hits

Verdens beste lillesøster

 • 29.09.2016 kl. 21:50

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


Denne T-skjorten (fra Gina Tricot) fikk jeg av søsteren min i dag♥

Hei dere♥ Long time no see! Sist jeg oppdaterte bloggen min tror jeg var på lørdag da jeg skulle til Arendal. Jeg overnattet hos tanten min og vi hadde en utrolig koselig tacokveld. Det var spesielt gøy å se kusinen min Sarah igjen. Grunnen til at jeg ikke har gitt fra meg noen lyd, er rett og slett siden jeg har hatt en skikkelig kjip uke. 


Jeg hadde vært skikkelig forkjølet i to uker, og på tirsdag ble jeg så dårlig at jeg måtte gå hjem fra skolen. Jeg tok meg derfor en tur til legevakten, var helt sikkert på at det bare var noe virus, men så viste seg faktisk å være bihulebetennelse. Jeg har derfor holdt meg hjemme noen dager, det nytter bare ikke å gå på skolen når verken hodet eller koppen henger med. Nå går jeg på penselin og jeg krysser fingrene på at jeg føler meg bedre snart. Det er bare i morgen igjen og så er det høstferie wihi! Må bare få unnagjort matteprøven i moren og en del skolearbeid nå til helgen. Etter der skal jeg virkelig bare slappe av.

Jeg reiser til Danmark på søndag, og satser på at formen min er god nok til da♥

Tegn på at din katt liker deg

 • 24.09.2016 kl. 13:54

Katten din gjør mange rare ting for å vise at den elsker deg. Jeg har selv 4 katter som jeg har vokst opp meg, og etter alle disse årene har jeg fått en del erfaring. Jeg har derfor tenkt å dele med dere 7 "tegn på at din katt liker deg". Håper dere finner dette innlegget litt morsomt, og at dere kanskje kjenner dere igjen i noen av disse punktene, hvis dere selv har en katt.

Stryker hodet sitt mot benene dine: Det er noe med katter og det å legge igjen sin duft, de vil på en måte markere sitt "territorium" og da inkluderer det deg også.

Setter seg på tingene dine: Når man ser på TV og katten din legger seg på fjernkontrollen, så er det rett og slett et tegn på at den er sjalu og vil ha din oppmerksomhet. Katten din gjør ofte dette når den vil bli kost med.

Tisser på tingene dine: Dette har ikke noe med oppmerksomhet og gjøre, men er en måte katten lindrer angst på. Når man får noe nytt i boligen, så vil det bli en ukjent duft for katten og den vil rett og slett føle seg utrygg. Det er derfor katten tisser på ting, det roer nervene til katten.

Processed with VSCO

Legger seg på ryggen med beina ut: Mange vil tro at den gjør det for å bli kost, men det er egentlig ikke det katten prøver å få fram. Når katten ligger i denne posisjonen er den på sitt mest sårbare. Så når katten viser magen sin til deg, betyr det at den respekterer deg og stoler 100 % på deg.

Vasker seg foran deg: Katten gjør ikke dette for andre dyr eller mennesker, så det at den gjør det er egentlig litt rart. Når katten din gjør dette betyr det faktisk bare at den er veldig glad i deg.

Processed with VSCO

Katten prater til deg: Dette er også en måte katten prøver å fange din oppmerksomhet på. Katter kan være veldig selskapssyke til tider og mjauing er en metode den ofte tar i bruk for å fange din oppmerksomhet.

Knar deg med potene sine: Det er noe av det mest uskyldige en katt kan finne på å gjøre. Forklaringen på dette har noe med da katten var katteunge å gjøre. De brukte å kna på moren sinn når de ville ha mer melk. Det er ikke noe spesiell grunn til at de gjør det som voksne også, med de gjør det likevel.

Processed with VSCO

Håper dere likte innlegget. Nå er jeg på vei til Arendal, snakkes♥

Null hull

 • 23.09.2016 kl. 18:46

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Hilsen fra en fornøyd jente!

Hei dere♥ Som overskriften kanskje avslører har jeg vært hos tannlegen i dag. Det gikk veldig fint! Jeg hadde ingen hull (heldigvis), men jeg må tilbake igjen for å fylle på en tann. Jeg har unormalt dype "groper" i tennene mine, og jeg får lett hull på grunn av det. Det er derfor jeg må fylle de opp. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor så mange (sånn generelt sett) er redd for tannlegen. Det er jo ikke akkurat farlig. Må si jeg var litt redd før da jeg var liten, men da var jeg egentlig redd for ganske mye. Haha! Nå er jeg ikke så redd, men synes forsatt det er litt sånn skummelt.

Uansett, nå har jeg fått besøk av fetterne mine og onkelen min fra Arendal, så resten av kvelden skal vi bare kose oss. I morgen går turen bortover til Arendal, som jeg skrev her på bloggen i går. Tidligere på bloggen skrev jeg forresten at jeg kanskje skulle en tur til Danmark i høstferien. Nå er det helt sikkert og turen er bestilt! Det blir en liten jentetur med familien, og fetterne mine blir også med. Gleder meg masse♥ Nå er det jo bare 2 uker til høstferien, woho!

Noen andre som gleder seg til høstferien?

Gråpus og meg

 • 22.09.2016 kl. 19:50

Topp Gina Tricot

Lyse jeans Gina Tricot

Gråpus Tassi, skjønningen♥

Hei dere! Denne uken har vært en liten nedtur for min del. Jeg har selvfølgelig klart å ta på meg denne influensaen som går nå for tiden. Nå har jeg vært syk i snart en uke og jeg begynner å bli skikkelig lei. Det var to timer jeg måtte holde meg hjemme, men ellers har  jeg vært på skolen alle dagene denne uken (skal i morgen også). Jeg må jo nesten det på grunn av fraværsgrensen. Det har vært veldig vanskelig å konsentrere seg, og jeg kan ikke akkurat si at det gikk sånn kjempebra på de to prøvene jeg hadde denne uken. Hodet mitt henger virkelig ikke på grep, og jeg føler meg konstant sliten. Når jeg går til og fra skolen puster jeg seriøst like tungt som en 80 åring som løper maraton, haha! Nå er det bare å holde ut morgendagen på skolen også skal jeg virkelig bare slappe av.

Det å være syk er utrolig kjedelig, jeg føler liksom ikke at jeg får noe ut av dagen. Noen andre som tenker det samme? Uansett, tilbake til noe mer positivt. I morgen får jeg besøk av fetterne mine og onkelen min fra Arendal, noe som kommer til å bli veldig gøy! Og på lørdag reiser jeg til Arendal med familien. Vi skal overnatte hos tanten min fra lørdagen til søndagen. Gleder meg veldig til å se kusinen min Sarah igjen. Jeg tror vi skal lage noe god mat og bare kose oss♥ Så denne helgen har jeg en del å se fram til med andre ord.

Noen andre enn meg som også har fått influensa?

Ny serie! Camille tester...

 • 20.09.2016 kl. 19:00

Processed with VSCO

Clear Improvment masken fra ORGINS

Hei folkens! Nå har jeg bestemt meg for å lage en ny liten serie her på bloggen. Jeg kommer til å teste nye produkter som jeg aldri har prøvd før. Alle produkter har jeg selv betalt for og det kommer bare til å bli mine helt ærlige meninger om de. Jeg tror dette kommer til å bli veldig gøy, elsker å prøve nye ting! Denne gangen er det en maske som egentlig er beregnet for uren hud. Jeg har ikke akkurat så uren hud fra før av, men jeg noen små utslett og litt oljete hud i pannen.

Processed with VSCO

Step 1: Først fjernet jeg alt av hudsminke (ofc), deretter påførte jeg masken. Den var veldig enkel å påføre og ikke spesielt klissete. Selvfølgelig ble det litt griste, men det må man jo regne med egentlig. Fargen virker litt skremmende, jeg hadde aldri prøvd noe lignende før. Jeg er egentlig mest vant til slike "peel off" masker, men denne masken kan man ikke dra av og må fjernes med vann.

Processed with VSCO

Step 2: Da jeg hadde fått på meg masken, måtte jeg ventet i ca 10 minutter før jeg kunne ta den av. Mens jeg ventet, merket jeg at fjeset mitt begynte å bli veldig stivt, det var nesten litt ekkelt. Det gjordet ikke vondt da, men jeg kunne verken smile eller le. Haha, bleklager hvis jeg ser litt sur ut på de siste bildene (Det var jeg altså ikke!) Det var meningen at masken skulle spekke litt opp når den tørket, og det gjorde den. Så når masken ikke var fuktig lengre fjernet jeg den lett med litt lunket vann. Igjen så må jeg si at det var litt griste og fjerne den også.

Processed with VSCO

Under prosessen: Synes jeg så litt ut som et monster her. Haha!

For å være helt ærlig så kan jeg ikke si at jeg ble spesielt begeistret for denne masken. Den gjorde huden utrolig myk, og hunden min føltes ikke så oljete ut lengre etterpå. Uansett, føler jeg ikke denne masken gjorde noe med huden min på langt sikt. Jeg prøvde masken på søndag og allerede nå føles ikke hunden så myk lengre. Hunden min har også blitt litt oljete igjen. Man kan bruke masken en gang i uka (ikke oftere!), så jeg tror jeg skal gi den et par nye sjanser. Da skal jeg også bruke litt mer produkt og kanskje ha på den på litt lengre. Hvis den faller bedre i smak, kommer jeg til å anbefale den♥

Har dere prøvd denne masken før?

Purchases from Saturday

 • 19.09.2016 kl. 16:08

Topp Gina Tricot

Processed with VSCO with a5 preset

Maske Kicks

Processed with VSCO with a5 preset

Turtleneck Gina Tricot

Processed with VSCO with a5 preset

Posters Upstairs

Hva synes dere om innkjøpene?
 

Turtleneck sweather

 • 18.09.2016 kl. 12:36

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Turtleneck Gina Tricot

Hola♥ I dag våknet jeg opp til et flott vær, og da fikk jeg skikkelig lyst til å ta en del bloggbilder. Bestemor ble fotografen, ettersom hun var den eneste hjemme som kunne ta bilder av meg. Med tanke på at hun ikke er så flink med sånne digitale greier, så synes jeg hun begynner å få dreisen på det å ta bilder altså, hehe. Tusen takk bestemor (hvis du tar deg tid til å lese dette). Jeg våknet opp kl. 7 i dag (Ja, på en søndag!), og klarte bare ikke å sove lenger. Hva skjer med meg? Skjønner virkelig ikke hvor jeg får alt overskuddet mitt fra. Jeg legger meg ikke superseint da, men jeg legger meg ikke akkurat tidelig heller, så dette er egentlig litt rart. Jeg klager ikke altså, men det er ikke alltid så gøy å stå opp timevis før andre bruker å stå opp, hvis dere skjønner hva jeg mener.

I går var jeg på Sørlandssenteret med onkelen og bestemoren min. Vi gikk på Cafe sammen, noe som var veldig koselig♥ Waye`s Coffee as always, bestiller alltid frappuccino når jeg er der, den er så god! Jeg var også rundt å så en del og plukket opp et par ting som jeg har tenkt å vise dere på bloggen min i morgen. Det ble ikke allverdens av shopping, men del ble noen få ting som jeg er utrolig fornøyd med. På bildet har jeg på et av innkjøpene mine, gleder meg til å vise dere resten i morgen♥ Personlig så liker jeg innkjøps/outfits innlegg veldig godt, spesielt når jeg leser andre sine blogger. Jeg liker selvfølgelig andre type innlegg også, men akkurat dette faller alltid i god smak hos meg.

Hva slags blogginnlegg synes dere er gøy å lese?

Outfit : So simple

 • 16.09.2016 kl. 20:42

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Skjorte ONLY

Bukse Gina Tricot

Sneakers Converse

Hei folkens! Vi tok bilde på skolen i dag og dette var det jeg hadde på meg. Veldig classy og simpel, men det er sånn jeg liker det! Denne uka har gått utrolig fort, følte det var helg i går liksom! Det gjør meg egentlig ikke noe altså, hehe. Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen, annet enn å øve litt til tyskprøven jeg skal ha på mandag. Tysk grammatikk er ikke akkurat det gøyeste å øve på, men jeg må bare komme meg i gjennom det. Jeg føler meg ganske trygg på det meste da, så jeg tror denne prøven kommer til å gå fint!

Apropo været. Nå har vi vært utrolig heldig de siste dagene her på Sørlandet. Det er kaldt når jeg går til skolen, men ut over dagen blir det utrolig varmt, skulle nesten trodd det var sommer! I dag har det ikke vært like fint vær, men ikke så verst. Mamma og jeg hadde oss en fin joggetur, og jeg laget jeg taco til oss etterpå. Onkelen min kom besøk og bestemor ble også med å spise taco. Akkurat nå sitter vi i stua og ser på The Stream. Har det veldig kos med andre ord♥

Ønsker dere alle en kjempefin helg, enjoy it!

Noen fakta om meg

 • 10.09.2016 kl. 21:40

Nå tenkte jeg det var på tide med et litt annerledes innlegg her på bloggen. I det siste har det blitt litt for mange hverdagslige innlegg, jeg har lyst til å bli flink til å variere det litt mer. Jeg føler det er så mye dere ikke vet om meg, så jeg tenkte jeg kunne dele 20 fakta om meg med dere. Dette er både noen rare, morsomme og litt mer seriøse fakta om meg. Noen av disse har jeg delt på bloggen tidligere, men forhåpentligvis så er det en del nye fakta. Håper dere finner dette innlegget noe interessant!

♥ Jeg ble født i Oslo (13.05.99), men har bodd i Kristiansand hele livet.

♥ De beste egenskapene jeg har er at jeg er en veldig selvstendig person (jeg er flink til å klare ting på egenhånd) og jeg er snill, hjelpsom og omtenksom når det kommer til andre mennesker.

♥ Jeg er en veldig ryddig person, og jeg hater rot. Ting skal helst være ryddig rundt meg, spesielt rommet mitt. Når jeg holder på med skolearbeid så liker jeg også å ha det ryddig rundt meg, det er da jeg presterer best. Dette sier kanskje litt om meg som person også.

♥ Det å gjøre noe halsveis er ikke min greie, når jeg først begynner på noe skal det gjøres ordentlig. Jeg går alltid 100 % inn for ting! Dette gjelder spesielt ting som skole og trening. Hvis jeg gjør noe halvveis, blir jeg helt ærlig litt irritert på meg selv.

♥ Jeg går andre året på Vågsbygd videregående skole. Jeg går studiespesialisering med realfag og har valgt programfagene fysikk, kjemi, S1 matte og teknologi og forskninglære. Hva jeg vil bli har jeg ingen anelse om, men jeg vet at jeg har mange muligheter nå.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Jeg er kristen, men tar ikke bibelen så seriøst. Jeg tror på et liv videre, men ikke at verden ble skapt på 7 dager. Jeg synes det  å være kristen er en veldig fin ting, spesielt dette med konfirmasjon, dåp, det å kunne gifte seg i kirken osv.

♥ Som liten var jeg en utrolig bestemt jente. Jeg var veldig kresen når det kom til mat og det var veldig lite jeg likte å spise. Når det kom til klær så skulle alt være så behagelig som mulig, klippet til om med av merkelappene på klærne mine. Mamma fikk nesten aldri lov til å bestemme hva jeg sulle gå med. Uff for et barn jeg var, har heldigvis vokst fra meg den bortskjemtheten for lengst, det skal jeg love deg!

♥ Jeg har aldri drukket og dette er noe jeg er veldig stolt av. Jeg har ikke noe i mot folk på min alder som velger å gjøre det, for dette er et valg man selv kan ta. Jeg valgte å være på den "trygge" siden.

♥ Jeg hater alt som inneholder kullsyre, og drikker egentlig bare vann. Noen ganger kan jeg ta meg et glass melk, men ellers så er det bare og da mener jeg bare, vann som jeg drikker.

♥ Jeg har fire herlige katter og er en true catlover. Dyr generelt er noe jeg er veldig glad i. På instagramkotonen min er det nesten bare bilder av kattene mine du ser, det sier kanskje litt. Hehe.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Vaniljeis er det beste jeg kan få av mat. Kunne seriøst spist det vær dag! Gjorde det faktisk i sommer og jeg ble verken kvalm eller lei av det.

♥ Jeg har vokst opp med en bestemor i huset mitt siden jeg var 6 år gammel. Hun bor i en leilighet rett under meg. Dette sier kanskje litt om hvor tett forhold vi har hatt opp gjennom årene.

♥ Når jeg blir 18 har jeg lyst på en hund. Det må enten bli en mops (de er så herlige) eller en pomerian som også er veldig skjønne. Jeg har hat hund før og vet godt hva som kreves, så dette er noe jeg virkelig har lyst til å legge mye tid og penger i.

♥ Jeg hater hater hater bier, veps, humler og alt som summer. Spesielt etter en gang da jeg sov og våknet opp av at jeg ble strukket av en veps. Det var utrolig vondt, jeg har alltid vært spesielt redd for veps siden den opplevelsen.

♥ Jeg er en morgenfugl som elsker å stå opp tidlig, også i helgene. Kl 9 er det lengste jeg kan sove i helgene! Jeg føler meg alltid uthvilt, selv om jeg ikke alltid har sovet så lenge. Veldig rart egentlig, skjønner virkelig ikke hvor jeg får alt det overskuddet fra, men det er egentlig like greit.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Jeg har grønne øyne, med et hint av blå og jeg digger dem. Kunne faktisk ikke tenkt meg en annen øyenfarge!

♥ I hele mitt 17 år gamle liv har jeg ikke fått til noe så dumt som å knipse. Uansett hvor hardt jeg prøver, så får jeg det bare ikke til. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk får det til å se så lett ut. Det er helt umulig å gjøre det spør du meg!

♥ Jeg er 171, 2 cm over bakken og er ganske komfortabel med høyden min.

♥ Favorittfargen min er grønn, men jeg er også veldig glad i "babyrosa". Mye av klærne mine og en del ting på rommet mitt er i denne fargen. Hvis du har fult bloggen min en stund, så vet du at jeg aldri kan få nok av denne fargen!

♥ Jeg har en søster på 15 år som heter Celina.

I går kom tante på besøk og hun skal være her til i i morgen, veldig gøy! I dag ble det også en fin joggetur på meg, ellers har ikke dagen gått til så mye spesielt. Håper alle har en flott helg!

Sunrise in the morning

 • 08.09.2016 kl. 19:18

Hei dere♥ En liten oppdatering fra meg i dag. I dag er det torsdag, noe som betyr at det er bare en dag igjen til helg! Gud så fort ukene går, helgene går jo nesten i hverandre, haha. Det er utrolig deilig med helg da, det er liksom en pause fra hverdagen. Jeg merker jeg setter mye mer pris på det nå som skolen er fult i gang med mye skolearbeid. I dag har jeg vært utrolig støl, tror det var etter i går. Jeg hadde først orientering i gymen (noe som inkluderte mye løping), også var jeg på treningsenteret og trente en god del styrke. Det ble kanskje litt for mye av det gode, men jeg fikk meg i vert fall en god etterlengt treningsøkt.

Jeg må bare dele noen bilder med dere som jeg tok tidelig på morgenen her om dagen. Det var det jeg sto opp og bildet er tatt rett fra soverommet mitt. Jeg kan ikke akkurat si at det gjorde meg noe å stå opp kl. 6 for å si det sånn! (Null redigering her, by the way)

Ønsker alle en fin kveld videre♥

Litt for mange katter i sengen?

 • 04.09.2016 kl. 21:36

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Disse bildene tok mamma her om dagen da jeg var på skolen. Tre av mine fire katter hadde lagt seg i sengen min, tror de savnet meg da jeg var på skolen haha.

Hei folkens! Nå har jeg ikke oppdatert bloggen min siden mandag. Denne uken har ikke gått til noe annet enn skole og venner egentlig. På fredag var jeg med en venn og resten av dagen gikk bare til å slappe av. Lørdagen gikk til skolearbeid og trening med mamma på treningssenteret. Og i dag har jeg også bare holdt på med skolearbeid og ryddet rommet mitt. Det er ting som er veldig kjedelig, men deilig å få unnagjort! Så jeg har hatt en veldig produktiv helg med andre ord.

Håper alle har hat en kjempefin uke♥

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no