hits

Autumn is coming!

  • 12.09.2017 kl. 19:30

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

🍃🍁🍂Today`s autumn inspired outfit🍃🍁🍂

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jakke og topp fra ONLY // Jeans fra Dr.Demin // Sko fra ? (usikker) // Øredobber fra SNÖ // Smykke fra Mestergull

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Hei dere♥ Det har bokstavelig talt pøst og bøttet ned her på Sørlandet de siste dagene. Heldigvis har det vært litt sol og opphold i dag. Egentlig synes jeg det er litt koselig når det regner, spesielt når du ikke har noen andre planer enn å bare slappe av hjemme en kveld. Regnet er også et tegn på at vi har kommet inn i høstmånedene. Det er faktisk mye jeg liker med høsten, alt fra mote, natur og mat. Det tenkte jeg å lage et eget innlegg om snart!

Apropo valget i går kveld. Jeg hadde tenkt til å holde meg våken til kl. 12 for å få med meg det endelige resultatet, men selvfølgelig klarte jeg ikke å holde meg våken (typisk meg, hehe). Jeg er vant til å legge meg noe mellom 10 og 11, og det gjorde jeg også i går. Det første jeg gjorde da jeg våknet i dag tidlig, var selvfølgelig å sjekke resultatet. Om jeg er fornøyd? Nja, for å være helt ærlig ikke helt. Jeg finner meg noe mitt i mellom av alle partiene og jeg tror verken jeg hadde blitt helt fornøyd med det ene eller det andre..

Ønsker dere alle en fin kveld videre

🌸Camille

Utrolig hvor mye et nytt sengsett kan gjøre!

  • 03.09.2017 kl. 19:00

Hei dere Som jeg nevnte på bloggen i går, fant jeg endelig et sengesett som passet inn på rommet mitt. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg synes i hvert fall det er utrolig gøy å kjøpe nytt sengesett til sengen min. Spesielt ettersom dette er noe jeg ikke kjøper så ofte. (Haha, er ikke akkurat det gøyeste å bruke penger på!) Da blir det ekstra gøy når jeg først får meg et nytt sengesett! Jeg synes dette sengesettet virkelig "frisket" opp soverommet mitt og ga det en liten forandring. Det var nettopp det jeg trenge også.

Mitt forrige sengesett var hvitt, så jeg hadde lyst på noe farge på det nye! Selvfølgelig måtte jeg finne noe som var pastell rosa, my favorite color♥ Denne fargen går igjen i hele soverommet mitt og jeg ville derfor ha et sengesett med et hint av denne fargen. Jeg synes også dette mønsteret er utrolig søtt! Alt i alt så er jeg veldig fornøyd. Sengesettet er i sateng (det er vel det som ikke krøller seg så mye) og jeg fant det på Princess. Det kostet egentlig 599 kr, men jeg fikk det til 300 kr ettersom det var halv pris på alle satengsengesett.

In love with my new pastell pink bedding!

Synes du det er gøy med nytt sengesett?

🌸Camille

Når ble vi egentlig så avhengige av mobilen?

  • 01.09.2017 kl. 20:35

Hei dere♥ Her om dagen var jeg på loftet for å lete etter noe. Mens jeg lette kom jeg over alle mobilene som jeg har hatt tidligere. Jeg fikk helt sjokk da jeg først så dem. For det første så trodde jeg de var mye større en som så, i hvert fall etter det jeg husket, men nei jeg tok helt feil. Jeg visste at de var mindre en de mobilene man får tak i den dag i dag, men ikke at de var så små! Nå har jeg ikke sett disse mobilene på åresvis, så jeg hadde vel bare glemt helt bort hvordan de så ut!

En annen ting jeg også la spesielt merke til, er hvor tunge og kompakte de er. Det er litt rart, men selv om mobilene har blitt mye større, så har de ikke blitt noe tyngre en det de var før, da vil jeg heller si mange har blitt enda lettere. Sykt rart å tenke på egentlig. Noe som også er veldig rart er at på de første mobilene man fikk tak i da jeg var liten, kunne man kunne man kun ringe og sende melding med. Var man heldig hadde man også et lite kamera på baksiden, men om det tok bra bilder er et helt annet spørsmål haha. Hvis dere lurer, nei bildene ble lang i fra bra!

Her ser dere mobilene i rekkefølge, dere ser vel selv hvem som er nyest og eldst?

Tenk dette, før hadde man i man ikke Internett, apper (sosiale medier), et bra kamera, gps og alt det andre som vi har på mobilen nå. Den første mobilen jeg fikk, hadde jeg ikke et eneste spill på engang og jeg kunne ikke ned et spill i det hele tatt! Jeg husker godt den neste mobilen jeg fikk, for den kunne jeg ha et spill på. Det var helt utrolig å kunne ha et spill mobilen den gangen, nå er det helt vanlig og man kan laste ned så mange gratis spill/ apper som man vil! Det er nesten skremmende hvor fort teknologien har utviklet seg. Jeg gikk i  4. Klasse da jeg fikk min første mobil. Jeg var altså 10 år gammel og det er helt utrolig hvordan mobilen har utviklet seg på bare disse 8 årene.

På noen måter synes jeg denne mobilutviklingen er positiv, men på andre måter faktisk ikke. Jeg føler vi, inkludert meg selv, har blitt alt for opptatt av mobilen. Hvor en vi går ser vi andre folk som stirrer inn i skjermen.  Enten et er på en Café sammen med en venninne, i lunsjen på jobben/ skolen eller når du sitter i busen. Mobilen ser du bokstavelig talt overalt. Hva skjedde med å være til stede og ha en fin samtale med de som er rundt deg? Når tok denne mobilavhengigheten overhånd?

Til deg som ikke opplevde denne voldsomme mobilutviklingen. Her har du "mursteinene" som vi brukte i "gamledager":

Mobilen i seg selv har blitt en egen liten verden og vi glemmer fort at det finnes en virkelig verden bak skjermen også. Det er lett å føle seg "slukt" inn i denne "mobilverdenen". Vi satt ikke med hodet vårt så mye i denne skjermen før, så hvorfor gjør vi det så ofte nå? Jeg tror svaret på dette er da mobilene gikk fra å bare være en mobil, til å bli en datamaskin med et innebygget kamera og gps. Det er ikke rart vi sjekker mobilen hele tiden når vi har så mange ting å holde styr på. Vi vil ikke gå glipp alt som skjer i "mobilverdenen" heller (nå tenker jeg spesielt på sosiale medier). Vi må holde oss oppdaterte på alt som skjer til en hver tid!

Hva kan vi gjøre med dette, for vi vel leve i den virkelige verden også? Vi må kunne sitte i bussen og snakke med hverandre i stedet for å sitte hver for oss med ansiktet i skjermen. Vi må kunne prate med hverandre i lunsjen på skolen/ jobben uten at noen drar fram mobilen sin. Vi må kunne sitte på en Cafe eller restaurant og nyte maten sammen med de rundt deg isteden for å ta bilde av maten og stresse med å få lagt det ut. Til slutt vi må ikke føle at vi trenger å sjekke mobilen, vi kan vente med å sjekke den til vi er ferdig med det vi skulle den dagen.

Jeg så en veldig interessant video på YouTube, nå husker jeg ikke hva denne videoen het, men den handlet om en jente som hadde en slik mobil som man bare kan ringe og sende melding med. Hun ble ofte sett på litt annerledes på grunn av dette, men det brydde hun seg ikke om. Tvert i mot så ble hun faktisk mer inspirert til å forsette med det hun holdt på meg. Hun var en veldig kreativ og fantasifull person, og fikk mer tid til å utvikle talentene sine når hun ikke hadde det "maset" utenfra som alle oss med mobil har i en viss grad. 

Jeg ble faktisk litt inspirert av henne og det fikk meg til å tenke litt. Du trenger ikke å ha så mange apper på mobilen din. Jeg er blogger og bruker derfor en del tid på mobilen til å redigere bilder, skive notater og oppdatere Instagram. Selv om jeg gjør alle disse tingene klarer jeg å være vekke fra mobilen min. Jeg bruker f.eks. ikke apper som Snapchat, Twitter, Tumbler, Pinterest og Spotify. Når det kommer til sosiale medier bruker jeg kun tre: Instagram, Facebook og blogg.no. Poenget mitt er at du trenger ikke å føle at du må være aktiv på alle sosial medier, finn heler noen du liker og kutt ut resten. Gjør du det så vil du ikke føle at du må sjekke mobilen din like ofte.

Dette var bare et lite tips fra meg, du trenger ikke å ta i mot tipset over. Det er helt opp til deg selvfølgelig, men jeg synes uansett det er viktig å tenke over hvor mange sosiale medier vi egentlig tenger å ha på mobilen. Du vil kanskje føle at du går glipp av noe viss du kvitter deg med noen sosial medier, sånn som meg som ikke bruker Snapchat for eksempel, men hva så? Du vil vel heller være til stede i den virkelige verden en å føle deg slukt inn i denne "mobilverdenen"? Det er mye vi kan gjøre for å bli flinkere til å la være å sjekke mobilen vår, og en av dem er som jeg nevnte over her et sted, rett og slett bare vente med å sjekke mobilen til du komme igjen. Jeg skjønner ikke hvorfor vi er må være så utålmodige. Her kan jeg selv bli flinkere, og jeg håper vi sammen kan hjelpe hverandre med å komme oss ut av denne "mobilverdenen" og bli de som tar det første skrittet i riktig retning.

🌸Camille

Camille Pettersen

Tusen takk for at du tok deg turen innom! På min blogg kan du lese om mote, mer personlige innlegg og min store glede for natur og foto♥️ Jeg er en jente med mange tanker om litt av hvert, og miljø og dyrevelferd er en av mine hjertesaker♥️

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no