hits

Vi har godt av å være sammen med eldre!

 • 31.08.2017 kl. 20:15

Hei hei dere! I dag var bestemor og jeg på et et sted som heter Myren gård her i Kristiansand. Det er en utrolig fin plass som man kan gå tur, ha piknik, ta bilder og mye mer! Sist jeg var her som var på lørdag da jeg bare skulle jogge forbi, var det noen som giftet seg her. Jeg har også sett folk ha konfirmasjonen sin her, denne plassen brukes altså til mye forskjellig. Det er utrolig fint på Myren gård, så jeg skjønner godt hvorfor folk liker denne plassen så godt. Hvis man tar runden rundt hele denne "gården", kommer man også ned til sjøen, noe som jeg synes er veldig fint.

Se på denne plassen da, er det ikke utrolig fint her?

🌿🌸 Dagens antrekk: jakke fra ONLY // topp og jeans fra Gina Tricot // veske fra ASOS // sko (keds) fra Zalando // øredobber fra SNÖ 🌿🌸

Formen min er ikke så bra for tiden, men jeg prøver uansett å være flink til å komme meg litt ut i blant. Det er spesielt kjekt når jeg kan gå tur sammen med bestemoren min. Det var hun som var så snill å ta bilder for meg i dag♥ Vi har det alltid fint når vi er sammen og dere som har fulgt bloggen min en stund, har nok fått med dere at vi står hverandre veldig nært! Jeg har tross alt vokst og med henne fra jeg var liten. Hun bor i en leilighet rett under meg, så det sier kanskje litt.


Selv tror jeg alle unge har gått av å være sammen med litt eldre folk i blant. Eldre folk har levd lengre og opplevd mye mer en oss unge. De har mer erfaringer men livet og kan derfor lære og fortelle oss ting vi kanskje ikke visste, og ikke minst komme med mange godt råd! Jeg klarer ikke helt å forklare dette med ord, men det å være sammen med eldre folk er i hvert fall noe som gjør en veldig godt, det er det som er poenget mitt her. Det er dessverre ikke alle som har noen besteforeldre igjen. Jeg har selv mistet en da jeg var liten, og setter derfor utrolig pris på de jeg har. Jeg er også veldig heldig som har ganske unge besteforeldre♥

🌸Camille

Tassen sjarmerer

 • 30.08.2017 kl. 11:15

Er ikke denne katten herlig? Nei, han får egentlig ikke lov til dette..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere♥ I dag måtte jeg bare ta noen bilder av han her. Tassen får egentlig ikke lovt til å ligge i sengen min, men når har først har lagt seg der kan jeg ikke ta han bort. Jeg mener se på han, han er bare så herlig! Jeg tuller ikke når jeg sier at man kan gjør akkurat hva man vil med han har og han blir aldri sur. Når jeg først kom inn på rommet mitt hadde han gjemt seg bak putene mine, hvor søt er ikke det? Nok katteprat for i dag! I ettermiddag skal jeg en tur ut til Sørlandssenteret sammen med bestemor, mamma og søsteren min, så det blir koselig!

Jeg ønsker dere alle en fin onsdag♥

🌸Camille

Dette fascinerer meg

 • 29.08.2017 kl. 19:15

"No water, noe life, no blue, no green" -Sylvia Earle

Er ikke det ikke litt rart å tenke på at vi ikke hadde vært her hvis ikke det var for vann? Noen ganer gjør jeg meg litt rare tanker om ting som da jeg redigerte bildene over, da tenke jeg over hvor viktig vann faktisk er for oss. Vann er faktisk helt magisk. Det var der livet startet en gang og det som gjorde av vi ble til. Jeg hadde ikke Kjemi så lenge (byttet til et annet fag), men jeg husker godt at jeg lærte mye om den kjemiske forbindelse mellom hydrogen og oksygen med strukturformelen H2O og alle egenskapene den har. Det er den mest utbredte og bukte kjemiske forbindelsen på jorden, noe som lett kan tenkes til også!

Jeg kunne skrevet en lang tekst og hvor mye vann fascinerer meg, men jeg vet ikke hvor interessant det hadde blitt for dere haha! Det var i hvert fall bare noen tanker jeg gjorde mens jeg redigerte disse bildene i dag.

Hva synes dere om bildene?

🌸Camille

Enyoy every moment

 • 27.08.2017 kl. 19:15

💙 LOVE THIS QUOTE..

 ..ENYOY EVERY MOMENT 💙

Hei dere♥ Som jeg nevnte på bloggen i går har jeg besøk av fetteren min fra Arendal. Han skal være her til i kveld. I går kom også tanten og kusinen min på overraskelsebesøk, noe som var veldig koselig. Jeg har tilbragt helgen min med dem og hadde det veldig kjekt. I dag har vi blant annet vært på en liten tur til et vann i nærheten. Det var så fint vær i dag også så da passet det jo perfekt å gå tur! Jeg fikk tatt masse fine bilder. Over ser dere noen av dem, og resten kommer jeg til å legge ut i noen innlegg senere.

Jeg prøver å være flink til å nyte disse siste dagene med fint vær, man vet jo aldri hvor lenge det varer! Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg synes alltid høsten og det kalde været kommer så plutselig. Det er forsatt fint å grønt ute og gøy å ta bilder i naturen, men jeg må si jeg gleder meg til å ta litt høstbilder også! Der er så fint når bladene på trærne begynner å få varme farger på seg. Det er mye annet jeg liker med høsten også, og det kom jeg akkurat på at jeg vil lage et eget innlegg om! Jeg lagde et innlegg om det i fjor, så det blir gøy å lage et nytt et!

Ønsker dere alle en fin start på uken i morgen♥

5 ting som skremmer meg

 • 27.08.2017 kl. 14:00

1. Edderkopper - er et insekt som virkelig skremmer meg. De er til og med er skumlere en veps, noe jeg også er veldig redd for. Jeg skriker bokstavelig talt bare jeg ser en og får helt panikk slik at jeg ikke klarer å røre meg. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har ropt på noen i huset som kan hjelpe meg med å bli kvitt en edderkopp. Uff, alle tror jo det er noe som er virkelig galt når jeg skriker, men så er det bare meg og min frykt for edderkopper.

2. Skrekkfilmer. Jeg ser så og si aldri på skrekkfilmer, nettopp fordi jeg ikke tør. De sjeldne gangene jeg ser på en skrekkfilm må jeg ha en pute klar i hånden, slik at jeg kan gjemme meg hvis jeg blir skremt av noe på filmen. Jeg blir bokstavelig talt livredd de kveldene etter jeg har sett på en skrekkfilm.

3. Små rom uten vindu. Dette er det en liten historie bak: For ca. et år siden klarte jeg å låse meg selv inne på et gammelt baderom. Jeg fikk ikke opp låsen selv om jeg rikket og rikket så hardt jeg kunne. Det var ikke noen vinduer på dette badet heler og det var ganske lite. Jeg fikk helt panikk og det føltes som jeg var der inne en evighet, selv om jeg egentlig ikke var innelåst mer en to minutter! Jeg kom meg omsider ut, men var forsatt i panikk og resten av den dagen var jeg ikke helt meg selv for å si det sånn. Siden den gangen har jeg ikke vært helt komfortabelt med så små rom uten vindu.

4. Veps. Som jeg nevnte over er jeg også veldig redd for veps. Denne er det også en liten historie bak: En gang våknet jeg opp av at jeg fikk skikkelig vondt i halsen da jeg plutselig oppdaget en svær veps som stakk meg. Jeg var ganske liten da dette skjedde, men husker det som om det var i går. Siden den gangen har jeg vært livredd for veps. Jeg løper bare jeg ser en haha!

5. TV - serier om hjemsøkte hus/ personer. Uff, slike serier er virkelig ikke noe for meg. Jeg ser ikke på det, men noen ganger når jeg blar gjennom kanalene kommer jeg over noe slikt og da bytter selvfølgelig kanel med en gang! Nå ser jeg ikke så mye på TV, men dette gjelder også Youtube og andre steder hvor slike serier/ videoer kan dukke opp.

Innlegg på dette antrekket, "Black & White" finner du HER

Hva skremmer deg mest, og har vi noe til felles?

🌸Camille

De ble funnet dumpet i en veigrøft

 • 26.08.2017 kl. 14:00

Er det noe jeg synes er veldig trist og som jeg får vondt i hjertet mitt bare av å tenke på, så er det hvordan mange katter blir behandlet i deg. Det finnes folk som mishandler kattene sine, dumper dem på gaten og rett og slett ikke klarer å ta vare på dem. Dette gjelder voksne katter, men spesielt kattunger. Det er mange som "glemmer" å sterilisere og kastrere kattene sine, og vips har de 7 små kattunger uten å være forberedt på det. De vet godt med selv at de ikke kan passe på 9 katter, og velger og selge dem. De får kanskje bare solgt 2 og så vet de ikke hva de skal gjøre med resten..

Det er dette som er problemet. Det blir rett og slett mange for mange katter. Det koster å sterilisere/ kastrere katten sin og det er ikke alle som har råd til det engang, men når man først får seg en katt som bare for å si det IKKE er en leke, men et levende vesen, må man vente at det vil koste litt. Vurderer man og skaffe seg katt er dette med kostnader virkelig noe som må tenkes godt over. Katten trenger for det første mat, drikke, noe til å ha maten og drikken sin i, den trenger pleie, medisiner hvis den blir syk, ormekur, leker, en plass å sove og mye mer. Ja, det er faktisk en god del ting man må ha i orden når man har katt.

To av mine eldste katter ble faktisk funnet av dyrebeskyttelsen som kattunger da de var kun 6 uker gamle! De fant dem forlatt alene langs en bilvei, noe som tydet på at det var noen som bare hadde dumpet dem der. Det er nok derfor dette tema med katter og dyremishandling har satt seg dypt inni meg. Katter og andre dyr har sine rettigheter akkurat som mennesker og selv om de ikke er like "viktige" som et menneske, har de også et liv, sine tanker og følelser. Ja, dyr kan faktisk tenke og føle de også!

Tuppen og Lillemor - to søstre som ble funnet dumpet i en veigrøft som kattunger.

Jeg vil på det sterkeste anbefale deg som har lyst på katt å ta deg en tur innom dyrebeskyttelsen i byen din. Her finnes det mange friske og sunne katter som trenger et nytt hjem. Disse kattene har som Tuppen og Lillemor kanskje opplevd en så grusom ting som å bli dumpet i en skråning. De trenger en plass de kan føle seg trygge og få nok av kjærlighet. Føler du at du har det som skal til for å hjelpe en av disse kattene, så gjør det og ikke vent med det!


Jeg har hatt Tuppen og Lillemor i 10 år nå, så de har vært med meg i mange år. De får nok av kjærlighet, oppmerksomhet og viktigst av alt så føler de seg trygge hjemme hos meg og familien min. De er friske og sunne katter og har aldri vært syke eller lidd noe nød. Ettersom jeg har vokst opp meg katter fra jeg var liten, føler jeg at jeg kan si at jeg kan en god del om akkurat katter. Jeg kan for eksempel se om en av kattene mine virker litt triste, og da gir jeg dem ekstra mye kos og kjærlighet. Noen ganger er det bare det katten din vil ha av deg, litt mer oppmerksomhet!

Jeg må avslutte dette innlegget med å si hvor fantastiske vesen nettopp katter er. Får du deg en katt har du virkelig en god venn som vil være med deg i mange år. Den vil få deg til å både smile og le uansett hvilket humør du er i. Noen ganger vil den kanskje prøve å irritere deg litt og andre ganger vil den bare ha masse masse kos. Katter er også veldig renslige og lettstelte, og klarer seg fint alene mens du er på jobb/skole. Bare husk å ikke være vekke fra den hele dagen og sette av litt tid til den hver dag.

🌸Camille

Just magical

 • 26.08.2017 kl. 09:00

God morgen alle sammen♥ I går kom fetteren min på besøk fra Arendal og han skal være her til i morgen kveld. Planene for dagen er å finne på noe med han, så vi får se hva vi ender opp meg å gjøre. Det kan være vi skal besøke en trampolinepark som de har fått nylig her i Kristiansand. Jeg har aldri vært der før, så det blir spennende å se hvordan det ser ut. Så til hva dagens innlegg skal handle om, i går kveld var søsteren min og jeg ute på en tur til et vann. Da vi kom fram var solen på vei å gå helt ned og det var utrolig fint lys på vannet, nesten litt magisk! 

Bildene jeg tok fra turen i går kveld, var det ikke fint?

Ønsker dere alle en fin dag videre♥

🌸Camille

Black & White

 • 25.08.2017 kl. 17:40

Hei dere♥ Nå som høsten sakte men sikkert begynner å nærme seg, synes jeg det eg gøy å prøve ut litt nye klesstiler. Jeg har blant annet funnet ut at jeg har lyst til å bli flinkere til å bruke skjøt. Så lenge man har en god og varm strømte under går det helt fint å bruke skjøt når utover høsten/ vinteren. Jeg eier kun en grå strømpe, noe jeg ikke synes passet helt til dette antrekket, men skulle jeg hatt det på ville jeg nok valgt en svart en! Jeg gleder meg masse til å handle inn litt nytt høstklær når det blir enda litt kaldere, det er jo forsatt ganske varmt her på Sørlandet!

Ingen av plaggene jeg har på meg er nye og jeg har hatt disse plaggene i et eller flere år. Jeg synes bare kombinasjonen av dette stripete skjørtet og den høyhalsede toppen passet så fint sammen♥ Selv vill jeg kalle dette for et søt, clazzy og litt røft antrekk. Det enste jeg hadde manglet hvis jeg skulle brukt det på høsten var som sagt en svart strømte og den svarte skinnjakken min, da hadde det vært helt on point! 

Noen ganger synes jeg det er fint med farger, mens andre ganger liker jeg å gjøre det litt mer basic som her. Svart og hvitt, to farger som aldri sår feil spør du meg!

Topp - Bikbok // Skjørt - Pieces // Smykke - Mestergull // Øredobber - Snö // Bots - ?(husker ikke)

Hva synes dere om antrekket mitt?

🌸Camille

Get to know my cats

 • 25.08.2017 kl. 08:15

Dere som ikke har fulgt bloggen min en stund har nok ikke fått med dere at jeg er ekstremt glad i katter. Hjemme hos meg bor det ikke bare 2, men 4 katter! Det sier kanskje litt om hvor kattemenneske jeg egentlig er. Alle kattene mine utrolige herlige og litt rare (dere skjønner hva jeg mener hvis dere leser hele innlegget). De har noen spesielle og unike personligheter og jeg tenkte derfor jeg kunne skrive litt om hver og en av dem i dette innlegget. Nå må det sies at det ikke bare er mine katter, men familien min sine også.

Håper dere liker innlegget og finner det litt gøy og morsomt å lese!

- TUPPEN -

Tuppen er den katten som er bare min. Hun og lillemor (som er den neste på denne listen) ble funnet kastet i en veigrøft som kattunger da de var kun 6 uker gammel. Heldigvis ble de funnet av dyrebeskyttelsen og kom hjem til familien min og meg. Jeg fikk dem altså når de var ganske små. Nå er de begge 10 år gammel, så jeg har hatt dem en god stund. Tilbake til tuppen. Jeg kan begynne med å si at hun er den største av dem alle. Det er egentlig litt rart ettersom hun ikke spiser så mye, men jeg antar at hun får tak i mat en annen plass også. Haha, men hun er ikke overvektig altså. Hun er frisk og rask, men er bare litt større en dem andre.

Tuppen kan være skikkelig mjauete når hun er i kosehumør og da må hun klappes lenge og skikkelig. Noen ganger sutter vil hun til og med sutte på fingeren, og det har hun gjort helt siden hun var liten. Hvor søt er ikke det? Hun skal alltid ligge nærmest hodet mitt som mulig. Når jeg sitter i sofaen legger hun seg nærmest på skulderen min.

- LILLEMOR -

Tuppen og Lillemor er ganske like når det kommer til utseendet. De er tross alt søstre, men det er et par ting som skiller dem fra hverandre. Det første er at det er kun Tuppen som har den hvite prikken under haken, Lillemor er altså helt svart. For det andre har Lillemor et veldig spesielt ansiktuttrykk og øynene hennes er mer avrundet. Hun er også ganske liten i forhold til tuppen. En annen ting er mjauingen hennes. Lillemor kan virkelig ikke mjaue! Hun lager bare en mørk rar lyd som kan være litt irriterende i lengden.

Mens tuppen er litt mer "out there" med personligheten sin, er Lillemor litt mer stille og tilbakeholdene. Det har hun vært helt siden hun var liten. Det er ikke så ofte nå lengre, men før skulle hun kun kun ha kaldt vann rett fra kranen. Lillemor legger seg alltid på den samme plassen som er oppe i et hjørnet på sofaen bak en haug av pynteputene. Hun kan være kosesete noen ganger, men ikke like ofte som f.eks. tuppen.- TASSI -

Tassi fikk familien min og jeg av en kollega til mamma og hun er halv skogkatt, selv om ikke det akkurat ser slik ut. Skogkatter er langhåret, men det er ikke Tassi. Faren til Tassi vi antageligvis korthåret så det er nok derfor hun ikke er langåret som moren sin. Tassi er 7 år nå, så hun har jeg også hatt en god stund. Hun liker seg veldig godt nede i leiligheten til bestemoren min og tilbringer mye tid der. Hun er den som er mest inne av dem alle, og med en gang vi slipper henne ut er det bare et par sekunder også vil hun inn til bestemoren min haha.

Tassi skal alltid ligge på fanget og bli klappet på. Hun er en skikkelig kosekatt. Om sommeren blir hun alltid litt tynn, men hun legger fort på seg mot høsten. Hun er den som mister mest hår, så man må alltid børste vekk håret hennes etter å ha hatt henne på fanget sitt. Når hun koser klorer hun veldig. Det gjør egentlig alle kattene våre, men når hun gjør det mens hun ligger på fanget kan jeg ikke si det er veldig behagelig haha.- TASSEN -

Må nesten begynne med en liten storytime her, da vi skulle få Tassi trodde vi det skulle være en gutt og vi hadde egentlig tenkt til å kalle henne Tassen, men det gikk ikke. Da vi først fikk en hankatt ble det Tassen, og derfor har vi både en katt som heter Tassi og Tassen. Tassen er det nyeste mandlemet av familien og han er den enste hankatten. Han er ca. 2,5 halvt år. Vi fikk ham av en familie som ikke kunne ha ham lengre siden de var allergiske og han var ca. et halvt år da vi mottok ham. Tassen er helt klart den herligste av dem alle. Han er utrolig kosen og kommer godt overens med de andre hokattene.

Tassen er veldig liten til å være en hankatt og tuppen er faktisk større en ham. Han har også en usedvanlig kort hale, men det tror jeg har noe med rasen hans å gjøre. Nå vet ikke jeg ville rase han er da. Tassen flyr ut og inn hele tiden og mjauer mye, han ble nylig kastrert og har roet seg veldig ned nå. Han elsker å bli klappet, spesielt på magen sin. Det gøyeste med Tassen er at du kan gjøre akkurat hva du vil med ham, og han er veldig snill.

Er glad i katter og har du en eller flere katter?

🌸Camille

Naturen gjør oss lykkeligere

 • 24.08.2017 kl. 15:00

Hei dere♥ I dag tenke jeg det passet å dele noen bilder som jeg tok da jeg var på tur med søsteren min i går. Som jeg nevne tidligere i dag i "10 ting ting jeg setter pris på" - innlegget mitt (HER), er naturen noe jeg virkelig setter pris på her i Norge. Vi har en utrolig vakker natur og en unik mulighet når det kommer til utvalg av plasser å gå tur. Så og si alle (med mindre du bor midt i byen), bor i nærheten av en skog. Selv bor jeg rett med en skog med både fin tursti, et vann og flere små topper.

En av grunnene til at jeg liker å være ute i naturen, er alle motivene som finnes der. Jeg elsker å ta bilder, samtidig som jeg også liker å være ute i naturen så det er et vinn vinn for meg. Jeg tror alle har godt av å koble litt ut i hverdagen, komme seg ut i naturen og få seg litt frisk luft. Det er forsket på dette med å være ute i naturen og det er faktisk noe som kan gjør en lykkeligere. Om jeg ikke tar feil har det noen med både fargene og sansene opptar når man er ute i naturen. Er ikke det kult?

Dette er bare et lite tips fra meg: Har du en dårlig dag så ta deg en joggetur eller gåtur i nærmeste skog!

Er du flink til å utnytte naturen og det den har å by på?

🌸Camille

10 ting jeg setter pris på

 • 24.08.2017 kl. 07:29

Det er mange ting å sette pris på, spesielt for oss som er så heldig i et land som Norge. I dette innlegget har jeg plukket ut 10 ting jeg selv kan relatere meg til. Jeg har også valgt å begrunne akkurat hvorfor jeg setter pris på disse ulike tingene, så hvis du skulle lure på akkurat hvorfor disse tingene betyr så mye for meg, er det bare å lese den teksten som ikke er uthevet også. Det er selvfølgelig mye annet jeg også setter pris på her i livet, men her er 10 av de av de tingene som først dukker opp da jeg tenke på ting jeg setter pris på.

Liste over 10 ting jeg setter pris på og hvorfor:

1. De rundt meg. Nå tenker jeg både på familien min og vennene mine. Av alle tingene jeg har skrevet på denne listen, er det nok de rundt meg som betyr mest for meg. Hvem hadde jeg i det hele tatt vert uten dem? Jeg mener tenk på de som ikke har noen, eller som har mistet alle rundt seg. Har du noen rundt deg som du er glad i, så bare husk å være takknemlig og ta vare på det båndet dere har mellom hverandre. 

2. Naturen som omringer meg. Spør du meg er norsk natur noe av det fineste som finnes. Jeg er så heldig som bor veldig nær både skog, vann og hav. Det tar seriøst ikke mer en 2 minutter og vips er jeg i naturen Jeg elsker å være ute i naturen, enten det er å gå tur, jogge eller å ta bilder, så er det et sted jeg virkelig trives i. Er det en ting jeg virkelig anbefaler deg, så er det å tilbringe mer tid i naturen (hvis du ikke gjør det fra før av), man har utrolig god av det, spesielt i en travel hverdag. Det er regne medisinen å være ute i naturen spør du meg!3. Ferier jeg har vært på. Det er ingen hemmelighet at det koster å reise, og det er ikke alle som har råd til å reise på ferie hver sommer. Jeg synes egentlig det er litt trist når man barn begynner på skole etter sommerferien og det nesten er forventet at de har reist på ferie et sted. "Hvor har du vært?" kan barn begynne å spørre hverandre om. Jeg synes det er viktig at man gjør seg selv obs på akkurat dette. Jeg setter derfor utrolig pris på at alle feriene jeg har vært på opp gjennom årene.

4. At jeg bor i et så bra land som Norge. Det er virkelig ikke noe vi burde ta som en selvfølelse og vi burde alle være utrolig takknemlig for at vi er så heldige å bo her. Norge er et utrolig bra land å bo i på så mange områder. Vi har har tilgang på gratis helsetjenester, vi har rett til 13 års skolegang, vi har et bra velferdssystem og vi har det generelt veldig bra! Her kunne jeg laget en lang liste, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener.

5. At jeg aldri sulter. Mat har jeg nok av og jeg trenger aldri å sulte eller lete etter mat. Hvis jeg er sulten kan jeg bare åpne kjøleskapet eller gå på butikken. Er der noe jeg virkelig setter pris på så er det at jeg både har tilgang på mat og drikke hver eneste dag. Det er vanskelig å forestille seg dette, men  når du leser denne setningen er det faktisk mennesker som sulter her i verden og ikke har tilgang på verken mat eller rent vann. Jeg får vondt inni meg av å tenke på det!

6. Mine fire herlige katter. Dyr er noe som alltid har tatt en stor plass i hjerte mitt og kattene mine betyr spesielt mye for meg. Jeg har vokst opp med dem og de har alltid fått meg til gitt meg en grunn til å smile og le. Det er ikke alle som kan ha dyr av ulike årsaker, så jeg er utrolig heldig som kan bo med fire katter! Noe jeg synes er veldig trist med akkurat katter, er at det er så mange som blir mishandlet og dumpet på gaten. To av kattene mine ble faktisk funnet slik av dyrebeskyttelsen. Vurderer du å skaffe deg katt anbefaler jeg virkelig å ta deg en tur innom dyrebeskyttelsen for å hjelpe disse kattene.7. Rommet mitt og alt jeg eier. Ikke bare rommet mitt og det at jeg har en plass å sove, men også alle tingene jeg eier og bruker daglig. Man tenker kanskje ikke hvor viktig en tannbørste er i hverdagen eller hvor viktig det er med bestikket til måltidene sine. Små ting som dette blir fort tatt som en selvfølelse og jeg synes derfor det er viktig at man bare stopper opp litt av og til og faktisk setter pris på ting som tannbørsten sin og bestikket sitt. Ja, så "små" ting som det!

8. Mennesker som vil en godt. Denne henger litt sammen med punkt 1, men dette trenger nødvendigvis ikke være personer du kjenner så godt. Det kan være hun som står i kassen på butikken og alltid smiler så fint til deg eller han gamle naboen som alltid er så snill og måker over inngangspartiet ditt om vinteren. Jeg håper inderlig alle føler de har slike personer rundt seg. Det er veldig viktig for en og jeg setter utrolig pris på de jeg har møtt i livet mitt til nå.

9. Alle minner og erfaringer jeg har samlet hittil. Nå tenker jeg ikke bare på alt jeg har opplevd, men også alt jeg har lært de 18 årene jeg har vært på denne jorda. Jeg har sett mye, både feilet og lykkes med ting og jeg har gjort ting jeg aldri trodde jeg kunne klare. Jeg har lært mye om meg selv på denne måten og det ser jeg på som veldig positivt. Det er forsatt mye jeg vil lære og ikke minst oppleve, og hvem kan egentlig si seg fornøyd med nettopp det å lære og oppleve nye ting?

10. Tanken på mulighetene jeg har. Jeg er bare 18 og har et helt liv foran meg. Det er mange veier jeg kan gå og mye jeg kan velge å gjøre. I Norge har vi mange muligheter når det kommer til utdanning og hva man vil jobbe med, og jeg setter utrolig pris på alle mulighetene som ligger foran meg. Jeg har forsatt god tid til å velge og trenger ikke ta meg et valg over natten liksom, men synes likevel det er greit å tenke litt over alle disse mulighetene jeg har i blant.

Hva setter du pris på i livet ditt?

🌸Camille

Purple love

 • 23.08.2017 kl. 15:00

Hei dere♥ I dag er det onsdag, noe som vil si at jeg har fri fra skolen. Som jeg nevnte i dette innlegget, kommer jeg til å ha fri to dager i uken og onsdager er en av dem. Den andre dagen jeg har fri på er fredager. Synes egentlig det er veldig greit. Fri en dag mitt i uken og siste dagen før helgen slik at jeg får en litt lengre helg. Formen min går litt opp å ned om dagene og i går hadde jeg ikke sjanse til å komme meg ut døren, noe som vi si at jeg gikk glipp av to norsktimer jeg hadde den dagen. Jaja, sånn er det bare.. jeg kan jo ikke akkurat styre sykdommen min. Det er bedre at jeg tar det helt rolig en dag og klarer å hente meg noenlunde opp igjen den neste dagen!

I dag tenke jeg at jeg kunne vise dere dagens antrekk, ettersom jeg synes denne lilla toppen er utrolig søt♥ Jeg har vist dere denne overdelen på bloggen før, men det er en stund siden, så jeg tenke jeg kunne vise dere den igjen nå. En farge jeg synes man ser ganske lite av når det kommer til klær, er nettopp lilla. Det er ikke favorittfargen min, men jeg synes det er en veldig fin og spesiell farge. Jeg synes det er gøy å gå skille seg litt ut med slike farger av og til. Denne toppen har også rysjer på armene og det synes jeg gjør den ekstra fin og den blir noe mer en bare en vanlig t-shorte. 

Outfit of the day - 23.08.2017:

T-shorte og solbriller fra Bikbok // Jeans fra Gina Tricot // Øredobber fra Snö

Liker du lilla og eier/ bruker du noe klær i denne fargen?

🌸Camille

Bildene som ikke kom på bloggen #6

 • 22.08.2017 kl. 20:10

På disse bildene er jeg ikke klar for å bli tatt bilde av og kattene ser litt missfornøyde ut.

Her er verken Fredrik eller jeg klar for å bli tatt bilde av, men gøye bilder da..

Det er ikke "Bildene som ikke kom på bloggen" uten Tassen. Her prøvde han å lekebite meg.

Er det virkelig vits å ta bilde når jeg står sånn og har hånden i håret. Kremt kremt mamma som da var fotografen.

Her har dere mitt "vet ikke helt hva jeg skal gjøre på bilde" bilde.

Hvorfor måtte jeg se så sur ut på disse to bildene.. Livet ved å være lyssky haha!

Åyy da, her ser jeg ikke bare litt, men veeeeldig trøt ut!

Det er noe med disse bildene, jeg vet ikke helt hva, men det er noe haha!

Liker faktisk dette bildet av meg, men håret.. No no no no!


Dette var noen, av veldig mange bilder som ikke ble helt som planlagt. Jeg elsker å lage slike innlegg og prøver å være flink til å ha slike innlegg jevnlig her på bloggen min. Jeg synes det er viktig å få fram at det ikke alltid er så lett å ta bilder. Det skal ofte mange bilder til før man får akkurat det man har lyst på spør du meg. Noen ganger er man heldig og første bilde blir utrolig bra, mens andre ganger skal det minst fem bilder til. I "bildene som ikke kommer på bloggen" innleggene mine får dere se litt "behind the scenes" av det å være blogger.

Sjekk gjerne ut flere at "bildene som ikke kom på bloggen" innleggene mine ved å trykke HER eller så kan du tykke på "Bloopers" som står under kategorier.

🌸Camille

En plass verdt å besøke

 • 20.08.2017 kl. 20:45

Hove - en plass verdt å besøke i Arendal

Hei dere♥ I dag var jeg på en utrolig koselig tur ut til Hove sammen med kusinen og fetteren min. Hove er en av de vakreste stedene å gå tur i Arendal spør du meg. Er du i Arendal anbefaler jeg virkelig å ta deg en tur ut dit. Det ligger rett utenfor selve byen på en plass som heter Tromøya og det er ikke lange kjøreturen ut dit. Det enste er at det ofte kan blåse og være ganske surt der ute, men i dag var vi utrolig heldige! Det småregnet litt, men det var veldig varmt og det blåste ikke så mye heller.

Jeg fikk tatt masse bilder og over ser dere noen av dem. Etter vi hadde vært på Hove ble det bursdagsselskap hos den andre fetteren min sammen med resten av familien♥ Han fylte 9 år den 17. Utrolig hvor fort de vokser! Nå har jeg kommet hjem fra Arendal. I morgen begynner skolen sånn ordentlig for meg og det blir min førte hele skoleuke dette semesteret. Det blir godt å komme inn i hverdagen merker jeg. Da får man rutiner, og mer orden på ting synes jeg.

Har du besøkt denne plassen?

Guess where i am now?

 • 19.08.2017 kl. 22:20

Gjett hvilken by jeg er i akkurat nå? ...

- Overdelen jeg har på meg her er fra Zara♥ -

... Arendal!

Jepp, jeg er i Arendal akkurat nå. Mamma og jeg tok turen bortover til tanten min tidligere i dag. Vi har vært i byen og handlet litt, gått en koselig tur i skogen, spist middag hjemme hos tanten min og i kveld har vi bare slappet av. Jeg har med andre ord hatt en veldig fin dag og gjort mange gøye tingDa jeg var i byen fikk jeg kjøpt meg en ting jeg virkelig trengte, nemlig en joggebukse.  Jeg fant en på salg hos Bikbok til kun 79 kr og det var utrolig fin også, skal se om jeg for vist dere den en dag snart.

Grunnen til at vi dro til Arendal i førstepunktet, er at fetteren min har bursdag i morgen og da tenke vi at vi like godt kunne ta oss en liten helgetur til Arendal. Det er alltid koselig å være på besøk hos tanten min. Hun har to katter som er utrolig herlige og skjønne. Jeg måtte selvfølgelig ta noen bilder sammen med dem, selv om de ikke var helt gira på det hehe. Mara heter den grå og Lakris er den svarte, begge er jenter og går veldig fint sammen

Er du også glad i katter?

🌸Camille

En idyllisk tur

 • 18.08.2017 kl. 19:45

Hei dere♥ Fredager er en av dagene jeg kommer til å ha "fri "fremover, du kan lese mer om hvorfor jeg har "fri" fra skolen i dette innlegget. I dag har vært en ganske fin og produktiv dag. Jeg har vært en tur på senteret sammen med bestemor, noe som alltids er veldig koselig. Til middag lagde jeg Pizza, noe jeg tror begynner å bli en fast fredagsrett hjemme hos meg. Jeg fikk i tillegg kommet meg ut en tur i skogen sammen med mamma, noe som ikke blir så ofte siden jeg ikke er i form til det. Det ble bare rett ned til et vann som ligger ca. halvannen kilometer (fram og tilbake) fra der jeg bor. Selv om det ikke ble en lang tur, synes jeg bare det å være ute litt gjør så godt!

Skogen var skikkelig frodig ettersom det hadde regent tidligere og det ble nesten litt idyllisk:

 

 

Ønsker dere alle en fin fredagskveld♥

🌸Camille

På tide å fortelle dere litt..

 • 17.08.2017 kl. 18:40

Hei dere♥ Jeg har ikke skrevet så mye om hvordan helsen min er, hvordan jeg har det generelt sett, at skolen har begynt eller noe egentlig. Jeg tenkte derfor jeg kunne fortelle dere litt om det nå og hvordan det vil bli med bloggen min fremover. Som dere vet elsker jeg å blogge så det skal jeg forsette med uansett hva. Selv om jeg ikke nevner så mye om helsen min på bloggen lengre, så er den ikke så bra. Dere som ikke har lest bloggen min så lenge har nok ikke fått med dere det, men jeg lider av en kronisk sykdom som jeg har skrevet et eget innlegg om her. Der forklarer jeg mye om sykdommen min og alt jeg har godt gjennom de siste årene.

Jeg har presset meg mye de siste årene på skolen, spesielt det året som just var. Nå har jeg rett og slett bestemt meg for at helsen kommer først og jeg skal derfor ta det tredje året (som jeg nå begynner i) på videregående over 2 år. Det er ikke noe krise å måtte bruke litt ekstra tid tenker jeg, spesielt når det kan hjelpe på helsen min også! Jeg vil få mer tid til å samle opp kreftene mine i hverdagen når jeg ikke har en så full timeplan. Jeg kommer til å ha fri to dager i uken, og det tror jeg virkelig vil hjelpe meg masse på veien til å bli frisk/ friskere. Jeg kommer til å lage et mer utfyllende innlegg om hvordan det går med denne "bedringsprosessen min", men jeg kan kort si at det er mye som gjenstår i forhold til undersøkelser, legetimer og generelt sett å få svar på ting.


Jeg har det veldig bra ellers ser jeg bort i fra helsen min, og jeg gleder meg masse til å forsette med bloggingen (om det er et ord?) videre! Jeg har en del ideer til innlegg jeg kan lage og jeg tror de vil bli bra. Dere må gjerne komme med noen forslag til hva jeg burde ha mer av her på bloggen :) Dette ble et veldig informativt innlegg, men jeg følte det var på tide at jeg delte litt av hva som skjer med meg for tiden. Som sagt har jeg det veldig bra, men helsen min kunne ha vært bedre og det er ikke noe jeg føler at jeg trenger å legge skjul på!

I dag hadde jeg på meg den nye genseren min fra Zara som jeg kjøpte da jeg var i Portugal. Jeg utrolig fornøyd med denne. Synes det er veldig kult med slike vide armer og ikke mist veldig behagelig å gå i!

Ønsker dere alle en fin kveld videre

🌸Camille

Instagram lately

 • 17.08.2017 kl. 12:16

Hei dere♥ Nå er et utrolig lenge siden sist jeg la ut et slikt innlegg som dette. Jeg har faktisk vært veldig aktiv på Instagram i det siste og jeg tenke derfor der passet fint og vise dere noen av de siste bildene jeg la ut. Jeg legger ut mange bilder som ikke kommer på bloggen her, så gjerne sjekk ut Instagramen min om du vil se flere av bildene jeg tar.

My latest Instagram posts:

- Følg meg her, eller så heter jeg @camipett -

Jeg tok så mange bilder da var jeg i Cascais (en utrolig herlig og vakker liten by i Portugal), og jeg har lagt ut mange bilder fra da jeg var der den siste tiden. Jeg synes det er så gøy å samle alle bildene mine et sted som jeg kan se tilbake til på, spesielt steder jeg har vært i verden og ting jeg har opplevd.

Hva heter du på Instagram? Jeg skjekker den gjerne ut♥

10 spørsmål og svar

 • 16.08.2017 kl. 08:02

Jeg fant noen blogger med disse samme gøye spørsmålene som jeg tenke jeg kunne bruke i dette innlegget. Jeg vet dessverre ikke hvem som skrev disse spørsmålene først og har derfor forandret en del på dem og tatt vekk noen slik at det ikke ble helt likt. Håper dere liker innlegget og finner de litt gøy og annerledes♥


1. Hva er et kallenavn kun familien din kaller deg? Jeg hadde et kallenavn før, men det er bare en person som kalte meg det og det var bestemoren min. Hun kaller meg ikke for det så mye nå lengre, men det var ihvertfall "Mille" som jeg egentlig synes var et veldig søt kallenavn.

2. Hva er en uvanlig vane/ uvane du har? Hehe, denne kom fra søsteren min, men jeg lar alltid rettetangen/ føneren ligge igjen på badegulvet og glemmer alltid å ta den opp slik at noen andre må gjøre det.

3. Har du noen rare fobier? Ikke akkurat rare fobier, men jeg er livredd alt av insekter og spesielt edderkopper og veps, de er helt klart verst! Så jeg har egentlig ingen rare fobier, det er jo "vanlig" å være redd for slike ting tenker jeg.

4. Hva er noe du ikke tåler at andre gjør? Når folk enten river, tygger eller gjør et eller annet med neglene sine. Det liker jeg virkelig ikke. Det går fint hvis jeg gjør noe med min egne negler, men ikke hvis andre gjør det haha.

5. Hva gjør du når du er nervøs? Enten fryser jeg i hjel (vi snakker om skikkelig frysninger) eller så blir jeg skikkelig varm og rød i kinnene. Det er enten det ene eller det andre og ingenting imellom haha! En annen ting jeg gjør er å holde veldig hardt på noe, f.eks. mobilen min.

6. Hvilen side av sengen sover du på? Jeg sover alltid på magen og litt mot venstre i sengen min. Selv om jeg har god plass i sengen, legger jeg meg alltid mer mot venstre, jeg vet ikke hvorfor, men det har bare blitt en vane. Det samme med å ligge på magen, jeg for ikke sove hvis jeg ligger i en annen stilling.

7. Har du noen rare kropskils? Jeg kan rulle tungen og stå i bro, men det er alt! Jeg klarer ikke å røre føttene mine når jeg står engang og er skikkelig støl, men ryggen er jeg myk i så jeg klarer som jeg skrev å stå i bro, noe jeg ser på som litt skils (selv om det sikkert er mange som kan det hehe).

8. Hva er et eller flere uttrykk du alltid bruker? Ettersom, blant annet, istedenfor, iallefall, derfor, alltids, utenat, bortsett fra, så vidt, i det hele tatt og sikker mange flere, men som jeg ikke kom på akkurat nå. Synes også det er litt vanskelig å vite akkurat hvilke ord som er uttrykk og ikke, men dette var ihvertfall noen ord jeg bruker ganske ofte.

9. Hva sover du helst i? T-shorte og shorts eller joggebuske/ pyjamasbukse, (kommer an på om jeg er varm eller kald når jeg legger meg). Det er det jeg helst foretrekker å sove i.

10. Hva er favoritt trøstematen din? Is. Jeg elsker is!

Hva synes du om slike innlegg, og burde jeg ha flere av dem?

🌸Camille

Welcome to my room

 • 15.08.2017 kl. 13:00

Hei dere♥ Siden sist jeg la ut noen bilder av det nye rommet mitt (du finner dette innlegget her), har det skjedd en del forandringer. Jeg har blant annet ommøblert rommet mitt, fått et par nye ting og flyttet litt rundt på småting. Derfor tenke jeg det passet fint å lage et nytt innlegg hvor jeg viser dere hvordan rommet mitt ser ut nå. Jeg utrolig fornøyd med hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå, men jeg kommer nok aldri til å si meg helt ferdig med det hehe. Jeg elsker å ommøblere og pynte rommet mitt og synes det er kjempegøy med litt små - forandringer i ny og ne. 

Håper dere liker innlegget og kanskje finne det litt interessant/ gøy!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg elsker pynteputer og skjule gjerne hatt flere om jeg hadde plass til det!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Skapet mitt er helt klart den tingen jeg er mest fornøyd med på rommet mitt. Før var det et slikt gammelt skap som man hang fast i veggen og ikke kunne flyttes på. Jeg likte virkelig ikke dette skapet og bestemte med derfor få å fjerne det uten å måtte betale så mye penger. Mamma hjalp meg å fjerne dørene og karmene på skapet og vips fikk jeg dette åpne skapet som jeg virkelig liker utseendet av. For å ha noe jeg kunne henge klærne på kjøpe jeg bare to enkle stativ på IKEA, om jeg husker riktig ikke kostet det meg ikke mer en 79 kr per stykk. Som dere ser beholdt jeg skapdørene på toppen, men her byttet jeg ut håndtakene med noen søte diamantknagger.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Som dere kanskje legger merke til, er det tre farger som går igjen på rommet mitt og det er lyserosa, hvit og grå. Jeg elsker disse fargene og derfor har jeg også valgt å dekorere rommet mitt i disse fargene. Jeg har også prøvd å få inn en del sølv ettersom jeg synes det også passer veldig bra inn på rommet mitt. Jeg kommer ikke til å nevne hvor alle tingene er fra ettersom så og si alt er fra IKEA. Ellers har jeg også et par pynteting fra Princess, Kid, Kremmerhuset (f.eks. smykkeholderen på bildet under) og et par andre interiørbutikker.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Er du også glad i interiør?

🌸Camille

Classy & casual

 • 14.08.2017 kl. 15:30

Hei dere♥ For et par dager siden viste jeg dere hva jeg kjøpte i Portugal. Du finner det i dette innlegget ->HER<- Blant det jeg kjøpte er denne søte blusen som jeg har på meg på bildene under. Jeg er utrolig fornøyd med denne og tenke derfor jeg kunne vise dere hvordan den ser ut på i dette innlegget. Ettersom denne blusen er hvit med litt svarte detaljer, synes jeg det passet fint med en helt enkelt svart bukse og noen hvite sneakers. Jeg synes dette antrekket ble veldig classy og casual, men forsatt litt mer pyntet.

Bluse Zara // Jeans Gina Tricot // Sneakers Keds

Hva synes dere om antrekket?

🌸Camille

No editing needed

 • 14.08.2017 kl. 09:15

Hei dere♥ En ting jeg la godt merke til da jeg var i Cascais var solnedgangene. De var så fine og fargerike. Bildene under er tatt fra hotellrommet mitt og ingen av disse bildene er verken redigert eller lagt filter på. Bildene kommer rett fra kameraet mitt og jeg synes ikke jeg trengte å gjøre noe med dem heller. Jeg måtte nesten bare dele disse bildene med dere ettersom jeg synes de var så kule, håper dere liker dem!

Rett før solen gikk ned så solnedgangen slik ut:

Er ikke solnedganger utrolig vakkert?

🌸Camille

Colorful flowers

 • 12.08.2017 kl. 09:00

I Cascais så jeg mange søte blomster i urolig fine farger. Jeg som er så glad i blomster måtte selvfølgelig knipse et par bilder av dem når jeg først var der. Håper dere liker dem♥

Er du også glad i blomster?

🌸Camille

Ikke bare hvilken som helst dag!

 • 11.08.2017 kl. 20:01

I dag er ikke bare hvilen som helst dag. I dag fyller faktisk pappaen min hele 47 år! Gratulerer så mye med dagen pappa. Jeg er utrolig glad i deg og din litt vel sære humor som også følger med, hehe ja det kan vi vel begge si oss enig i. Jeg håper du var fornøyd med det lille selskapet vi hadde ute i hagen og presangen din.

HÅPER DU HAR HATT EN FIN DAG OG FEIRING AV BURSDAGEN💜

🌸Camille

A beautiful city - part 2

 • 11.08.2017 kl. 14:10

Her er den andre delen at bildene jeg tok da jeg var i Cascais. Hvis du ikke fikk med deg del en, kan du sjekke den ut ved å tykke på linken ->HER<- Der vil du se flere bilder av denne herlige lille byen.

Håper dere liker bildene♥

Hva synes du om bildene, og har du vært i Portugal?

🌸Camille

Det eneste jeg spiste!

 • 11.08.2017 kl. 09:45

Er der en ting jeg spiste mye av da jeg var i Portugal så var det tomat og mozzarella, noe så enkelt som det ja. Spiste selvfølgelig noe annet også, men det var dager hvor jeg spiste det 2 ganger om dagen. Det sier kanskje litt om hvor mye jeg spiste av det hehe. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare det er så utrolig godt! Jeg liker maten min veldig "ren" og hvor færre ingredienser det er i noe, desto bedre liker jeg det (om det ga mening). Tomatene det nede er også noe helt annet en her i Norge, de er mye større og saftigere. Tomat og mozzarella blir derfor ikke helt det samme her hjemme, så det smaker ekstra godt når man først er i Syden synes jeg!

One of my favourites, tomato and mozzarella!

Disse bildene er fra da jeg spiste på hotellet, man kunne spise på toppen av hotellet og det var utrolig fint utsikt derfra.

Liker du tomat og mozzarella?

🌸Camille

Innkjøpene fra Portugal

 • 10.08.2017 kl. 20:00

Da jeg var i Portugal ble det litt shopping, jeg tenke derfor jeg kunne vise dere alt jeg kjøpte i dette innlegget:

På Zara kjøpte jeg 4 ting, tre overdeler (disse kommer jeg tilbake til snart) og sekken jeg har på meg på bildene over. Jeg så på et par andre sekker fra Zara som var gråe og gule, men så tenke jeg at en svart sekk slår aldri feil. I tillegg har den sølvdetaljer, noe jeg virkelig liker! Om jeg huser riktig betalte jeg ikke mer en ca. 180 norske kroner, noe jeg synes var en veldig grei pris. Hovedgrunnen til at jeg kjøpte denne var at jeg trengte noe jeg kunne ha kameraet mitt i, noe jeg ikke fikk plass til i vesken. Størrelsen på denne sekken er helt perfekt og jeg får plass til både kameraet mitt, lommeboken min, mobilen min og et par andre småting.

- Svart sekk fra ZARA -

Så har vi overdelene som også er fra Zara. Det var så mye fint da jeg var inne på Zara, og jeg bare måtte plukke med meg et par plagg. Jeg er mest fornøyd med de to blusene dere ser til venstre. Den hvite med kragen og sløyfen synes jeg bare var så søt og det satt så fint på. Den rosa blusen måtte jeg også bare ha, jeg elsker fargen og kragene på armene. Til slutt har vi genseren som jeg ikke fikk vist så godt på bildet, men den har sånne armer som vier seg utover (om dere skjønner hva jeg mener, noe jeg synes er utrolig fint. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med overdelene.

- Bluser og genser fra ZARA -

Til slutt har vi et deksel. Jeg har lenge lett etter et deksel som både ser fint ut og passet til mobilen min, og endelig fant jeg det! Det forrige dekselet mitt begynte også å bli veldig slitt, så det var virkelig på tide med et nytt et. Dekselet er så meg at det ikke går an, rosa og katter hehe. Jeg tror det kostet rundt 100 norske kroner og det skulle være god kvalitet på det, så prisen var veldig grei om du spør meg! Nå husker jeg ikke navnet på butikken dessverre, men det er utrolig gøy alt - mulig - butikk som ligger i Cascais sentrum. Kommer jeg på det skal jeg nevne navnet på butikken.

- Rosa kattedeksel fra ? -

🌸Camille

A beautiful city - part 1

 • 10.08.2017 kl. 12:15

Hei dere♥ Da var jeg endelig hjemme igjen fra Portugal. Ikke missforstå meg helt her. Det er gøy å reise, men når du har vært borte i 10 dager merker man at det er godt å komme hjem igjen. Jeg kom hjem i går kveld og reisen gikk veldig fint, men jeg var utrolig trøtt og sliten ettersom jeg måtte sto opp i 3 - 4 tiden på natten. Har nevnt det på bloggen et par ganger, men jeg reiste med familien min og noen venner av oss og vi bodde i en utrolig fin by som heter Cascais. Jeg har vært i Portugal en del ganger før, men da har jeg vært i nabobyen som heter Estoril, så det var veldig gøy å være i en annen by denne gangen!

De ble dessverre ikke så mye blogging fra meg de 10 dagene jeg var der nede pga. tregt nett, men nå er jeg tilbake og jeg har masse spennende innlegg jeg vil dere med dere! Kommer blant annet til å vise dere hva jeg har handlet med meg i et eget innlegg.


Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker å ta bilder? Dere som har fulgt bloggen min en stund har kanskje fått det med dere, men ja jeg er veldig glad i å ta bilder. Cascais er en utrolig vakker by og siden jeg hadde med meg kameraet mitt, ble det masse bilder. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle dele de bildene jeg var mest fornøyd med i kun et innlegg, men det ble så mange så det kommer derfor en del 2 senere. Her er ihvertfall noen bilder av hva man kan se når man besøker Cascais. Som sagt kommer det flere bilder, så det er mye annet man kan se også!

Some pictures of Cascais, a beautiful city in Portugal:

Hva synes dere om bildene, og kunne dere tenkt dere å besøke denne byen?

🌸Camille

Pink lace love

 • 05.08.2017 kl. 20:08

Hei dere🌴 Planene var å blogge hver dag her nede, men pga. tregt nett har det vært vanskelig å få til. Jeg har bestemt meg for å dele masse bilder når jeg kommer hjem. Jeg vet ikke om jeg får oppdatert bloggen noe mer før da.  For dere som skulle lure er jeg er i Cascais (en liten by i Portugal, ikke så langt fra hovedstaten Lisboa) sammen med familien min og noen venner av oss. Vi reiser hjem på onsdag, så vi har et par dager igjen her nede! De siste dagene siden jeg oppdaterte bloggen har jeg vært rundt å sett litt, tatt bilder, spist mye god mat, badet, solt meg og bare slappet av. Formen er ikke helt på plass, så jeg tar det derfor litt rolig om dagene.


I dette innlegget ville jeg bare dele et av mine favorittantrekk som jeg har hatt på meg på denne turen. Jeg elsker virkelig denne rosa blondeshortsen!

Topp - Oneness // Shorts - Missguided // Solbriller - Aldo 

Ønsker alle en fin lørdag videre♥

🌸Camille

First day in Cascais

 • 02.08.2017 kl. 11:24

Hei dere❤ Jeg skulle egentlig dele disse bildene med dere i går, men det fikk jeg desverre ikke tid til. I går var min første hele dag her I Cascais (en liten by i Porugal). Reisen ned som da var i forgårs, gikk veldig fint, men vi var ikke fremme før sent på natten. For dere som skulle lure er jeg her med familien min og noen venner av oss. Gårsdagen gikk for det meste bare til å slappe av på stranden. Vi var også rundt å så litt, og var på et marked på kvelden. Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet mitt. Det er jo så fint her, så i går tok jeg en god del bilder. Håper dere liker dem!

Bilder fra Cascais:

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I går fikk jeg møte kusinen min og tanten min som allerede hadde vært her en stund. Jeg hadde gledet meg masse til å møte dem. Som dere ser er Sarah (kusinen min) myyyye brunere en meg. Jeg derimot har klart å bli litt solbrent, så sånn er det!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

🌸Camille

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no