hits

Fotograf for en dag

 • 30.06.2017 kl. 21:00- Bestemor, skogen hennes og meg -

Hei dere♥ I dag har jeg vært på en liten roadtrip til Lista sammen med familien min. Både farmor som er på besøk hos meg, bestemor, mamma og Celina ble med på denne roadtripen. Bestemor kommer herfra og hun eier skogen som dere ser litt av på bildene. Vi skulle dit for å ta bilder av skogen til bestemor ettersom hun skal selge store deler av den (den ser mye større ut en jeg får vist på akkurat disse bildene) Det var jeg som tok bildene som skal legges ut for salg senere. Det ble mange bilder av selve skogen, så nå må vi velge ut de bildene som viser de ulike delene av skogen best.

Som dere ser er det litt overgrodd i denne skogen, så det var ikke akkurat så lett å komme seg frem, men det gikk akkurat haha. Vi stoppet også å spiste noen plasser på veien dit og tilbake, og hadde en koselig tur i utrolig fint vær. Det har vært skikkelig sommervær i dag og nå håper jeg virkelig det forblir slik en stund! De siste dagene har jo ikke vært det beste her på Sørlandet så man må nyte sommerværet når det først er her. I morgen blir der grlings, så det gleder jeg meg til. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden også blogges vi mer mest sannsynligvis i morgen. Håper alle har hatt en kjempefin dag♥

Måtte bare slenge med et nærbilde av disse kalvene som gikk rundt her. Da jeg skulle ta bilder løp de etter meg og jeg ble livredd. Etterhvert viste det seg at de var veldig snille, så jeg hadde ikke noe grunn til å være redd! Haha.

🌸Camille

Mint green

 • 28.06.2017 kl. 14:30Topp fra Bikbok (på salg, kun 49 kr!) // Shorts fra Levis // Solbriller fra Zalando // Smykke fra Mestergull // Øredobber fra Snø

Hei dere♥ Okei jeg må seriøst begynne å finne en ny måte å starte alle innleggene mine på! Det blir alltid "Hei dere" + et hjerte av en eller annen grunn. Jaja, kanskje det har blitt min greie eller noe? Haha, men tilbake til i dag dere. Dagen min startet rundt om i 9 tiden med havregrøten (som jeg spiser nesten hver enste dag til frokost!). Deretter ble det en fin liten joggetur på meg. Etterpå tok jeg (mamma) bilder og jeg laget en utrolig god lunsj med blant annet nystekte rundtykker og eggerøre til både mamma og meg.

Jeg har ingen planer resten av dagen foreløbig, men jeg kommer nok til å være en del sammen med farmoren min. Hun er her på besøk helt ifra Ålesund! Vi blogges mer senere dere♥

🌸Camille

8 ting du ikke visste om meg

 • 27.06.2017 kl. 10:30

💜 Jeg har aldri drukket. og kommer ikke til å teste det ut med det første heller. Dette er et valg jeg har tatt og som jeg faktisk er veldig stolt av også. Grunnene til at jeg ikke velger å drikke er personlige og jeg føler ikke for å ta det opp nå heller :)

💙 Jeg kjøper ikke merkeklær. I skapet mitt har jeg kanskje to plagg som er litt i den dyre enden av merker, men ellers består klærne mine av merker som er svært rimelige. Jeg hater å bruke mye penger på klær og ser alltid etter det som både er finest og ikke minst billigst.

💜 Jeg spiser verken kjøtt eller kylling. Jeg spiser kun fisk og kan derfor ikke kalle meg for vegetarianer, men noe som heter pescetarianer. Uansett synes jeg det er en fin måte å bidra med. Bare det å kutte ned på kjøttinntaket er jo positivt for miljøet.

💙 Jeg er egentlig en brunette og min naturlige hårfarge er lysebrun. Da jeg først begynte min reise mot å bli blondt klarte jeg ikke å gå helt tilbake til røttene. Jeg prøvde det en gang, men angret og farget det blondt igjen. Litt bortkastede penger, men nå vet jeg ihvertfall hvilken hårfarge jeg trives best med.

💜 Jeg har ingen peiling på hva jeg vil videre, altså etter videregående. Det eneste jeg vet er at når jeg er ferdig på videregående så skal jeg ta meg et friår. Jeg må også ta opp et fag som jeg mangler, så jeg har egentlig ikke noe valg heller. Uansett tror jeg at jeg vil få mye nytte av det friåret til å finne ut av en del ting.

💙 Jeg hater hater hater edderkopper og andre dyr med sånne lange ben. Før var min største frykt bier, humler og veps, men nå er det disse små skumle langbente dyrene som jeg virkelig bare får hel kvalm av. Det verste jeg vet er når de kommer inn på rommet mitt, da skriker jeg seriøst etter noen andre i huset.

💜 Jeg har alltid spist med bestikket feil vei, altså med gaffelen i høyrehånden og kniven i venstre. Når jeg er ute og spiser eller spiser hos andre, må jeg alltid bytte rundt på bestikket. Nei, jeg er ikke venstrehendt for dere som skulle lure. Aner ikke hvorfor jeg gjør dette, men det er det som faller meg mest naturlig.

💙 Jeg elsker å jogge, gå turer og være ute i naturen. Det gir meg utrolig mye ro og er min måte å koble ut på. Jeg tar ikke fram mobilen når jeg er på slike turer (har den kun i lomma) og nyter den tiden jeg er der. Det å finne seg en måte og koble ut av alt av sosiale medier osv, synes jeg er viktig.Ta med deg en venn og ta dere en fin joggetur i nærmeste skog, anbefales virkelig.

🌸Camille

Pop of colors

 • 26.06.2017 kl. 16:00

Hei dere, nå er det lenge siden jeg føler jeg har pratet med dere sånn ordentlig. Det har skjedd en del disse siste dagene og jeg har derfor ikke fått blogget like mye som jeg skulle ønske. Jeg har vært på en undersøkelse som gikk veldig bra og har fått henvisning til en ny en så jeg har troa på at det er noe som kan gjøres i forhold til sykdommen min. I forgårs kom Farmor og hun skal være her et par uker. Jeg har tilbragt mye tid sammen med henne de siste dagene. Det er utrolig koselig å se henne igjen♥ Det er dessverre ikke så ofte jeg ser henne ettersom hun bor helt oppe i Ålesund så når hun først kommer på besøk er det veldig stas for meg hehe.Topp fra Bikbok (49 kr!)

Den siste tiden har jeg handlet en del nye sommerklær til garderoben min. Jeg fant meg mye fint på salg på Bikbok, blant annet den lilla topp jeg har på meg her på bildene. Jeg har også bestilt noen fra ASOS og Nelly som jeg gleder meg veldig til å motta og vise dere. Det blir nok et par outfits innlegg i nærmeste framtid ja, også kommer jeg til å vise dere mer av det jeg kjøpte på salg hos Bikbok. 

Ville også bare dele noen bilder av klesskapet mitt i dette innlegget. Det er her jeg henger alle overdelene mine (bortsett fra de som ikke kan henges opp, de har jeg i en hyle ved siden skapet sammen med resten av klærne mine). Jeg veldig glad i farger som dere sikkert ser hehe. Jeg har også sortert alt etter farger fra mørkere til lysere farger og alt i mellom. Det er veldig oversiktlig og lett å finne noe på morgenen nå.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur på sentret med både bestemor, farmor og Celina (for dere som ikke vet det er Celina søsteren min) og det var utrolig koselig. Jeg har foreløbig ingen planer for resten av dagen, så vi blogges mer snart igjen♥

🌸Camille

My favourite parfume

 • 24.06.2017 kl. 20:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

♥ Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum 

Jeg har prøvd mange parfymer opp gjennom årene, men denne er alltid den jeg faller tilbake til. Den lukter utrolig godt og den er verken for sterk eller for svak i duften. Det er vanskelig å beskrive selve duften, men duften er veldig frisk, god og søt (men ikke for søt) spør du meg. Dette er sånn parfyme jeg kan bruke hver eneste dag og jeg bare elsker den! Den kan brukes hele året også. Jeg føler dette på en måte er "min" duft og det er akkurat derfor jeg liker den så godt. Har du også en parfyme som du kjøper om og om igjen, isåfall hvilken?

🌸Camille

8 ting jeg er avhengig av

 • 22.06.2017 kl. 08:50

VANNFLASKE: Drikker jeg ikke nok vann om dagen, får jeg skikkelig hodepinne. Jeg er bokstavelig avhengig av mine doser vann om dagen og jeg har med meg en vannfalske nesten hvor en jeg går. Jeg liker vannet mitt best helt helt plain. Det beste jeg vet er når jeg er sykt tørst og tar meg et vanlig glass med kaldt vann og isbiter. Den følelsen er herlig!

ANKELSOKKER: Ikke bare hva som helst av sokker. Det må være ankelsokker som sitter gått på føttene og som verken er for store eller for små. Du ser meg så å si aldri uten sokker bortsett fra de dagene på sommeren når det er skikkelig varmt ute . Jeg er veldig frysen på føttene, men om sommeren går det som regel fint. Vinteren, våren og høsten derimot, nei da er sokkene på haha!

SJOKOLADE: Og den  være mørk! Det er akkurat det samme men sjokoladen eller kakaoen som er i den. Det hjelper skikkelig mot hodeverk for meg og ellers når jeg trenger litt mer energi på farten. Kan faktisk ikke gå en dag uten å ta en bit mørk sjokolade. Jeg er helt avhengig! Nå er jo mørk sjokolade også sunt så jeg skammer meg ikke av å spise det så ofte som jeg gjør.

SOLBRILLER: Nå som det er sommer og der et så mye fint vær og sol her på Sørlandet, er det et must have for meg. Jeg er skikkelig lyssky og kan ikke gå ut døren uten et par på hodet. Jeg har nettopp kjøpt meg et par nye som jeg er så fornøyd med. Det er disse som jeg har på meg på bildet over. De er litt spesielle, men det er akkurat det jeg liker ved dem. Det er gøy å ha noen som nesten ingen andre har. Fant den på Zalando hvis noen skulle lure :)

HÅNDKREM: Hendene mine blir ekstremt fort tørre og jeg må derfor smøre dem daglig, ofte flere ganger om dagen. Favoritthåndkremen er en jeg kjøper på apoteket som heter "Carbaderm" uten parfyme. Den svir litt med en gang du tar den på, men det hjelper umiddelbart og svingen går fort bort. Det er den eneste håndkremen jeg føler fungerer for meg, og jeg har prøvd en god del for å si den sånn.

LEPOMADE: Det samme gleder leppene mine. Jeg må smøre dem nonstop! Jeg har ikke noen spesiell jeg bruker, jeg bare bruker den jeg har. En grunn til at jeg aldri bruker noe sminke på leppene er pga. leppene mine alltid er så tørre. Jeg har prøvd å skrubbe dem og alt, men det nytter bare ikke. Heldigvis er jeg veldig glad i fargen jeg har på leppene og føler derfor ikke noe behov for å sminke dem.

MOBILEN: Som folk flest av oss vel er? Jeg klarer å legge fra meg mobilen flere timer uten å føle behov for å sjekke sosiale medier osv, men jeg kan aldri gå noen sted uten selve mobilen. Jeg blir livredd hvis jeg er ute å går alene og ikke har mobilen på meg. For meg er mobilen en sikkerhet og den må jeg derfor alltid ha på meg hvor en jeg går.

ØREDOBBER: For meg er antrekket mitt ikke fullført før jeg har tatt på meg et par øredobber. Jeg synes det gjør noe med hele looken og hvis jeg ikke har dem på er det på en måte noe som mangler. Haha, jeg har sikkert bare blitt så vant til å gå med dem etter over 10 år med hull i ørene at det har blitt en vane. Jeg går med øredobber nesten hver enste dag, så det er derfor noe jeg kan si jeg er avhengig av.

Det er mange andre ting jeg er avhengig av, f.eks. en seng å sove i, mat generelt osv, men slike ting tok jeg ikke med i dette innlegget. Dette var ihvertfall de fleste tingene som dukket opp først i hodet mitt når jeg tenker på ting jeg ikke klarer meg uten nærmest daglig. Har du noen spesielle ting du er avhengig av og ikke klarer deg uten?

🌸Camille

Green denim shorts

 • 21.06.2017 kl. 18:30- Shorts fra Cubus -

Som jeg nevnte på bloggen i går fant jeg med den perfekte shortsen nå til sommeren. Den ser litt ut som en dongeri shorts, men stoffet er noe helt annet. Stoffet er utrolig mykt og lett, og den er super behagelig å ha på. Den jeg liker spesielt godt med denne er knyttingen rundt livet, synes det er så søt! Fargen liker jeg også veldig godt, den matcher øyenfargen min haha! Det enste som er litt dumt er at den er litt stor. De hadde ikke størrelsen min, så jeg måtte gå opp et takk. Heldigvis kan jeg knytte den slik at den sitter godt på, så det gjør meg ikke noe egentlig! Er superfornøyd med at jeg fant noe som var akkurat det jeg lette etter :)

Kom hjem få byen for ikke så lenge siden. Celina og jeg tok oss like gjerne en tur ned og gikk rundt å så litt. Det er så fint vær, så det må utnyttes hehe. Planene for resten av dagen er bare å slappe av. Vi blogges mer senere dere♥

🌸Camille

Welcome to my new room

 • 20.06.2017 kl. 18:10Som dere legger merke til har jeg en liten obbsesion med rosa farger:

Hei dere og velkommen til mitt nye rom♥ Som jeg skrev på bloggen i går handlet jeg inn mye nytt til rommet mitt. Nå som alt er så og si er på plass, tenkte jeg at jeg kunne dele hvordan resultatet ble med dere. Det som er nytt er blant annet speilet, noen kleshengere og det ene stativet fra IKEA + et det rosa teppet jeg har over stolen og den rosa puten (de kjøpte jeg for en veldig grei pris på Rustha). Jeg er supert fornøyd med hvordan rommet mitt er nå og tror jeg kommer til å ha et slik en god stund fremover. Jeg elsker jo interiør og ommøblering og sånt, så jeg forandrer ofte på et par ting haha, men jeg mener det når jeg sier dette og det er at jeg aldri har vært så fornøyd med rommet mitt som det jeg er nå!

I dag har ikke vært en så spesiell dag egentlig, men jeg fikk gjort noe produktivt! Jeg fant meg en bikini og en shorts på Cubus i dag, og det var noe jeg virkelig trengte nå til sommeren! Kanskje jeg legger ut noen bilder av denne shortsen snart, den er utrolig søt! Nå skal jeg straks prøve meg på en liten joggetur, for se hvordan formen er, men vi blogges mer senere dere♥

En produktiv dag + masse innkjøp

 • 19.06.2017 kl. 20:40

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Her har vi da tassen som aldri takker nei til å bli tatt bilde av, hehe♥

Hei dere♥ I dag har jeg hatt en kjempekoselig og veldig produktiv dag sammen med bestemor. Både henne og jeg hadde en del vi måtte kjøpe så da tok vi oss like gjerne en tur ut i Sørlandsparken. Vi var både på IKEA og Sørlandssenteret og jeg fikk kjøpt meg masse fint, blant annet genseren jeg har på meg på bildene. Jeg har kjøpt mye nytt til rommet mitt, og kommer snart til å lage ut noen nye bilder av rommet mitt når alt er på plass. Gleder meg veldig til å vise dere resultatet♥ Bestemor var så snill og spanderte på lunsj, is og noe av det jeg kjøpte på meg. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet sikkert at jeg har et veldig nært forholdt til henne. Hun bort bokstavelig talt rett under meg (i sin egen leilighet) og vi er mye sammen! 

Nå er det ikke lenge til Farmoren min kommer på besøk her til Sørlandet og gud som jeg gleder meg til å se henne. Hun bor helt oppe i Ålesund og vi ser hverandre derfor ikke så ofte. Det blir derfor ekstra kjekt når vi først ser hverandre igjen! Hun skal være her hos oss (altså meg og familien) i noen uker og det kommer til å bli kjempekoselig. Ellers skjer det ikke så alt for mye om dagen. Formen min er ikke akkurat den beste for å si det sånn, men nå har jeg en time hos en lege igjen til fredag, så for se om det kan være til noe hjelp. Jeg prøver ihvertfall å holde motet mitt oppe og gjør det beste av situasjonen jeg er i. Det håper jeg virkelig alle dere som har en kronisk sykdom som meg også gjør♥

🌸Camille

Kom deg ut på tur!

 • 18.06.2017 kl. 16:40

Søndager er den perfekte "kom deg ut på tur!" - dagen spør du meg. På søndager er alt av butikker stengt og dagen kan fort bli litt lang hvis du ikke har noen planer. Å komme seg ut på tur kan derfor være er god idee. Det er noe som oss alle har veldig godt av. Både unge, voksne og elde. Legg vekk mobilen, ta på deg noe treningstøy, pakk eventuelt en sekk med noe drikke og godt å spise, og kom deg ut på tur :) Nyt naturen og ta deg en liten pause fra den "digitale" verden som vi lever i. Du vil føle deg utrolig bra etter du har gjort dette.

Selv synes jeg det å gå tur ofte blir undervurdert som en treningsform. Jeg synes det å gå tur er en god treningsform, spesielt når du går i mye forskjellig terreng. Da trenger du virkelig kondisjonen din, spør du meg! Du trenger ikke gå noe langt heller, det er bare det å komme seg ut som gjør så godt. Jeg går ofte på tur/ jogger i skogen og det er ikke alltid det blir en spesiell lang tur. Det er jo anbefalt å være i aktivitet i 30 min om dagen og det synes jeg er greit å ha i bakhodet når du først skal gå eller jogge. Bare et lite tips fra meg hehe.

Her er et bildedryss fra turen Celina og jeg hadde i dag. Vi hadde med oss niste som vi spiste da vi kom opp på toppen. Det ble en skikkelig koselig og gøy tur i fint vær♥

🌸Camille

Ta de riktige valgene for deg

 • 16.06.2017 kl. 20:10Når man kan gå med shorts uten å fryse, kan man garantert si at sommeren er her eller hva?

Topp fra Bikbok og shorts fra Levis

Hei dere♥ Nå skal jeg være helt ærlig med dere og si at jeg har hatt noen veldig tøffe dager, egentlig uker. Jeg har vært skikkelig plaget av sykdommen min den siste tiden uten å helt vite hvorfor. Mamma og jeg tok derfor kontant med noen leger jeg har vært hos tidligere i Drammen. Jeg fikk time der på onsdag (altså i går) og vi tok den med en gang! Bilturen var utrolig tung for meg, men den var verdt det da vi kom fram. Jeg fikk svar på mye og skal begynne på noen nye medisiner som forhåpentligvis kommer til å hjelpe meg litt. Det et ikke snakk om noe alvorlig bare så det er sagt, men jeg har vært ekstra dårlig og sliten de siste ukene.

Siden jeg har vært så dårlig har jeg også vært mye borte fra skolen. Det har vært eksamenstid på skolen, og jeg måtte ta en vanskelig avgjørelse angående å utsette eksamen til høsten. Å konsentrere seg er fult umulig for meg akkurat nå og skal jeg få en karakter jeg er fornøyd med så må formen være på plass. For meg ble dette den beste avgjørelsen. Synes jo det var litt kjipt å måtte usette det, men nå ble det bare sånn! I dag leverte jeg alle bøkene på skolen og nå har jeg så og si sommerferie, noe som er utrolig deilig! Det har vært mye stress for meg i det siste, spesielt i forhold til skolen og dette med å skaffe seg legeerklæringer osv, men nå kan jeg virkelig slappe av. Det er noe jeg virkelig har behov for nå!

Til middag ble det reker, noe som var utrolig godt og spise ute i varmen♥ Jeg får skikkelig sommerfølelse når jeg spiser det også. Anbefaler virkelig alle å prøve med et blad hjertesalat på rekeskiven, det setter rekeskiven opp til et helt nytt level! Shoutout til tanten min som jeg fikk ideen av en gang. Ellers har jeg hatt en koselig ettermiddag/ kveld sammen med mamma, bestemor og søstern. Det er virkelig slike dager som dette som jeg elsker i sommeren. Dager hvor du ikke har noen planer og kan kose seg i fint vær med venner, familie og andre folk man er glad i. Ønsker dere alle en fin helg også blogges vi mer senere :)

🌸Camille

Pictures from my garden

 • 12.06.2017 kl. 21:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

"Every flower must push trough the earth to get to bath in sunlight"

Er ikke blomster fine? Disse bildene er fra hagen min. Det er så frodig og fint ute nå, og jeg bare elsker det! Nå har jeg ikke gitt fra meg noen ord her på bloggen på en stund, som dere sikkert har lagt merke til det. Grunnen til dette er at formen er veldig dårlig for tiden og bloggen har derfor blitt lagt litt på vent. Heldigvis har jeg time hos en lege på onsdag, så jeg satser på at jeg kan få noen svar på noe av det jeg lurer på :) Jeg har lyst til å tilbringe flere dager ute nå fremover, så nå må jeg bli litt bedre snart hehe! Merker jeg savner å blogge og ta bilder for tiden, så i dag fikk jeg tatt med meg kameraet ut i hagen min♥

Ååh nå er det ikke lenge igjen til sommerferien folkens. Jeg starter min den 22. som bare er 10 dager fra om med i dag! Jeg merker det skal bli deilig med ferie nå. Selv om jeg er mye borte på skolen pga. sykdommen min (som jeg har skrevet et egent innlegg om), er forsatt skole, lekser, eksamener og alt som følger med, noe som fort blir veldig mye å tenke på. Det skal bli godt å ta en pause fra alt dette "presset" i hverdagen og slappe 100 % av. Det tror jeg det er flere enn meg som kan være enig i og ikke minst har veldig godt av! Jeg håper dere har det fint også ønsker jeg dere alle en kjempefin onsdagkveld videre♥

🌸Camille

Ny sminke + mitt syn på sminke

 • 07.06.2017 kl. 17:15

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere♥ I dag mottok jeg denne pakken fra blivakker.no. Jeg var så heldig å plukke ut noen produkter til meg selv når mamma var inne å skulle kjøpe noe til seg selv. Nesten alt var på salg da jeg plukket ut disse produktene, så jeg var utrolig heldig! Det virker kanskje litt mye, men nå må jeg bare si at jeg kjøper sminke til meg selv svært sjeldent. Det er ikke akkurat det jeg synes er gøyest å bruke penger på haha! Jeg har i flere måneder trengt en ny consealer og primer, og har ikke fått bestilt meg det før nå. Jeg var også tom for noen produkter jeg bruker daglig, så de plukket jeg også med meg :)

Nå må det bare nevnes at jeg virkelig ikke har peiling når det kommer til sminke og bruker ikke spesielt mye sminke heller. Jeg fikser kun brynene og tar på meg litt mascara i hverdagen. Når jeg ikke skal noe en dag bruker jeg ikke sminke i det hele tatt! Uansett, av og til når jeg skal noe spesielt, synes jeg det er gøy å sminke seg litt ekstra. Poenget mitt her er at jeg synes det er viktig at man skal føle seg komfortabel både med og uten sminke, men at man selvfølgelig skal ha lov til å pynte seg litt ekstra iblant. Jeg synes bare det er viktig at man ikke føler det behovet for å ta på seg sminke vær eneste gang man skal ut døra. Dere er alle er unike og fine akkurat som dere er, husk det♥

Processed with VSCO with a5 preset

Mascara, concealer fra NYX + primer fra Beuty UK

Dette er produktene jeg ikke har testet ut før og som jeg gleder meg masse til å prøve. Har lenge vært tom for en concealer og primer, så det var virkelig på tide å skaffe seg det. Jeg er skikkelig kresen når det kommer til mascaraer og havner alltid tilbake til de samme, så det blir gøy å se om denne faller i smak. Har kun testet ut øyenbrynspennen fra NYX og ingen andre av deres produkter. Siden var så fornøyd med øyenbrynspennen og prisen er veldig rimelig på deres produkter, bestemte jeg derfor for å plukke med meg mest produkter derfra.

Processed with VSCO with a5 preset

Øyenbrynspenn fra NYX + highlither fra theBalm + foundation fra bareMinreals

Dette er de produktene jeg har testet ut før og ærlig kan si at er helt fantastiske. De gjør akkurat det de lover! Note: Jeg prøver å være mer bevisst på hva slags produkter jeg bruker nå, og jeg prøver så godt det lar seg gjøre å holde meg unna de produktene som er testet på dyr. Dette er en lang prosess og jeg kan ikke bruke en dag på å kvitte meg med alle produktene jeg har som er testet på dyr, men jeg er mye mer bevisst på dette nå enn det jeg var før. Jeg er vegetarianer og det har jeg vært i nærmere et år nå, og man lærer mer og mer hele tiden. Før tenke jeg kun angående maten, men nå ser jeg at det er så mye mer man kan bidra med, også i hverdagen.

🌸Camille

En rolig dag

 • 05.06.2017 kl. 18:10

Hei dere♥ I dag har jeg hatt fra fri skolen, noe som har vært utrolig deilig! Jeg startet dagen min med en fin liten tur ute i skogen. Tok bare med meg mobilen, så kvaliteten er ikke akkurat det beste på disse bildene. Jeg har en Samsung s7edge, men etter at jeg fikk kameraet til jul, er det ingen ting som kan måle seg opp med kvaliteten på den haha! Anyways, jeg har ellers bare hatt er rolig dag og har ikke noen planer for kvelden heller. Egentlig synes jeg slike dager er veldig greit i blant, dager hvor du ikke har noen spesielle planer og bare kan slappe fult av. Ønsker dere alle en fin kveld videre også håper jeg dere har hatt en fin pinseferie.

🌸Camille

Dagens antrekk

 • 04.06.2017 kl. 21:45

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Sko Keds // Jeans Gina T. // Topp Only // Jakke Gina T. // Solbriller Aldo

Haha, hvis dere lurer på hvorfor det står "Velkommen Sarah Sofi" på bakken, er det fordi jeg har hatt besøk at kusinen min. Hei dere♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kinoen. Jeg var å så den nye Pirates of the Caribbean (nr. 5). En utrolig gøy å morsom film, anbefales virkelig! Jeg så den sammen med mamma og søsteren min, så det var veldig kos. Ellers startet jeg dagen med en liten joggetur slik som i går, prøver å komme inn i litt bedre rutiner nå. Hadde bare tenkt til å vise dere dagens antrekk, her har jeg på meg mange av favorittene mine i klesskapet akkurat nå! Håper alle har hatt en fin dag. I morgen er der jo fri også, så for se hva jeg finner på. Snakkes :)

🌸Camille

Et år som blogger!

 • 04.06.2017 kl. 11:00

Hei dere♥ I dag et dagen. Det har gått et helt år siden jeg opprettet bloggen min her på blogg.no. Det har vært en utrolig spennende reise og jeg har lært mye angående det å blogge. Nå er jeg en veldig liten blogg, men grunnen til at jeg har valgt å forsette er ikke lesertallet, men det at jeg synes det er gøy å holde på meg. Det er noe jeg trives godt med. Blogging er min hobby og det er noe jeg kan koble ut med når jeg trenger en pause fra hverdagen. Jeg må være ærlig med dere her, den siste tiden har jeg tenkt veldig mye på om jeg skal ta en pause fra bloggen. Tro meg jeg elsker å blogge, det er bare all den tiden det tar foran PCen og at jeg hele tiden på tenke på at jeg må oppdatere bloggen. Det er derfor jeg har bestemt meg for å forsette å blogge, men bare når jeg føler for det. Jeg kommer til å ta små pauser innimellom. Noen dager kommer det bare til å gå en dag mellom hver gang jeg blogger og andre gang kanskje en uke slik som det ble nå sist. Det kommer helt an på hvordan formen min er :)

Nå som det var oppklart og ute av verden haha, må jeg fortelle dere hva jeg har lært dette året som blogger:

1. Blogging krever tid og tålmodighet, tro meg!

2. Blogg bare når du føler for det og har tid.

3. Du trenger ikke dele alt du har gjort en dag, del heller det du synes er interessant.

4. God kvalitet på bilder er viktig, det gir et bra helhetsinntrykk.

5. Finn din egen still og din egen måte å blogge på.

6. Før du publiserer et innlegg, tenk om dette ville vært noe du selv ville lest.

7. Alltid ha klar mobil/ notatboken, i tilfelle du får noen ideer til et blogginnlegg.

8. Prøv å varier innleggene dine, og ikke blogge om det samme hver gang.

9. Tenkt på når på dagen du publiserer innleggene dine, ikke mange er våkne kl. 3 om natten vel?

10. Å ha et ryddig design på bloggen, og et som fungerer, er veldig viktig.Det et mye annet jeg har lært også, men dette var det jeg kom på nå i farten. Det er veldig gøy å bla til bake i arkivet mitt og se hvordan jeg blogget i starten. Da jeg startet å blogge hadde jeg en godt brukt Samsung 5, som jeg senere også knuste skjermen på. Det var denne jeg brukte til å ta bilder med her på bloggen, før jeg fikk en ny mobil og senere et skikkelig kamera. Haha, kvaliteten på disse bildene før jeg fikk kameraet, var ikke akkurat det beste, men men. Jeg er forresten utrolig fornøyd med kameraet som jeg fikk til jul av mamma og pappa. Det er ikke så stor heller, så det er skikkelig greit når jeg skal ta det med seg det til ulike steder. Kamerat er fra Nikon og modellen er 5300d om noen skulle lure :) Til slutt må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer og delinger av innlegg, det setter jeg veldig pris på♥

🌸Camille

Kattejakt, bowling og dagens antrekk

 • 03.06.2017 kl. 22:00

For en tittel haha, men det er slik jeg vil oppsummere dagen min. Anyways, nå er den en stund siden sist jeg ga fra meg noen ord her på bloggen. Grunnen til dette er at jeg har hatt en veldig kjip uke, men det går fint med meg altså. Formen min har bare ikke vært så bra, og jeg har så og si ikke gjort noe annet en å bare ta det helt rolig her hjemme. I dag fikk jeg endelig kommet meg ut, noe som var utrolig deilig! Dagen startet med en din liten joggetur/ gåtur. Kusinen og tanten min kom så på besøk og de skal overnatte her til i morgen. Vi var å bowlet tidligere i dag, og gjett hvem som vant den siste runden? Meg haha, hvem skulle trodd klumsete meg skulle klare det (ja, jeg er veldig klumsete til tider haha). Ellers har jeg hatt en fin dag sammen med familien.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Tanten og kusinen min hadde med seg kattene sine. De stakk selvfølgelig av noen ganger, så her ser dere da meg prøve å få tak i en av dem. Dette er Lakris, hvor herlig er ikke henne♥ Siden vi har 4 katter, er det nå 6 katter hjemme hos oss med kattene til tanten og kusinen min. Det er ikke lite! Hehe.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Sko Keds // Jeans Gina Tricot // Denim (denne arvet jeg) // Topp Hollister // Solbriller Aldo // Caps Junkyard XX-YY

Det er så fint ute nå med blomster overalt. Disse bildene er tatt i hagen hjemme hos meg. Det er trist at blomstene ikke varer så lenge, men det er fint så lenge det varer. Nå er vi jo allerede i juni! Er det bare meg eller har dette året halvåret godt utrolig fort? I morgen er det faktisk et år siden jeg opprettet en blogg her på blogg.no. Et år har gått! Det er utrolig rart å tenke på. Jeg kommer til å skrive mer om dette i morgen, utviklingen min, hva jeg har lært osv. Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden sammen med familien også snakkes vi snart igjen. Også ønsker jeg alle sammen en kjempefin Pinse♥

🌸Camille

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no