeg ikke gjør noe en dag føler jeg meg skikkelig uproduktiv, hater den følelsen.

Hva er typisk for deg?

Fri fra skolen?

 • 03.11.2016 kl. 19:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

F🍁A🍁L🍁L

Hei dere♥ Nei, jeg har ikke akkurat hatt fri fra skolen i dag, eller på en måte så har jeg hatt det!. I dag var det OD dag på skolen og jeg har derfor vært hjemme og hjulpet bestemor med å vaske. Jeg var også med henne på senteret og hjalp henne med å handle. Vi måtte tjene 400 kr til denne innsamlingen, og nå har jeg fått det unnagjort det. En utrolig deilig følelse! Det var forresten søsteren min som tok bildene dere ser over. Det er skikkelig høst ute nå og det begynner å bli veldig kaldt. Til helgen har de til og med meldt snø her på Sørlandet!

Jeg var veldig heldig som fikk meg jobb hos bestemor i dag. Det egentlig bare koselig å vaske hos henne, hehe! Hun bor i en leilighet rett under meg, og vi har et veldig nært forhold til hverandre.Jeg er nede hos henne nesten vær eneste dag. Vi har alltid mye å prate om og jeg slapper skikkelig godt av når jeg er med henne. Jeg har vokst opp med bestemoren min helt fra jeg var liten. Hun har alltid vært der for meg, og jeg kan alltid komme til henne hvis det er noe jeg trenger hjelp til. Enten det er lekser, vasking av klær eller at jeg bare trenger noen å snakke med, så er hun der alltid for meg. Hun er derfor en person som betyr utrolig mye for meg♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

NAM😍🍕❤

I dag lagde jeg også middag, det ble selvfølgelig lommpeizza. Jeg har blitt skikkelig hekta på disse i det siste. De er så enkle lage og de smaker supergodt! Min favoritt er med pesto, tunfisk og mozzerella, og det var akkurat disse jeg lagde i dag. Søsteren min liker ikke tunfisk, så den dere ser med mye ost og skinke var da til henne haha. Hun liker heller ikke oliven, hvordan går det an å ikke like oliven!? Det er jo noe av det beste som finnes. Det er kanskje noe man må venne seg til rett og slett. Husker selv jeg ikke var sånn super glad i det når jeg var mindre, men nå digger jeg det!


Nå får tiden blogger jeg bare når jeg føler for det og har tid. Jeg føler jeg oppdaterer bloggen nokså jevnlig, men jeg har lyst til å prøve å oppdatere den litt oftere enn det jeg gjør nå. Jeg skal prøve å legge ut et innlegg ca. ande vær dag, og vær dag i helgene. Jeg synes det passer best for meg akkurat nå i forhold til skole og alt. Må bare si at jeg ser ikke på bloggen min som en jobb. Det er en hobby som jeg kan slappe av med ved siden av skole og alt. Det er sted hvor jeg kan koble ut og gjøre noe jeg brenner for. Da jeg startet bloggen, var det egentlig bare for å "prøve noe nytt". Jeg visste ikke at var noe jeg kom til å holde på med så lenge som jeg har gjort nå. Jeg har holdt på med det i et halvt år nå, og det er noe jeg virkelig trives med♥

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Noen andre som går på skolen og har jobbet hjemme på OD dagen?

Instagram lately

 • 01.11.2016 kl. 19:00

- Følg meg gjerne på Instagram (link her-

Whææ, er det allerede 1. november? Dette året har gått utrolig fort, og nå er det ikke lenge til jul heller gitt! I går var det Halloween, noe jeg tipper alle har fått med seg hehe. I år ble det ikke noen spesiell feiring på meg. Jeg la meg faktisk veldig tidlig i går, type 9 - 10 tiden, noe som er veldig tidlig for meg. I dag sto jeg også opp mye tidligere en jeg trengte. Jeg synes forsatt det er litt rart med denne ekstra timen, haha!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra fra trening, ble bare en liten treningsøkt på meg i dag. På torsdag er det sånn OD dag på skolen. Da trenger jeg ikke å møte opp, men jeg må samle inn 400 kr. Jeg har tenkt til å spørre bestemoren min om det er noe jeg kan gjøre for henne. Det er hun jeg vanligvis bruker å vaske og rydde hos, og det er sikkert et eller annet hun trenger hjelp til!

Håper alle har hat en fin dag♥

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no