hits

Bildedryss fra en vakker høstdag

 • 31.10.2017 kl. 19:20

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- WHAT I`M WEARING -

Kåpe ONLY // Skjerf Cubus // Jeans Gina Tricot // Sko Converse

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- En liten idyllisk plass mitt i Arendal -


Hei dere♥ Nå har dere ikke hørt fra meg på et par dager. Bildene over skulle faktisk komme på Søndag, men så skjedde det noe med PCen min som har gjort at jeg ikke har kunnet blogget. Nå er PCen fikset og jeg kan derfor blogge igjen, woho! Disse bildene skulle som sagt komme på Søndag. Jeg var i Arendal hos tanten og kusinen min fra søndag til mandag. På søndag var det utrolig fint vær. Vi var på et lite selskap ute i en park med klassen til kusinen min, noe som var veldig koselig. For dere som skulle lure er hun 8 og går altså i 3.klasse. En av grunnene til at jeg reiste bort til Arendal, var fordi tanten min trengte en barnevakt på mandag når kusinen min var ferdig på skolen. Jeg hentet henne på SFO og hadde en veldig fin dag sammen med henne.

Da tanten min kom hjem fra jobb, reiste jeg tilbake til Kristiansand. Jeg kom hjem i går kveld og i dag har jeg brukt mesteparten av dagen på å fikse PCen min, noe jeg fikk til! Ellers har jeg vært på Cafe sammen med mamma, noe som altids er veldig koselig. I dag er det jo Halloween folkens, happy Halloween! Jeg feirer ikke Halloween i år, men har vært med kusinen min og sett på litt kostymer og sånt, litt halloween - stemning har det altså vært :)

Ønsker dere alle en fin Halloween videre♥

🌸Camille

Family comes first!

 • 28.10.2017 kl. 21:40

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

...

Hei dere♥ Hvordan har deres dag vært? Jeg har hatt en veldig fin og innholdsrik dag. I går kveld fikk jeg besøk av familien min i Arendal og de har jeg tilbragt mye av dagen min med i dag. Vi har blant annet vært i byen å testet ut den nye Starbucks Cafeen. Det var min første gang der siden den åpnet tidligere i høst? (Usikker på når den åpnet, det er ikke så ofte jeg er i byen, hehe.) Kusinen og fetteren min skulle selvfølgelig ha den Vampire Frappen. Jeg sto over siden jeg synes slike ting blir alt for søt. Ettersom jeg ikke er noe glad i Cafe, latt ble det en te på meg. Rett over Starbucks har de også fått ZARA (der hadde jeg heller ikke vært før), så vi tok oss en tur innom. De hadde så mye fint der og kusinen min fikk seg mange fine plagg.

Se på disse vakre fargene da! Snart er bladene borte, så det er bare å nyte de siste dagene med de flotte høstfargene.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Jakke ONLY // Skjerf Cubus // Jeans Gina Tricot // Sko Converse -

Dagens antrekk ble veldig casual og simpelt, men det er sånn jeg liker det noen ganger! Jeg blir så glad av å se disse vakre høstfarene, og synes nesten det er trist og se bladene på trærne snart er borte. Jeg synes høsten er er så fin tid å ta bilder på og utnytter derfor denne tiden med å ta masse bilder! Nå slapper jeg av her hjemme sammen med familien og skal til å se siste del av Skal vi danse. I år har jeg faktisk vært ganske flink til å føle meg både på Skal vi danse og The Voice. Jeg synes det er så kjekt å ha noe å se fram til i helgene!

I morgen reiser jeg tilbake til Arendal med familien min og skal være der en natt, så det blir nok koselig. Vi snakkes mer i i morgen dere! Ønsker dere alle en kjempefin lørdagskveld videre♥

🌸Camille

iGlow lash serum review

 • 27.10.2017 kl. 14:40

(Disse bildene er tatt med mobilen)

Processed with VSCO with a5 preset

- Resultatet etter 3 måneder -

Skjønnhetsrelaterte innlegg er ikke helt min greie, men jeg kunne ikke la være å vise dere et produkt som jeg har testet ut de siste månedene. Først og fremst må jeg bare si at dette er produkt jeg selv har betalt for. Dette er kun mine egne meninger og erfaringer med dette produktet. Jeg er sikker på at de fleste av dere har hørt om eller sett noen reklamer for dette produktet. Dette er i hvert fall et vippeserum fra merket iGlow. Om jeg husker riktig fikk jeg den for halv pris og betalte rundt 500 kr. Dette synes jeg var en grei pris ettersom tuben skal vare i flere måneder. Jeg har hatt min i 3 og den er langt i fra tom!

Når du påfører vippeserumet på vippene trenger du ikke å ta på så mye, kun en tynn strek. Når den påfører er det også viktig at du ikke tar den rett på vippekanten, men litt over (produktet skal helst ikke komme inn i øyene). Jeg bruker vippeserumet både på øvre og nedre vippekant, men den kan brukes bare oppe også! Selv bruker jeg også litt av produktet på brynene mine. Det finnes også et eget serum til brynene, men jeg gidder ikke bruke penger på det på det og det funker like fint også, hehe!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Slik ser produktet ut -

For noen kan det ta litt tid før en ser resultatet, for meg tok det ca. en måned før resultatene begynte å komme. Jeg begynte å få mange kommentarer på vippene mine og plutselig innså jeg hvor mye de hadde vokst. Jeg fikk ikke tatt noen ordentlige forbilder, men jeg kan si at vippene mine har blitt betydelig lengre, sterkere og fyldigere. Jeg mister helle ikke så mye vipper som jeg gjorde før. En av grunnen til at jeg startet med vippeserumet var faktisk fordi jeg mistet en del vipper. Jeg håpet at dette produktet vikke hjelpe og det gjorde det også! Nå mister jeg svært få vipper. Det er mye enklere å ta på meg mascara også når vippene er lengre. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd og kommer til å forsette å bruke det♥

Nå påfører jeg vippeserumet annen hver dag. Det står på pakken, men når du er fornøyd med resultatet kan du holde dem vedlike med å påføre produktet færre ganger i uken. Når du har fått "drømmevippene" trenger du altså ikke påføre vippeserumet hver enste kveld. Hvis du sluttet å bruke det vil vippene etter tid gå tilbake til slik dem var i utgangspunktet. Det står mye om dette og annen info i bruksamvisningen som føler med i pakken, hvordan du påfører vippeserumet, hva den inneholder osv.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg ventet en stund med å lage dette innlegget siden jeg ville vise dere det endelige resultatet. Jeg håper dere likte det. Husk! Jeg viser dere kun produkter og ting jeg er fornøyd med her på bloggen. Hadde jeg ikke vært fornøyd med dette produktet, så hadde jeg selvfølgelig ikke anbefalt den til dere. Si gjerne ifra om dere vil ha flere review - innlegg av meg hvor jeg viser dere noen andre ting/ produkter♥

Har dere testet ut et vippeserum, i så fall hvilket?

🌸Camille

En gang da jeg var liten..

 • 26.10.2017 kl. 17:30

Som liten var jeg veldig rampete og fant alltid på mye tull og tøys. I dette innlegget har jeg samlet noen av de mest crazy tingene jeg har funnet på å gjøre. Dette er 5 forskjellige historier som jeg tror vil få deg til å skjønne akkurat hvor rampete jeg var. Jeg husker ikke alderen min i alle disse historiene, men her har dere historier alt fra jeg var 0 til 8 år. Jeg håper du som leser dette får deg en liten latter, det gjorde i hvert fall jeg da jeg skrev ned disse punktene. Gi meg gjerne en tilbakemelding på om du likte dette innlegget og om jeg skal lage flere av dem.

Her hare du 5 historier som forklarer hvor rampete jeg var:

1. En gang da jeg var liten.. rullet jeg ned en trapp i LEKEBILEN min. Hadde det ikke vært for at moren min tilfeldigvis var nede i et rom ved siden av trappen og fikk tatt meg i mot, så hadde det ikke gått så bra. Her var jeg btw, bare 1,5 år og jeg visste ikke helt hva jeg holdt på med. Moren min skulle bare hente noe fort nede på dette rommet i førsteetasjen og lot bare gitteret på toppen av trappen stå åpen. På disse få sekundene fant jeg fram den nye lekebilen min som jeg hadde fått til jul og rullet like gått ned hele trappen, hehe♥

2. En gang da jeg var liten.. falt jeg av en båt siden jeg nektet å høre på foreldrene mine. Jeg har fortalt denne før, men til dere som ikke har hørt den, her kommer den: En gang nektet jeg å ta på meg en vest da jeg skulle sitte foran på en båt. Jeg godtok å ta den rundt meg, men ikke å kneppe den igjen. Jeg nektet også å få hjelp til å komme meg foran på båten (man måtte gå ute på siden av båten for å komme seg foran på båten). Gjett hvem som falt av båten og måtte bli reddet? Jo det var meg. Jeg kunne ikke svømme og vesten satt nesten ikke på meg. Moren min måtte stupe ut å redde meg. I følge henne var jeg helt inni min egen verden da dette skjedde. Jeg husker ikke så mye jeg heller og var tross alt bare 4 år.

3. En gang da jeg var liten.. lekte jeg med en vinholder og klarte å klemme lillefingeren min. Dette var en stor og tung vinholder laget av metall som sto mitt på gulvet. På en eller annen måte klarte jeg å vrikke lillefingeren min i den og veltet hele greien over meg slik at lillefingeren min ble vridd. Jeg måtte til legevakten og ta røntgen siden jeg fikk veldig vondt og foreldrene mine var redde for at jeg hadde brekket lillefingeren min. Det hadde jeg heldigvis ikke, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle ha lillefingeren min inn i denne greien sånn i det hele tatt.

4. En gang da jeg var liten.. falt jeg ned fra et høyt tre da en gren knakk. Dette var på barneskolen i en periode hvor det å klatre i trær var utrolig gøy! Det var en liten skog rett ved skolen min hvor vi klatret høyt opp i trærne. En gang da jeg satt jeg oppe i et av disse trærne satt jeg på en gren. Denne grenen bestemte seg plutselig for å knekke. Jeg falt rett i bakken, først på halebeinet og deretter ble naken min slengt bakover. Det gjorde ufattelig vondt, men jeg kom unna med en haug av blåmerker og brakk heldigvis ikke noe. Jeg har faktisk aldri brukket noe til tross for alt jeg har vært gjennom!

Jeg sparte den beste til slutt, for den viser virkelig hvordan det å være rampete fort kan bli noe farlig:

5. En gang da jeg var liten.. var jeg en millimeter fra å skade øyet til lillesøsteren min.  Jeg mente ikke at det skulle skje selvfølgelig, men jeg kunne vært litt mer forsiktig. Det som skjedde var at søsteren min og jeg kranglet om hvem som skulle sitte hvor i en stor lenestol. Jeg klarte å dytte henne slik at hun fikk ansiktet sitt rett i kanten av stuebordet. Det verste av alt var at det var veldig nære på at hun kunne fått kanten rett i øyet. Hun fikk et skikkelig stort sår rett ved siden av øyet og måtte til legevakten og sy det med en gang. Jeg husker godt der jeg satt i gangen på legevakten og hadde utrolig dårlig samvittighet. Alt endte heldigvis bra, men nå har søsteren min er lite ar ved siden av øyet som hun må leve med resten av livet. Et minne om sin rampete søster♥ Nei uff..

Fant du også på litt tull og tøys da du var liten?

🌸Camille

In love with these dresses

 • 25.10.2017 kl. 21:40

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

When the sun finally decides to show up after a rainy day..

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

..that`s something to appreciate these days♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Genserkjolen er fra NELLY -

Hei dere♥ Jeg har vist dere denne kjolen i et innlegg tidligere, men jeg måtte bare vise dere den en gang til! Jeg er så fornøyd med denne kjolen! Jeg har selv betalt for den, om jeg husker riktig fikk jeg den på salg for 199 kr. Den sitter utrolig fint på og betlet som følge kan både være av på. Selv synes jeg kjolen er fines med beltet på! Kjolen er også god å varm og passer derfor perfekt nå som det har begynt å bli en god del kaldere ute. Ikke for å glemme å nevene fargen! Jeg elsker lyse/ duse rosafarger og derfor er denne kjolen mitt i blinken for meg.

Jeg føler dette er en sånn kjole som passer til det meste. Det føler jeg egentlig med alle slags genserkjoler (som jeg kaller det, haha). De kan brukes i hverdagen, men også pyntes opp å brukes til ulike anledninger. Jeg eier bare en genserkjole for øyeblikket og det er denne. Om jeg skulle kjøpt noe mer av klær nå i høst/vinter (ikke at jeg trenger det), så skulle det vært en til genserkjole. Jeg har jo planer om å reise til Danmark med familien min i neste måned, og da ser jeg ikke bort i bra at det blir litt shopping♥


Formen min er ikke helt på plass enda, men jeg begynner å komme meg igjen. Jeg har tatt det rolig de siste dagene og det merker jeg kroppen min har hatt gått av. I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, ikke noe som er verdt å nevne haha! Det har bare vært en helt vanlig onsdag for min del, greit med litt "vanlige" dager også i blant, hehe♥ Jeg håper dere har hatt en utrolig fin dag! Vi snakkes vi mer i morgen! Xx

Hva synes dere om genserkjoler?

🌸Camille

My latest instastories

 • 24.10.2017 kl. 20:20

Hei dere♥ I dag tenkte jeg det passet å vise dere mine siste instastories. Som jeg har nevnt tidligere er jeg ikke offentlig på Snapchat, men på Instagram er jeg det og legger daglig ut bilder og noe på "my stoires". Hvis dere vil få med dere mer av av det som skjer i hverdagen min, er det bare å følge meg på Instagram HER eller så heter jeg @camipett. Her legger jeg forresten også ut en del videosnuter! I tillegg vil dere få en oppdatering hver gang jeg poster et nytt innlegg på bloggen.

Instastoires from this last week:

- En vakker soloppgang, Hamresanden, Sørlandssenteret og frisørbesøk -


Jeg kan ikke vise dere alt jeg legger ut på Insta her på bloggen. Det ville i så fall blitt noen veeeldig lange innlegg, haha! Jeg valgte derfor bare å legge ut noe fra den siste uken denne gangen. Gi meg gjerne tilbakemelding på om jeg burde ha flere innlegg som dette.

🌸Camille

Miss Glemsom

 • 23.10.2017 kl. 18:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

🍁TODAY`S OUTFIT🍁

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Sekk ZARA // Jakke ONLY // Genser New Yorker // Jeans Gint Tricot

Hei dere♥ Jeg må nesten fortelle dere om noe som skjedde i dag. Jeg var ute på Sørlandssenteret sammen med bestemoren min. Her fant hun seg en fin overdel på H&M. Vi var rundt å så litt og på slutten handlet vi på OBS (en stor matbutikk) og tok derfor med oss en vogn. Da vi gikk til bilen med varene skulle vi legge fra oss vognen. Vi tok så varene med oss til bilen som sto litt lengre ute i parkeringsplassen. Da vi skulle til å sette oss i bilen og kjøre gikk det plutselig opp for meg at det var noe som manglet og det var det også. H&M posen var borte! Jeg gikk bort til der vognene sto og heldigvis lå den der rett ved en søppelkasse (ironisk nok, haha). Vi hadde mistet den da vi skulle ta med oss alle varene til bilen. Hadde det ikke vært for at jeg følte det var noe som manglet, så hadde vi bare kjørt fra posen!

Hvordan har deres mandag vært? Jeg har hatt en veldig fin dag, ser jeg bort i fra den lille hendelsen på Sørlandssentret. men det endte jo godt♥ Poenget med historien var egentlig bare at det er fort å miste noe og derfor er det alltid er viktig å passe på tingene sine når en er ute. Det skjedde også noe lignende meg meg på lørdag. Jeg var hos frisøren og da jeg først kom inn hengte jeg fra meg skinnjakken min på en henger. Gjett hvem som glemte skinnjakken sin hos frisøren? Jo, det var meg. At det går an å være så glemsk! Dette var også på Sørlandssentret. Det var ikke før jeg hadde gått en stykke fra frisøren at det plutselig gikk opp for meg at skinnjakken min var borte, og jeg løp straks tilbake å hentet den.

Har det skjedd noe lignende med deg en gang?

🌸Camille

Guess my new hair color?

 • 22.10.2017 kl. 12:00

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

MY NEW HAIR COLOR IS..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

..BLONDE, OF COURSE!

Hei dere♥ Som dere ser har jeg gjort noe nytt med håret mitt! Jeg nevnte at jeg skulle gjøre noe med håret mitt tidligere, men ikke akkurat hva jeg skulle gjøre. Det eneste jeg sa var at jeg likte det lyse lange håret mitt og resten skulle bli en overraskelse. Jeg tok ikke noen ordentlige førbilder, men jeg hadde en utrolig lang ettevekst og håret mitt begynte å bli veldig slitt på tuppene. Det hadde gått 5 måneder siden sist jeg klippet og stripet det, så det var virkelig på tide med en tur til frisøren.

Så hva har jeg gjort? Jeg har stripet det og fått i en kald farge gjennom hele håret. I tillegg har jeg fått meg en god klipp, noe håret mitt virkelig trengte! Jeg er utrolig fornøyd med resultatet♥ Disse bildene ble tatt inne på kvelden i går og jeg måtte derfor bruke blits. På bildene ser det ut som jeg er veldig mørk på toppen. Jeg har en bitteliten ombre - effet i håret, men det er ikke en så stor skille mellom det lyse og litt mørkere på toppen som bildene viser. Tenkte bare jeg skulle nevne det, for etterveksten min er borte nå altså! Jeg skal få tatt noen bilder ute også, da får dere se hvordan hårfargen min ser ut i naturlig lys.


Som dere sikker har lagt merke til, har jeg vært borte et par dager på bloggen. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, og egentlig ikke gjort noe spesielt. I går følte jeg formen var litt mer på plass igjen, og jeg tilbragte nesten hele dagen ute på Sørlandssentret sammen med tante og mamma. De skulle også på frisøren. Det var gøy med litt selskap ettersom det blir fort kjedelig å sitte alene hos frisøren. Etter vi hadde vært der vært hos frisøren spiste vi og var rundt å så og handlet litt. Jeg hadde altså en veldig fin dag i går med andre ord!

Hva synes dere om hårfargen?

🌸Camille

12 ting du ikke visste om meg

 • 18.10.2017 kl. 15:30

Hei dere♥ Nå er det utrolig lengde siden slik jeg lagde et innlegg som dette. Jeg tenkte derfor det var på tide å lag et nytt et. Her har dere "12 ting dere ikke visste om meg". Har du ikke lest mitt forrige så kan du lese det her. Noen av punktene har jeg nok nevnt før, men jeg prøvde å komme på en god del nye punkter denne gangen. Jeg håper dere liker innlegget og finner det litt interessant/ gøy å lese! 

Her har du 12 ting du kanskje ikke visste om meg:

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

1. Jeg er definitivt et A - menneske. Selv om jeg kan sove lenge og morgenen, spretter jeg alltid opp med en gang jeg våkner. Jeg hater å ligge i sengen og med en gang jeg er våken, så er jeg våken og da vil jeg opp fra sengen med en gang! Det har ikke noe å si om det er helg eller ikke. Jeg er alltid oppe før kl. 8, som regel noe mellom 7 og 7.30. (Jeg bruker forresten ikke alarm, det har jeg ikke behov for heller haha.)

2.Øyne mine skifter mellom blått og grønt. Dette kommer helt an på sminken min, hva jeg har på meg og hvordan lyset er. Med årene føler jeg bare øynene mine bare blir mer og mer grønne. Det står at jeg har grønne øyne i passet mitt. De er nok mest grønne, men det er uansett vanskelig å si. Øynene mine er blå ytterst, men så har jeg en grønn ring som sprer seg utover mot det blå igjen. Det blå og grønne går på en måte litt inn i hverandre. Det er vanskelig å forklare, men de er altså både blå og grønne.

3. Jeg har vært vegetarianer i 4 måneder! Før spiste jeg kun fisk og ikke noe annet kjøtt. Jeg bestemte meg for å bli "helt" vegetarianer og kuttet derfor ut fisk fra kostholdet mitt også. Det et mange grunner til hvorfor jeg valgte å bli vegetarianer, men tenkte jeg å lage et eget og utfyldene innlegg om.

4. Som liten var jeg veldig sta, og alt skulle gjøres etter mine prinsipper. Mamma fikk aldri bestemme hva jeg skulle ha på meg. En gang nektet jeg til og med å ta på meg en vest da jeg skulle sitte foran på en båt. Jeg godtok å ta den rundt meg, men ikke å kneppe den igjen. Jeg nektet også å få hjelp til å komme meg foran på båten (man måtte gå ute på siden av båten for å komme seg foran på båten). Gjett hvem som falt av båten og måtte bli redet? Jo det var meg. Jeg kunne ikke svømme og vesten satt nesten ikke på meg. Mamma måtte stupe ut å redde meg. Dette var bare en av veldig mange historier etter ting som gikk galt siden jeg ikke gadd å høre på hva alle andre sa. La oss bare få dette klart: Jeg er ikke slik person lengre!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

5. Min største frykt er edderkopper. Takk Gud for at edderkopp sesongen er over nå! Det har vært så mange av disse svære ekle edderkoppene hjemme hos meg. Jeg har seriøst gått rundt å vært livredd for at de plutselig skulle dukke opp et sted. Jeg skriker bokstavelig talt bare jeg ser en edderkopp, og løper vekk så fort som mulig. Er der f.eks. en edderkopp på kjøkkenet, så kan jeg ikke gå dit før noen andre i huset har tatt den vekk. Uff, altså.. merker jeg gruer meg allerede til våren og edderkoppene kommer tilbake, haha!

6. Jeg har hatt 9 dyr og 3 forskjellige arter! Jeg har hatt 6 katter (4 av dem har jeg forsatt nå), 2 marsvin og en hund. Jeg elsker dyr og har alltid vært en dyremenneske. Katter er det jeg har hatt mest av og de jeg har vokst opp med. Marsvinene og hunden hadde jeg og familien min ikke så mye lengre en et år, men katter har der alltid vært nok av! 

7.Jeg ommøblerer på rommet mitt veldig ofte. Jeg ommøblerer så ofte at det hadde vært for mye å legge ut nye bilder av rommet mitt vært gang. Nei, jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare det er gøy å flytte rundt på ting og se etter nye muligheter. Jeg er generelt veldig glad i interiør og liker å holde på med slike ting. Det har nærmest blitt min lille hobby. Skrik ut hvis dere har lyst på en ny room tour snart,.Det har skjedd mye på rommet mitt den siste tiden, og det begynner å bli en stund siden siste jeg lagde et slik innlegg.

8. Jeg foretrekker mørkere sjokolader. Jeg tåler ikke melk, så det er en av grunnene til at jeg alltid velgere mørkere sjokolader, men det er ikke den største grunnen. Jeg synes mørk sjokolade smaker mye myeee bedre! For meg blir det både for søtt og kvalmende med lyse sjokolader. Det er smak og behag tenker jeg..

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Kjøpte denne sjokoladen på butikken i dag. Ja, det er lovt til å kose seg litt i hverdagen også! Dette er mørk sjokolade med smak av kokos og er helt klart av mine favoritter. Den kostet litt, så det er ikke så ofte jeg kjøper den. Noen ganger synes jeg det en lovt til å kose seg med en skikkelig god sjokolade og da får prisen bare være det den er, haha!

9. Jeg har aldri tatt sol eller betakaroten. Jeg synes det er fint å være brun og liker å få litt farge om sommeren, men har aldri følt noe "must" for å være brun hele året rundt. Jeg har naturlig en veldig lys hudfarge og skal jeg være helt ærlig så liker jeg det! Jeg synes det er fint med naturlig hud, men jeg har selvfølgelig ikke noe i mot at andre gjør ting får å bli brunere en de egentlig er. "Do what makes you feel happy", tenker jeg. For meg er det og ikke gjør noe som helst og for andre et det å ta lit sol.

10. Sminke er ikke min greie. Det eneste jeg "gidder" å ta på meg er mascara også bruker jeg to produktet til brynene. Jeg fokuserer altså på området med øyene mine og bruker ikke noe sminke på resten av ansiktet. Jeg har en del utslett i pannen min, men jeg føler ikke noe behov for å dekke det til.  Det handler om å føle seg komfortabel og for meg er det å holde sminken mest mulig naturlig. Liker du å gå "all out", så gjør det, men det er viktig å kunne føle seg komfortabel med mindre sminke/ ikke noe sminke også tenker jeg.

11. Jeg drikker nesten bare vann. Det har jeg gjort i hele 4 år nå! Noe jeg har lært etter alle disse årene, er at når du først blir en vanndrikker, så forblir du en vanndrikker. Det er sjeldent jeg for lyst på noe annet en vann. Det er ikke så mye jeg liker å drikke heller, liker f.eks. ikke brus og jus. Spør du meg og noe å drikke svarer jeg alltid vann. Haha, ja jeg er veldig billig sånn sett!

 12. Du ser meg aldri uten øredobber. Jeg elsker å gå med øredobber. Har jeg ikke på meg øredobber, føler jeg på en måte at jeg mangler et eller annet. Det er vanskelig å forklare, men øredobbene mine har på en måte blitt en liten del meg. I tillegg synes jeg de seg utrolig fine ut på ørene. Får øyeblikket har jeg bare et hull på vær side, men jeg har veldig lyst på et til hver av sidene. Jeg hadde det før, men de grodde igjen. Hvis jeg få to til hull i ørene, må jeg derfor passe på at det ikke skjer igjen.

Processed with VSCO with b5 preset

Noe du ikke visste fra før av?

🌸Camille

Akkurat det jeg trengte

 • 17.10.2017 kl. 17:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

LIGHT PINK FLUFFY JACKET

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

BURGUNDY SWEATHER

Hei hei dere! I går var jeg ute på Sørlandssenteret sammen med bestemoren min. Hun var så snill å spanderte disse to fine overdelene på meg. Jeg er utrolig fornøyd med dem begge, spesielt den lyserosa jakken. Dette er ikke akkurat en jakke jeg kommer til å bruke ute, men jeg kommer til å bruke den masse når jeg er hjemme og sånt. Den er så myk og behagelig å ha på og ikke minst utrolig varm. Det passer perfekt nå som det begynner å bli kaldere ute. Jeg som er så frysen av meg også. Denne jakken var akkurat det jeg trengte!

Burgunder genseren er jeg også fornøyd med. (Det er akkurat den samme genseren som jeg viste dere i dette innlegget, bare i en annen farge) Jeg hadde ingen gensere i denne fargen fra før og synes denne fargen passet fint nå til høsten. Denne genser er også utrolig myk. Er det en ting dere burde ha fått med dere til nå, så er det at jeg elsker gensere og jeg får aldri nok av dem haha!

Noen close - up bilder av genseren og jakken:

Wæææ, kan virkelig ikke få sagt hvor glad jeg har blitt i denne jakken! Det er seriøst det mykeste og mest behagelige plagget jeg eier.

Hvis dere skulle lure så er begge overdelene fra New Yorker. Burgunder genseren kostet 160 kr og den lyserosa jakken kostet 199 kr. De har veldig rimelige priser der (det liker jeg!), men om kvaliteten alltid er den beste, kan jeg ikke være helt enig i. Men, men.. Jeg er i hver fall utrolig fornøyd med disse to overdelene og synes de ser ut til å ha god nok kvalitet!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hvilken overdel likte dere best?

🌸Camille

Sørlandssenteret 3 ganger på rad!

 • 16.10.2017 kl. 20:15

- SKINNJAKKE ZARA gammel // GENSER NEW YORKER // JEANS GINA TRICOT -

- Today`s outfit -

Hei dere♥ Hehe, ja jeg hadde det litt gøy da jeg redigerte bildene i dag. Noen ganger er det bare gøy å prøve ut litt nye ting.. Nok om det! Jeg håper dere har fått en fin start på uken. Som jeg alltid sier til dere, ny uke = nye muligheter. Det du ikke fikk gjort eller klarte å oppnå forrige uke, kan du prøve å få gjort/ oppnå denne uken.

I dag har jeg hatt en veldig fin dag. Jeg har vært på Sørlanssentret som jeg tror start begynner å bli mitt andre hjem!? Jeg har vært her utrolig mye den siste halvannen uken. Først med en venninne, så pappa og i dag bestemoren min. Vi var bare rundt å så litt og gikk på Cafe. Jeg var jeg så heldig å få lov til å plukke med meg to plagg fra en butikk. Jeg tenkte jeg kunne vise dere dem i morgen♥

Hvis dere skulle lure så nei, jeg har ikke Snap... Eller jeg har det, men jeg bruker det kun med venner og er ikke offentlig her. Haha, jeg bare elsker filterne som de har nå for tiden, man ser seriøst søt ut hva en man gjør!

Nå har jeg spist min favorittmat, som dere sikker har fått med dere er hjemmelaget pizza og vært ute på en liten spasertur sammen med søstern. Altså, pizza og en liten spasertur ute på en fin høstkveld, i tillegg til å ha tilbragt mye av dagen sammen med bestemoren min. Jeg kan virkelig ikke få en bedre start på uka en det! Jeg håper som sagt, dere har fått en din start på uka! Vi snakkes mer i morgen dere♥ Love yah!

Har dere lyst til å se hva jeg fikk?

🌸Camille

Tre bilder & tre ord

 • 15.10.2017 kl. 12:00

Processed with VSCO with hb1 preset

HØSTEN..

Processed with VSCO with hb1 preset

..ER..

Processed with VSCO with hb1 preset

..VAKKER!

🌸Camille

Hamresanden

 • 14.10.2017 kl. 19:30

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

GENSER NEW YORKER
JEANS GINA TRICOT

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

- Hamresanden, en utolig fin plass å gå tur -

Hei dere♥ Håper dere har hatt en fin lørdag alle sammen! I dag har jeg vært på en handletur ute i Sørandsparken sammen med pappa. Vi var først på IKEA. Her kjøpte jeg meg blant annet en lyslenke til rommet mitt. Den hadde kostet 149 kr og jeg fikk den for bare 19 kr! Ettersom jeg har hatt lyst på en ny lyslenke helt siden min forrige ble ødelagt, måtte jeg bare slå til! Jeg har flyttet rundt og forandret litt på rommet mitt den siste tiden, så tenker å legge ut noen nye bilder av rommer mitt snart.

Etter vi hadde vært på IKEA var vi på Sørlandssenteret og her var vi bare rundt å så litt. På tilbakeveien bestemte vi oss for å ta oss en tur på Hamresanden. Det ligger ikke så langt i fra Sørlandsparken. Det var lenge siden jeg hadde vært der sist og jeg hadde nesten glemt for fint det er der ute! Denne plassen brukes mest om sommeren, men det er en utrolig fin plass å tur nå på høsten! På bildene har jeg forresten på meg en av mine nyeste innkjøp som er denne lyseblå genseren. Det er utrolig myk og deilig å ha på! Nå skal jeg spise lasagne sammen med familien, Vi snakkes mer i morgen! Xx

Ønsker dere en fin kveld videre

🌸Camille

En fryd å se på

 • 13.10.2017 kl. 18:45

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

AND SUDDENLY YOU JUST KNOW:
IT`S TIME TO START SOMETHING NEW
& TRUST THE MAGIC OF BEGINNINGS.
- Meister Eckhart

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

- En god grunn til å stå opp tidlig eller hva? -

Her om dagen våknet jeg opp til denne utrolig vakre soloppgangen. Det gjorde jeg også i dag faktisk! Det er noe helt spesielt med soloppgangen nå på høsten. Den er intens, fargerik og bare en fryd å se på♥ Dessverre varer den ikke så lenge, så jeg måtte være rask da jeg skulle da disse bildene. Soloppgangen er virkelig en god grunn til å måtte stå opp tidlig på morgen. Jeg kan egentlig sove lengre, men siden jeg er et A - menneske liker jeg å stå opp tidlig og da får jeg alltid med meg soloppgangen.

Det er fredag, noe som betyr helg! Jeg håper dere får en utrolig fin helg alle sammen♥ I dag har jeg tilbragt mye av dagen min sammen med bestemoren min, noe som har vært veldig koselig. Vi var ute på tur og ser jeg bort ifra at det plasket ned, ble turen veldig fin. Da jeg kom hjem ble det hjemmelaget pizza. Jeg tror fredag har blitt min faste pizza - dag. Jeg elsker hjemmelaget pizza og blir nærmest aldri lei, haha! Jeg har ingen planer resten av dagen annet en å få med meg the Voice og slappe av. Vi snakkes i morgen dere!

Hva synes dere om bildene?

🌸Camille

Jeg satt meg et mål..

 • 13.10.2017 kl. 11:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

- Du finner et eget innlegg på dette antrekket HER -

Hei dere♥ Som dere kanskje la merke til, ble det ikke noe innlegg fra meg i går. Jeg satt meg en mål for ca. en måned siden og det var å dele et innlegg med dere hver eneste dag. Jeg visste med meg selv at det ville komme en dag hvor jeg ikke ville få tid til å oppdatere bloggen, akkurat som i går. Jeg er uansett stolt over at jeg har klart å oppdatere bloggen jevnlig den siste tiden! At det plutselig blir en dag der ikke kommer et nytt innlegg, gjør meg derfor ikke noe særlig. Meeen... siden det ikke kom noe innlegg i går, vil det komme to i dag! Jeg har noen utrolig flotte bilder som jeg vil dele med dere. Disse skulle egentlig komme i går, men som sagt strakk ikke tiden til. Haha, jeg vet ikke hvor interessant dette er for dere å lese om, men nå vet dere i hvert fall at jeg skal forsette med å oppdatere bloggen hver dag, men at det kan komme en dag hvor ikke bloggen blir oppdatert.

I går hadde jeg en del planer. Jeg møtte blant annet en utrolig god venn av meg som jeg ikke har sett på en god stund. Det var sååå koselig♥  Vi var på Sørlandssenteret og her fant jeg meg en kjempe søt overdel. Jeg skal se om jeg får lagt ut et outfit - innlegg i morgen, da kan jeg vise hvordan den ser ut på. Det har kommet så mye fint inn i butikkene nå til høsten. Selv om jeg har det meste jeg trenger, skal jeg ærlig innrømme at det friste veldig å kjøpe et par nye plagg. Det for uansett vente, for jeg har akkurat det jeg trenger for øyeblikket og mer trenger jeg ikke! Jeg synes bare det er gøy å gå rundt å se, uten å kjøpe noe også. Vi snakkes mer senere i dag!

Ønsker dere alle en utrolig fin dag videre♥

🌸Camille

A hint of pink

 • 11.10.2017 kl. 11:20

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

SOLBRILLER RAY BAN
CROP-TOP NEW LOOK
BUKSE VERO MODA
SKO CONVERSE

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hei dere♥ I dag ble det nok et outfit. Denne gangen et veldig casual, men samtidig søt antrekk. Jeg elsker denne buksen, den er så behagelig å gå i. Det føles nesten ut som jeg går rundt med en joggebukse! Crop-top genseren er jeg også utrolig fornøyd med. Denne har et veldig mykt stoff og er også behagelig å ha på seg. Jeg må ikke glemme å nevne den utrolig søte rosafargen på denne genseren! Dere som har fulgt bloggen min en stund vet jeg er veldig glad i lyse og duse rosafarger. Jeg har en del plagg i denne fargen, hehe.

Er du også glad i rosafarger?

🌸Camille

School girl outfit

 • 10.10.2017 kl. 12:20

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

BLUSE ZARA
SKJØRT VERO MODA 

Hei dere♥ I går var det utrolig fint vær ute. Jeg utnyttet muligheten til å ta masse bilder til bloggen, flere av dem kommer etterhvert. I dag derimot, pøser det ned og er grått og kjedelig. Over til noe annet som dette antrekket. Da jeg satt det sammen tenkte jeg ikke over det, men er ikke dette et skikkelig typisk "skolejente" - antrekk. Haha, jeg synes i hvert fall det er veldig søtt med skjørt og overdeler med knapper på. Veldig casual, men samtidig litt pyntet. Her er det ikke så mange farger. Selv elsker jeg farger på klær, men noen ganger synes jeg det er fint å ikke overdrive med farger og heller la selve antrekket snakke. (Hørtes kanskje litt rart ut, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener..)

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

En ting jeg virkelig gleder meg til nå, er når jeg skal til frisøren og fikse håret mitt. Jeg har ikke klippet det på et halvt år og etterveksten min er litt vel lang som dere sikkert legger merke til på bildene. Jeg har bestilt time hos frisøren min til neste lørdag og jeg kan virkelig ikke vente! Jeg trives med lyst og langt hår, så det blir ikke noen voldsomme forandringer, men jeg skal uansett forandre litt på fargen. Jeg kommer ikke til å si noe mer, for det skal bli en liten overraskelse, hehe. Jeg kommer til å legge ut bilder av håret mitt både før og etter frisørtimen.

Hva synes dere om antrekket?

🌸Camille

Høstens vakre farger

 • 09.10.2017 kl. 10:00

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

- Ravnedalen med sine vakre høstfarger -

Hei dere♥ Her har dere resten av bildene fra i går som jeg nevnte at jeg skulle vise dere. (Bildene er tatt i Ravnedalen her i Kristiansand.) Jeg klarer ikke å beskrive hvor vakkert naturen er akkurat nå. Det skjer noe spesielt når solen titter frem og vi får se de vakre og varme fargene på trærne. Det er nesten helt magisk! Jeg setter virkelig pris på de få dagene solen bestemmer seg for å dukke opp. Det har vært mye grått og kjedelig vær i det siste, så jeg blir veldig glad når det først er fint vær og jeg kan tilbringe litt tid ute i naturen.

Det skjer ikke noe spesielt i dag for min del. Det er mandag, noe som betyr en ny uke med nye muligheter. Enten høstferien deres er over eller begynner nå, så håper jeg dere har det fint og nyter de vakre høstdagene. Jeg synes sesongene bare går fortere og fortere for hvert år som går. Da jeg var liten synes jeg det var lang tid mellom f.eks. våren og høsten, men nå går vi fra vår til sommer og høst til vinter på 1, 2, 3! Det er ikke sikkert alle dere føler det samme, men slik er det i hver fall for meg haha!

Ønsker dere fin dag, husk å nyt de vakre høstdagene♥

🌸Camille

Tur i Ravnedalen

 • 08.10.2017 kl. 18:40

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

- Bildedryss fra turen jeg hadde med familien min i Ravnedalen -

Hei dere♥ I dag har jeg vært på en urolig fin tur sammen med familien min. Jeg fikk besøk av dem i går og før de dro var vi på en liten tur sammen. Denne gangen ble det en liten spasertur i Ravnedalen. Jeg kan ikke huske sist jeg var der, det er i hver fall utrolig lenge siden! Derfor var virkelig på tide med en tur der nå. Jeg ble faktisk overasket over hvor fint det egentlig er der, spesielt nå på høsten med disse vakre høstfargene. I dag var det fint vær i tillegg, så jeg fikk tatt masse bilder. I morgen kommer det et innlegg hvor dere får se flere av bildene jeg tok i Ravnedalen, så stay tuned får det!

Det er søndag og i morgen er vel høstferien over for de fleste av oss? Jeg håper alle har hatt en kjempefin høstferie♥ Til dere som skal ha høstferie nå, eller snart, ønsker jeg dere en kjempefin høstfeire. Jeg har selv hatt en veldig fin høstferie. Resten av dagen min skal bare gå til å slappe av her hjemme. Jeg merker det er godt å bare slappe av nå som jeg har vært veldig aktiv og mye rundt, den siste tiden. Vi snakkes mer i morgen dere!

Hva synes dere om bildene?

🌸Camille

Instagram lately

 • 07.10.2017 kl. 19:40

- Du finner meg HER på Instagram eller så heter jeg @camipett -

Hei dere♥ I dag fikk jeg meg endelig en god treningsøkt. Jeg startet dagen med en joggetur og senere testet jeg ut et treningssentret som ligger i nærheten av der jeg bor. Det ble ikke en voldsom treningsøkt, men jeg merker det var godt å få trent litt igjen. Jeg trener vanligvis bare styrkeøvelser på en matte hjemme, så det var gøy å prøve ut noe annerledes. Jeg vurder om jeg skal melde meg inn på treningssenteret etterhvert når det blir kaldere, men for øyeblikket trives jeg med å jogge ute og trene litt styrke hjemme.

Jeg tenkte det passet fint å dele noe av det siste jeg har lagt ut på Instagram nå. Jeg er ca. like aktiv der (nesten litt mer) som jeg er her på bloggen. Her legger også ut en del på "my story" (lagde nettopp et innlegg om mine siste "my stories" HER). Hvis dere vil få med dere en del ting som ikke havner her på bloggen, er det bare å sjekke ut instagramen min. Her får dere også oppdateringer når det kommer nye innlegg på bloggen.

Hva heter du på Instagram? Sjekker den gjerne ut

🌸Camille

In love with this color

 • 06.10.2017 kl. 21:10

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Treningsgenser fra NIKE

Hei dere♥ Da er jeg hjemme igjen etter to fine dager i Arendal. Jeg kom hjem litt tidligere i dag. Før jeg reiste hjemover var jeg ute å handlet med tanten min. Vi var blant annet innom Gmax og her var jeg så heldig å få velge ut et plagg. Noe jeg har hatt lyst på lenge et en god og varm treningsgenser. Da jeg så denne fra Nike ble jeg helt forelsket. Fargen var nok det som gjorde meg mest betatt av denne. Turkis er en utrolig fin farge! 

Selv synes jeg det er fint med litt farger på treningstøyet. Har jeg forresten på meg en svart tights som på bildene over, liker jeg å ha noe farge på overdelen min. Det er kanskje ikke det gøyeste å bruke penger på (nå var jo jeg så heldig å få denne i gave av tanten min♥), men jeg synes det er utrolig gøy med nytt treningstøy. Det gjør nærmest at jeg får lyst til å trene. Mitt tips er: trenger du litt motivasjon til å trene, så invister i noe nytt trenigstøy. Haha, det funger i hvert fall for meg!

Hva synes dere om denne fargen?

🌸Camille

En fin dag i Arendal

 • 05.10.2017 kl. 21:15

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

- Arendal, en utrolig vakker by på Sørlandet! -

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jakke ZARA // Genser Jacquline de Young // Skjerf Cubus // Jeans ONLY // Sko Converse

Hei dere♥ I dag har jeg hatt en utrolig fin dag sammen med familien min i Arendal. Bestemoren min og jeg tok turen bortover på formiddagen i dag og vi skal være her til litt ut på dagen i morgen. Da vi kjørte bortover hadde vi med oss 3 dyr i bilen, to katter og Elmo som er hunden dere ser på bildene over. Vi har passet dem mens familien min har vært ute å reist. Lakris, som er den ene katten vi passet for tanten min, er ikke noe glad i å kjøre. Vi måtte høre på mjauingen hennes konstant i nesten en time! Uff, men det gikk veldig fint og vi kom oss godt fram.

Jeg har vært litt rundt forbi i dag og gjort masse gøy med familien min. Arendal er jo en så herlig by og jeg trives veldig godt her. Vi er forresten hos tanten min. Hun har et stort hus veldig nært sentrum, så det er lett å komme seg rundt i byen. Nå er vi hjemme hos henne og slapper av etter en lang dag. 

Ønsker dere en fin kveld videre♥

🌸Camille

Sunshine & news in my wardrobe

 • 04.10.2017 kl. 16:40

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

"Dark Rose" Topp HER

"Simple Skater" Skjøt HER

(Dette er ikke sponset, har selv betalt for begge plaggene)

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

- Endelig bestemte solen seg for å dukke opp! -

Gjett hva dere? Da jeg skulle ut å ta disse bildene dukket plutselig solen frem. Det har vært så stygt vær de siste dagene, egentlig ukene her på Sørlandet. Dere har vel hørt nok om det på nyhetene.. Jeg ble i hvert fall utrolig glad i ste da solen plutselig bestemte seg for å dukke opp. Det blåser og er kaldt, men så lenge jeg får litt sol er jeg fornøyd, hehe. Tidligere i dag var jeg på cafe sammen med mamma før hun dro på jobb. Det var veldig koselig♥

Jeg har ingen planer resten av denne dagen annet en å slappe av og ta meg et tur ut med Elmo (er hundepasser for bestefaren min denne uken). I morgen formiddag reiser jeg til Arendal hvor jeg skal være til fredag, altså en natt. Det blir veldig kjekt å se litt av familien igjen. Nå har jeg nettopp lagd meg pizza som står i ovnen. I det siste har jeg fått skikkelig dilla på hjemmelaget pizza. Mmm det er så godt!

Ønsker dere alle en fin dag videre♥

🌸Camille

Ubeskrivelig vakkert

 • 03.10.2017 kl. 18:30

Processed with VSCO with hb2 preset

- Elmo på tur og en ubeskrivelig vakker natur!  -

Hei dere♥ Vi kan vel alle være enig i at høsten er her og har kommet for å bli. Slik er det i hvert fall for oss på Sørlandet med dette uværet. I dag har det vært opphold og jeg utnyttet derfor denne muligheten og tok med med Elmo på tur i skogen. Jeg kan ikke beskrive hvor vakkert det er i skogen nå. Fargene, trærne, lukten og alt. Der føles utrolig godt å være ute i naturen på denne årstiden. Det er heller ikke for kaldt enda, nesten alle insektene er borte og er derfor den perfekte tursesongen spør du meg.

Elmo er utrolig snill å gå tur med og han gjør akkurat det jeg ber han om. Det er utrolig kjekt å ha en liten kamerat med seg på tur, hehe. På torsdag skal Elmo tilbake til Arendal og dit skal jeg også. Jeg skal overnatte hos tanten og kusinen min, noe jeg tror kommer til å bli veldig kjekt♥ I dag tok jeg forresten ikke med meg kameraet så det får bare duge med disse mobilbildene.

Hva liker du best med høsten?

🌸Camille

Kattepass, IKEA og bilulykke?

 • 02.10.2017 kl. 20:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

LAKRIS OG..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

..MARIA♥

Hei dere♥ Måtte bare delen noen bilder av disse herlige kattene som jeg passer for tanten min mens hun er i Danmark. I dag har jeg gjort en god del. Jeg startet dagen min med å gå tur med Elmo, som er hunden jeg passer for bestefaren min. (Hehe, ja jeg passer mange dyr denne uken). Deretter tok bestemoren min og jeg turen mot IKEA. På grunn av uværet her på Sørlandet var noen av tunnelene stengte, men vi kom oss fram! Etter vi hadde vært på IKEA fikk bestemoren min hentet bilen sin ute i Sørlandssparken.  


Jeg har ikke nevnt dette på bloggen, men bestemoren min var i en liten bilulykke for et par uker siden. Det gikk helt fint med henne og alle involverte, men bilen så ikke fult så bra ut på den ene siden. Den måtte derfor på et verksted, og hun fikk låne en bil i mellomtiden. På den positive siden var alt av merker og skraper hun hadde hatt på bilen tidligere borte. Bilen så nesten helt ny ut igjen på utsiden. Jeg hadde veldig dårlig samvittighet fordi jeg var en av dem som hadde klart å skrape opp bilen hennes da jeg øvelseskjørte en gang, men nå er det borte vekk og jeg trenger ikke ha noe dårlig samvittighet lengre. Jeg skal ikke si noe mer om bilulykken, men tenkte bare jeg kunne nevne av bestemoren min var helt uskyldig.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg kjøpte ikke noe da jeg var på IKEA selv, men bestemoren min fant seg et par ting. Blant annet disse plantene til 15 kr per stykk! Jeg synes de gjorde seg veldig fint i vinduskarmen hennes. Det er ikke sikker dere visste dette: Jeg er så heldig å bo i et hus sammen med bestemoren min. Hun har sin egen leilighet i første etasje. Det er utrolig koselig å ha henne så nærme og jeg kunne ikke sett for meg noe annet♥ Vi har tross alt bod i samme hus i 12 år nå, så det sier kanskje litt. Jeg har et veldig godt forhold til bestemoren min og er mye sammen med henne.

🌸Camille

My latest instastories

 • 01.10.2017 kl. 15:00

Hei dere♥ Som dere kanskje har fått med dere bruker jeg ikke snapchat, men jeg har begynt å tatt mer i bruk "my story" - funksjonen på Insta. Det er vel nesten det samme som på Snap eller det ligner i hver fall! Uansett, her legger jeg ut en del som ikke havner på bloggen. Under ser dere noen av bildene jeg har lagt ut i det siste. Jeg legger også ut videoer og oppdaterer dere når det kommer nye innlegg på bloggen. Hvis dere vil på få dere noe av dette er det bare å sjekke ut Insragremen min HER, eller så heter jeg @camipett.

Some of my latest instastories pictures:

- Elmo som sjarmerer,  kattepass og oversvømmelse etter regnvær! -


Dette må jeg nesten bare nevne: Jeg var på en liten jogge/ gåtur i skogen i dag morges. Jeg gikk den runden som jeg vanligvis bruker å gå, bare at denne gangen var hele veien nesten oversvømt. Veien (grusveien) hadde til og med gått helt fra hverandre noen steder. Det renner en bekk langs hele denne veien, og i dag flommet den nærmest over. I tillegg til dette har det også begynt å lekke på taket hjemme hos meg. Det har regnet noe enormt på Sørlandet de siste dagene, så det er nok grunnen.

Det står mye om disse oversvømmelse og flommene på nyhetene. Nå nettopp fikk jeg vite at vi må koke vannet i den bydelen som jeg bor. Fikk nærmest panikk ettersom jeg just hadde drukket noe vann rett fra springen. Jeg ble ikke dårlig, men syntes bare det var litt skummelt ettersom det aldri har skjedd hos oss før (som jeg kan huske i hvert fall). Jeg tipper dette ordner seg fort, eller jeg håper det i hver fall!

Ønsker dere en fin søndag videre♥

🌸Camille

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no