hits

Treat, love & color

 • 31.07.2017 kl. 10:00

Hei dere♥ Når dette innlegget blir publisert sitter jeg mest jeg mest sannsynligvis i bilen på vei til flyplassen i Stavanger. Jeg har nevnt det på bloggen tidligere, men for dere som ikke har fått det med dere reiser jeg til Portugal sammen med familien min og noen venner av oss. Her skal jeg være i 10 dager og jeg gleder meg utrolig masse. Jeg har tatt med både kameraet og pcen min og gleder meg masse til å ta bilder å blogge når jeg er der nede. Jeg kommer ikke til å være framme før midt på natten. Hele dagen i dag vil gå til reising så det blir nok ikke noen oppdateringer fra meg før i morgen.


Jeg har nettopp fått tak i denne utrolig søte neglelakken og det en denne jeg har tenkt til å vise dere i dette innlegget:- Neglelakk i fargen "Treat Love & Color" fra Essie -

Jeg hater egentlig å ha noe på neglene mine, men når jeg tok på denne føltes det ikke engang som jeg hadde noe på dem. Det er det jeg liker veldig godt med akkurat denne neglelakken. På bildene har jeg kun tatt på et lag. Man kan selvfølgelig bygge den opp med flere lag, men det følte jeg ikke noe behov for. Jeg liker at det ser veldig naturlig ut, men at det samtid ser ut som man har gjort noe med neglene. Det er vanskelig å beskrive fargen, men hvis jeg skal beskrive den vil jeg si den er lys lys shimmerrosa farge. Jeg elsker denne kombinasjonen av fargen og skimmert og synes det gjør den litt unik også.Som det står på negelakken "Treat, love & color". En av grunnene til at jeg valgte ut akkurat denne neglelakken er at det også er en neglelakk som skal pleie og styrke neglene dine. Jeg likte veldig godt dette konseptet, det at du både kan få fine negler samtidig som neglene dine får den pleien de trenger. Nå har jeg ganske sterke negler fra før av, men det skader vel ikke med noe ekstra pleie? For dere som skulle får man kjøpt den hos H&M og jeg tror den kostet 139 kr (litt usikker). Jeg var så heldig å få denne av Bestemoren min da jeg var å handlet med henne her om dagen♥ 

Hva synes dere om fargen?

🌸Camille

Bildene som ikke kom på bloggen #5

 • 30.07.2017 kl. 11:10

Fikse litt på håret sitt, dette er helt klart klassikeren. Når jeg blar gjennom bildene etter jeg har hatt en liten bloggshot blir det alltid et bilde (eller flere!) hvor jeg fikser på håret mitt.

Processed with VSCO with c1 preset

Dagens lille bildetips: Det er ikke alltid det er så lurt å ta bilder mens man snakker.

Processed with VSCO with a5 preset

Maria var ikke helt klar for å bli tatt bilde av her. Det er ikke det beste bilde jeg har tatt av henne for å si det sånn!

Processed with VSCO with hb1 preset

Det ble et eller annet feil her. Enten det er hånden min, ansiktuttrykket mitt eller poseringen min på dette bildet. Jeg vet faktisk ikke haha.

Processed with VSCO with hb1 preset

Det går ikke an å bøye seg enda mer bakover. Her ser det bokstavelig talt ut som jeg skal til å falle. (Kanskje jeg gjorde det også)

Processed with VSCO with b5 preset

Haha, bildet sier vel seg selv. Her får jeg sol i ansiktet samtidig som jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av hånden min.

Vet ikke helt hvorfor dette bildet havet her egentlig, det er jo helt ok, men jeg synes bare det var så kjedelig. Jeg smiler nesten ikke engang!

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg kan ikke ha et "bildene som ikke kom på bloggen" uten denne gutten. Jeg ikke helt hva som skjer med Tassen på dette bildet... 

Processed with VSCO with hb1 preset

Langt hår og vind er ikke den beste kombinasjonen når det kommer til å ta bilder. Håret mitt la seg ikke noe fint her heller.

Processed with VSCO with hb1 preset

Synes jeg så litt trist ut her også er det håret igjen... Hvorfor må håret alltid havne akkurat foran ansiktet mitt?

Processed with VSCO with b5 preset

Avslutter med favoritten min. Uff at jeg ikke det hele tatt velger å dele dette bildet, jepp det er meg dere ser der.

🌸Camille

Nike love

 • 29.07.2017 kl. 11:15

Hei dere♥ Endelig fant jeg treningshortsen jeg hadde lett etter. Jeg har hat en nesten helt lik en før, det eneste som er litt annerledes med denne er at den har et slags mønster på seg. Jeg vet ikke om bildene viser det så godt, men den har et sølv/grålig mønster på seg. Jeg trengte i hvert fall en treningshorts nå som det er så fint vær ute og det blir alt for varmt med treningstights som var den eneste jeg hadde. Denne skal også være med meg til Portugal på mandag. Jeg har lyst til å prøve å trene noen av dagene når jeg er der!

Grunnen til at jeg ville ha akkurat denne shortsen, er fordi den har en lomme bak og det er utrolig greit når man skal ha med seg mobilen. Jeg har alltid med meg mobilen når jeg er ute å løper og da er jeg helt avhengig av å ha noe jeg kan legge den i. Jeg har sånn greie jeg kan ha på armen, men den synes jeg er veldig ubehagelig å ha på. Da jeg fant denne shortsen med lomme bak ble jeg derfor utrolig glad♥

- Shorts fra Nike Perfomance -

Den var ikke på salg og jeg betalte 349 kr for den hos Zalando, men jeg synes den er verdt det ettersom det er en ting jeg vet at kommer til å bruke mye. Når det kommer til treningstøy synes jeg også at det er veldig viktig at det er god kvalitet. Treningstøy er jo noe man må vaske ofte (for meg blir det i hvert fall slik) og da synes jeg det er viktig med et bra merke. Nike er definitivt en av mine favorittmerker når det kommer til treningstøy og jeg synes de har så mye fint og ikke minst praktisk treningstøy.

Er du også glad i Nike?

🌸Camille

Garden details

 • 29.07.2017 kl. 08:44

Hei dere♥ Er det noe jeg liker veldig godt med huset mitt, så er det hagen min. Moren min er skikkelig hagemenneske og hun elsker å holde på med slike ting ute i hagen (kalles vel hagearbeid), noe jeg selv ikke helt forstår hva som er så gøy med hehe. De fleste bilder jeg legger ut på bloggen er tatt her. I dag ville jeg bare dele et par bilder som jeg tok her om dagen, håper dere liker dem!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hva synes dere om bildene?

🌸Camille

Nå fikk jeg orden i sminken min!

 • 28.07.2017 kl. 18:00

Hei dere♥​ Her om dagen var jeg innom blivakker.no for å bestille en lillashampo (som jeg btw virkelig trengte!), mens jeg gjorde det fikk jeg øye på denne kule og smarte tingen til å oppbevare sminke i. Jeg har sett på den et par ganger når jeg har vært inne på siden, men har ikke giddet å bruke penger på den siden jeg synes den var litt dyr. Nå var den satt ned med -70% fra 599 kr til bare 179 kr! Ettersom jeg har hatt lyst på den en stund måtte jeg bare slå til å kjøpe den. Jeg trengte også noe som jeg kunne ha sminken min i, og jeg var utrolig heldig som fikk den så billig.

Du finner sminkeoppbevareren ->her<-

Hehe, noen som kanskje burde vaske sminkekostene? Plis si jeg ikke er den enste som utsetter vaskingen av sminkekostene. Jeg vet det ikke er bra, men så glemmer jeg det liksom bare bort...

Det er utrolig god plass i denne sminkeoppbevareren. Jeg har kun fylt opp litt av rommene på forsiden, og det er både rom bak, på toppen og inni som jeg ikke har fylt opp en gang! Den kan også snurres rundt, noe jeg synes er utrolig greit og gjør det veldig lett å få tak i ting. Som dere vet kanskje vet bruker jeg ikke så mye sminke til vanlig, men jeg synes uansett det er gøy å ha litt som jeg kan bruke når jeg først skal noe spesielt. Jeg var ikke helt fornøyd med hvordan jeg hadde organisert sminken min før, men nå er jeg virkelig det! Kunne ikke vært mer fornøyd egentlig♥Hvordan oppbevarer du sminken din?

🌸Camille

Denim & white outfit

 • 28.07.2017 kl. 13:45

Hei dere♥ I dag plukket jeg opp et par pakker hos posten. Jeg bestilte et par ting jeg trengte og en veldig kul og smart ting som jeg skal vise dere her på bloggen. For se om jeg får vist dere den i kveld eller i morgen. Jeg vil ikke røpe hva det er enda, men jeg kan si det har noe med sminke og rommet mitt å gjøre. Nå er det bare tre dager så reiser jeg sydover. Jeg har fått alt jeg trenger til reisen, kofferten er nesten ferdigpakket og alt er så og si på plass! Det er deilig å vite. Nå går jeg bare å venter på avreise hehe.

Dagens ganske så casual antrekk:

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Shorts Levis // Topp Bikbok // Caps Junkyard XX-XY


Dagens outfit ble veldig casual og enkelt, men det er noe med olashortser (eller olabusker) og en helt enkel hvit overdel som er så fint. Den kombinasjonen slår liksom aldri feil spør du meg. Jeg kombinerte også dette antrekket med den lyserosa capsen min og det synes jeg passet veldig fint sammen. Håret mitt var veldig fett, og ettersom jeg prøver å ikke vaske håret så ofte, er det alltids greit å bare kunne ta på seg en caps.

🌸Camille

No filter needed

 • 27.07.2017 kl. 22:45

Hei dere♥ Hadde bare lyst til å dele disse bildene som jeg tok nå i kveld. Solnedgang er noe av det vakreste som finnes og det er nesten litt trist at de går så fort over. Jeg kjappet meg for å ta disse bildene før solen gikk ned og rakk det akkurat! Ellers skjer det ikke så mye om dagene. Jeg har vært på sentret i dag og handlet noe av det siste jeg trengte før reisen. Jeg reiser til Portugal på mandag, så det er ikke så lenge igjen nå. Gleder meg masse!

Hva synes dere om bildene?

🌸Camille

Photoshoot med favorittkjolen

 • 26.07.2017 kl. 07:45

Hei dere♥ I går hadde jeg en utrolig fin kveld sammen med familien min i hagen. Tok blant annet bildene dere ser under i går, hehe ble nærmest en liten photoshoot. Det var utrolig fint vær. og vi koste oss med middag som jeg hadde laget. Da jeg gikk gjennom litt av det jeg hadde pakket (reiser til Portugal om 5 dager!) kom jeg over denne utrolig søte kjolen som jeg syntes fortjente et eget innlegg. Kjolen er fra Hollister og jeg fikk den av mamma for litt over et år siden. Synes den er så fin og veldig "meg" om jeg kan si det på den måten.

Denne kjolen er en av de fineste jeg eier og er blant en av mine favoritter i garderoben. Jeg liker spesielt fargen og mønsteret. Kjolen er ikke grønn, men heller ikke blå. Jeg vil si den er turkis, som jeg synes er en utrolig fin, unik og spesiell farge. I mønsteret på kjolen er det også et hint av pastellrosa, som er min favorittfarge. En annen ting jeg liker spesielt godt med denne kjolen er måten den legger seg bak. Den legger seg som en v, altså den er litt lengre bak.

Her er gårsdagens photoshoot:

Hva synes dere om kjolen?

🌸Camille

Today's outfit

 • 25.07.2017 kl. 16:00

Hei dere♥ I dag har jeg vært en tur på senteret sammen med mamma, bestemor og søsteren min. Vi handlet en det ting som vi trengte før vi reiser sydover, blant annet solkrem. I dag er det 6 dager igjen til vi reiser til Portugal og jeg har kommet godt i gang med pakkingen! Ellers skal jeg ikke så mye mer i dag. Jeg skal lage middag til familien min senere og i dag er det vegetarburger med tilbehør som står for planen. Familien min er kjøttetere, så det er alltid spennende når de skal smake på noe som jeg har laget. Jeg er vegetarianer for dere som ikke visste det :)Topp Only // Jenas Gina Tricot // Lommebok Morris // Smykke Mestergull // Solbriller Aldo

Antrekket mitt var ganske casual i dag, men synes forsatt det var litt pyntet på en måte. Denne toppen er ganske gammel, men jeg er forsatt utrolig glad i den. Jeg elsker alt som har med blonder å gjøre, og synes det ser så fint ut på. Ellers hadde jeg på meg favorittsmykket mitt som jeg fikk av tanten min til bursdagen min, de rosegulle solbrillene mine og den nye lommeboken min som jeg er veldig fornøyd med♥ Lommeboken fikk jeg faktisk også av tanten min og det var som takk for at jeg passet på kusinen min et par dager mens hun jobbet.

Hehe, jeg måtte bare avslutte dette innlegget med et bilde av Tassen. Han storkoser seg med besøk av kattene til tanten og kusinen min. For øyeblikket er det 6 katter i huset mitt! Les mer om det i dette innlegget -->her<--

🌸Camille

12 ting du ikke visste om meg

 • 24.07.2017 kl. 16:10

✨ Jeg er et a - menneske, noe som vil si at jeg elsker å stå opp tidlig om morgenen. Jeg mener det virkelig, morgenstunden og er garantert den beste tiden på dagen spør du meg! Selv om det er ferie står jeg ikke opp senere en kl. 08.30, og jeg står som regel opp noe mellom kl. 7 og 8.

Rommet mitt er alltid ryddig. Jeg hater rot og ettersom jeg ikke eier så mange ting er det ganske lett å holde det ryddig også. Det første jeg gjør når jeg står opp er å trekke for gardinene og re opp sengen min. Det sier kanskje litt om hvor ryddig jeg er som person. Har jeg det ryddig rundt meg fungerer jeg også mye bedre.

✨  Jeg har gått på over 6 forskjellige idretter. Jeg har gått på ballet, dans, hiphop, håndball, ridning, orientering og sikker noen flere, men som jeg ikke kommer på akkurat nå. Jeg fant aldri en idrett jeg trivdes med da jeg var liten og prøvde derfor ut mye forskjellig.

Jogging er min favoritttrening. Jeg elsker å jogge, spesielt i skogen. Noen ganger jogger jeg bare som oppvarming, men andre ganger tar jeg bare en joggetur også er det nok. Jeg har ikke akkurat verdens beste kondisjon, men nå er det ikke det som teller heller!

✨ Sminke er ikke min ting. Jeg liker ikke å gå med sminke og bruker kun mascara og brynspenn. Jeg går altså for en mer naturlig look og det er det jeg trives best med. Jeg har en del utslett i ansiktet mitt og blåe ringer under øyene, men føler virkelig ikke noe behov for å dekke det til med sminke.

✨ Jeg kan ikke knipse, og jeg har aldri kunnet det heller! Jeg tror det må være noe galt med ledene i hendene mine eller noe (er ikke det altså) for det er rett og slett umulig for meg. Jeg har prøvd ALT, men jeg få det bare ikke til. Jeg har bare måttet innse nederlaget for knipsing er mest sannsynligvis noe jeg aldri kommer til å få til.

✨ Du ser meg aldri uten øredobber. Er det en ting jeg må ta på meg før jeg går ut døren, så er der øredobber! Jeg vet ikke hvorfor, men det har bare blitt en vane også synes jeg det ser veldig bra ut på også. Har jeg glemt å ta på meg øredobber er det liksom noe som mangler med antrekket mitt, weired I know.

Jeg spiser havregrøt hver eneste morgen, og nei jeg blir aldri lei! Jeg elsker å starte dagen min med havregrøt til frokost, det fyller meg og gir meg masse energi utover dagen. Til havregrøten bruker jeg å ha på noen frosne bær (bringebær er favoritten), og jeg gleder meg alltid til å spise den.

✨ Peanøttsmør er min guilty pleasure. Jeg elsker elsker elsker peanøttsmør og spiser det nesten alltid på skiven min. Jeg er ikke spesielt glad i bare peanøtter, men peanøttsmør er noe helt annet. Det er så godt og jeg er er helt avhengig som dere sikker har skjønt til nå hehe.

✨ Jeg er både et katte - og hundemenneske. Selv om jeg har 4 katter er jeg også utrolig glad i hunder. Jeg har hatt hund tidligere og jeg ønsker meg sterkt en liten valp snart. Katter og hunder er begge utrolig herlige og jeg kan ikke virkelig ikke bestemme meg for om jeg liker katter eller hund best.

Redigere bilder er noe av det gøyeste jeg vet om. Jeg elsker både å ta og spesielt å redigere bilder. Som dere sikker har lagt merke til varier jeg litt med måten jeg redigerer på også. Noe ganger gjør jeg mye med et bilde og andre ganger liker jeg å ha det mer "naturlig", altså ikke gjøre så mye med det.

✨ Jeg var veldig sta som liten.  Moren fikk ikke lov til å velge hva jeg skulle gå med en gang og jeg var utrolig bestemt. En gang nektet jeg å ta på meg en vest da jeg var i en båt og falt av den (gikk fint altså). Jeg har heldigvis vokst fra meg denne staheten for lengst!

Var det noe du ikke visste?

Drømmer meg bort

 • 23.07.2017 kl. 18:30

Hei dere♥ I dag var jeg på Odderøya sammen med familien min og noen vi hadde besøk av. Det var utrolig koselig, selv om været ikke var helt på plass. Er det noe jeg virkelig drømmer meg bort til nå så er det sol og varme. Vi har jo mye fint vær her på Sørlandet, men jeg lengter virkelig etter å kunne ligge på stranden, sole meg og slike ting. I morgen er det akkurat en uke til jeg reiser sørover og jeg gleder meg utrolig masse!

Jeg reiser til Portugal sammen med familien min og noen venner av oss. Vi skal bo i en liten by/ bydel (usikker på om det er en by) som heter Cascais. Jeg har vært der før og det er utrolig fint der. Cascais ligger ikke så langt fra hovedstaden Lisboa heller, så jeg tipper vi kommer til å ta oss en tur dit en av dagene vi er der. Jeg skal være der 10 dager og jeg har allerede begynt å pakke litt. Hehe, litt tidlig ute kanskje?

Akkurat nå er jeg bare her hjemme å slapper av. Jeg har ikke så mange planer resten av dagen annet en å se en ny episode av en serie jeg følger med på. Den heter Shadowhunters og jeg anbefaler den virkelig! Det frister meg ikke å være ute og det forklarer kanskje bildet over hehe.

🌸Camille

Er det fint vær der dere bor?

New hair products

 • 22.07.2017 kl. 20:00

Hei dere♥ I dag var jeg på Sørlandssentret sammen med mamma og søsteren min. Her kjøpe jeg et par hårprodukter som jeg tenke jeg kunne vise dere i dette innlegget. Jeg har kun prøvd et av de tre produktene før, så der blir spennende og teste ut resten!Det første produkter jeg skal vise dere en denne skummen fra Fudge.  Denne tar man i når håret er vått og skal både beskytte mot varme og gi masse fuktighet. Den gjør også håret kaldere, og fungerer nesten som en lillashampoo. Anbefaler den spesielt til deg som er blondine. Jeg har prøvd denne før og vært veldig fornøyd. Ettersom jeg hadde spart opp en del poeng hos frisøren jeg bruker å gå til, kunne jeg velge ut et hårprodukt for disse poenge. Jeg fikk derfor denne skummen helt gratis. Veldig gøy!

"Hothed Violoet" fra Fudge

Over til de to neste produktene. Jeg har aldri prøvd dem før og heller ikke noeannet fra dette merket. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve noe fra Aussie. Ettersom jeg trengte en ny shampoo og kur slo meg jeg derfor til med disse to produkter fra dette merket. Disse kjøpte jeg på en butikk som heter Rusta hvor de selger litt av alt mulig, og de kostet begge rundt 70 kr (ikke på salg). Jeg gleder meg masse til å prøve teste dem ut! Hvis jeg blir fornøyd kommer jeg selvfølgelig til å anbefale dem her på bloggen :)

"Deep Treatment" kur & "Miracle Moist" shampoo fra Aussie

Har du prøvd noen av disse hårproduktene?

🌸Camille

Foggy forest

 • 21.07.2017 kl. 19:00

Hei dere♥ Ser dere noe nytt på blogge min? Jeg har fått nytt design fra kvdesign,no. Det var virkelig på tide med en forandring her på bloggen, synes i hvert fall jeg. Jeg er utrolig fornøyd med det nye designet og synes det passet bloggen min veldig fint i forhold til bildestørrelse og alt egentlig. Det eneste jeg måtte gjøre selv var å endre på et par småting og lage noen headerbilder, men det gikk veldig fint. Jeg kommer nok til å bytte litt på disse bildene som jeg har i hederen min, men for øyeblikket er jeg veldig fornøyd med disse tre bildene.

I dag startet jeg dagen min med en fin liten tur i skogen. Her tok jeg en del bilder som dere ser noen av under. Det var skikkelig tåkete når jeg skulle ta bildene, men synes egentlig det gjør seg litt fint ut på slike naturbilder♥Hva synes dere om bildene?

🌸Camille

6 katter i et hus!

 • 20.07.2017 kl. 20:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Catlove♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Bildedryss fra dagen min med to herlige katter som er på besøk hos meg

Hei dere♥ Bildene forteller kanskje hva jeg har holdt på med i HELE dag? Neida. Jeg har også vært en tur på senteret sammen med bestemoren min, noe som var veldig koselig. Disse to kattene er utrolig herlige og veldig kosete. Lakris heter den svarte og Maria heter den hvite. De skulle jo het Josef og Maria spør du meg. Haha, det hadde vært morsomt, men da måtte Lakris vært en jente, noe hun ikke er. Synes uansett de har utrolig søte navn♥ Dere som ikke har følt bloggen min en stund har sikker ikke fått med dere at det allerede bor 4 katter hjemme hos meg. Med diss to som er tanten min sine blir det altså 6 katter hjemme hos meg, reine kattehotellet haha!

Det går veldig fint med alle disse kattene sammen. De er alle veldig snille mot hverandre og de kan være både oppe hos meg og nede i leiligheten til bestemoren min (huset mitt er todelt). Nå er det egentlig hun som passer dem også, men jeg må jo være med å hjelpe når de stikker for langt av hehe. Jeg elsker katter så jeg synes bare det er koselig med to ekstra i huset å passe på.

Er du glad i katter?

🌸Camille

Flowerful

 • 20.07.2017 kl. 12:00

Avslutter med en liten bloppers, kommer flere i neste "bildene som ikke kom på bloggen"

Hei dere ♥ Ååå jeg bare elsker blomster! De er så vakre og ser utrolig bra ut på bilder. Det er så mange fine blomster i hagen hos meg, så da tenke jeg det passet å ta noe bilder sammen med denne blomsterkjolen. Jeg kjøpe den på H&M i fjor og synes den er så søt, føler meg skikkelig blomstrete når jeg går med den haha. Ikke at det gjør meg noe altså, jeg liker det! Denne kjolen skal definitivt bli meg meg når jeg reiser til Syden om litt under to uker til. Skal snart røpe hvor jeg reiser her på bloggen.

Anyways, jeg har ikke noen planer for dagen foreløbig, men det blir nok en del kattekos på meg. For øyeblikket er det 6 katter hjemme hos meg. I går kom tanten min med kattene hennes som jeg pluss familien min skal passe mens hun er ute å reiser. Siden vi har 4 fra før og hun har 2, blir det en god del katter. Jeg elsker katter å syes bare det er koselig å ha besøk av noen ekstra hehe♥

🌸Camille

Er det mulig å bli tilfreds med utseendet sitt?

 • 19.07.2017 kl. 22:00

Vi ble alle født med vårt egent unike utseende. Noen er lave, mens andre er høye. Noen har mørkt hår, mens andre har lyst hår. Noen har brune øyne, mens andre har blå øyne. Når vi ser oss i speilet kan vi se trekkene til foreldrene våre, enten det er moren din sine øyne, eller faren din sin nese. Er ikke dette utrolig vakkert. Likevel er dette unike utseende vi ble født med noe vi begynner å tvile på. I den yngre tiden av barndommen, vår, var det ikke noe vi tenkte over, men så kom tenårene og like etter ungdomsårene. Her fikk vi plutselig et stort press utenfra. Nå måtte vi alle nå det perfekte idealet uten å vite sannheten om at det egentlig ikke fantes. Faren din sin nese ble plutselig ikke bra nok, den ble både for stor og for lang. Du begynte å tvile, ikke bare på utseendet ditt, men også på deg selv.

Når du ble myndig bestemte du deg for å legge deg under kniven. Dette gjorde du uten å tenke noe som helst over det på forhånd. Du fikk nesen du mente ville hjelpe deg å nå det perfekte idealet, men sluttet du å tvile på deg selv? Neppe. Du begynte å se flere ting du mente var "feil" på deg selv. Plutselig ble ikke puppene store nok. Overleppen din ble for tynn. Sinnarynken i pannen måtte vekk. Operasjon på operasjon, flere sprøyter med Restylane og Botox, og her sitter du i dag og fortsetter å tvile på deg selv. Dette er ikke greit! Så når kan vi egentlig gjøre oss tilfreds med utseendet vårt? Dette er et spørsmål jeg ofte tenker over.

Gjør for all del hva du vil med utseendet ditt. Du bor i din egen kropp og det er du som bestemmer over den. Vi lever også bare en gang, så hvorfor kan vi ikke gjøre akkurat hva vi har lyst til? Men. Men vær så snill og tenk deg nøye om før du velger å endre på noe angående utseendet ditt. Les opp de 5 spørsmålene nedenfor. Dette er noen veldig dype spørsmål og jeg mener på ingen måte å trykke ned på deg som allerede har endret på noe, men til deg som nå vurderer å endre på noe, still deg disse spørsmålene og tenkt nøye over dem og svarene mine. Kanskje et lys går opp for deg og du ser noe du ikke gjorde før?

 1. Vil du ha det bedre med deg selv etter du har forandret det du ville forandre på? For meg er kanskje dette det viktigste spørsmålet å tenke over. Se for deg at du har fått det du ønsket deg, er du helt sikker på at dette vil hjelpe? Vil du føle deg mer komfortabel og selvsikker. Hvis så, gå for det, men hvis du tviler så se på det neste spørsmålet.
 2. Kan det være noen tanker som bare må jobbes med angående ditt syn på din egen kropp? Kanskje, bare kanskje puppene dine ikke er så små som du innbiller deg. Nesen din er kanskje ikke så stor som du tror heller. Du tenkte aldri på at leppene dine var små før, du elsket dem og smilet ditt, så hvorfor tenker du plutselig på det nå? 
 3. Hvordan vil resultatet se ut om 30 år? Denne er virkelig verdt å tenke over, spesielt når det kommer til plastisk kirurgi. Vi er vel alle helt klare over at hvis vi endrer på noe kroppen vår, så vil ikke resultatet forbli det samme livet ut? Dette betyr at du opp gjennom årene må foreta denne samme operasjonen flere ganger, som igjen fører oss over til neste spørmål.
 4. Er dette noe som er verdt å sette tid og penger i? Velger du å ta f.eks. Restylane, og blir fornøyd med resultatet så vil du nok fortsette med det også? Du må ta Resylane om og om igjen for å kunne beholde det du ser på som "drømmeleppene". Etter en par år med Restylane snakker vi om en ganske stor sum med penger. Det samme gjelder Botox og selvfølgelig plastisk kirurgi.
 5. Vil barna dine også forandre på det du forandret på da du var ung? La oss si at du velger å forandre på nesen din i en ung alder, når du blir voksen velger du å få et barn. Barnet vokser opp og stiller deg dette spørsmålet "Mamma, hvorfor har jeg ikke den samme nesen som deg?". Hva skal du svare barnet ditt, dette er virkelig er noe å tenke over hvis du skal ha barn en gang i framtiden.

Til slutt må jeg bare si at jeg ikke har NOE SOM HELST IMOT folk som velger å endre på utseende sitt. Jeg er selv en brunette som farger håret blondt jevnlig. (Ikke at det kan sammenlignes helt med plastisk kirurgi, Botox og Restylane.) Det er noe som får meg til å føle meg mer komfortable og tilfreds med meg selv. Jeg liker å være blondt, det gjør med glad og lykkelig. Det handler altså om å ta de rette valgene for deg selv, men samtidig være bevist på de valgene man tar. Det skal heller ikke være slik at det er noe du føler at du må gjøre siden alle andre gjør deg.

Vær deg selv, og hvis du ikke helt vet hvem du er eller vil være, jobb med å finne ut av det. Se etter de de tingene du liker ved deg selv framfor de du ikke liker. Nå tenker jeg ikke bare på utseende ditt, men deg, personligheten din og det som ligger inni deg. Utsende skal jo egentlig ikke ha noe å si, selv om det dessverre ofte blir framstilt slik i dagens samfunn. Det er den DU ER som har noe å si! Som jeg skrev på begynnelsen av innlegget, du er unik. Psykisk helse er også utrolig viktig. Har man det bra med seg selv psykisk blir man automatisk med tilfreds med hvordan man ser ut. Det kan ta sin tid, men en dag vil du kunne gjøre deg tilfreds med utseende ditt eller i hvert fall mer tilfreds en det du var før.

🌸Camille

My leather jacket

 • 19.07.2017 kl. 19:40Hei dere♥ Jeg har hatt denne skinnjakken i 4 - 5 år nå, og jeg elsker den forsatt. Jeg føler en skinnjakke virkelig er et "must have" i garderoben. Det er en sånt plagg som du kan ha i mange år og som du aldri blir lei av (synes jeg da). Jeg har kun denne skinnjakken, men nå er det ikke så ofte jeg bruker den så jeg har virkelig ikke behov for noen flere skinnjakker! Jeg bruker den mest som et pynteplagg, men jeg har lyst til å bli flinkere til å bruke den mer i hverdagen også. Den passer perfekt å ha på seg på kalde sommerkvelder.

Da jeg var ute å tok bilder i dag fant jeg ut av en ting, og det er at jeg virkelig kunne trengt litt farge på kroppen. Jeg bryr meg ikke om å bli brun, men litt farge hadde jo vært greit. Dessverre tar det evigheter for meg å bli brun, og jeg er faktisk den som blir minst brun i familien min. Selv om jeg har vært mye ute i sommer har det ikke hjulpet noe særlig, og jeg føler det tar bare tar lengre og lengre tid hvor eldre jeg blir haha. Jaja, nå reiser jeg snart sørover og da blir det en del soling så litt farge kommer jeg nok til å få :)

🌸Camille

What`s in my purse

 • 18.07.2017 kl. 14:00Jeg kan begynne med å vise dere vesken min. Den er fra Asos eget merke om noen skulle lure. Jeg er utrolig fornøyd med denne vesken, det var akkurat en slik veske jeg hadde lett etter en stund. Det jeg liker spesielt godt med akkurat denne vesken er gulldetaljene. Jeg synes det gir noe ekstra til vesken og gjør det litt mer spesiell på en måte. En annen ting jeg liker er fargen. Kjenner du meg så vet du at denne vesken er veldig typisk meg hehe. Jeg elsker alt som er i lyse og duse rosafarger. Rommet mitt, tingene mine og mye av klærne mine er i disse fargene haha!

Nå må det bare nevnes at jeg er ikke så glad i å gå med vesker sånn egentlig. Det er ikke så ofte jeg tar de i bruk. Jeg har kun to vesker inkludert denne og jeg har virkelig ikke behov for noen flere! Når jeg reiser og er på tur derimot, er jeg flink til å bruke vesker. Jeg synes det er så fint vesker og det gjør noe med hele antrekket. Om ikke mer en to uker reiser jeg ned til Porugal og da skal denne vesken selvfølgelig være med meg! Størrelsen er perfekt og jeg får med meg alt jeg trenger. Tingene jeg viser nedenfor er sånn ca. hva jeg har med meg (noen ganger har jeg med mer/mindre) når jeg først tar i bruk veskene mine.

Hva jeg har med meg i vesken min:♥ Mobil  ♥ Øretelefoner   Lepomade  ♥ Hårbørste   Parfyme   Solbriller  ♥ Solbrilleetui  ♥ Hårstrikk

Til slutt på jeg avslutte dette innlegget med noen nærbilder av den nye lommeboken min. Som takk for pass av kusinen min fikk jeg lov til å velge meg noe jeg hadde lyst på. Jeg var på Sørlandssenteret og plukket opp denne søte lommeboken fra Morris (på salg!). Det var så mange farger å velge mellom, og jeg ville ha en som gikk til alt så da ble det en lys besh farge. Den passer så fint sammen med den lyserosa vesken. Min forrige lommebok måtte jeg alltid stappe ting inn i for å få plass siden den var ganske liten, denne har utrolig god plass så det problemet slipper jeg nå!

Tusen takk tante viss du leser dette. Jeg er utrolig fornøyd med denne. Litt rart at jeg har så mye ting meg gull på nå, før kunne jeg ikke særlig glad i gull, men nå synes jeg det er så fint. Denne lommeboken har jo også slike gulldetaljer som vesken min! For et sammentreff haha. Sølv vil alltid være min favoritt da, men gull kan også være fint. Det jeg prøver å få fram her er at jeg synes det er fint med litt av hvert jeg, men må si gull passer veldig fint med slike lyse, beshe og rosa farger :) Hehe nå må jeg ikke lage dette innlegget lengre en det det trenger å være, blogges mer snart igjen!Hva bruker du å ha med i vesken din?

🌸Camille

Kjære mamma

 • 17.07.2017 kl. 18:00

Kjære Mamma.

Gratulerer så mye med dagen verdens beste mamma♥ Du blir kanskje 44 år i dag (ikke at det er mye), men sjelen din er forsatt ung og alder har ikke noe å si spør du meg. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i deg og hvor mye du betyr for meg. Vi kan snakke sammen om alt, og med alt mener jeg ALT. Forholdet vårt er utrolig fint og vi har det alltid gøy når vi er sammen. Vi har utrolig mange fine minner å se tilbake på og enda flere i vente!

Mamma du er en av mine beste venner og det kommer du alltid til å være. Du er der alltid for meg når jeg trenger det, og det setter jeg utrolig pris på! Jeg vet jeg kan være litt vel pratete til tider. (Ja, det kan vi si oss enig i hehe) At du orker å sitte å lytte til at det jeg har å si er helt utrolig! Alt av råd og tips du har gitt meg opp gjennom årene er noe som alltid vil være med meg. Jeg ser fram til masse fine år videre sammen med deg♥

Glad i deg♥

🌸Camille

Innholdet i gavepakken

 • 16.07.2017 kl. 20:30

Dette inneholder den store rosa innpakkede gavepakken:Et stor duftlys som lukter himmelsk, 4 søte overdeler og en sjampanje 

Hei dere♥ Nå kan jeg endelig avsløre hva gavepakken inneholder med dere. Denne gavepakken er bursdagsgaven til mamma i år. Hun har egentlig bursdag i morgen, men siden tanten min (som er tvillingssøsteren) er på besøk hos oss nå, valgte vi å ferie sammen litt på forhånd med åpne noen gaver. Jeg hadde selvfølgelig noen presanger til tanten min også. Hun fikk en sjampanje likedan som den mamma fikk, pluss en søt overdel som også matchet en av dem jeg kjøpte til mamma. Gavepakken ble en suksess. De ble begge fornøyd med gavene og innkjøpene ble derfor en fulltreffer!

Er dere bare meg eller er det mye gøyere å handle til andre en til seg selv? Jeg elsker å shoppe og finne klær og andre ting og tang til meg selv, men jeg synes det er mye gøyere og finne ting til andre. Det er gøyere å gi en å få om jeg kan si det på den måten :) Da jeg handlet disse gavene fikk jeg også mye av det på salg, så det var skikkelig kjekt. Hehe, som dere ser glemte jeg å ta av merkelappene når jeg pakket dem inn. Jaja, samme det!

🌸Camille

I ♥ Nature

 • 16.07.2017 kl. 12:40Sjokolade slår vel aldri feil på tur eller hva?

Hei dere♥ I dag startet jeg dagen min med en fin tur sammen med søsteren min. Jeg elsker å være ute i naturen og er så heldig som bor rett ved naturen. Som dere som har fulgt bloggen min en stund sikkert har fått med dere, er jeg også veldig glad i å ta bilder så det blir et vinn vinn til meg! Senere i dag kommer tanten min på besøk og vi skal ha en liten forhåndsbursdag til henne og mammaen min som er tvillinger og begge har bursdag i morgen. Det blir veldig koselig♥ Jeg har en liten presang til tanten min også, så det blir kjekt å gi den til henne!

Jeg merker virkelig at jeg kunne hatt med meg en liten kamerat når jeg er på tur. Jeg har utrolig lyst til å skaffe meg en hund. Det som er viktig når man først skal skaffe seg en hund (har hatt hund før) er jo å ha tid til det. Jeg tror derfor det beste er å vente litt til jeg blir ferdig med det siste skoleåret. Da skal jeg ha et friår ettersom jeg må ta opp et fag. Søsteren min og jeg har lyst til å ha en hund sammen og da kan den ene passe den og gå tur med den når ikke den andre kan osv. I mellomtiden nå må jeg bare være tollmodig og vente, hehe♥

🌸Camille

Å secret project

 • 15.07.2017 kl. 20:20Hei dere♥ I dag reiste farmoren min hjem til Ålesund. Som jeg nevnte på bloggen i går har hun vært på besøk her i Kristiansand i et par uker og det har vært så koselig! Siden mamma ble med på bilturen oppover, har jeg hatt mulighet til å holde på med et lite hemmelig prosjekt. Hun har bursdag til mandag og jeg har derfor vært ute og handlet en del gaver til henne.

Jeg hadde lyst til å gjøre noe litt annerledes i år, så i år ble det en gavepakke med mange gaver isteden for en stor en. Jeg kan ikke røpe hva gavepakken inneholder enda, men jeg fant masse fint til henne♥ Jeg har tatt bilder av det jeg kjøpte og det kommer jeg til å legge ut på mandag! Under ser dere resultatet av pakkegaven. Jeg brukte bare en eske fra IKEA, en haug av servietter, litt gavepynt og vips så ble det ikke så verst! (Synes jeg da...)  Hva synes dere om gavepakken?

🌸Camille

10 fakta om meg

 • 15.07.2017 kl. 09:40

🌿 Det som har stått øverst på ønskelisten min i flere år nå, er en liten mops. Jeg synes de er så herlige og bedårende! 

🌿 Jeg er livredd alt av insekter, bier veps, edderkopper, maur og mygg. For frysninger bare av å tanken på de.

🌿 Jeg elsker å jogge og jogger minst 2 ganger i uken, jogger ikke så lang, men det er ikke det som teller!

🌿 Jeg er ikke spesielt glad i telefonsamtaler og foretrekker heller å sende meldinger.

🌿 Jeg spiser havregrøt med bær til frokost hver eneste morgen og nei jeg blir aldri lei!

🌿 Jeg skal gå siste året på vgs med linjen studiespess, men har ingen anelse om hva jeg vil bli.

🌿 Jeg ser alltid etter det billigste når det kommer til klær og er generelt ikke opptatt av merkeklær.

🌿 Jeg drikker så og si bare vann og kan ikke fordra drikker med kullsyre som brus, farris og bris.

🌿 Jeg bruker kun mascara og brynspenn til vanlig og har egentlig ikke peiling på sminke.

🌿 Jeg er 171 cm høy, så jeg er ikke akkurat lav. Vil selv si jeg er rundt/ rett over normalen.

Noe du ikke visste?

🌸Camille

Silence

 • 14.07.2017 kl. 12:00Bilder fra en tur jeg hadde i dag, var så stille og fint. Noen tanker?


Hei dere♥ Blir så sjeldent jeg skiver noe om hva som skjer om dagene. Jeg har besøk av farmoren min fra Ålesund som jeg har nevnt på bloggen min tidligere . Det er så koselig og gøy å være sammen med henne ettersom det ikke er så ofte vi ser hverandre. Det blir mye å prate om hehe! Hun er en superherlig, snill og omtenksom person og jeg er så glad for å ha henne i livet mitt♥ Hun har vært her et par uker å reiser allerede hjem i morgen tidlig, noe jeg synes er litt trist, men jeg ser ikke bort i fra det blir en til tur til Ålesund i år (var der jo i april!) Jeg har altså tilbragt veldig mye tid sammen med henne, og i dag skal vi bare nyte den siste dagen sammen :)

Ellers har jeg vært veldig flink til å trene de siste ukene. Jeg føler virkelig jeg har kommet inn i et bedre treningmønster nå. Jeg bruker å jogge ute som oppvarming, og deretter trener jeg noen styrkeøvelser hjemme. Nå som det er så fint ute, føler jeg ikke for å trene inne på et treningssenter så da trener jeg det jeg kan ute å gjør resten hjemme. Jeg sparer også penger på dette. Til høsten kommer jeg nok til å melde meg inn på treningssenteret igjen, da frister det ikke alltid å trene like mye ute haha!

🌸Camille

Følelsen etter...

 • 14.07.2017 kl. 08:40🌼 Følelsen etter du har hatt en god treningsøkt.

🌼 Følelsen etter å ha gjort noe du gruet deg veldig til.

🌼 Følelsen etter du har vasket og ryddet rommet/ leiligheten din.

🌼 Følelsen etter du har laget en godt måltid som du kan nyte.

🌼 Følelsen etter du har gjort noe fint for andre.🌼 Følelsen etter du har dusjet på morgenen/ kvelden.

🌼 Følelsen etter du har gått en lang tur ute i skogen.

🌼 Følelsen etter du har sett slutten på favorittserien din.

🌼 Følelsen etter du har hatt en fin dag sammen med familie/ venner.

🌼 Følelsen etter du har pusset tennene dine og kan legge deg.


Kommer du på noen flere?


🌸Camille

Super juicy brownies (vegan, sugerfree, glutenfree)

 • 13.07.2017 kl. 22:00

Hei dere♥ Nå tenkte jeg virkelig det var på tide å dele en ny oppskrift her på bloggen. Denne gangen blir det  en smakfull og ikke minst sunn brownie som også er en av mine favoritter for tiden. Denne brownien er både er både vegansk, glutenfri og sukkerfri. Er du glad i mørk sjokolade som jeg er er denne virkelig å anbefale da kakaosmaken er veldig dyp og sterk. Kaken er skikkelig saftig i tillegg. Håper den vil falle i smak hos noen av dere.

Ingredienser:
🌹 4 dl bokhvetemel (fullkorn) 🌹 1 dl havre 🌹 2 dl kokosnøttblomstsukker 🌹 1 dl sukrin gold 🌹 1 ts salt 🌹 1 ts bakepulver 🌹 4 dl vann 🌹 1 dl olje

Nyttig tips:

Kokosnøttblomstsukker kan være litt vanskelig å få tak i, men da er det bare å bruke sukrin gold. Hvis du gjør det bør du øke til 4 dl, da sukrin gold ikke er like søtt som kokosnøttblomsukker. Jeg brukte kun 3 dl sukin da jeg lagde dem i dag siden jeg ikke hadde koksnøttblomstsukker tilgjengelig. Kaken blir forsatt god (søt nok for meg ihvetfall), men ikke like søt som sist jeg lagde den med kokoksnøttblomsukkeret. Øk derfor mengden sukin gold om du ikke bruker andre sukkeret :)

Trenger du ikke å ha brownien glutenfri kan du selvfølgelig bytte ut bokhvetemelet med et annet grovt mel.

Fremgangsmåte

1) Sett ovnen på 180°C. Finn fram en langpanne eller kakeform og dekk den med bakepapir.

2) Finn fram en bolle, bland sammen alle de tørre ingrediensene og tilsett så olje og vann.

3) Hel røren over i langpannen/ kakeformen og spør røren jevnt ut.

4) Sterk kaken i 30 min. La den stå og bli litt kald (kommer an på hvordan du liker den) og nyt den!

Håper det smaker!

🌸Camille

Bildene som ikke kom på bloggen #4

 • 13.07.2017 kl. 16:48

Hvis man ser godt etter her kan man se fotografen min (mamma) i solbrillene mine. Classic.

Hadde det ikke vært for "hva en jeg holder på med med munnen min", så synes jeg egentlig dette er et ok bilde!

Noen gang så er man ikke helt klart for å bli tatt bilde av og dette er et godt eksempel!

Her så jeg rett og slett sur ut, det er ihvertfall slik jeg ser ut når jeg er sur haha...

Sånn seriøst, hver gang jeg tar bilde av Maria får jeg dette blikket tilbake. Realy?

Munnen min, uttrykket mitt og ikke minst holdningen min her er virkelig ikke flatterende.

Tassi, du kan da i det minste være med på bilde eller hva? Neivel, bare gå din vei...

Tassen er alltid med i disse innleggene og denne kunne ikke vært et unntak!

Hmm lurer på hva jeg for øye på oppe i himmelen? Noen som har noen ideer?

🌸Camille

Pink lace outfit

 • 11.07.2017 kl. 22:00Hvit blondetopp - Gina Tricot

Rosa blondeshorts - Asos, merke: Missguided 

Skulderveske - Asos (eget merke)

Solbriller - Zalando, merke: Aldo 

Hjertesmykke - Mestergull

Hei dere♥ Ettersom jeg har handlet mye nytt til klesskapet mitt den siste tiden, tenkte jeg det var på tide og vise dere noen av favorittene mine for øyeblikket. Jeg har som dere kanskje legger merke til blitt veldig glad i slike lyse, rosa og "blushe" farger. Mesteparten av det jeg har handlet den siste tiden er i akkurat disse fargenyansene. Det er bare noe med disse fargene som gjør meg så glad, elsker de haha Jeg synes også det er spesielt fint på sommeren med slike lyse farger. Både overdelen og toppen er i blonder, og på en eller annen måte synes jeg det passet utrolig fint sammen! 

Vesken jeg har på meg her er noe jeg har lett etter lenge. Jeg har en veske fra før av, men den er svart og jeg hadde utrolig lyst på en i en annen farge. Jeg ville heller ikke bruke mye penger på en veske. (Bruker generelt ikke mye penger på klær, og er ikke opptatt av merkeklær i det hele tatt). Må er jeg ikke 100 % sikker, men jeg tror ikke jeg betalte mer en 179 kr for denne vesken. Kvaliteten virker veldig bra også, så alt i alt kan jeg si at jeg er utrolig fornøyd med denne vesken. Btw, jeg har betalt for alt selv (bortsett fra hjertesmykket jeg fikk av tanten og kusinen min til bursdagen min ) og dette er kun mine egne meninger :) 

🌸Camille

New in my wardrobe

 • 09.07.2017 kl. 10:30

Topp Miss Selfridges // Shorts NLY // Smykke Mestergull // Veske Asos

Hei dere Sist jeg blogget var vel da jeg var i Arendal. Jeg kom ihvertfall hjem på fredag. Jeg hadde det veldig fint i Arendal sammen med både tanten min og kusinen min Sarah. Da jeg kom hjem hadde jeg fått en del pakker i posten som jeg hadde ventet på. Blant annet en fra Nelly og Asos. Jeg kommer til å vise dere mer av innkjøpene mine senere, men her ser dere ihverfall to av plaggene, pluss en veske som jeg bestilte til meg selv. Jeg er spesielt fornøyd med toppen som jeg har på meg her, denne er fra Asos. Jeg elsker alt ved den, den sitter utrolig godt på og er overraskende behagelig å ha på!

Jeg har ikke gjort noe spesielt de siste dagene. Det har vært veldig fint vær da, så jeg har vært en del ute selvfølgelig! Planene for dagen i dag er ikke satt enda, så får se hva dagen bringer (haha, føler noen ganger det blir så rart å si det på den måten). Vi blogges mer senere dere.Det ble litt vanskelig å få noen tydelige bilder ute i solen av toppen, så her er noen mer detaljerte bilder.

🌸Camille

Arendal - en herlig by

 • 06.07.2017 kl. 16:15

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Hei dere♥ Arendal er en utrolig vakker og koselig by, spesielt nå på sommeren. Jeg trives veldig godt her og er utrolig glad for at jeg har så mye familie her som jeg kan besøke. I går reiste Celina og jeg bort for å passe kusinen min Sarah hos tanten min. Vi skal være her til i morgen. I går ble det en koselig liten bytur på kvelden og det var da jeg knipset bildene dere ser ovenfor. I dag har vi også vært en tur nede i byen. Vi tok Sarah med på biblioteket for å lese, etter det kjøpte vi is, handlet inn til middag som vi skal ha i kveld og var bare rundt å så litt. Det er et sånn "ta sjansen opplegg" her i Arendal i dag, så vi skal ned igjen senere for å se på.

Her er forresten gårsdagens outfit som jeg ikke fikk tid til å vise dere i går. Skikkelig casual, men noen ganger er det bare greit å gjøre det litt enkelt eller hva? Går sjeldent med svarte overdeler, men må si jeg synes det passet bra til den nye lyse jensen min som jeg kjøpte her om dagen:

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with a6 preset

Gårsdagens outfit - Cardigan, jeans og solbriller fra Gina Tricot // Tshorte fra Bikbok // Sandaler (husker ikke)

🌸Camille

Dagene som barnevakt

 • 04.07.2017 kl. 23:30

Topp fra Cubus (gammel)

Hei dere♥ Hvis dere lurer på hvor jeg blir av hen på dagen, så sitter jeg barnevakt for kusinen min Sarah. Hun er på besøk hos meg nå fra Arendal. Hun kom i forgår og skal overnatte en natt til før jeg blir med henne tilbake til Arendal. Der skal jeg også sitte litt barnevakt mens tante er på jobb. Vi har gjort mye gøy disse to dagene. Vi har blant annet hatt vannkrig, laget pizza og brownies, vært på senteret, lekeplass, gått tur og mye mer! Sarah er en veldig snill, smart og blid jente. Hun får meg alltid i gått humør, hun er rett og slett en liten solstråle Jeg er skikkelig glad for å ha henne så nærme meg. Hun bor i Arendal, men vi er mye sammen. Foreldrene våres er tvillinger så det sier kanskje litt.

Jeg skal være hos tanten min i Arendal til fredag. Jeg kommer nok til å ta med kamerat. Arendal er jo en så herlig by (spesielt nå på sommeren når det er så mye liv i byen), så det er alltid gøy å ta bilder der! Vi blogges mer snart igjen. Håper alle har hatt en utrolig fin dag hvor enn dere er i verden

Dette skulle da forestille meg, noen som ser noen likheter? :)

🌸Camille

Sommeridyll

 • 01.07.2017 kl. 23:15

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere I dag har jeg hatt en utrolig fin og lang dag. Jeg startet dagen min kl. 7, så det sier kanskje litt eller hva? Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke sove så mye lengre for tiden. Siden jeg sto opp til et så fint vær i dag, bestemte jeg meg for å ta en joggetur etter frokosten. Det er ikke ofte jeg jogger så tidlig, men må si jeg virkelig begynner å like det! Det er nesten ikke noen folk ute, og du har liksom verden "helt "for deg selv. Etter joggeturen, ble det årets første bad på meg i en innsjø som ligger i nærheten av der jeg bor. Ja, jeg vet jeg er lit sent ute haha!

På ettermiddagen i dag, fikk jeg besøk av Sarah (kusinen min) fra Arendal og resten av dagen har jeg bare tilbragt med henne. Vi gikk til Myrens gård som er en utrolig idyllisk plass her i Kristiansand. Det er her jeg (Celina som også var med) tok dagens bloggbilder. Etter en fin tur, ble det grillings med resten av familien og det var utrolig koselig. Sarah insisterte på av vi skulle ha en liten vannkrig, så det ble det også! Nå har meg og Sarah sett en utrolig rar, men morsom hundefilm og skal snart legge oss tenker jeg. Jeg skal jo passe henne et par dager fremover og blir med henne og tanten min tilbake til Arendal i morgen, så det gleder jeg meg masse til.Processed with VSCO with a5 preset

Hehe i dag ble det litt sånn tullebilder, men fikk også med noen bilder av hvor fint det er på denne plassen♥

🌸Camille

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no