hits

A hint of pink

 • 30.10.2016 kl. 17:00

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Pink swather & jeans Gina Tricot // coat ONLY

Hei folkens! Ser dere noe nytt på meg? Det er kanskje ikke den store forandringen, men i går klippet jeg håret mitt. Jeg elsker å ha denne lengden på håret og føler den passer meg ganske bra også. Uansett, på fredag var som sikkert dere vet blogg.no nede, og jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt denne helgen. Jeg har hat besøk fra fetteren og kusinen min fra Arendal, noe som var veldig koselig♥ Ellers har jeg bare slappet av denne helgen.

For ikke så lenge siden var jeg å trente, og på veien hjem snakket jeg en halvtime med farmoren min på mobilen. Hun bor i Ålesund og det er ikke så ofte vi treffes, så det er alltid ekstra koselig å snakke med henne♥ Er det forresten noen andre enn meg som er har vært litt forvirret i dag? Jeg sto opp litt over 7 (på en søndag!) og var lys våken, så kom jeg jo på at vi hadde stilt klokken i natt, haha!

Processed with VSCO

 - Fra i går kveld -

Processed with VSCO

- Fra i dag tidlig -

Det er deilig å kunne sove lenge, men jeg klarer det bare ikke. Jeg våkner tidelig opp selv om det er helg, hverdag eller hva enn det skulle være. Jeg skal ikke klage, for i får i dag sto jeg til en utrolig fin soloppgang. I går kveld var det også utrolig fint ute, derfor tenke jeg det passet fint og vise dere disse bildene som jeg tok. De er ikke redigert eller noe!

Håper alle har hat en kjempefin helg♥

Rainy days

 • 27.10.2016 kl. 22:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Regnjakken er fra Helly Hansen, veldig glad i denne♥

Hei dere♥ For noen regnfulle dager! I går da jeg gikk hjem fra skolen hadde jeg på meg SVEA jakka og jeg hadde selvfølgelig glemt paraplyen min hjemme. Gjett hvem som kom søkkvåt hjem igjen, haha! Anyhow, i kveld dro Celina og jeg på trening sammen (tok for en gangs skyld på meg regnjakken). Vi har vært hjemme alene etter skolen, og har både lagt laksemiddag - my favorite og vafler til kvelds. Jeg har hat det veldig kos i kveld med andre ord.

Før ble det veldig på og av med denne treningen. Noen uker var jeg flink til å trene, mens andre ganger var jeg ikke det. Slik ble det spesielt i sommerferien for min del. Nå som jeg har kommet godt inn i hverdagen igjen, kommer plutselig de gode treningrutinene på plass igjen også! Det er utrolig deilig, for da føler jeg meg skikkelig produktiv i tillegg. Jeg trener for det meste styrke ettersom jeg har lyst til å bygge litt muskler, men trener også en del kondisjon. 

Ville bare komme inn å si hei egentlig, håper alle har hatt en fin dag♥

Orange and black

 • 25.10.2016 kl. 21:00

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Her ser dere katten min Lillemor♥

Hei folkens! Må bare begynne dette innlegget med å si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått de siste dagene. Jeg setter utrolig mye pris på det, og kan virkelig ikke få takket dere nok. Uansett, i dag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt. Hele dagen min har ikke gått til noe annet enn skole og lekser. Jeg har bukt veldig mye tid på sosiologien ettersom jeg har en del å hente meg opp i der (byttet fra fysikk). I dag hadde jeg første time med dette faget, og jeg synes det virket som et veldig greit fag.

På bildene ser dere Lillemor, jeg må nesten fortelle dere litt om denne katten. Dette er da en av mine fire katter. Lillemor er en veldig skjønn katt, men hun har sine særheter. Hun drikker kun fra vasken på badet, og dette gjør hun flere ganger om dagen. En annen ting er mjauingen hennes, for hun kan virkelig IKKE mjaue! Lillemor masser bare. Hun lager en rar mørk lyd som kan være sykt irriterende i lengden. Spesielt når hun vil ut eller inn, eller når hun masser for at jeg skal åpne badedøra slik at hun kan drikke fra vasken. Bortsett fra dette en hun er veldig snill og kosete katt som er veldig glad i mennesker. 

Noen andre som har katter?

Rommet mitt❤

 • 24.10.2016 kl. 16:04

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Slik ser det ut når man først kommer inn på rommet mitt. Alle møblene og det meste av pyntetingene mine er fra IKEA, her finner man alltid mye fint til en grei pris synes jeg! Ellers har jeg en del ting fra KID, Princess og ande slike interiørbutikker. Det første man får øye på når man kommer inn er sengen og pulten min.

Processed with VSCO

Processed with VSCO
Sengen min er egentlig en 140 - seng og er egentlig beregnet for to personer. Jeg synes det er veldig kjekt med en stor seng. Spesielt når jeg har besøk og vi skal sitte og se på TV sammen. Jeg elsker pynteputer som dere kanskje ser, og skulle gjerne hatt flere. Neida, joda! Over sengen har jeg et bilde fra IKEA som jeg er utrolig glad i. Jeg liker at det er svarhvit, og synes det passer veldig fint inn i rommet mitt.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg er utrolig fornøyd med pulten min, den er akkurat passe stor og har en veldig grei skuff som jeg kan legge en del ting i. Stolen er jeg spesielt fornøyd med, den er utrolig komfortabel og sitte i. Her sitter jeg ofte når jeg gjør lekser og blogger. Jeg bruker også pulten som et sminkebord, og sminker meg her hver eneste morgen. Det passer veldig fint med det store speilet også får jeg mye daglys fra vinduet, bedre enn det kan det vel ikke bli eller hva?

Processed with VSCO

Processed with VSCO
Processed with VSCO

Fra en annen vinkel får man øye på klesskapet mitt, eller jeg vil kanskje heller kanskje kalle det et "Walk in Closet". Før brukte det ikke å være åpent, det var et sånn vanlig innebygd skap med dører over hele. Jeg var veldig missfornøyd med det og syntes ikke det så noe fint ut, så i fjor hjalp mamma meg og rive ned de nederste dele av skapet. Jeg beholdt de øverste ettersom det er greit å ha litt lagringsplass, men byttet de stygge knaggene som var der før med noen søte diamantknagger. Alt i alt så er jeg utrolig fornøyd med det nå! Det er spesielt greit å ha det sånn åpent for da passer jeg alltid på å holde det ryddig hehe.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Fra den siste vinkelen, altså fra sengen min får man øye på både TVen og kosekroken min. Jeg utrolig fornøyd med TVen og synes det er veldig kjekt å kunne ligge i sengen mens jeg ser på den. Det blir mye Netflix her på meg gitt for å si det sånn hehe! Før hadde jeg bare et lite bord til å ha TVen på, men jeg syntes det ble litt rart i forhold til størrelsen på TVen, pluss at bordet var ganske lavt også. Nå har jeg denne avlange hyllen som jeg kan ha den på og det ser mye bedre ut spør du meg.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Til slutt ville jeg bare avslutte dette innlegget med noen nærmere bilder av det jeg vil kalle "kosekroken". Får å være helt ærlig sitter jeg ikke så mye her, men jeg trengte noe som kunne fylle opp den tomme plassen på rommet mitt og da passet denne stolen perfekt. Bestemoren min hadde den nede i stuen sin før, men hun hadde ikke plass til den da hun fikk seg ny sofa og da var jeg så heldig og få den. Over stolen har jeg også en hylle, og jeg er veldig fornøyd med hvordan disse tingene henger sammen.

Håper dere synes dette var et litt annerledes og gøy innlegg♥

Saturday outfit

 • 22.10.2016 kl. 15:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp Cubus

Skjørt H&M

Strømper H&M

Hei dere! Nå har besøket mitt reist tilbake til Arendal. Jeg har ikke noen spesielle planer for dagen annet enn å få gjort en del skolearbeid. Jeg fikk byttet fra fysikk til sosiologi denne uken og har derfor en del å lese meg opp i. Fysikken ble rett og slett for vanskelig for meg, jeg prøvde det ut en god stund, men trivdes virkelig ikke med det. Jeg har allerede begynt å lese litt på sosiologien og jeg synes det virker som et veldig gøy fag!

Dagens outfit er også innkjøpene min fra forrige helg da jeg var i Arendal. Jeg har lenge hat lyst på et skjørt som passer fint til høsten, og da jeg fant dette i army grønn (elsker den fargen) måtte jeg bare kjøpe det. Siden det er så kalt ute ville jeg også ha noen varme strømper som jeg kunne ha under. Jeg syntes disse var utrolig søte med dette mønstret som var på dem. Det ble selvfølgelig en turtleneck topp på meg også, kan virkelig ikke få nok av dem! Den passet jo veldig fint sammen med strømpen ettersom den var i samme farge.

Ønsker alle en kjempefin lørdag videre♥

En dag med disse to

 • 21.10.2016 kl. 23:50

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Sånn går det når du er på besøk hos kusine Camille...

Hei folkens! I dag har jeg hat fri fra skolen, noe som har vært utrolig deilig. Jeg elsker virkelig langhelger, føler det er lørdag nå liksom, men det er det jo ikke haha! Uansett, i går kveld tok både Fredrik og Sarah bussen hit til Kristiansand. De hadde også fri fra skolen i dag. Når man kommer på besøkt til kusine Camille, så skjer det en del for å si det sånn.

Vi har både vært på Sørlandssenret hvor det sånn "barnas dag" opplegg med mye Halloween ting osv, gått tur i skogen og badet i boblebadet. Hvis dere lurer, så var der jeg som sminket dem. Jeg er ikke akkurat kunstner, men synes de ble veldig kule! Senere på dagen kom også tante og en annen kusine av meg på besøk, og vi hadde en utrolig koselig pizzakveld♥

Noen andre som også har langhelg?

Jeg tok et valg

 • 18.10.2016 kl. 20:20

For ca. 3 måneder siden tok jeg et valg. Et valg som forandret synet på livet mitt til noe bedre. Det er seriøst et av de beste valgene jeg har tatt i mitt liv! Man kan selv ta dette valget og det er ikke noe man må gjøre, men det er likevel noe jeg synes flere burde gjøre. Det er et valg som nødvendigvis ikke passer for alle, men det passet perfekt for meg.

Jeg har blitt vegetarianer, eller det man kaller "pesco - vegetarianer" siden jeg forsatt spiser fisk. Før spiste jeg kun kylling når det kom til kjøtt (var det eneste jeg kunne tolerere), men nå har jeg kuttet dette ut helt også, og guess what? Jeg føler meg helt amaizing! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok dette valget. Jeg er mye mer fornøyd med meg selv og kroppen føles generelt bedre, både når det kommer til tanker og væremåte.

Dyr er noe jeg elsker og tanken på å spise de stakkarslige søte "små" skapningene gjør at jeg helt ærlig føler meg litt ekkel. Det har på en måte blitt en "byrde" som jeg har gått rundt å bært på. Sånn har jeg hatt det i alle år, og jeg har lenge vurdert om jeg skal bli en vegetarianer. Nå som jeg er det, slipper jeg å bære denne "byrden" på skulderen min. Det er noe som gjør at jeg føler meg mye friere. Jeg er helt ærlig litt stolt av meg selv også. Stolt av å gå forbi et dyr og vite at jeg er nesten like "uskyldig" som den, for det er jeg jo!

Nå er jeg er også med på å redde miljøet vårt. Det å spise kjøtt er faktisk veldig forurensende og dette er noe jeg tror mange ikke vet engang. Når vi først skal spise så mye kjøtt som vi gjør her i verden, så må vi jo ha en del av det. Selve kjøttproduksjonen er det som fører til et stort globalt problem. Visste dere at kuer slipper ut metan, noe som er 20 ganger så effektivt som CO2? 2 biler tilsvarer miljøutslippet til ei ku, dobbelt så forurensende altså! Tenk på det neste gang du spiser en hamburger. Jeg sier ikke at man skal slutte å spise kjøtt. For all del, gjør akkurat hva du vil, men det hadde vel ikke skadet å hatt en kjøttfri dag i uken?

Hvis alle mennesker kunne gjort en så liten ting som dette, ville vi sammen skapt en stor forskjell her i verden. Dette er noe jeg tror alle kan klare og jeg vil derfor oppfordre hver enkelt av dere til å bli med.

Processed with VSCO with a5 preset

❤❤❤

- Camille Pettersen

My weekend in Arendal

 • 16.10.2016 kl. 12:00

Hei folkens!

Først må jeg nesten bare forklare hvorfor jeg nesten ikke har blogget noe denne uken. Jeg har hat veldig mye å gjøre i forhold til skolen, og har rett og slett ikke hat tid. Denne uken har egentlig bare vært en skikkelig stress uke for min del. Uansett, tilbake til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Etter jeg hadde vært på skolen på fredag. reiste jeg og familien min bort til Arendal. Vi var først innom Sørlandssenteret og så litt, også kom vi fram på kvelden. Her overnattet vi hos tanten min i to netter, og vi gjorde masse gøy sammen♥

På lørdag ble det innflyttingsfest hos tante, dette var da hovedgrunnen til at vi reise bort. Før festen startet dro noen av oss en tur ned til byen. Jeg hadde så lyst til finne et fint skjørt nå til høsten. Jeg var jo på Sørlandssentret dagen før, men jeg fant ikke akkurat det jeg lette etter der. Det fant jeg heldigvis i går + en del andre ting som jeg har tenkt til å vise dere senere. Da vi var i byen var vi også innom Mcdonalds. Hvis du kjenner meg vet du at jeg virkelig ikke kan fordra denne spiseplassen (jeg spiser ikke kjøtt og tåler ikke hvetemel, sier kanskje litt), men mcflurryen der kan jeg tolerere. Den er så gooood! 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Her er Celina og jeg på vei hjem fra byen.

Etter vi hadde vært i byen, ble det ikke så lenge før jeg måte enda en tur ned dit. Jeg hadde selvfølgelig klart å kjøpe skjørtet mitt i feil størrelse, noe som var utrolig kjedelig. Celina og jeg gikk derfor ned sammen slik at jeg fikk byttet den. Da vi kom tilbake igjen startet inflyttingsfesten til tante. Jeg hadde det veldig moro, og det var spesielt gøy å se mye av familien min igjen! Det ble også masse god mat og kaker.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Bamsekaken over lagde jeg selv, men ikke fra bunnen av altså hehe.

Senere på kvelden fant Celina og jeg ut av vi ville ned til byen en tur (igjen...) Dette var tredje gangen denne dagen! Første var det for å se i byen, andre gangen var for å bytte det skjørtet og tredje gangen fordi vi bare ville ut å gjøre noe. Det er kjekt å gå rundt i Arendal da! Det er helt garantert en av de koseligste småbyene jeg vet om her på Sørlandet. På kveldene er det ekstra koselig, selv når det er iskald ute!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Bildet viser ikke det, men denne trappen er sykt bratt og ekkel å gå ned når man skal til byen.

Dette var da min oppsummering av helgen til til. Nå reiser jeg snart hjem igjen til Kristiansand. Denne helgen har som jeg skrev vært utrolig gøy. Jeg setter så pris på å kunne ha en familie som jeg kan reise bort til. Jeg har også en del familie i Ålesund som jeg virkelig lengter etter å besøke, så satser på at jeg kan besøke dem snart igjen også! Merker dette ble et veldig variert innlegg, men sånn går det når man har mye å dele.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Måtte bare avslutte dette innlegget med noen bilder av denne herlige katten.

Jeg håper alle har hat en fin helg og ønsker alle en fin dag videre♥

Why I love fall

 • 14.10.2016 kl. 22:30

Vi har vel alle noen ting vi liker  spesielt godt ved høsten. Det kan være alt fra de høstfargene på trærne til klær og sminke. Høsten er definitivt er årstid som jeg synes er utrolig fin og jeg har derfor tenke å dele 7 grunner til at jeg liker høsten. Kanskje dere kjenner dere igjen i noen av punktene her.

Turer i skogen

Høsten er definitivt den beste årstiden når det kommer til å gå tur, eller bare til å ta seg en liten løpetur . Den følelsen man får når man er ute i skogen er nesten helt magisk. Naturen er vakker og stemningen er utrolig god, for ikke å snakke lukten. Lukten av høst, den er frisk og deilig å puste inn. Jeg bare elsker det!

Processed with VSCO with a6 preset

Høstmoten

Det kommer så mye fint og nytt inn i butikken. Nå har man "lov" til å ta på seg de comfy klærne, samtidig som man ser kjempestilig ut. Jeg liker alt, skjerfene, de gode kosegenserne, kåpene og støvlettene. Det er helt garantert min favoritt årstid når det kommer til mote!

De fine høstfargene

Noe av det jeg synes er finest ved høsten er når trærne begynner å få disse fine varme fargene. Det gir meg en skikkelig god følelse. Jeg er veldig heldig som bor så nærme naturen og kan se disse vær eneste dag jeg går ut av døren min!

Processed with VSCO with a6 preset

Innekosen♥

Noe av det koselig jeg vet på en høstkveld, er pakke meg inn i et teppe og se på en god serie, mens det plasker ned ute. Kanskje også med noe godt og varmt å drikke eller spise. Jeg setter så mye mer pris på denne innekosen, spesielt nå som det også har begynt å bli fort kaldere og mørkt på kveldene.

Lage god mat

På høsten føler jeg at jeg får tid til mye mer, og det gjelder akkurat dette med å lage mat også. Jeg buker mer tid på lage god mat til meg selv og jeg lager ofte (noen ganger) middag for familien min. Det er noe jeg faktisk trives veldig godt med også! Nå er jeg er ikke den flinkeste på kjøkkenet, men jeg får da til noe haha.

Processed with VSCO with a6 preset

Gode treningsrutiner

Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn får jeg alltid tid til å trene mer på høsten. Selv om jeg har mye å gjøre på skolen, klarer jeg å få plass til en treningsøkt. Jeg kommer inn i et slags treningsmodus og jeg for mye mer overskudd, noe som jeg også finner veldig positivt!

Halloween og jul nærmer seg

Det å ha noe å se frem til er alltid like gøy. Halloween er rett rundt hjørnet nå, men før vi vet ordet av det kommer også julaften. Jeg merker allerede at jeg begynner å glede bare av å skrive det ned.

Processed with VSCO with a6 preset

Hva synes dere er fint med høsten?

Danmark haul

 • 09.10.2016 kl. 20:14

Hei dere♥

Kom nettopp hjem fra treningssentret. Jeg har ikke fått trent der på en stund siden jeg har vært syk. Celina (søsteren min) og jeg var å trente sammen. Jeg fikk trent en del styrke, noe som jeg virkelig har lengtet etter å gjøre. Nå er jeg veldig støl, men det var deilig å få det unnagjort. Hele dagen min har ellers ikke gått til noe annet enn skolearbeid og pugging av prøver. I morgen begynner jo skolen igjen, denne høstferien har gått utrolig fort, eller hva?

Tilbake til det dette innlegget egentlig skulle handle om. I dag kom jeg på at jeg har glemt å vise dere innkjøpene min fra Danmark. Under ser dere noen av innkjøpene. Jeg valgte å ikke ta bilde av alt siden en del av innkjøpene var til mamma og Celina. Jeg kjøpte blant annet mye såpe, godteri og sånt til dem. Celina fikk seg blant annet noen fine plagg. Til meg kjøpte jeg også noen skolesaker, jeg trengte virkelig en større matboks!

Processed with VSCO

Genser Weekday

Processed with VSCO

Shampoo Moroccanoil

Processed with VSCO

Topp Weekday (elsker denne butikken)

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Duftlys en søt liten butikk i Løkken

Processed with VSCO

Som dere ser over var det ikke akkurat lille handelen...

Håper alle har hatt en amaizing høstferie og har kost seg maks. Min har vært kjempefin♥

Through my eyes

 • 08.10.2016 kl. 18:32

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Btw, jeg har ikke på meg noe sminke på det siste bildet :)

Hei dere♥ I dag har jeg holdt på med en del skolearbeid ettersom jeg har to prøver nå rett etter høstferien. Etter jeg hadde holdt på med det en god stund, fant jeg ut at jeg ville ut og gjøre ett eller annet. Så i dag ble det derfor en liten utflukt på meg. Jeg gikk opp til Øyliheia, som er et lite utsiktpunkt ikke så langt fra der jeg bor. Hele turen ble ikke så mye lengre enn 3 km, men jeg synes det var deilig bare å komme seg ut. Alene i skogen, frisk luft, musikk i ørene og en utrolig fin utsikt. Kan ikke få det så mye bedre enn det, eller hva?

Jeg merker at det begynner å bli kaldere ute, jeg hadde både på meg votter, pannebånd og ullgenser da jeg var ute i ste. Frøys i hvert fall ikke for å si det sånn! Kom nesten nettopp hjem fra denne turen og nå blir det snart tacokveld med familien. Elsker taco, det er helt garantert en "all time favorites" hos meg. I morgen må jeg også gjøre en del skolearbeid, men ellers skal jeg bare slappe av å gjøre meg klar for skolen igjen.

Håper alle nyter de siste dagene i høstferien sin♥

Denim and orange for this fall

 • 07.10.2016 kl. 15:06

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Genser Vero Moda // Jeans Dr. Demin  // Hvite sko Converse // Jakke Dongrijakke?

Bare en liten outfit på en kjedelig dag i høstferien♥

Jacuzzi "date"

 • 06.10.2016 kl. 21:00

Hei hei!

Nå er jeg tilbake igjen fra Danmark. Siste dagen i Danmark gjorde jeg egentlig ikke noe spesielt. Familien min og jeg holdt oss egentlig bare på feriecentret også var vi en liten tur til Løkken (en liten by) og dro på cafe. Gårsdagen gikk for det meste bare til hjemreisen, så jeg hadde ikke akkurat så mye å blogge om. Uansett, så har jeg hat fire utrolige flotte dager med familien min♥ Det var spesielt koselig å tilbringe mye tid sammen med fetterne mine og kusinen min som alle er en del år yngre enn meg. Jeg følte meg nesten litt som er barn igjen, heheh neida. Joda!

I dag har jeg vært med Sanna, en veldig god venn av meg som jeg har kjent i snart 10 år. Shit, that`s a loooong time! Vi var først å trente sammen, så dro vi på Sørlandssentret. Her fikk jeg kjøpt meg en ny øyebrynspenn fra NYX (favoritten) som jeg virkelig trengte ettersom jeg gikk tom for min gamle. Senere ble boblebad eller jacuzzi som det egentlig kalles, på oss. Det var sykt digg og himmelen var sååå fin!

Processed with VSCO with tk preset

Processed with VSCO with tk preset

Processed with VSCO with tk preset

Processed with VSCO with tk preset

Hva Sanna holdt på med på det siste bilde her, er et veldig godt spørsmål...

Resten av kvelden min skal bare gå til å slappe av, håper alle koser seg i høstferien♥

Sunset at Grønhøy strand

 • 03.10.2016 kl. 21:40

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Fredrik skal alltid snike seg inn på bildene haha♥

Hei folkens! Jeg har det veldig fint sammen med familien min her i Danmark. I dag har vært en utrolig produktiv dag. Først dro vi til Ålborg, mens de andre var i dyreparken, tok meg og bestemor oss en tur til byen. Her shoppet vi masse og jeg fant meg blant annet noen fine plagg. Vi var både på Stabucks og en annen cafe hvor de hadde verdens beste ananassorbe! Etter byturen kjørte meg og bestemor til Bilka hvor vi møte de andre. Vi gikk først og spiste middag på Jensens Bøffhus, her er jeg alltid når jeg er i Danmark! Det er veldig god mat der. Deretter ble det shopping på Bilka, og så gikk turen tilbake til feriecenteret.

Da vi kom tilbake igjen løp Fredrik, tanten min og jeg ned på stranden for å ta disse bildene før det ble mørkt. Det var så fint der, og solnedgang var bare helt amaizing! Nå sitter vi inne på feriehuset, slapper av og gjør oss klar for en ny dag i morgen. Planene for morgendagen er ikke helt bestemt enda, men vi finner nok på noe gøy!

Håper alle har hat en fin start på uken, ferie eller ikke♥

Grønhøy strand

 • 02.10.2016 kl. 20:10

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetCamille: "Prøv å se litt kule ut på bilde da!" hehe♥

Hola! Nå sitter jeg inne på feriehuset vårt her i Danmark. Vi bor på Grønhøy strand feriecenter og her skal vi overnatte 3 netter. Denne dagen har vært utrolig lang, men gøy! Jeg sto opp kl. 5 i dag tidelig, så det sier kanskje litt. Vi reiste med båten og var fremme allerede i 12 tiden, stedet vi bor ligger ganske langt nord i Danmark så det ble ikke lange bilturen. I dag har vi egentlig bare holdt oss her ved feriecentret og har hat det veldig koselig som dere kanskje ser på bildene. I morgen blir det Ålborg og Bilka, også håper jeg vi får tid til en tur ned til stranden senere på dagen, jeg har lyst til å ta en del bilder der.

Ønsker alle en fin kveld videre♥

Ting som gjør meg glad

 • 02.10.2016 kl. 12:00

Kattene mine 

Er det en ting som lyser opp dagen min, så er det kattene mine. Jeg har fire katter som er utrolig herlige, unike og spesielle på hver sin måte. De får meg til å smile og le hver eneste dag!

Når rommet mitt er ryddig

Selv om det er utrolig kjedelig å rydde, synes jeg det er verdt det. Jeg elsker den følelsen jeg får når rommer mitt er helt ryddig, ahh den er helt amaizing! Dette er en grunn til at jeg rer opp sengen min hver eneste morgen.

Processed with VSCO with a5 preset

Ligge i sengen å se på Netflix

Hvis jeg har hat en sliten og stressende dag, er det regne terapien for meg på kvelden, haha! Jeg er skikkelig hekta på en del serier nå for tiden og gleder meg til det kommer nye sesonger.

Løpe i skogen

Noe av det beste jeg vet når jeg når jeg vil ha en "pause fra hverdagen," er en joggetur i skogen. Det trenger nødvendigvis ikke å være i skogen, men jeg foretrekker helst det. Den følelsen jeg får etter en joggetur er helt utrolig!

Processed with VSCO with f2 preset

Gode hårdager

Er det en ting som virkelig gjør meg glad, så er det gode hådager. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn blir dagen min 100 % bedre når håret mitt er akkurat slik jeg vil ha det.

Tidlige morgener

Jeg elsker å stå opp tidelig om morgenen og spise en god å lang frokost mens jeg ser på TV. For ikke å snakke om soloppgangen, den er så fin og gir meg en skikkelig god følelse på morgenen.

Å være med familien

Jeg er et skikkelig familiemenneske som elsker å tilbringe mye tid sammen med familien. Det vet dere sikkert hvis dere har fulgt bloggen min en stund. Jeg er jo med dem nesten hver eneste helg, hehe♥

Kjøre bil (øvelseskjøring)

Jeg synes det er utrolig gøy å kjøre, det er noe jeg slapper veldig godt av med også. Bilturer generelt blir mye gøyere når jeg selv er sjåføren!

Processed with VSCO

Skrive blogginlegg

Jeg elsker å blogge, det er virkelig noe jeg brenner for og synes er utrolig gøy. For meg har det blitt en liten hobby rett og slett, det noe jeg kan sette meg ned med når jeg kjeder meg.

Tacofredager

Taco er min favoritt når det kommer til mat og fredag er den beste dagen i uken (ofc), så denne måtte bli med på listen min.

Processed with VSCO with a5 preset

Når folk smiler tilbake

Hvis folk smiler tilbake til meg, eller smiler til meg først (trenger nødvendigvis ikke være personer jeg kjenner så godt) blir jeg utrolig glad. Det er rart hvor mye en så liten ting som et smil kan gjøre egentlig, eller hva?

Funny moments

Hvis jeg skal nevne et av disse punktene her som gjør meg mest glad, så er det akkurat denne. Det er alltid gøy å ha noen morsomme minner å se tilbake på synes jeg!

Processed with VSCO with a5 preset

Gode karakterer

Når jeg har brukt utrolig mye tid på å øve til en prøve og faktisk for igjen for det, blir jeg utrolig fornøyd. Da har jeg en grunn til å være stolt av meg selv synes jeg.

Ferie, helger og reising

Hallo hvem liker ikke ferier, helger og reising? Det gjør i hvert fall ikke jeg, haha. Jeg elsker å reise når jeg har ferie, spesielt til nye destinasjoner, men også til plasser jeg har vært før som Arendal og Ålesund hvor jeg har familie♥

Processed with VSCO with a5 preset

Vaniljeis og mørk sjokolade

Trenger jeg å si noe mer? Dette er seriøst noe av det beste jeg kan få når det kommer til desserter og godteri. Ingen ting slår disse to tingene altså.

Alt som er babyrosa

Alt som er i fargen babyrosa gjør meg glad, så beklager hvis dere ser meg med mye med klær i denne fargen. Hehe, jeg kan bare ikke få nok av denne fargen!

Processed with VSCO with a5 preset

Hva er det som gjør dere glad?

Cozy for fall

 • 01.10.2016 kl. 20:00

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Hver gang jeg skal ta bloggbilder kommer denne lille skjønningen forbi♥

Nå som høsten er her og det endelig har begynner å bli litt kaldere, synes jeg der er utrolig deilig å ta på meg kosegensere. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes høsten er den fineste årstiden når det kommer det klær og sånt. Jeg skal definitivt finne meg noen fine høstplagg når jeg er i Danmark! Jeg er nesten ferdigpakket og klar for og reise nå. Tipper jeg må stå opp rundt halv 6 i morgen tidelig, så det kommer til å bli en lang dag. Kan ikke akkurat si at jeg har reisefeber, for jeg føler jeg er i Danmark hele tiden hehe, men jeg gleder meg veldig til å se både kusinen min og fetterne mine i morgen!

Hva er deres favoritt årstid når det kommer til klær?

New hair and shoes

 • 01.10.2016 kl. 15:00

Hola!

Nå er det endelig høstferie og i morgen reiser jeg til Danmark med familien. Det kommer til å bli veldig koselig♥ Vi skal være dere i fire netter og er tilbake igjen på onsdagen. De to siste dagene (ukene egentlig) nå før ferien har vært veldig stress med både prøver og innleveringer. I går hadde jeg skrevet en norskstil, fristen var kl. 23.55 i natt og jeg rakk akkurat og levere den kl. 23.54 haha! Jeg er vanligvis ikke den personen som leverer ting i siste liten, men siden jeg har vært syk så ble den sånn denne gangen.

Selv om jeg har noen prøver rett etter høstferien og må pugge en del, skal jeg ikke ta med meg noen bøker til Danmark i morgen. Jeg har bestemt meg for å koble helt ut, og ikke tenke på skole disse dagene. Det er noe i hvert fall jeg synes er veldig viktig å gjøre av og til. Jeg har lyst til å bruke litt tid på bloggen min når jeg er der nede, og få tatt en del bilder! Det er min måte å "koble ut" på når jeg først skal slappe av hehe.

I dag ble jeg litt ny på håret. I det siste har jeg klippet det litt kortere ettersom jeg føler at jeg kler det litt bedre. Det er ikke den store forskjellen som dere kanskje ser på bildene, men det er en liten forvandling. Jeg er en sånn person som blir fort lei av det gamle og alltid har lyst til å prøve noe nytt, og denne gangen passet det bare å klippe håret litt. Takk til mamma som alltid tar seg tid til å klippe meg, hehe♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Her om dagen mottok jeg også disse skoene fra Zalando, og jeg er utrolig fornøyd med dem! Jeg tok de i en størrelse større enn jeg bruker ettersom det sto at vi litt små i størrelsen, og de passet perfekt. De kunne virkelig ikke vært bedre på! Det er en litt nyere versjon av de klassiske Coneveresene. Forskjellen er bare at disse er helt hvite, og det var akkurat slike sko jeg hadde lyst på.

Hva foretrekker dere, langt eller kort hår?

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no