hits

Meg på Pokemon-jakt?

 • 31.07.2016 kl. 20:44

Tro det eller ei, men i dag har jeg faktisk vært på Pokemon GO jakt! Fetteren min Fredrik som jeg har besøk av er veldig gira på dette spillet. Og siden jeg ikke hadde så mye å gjøre i dag, så passet det fint med en liten tur. Eller det ble faktisk en ganske lang tur, tipper vi gikk 6-7 km. Etter denne turen har jeg lært en del om dette spillet, men jeg skjønner forsatt ikke helt hva det går ut på haha. Jaja, jeg har jo ikke noe behov for det heller. Uansett, så ble det i vert fall en veldig fin og morsom tur sammen med han og mamma.

Ønsker alle en kjempe fin kveld videre♥

Ny mobil og hundepass

 • 30.07.2016 kl. 18:40

Hei folkens!

Gjett hva? I dag fikk jeg meg endelig en ny mobil. Etter å ha gått lenge med mobil som ikke fungerte helt som den skal og en knust skjerm, var det utrolig deilig med en ny en. Jeg fikk meg en samsung s7 edge i Pink Gold som er utrolig fin, (den er litt mer skinnede på ekte enn det som vises på bilde). Jeg var først litt skeptisk på fargen, men siden det er så få som har denne mobilen i akkurat denne fargen så tenkte jeg det var gøy å skille seg litt ut. Dette er definert den beste mobilen jeg har hatt hittil! Det jeg er mest fornøyd med er nok kameraet, den tar vannvittig gode bilder! Både mamma, pappa og jeg kjøpte oss denne mobilen i dag.

Processed with VSCO

I går kom onkelen min og fetterne mine på besøk, og de hadde med seg hunden til bestefaren min. Han heter Elmo, verdens skjønneste hundenavn spør du meg. Så i dag mens de andre var i dyreparken passet mamma, pappa og jeg han. Vi tok han på en tur i Jegers etter vi hadde ordnet det med mobilene på Vågsbygd senter. Jeg er skikkelig dyre menneske og elsker spesielt hunder og katter. Jeg har 4 katter nå, men har utrolig lyst på en hund når jeg fyller 18. Jeg tenker spesielt på en mops, de er helt bedårende og har verdens skjønneste personlighet. Eller så må det bli en pomeranian som også er utrolig søte.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Besøket mitt reiste hjem i sta, men fetteren min Fredrik skal overnatte her til i morgen. Han er 9 år og skal begynne i 4 klasse nå etter sommerferien, whaa! Det er alltid koselig med han rundt, han er utrolig snill. Fredrik er skikkelig inni dette Pokemon GO spillet, føler nesten alle spiller det bortsett fra meg. Jeg skjønner nesten ingen ting av det, haha. Jeg hadde nok skjønt det vist jeg hadde satt meg inn i det, men det frister ikke siden jeg vil ikke bli avhengig av det.

Noen andre enn meg som ikke spiller Pokemon GO?

My fav dress

 • 29.07.2016 kl. 16:32

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

// Kjole Hollister //

Her er bildene jeg tok i går. Jeg er utrolig fornøyd med denne kjolen, tror det er min nye favoritt. Den er litt annerledes, men det er akkurat sånn jeg liker det! Jeg fikk den av mamma for ikke så alt for lenge siden, men har ikke tatt den i brukt den siden jeg synes halsen ble litt for stor. Jeg er ikke noe særlig fan av sånne dype v-halser, i vert fall ikke på meg. Heldigvis var det noen små hull man kan dra en snor igjen rundt halsen på kjolen, så det var det jeg gjorde. Jeg fant en annen topp med snorer rundt halsen, dro de ut og tok de rundt halsen på kjolen. Problemet ble løst og jeg tok kjolen i brukt.

Nå skal mamma og jeg på en joggetur, vi blogges♥

Gøy med prosjekter!

 • 28.07.2016 kl. 22:10

Hei alle sammen♥

I dag har jeg hold på med et prosjekt. Bestefaren min spurte om jeg kunne lage en plakat til et 50 årsjubileum som han skal holde. Selvfølgelig sa jeg ja! Jeg elsker slike prosjekter. Jeg er ikke verdens beste til å tegne, men jeg synes jeg er ganske flink når det kommer til å skrive. Her ser dere bilde av resultatet. Litt utydelige bilder, men men... Jeg sendte det første bilde til bestefar og han ble utrolig fornøyd. Veldig gøy hehe!

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Ellers så har dagen min bare gått til å slappe av og bake. I dag ble det boller og kanelboller, nam. Fikk litt hjelp av mamma, jeg lagde deigen og hun gjorde resten. Jeg bare får ikke til å lage sånne runde fine boller som hun gjør, haha! De er laget av speltmel, siden jeg ikke tåler hvetemel og de ble som alltids veldig gode. I dag fikk jeg også tatt en god del bloggbilder som jeg skal dele med dere i morgen, gleder meg♥

Synes dere det er gøy med prosjekter?

Et lite hei fra meg

 • 27.07.2016 kl. 19:26

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Hei♥ Har ikke så mye å blogge om akkurat nå, så i dag det blir det bare en liten oppdatering fra meg. I dag har jeg vært en liten tur på Vågsbyd senter. Celina, bestemor, mamma og jeg tok oss en tur ned dit. Vi var bare rundt og så litt også fikk jeg handlet inn dagens middag som ble pizzalomper. Det er utrolig godt og super enkelt å lage, tar bare ca 15 min. Alt man trenger en lomper, pizzasaus (jeg brukte tomatpure) og noe fyll. Til og med jeg, som ikke er så flink til å lage mat får dette til haha!

Apropo været, noen som har hat fint vær i dag? Her i Kristiansand er det bare regn, kjempefint sommervær... neida! Det frister virkelig ikke å gå ut i dette været, da vi jeg heller bare bruke dagen på å slappe av. Jeg synes vi har vært veldig heldige og har hatt mange fine sommerdager, men det hadde ikke skadet med et par til! Så værguder, hvor enn dere er kunne dere plis gitt oss litt mer sol og varme? 

Hva kunne dere tenkt dere å se mer av her på bloggen min? Jeg er veldig åpen for det meste :)

Details of my room

 • 26.07.2016 kl. 21:02

Hei folkens!

I dag tok mamma og jeg oss en etterlengt treningsøkt på treningsenteret. Jeg fikk trent en god del styrke, noe som var utrolig deilig å få unnagjort!. Ellers har ikke dagen min gått til noe spesielt egentlig. I det siste ar jeg forandret en del på et par ting på rommet mitt, så nå tenkte jeg det var på tide å vise dere en liten smakebit. Jeg kommer til å lage et mer utfyllende innlegg hvor jeg skriver hvor ting er fra og sånt senere. Da kommer det også bedre bilder av hele rommet mitt. Først må jeg bare få alt på plass, det er et par ting som ikke er helt ferdig enda, men alt i alt så er jeg veldig fornøyd akkurat nå♥

Processed with VSCO

Processed with VSCO

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Jeg elsker interiør og synes det er utrolig gøy å designe, ommøblere og kjøpe nye ting til rommet mitt. Det har på en måte blitt en liten hobby for meg. Det er her jeg selv kan bestemme akkurat hvordan ting skal se ut, og det er her jeg kan legge ned min egen stil. Rommet mitt blir derfor veldig unikt, for det er ingen som har det prikk likt som jeg har det. Dette er også en av grunnene til at jeg synes det utrolig gøy å se andres rom, alle har jo forskjellig smak og sånt. Noen ganger for jeg også inspirasjon av andre. Jeg får ideer som jeg ikke hadde klart å funnet på selv og som jeg kan bruke i rommet mitt. Jeg vet ikke med dere men sånt er i vert fall veldig gøy for meg.

Noen andre enn meg som er glade i interiør?

Fornøyd jente

 • 25.07.2016 kl. 17:11

Hi guys!

I helgen var det veldig fint vær og jeg fikk besøk av tante og fetterne mine fra Arendal. Det var veldig koselig♥ På lørdagen gjorde jeg ikke så mye. Meg og mamma hadde oss en joggetur, men ellers brukte jeg bare resten av dagen på å slappe av siden formen ikke var helt på plass. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg var bare veldig trøtt. På søndagen var mamma, besøket mitt og jeg en tur på Storenes (en strand) og på Augelandsbukta hvor vi spiste is. Og før besøket mitt gikk ble det grillings hjemme hos meg, nam.

I dag har det meste av dagen min gått til å hjelpe bestemor med å rydde og vaske. Noe som passet fint siden det ikke har vært så fint vær i dag. Jeg hjelper henne i blant og tjener litt penger på det. Det er veldig greit for både henne og meg. Det blir på en måte en liten jobb for meg, og jeg kan selv bestemme når det passer å vaske og sånt.

Processed with VSCO with b5 preset

Hva synes dere forresten om det nye bloggdesignet mitt? For dere som har fulgt bloggen min en stund, så vet dere at jeg har gått litt fram og tilbake med forskjellige designer. Jeg bestilte dette designet for ikke så lenge siden, men har hat litt problemer med det. Nå har jeg fikset det og tatt det i bruk. Jeg er veldig fornøyd med det, og er veldig sikker på at jeg kommer til å bruke det lenge på bloggen. De andre designene jeg har hat var også greie, men jeg hadde en del problemmer med de. Nå er disse problemene løst med det nye designet og alt funker som det skal, yey!

Håper alle har hat en fin start på uken♥

Innkjøpene fra Portugal

 • 23.07.2016 kl. 17:41

Hei folkens!

I går rundt 6 tiden var jeg hjemme igjen fra Portugal. Turen hjem gikk veldig fint. Vi måtte vente et par timer i København før det neste flyet gikk, men det gikk veldig fort! Som jeg skrev i det sist innlegg har jeg hat en veldig fin uke sammen med familien i varmen. Det er faktisk ganske fint her i Kristiansand nå også, så jeg har ingen ting å klage på hehe. Nå som jeg er hjemme igjen, tenkte jeg det passet fint å vise dere innkjøpene mine fra turen. Det ble ikke så mange innkjøp ettersom dette ikke var en shoppingtur, men det ble noen da♥

Processed with VSCO

// Parfyme ESCADA "Cherry in the air" // Mascara YSL "baby doll" // Leppestift MAC "Angel" //

Denne parfymen er egentlig limided edition og er ikke å få tak i lengre, noe som er utrolig dumt for den luktet helt himmelsk. Det er seriøst den beste parfymen jeg har prøvd noensinne! Så da jeg tilfeldigvis var innom en parmyme butikk og så denne, fikk jeg helt sjokk og måtte selvfølgelig kjøpe en. Det var bare to igjen og det var 30 % avslag på de. Jeg var med andre ord utrolig heldig! 

De to andre sminkeproduktene var ikke på salg, men de var noe jeg lenge har hat lyst til å prøve. Og jeg er veldig fornøyd med dem begge. Lash essential fra Maybelline er forsatt favoritten, men denne mascaraen fra YSL er også veldig god. Når det kommer til MAC leppestiften så har jeg faktisk en som ligner veldig på akkurat den fargen. Jeg har den som heter Creme Cup, men jeg hadde lyst på en som var bittelitt mer rosa så Angel passet veldig fint.

Processed with VSCO

// Skåler en random suvenir butikk //

Jeg husker dessverre ikke navnet på butikken jeg kjøpte dem i, men det var en sånn random suvenir butikk hvor de solgte mye kult. Da jeg så disse, måtte jeg bare kjøpe dem til søsteren min og meg♥ De er så søte og unike! Jeg liker best den lyserosa ofc, men de hadde ikke en slik i den fargen hvor det sto "BIG SISTER" på, så da ble den er oransje på meg! Den er skjønn den også da. Disse skålene tror jeg vil bli brukt mye, så dette var et veldig bra innkjøp til en helt OK pris!

// T-skjorte Pull And Bear //

Dette var det enste klesplagget jeg kjøpte på turen. Den var på slag og kostet bare rundt 36 norske kroner, noe som er veldig billig spør du meg! Jeg synes den er veldig kul også, likte veldig godt at logoen var bak og ikke foran. Jeg har ikke så mange t-skjorter, så det var også et veldig bra innkjøp.


Det eneste som var litt dumt på turen, var at jeg klarte å knuse skjermen på mobilen min. Av alle de gangene jeg har klart å miste mobilen min i bakken, hvorfor måtte den knuse akkurat da? Jeg knuste skjermen på bursdagen til mamma og tante da vi var på sightseeing i et kloster. Jeg skulle bare ta mobilen min ut av vesken min for å ta et bilde, og selvfølgelig klarte jeg ikke å holde den godt nok og den falt rett i grusen. Det var utrolig kjedelig siden jeg måtte jo blogge fra mobilen min da jeg var der nede, nettet på hotellet fungerte jo så vidt... Jaja, jeg må snart ha en ny mobil uansett, den er jo snart 2 år gammel!

Hva synes dere om innkjøpene?

Last day in Portugal

 • 21.07.2016 kl. 23:24

Hei alle sammen♥

I dag har vært min siste dag her i Portugal. Jeg har hat en veldig fin avslutning på oppholdet mitt her. Dagen startet med at bestemor, tante, Celina og jeg tok en tur til det store shoppingsenteret i Cascais. Her fikk jeg shoppet litt og drukket favorittdrikken på Starbucks, nam.

Processed with VSCO

Vi ble ikke så lenge der, så vi spiste lunsj da vi kom tilbake til Estoril. I dag ble det lunsj på deck baren

Processed with VSCO

Etterpå ble det en lang "slap off" på hotellet før vi igjen tok turen ned til marked. Her ble det god middag med kylling på en portugisisk restaurant. Så ble det turen ned til stranden for å kjøpe oss is.

Processed with VSCO

Må mare si to ord om denne isen, for den er så himla god! Det er den hvite fra Magnum. Jeg er egentlig ikke noe særlig glad i hvitt sjokolade, men akkuratt denne isen er helt amaizing! Jeg har spist veldig mange av dem mens jeg har vært her nede, kanskje litt for mange? Haha.

Processed with VSCO

Det var faktisk litt surt og kaldt, og det blåste en del da vi spiste is på stranden, men ser jeg bort i fra det og et par andre kvelder, så har vi vært veldig heldig med været her nede. Det har vært godt og varmt, til og med litt for varmt noen dager. Jeg har solt meg masse og har endelig fått meg litt farge, jeg som bruker å være så blek haha. 

I morgen tidelig reiser vi hjemmover, det meste av dagen går nokk til reising. Vi må stå opp i 5 tiden og er hjemme igjen i 6 tiden. Tanten, Onkelen og kusinen min skal være her litt over en uke til, de har jo familie her osv. Jeg har hatt et kjempefint opphold her nede, kunne vikelig ikke hat det noe bedre! Dette ble faktisk fjerde gang her i Portugal. Jeg føler jeg blir mer og mer kjent her for vær gang jeg er her, noe som er veldig gøy!

Takk for en fin tur til alle som jeg reiste med. Vi blogges mest sannsynligvis i overmorgen

Boca do Inferno

 • 20.07.2016 kl. 23:28

Hei hei!

I dag startet dagen med en tur til stranden, det ble ikke så lenge ettersom vi alle har begynnt å bli ganske mettet på sola. Etterpå slappet vi bare av på hotellet gør vi tok oss en tur ut igjen. 

Det ble en tur til Boca do Inferno som ligger rett forbi Cascais. Et veldig rart navn spør du meg, på norsk betyr det "djevelens munn". Det skal forstille en stor grotte, som jeg så vidt fikk vist på det første bilde her. Man ser bare framsiden av denne grotten her.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO

Processed with VSCO with f2 preset

Vi gikk både til og tilbake igjen fra dette stedet og på tilbakeveien var vi innom en restaurant som vi prøvde den første dagen da vi var her og var veldig fornøyd med. Det er veldig god mat der for å bare være en liten cafe langs stranden + at det er ganske billig.

Nå er jeg på hotellrommet, jeg skal snart legge meg og gjøre meg klar for siste dag her i morgen. God natt alle sammen♥

Pictures from Cascais

 • 20.07.2016 kl. 11:15

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

I går var vi i Cascais, det en utolig sjarmerende og koselig liten by her i Portugal. Det er ikke så langt å gå fra der vi bor. Vi kan enten gå langs strandpromenaden eller så er det bare to stopp med toget. I cascais var vi bare rundt og så litt, vi var innom en park også fikk jeg kjøpt meg to utolig skjønne ting til Celina og meg. Jeg skal vise dere de når jeg kommer hjem. Etter vi hadde vært rundt og set en del, gikk vi og spiste på toppen av et handlesenter der.

Da vi kom tilbake igjen til Estoril, ble det er tur til stranden. I går ble det også bading sammen med kusinen min Sarah, hun får meg med på ting haha. Ellers brukte jeg resten av dagen min på å slappe av på hotellrommet. De andre som jeg reiser med var på et marked. Jeg var så vidt innom der en stund, men der ble ikke så lenge siden jeg var så trøt i går.

I natt sov jeg veledig godt, jeg er opplagt og veldig klar for en ny dag. Det er bare i dag og i morgen igjen før vi må begynne å tenkte på turen hjemmover. Disse to siste dagene her skal derfor nytes.

Ønsker alle en kjempefin onsdag

Lisboa og en koselig kveld

 • 18.07.2016 kl. 23:28

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Hei hei!

I dag tok vi oss en liten tur til Lisboa. Etter vi hadde spist frokost tok vi toget inn dit. Vi var på sightseeing og spiste god mat på Hard Rock Cafe. Det ble også en tur til stranden da vi kom tilbake til Estoril. Jeg var lenge uti vannet med kusinen min Sarah. Det var kaldt (er litt pysete hehe), men hun fikk meg med på det.

Nå i kveld har vi slappet av på hotellrommet til tanten min med noe mat som vi tok med oss. Der hun som er så heldig og ha den fineste utsikten. Vi tok med oss noen mat og spiste det på terrassen, veldig kos♥ Fant to unbloggede bilder som jeg tok fra terrassen her en dag.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Håper alle har hat en kjempefin kveld!

Bursdags - feiring

 • 18.07.2016 kl. 13:30

Hei folkes!

I går hadde mamma og tante bursdag. De er tvillinger og ser utrolig like ut, husker jeg tok feil av hvem som var hvem da jeg var liten haha. Vi hadde mange planer for dagen i går og gjorde mye gøy! Jeg tenkte derfor jeg kunne dele denne dagen gjennom en del bilder med dere.

Etter frokosten i går var første stopp for dagen en tur til Sintra. Vi leide en bil slik at det var lett og komme oss rundt. Sintra er en utrolig fin plass her i Portugal. Vi var på Castelo dos Mouros hvor det var utolig fint å ta bilder.  Det ble mye gåing langs disse murene, så vi tok oss en velfortjent ispause etterpå. Det var utrolig godt i varmen!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO

Neste stopp var Convento Dos Capuchos som er er gammelt kloster. Etter vi hadde vært her tok vi oss turen til Cascais handlesenter og spiste på KFC. Så tok vi turen tilbake til Estoril hvor vi bor og gikk på stranden. Vannet var iskaldt, så det ble bare vassing i vannet på meg i går haha. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan barn klarer å hoppe rett ut i vannet...

Processed with VSCO

Processed with VSCO

På kvelden spiste vi pizza på en italienske restaurant som lå rett ved stranden. Jeg hadde en tunfisk pizza som var utrolig god! Siste stopp for dagen ble en tur til Cascais for å kjøpe oss is. Vi gikk bort langs strandpromenaden også tok vi bare toget tilbake.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Det ble en urolig fin dag i går og jeg tror mamma og tante var veldig fornøyd med dagen♥

Kvelden i går

 • 17.07.2016 kl. 11:14

Hei alle sammen♥

I går kveld var vi på et koselig marked het i Estoril. Vi spiste middag på en restaurant der inne, og var rundt og så på alle bodene der inne. Det var også konsert der inne som vi hørt på. Med andre ord en veldig fin kveld. Her er bestemor og jeg klar for marked i går, hehe.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO

Når jeg er ute å spiser og hvis det er laks på menyen, så er det alltid det jeg bestiller. Jeg elsker laks, det er noe av det beste jeg vet når det kommer til middag.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Det var utolig fint pyntet med lys der inne. Jeg tipper vi skal her et par ganger til når vi er her.

Processed with VSCO

I dag har mamma og tante bursdag (de er tvillinger), så i dag blir det feiring! Nå har vi nettopp spist frokost og skal snart ut å gjør en hel haug. Vi har masse planer for dagen, så i kveld/morgen blir det nok et langt blogginlegg med bilder.

Gratulerer så mye med dagen mamma og tante hvis dere leser dette♥

A hot day at the beach

 • 16.07.2016 kl. 19:13

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag tok pappa og jeg en tur til Cascais etter frokosten. Vi handlet noen gaver til mamma siden hun har bursdag i morgen. Jeg tror hun blir veldig fornøyd med det vi kjøpte, kan vise dere det i morgen. Jeg fikk også en ting av pappa i dag, men tenkte jeg kunne vise dere alt jeg har kjøpt i et innkjøpsinnleg når jeg kommer hjem. Ellers så har jeg bare slappet av på stranden i dag. Det var utolig varmt, så jeg måtte nesten ut å bade et par ganger. Gud så kaldt det vannet var, men det var utolig deilig!

Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet mitt og jeg skal ut igjen i kveld. Vi skal på et marked som ligger her i Estoril. Jeg har vært der alle de andre gangene når jeg var i Portugal og det er veldig koselig der. Jeg kommer helt sikkert til å legge ut et par bilder fra kvelden min senere eller i morgen.

Ønsker alle en fin lørdagskveld videre♥

Last night pictures

 • 16.07.2016 kl. 01:04

Hei alle sammen

I går kveld var jeg framme i Portugal. Turen ned gikk veldig fint selv om det ble en del venting, men det må man jo reine med når man reiser. Vi mellomlandet i Gardemonen og fløy direkte derfra. Da vi kom fram var det en fyr som ventet på oss og kjørte oss rett til hotellet, veldig greit.

Etter vi hadde kommet oss inn på hotellet som ligger i Estoril, tok vi oss en tur til Cascais for å handle litt. Disse byene ligger ganske nærme hverandre, så vi kunne bare gå langs promenaden ved stranden. Det var veldig fint og på tilbakeveien så var vi innom en koselig restaurant. Her er noen bilder fra kvelden i går, jeg tok en del bilder ved Casionet som ligger rett utenfor hotellet vårt.

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Det enste som er litt negativt er at nettet på hotellet ikke fungerer, så jeg må blogge fra mobilen min når jeg er her. Det går greit å bruke mobilen da, men foretrekker helst å blogge fra pcen min.

Nå er jeg på hotellet, skal snart legge meg og gjøre meg klar for en ny dag i morgen, teknikksett i dag haha.

Reiseklar

 • 14.07.2016 kl. 21:04

Hei hei♥

En liten oppdatering fra meg i dag. I går fikk jeg ikke blogget noe. Mamma og jeg tok Sarah og Fredrik med en tur til Auglandsbukta hvor de har en lekeplass. Også var jeg en tur på treningsenteret sammen med mamma. Jeg var ikke helt i form da og var skikkelig støl, ikke akkurat det beste tidspunktet å trene på for å si det sånn haha! Jeg tok det veldig rolig da... Senere på kvelden reiste besøket mitt, de skulle innom den forestillingen i dyreparken hvor det var 50 års jubileum i går.

I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å pakke også var pappa og jeg en tur på Sørlandssenteret for å kjøpe oss noen sko. Jeg trengte et par sko som var litt mer sommerlige, så jeg kjøpte noen søte brune sandaler. Nå er jeg så og si reiseklar for i morgen. Jeg reiser til Portugal, Estoril med familien. Gleder meg kjempe masse, det blir deilig å komme seg ned til varmen! 

Processed with VSCO with hb1 preset

Her er de sandalene jeg kjøpte i dag. Jeg fikk de av mamma og det var 30% på de, yey!

Processed with VSCO with hb1 preset

Det skal være nett på hotellet, så for satse for at det fungerer bra. Jeg vil jo blogge litt når jeg er der nede! 

Noen andre som skal eller har vært i syden?

Ut på tur aldri sur!

 • 12.07.2016 kl. 20:40

Hei folkens!

I dag har jeg gjort en del. Jeg har vært på Vågsbyd Senter og IKEA sammen med besøket mitt. Jeg fikk kjøpt meg en del ting som jeg trenger før jeg reiser til syden, solkrem osv. Også var vi på IKEA og så på litt møbler og sånt siden tanten min snart skal flytte inn i et nytt hus. Det var koselig, og gøy å gå rundt å se litt.

Da vi kom hjem tok mamma og jeg Sarah og Fredrik med til Øyliheia. Ut på tur aldri sur, hehe! Jeg elsker å gå turer, det er sykt deilig når man ført kommer seg opp til toppen, og veien ned igjen går veldig fort! Jeg tok en del bilder på turen som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. For dere som lurer så er Sarah og Fredrik kusinen og fetteren min som har vært på besøk hos meg et par dager. Det er alltid gøy å ha de på besøk, vi finner alltid på noe gøy å gjøre sammen.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Vi lagde boller og kanelboller etter turen, nam♥

Processed with VSCO

Følg gjerne VSCO min (trykk her)  hvis dere vil se flere bilder som ikke er lagt ut på bloggen. Ønsker ellers alle en fin kveld videre♥

Road trip

 • 11.07.2016 kl. 18:27

Hei alle sammen♥

I går fikk jeg dessverre ikke blogget noe, men gjorde ikke noe spesielt heller. Mamma og meg tok Sarah og Fredrik med oss til Leos lekeland. Det passet fint siden det var ganske dårlig vær i går, sikkert derfor det var så mange folk der også haha! Ellers bruke jeg resten av dagen min på å rydde rommet mitt og begynne å pakke til turen. Det er bare knapt 4 dager til jeg reiser nå, wii som jeg gleder meg!

I dag har jeg vært på en liten Road Trip til Lista, det er her bestemoren min kommer fra. Jeg fikk øvelseskjørt en god del, noe som jeg har vært ganske flink til i det siste. Tipper jeg kjørte 4- 5 mil i dag! Jeg elsker å kjøre, det er både gøy og avslappende. Kjører bare automatgir nå da, foretrekker helst det haha! Har kun prøvd gir en gang, og jeg synes det med den clutchen er ganske vanskelig. Jaja øvelse gjør jo mester kan man si, skal prøve gir igjen snart.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Vi var innom Vanse kirke hvor oldemoren, oldefaren min, tipp osv ligger, og la ned noen blomster der♥

Processed with VSCO

Også var jeg på Lista fyr. Det er en hus her hvor jeg en gang klarte å låse meg fast inne på et bad. Tror det var i fjor høst, det var en grusom opplevelse. Det var ikke noen vinduer der og jeg fikk helt klaustrofobi. Jeg var bare låst inne i ca 2 minutter, men det føltes ut som en hel dag! Jeg rev så hardt jeg kunne i døren, men den ville ikke åpne seg. Jeg følte jeg ikke klarte å puste og var nesten helt på gråten, kom meg heldigvis ut til slutt da...

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Haha disse lamaene som sto der, måtte bare ha et bilde av de siden jeg synes de var så kule!

Processed with VSCO

Bestemoren min eier en skog her på Lista, så vi måtte nesten ta oss en tur dit. Det var litt overgrodd når vi skulle gå der, men det gikk ganske fint! Det var litt rart å gå rett over gresset hvor huset der bestemoren min vokse en gang var.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Fredrik har en egen instagram konto. Han heter @bamseordforerinsta trykk her for de som kunne tenkt seg å følge han.

Håper alle har hat en fin start på uken♥

Oksøy fyr

 • 09.07.2016 kl. 17:07

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO

Processed with VSCO with a5 preset

I formiddag hadde pappa og jeg oss en fin tur til Oksøy. Det er et fyr som ligger utenfor her i Kristiansand. Bestefaren min har en jobb der, så jeg er så heldig som kan komme på besøk der av og til. Det er utrolig fint der og veldig gøy å ta bilder! I dag var også Elmo der, hunden til bestefaren min. Det var veldig koselig♥

Kom ikke hjem for så lenge siden og nå har jeg fått besøk fra Arendal. Kusinen min Sarah og fetteren min Fredrik skal være her et par dager. Det er alltid kjekt å være sammen med de, så dette kommer til å bli noen gøye dager!

Ønsker alle en fin helg videre♥

10 ting som irriterer meg #2

 • 09.07.2016 kl. 11:37

Hei hei♥ Nå har jeg bestemt meg for å lage en ny del 2 av "10 ting som irriterer meg". Jeg synes det er så gøy å lage slike innlegg og det kan fort bli veldig morsomt. So here we go!

Jeg klarer ikke å knipse: Dette er noe som har irritert meg så lenge jeg kan huske. Alle andre får det til å se så lett ut og det burde jo ikke være så vanskelig... Jeg bare får det ikke til, uansett hvor hardt jeg prøver. Plis si at det er noen andre der ute som heller ikke klarer å knipse, eller er jeg den enste haha?

Jeg klarer ikke å drikke brus: Før kunne jeg drikke brus hele tiden,men disse siste 2 årene nå har jeg ikke kunne klart det. Jeg blir rett og slett dårlig av kulsyren og synes det smaker skikkelig rart nå. Foretrekker heller å drikke vann.

Når jeg ikke får sovne: Dette skjer heldigvis ikke så ofte med meg, men når det først skjer så er det urolig irriterende. Det gjør at jeg blir helt doven dagen etter.

Processed with VSCO

Når jeg får etter eller annet i øyet: Hvis du kjenner meg, så vet du at jeg er skikkelig sensitiv når det kommer til øynene mine. Jeg har veldig store øye, og får lett noe i de. Bare den miste ting kan irriterer øyet mitt noe helt sinnsykt og dette kan være noe som er med på å gjøre dagen min veldig dårlig.

Dårlige karakterer: Denne sier seg kanskje litt selv, men jeg blir skikkelig irritert når jeg har øvd mye til en prøve og nesten ikke får noe uttelling for det.

Hull i sokker: Er noe som er helt ubeskrivelig irriterende, no more to say about that!

Når nettet ikke fungerer eller er tregt: Dette skjedde hele tiden med meg før og var noe som var utrolig irriterende da jeg skulle blogge. Nå er det heldigvis installert et nytt nettverk hos meg, så nettet funker mye bedre.

Processed with VSCO

Å glemme passord til ting: Føler dette skjer nesten hver dag jeg, uff... Jeg kan være urolig glemsk av og til, og burde egentlig ha samme passord til absolutt alt!

Kaldt vann i dusjen: Hvem synes vel ikke det er irriterende når det ikke er noe varmt vann igjen i dusjen. Det å dusje i kaldt vann er grusomt, speilt når du var kald i utgangspunktet og bare ville ha en varm dusj. Hater når dette skjer!

Sure butikkansatte: Det er lovt til å ha en dårlig dag, men ikke la det gå ut over kundene dine.

Kunne dere kjenne dere igjen i noen av punktene mine?

Plants and makeup

 • 08.07.2016 kl. 20:45

Hi guys!

I dag har jeg vært med bestemor på Plantasjen og Sørlandssenteret. Vi spiste lunsj på Wayne`s Coffee som vanlig og det var som alltid veldig koselig. Bestemor og jeg har det veldig fint sammen hehe. Vi var først på plantasjen og der fikk jeg to skjønne planter av bestemor. Etterpå fant jeg også noe sminke på HM. Kjøpte meg en beautyblender og en BB cream fra Maybelline. Tenkte litt på å kjøpe meg en ny foundation, men jeg er egentlig ikke spesielt fan av hudsminke så jeg tenkte at en BB cream var en fin mellomting. Den har solfaktor 30, noe som er veldig greit for meg som blir så lett solbrent.

Processed with VSCO

Sånn ser det ut med de nye plantene:

Processed with VSCO

Ellers har mamma og jeg tatt oss en liten joggetur i dag. Formen kunne vært litt bedre, er fortsatt litt forkjølet. Nå har jeg vært det i en uke, begynner å bli lei for å si det sånn...

Noen andre som er glad i planter?

One more week

 • 08.07.2016 kl. 10:50

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Ååå bare av å se på disse bildene gir meg skikkelig reisefeber. De er fra påskeferien min da jeg var på Tenerife. Om akkurat en uke fra og med i dag, så sitter jeg på et fly sammen med familien ned til Portugal. Det blir utrolig deilig å komme seg ned til varmere strøk igjen. Jeg synes vi har vært ganske heldig med været her i Norge, men jeg tror det blir noe helt annerledes der nede. Det blir gøy å gå seg litt farge igjen, jeg skal sole meg masse denne turen! 

Dette er faktisk fjerde gangen jeg tar turen ned til Portugal, så jeg kjenner meg ganske godt igjen der. Vi skal bo i byen Estoril som ligger rett ved siden av hovedstaten Lisboa. Onkelen min kommer herfra, og kusinen min Sarah som jeg har skrevet mye om på bloggen min er halvt portugiser. Det er de + tanten min som vi bruker å reise sammen med.

Hotellet vi skal bo på har jeg bodd på en gang før, men jeg husker ikke helt hvordan nettet var der. Får bare krysse fingrene for at nettet fungerer som det skal. Da jeg var i Hamburg for ikke så lenge siden, var nettet utrolig tregt på hotellet, og jeg måtte vente i "100 år" med å få lastet opp bare en ting. Det var kjedelig! Jeg har jo veldig lyst til å blogge en del når jeg er der nede♥

Noen andre som har vært eller skal reise til syden snart?

Amaizing trip

 • 07.07.2016 kl. 18:57

Hei alle sammen♥

I dag har jeg vært på en utrolig fin tur sammen med familien min. Vi gikk tur et sted i Vennesla hvor det er en sånn lang tømmerenne man kan gå i. Jeg har gått der en gang før, så det var greit å kunne kjente seg igjen litt. Og jeg bare må nevne hvor kult der er å ta bilder der, i vert fall for en som meg som elsker å ta bilder. Det er helt amaizing spør du meg. Derfor tenke jeg å vise hele turene min gjennom en hel haug av bilder, enjoy:

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Det er deilig å komme seg ut på tur av og til merker enn. Jeg personlig er egentlig veldig glad i å gå turer, det gir meg en fantastisk følelse som jeg gjerne skulle opplevd oftere. Vi i Norge er jo så utrolig heldige når det kommer til den flotte naturen vi har. Jeg har veldig lyst til å utnytte denne unike muligheten enda mer og gå mange flere turer.

Noen andre som har gått noen turer i sommer? Hva synes dere om dagens bilder?

Bystranda og pizzasnurrer

 • 06.07.2016 kl. 20:39

Hei folkens!

En liten oppdatering fra meg her. I dag har det vært veldig fint vær. Mamma og meg tok oss derfor en liten tur ned til bystranda. Det var veldig koselig. Vi fikk solt oss litt, jeg har veldig lyst på litt farge nå før jeg reiser til syden! Også ble det selvfølgelig en is på oss. Meg og is altså, lurer på hvor mange jeg bare har spist til nå i sommer, alt for mange haha!

Processed with VSCO

Til middag lagde jeg pizzasnurrer med kylling og pesto. Og ja det ser ikke så godt ut på bilde, men jeg skal love deg at de smake veldig godt! Jeg er ikke verdens beste når det kommer til å lage mat, men resultatet blir i vert fall spiselig haha.

Processed with VSCO

Ønsker alle en fin kveld videre♥

36 spørsmål

 • 05.07.2016 kl. 18:39

Hei hei♥

I går gjorde jeg ikke noe spesielt egentlig, så hadde ikke så mye å blogge om. Formen min er litt bedre nå (har vært syk), så i dag startet jeg dagen min med en joggetur. Det var deilig! Nå tenkte jeg det passet fint med en sånt "36 spørsmål" innlegg, har sett noen andre bloggere som har gjort det og det kan fort bli veldig morsomt. So here we go!

Hvor gammel er du om fem år? 22 år! Det er egentlig ikke så gammelt...

Hvor høy er du? 171, 2 cm for å være helt nøyaktig.

Når sto du opp? I 8 tiden. Bruker som regel å våkne i 7-8 tiden, er skikkelig morgenmenneske!

Hvem ringte du sist? Celina (søsteren min).

Hvem ringte deg sist? Pappa.

Favorittfagre? Grønn, men er også veldig glad i bebirosa!

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Kommer an på situasjonen og hvilke personer det er...

Hva er ditt favorittsted? Der jeg har det fint! Både Arendal og Ålesund er to steder som betyr veldig mye for meg. Det er her jeg har mye av familien min♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Hvilket sted foretrekker du minst? Bussen, hater virkelig å kjøre buss. Den er nesten alltid forsinket! Og når den først kommer så er den som oftest full. Da må jeg enten vente på neste eller "stappe" meg inn i denne trange bussen. Får nesten helt klaustrofobi jeg.

Hvilken sang hørt du på sist? Husker virkelig ikke, noen ganger er jeg veldig dårlig til å legge merke til ting, haha. 

Hvilken øyefarge har du? Grønn.

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Aner virkelig ikke. Forhåpentligvis så er jeg på et stadium i livet mitt hvor jeg trives veldig godt og har det generelt bra.

Hva skremte deg om natten som barn? Mørket, var skikkelig mørkeredd. Husker jeg innbilte meg at det var folk og andre ting i rommet mitt og jeg var skikkelig redd. En gang var jeg nesten 100 % sikker på at det var en flaggermus bak gardinene mine, haha.

Hvor mange puter har du i sengen? Alt for mange, elsker puter. Har 7 stykk, men 5 av de er pynteputer da.

Hva var det siste du spiste? Kylling suppe/gryte med ris. Det var veldig godt!

Hva var det siste du drakk? Vann ofc. Drikker aldri noe annet en vann jeg.

Hva var det siste du kjøpte? Var just på shopping i Hamburg, så jeg kjøpte en del klær.

Processed with VSCO

Hva er det rareste du har spist? I don`t know... Jeg er veldig pyse når det kommer til å prøve nye ting.

Har du stasjonær eller bærbar pc? Bærbar.

Foretrekker du sko, sokker eller barfot? Det kommer an på. Om vinteren går jeg alltid med sokker, men nå når det er sommer så foretrekker jeg helst å være barfot. 

Hva hører du på akkurat nå? Ikke noe spesielt, hører på sangene som går på radioen jeg.

Hvilken is er din favoritt? Vaniljeis meg oboypulver, nam!

Hva står det på den siste meldingen du sendte? "Det kan jeg :)" Mamma ville at jeg skulle vise et bilde til bestemor på facebook, haha.

Hvilken dessert er din favoritt? Is eller sjokolade. Jeg er ikke spesielt glad i kaker, smågodt og sånt.

Liker du kaffe? Ikke noe særlig, kan ha litt i en frappuccino, men det må ikke bli for mye.

Hva drikker du helst til frokost? Vann♥

Processed with VSCO with f2 preset

Drømmereisemål? Har veldig lyst til å reise til USA og besøke flere stader. Da tenker jeg speseilt på New York, Washigton og California (Los Angeles) også vil jeg gå i Disneyland. Ellers har jeg veldig lyst til å reise til tropiske øyer som Maldivene og Bora Bora.

Hvilken radiostasjon hørt du på sist? Radio Norge, hører på den nå!

Nevn en historisk person som interesserer deg? Anne Frank.

Kan du noen andre språk en norsk? Engelsk (har ikke akkurat verdens beste uttalelse) og litt tysk.

Foretrekker du havet eller basseng? Begge deler.

Hva bruker du helst penger på? Klær og mat.

Kan du så på slalom? Har kun prøvd det en gang, men det gikk ganske fint. Falt ikke en enste gang, haha.

Hva blir du imponert av? Mennesker som tørr å skille seg ut.

Hva har du nærmest deg som er rødt? Leser egentlig ikke, men jeg har den "Et helt halvt år" boken som jeg begynte å lese på. Jeg vet hvordan den slutter, så det har ikke fristet meg å lese den helt ferdig.

Dette ble mange spørsmål å svare på, men det var litt morsom da! Hva synes dere om slike innlegg. 

Lazy days

 • 03.07.2016 kl. 21:10

Hei folkens!

Jeg har vært så heldig å bli syk, woho! Neida, det er selvfølgelig ikke noe gøy. Ble skikkelig forkjølet da jeg var i Hamburg og har vært det et par dager nå. Siden jeg har vært syk, så har jeg ikke gjort så mye mer enn å slappe av. Jeg er en veldig urolig person, så det å slappe av kan være veldig vanskelig for meg. Jeg føler jeg går glipp av alt rundt meg, noe jeg faktisk gjør!

I går fikk jeg besøke av familien min fra Arendal som overnattet her i natt. Jeg fikk vært litt sammen med de selv om jeg har vært syk. Det var veldig koselig å se på både fetterne mine og kusinen min igjen♥ Dagen min i dag har ikke godt til så mye annet enn å se på Netflix og spise god mat. Lagde med vafler til lunsj og det ble taco til middag, nam! Man må jo kose seg litt selv om man er syk!

Får håpe formen er på plass igjen i morgen. Ønsker ellers alle en fin kveld videre♥

Mine 10 dårligste uvaner

 • 03.07.2016 kl. 12:44

Vi har alle våre uvaner i livet. Og det rareste er at selv hvor mye vi prøver så er det nesten umulig å endre på de. Mine uvaner er kanskje litt annerledes en dere. Derfor tror jeg dette kommer til å bli et morsomt innlegg! Jeg er helt sikker på at det er flere punkter jeg kunne tatt med, men her er i vert fall de jeg kom på:

Brukte rare ord som egentlig ikke gir noen mening: Et godt et eksempel på dette er når folk sier ordet "ligget". Dette høres helt rart ut for meg. Jeg bruker heller ordet "logget". Dette ordet har ikke noe med dialekten min å gjøre, så jeg skjønner ikke hvor jeg har fått det fra haha!

Bli syk på dumme dager: Når jeg først blir syk så er det enten på bursdager til folk, min egen bursdag (har skjedd to ganger), ferier, reiser, helger osv. Jeg blir nesten alltid syk på sånne dager, og dette er noe som er utrolig kjedelig. Er veldig forkjølet nå etter Hamburg turen, så ja, dette er definitivt en av mine dårlige uvaner.

Prate/skrive for mye: Hvis du virkelig kjenner meg så vet du at jeg virkelig kan prate. Og hva prater jeg om? Ja det kan være et godt spørsmål, for noen ganger aner jeg ikke hva jeg prater om selv. Det samme gjelder skriving.

Processed with VSCO

Få kramper i benene: Jeg har alltid benene mine mine i en rar stilling når jeg sitter i stoler, sofaer osv og ender alltid opp med kramper i benene. Dette er utrolig vondt og det er noe som skjer alt for ofte!

Snuble/skli når jeg går: Dette er så typisk meg og det er noe som skjer i de rareste situasjoner. Jeg er aldri forbedret når det skjer og det er utrolig kleint.

Spise for mye is: Jeg elsker is, kanskje litt for mye? Noen ganger spiser jeg nesten helt til jeg blir kvalm. Dette er virkelig en av mine dårlige uvaner som jeg ikke klarer å endre på.

Være for snill: Jeg er en veldig snill person, men noen ganger blir det kanskje litt for mye av det gode. Jeg klarer ikke å si nei til ting selv om jeg er veldig sliten en dag. 

Processed with VSCO

Surre og glemme ting: Dette er så meg at det går ikke an! Når jeg skal på badet kan jeg godt gå til kjøleskapet og åpne kjøleskapet haha! Glemmer også ofte ting folk sier til meg og ting jeg skal gjøre. Spør derfor om de samme tingene om og om igjen. Dette er en sykt irriterende uvane.

Jeg må alltid få med meg alt: Dette kom fra søsteren min og er noe som er veldig sant. Jeg er en sånn person som alltid må få med meg alt folk sier til meg, selv om jeg ofte glemmer en del av det som blir sagt haha! Jeg må også alltid være med på ting viss folk skal noe, ellers føler jeg at jeg går glipp av veldig mye. Dette er også en grunn til at jeg hater å være syk, for da går jeg glipp av alt som skjeer.

Jeg klarer ikke å bestemme meg: Jeg kan være skikkelig ubesluttsom til tider. F.eks. når jeg er på butikken og det står mellom den og den tingen. Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal velge!

Kunne dere kjenne dere igjen i noen av punktene, i så fall hvilke?

Innkjøpene fra Hamburg

 • 02.07.2016 kl. 12:34

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme igjen etter en flott tur sammen med familien. Jeg var hjemme i halv et tiden i natt. Bilturen kunne gått bedre, vi måtte vente 2,5 timer i kø! Det var utrolig kjedelig. Men mest kjedelig var nok båtturen fra Hirtshals til Kristiansand. Det var ganske bølgete og jeg følte det tok en evighet før vi kom oss fram. Og jeg har blitt skikkelig forkjølet, det er i vertfall kjedelig! Uansett, jeg er veldig fornøyd med alle innkjøpene fra Hamburg, så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere♥

Jeg starter med alle toppene og tskjortene som jeg kjøpte. På Weeakday kjøpte jeg den stripete magetoppen og den tshorten det står "People Power" på. Hos Hollister kjøpte jeg den grå tskjorten (veldig basic) og den svarte toppen som har sånn V-hals med snorer på (man ser det ikke på bilde). Av mamma fikk jeg denne hvite tskjorten fra Topshop som er mye finere i virkeligheten:

Processed with VSCO

Også kjøpte jeg meg tre gensere, noe jeg virkelig trengte flere av! De to til venstre er fra Weekday, disse er begge veldig comfy å ha på. Den til venstre er som dere sikkert ser fra Hollister, det sår jo på haha!. Jeg hadde ingen sånne gensere med hette og glidelås, og hadde veldig lyst på en. Denne er jeg utrolig fornøyd med:

Processed with VSCO

Fikk også kjøpt meg to shortser og et skjørt. Shortsen og skjørtet til venstre er begge fra Hollister. Dette skjørtet er nok det jeg er mest fornøyd med av alt jeg har kjøpt. Jeg elsker fargen og jeg liker at den er litt sånn "annerledes" (noe ikke så mange har). Også fant jeg meg endelig en ny dongerishorts som jeg har lett etter en stund. Denne er fra Weeakday:

Processed with VSCO

Som dere kanskje ser så har jeg bare kjøpte ting fra de samme butikkene. Jeg var innom mange andre butikker også, men fant ikke noe spesielt som jeg likte. Hollister og Weeakday er to av mine favoritt butikker, så her finner jeg alltid noe. Det er her de har mer "min stil" på en måte. Jeg kjøpte også litt andre småting som godteri, tørrshampoo, lipomade osv, men tenkte ikke dette var så interessant å vise.

Hva synes dere om slike innkjøps innlegg?

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no