hits

Innkjøpene fra Arendal

 • 29.08.2016 kl. 20:08

Processed with VSCO with a5 preset

//  Et nytt par av favorittbuskene modell ALEX 299 kr og rosa genser 149 kr fra GINA TRICOT //

Hei alle sammen♥ Jeg fikk dessverre ikke lagt ut innkjøpene mine i går. Jeg kom hjem fra Arendal ganske tidelig på dagen, var på en joggetur med mamma og resten av dagen gikk til å gjøre lekser, så det passet ikke akkurat så bra i går. I dag derimot, passet det fint  å vise dere det. Dette var forresten også antrekket mitt for i dag. Jeg er utrolig fornøyd med denne nye genseren, det er bokstavelig talt meg i et blinkskudd. Nå har jeg utrolig mye bebirosa i skapet, haha! Jeg kan aldri få nok av denne fargen, hver gang jeg ser noe i denne fargen så er det bare elsk elsk, må ha! må ha!

Dagen min i dag har ikke gått til noe spesielt annet enn skole og leksearbeid. Jeg begynner å føle at jeg går andre år på VGS for å si det sånn, men det går veldig fint! Mange av fagene virker litt "enklere" enn hva jeg hadde forventet. Jeg skal selvfølgelig ikke være helt sikker på akkurat det, for mange av fagene er ganske enkle i begynnelsen når man går gjennom de første kapitlene. Spesielt matten og tysken, for her er det nesten bare oppsummering fra fjoråret. Uansett, så merker jeg at deilig å koble seg litt ut med bloggen i hverdagen, andre bloggere som føler det slik?

Processed with VSCO with a5 preset

Håper alle har hatt en fin start på uken, vi blogges♥

Nok en dag i Arendal!

 • 27.08.2016 kl. 22:05

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tante og jeg på markedet♥

Hei folkens! Long time no see, neida det har ikke gått mer enn en uke siden jeg blogget sist. Jeg har hat min først hele skoleuke etter sommeren nå og jeg føler virkelig at både skolen og hverdagen er fult i gang nå, noe som egentlig er veldig deilig. Jeg føler meg mer kjent på den nye skolen nå. I startet var det vanskelig å finne seg frem, men nå vet jeg sånn cirka hvor jeg skal i de forskjellige fagene, haha.

Akkurat nå er mamma og jeg på besøk hos tanten min i Arendal, vi skal overnatte her til i morgen. I dag har vi vært på det markedet i Åmli, tror det het Dølemo markedet hvis jeg husker riktig. Meg og Sarah tok en del karuseller, noe som var veldig gøy! Etter det ble det is og litt shopping i Arendal (tenkte å legge ut innkjøpene mine i morgen). Og så ble det rekekveld hjemme hos tante, veldig kos♥

Håper alle har en strålende helg, vi blogges i morgen dere.

The white dress

 • 21.08.2016 kl. 18:12

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

//  Hvit kjole NLY ONE fra nelly.no //

Hei folkens! I går var jeg i bursdag til fetteren min Magnus. Han fylte 8 år på onsdag, men feiret det i går med familien. Det var veldig koselig, og jeg tror han ble fornøyd med gavene sine♥ På veien hjem i går var pappa, Celina og jeg innom Sørlandssenteret. Jeg hadde tenkt til å kjøpe et nytt på av favorittbuksene min på Gina Tricot, noe jeg også trengte. Selvfølgelig hadde de ikke flere igjen i min størrelse, det er så typisk! Så nå må jeg vente til de får den inn igjen i min størrelse der, eller se om de har den i byen. Det er ikke krise altså, men det hadde jo vært greit viss jeg fikk tak i den i går.

I dag har jeg holdt på en del på med rommet mitt. Jeg begynte litt  i går kveld med å ommøblere og i dag har jeg bare ryddet og vasket en del. Det er noe som er utrolig kjedelig, men så deilig å få unnagjort. Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt denne helgen. I morgen er det ful kjør meg skole og slik fortsetter det egentlig helt fram til høstferien som er den første uken i oktober. Da skal jeg mest sannsynligvis til Danmark med familien, noe som blir veldig gøy. Det er deilig å ha noe å se fram til i hverdagen!

Håper alle har hatt en kjempefin helg♥

Instagram lately

 • 19.08.2016 kl. 22:07

Følg meg gjerne på Instagram (link her). Her legger jeg ut bilder nokså jevnlig for tiden, jeg prøver ihvertfall :)


Hei dere! Nå har jeg hatt mine to første dager på den nye skolen her i Vågsbygd. Jeg går på studiespesialisering og har realfag (usikker på om jeg har skrevet det tidligere på bloggen). Bortsett fra at jeg ikke helt vet hvor ting er, går meg fort vil og må spør mye om hjelp, så har jeg det veldig fint her. Haha, jeg kommer nok til å bli bedre kjent der etter verdt, det gjorde jeg jo i fjor da jeg gikk i byen. En uke til så finner jeg meg sikkert helt til rette!

Det er utrolig deilig å slippe bussen på morgenen og kunne gå til skolen. Og det har vært utrolig gøy å treffe igjen folk som jeg kjenner og ikke har sett på evigheter. Jeg tror dette kommer til å bli et bra år! Som i fjor skal jeg virkelig satse og bruke mye tid på skolearbeid. Jeg føler jeg har en god studieteknikk som passer akkurat for meg og jeg føler meg veldig motivert til dette nye skoleåret. 16/17, la dette bli et godt år for alle!

I morgen skal jeg i bursdag til fetteren min i Arendal, håper alle får en kjempefin helg♥

Last day of summer

 • 17.08.2016 kl. 20:46

Hei alle sammen♥

Som overskriften avslører, er dette min siste dag av sommerferien. Jeg vet ikke om jeg skal gråte eller skrike, neida det går helt fint. Det er deilig å komme seg i gang med hverdagen synes jeg! Jeg vet ikke med dere, men jeg synes denne sommerferien har gått utrolig fort i år. Den var litt kortere enn det den bruker i år (for meg), men jeg tror ikke det skal ha så mye å si. For å oppsummere sommerferien min med to ord, så må jeg si at den har vært utrolig bra. Det er definitivt en av de beste sommerferiene jeg har hatt hittil!

I sommer har jeg fått gjort nesten alt jeg hadde planlagt. Jeg har vært på bytur i Hamburg og shoppet masse, jeg har vært på sydenferie i Portugal hvor det var utrolig varmt, hatt et par turer til Oksøy fyr, spist is vær enste dag, sett på masse serier (har vært veldig fan av The Vampire Diaries, Orange is the new black og Teen Wolf) også har jeg vært masse på besøk til Arendal og vært mye sammen med familien♥ Det enste jeg ikke fikk gjort i sommer var en tur opp til familien min i Ålesund (det var noe jeg hadde utrolig lyst til), men det blir nok ikke så lenge før jeg reiser opp ditt uansett! Jeg gleder meg til å besøke både tante, farmor og søskenbarn, har det alltid gøy sammen med de♥

Processed with VSCO

Hadde ikke så mange bilder å komme med i dag...

I morgen starer skolen for meg. Jeg har ikke skrevet dette på bloggen før, men i sommer fikk jeg vite at jeg kom inn på skolen jeg ønsket! I fjor ente jeg opp på en skole i byen som jeg egentlig ikke hadde lyst å gå på, men i år kom jeg inn på skolen her i Vågsbygd! Nå sliper jeg å endelig å ta bussen (for dere som ikke vet det så hater jeg å ta buss haha) og jeg kan gå til skolen. Det blir litt rart egentlig for det er nesten den samme veien som da jeg gikk til ungdomskolen så det blir nok litt uvant i starten, men jeg vener meg nok fort til det! Jeg hadde det greit på skolen i byen, men jeg merket at jeg savnet vennene mine og sånt, så nå blir det utrolig gøy å se de igjen i morgen♥ 

Den siste dagen av sommerferien min har jeg tilbragt hjemme. Jeg har hjulpet bestemoren min med å vaske og tjent en del penger, men ellers har dagen min bare gått til å koble ut og slappe helt av. Det er noe jeg synes at er veldig viktig å gjøre av og til. Nå som skolen begynner så kommer jeg selvfølgelig å la alt av skolearbeid gå foran bloggen, men dette betyr ikke at jeg ikke kommer til å blogge for blogging en noe jeg elsker. Det er noe jeg kan koble meg fra alt annet med. Så innimellom alt skolearbeidet blir det noe blogging fra meg, men kanskje ikke så titt som vær eneste dag viss dere skjønner hva jeg mener. Jeg kommer ikke til å ha noen faste dager, men bare blogge når jeg føler for det, enkelt å greit haha.

Jeg håper alle har hat (eller har for de som er så heldige) en utrolig fantastisk sommer og får en kjempegod start på det hverdagen sin igjen, vi blogges♥

What's in my school backpack

 • 16.08.2016 kl. 23:23

Hei folkens!

Nå er jeg tilbake i Kristiansand, jeg kom hjem tidligere i dag. Før bestemor og jeg tok turen hjemover var vi i byen med tante og Sarah. Det er arendalsuka i Arendal så det var mye rart og se på også var det mange folk! Etter det kjørte vi til harebakken og gikk på cafe. Det passet fint siden det skulle komme en fotograf å ta bilder av det gamle huset til tante som ligger rett i nærheten.

Det var utrolig fint vær da vi var i Arendal og det var som alltids veldig koselig å overnatte hos tante♥ Uansett, nå er det bare i morgen igjen også starter skolen for meg. Derfor tenkte jeg det passet fint med et "what's in my backpack" innlegg. Vet ikke om det er så interessant, men jeg synes det er veldig gøy å lage slike innlegg, so here we go!

Processed with VSCO with a5 preset
Sekken er fra addidas (kjøpte den på Zalando) og ja den ser litt liten ut på bilde, men det er egentlig ganske god plass i den, ihvertfall nok for meg! I sekken har jeg for det meste bare det vanlige som et penal med skrivesakker, skrivebøker, en dagplaner, skolepcen + lader og drikke. Hvis jeg ikke drikker nok får jeg vondt i hodet, så jeg må alltid ha med meg en vannflaske. Også har jeg alltid med meg nistepakken min selvfølgelig. Sparer penger med å ta med mat hjemmefra hehe.

Processed with VSCO with a5 presetDette er hva penalet mitt inneholder. Alt her er nytt bortsett fra selve penalet og linlajel. Jeg har kjøpt alt bortsett fra fargeblyantene (kjøpe de i Hamburg) på Norli. Jeg vet ikke med dere, men jeg foretrekker helst å skrive med en blyant enn en penn. Jeg har med begge deler i tilfelle da. Jeg bruker også å ha med meg en kalkulator, men jeg fant den ikke så den ble ikke med på bilde.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har kjøpt en hau av disse skivebøkene som dere kanskje ser på bilde. Det var sånn 5-pack for 99 kr, en veldig god deal! De fleste har jeg kjøpt med linjer, men jeg har også noen med ruter til mattefaget. Min beste studieteknikk er å skrive for hånd (ikke på pc) så skivebøker er et must for meg! Jeg liker å ha en skrivebok til vært fag, så det forklarer kanskje også litt hvorfor jeg har kjøpt så mange skrivebøker haha.

Processed with VSCO with a5 preset

Til slutt har vi dagplaneren min. Jeg har aldri hatt en slik før, men har alltid hatt lyst til å kjøpe en så det var det jeg gjorde. Jeg er utrolig fornøyd med denne og har allerede begynt å skive en del i den. Det blir mye enklere for meg å holde styr på alt av prøver og lekser, når jeg kan skrive alt ned her! I tillegg skiver jeg ned når jeg har ferier og sånt, noe som er veldig greit når jeg skal planlegge ting å sånt!

Hva bruker dere å ha i skolesekken/ vesken, for dere som går på skolen?

Tacotirsdag på en mandag!

 • 15.08.2016 kl. 22:38

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Null redigering på de to siste bildene, himmelen var mye finere i virkeligheten by the way.

Hei alle sammen♥ I dag har jeg gjort en del. Først dro mamma, bestemor, Sarah og jeg ned til byen. Bestemor skulle til legen og da hun var ferdig spiste vi lunsj på drømmeplassen. Elsker denne spiseplassen, anbefales hvis du er i Kristiansand eller Arendal. Etter det kjørte vi mamma på jobb og så ble det en kjapp tur hjemom før vi igjen kjørte videre til Arendal.

Vi gikk innom harebakken for å handle til tacoen som vi hadde i kveld. Tante jobbet til litt sent i dag, så vi var først på besøk hos onkelen min. Det var veldig koselig å se han igjen! Etter det gikk turen til tante som bestemor og jeg overnatte hos. Jeg lagde taco til alle sammen og det ble veldig godt! Bildene dere ser er utsikten fra kjøkkenet der vi spiste. En veldig fin kveld med andre ord♥

Det er arendalsuka her i Arendal, så i morgen blir det en tur til byen. Håper alle har hat en fin start på uken!

A surprise visit

 • 14.08.2016 kl. 20:02

Hei folkens!

Gjet hvem som kom på suprise besøk til meg i dag? Kusinen min Sarah♥ Jeg hadde ingen anelse om at hun skulle komme. Mamma har vært hos tanten min i Arendal i helgen, også tok hun Sarah med seg hit på formiddagen i dag. Det var utrolig gøy, alltid gøy med besøk fra denne lille skjønningen hehe. Sarah fikk en del klær av meg ettersom jeg ryddet i skapet mitt i går og hadde en del som var for smått. Hun fikk blant annet 3 søte kjoler som dessverre ikke passet til meg lengre. De satt som et skudd på henne!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Min caps by the way (hun fikk lovt til å låne den) og treningstøyet som hun fikk av meg.

Som dere ser på bildene så har jeg vært på tur i dag, Sarah, bestemor, mamma og jeg♥ Det var veldig koselig. Vi gikk i voie lysløype som er ca 2-3 km. Mamma og jeg jogget rundt. Jeg jogget bare en runde også tok jeg føle med Sarah og bestemor den siste runden. Jeg vet at jeg skriver veldig mye om familien min her på bloggen, de er noen som betyr utrolig mye for meg og som jeg er mye sammen med. For meg er Sarah som en lillesøster, det føles i vertfall sånn♥ På bloggen min så liker jeg å dele fine opplevelser som dette, det er noe jeg kan se tilbake på senere.

I morgen skjer det også en del ting, så vi blogges i morgen dere!

Cleaning my wardrobe

 • 13.08.2016 kl. 21:20

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei folkens! I går tok jeg meg en tur på treningssentret og fikk trent min vanlige "styrkerunde". Senere på kvelden i går feiret vi bursdagen til pappa. Han hadde bursdag i forgårs, men vi feiret han i går kveld siden det passet bedre da. Han fikk besøk av to venner og det ble en veldig fin kveld♥ I dag har ikke formen vært helt på plass, men jeg har fått unnagjort en god del ting.

Jeg har  ryddet og organisert helle skapet mitt. Først tok jeg ut alle klærne, så la jeg vekk klær som jeg ikke bruker lenge og klær som var for små. Jeg bruker å gi ting som er for små til kusinen min Sarah (7 år) og jeg har noen fine plagg på lur til hun blir litt større. Tro det eller ei, men jeg har også stykket en del klær i dag (ikke typisk meg haha!). Det er noe som er utrolig kjedelig å gjøre og som tar sin tid, men klærne blir mye finere etterpå. Så en for igjen for strevet haha♥

Noen andre en meg som synes det er kjedelig å rydde skapet sitt?

Dagens lille innkjøp

 • 11.08.2016 kl. 18:12

Processed with VSCO with a5 preset

// Brynspenn NYX og mascara Loreal (begge er kjøpt på H&M) //

// Grønn genser Cubus (elsker denne fargen) //

Hei alle sammen♥ De siste to dagene nå har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig. På tirsdag hentet jeg en pakke fra Zalando på posten. Jeg hadde gledet meg veldig til denne, det er en sek fra Addidas som jeg har tenkt til å bruke på skolen. Jeg skal vise dere den senere. På onsdag prøvde jeg meg på en joggetur men formen var ikke helt på plass. I dag har jeg derimot gjort en del. Bestemor og jeg tok oss en tur til Sørlandssenteret. Her fikk jeg kjøpt meg alle de tingene som jeg viste på bildene + en god del skolesaker som jeg også har tenkt å vise dere i et innlegg senere.

Jeg hadde det veldig koselig på Sørlandssenteret. Bestemor spanderte både lunsj og is på meg også var vi en del rundt og så litt. I dag har forresten pappaen min bursdag, han fyller 46 år! Gratulerer så mye med dagen pappa (hvis du leser dette), jeg er kjempe glad i deg♥ Håper du både har og får en stålene dag videre! Uansett, da jeg og Celina var i Portugal fant vi noen golfting til pappa (han elsker gold by the way) som vi hadde tenkt  å gi i presang til bursdagen hans. Så han fikk både de tingene og et par falxxlodd, som jeg tror han ble veldig fornøyd med!

Ønsker alle en kjempefin kveld, vi blogges i morgen dere♥

Ting jeg ikke får til

 • 09.08.2016 kl. 13:29

Uansett hvor hardt en prøver så har man alltid noen ting man ikke får til. Alle kan ikke kunne alt, man har alltid noe man finner litt ekstra vanskelig i livet. Det kan være en så liten ting som å ikke kunne rulle tungen, eller en så stor ting som å ikke kunne svømme (ikke at det skal være noe stort heler). Dette sier litt om den personen du er, så derfor tenkte jeg det kunne være gøy å dele 10 random ting jeg ikke får til med dere. Jeg vet ikke om noen bloggere som har skrevet et slik innlegg som dette før, men jeg tenkte det kunne være gøy å prøve noe nytt^^

Skive 100 % bokmål - uansett hvor hardt jeg prøver så faller jeg alltid tilbake i min gamle vane. Som dere kanskje vet (hvis dere følger bloggen min) så kommer jeg fra Kristiansand. Her sier vi ikke henne men ho og vi sier ikke jeg men æ. For meg som blogger er det ofte lit vanskelig å skille disse ordene mellom seg når jeg skriver. Jeg tipper det er flere enn meg som  har det sånn.

Knipse - i hele mitt 17 år gamle liv har jeg ikke fått til noe så dumt som dette. Uansett hvor hardt jeg prøver, så får jeg det bare ikke til. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk får det til å se så lett ut. Det er helt umulig å gjøre det spør du meg. Plis si at det er noen andre enn meg som ikke får dette til, somebody out there?

Løfte vekter - jeg har utrolig sterke benmuskler ettersom jeg jogger mye osv, men når det kommer til armmuskler så ehh nei. Der har jeg ikke så mye å gå på. Jeg klarer selvfølelig å løfte små vekter, men når det kommer til å ligge på en benk å løfte tunge greier, nei det går ikke. Dette er selvfølgelig noe jeg kan trene opp, men jeg har ikke akkurat behov for det. Det er nok med de små vektene for meg hahah.

Processed with VSCO with a5 preset

Drikke kullsyre - for det første så liker jeg det ikke og får det andre så får jeg det ikke til. Jeg blir rett og slett dårlig av det og må bare spytte det ut igjen. Før kunne jeg enkelt drikke det, men de siste 2- 3 årene nå, så har jeg bare holdt meg langt unna det. No more to say about that!

Snakke engelsk - og da tenker jeg på uttalelsen. Okei denne er litt klein, men jeg deler dere med den likevel. På skolen har det alltid vært de skriftlige prøvene som har reddet karakterene mine, for å skrive engelsk er jeg faktisk ganske flink til. Jeg både forstår og kan i hovedsak snakke det, men når det kommer til uttalelsen min, så er den langt i fra god! Jeg vet vi nordmen fysisk sett ikke kan snakke flytende engelsk, men jeg klarer så vidt å snakke norsk-engelsk likosom. Jeg har prøvd lege å forbedre engelsken min, men stemmen min klarer bare ikke å uttale ordene riktig. Jeg tror det er noe galt med stemmen min hahah. 

Spise lakris - igjen en ting som er fysisk umulig for meg. Okeeei, på død og liv så kunne jeg nok tvunget det i meg. Uansett, jeg klarer virkelig ikke lukten eller smaken av lakris, det gjør med bare kvalm. En av av det verste tingene jeg vet en når jeg spiser et drops uten å vite at det er lakris smak, uff det har skjedd så alt for mange ganger med meg :(

Synge fint - denne er ikke så interessant egentlig, for det er mange som ikke får det til. Jeg gikk på sangkor da jeg var liten, men om jeg var flink er et helt annet spørsmål hahah. Alle er dessverre ikke født med en fin sangstemme, sånn er det bare! Ikke at dette gjør meg noe (for det gjør det ikke), men det hadde ikke akkurat gjort meg noe å kunne syne heller.

Processed with VSCO with a5 preset

Spille en sport - her tenker jeg spesielt på fotball. Etter en grum opplevelse da jeg var liten og fikk en ball rett i tryne, har jeg vært livredd for fotballer og baller generelt. Dette har hindret med i å virkelig prøve ut en sport. Jeg gikk på håndball i tre år, men på grunn av det at jeg var så redd for ballen, så ble jeg aldre noe særlig god på det.

Danse - igjen utrolig kleint. Alle kan danse på et viss, men etter å ha gått på både dans, ballet og hiphop så burde jeg har lært noe? Svaret er nei, for det har jeg ikke. Jeg var den jenta som alltid ble plassert bakerst, like greit egentlig for jeg trivdes ikke så godt med med heller. Noen hobbyer er bare ikke for enn, det er noe jeg har tatt med meg.

Tøye ut - er noe jeg finner utrolig vanskelig. Jeg er langt i fra en myk. Dette har nok noe å gjør med benbygningen min, for jeg har en skjev rygg og det ene benet mitt er faktisk litt lengre enn det andre. Så noen måter å strekke ut er faktisk helt fysisk umulig for meg. Et godt eksempel på dette er nå man sitter og skal rekke hende til begge føttene sine (dere skjønner sikkert hva jeg mener). Jeg rekker let til den ene foten, men den andre går bare ikke. Tro meg jeg har prøvd...

Hva synes dere om slike innlegg, gi meg gjerne noen tilbakemeldinger?

Prosjekt barnerom

 • 08.08.2016 kl. 18:46

Hei alle sammen♥

Nå har jeg kommer hjem fra Arendal. Celina og jeg måtte ta bussen tilbake igjen. Bestemor skulle bli litt lengre i Arendal, så vi kunne ikke sitte på med henne. Uansett, jeg har hat to fine dager i Arendal med familien. Jeg fikk hilst på både bestefar, fetterne mine og den andre tanten min♥ Det nye huset til tante begynner å komme seg på plass nå. Sarah ble så brun da hun var i portugal (heldig), så jeg føler meg så blek når jeg sitter ved siden av henne hahah.

Processed with VSCO with a5 preset

Enda et bilde med denne skjønningen! Denne katten altså, hun blir alltid med på bilder hahah. Maria trives forresten veldig godt i det nye huset♥ I går trodde vi at hun hadde stukket av (det var en dør som sto åpen), men så var hun bare under en seng. Katter må jo være inne en stund når man har flyttet, slik at de kan vende seg til den ny plassen. 

I går brukte jeg mye tid på rommet til kusinen min Sarah. Jeg har ryddet på plass alle tingene hennes. Det tok sin tid ettersom hun har enormt med ting og tang og masse klær. Rommet så ikke ut før jeg (vi) begynte på det, ting lå stødd overalt på gulvet og det var nesten ikke til å trø der inne. Det er ikke 100 % ferdig enda, mangler et teppe, noen rulegaridner og andre ting, men det har blitt et utrolig fint og koselig jenterom. Det har vært kjempegøy å kunne hjelpe til med det. Jeg fikk ikke tatt noen førbilder, men her er sånn rommet ser ut nå.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag før Celina og jeg tok turen hjemmeover var vi også innom harebakken. Her fikk Sarah seg noen nye gardiner til rommet sitt (de dere ser på bildet over). Jeg fikk også kjøpt meg noen skrivebøker som jeg trenger til skolen, greit å få sånne ting unnagjort! Nå er det bare en uke til skolen begynner igjen, whææ så fort tiden har gått! Hvor ble sommerferien av liksom?

Hva synes dere om rommet til Sarah?

Gårsdagens innkjøp

 • 07.08.2016 kl. 08:51

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

// Genser Cubus 249 kr //

God morgen alle sammen! Et ganske tideligg innlegg fra meg i dag haha. I går var kusinen min Sarah og jeg på Vågsbydssenter og her fant jeg meg en genser. Jeg har sett på denne genseren et par ganger tidligere og jeg synes den er så fin! Det er akkurat min smak. Jeg tok den i L ettersom den var så liten i størrelsen og jeg liker og ha den litt overzise. Det var Sarah (7 år) som tok bildene i går kveld, flink fotograf eller hva?

Nå skal Sarah, Celina bestemor og jeg ta oss turen bortover til Arendal igjen. Jeg skal overnatte der til i morgen. Vi har passet katten til Sarah som dere ser på bildene, men nå skal hun hjem igjen til det nye huset. Jeg kommer til å savne å ha Maria her, hun er en av de skjønneste kattene jeg vet om♥ Jeg tror det blir veldig greit med et større hus for katten. Før bodde jo Sarah og de i et rekkehus, men å har de mye mer plass.

Vi blogges senere dere♥

Gøy dag med Sarah!

 • 06.08.2016 kl. 20:24

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Hei folkens! Før jeg gikk og trente på treningstudioet i dag formiddag, fikk jeg vite at Sarah skulle komme til oss og overnatte. Det er veldig greit for henne nå ettersom det er en del flytteshau hjemme hos hun. Da jeg var kommet hjem fra treningen var hun hos oss, så i dag måtte vi selvfølgelig finne på noe som vi kunne gjøre sammen. Som dere kanskje ser på bildene så gjorde vi en god del ting. Først måtte jeg vaske hos bestemor, tjente litt penger hehe! Etter det tok Sarah og meg oss turen ned til Vågsbydssnter. Her shoppet vi litt og spiste is ofc. Jeg fant meg en genser som jeg har tenkt å vise dere i et innlegg snart♥

Vi gikk både ned og tilbake fra senteret og på veien tilbake så fant vi oss en lekeplass å leke på.  Den ligger rett ved skolen jeg brukte å gå på. Her hadde vi det ganske gøy for å si det sånn haha. Da vi kom hjem igjen prøvde vi enn sånn farge ting til håret på Sarah. Det ble veldig kult, men litt sølete var det også ja. Og til middag ble det hjemmelaget pizza ala Sarah og Camille. Det ser litt brent ut på bilde, men jeg skal love dere at den var veldig god♥

Nå tenkte Sarah og meg spille noe Movipol også skal vi kanskje se en film senere eller noe sånt. Håper alle har hat en like strålende lørdag som jeg har hat♥

Move in day

 • 05.08.2016 kl. 23:14

Hei folkens!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Arendal. Det har vært en lang dag med både shopping, flytting og rydding hos tanten min. Først møtte mamma og meg (bestemor ble også med) tante med familien på IKEA. Her ble det en del shopping, i tillegg til en del shopping på coop obs i Arendal også! Tante var så snill og betalte for en middag på cafeen der. Etter det kjørte vi rett til det nye huset som tanten min overtok i går. Jeg fikk se det inni for første gang og det var utrolig fint! Huset har tre etasjer og har en utrolig fin terrasse lang huset med utsikt over byen. Det er her jeg tok bildene.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg hjalp for det meste på rommet til kusinen min Sarah. Hun har utrolig masse ting, så jeg ble ikke akkurat ferdig med å rydde alle tingene hennes på plass. Jeg fikk i hvertfall begynt på noe! Bestemor og meg reiser bort igjen dit på søndag, så da kan jeg nok hjelpe litt til da også. Må bare slenge med noen bilder jeg tok på IKEA av meg og kusinen min. Vi kjedet oss litt for å si det sånn hahah.


Håper alle har hat en kjempefin fredag, beste dagen i uken spør du meg!

New in: hårprodukter

 • 04.08.2016 kl. 17:06

Hei alle sammen♥

I dag har jeg vært på treningssenteret og trent styrke, deilig å få det unnagjort! Mamma og jeg tok med oss bestemor slik at hun også kunne begynne å trene der. Hun var veldig takknemlig for at vi kunne ta henne med der. Nå er hun kjent der og kan gå der alene akkurat når det passe for henne, veldig greit hehe.

På veien ned til treningssenteret var vi innom posten og plukket opp en pakke fra blivakker.no. Jeg tenkte jeg kunne vise dere alt jeg har kjøpt. Mamma og jeg deler på disse hårproduktene så det er egentlig hun som har betalt haha. Uansett, så ville jeg selv betalt for dem ettersom det er produkter jeg er veldig fornøyd med og kjøper om og om igjen. Så dette er ikke et sponset innlegg, men produkter jeg vil anbefale dere :) Alle produktene jeg viser her er kjøpt på slag:

Processed with VSCO with a5 preset

// Sjampo og balsam Sexy Hair (link her) //

Dette er en sjampo og balsam som for det første er beregnet for blondt eller farget hår. De hjelper med å beholde fargen og er fri for både sulfat, parabener og andre stoffer som ikke er så bra for håret. Sjampoen skummer veldig godt og gjør ikke håret flokete. Det er noe som har vært  et stort problem for meg før, men alt løste seg da jeg fant denne sjampoen. Balsamen er helt amaizing, den gjør håret mitt utrolig mykt. Så derfor må jeg helt klart si ja takk begge deler. 

Processed with VSCO with a5 preset

// Lillasjampo + balsam Fudge (link her) //

Dette er også produkter som er beregnet for blondt hår. Denne lillasjampo tror jeg de fleste har hørt om, hvis ikke så må jeg anbefale den til alle blondiner der ute. Dette er en utrolig effektiv lillasjampo som fjerner gulskjæren på et blunk. I tillegg gjør den håret veldig kaldt og shiny, noe jeg liker. Jeg har jo litt sølv/grått blondt hår nå, så denne er mitt i blinken for meg. Da vi bestilte denne pakken trodde jeg det var to lillasjampoer, men det viste seg og være en tilhørende balsam isteden. Denne har jeg ikke prøvd før, men jeg tror den skal gjøre noe av det samme som balsamen. Det blir gøy å teste den ut!


Jeg har ikke noen andre planer i dag annet en å slappe av, men i morgen skjer det en del. Skrev ikke dette på bloggen i går, men i går kveld var jeg ute på flyplassen og hilste på tante, onkel og Sarah som hadde kommet hjem fra Portugal. De har kjøpt seg nytt hus og har allerede begynt å flytte inn. Så i morgen skal mamma og jeg møte de på IKEA. Her skal de hente en seng også skal vi være med dem til Arendal og hjelpe til med flyttingen. Merker at jeg gleder meg litt også ettersom det blir mer plass hos de, dette betyr nok at det blir flere besøk til Arendal for min del. Jeg elsker slike småbyer som Arendal, det er en utrolig herlig og koselig sørlandsby. Kunne faktisk tenkt meg å bodd der en gang når jeg blir eldre.

Sjekk gjerne dette innlegget (link her), hvor jeg har skrevet om min erfaring/tips som blondine. Vi blogges i morgen dere♥

A walk in the woods

 • 03.08.2016 kl. 16:32

Follow my blog with Bloglovin

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hei folkens! I går var jeg en tur på Vågsbygd senter sammen med bestemor og Celina, veldig kos♥ Ellers gikk resten av dagen min til og hjelpe bestemor med å rydde og vaske leiligheten sin, min lille sommerjobb hehe. Veldig greit siden hun bor rett under meg, for dere som ikke viste det. Vi har et veldig nært forhold til hverandre og gjør ofte noe sammen.

Akkurat nå pøsregner det, men i ste var det opphold og da bestemte bestemor og jeg for å ta oss en liten gåtur. Vi kjørte bort til Voie som ikke er så alt for langt fra der vi bor. Det er en lysløype der som er veldig grei å gå i. Turen ble ikke mer enn 3 km, men det var mer en nok for meg i dag. Det veldig deilig å komme seg ut litt og veldig koselig å gå sammen med bestemor.


Bildene er forresten meg uten sminke. Jeg bruker egentlig ikke å legge ut bilder av meg uten sminke. Vet ikke hvorfor, det eneste jeg bruker er jo egentlig bare mascara, så det er ikke den store forskjellen. Jeg har ikke akkurat noe å være flau over, men jeg trives best når jeg har på meg mascara. Likevel synes jeg det er viktig å vise sine naturlige sider også, spesielt som blogger.

Noen andre enn meg som føler seg en smule ukomfortabel uten mascara?

Silver hair

 • 02.08.2016 kl. 11:54

Hei folkens!

I går var jeg hos frisøren. Først tok bestemor, mamma og jeg Fredrik med til IKEA, her spiste vi lunsj sammen med onkel også tok han med seg Fredrik tilbake til Arendal. Etter det gikk vi på Sørlandssenteret, her hadde jeg bestilt time hos Hair Concept by A-salog (frisøren jeg bruker å gå på). Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt og litt annerledes, og siden jeg er såpass blond synes jeg sånn sløv/grått hår var en god ide. Jeg ble utrolig fornøyd med fargen! Det er litt uvant akkurat nå da, men jeg syntes jeg faktisk kledde det utrolig godt. 

Jeg klippet meg også litt hos frisøren. Det var deilig å få vekk alt det som var slitt også synes jeg det er greit å ha det litt kortere. Jeg synes jeg kler det litt bedre også. By the way, denne frisørtimen har jeg selv betalt for :) Det tok utrolig lang tid og farge det og sånt, tror jeg var der inne i 4 timer, men det var helt klart verdt det. Det først bilde er slik fargen ser ut i sola, det er veldig interessant hvordan fargen endrer seg i forskjellige lys haha.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Jeg har ikke noen planer for dagen min enda, men for se om jeg finner på noe. Ønsker alle en kjempefin dag videre♥

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no