hits

4 flotte dager i Hamburg!

 • 30.06.2016 kl. 22:31

God kveld♥ I morgen reiser jeg hjem etter 4 flotte dager her i Hamburg! Jeg har hat noen kjempe koselige dager sammen med Celina, mamma og bestemor. Været kunne kanskje vært bedre og nettet på hoteller var ikke noe særlig heller, men bortsett fra det så har dette vært virkelig vært en flott tur!

Vi var ute å spiste middag i byen i ste. VI skulle egentlig spise på Hard Rock cafe, men bestemte oss heller for å spise på en plass som lå nærmere hotellet. Plassen vi spiste på het Alex og den lå på Alster pavalionegen. Her kunne man sitte å spise og se ut over hele Alster. Det var urolig fint og det var veldig god mat der. Etter det måtte jeg prøve en sånn tysk is som de har over alt her i Hamburg. Jeg prøvde enn sånn jordbærsorbet og det er noe helt annet en det vi har i Norge! 

I dag har jeg vært dårlig til å ta bilder, men fant to bilder av meg ved Alster som jeg ikke har delt enda:

Vi reiser med bil, og må derfor reise ganske tidelig herfra i morgen. Vi skal ta den sene ferje over fra Danmark og jeg er ikke hjemme før kl. 12 på natten. Så det blir nok ikke noe blogging fra meg i morgen. På veien opp skal vi innom Scandinavian Parken, det er et stor kjøpesenter som ligger ganske nærme tyske-danske grensen. 

Blir deilig å komme hjem i morgen. Det er godt å komme seg vekk i blant, men det er nesten bedre å komme seg hjem igjen. Man setter mye mer pris på det man har. Borte bra, men hjemme best! Noen andre som er enige?

Har jeg gått amok?

 • 30.06.2016 kl. 16:30

Hei♥ Nå har jeg fått unnagjort det meste av shoppingen min her i Hamburg! Blir kanskje litt på veien hjemover i morgen også. Jeg er veldig fornøyd med alle innkjøpene mine og gleder meg til å vise dere de når jeg kommer hjem. 

Før all shoppingen ble det en tur på Starbucks. Det er tredje dag på rad at jeg har vært der nå. Den frappuccionoen med karamell er så god, blir aldri lei av den! Etter mye shopping vi også god mat på en koselig cafe. Jeg reiser med Celina (søsteren min), mamma og bestemor, for de lurer.

Processed with VSCO

Jeg var ikke helt klar over hvor mye jeg hadde kjøpt, helt til jeg la alt ut på hotellsengen. Jeg fikk litt shok får å si det sånn. Det meste av innkjøpene mine, ca 70 % var på salg da jeg kjøpte de, så jeg har spart mange penger denne turen. Og har derfor kunne kjøpt litt mer en det jeg hadde tenkt til. Det er veldig kjekt! Jeg tok et bilde av alle innkjøpene mine, men jeg skal visse alt bedre i et innlegg når jeg kommer hjem.

Processed with VSCO

Akkurat nå er jeg på hotellrommet og slapper av. Senere i kveld blir det Hard Rock Cafe på oss. Håper den er oppe denne gangen, i forgårs var på den var den jo stengt da vi skulle dit. Det var litt kjedelig, men vi fant en annen god restaurant å spise på. 

Jeg skal legge ut noen bilder fra kvelden min senere. Håper alle nyter resten av denne torsdagen og koser seg i sommerferien, får de som har det♥

Last day in Hamburg

 • 30.06.2016 kl. 10:07

Hei alle sammen! I dag er min fjerde og siste hele dag i Hamburg. Dette blir garantert en shopping dag. Jeg skal få unnagjort noen av de siste innkjøpene.

I går kveld var jeg ute i byen med de jeg reiser med og spiste på Hofbräuf. Det var utrolig koselig♥ Etter vi hadde spist, tok meg og Celina turen til MC`ern for å kjøre oss is, fyren som sto i kassen var utrolig snill og ga oss begge nesten halv pris på isen (en sånn mcflurry). Det var veldig gøy, alltid kjekt å spare noen penger, hehe! Tok som sagt ikke så mange bilder i går, men fant et bilde jeg kunne dele med dere. Dette er veldig typisk Hamburg, med alle disse kanalene:

Processed with VSCO with acg preset

Jeg gleder meg til å vise alle innkjøpene mine med dere når jeg kommer hjem♥ Noen andre som synes innkjøps videoer/innlegg er gøy?

Last night pictures

 • 29.06.2016 kl. 17:32

Hei♥ Dette er min tredje dag i Hamburg. I dag har jeg gjort mye av det samme som i går. Jeg har shoppet en del ofc, kom jo her for å shoppe ting jeg trenger! Også har jeg vært på Starbucks og KFC. Tok også S-banen en del i dag siden det følgte med gratis på hotellet, veldig greit!

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder i dag, men tenkte jeg kunne dele noen bilder fra gårsdagens kveld. Meg og Celina skulle egentlig bare ut å kjøpe oss en is, men ente opp med en liten seeightseing tur i byen. Vi gikk ned til Alster hvor det var utrolig fint å ta bilder. Så jeg tenkte jeg kunne dele noen av disse bildene med dere♥

Himmelen var helt amaizing! Den var mye mer rosa i virkeligheten enn det som vises på bildet. Btw, dette bildet er ikke redigert:

Processed with VSCO

Det var Celina som tok bildene av meg, hun er utrolig flink til å ta bilder og vet akkurat hvordan jeg liker de. Dette bildet bruker jeg forresten som header akkurat nå:

Processed with VSCO

Senere i dag skal vi ut og spise i byen og kanskje se oss litt rundt. Legger kanskje ut noen bilder fra kvelden min senere. Håper alle har en fin onsdag der hjemme eller hvor enn dere er i verden♥

Jeg jogget 8,4 km i dag!

 • 28.06.2016 kl. 21:41

Hei alle sammen! Dette har vært min andre dag i Hamburg. I dag har jeg gjort mye. Jeg har shoppet en god del, jogget med mamma og spist mye god mat, hehe♥ Tenkte jeg kunne dele litt av dagen min med dere:

Før all shoppingen startet ble det en tur på Starbucks. Bestilte som vanlig frapino med karamell, nam♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Etter første runde av shoppingen spiste vi lunsj på en koselig cafe og så tok mamma og meg en joggetur. Vi jogget rundt Alster (en stor innsjø i Hamburg). Det ble hele 8,4 km, noe som er veldig langt for meg! Jeg slo rekorden min med 2 km, det var veldig tungt men utrolig gøy! Hele terrenget var helt flatt og det var veldig uvant, men jeg klarte det! Det var utrolig fint der, så jeg måtte stoppe får å ta et par bilder:

Jeg tror dette er en av de fineste joggeturene jeg noen gang har hatt. Rundt vannet var det mange fine parker og utrolig fin natur. Været var også greit, det var verken for kalt eller varmt, med andre ord en perfekt joggetur♥ Det var vanskelig å ta bilde av hele Alster siden den er så stor, men her ser man i hvert fall en del den:

Processed with VSCO with hb2 preset

Etter joggingen ble det enda en runde med shopping og så tok vi S-banen for å spise på Hard Rock Cafe. Den var dessverre stengt, men mamma visste om en annen koselig italiensk restaurant som lå i nærheten. Det var veldig god mat der. Etter det ble det en tredje runde med litt shopping, hehe♥ 

Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet. Meg og Celina skal ta en siste tur ut i byen for å kjøpe oss is. Vi er begge iselskere og velger alltid en is framfor godteri!

Første kveld i Hamburg

 • 28.06.2016 kl. 00:00

Hei, nå sitter jeg på hotellrommet mitt♥ Det er utrolig deilig å være framme!

Det meste av dagen min har gått til reising, var framme i 6 tiden. På veien ned hadde vi et par stopp. Vi stoppet for å spise lunsj på MC`ern og får å handle litt mat siden vi ikke har frokost på hotellet. Turen ned gikk ganske fort og vi trodde vi skulle være framme i sånn 5 tida, med da vi nådde oss Hamburg var det veldig mye veibygging og derfor mye kø. Det var utrolig kjedelig og vi tapte nesten en time på det. Men vi kom oss fram til slutt, hehe♥

Da vi var framme tok Celina, mamma og meg en liten sightseeing tur i byen, det var veldig gøy! Været var ikke helt på vår side da, hadde heldigvis med meg regnjakke. Vi så oss rundt i byen. Det er utrolig lenge siden sist jeg var her (bruke å være her mye da jeg var liten) og jeg kan ikke huske at Hamburg er en så stor by! Det var litt som Oxford street i London nesten, bare ikke så mange folk.

Vi var på Europapassajen (stengte kl. 8) hvor vi akkurat rakk oss en liten tur på en italiensk cafe hvor de hadde utrolig god is. Etter det tok vi oss turen til Jernbanestasjonen. Det er en enorm stor stasjon som henger sammen med et slags senter. Selv om klokken hadde passert 8 var det fortsatt mange butikker som var oppe her, så vi fikk shoppet litegranne.

Processed with VSCO with a6 preset

Bildet under måtte jeg bare ta bilde foran, hehe♥ Jeg synes den trappa var så kul med alle de sjokoladene. 

Nettet et veldig tregt her på hotellet, så det er ikke så lett å få blogget. Men skal uansett prøve å få blogge litt hver dag når jeg er her♥

Next--> Hamburg

 • 27.06.2016 kl. 06:39

God mandags morgen alle sammen. I dag reiser Celina (søsteren min), mamma, bestemor og jeg til Hamburg. Vi skal være der i 4 netter. Jeg har skikkelig reisefeber akkurat nå, det blir så deilig å komme fram♥

Vi skal først ta Color Line båten over til Danmark og så skal vi kjøre ned til Hamburg. Det blir nok et par stopp på veien ned. Tipper vi er framme sånn i 5 tiden. Båten går 8 så det er ikke lenge før vi reiser nå! Alt er pakket ferdig og jeg er helt reiseklar. Jeg gleder meg til å blogge mye fra Hamburg, kommer til å legge ut masse bilder fra turen!

Håper alle får en fin start på uka♥

En fin start på sommerferien

 • 26.06.2016 kl. 19:57

Hei alle sammen♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra to koselige dager hos tanten min i Arendal. Dette har vært en fin start på sommerferien. Som vanlig, så tenkte jeg å dele litt av dagen min gjennom noen bilder:

I dag startet dagen min med en tur til Hisøya. Det er en veldig fin og stor øy her i Arendal. Det var ganske tåkete da jeg skulle ta bildene, men jeg synes bildene ble veldig kule uansett:

Processed with VSCO with c1 preset

Man skal egentlig kunne se to fyr ved siden av hverandre her, men man ser det ikke på grunn av tåken:

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Etter vi hadde vært en liten tur på Hisøya, fikk tanten min besøk av noen venner. Jeg lagde vafler til alle sammen, fikk selvfølgelig litt hjelp av kusinen min Sarah♥ Senere kom bestefaren min på besøk til tanten min. Det var utrolig koselig å se han igjen. Han hadde også med seg hunden sin Elmo. Elmo er seriøst den snilleste hunden jeg noengang har møtt:

Processed with VSCO

Processed with VSCO

I morgen reiser jeg til Hamburg, så resten av kvelden skal jeg bare bruke til å pakke alt ferdig og sånt. Ønsker alle en fin kveld♥

Bytur i Arendal

 • 25.06.2016 kl. 20:26

Hei♥ I dag har vært fin dag her i Arendal. Jeg har vært sammen med familien min og vi hadde oss en koselig tur i byen. Tenkte jeg kunne dele litt av dagen min gjennom noen bilder:

I byen var vi på cafe og spist is i finværet, shoppet og tittet litt rundt. Jeg fikk en søt Nike shorts av mamma♥ Jeg skrev litt om dette i sist innlegg, men tanten min har kjøpt seg nytt hus, så vi måtte jo feire litt i sag. Vi spiste derfor middag på Big Horn, jeg hadde en utrolig frisk og god salat:

Det var sånn Poker run (båtrace) i Arendal i dag. Vi fikk ikke sett selve båtrace, men litt av feiringen etterpå. Her er et bilde av meg i pollen:

Processed with VSCO

Resten av kvelden skal jeg bare bruke til å slappe av hos tanten min. Ønsker alle en fin lørdags kveld♥

Neste stopp: Arendal

 • 25.06.2016 kl. 10:59

Hei alle sammen! Når jeg skrev "mine sommerplaner" innlegget, så skrev jeg at det kom til å bli mange turer til Arendal. Og ja det blir det, starter faktisk første dagen av sommerferien min med en tur dit. Jeg skal overnatte der til i morgen. Må reise hjem på søndag siden jeg skal reise tidelig på morgenen til Hamburg. Blir mye farting på meg med andre ord♥

Celina (søsteren min), mamma og meg reiser sammen til Arendal i dag. Vi skal overnatte hos tanten min, alltid like kjekt! Tanten min har just kjøpt seg nytt hus, så vi skal hjelpe henne å pakke litt når vi er der. Vi skal også ta oss en tur ned til byen å se på Arendal Poker run, det er sånt båtrace. Senere skal vi ut å spise og feire litt, vi må jo feire at tanten min har fått seg nytt hus!

Processed with VSCO

Blir gøy å se Sarah igjen (kusinen min), tenkte jeg kunne legge ut litt bilder fra dagen min senere i dag. Håper alle får en flott dag♥

Finally summer!

 • 24.06.2016 kl. 14:39

Nå har jeg endelig sommerferie! Føler egentlig jeg har hatt sommerferie hele denne uken siden jeg har hatt så mye fri, men nå kan jeg offisielt si at jeg har det! Dette året på VG1 har gått utrolig fort. Jeg er skikkelig stolt av meg selv og alle resultatene mine, må jo få lov til å skryte litt når jeg først kan hehe♥ Det er skikkelig deilig med sommerferie nå, jeg føler virkelig at jeg fortjener det også!

Etter jeg hadde fått karakterkortet på skolen og sagt hade til folk kom mamma og hentet meg. Den følelsen var utrolig deilig, det å vite at jeg nå kan slappe av og ikke stresse med skole og sånt. Jeg trengte virkelig denne sommerferien akkurat nå, no more to say about that!

Meg og mamma måtte selvfølgelig feire litt, så vi tok oss en tur i byen. Vi var på cafe, Wayns Coffe ofc. Her har de laktosefri melk, noe som er veldig greit for meg ettersom jeg ikke tåler melk. I byen fikk jeg også kjøpt meg et par nye bher fra HM. Dette var noe jeg virkelig trengte. Jeg kjøpte meg også denne søte kurven til rommet mitt fra Upstairs. Mamma var så snill og betalte for alt jeg kjøpte:

Været er ikke helt på min side i dag, det er veldig tåkete og vått ute, men det skal ikke hindre joggeturen til mamma og meg. Ønsker alle en fin sommer, nyt den♥

Ting jeg aldri kommer til å gjøre

 • 23.06.2016 kl. 22:08

Jeg synes dette virket som et veldig interessant innlegg, det er liksom det motsatte av en sånn bucket list, hvor man skiver ting man vil gjøre i livet sitt. Når det kommer til ting man aldri vil gjøre i livet sitt så tenker vi forskjellig. Det er ikke sikkert mine punkter er de samme som deres, jeg synes derfor vi skal respektere alles synspunkter. Her er i hvert fall 10 ting jeg aldri kommer til å gjøre i livet mitt:

Legge meg under kniven: Dette er et punkt jeg 100% sikker på at jeg vil stå fast på resten av livet mitt. Jeg kunne aldri tenkt meg å forandre på noe ved utseende mitt. Jeg er fornøyd sånn jeg er, er det lov å si det? Jeg skjønner f.eks. folk som har pusteproblemer å kan gjøre noe med nese får å puste bedre, men å forandre ting for å se annerledes ut, eller for å se ut som noen andre, skjønner jeg meg ikke på! 

Røyke eller snuse: Helt siden jeg var liten har jeg vært fast bestemt på at jeg aldri skal begynne å røyke eller snuse. For det første så synes jeg det er utrolig kvalmt. Bare det å se noen ta en snus i munnen eller en ta en røyk på gata gjør meg helt uvel. For det andre så er det farlig i det lange løp. Av å snuse øker man betraktelig risikoen for munnhulekreft og røyking lungekreft. Har dere sett bilde av frisk lunge, den er lyserosa, når man røyker blir den helt svart. Hvem vil utsette kroppen for noe sånt, man ødelegger jo bokstavelig talt kroppen sin!

Bli en rusmisbruker: Dette har litt med det forrige punktet å gjøre, men jeg kunne aldri tenkt meg å blitt avhengig av noe form for stoff. Dette er også noe som rett og slett ødelegger kroppen, det gjør en syk! Jeg kunne aldri tenkt meg å utsette kroppen for noe slikt. I vanskelige livssituasjoner så skjønner jeg at dette kan være den enkleste løsningen. Jeg respekterer det, men det betyr ikke at det er den beste løsningen...

Processed with VSCO

Drikke alkohol før jeg blir myndig: Dette er helt opp til hvert enkelte, men jeg kommer aldri til å drikke noe alkohol før jeg i vert fall blir myndig. Alkohol blant mindreårige er noe som kan få mange alvorlige konsekvenser. Ikke bare for den mindreårige, men også personen som selger til den mindreårige. Alkoholen i seg selv kan også være veldig farlig, man vet aldri hvordan man reagerer på den. Noen blir glade, mens andre blir sinte. Det varierer også hvor mye man tåler, noen tåler nesten ingen ting og kan fort bli veldig dårlige.

Bo kollektivt: Jeg vet allerede at dette er noe jeg aldri vil prøve å gjøre. Tanken på å bo sammen med mange folk jeg ikke kjenner så godt i en liten leilighet er ikke så gøy. Man må vente på at badet skal blir ledig om morgen og man må vente på å få laget seg mat på kjøkkenet. Nei takk, sier jeg bare. Da ville jeg heller bod alene. 

Bruke ekte pels: Jeg ser ikke poenget med å kjøpe ekte pels. Hvorfor drepe et dyr når en fake pels ser nesten helt ekte ut? Dette er et spørsmål jeg tenker på vær gang jeg ser noen som vimser rundt med ekte pels, et "dødt dyr". Jeg kunne aldri tenkt meg å gjøre det selv!

Spise et kjæledyr: Aldri i mitt liv om jeg skal gjøre det, det høres bare helt sjukt ut. Jeg kommer aldri til å spise en stakkars hund, katt eller kanin. Jeg vet det er vanlig i land som Kina, men gud nei, for meg høres dette galt ut. Ikke noe mer å si om det!

Processed with VSCO

Reise på språkreise igjen: Dette er helst ikke noe jeg vil ta opp, men jeg fikk en veldig dårlig opplevelse da jeg var på språkreise forrige sommer. Jeg kommer ikke til å si så mye mer om det, men det ble bare en feil tid for meg å reise på og det skjedde en del dumme ting i ettertid.

Kjøre moped: Okei, jeg høres kanskje litt kjip ut nå, men moped er noe jeg sier pass til. Jeg synes rett og slett det det ser utrolig farlig ut. Man har jo ikke noe ordentlig beskyttelse og man er derfor veldig utsatt i trafikken. En annen ting er farten på mopeden, når man kjører på en vei med 70- 90 km/t så klarer man ikke å følge med helt. Dere har sikkert sett det i trafikken, det blir mye kø når biler prøver å kjøre forbi disse mopedene. Jeg vet ikke med dere, men jeg hadde blitt veldig stresset hvis jeg hadde vært en av de som satt på mopeden.

Ta en tatovering: Ikke misforstå meg, jeg synes tatoveringer kan være veldig fint og det er noe som kan ha veldig stor betydning for noen. Men jeg kunne aldri tenkt meg å ta en selv,  jeg hadde ikke klart tanken på å ha noe på kroppen som jeg må ha resten av livet. Tenkt hvis jeg blir lei og plutselig angrer, hva skal jeg gjøre da? Jeg vet at man kan fjerne de, men man vil aldri få huden helt tilbake som den var + at det er dyrt! 

Ting som å skade noen, misbruke noen, være utro osv er ting jeg aldri vil gjøre. Men jeg tok ikke med disse punktene siden de er veldig åpenbare. Hva synes dere om slike innlegg som dette?

Latest buys

 • 23.06.2016 kl. 15:39

Hei♥ Når har jeg nettopp kommet hjem fra handelens dag på Sørlandssentret. Jeg var med bestemor i dag også, det er alltid like koselig♥ Vi spise lunsj sammen på Wayns Coffe og var rund og tittet en del. Utrolig nok kjøpte jeg bare en ting. I går var jeg på handelens dag på Vågsbygdsenter, så tenkte jeg kunne vise dere alt jeg har kjøpt i et innlegg.

På vågsbygdsenter var det 50% avslag på favoritt parfymen min. Jeg har ventet lenge med å kjøpe den siden jeg synes den er litt for dyr, men nå fikk jeg kjøpt den! Du vet når du finner en parfyme som du blir så vant med å gå med at du ikke lukter den lenger, det er akkurat sånn denne er for meg og dette er jo et tegn på at det er min "duft". Høres rart ut, men det er jo sant! Jeg kjøpte også en ny sminkefjerner som var på salg, denne fra Garnier er favoritten. På Sørlandssentret fant jeg denne rosa søte toppen fra Vero Moda, denne var også på salg:

Nå er det bare knapt 4 dager til jeg reiser til Hamburg med familien, så det blir nok en del shopping der på meg! Begynner å få skikkelig reisefeber akkurat nå, gleder meg kjempemasse! 

Ønsker alle en fin dag videre♥

Dagens antrekk

 • 22.06.2016 kl. 18:09

Hei alle sammen! I dag har vært en grei dag. Jeg har vært på skolen for å levere alle bøkene mine, deilig å få det unnagjort! I morgen har jeg fri, og fredag blir siste skoledag, yay! Etter jeg hadde vært innom skolen tok meg og bestemor turen til Vågsbygd senter (ligger ganske nærme der jeg bor), her var det handelens dag i dag. Jeg fikk kjøpt meg to ting, tenkte å vise dere det i morgen for da skal jeg også på handelens dag på Sørlandssentret.

Her er da dagens antrekk. Den rosa jakke + buksa er fra Gina Tricot. Jeg er utrolig fornøyd med denne jakke, eller cardiganen da, elsker fargen! Toppen min er fra Bikbok og vesken min er fra NYPD. Har skrevet om denne vesken tidligere, den er ganske ny. Jeg liker at den har et enkelt design og at det er ganske god plass i den:

Btw, jeg hadde også på meg noen sko, disse synes ikke på bildet, men det er noen blå søte Keds sko.

Er det noen andre som også begynner sommerferien på fredag?

Dagens innkjøp

 • 21.06.2016 kl. 22:25

God kveld alle sammen! Som jeg skrev i forrige innlegg, så var jeg med bestemor i byen og shoppet litt. Jeg tenkte derfor jeg kunne lage et dagens innkjøp innlegg♥

Jeg fikk kjøpt meg 4 plagg da jeg var i byen, 3 sommerkjoler fra H&M og en cardigan fra Blikkbox. De fleste av plaggene fikk jeg kjøpt på salg, elsker en god deal! Jeg kommer ikke til å vise den cardiganen siden det er akkurat den samme som jeg hadde på meg i det siste innlegget. Jeg trengte en ny en siden den andre begynte å bli så slitt og nuppete... Uansett, så skal jeg  i vert fall vise alle kjolene jeg kjøpte, for de er jeg veldig fornøyd med:

Tenkte å starte med denne svarte kjolen som jeg er utrolig fornøyd med. Man ser ikke hele kjolen på bildet, men den går til rett over knærne. Jeg liker at den en simpel, men samtidig veldig pyntet:

Processed with VSCO

Kjøpte meg også disse to kjolene som har samme form, men forskjellige mønstre. Jeg elsker slike kjoler som går inn sånn i livet, de sitter så fint på! Jeg er også veldig fan av disse blomstermønstrene akkurat nå. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken av disse kjolene jeg ville ha, jeg synes begge var utrolig fine. Heldigvis var jeg så heldig å få en av disse av bestemor:

Fikk også klippet håret mitt i dag, bare 1-2 cm (mamma gjorde det på meg). Elsker å ha det litt kortere nå før sommeren. Jeg føler håret mitt ser litt mer fyldigere ut nå, noe jeg virkelig liker! 

Håper alle har hat en fin tirsdag♥ Er det noen andre som har fått shoppet seg en del sommertøy? 

Koselig bytur!

 • 21.06.2016 kl. 16:27

Hei♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig bytur med bestemor. Det har vært skikkelig deilig å ha fri fra skolen i dag! Jeg tenker veldig på de som må øve til eksamen nå, uff... Jeg er så glad for at jeg ikke kom opp! 

I byen spiste vi lunsj på Wayne`s Coffee, de hadde veldig gode rundstykker der. Jeg fikk også shoppet en del, noe jeg egentlig ikke hadde planlagt å gjøre. Jeg reiser snart til Hamburg, så jeg vil helst spare mest mulig penger til den turen. Det meste av det jeg kjøpte i dag var på salg da... Jeg fikk kjøpt meg 3 fine sommerkjoler og en cardigan, tenkte å legge ut dagens innkjøp senere i dag!

Etter all denne shoppingen ble det selvfølgelig en is på oss i  dette finværet. Utrolig at det kan være så fint vær i dag, det var jo langt i fra de i går! Jaja, vi får bare nyte finværet når vi først har det. Denne bringebærsorbeten fra Henning Olsen er utrolig god, anbefales:

Processed with VSCO with f2 preset

Nå skal jeg på treningsstudio sammen med mamma♥ Har dere lyst til å se dagen innkjøp senere i dag?

Mine sommerplaner

 • 20.06.2016 kl. 18:58

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, kom jo ikke opp i muntlig eksamen som jeg skrev i forrige innlegg. Jeg har en utrolig herlig følelse akkurat nå, klarer nesten ikke forstå hvor heldig jeg faktisk var... Uansett, nå er det bare denne uka og så er det sommerferie for meg, så jeg tenkte jeg kunne dele mine sommerplaner med dere:

Hamburg 27 juni- 1 juli: Om en uke fra nå, mandag neste uke, så reiser jeg med søsteren min, mamma og bestemor til Hamburg i Tyskland. Jeg brukte å være mye her da jeg var mindre ettersom tanten min bodde der før, men nå er det en stund siden jeg har vært der. Det er en utrolig  og stor by med gode shoppingmuligheter, så her blir det en god del shopping. Dette blir da min byferie i sommer. Får nesten litt reisefeber når jeg skriver dette, gleder meg kjempemasse♥

Processed with VSCO with x1 preset

Portugal, Estoril 15 juli til 22 juli: 2 uker etter at jeg har kommet hjem fra Hamburg reiser jeg til Portugal. Vi skal bo i byen Estoril, det er her onkelen min kommer fra. Dette blir fjerde gang jeg reiser hit. Jeg og familien min reiser sammen med tantes familie (onkelen min + kusinen min Sarah) og bestemor. Det blir utrolig gøy! Her skal jeg sole meg masse og bli brun! Det er mange fine strender, koselige restauranter og et markeder her. Byen vi skal bo i ligger rett ved siden av hovedstaden Lisboa, så der blir det kanskje litt shopping på meg her også! Dette blir mest en sydentur da, gleder meg kjempemasse til denne turen også! 

Processed with VSCO with acg preset

Ålesund: Dit skal jeg også i sommer. Her bor familien min fra pappa sin side. Det er utrolig koselig og reise opp dit. Bilturen opp er veldig lang, men den er definert verdt det. Ålesund er en utrolig herlig, liten og skjønn by. Og det er alltid gøy å treffe familien min. Jeg skulle ønske jeg så dem oftere, men det er ofte sånn det blir når man bor så langt vekke fra hverandre. Det blir i alle fall extra gøy når vi er sammen. Vet ikke helt når jeg + familien min skal reise opp, men jeg ser virkelig frem til det♥Arendal: Det blir et par turen til Arendal i sommer. Her har jeg mye familie som jeg kan besøke! Elsker å være i Arendal og selve byen som er utrolig koselig. Det er alltid noe gøy å finne på der. Jeg skal passe kusinen min Sarah noen dager der i sommer, gleder meg.

Processed with VSCO

Oksøy: Jeg har skrevet litt om dette fyret tidligere, men dette er en utrolig fin øy her i Kristiansand. Bestefaren min jobber som vaktmester her, så jeg er veldig heldig som kan utnytte dette stedet. Her har jeg mange minner fra jeg var liten. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å overnatte der minst to ganger i sommer.

Skal dere noe spesielt i sommerferien?

A lucky girl

 • 20.06.2016 kl. 11:28

Jeg kom ikke opp i muntlig eksamen! Gud så heldig jeg var! Jeg slapp både muntlig og skriftlig i år! Sorry til alle dere som kom opp eller har vært oppe, men dette er ikke noe vi kan gjøre noe med, vi må bare ta det som det kommer... Uansett, nå kan jeg virkelig slappe av før sommerferien og nyte noen dager uten skole♥

Det var en dame som begynte med å lese opp hvem som hadde kommet opp til muntlig eksamen. Det første hun sa var at det var en gruppe i 1STC (klassen jeg går i) som hadde kommet opp i engelsk. Det første jeg tenkte var nå blir jeg lest opp! Hun begynte å nevne navn for navn og jeg ble bare mer og mer nervøs til hun til slutt sa og ..., da var jeg helt sikker på at hun skule nevne meg. Men nei jeg tok feil, for i dag var jeg en utrolig heldig jente! Det var bare halvparten av klassen min som kom opp i engelsk + noen som kom opp i matte (ikke min klasse), og jeg var en av de som ikke kom opp. Takk gud sier jeg bare, for engelsk er det faget jeg sliter mest med.

Jeg var så sikker på at jeg kom til å bli trukket opp i et eller annet fag. Bare av å se på været da jeg sto opp i dag tidlig fikk meg til å antyde det. Apropo været, hva er det som skjer med det? I går var det utrolig varmt og fint vær, men i dag regnet det og var bare surt og nesten litt kaldt... Uansett, jeg trodde dette kom til å bli en ulykkesdag, men nei det gjorde det ikke. Det ble rett og slett en lykkedag!

Jeg håper det har gått fint med alle som har hatt eksamen og ønsker alle som skal ha den lykke til. Dette går fint♥

I morgen skjer det!

 • 19.06.2016 kl. 18:55

I morgen skjer det! Det er da jeg får vite om jeg kommer opp i muntlig eller ikke. Kl. 09:00 må jeg møte opp i morgen. Uff som jeg gruer meg. Jeg håper virkelig på at jeg ikke kommer opp, men jeg kan ikke ta sjansen på det. Jeg vil jo ikke ta feiringen på forskudd! Jeg var så heldig å slapp unna den skriftlige, men vet ikke om jeg slipper unna denne...

Jeg føler alle har hatt både muntlig og skriftlig eksamen og jeg føler at vi er de eneste som har en eksamen denne uka. Jeg synes det er veldig seint egentlig, uka før sommerferien liksom. Sommerferien begynner utrolig seint i år, i vert fall for min del. Uansett, så må jeg bare ta meg sammen nå. Det er bare snakk om 48 timer med full fokus på skole, hvis jeg kommer opp da! Hvis ikke så får jeg fri nesten hele uka, må bare møte opp på torsdagen for å levere bøker og fredagen blir siste skoledag! 

Dette året har gått sykt fort, skjønner ikke hvor all tiden ble av. Er det bare jeg som føler det eller? Jeg er i hvert fall utrolig fornøyd med alt jeg har oppnådd dette skoleåret, alt av karakterer osv. Jeg har aldri gjort det så bra på skolen som det jeg gjør nå, så jeg føler at jeg har en god grunn til å være stolt av meg selv. Denne sommerferien skal jeg virkelig ta meg god samvittighet!

Jeg håper alle føler de oppnådd noe bra dette skoleåret (hvis man går på skole) og kan ta sommerferien med god samvittighet. Hvis ikke så finnes det helt sikkert en ny sjanse det neste skoleåret. Man kan bruke sommeren til å lade opp og når skoleåret begynner kan man virkelig sette giret inn og fokusere fult på skolen. Tro meg, det er virkelig verdt det, for man får uttelling for alt strevet! 

Nå får jeg bare krysse fingrene for at jeg også slipper unna den muntlige eksamen. Når begynner egentlig dere sommerferien, eller har dere allerede begynt den?

Tur til bystranda

 • 19.06.2016 kl. 14:51

Hei alle sammen♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig tur på bystanda her i Kristiansand. Det er sjeldent jeg utnytter denne muligheten, for det er egentlig utrolig fint der. Siden det var så flott vær i dag så passet det perfekt å ta en tur på bystranda før besøket mitt reiste tilbake til Arendal. Som jeg gjorde i går, så tenke jeg også å vise litt av dagen min gjennom noen bilder:

I dag ble det også en del lek med kusinen min som dere kanskje ser:

Processed with VSCO

Når jeg ser på disse bildene her så kommer jeg i skikkelig sommermodus! Jeg må bare huske på at jeg forsatt har EN uke igjen på skolen. Det kommer til å går fort! Jeg gleder meg sånn til å være mye sammen med kusinen min Sarah i sommerferien. Vi skal reise sammen og besøke hverandre mye♥

Processed with VSCO with f2 preset

Bildet til venstre er under broa når man går til fiskebrygga, jeg synes det er utrolig kult å ta bilder der! Det ble selvfølgelig is på fiskebrygga. Jeg måtte nesten ta et bilde av det siden det var så mange forskjellige smaker og farger! 

Siden jeg elsker blomster og elsker å ta bilder, you know...

Processed with VSCO with a5 preset

Resten av dagen har jeg bare tenkt å bruke til å slappe av. Håper dere nyter en fin dag i finværet♥

Dagen min i bilder - besøk fra Arendal

 • 18.06.2016 kl. 21:56

Hei alle sammen! I dag har vært en utrolig fin dag med besøk bra Arendal. Tante og Sarah (kusinen min) skal overnatte her i natt. Vi har gjort mye i dag, så jeg tenkte å dele dagen min gjennom noen bilder:

Til lunsj ble det vafler som meg og Sarah lagde sammen:

Etter vi hadde spist ble det en runde krokket på meg og Sarah. Jeg tror det fortsatt lever et barn i meg, for jeg synes egentlig at dette er ganske gøy! Har ikke skrevet dette på bloggen før, men tanten min (mammaen til sarah) og min mamma er enegga tvillinger. De ser veldig like ut! Vi er veldig mye sammen med de og har derfor et veldig tett forhold til hverandre. Sarah er en utrolig herlig jente som jeg er veldig takknemlig for å ha i livet mitt. Hun er akkurat som en lillesøster for meg♥

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Det ble også bading på oss i dag. Vi var i Stampa på Barneheia. For å si det sånn, så var det ikke akkurat så godt å bade. Det ble litt for kaldt for meg. Det har nok noe med det at jeg er veldig pysete å gjøre, Sarah synes i hvert fall det var gøy! Ikke nok med dette, så fikk vi også lekt oss ut på en lekeplass, jeg har vert veldig barnslig i dag med andre ord. 

Jeg fikk også tatt et fint bilde av Sarah da vi var i Barneheia:

Til middag ble det gillmat. Sarah og meg sto her også for det mest av måltidet. Sarah lagde salaten og jeg lagde grillspydene. Ååh som jeg elsker grillmat, det er utrolig godt! 

Håper alle har hat en kjempe fin lørdag og nyter resten av den akkurat nå♥

En koselig fredags kveld!

 • 17.06.2016 kl. 21:37

Hei, god fredags kveld alle sammen! Fredag er definert den beste dagen i uka, ikke noe mer å si om det! I dag hadde vi en litt annerledes skoledag. Vi hadde en sånn "kosedag" hvor vi var på tur, grillet og spilte volleyball + fotball. Det var helt greit, bedre enn en lang og vanlig skoledag. Fredag er den lengste dagen vi har i uka, så det var virkelig deilig å slippe en sånn lang skoledag♥

Jeg fikk også tatt meg en joggetur med mamma i dag. Jeg var ikke helt i from i dag, så det ble en kortere joggetur for min del. Ble bare et par km, skulle egentlig jogget de 9 km med mamma, men det får bli en annen gang når jeg er i bedre form! Ellers har jeg hatt en koselig kveld sammen med familien min i det fine været.

Processed with VSCO

Selvfølgelig ble det reker til middag, og ja det var utrolig godt! Jeg får skikkelig sommerfølelse når jeg spiser reker. Det er noe av det beste jeg kan spise på en varm sommerkveld♥

Processed with VSCO

Håper alle har hat en super fredag! 

Jeg bare vet at jeg kommer opp!

 • 16.06.2016 kl. 20:15

Jeg bare vet at jeg kommer opp til muntlig eksamen i år! Av en eller annen grunn så føler jeg det skikkelig på meg. Det kan godt være at det bare blir 7 stykker som kommer opp i klassen min og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til og være en av de. Jeg tror det blir engelsk siden vi byttet ut naturfagstimene med å øve til en eventuell muntlig eksamen i engelsk i dag. Uff, jeg som er så dårlig når det kommer til muntlig engelsk...

Bortsett fra det så har dagen min vært ganske grei egentlig. Begynte ikke før 11.50 på skolen og var det ikke så lenge. Det eneste jeg hadde var som sagt å øve til en eventuell muntlig eksamen i engelsktimene. Ellers har jeg holdt en del på med bloggdesignet til bloggen min i dag. Jeg begynner endelig å bli fornøyd med det, har bare et par ting jeg må fikse på først♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Håper alle har hat en kjempe fin torsdag♥

I dag ble det styrketrening på meg!

 • 15.06.2016 kl. 20:32

Hei alle sammen! I dag har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig. Sluttet litt tidligere på skolen, noe jeg har gjort hver dag denne uka! Vi gjør nesten ingenting når vi er på skolen, så jeg skjønner ikke helt poenget med at vi er der...

Jeg tok meg en treningsøkt på treningssenteret, noe jeg sjeldent gjør for tiden! Jeg foretrekker å jogge ute, spesielt nå som det har vært så mye fint vær! I dag var det en ganske grå dag, så det passet egentlig fint å trene inne. Jeg fikk også trent styrke, noe som virkelig var på tide! Jeg er ganske god når det kommer til utholdenhet og kondisjonstrening, men styrketrening, nei det er jeg ikke så god på. Øvelse gjør mester, kan man jo si. Jeg får prøve å bygge opp litt muskler gradvis. Jeg vil ikke være muskuløs, men bare ha sånn passe/normalt med muskler!

Processed with VSCO with hb2 preset

Håper alle har hat en fin onsdag♥ Hva liker dere best å trene?

Min erfaring/tips som blondine

 • 14.06.2016 kl. 16:11

Jeg må begynne dette innlegget med å si at det er basert på egne erfaringer og mine helt ærlige meninger. Alle frisørtimene og produktene som nevnes er noe jeg selv har investert penger mine i. Så tilbake til overskriften, jeg skal begynne med å fortelle litt om bakgrunnen til at jeg i dag er en blondine: 

For dere som ikke vet, så er jeg naturlig en brunette. I fjor på bursdagen min bestemte jeg med for å gjøre noe nytt med håret. Jeg hadde aldri farget det før og bestemte meg derfor for å prøve sånn ombre, hvor man KUN farger den nederste delen av håret. Jeg tenkte at dette ikke ville bli en så stor forandring, men da jeg kom ut av frisøren var HELE håret mitt oransje! Frisøren min hadde visst ikke forstått hva ordet ombre betydde, selv om jeg viste bilder av det. Jeg bestemte meg derfor for å gå «all blonde» og var så heldig å fikk en ny frisørtime gratis. Håret så bedre ut, men det var ikke helt som jeg ønsket, så prøvde derfor en annen frisør hvor jeg ble veldig fornøyd å har gått til siden. Her ser dere noen bilder at slik håret mitt ser ut i dag, de er ikke redigert. Bildet til venstre var før jeg klippet det:

Jeg har vert blondine i litt over et år nå og trives veldig godt med det. På veien som blondine har jeg tatt med meg mange gode tips (noen har dere sikkert hørt før) og jeg har derfor tenkt å dele de med dere:

Gå til en frisør som virkelig vet hva de holder på med: Okei, for meg har dette vært en av de viktigste punktene. Jeg vil anbefale alle å oppsøke en frisør som virkelig kan sakene sine. Jeg sier ikke at noen frisører er dårligere enn andre, men at de er flinke på ulike områder.

Bruk de riktige produktene: Jeg vil anbefale alle blondiner å bruke lillashampoo minst en gang i uka, man trenger ikke stripe håret flere ganger for å få vekk gulfargen! Når det kommer til en god lillashampoo så er Fudge sin utrolig effektiv, denne tar virkelig tak i problemet! Må også nevne fudge sin Hothed Violet, dette et fantastisk produkt som alle blondiner der ute burde prøve. Denne får virkelig fram kaldfargen i håret. Bruker denne vær gang jeg vasker håret mitt. Dette er en slags fuktiggivende mousse som du tar i når håret når det er vått. Denne er også varmebeskyttende, så denne er perfekt å bruke før man føner håret sitt.

Nå får tiden bruker jeg en lillashampoo fra BigSexyHair som er mer beregnet for hverdagslig bruk. Denne er utrolig fuktigsgivende samtidig som den hjelper med å dempe gulfargen i håret. Må bare si at den kan virke litt flytidene i konsistensens, men den skummer veldig godt. Den gjør heller ikke håret mitt så flokete eller frizzy, noe som har vert et stort problem for meg! I tillegg til denne anbefaler jeg balsamen som hører til, denne gjør håret mitt utrolig mykt!

Processed with VSCO

Vask håret sjeldnere: Okei, denne jobber jeg fortsatt litt med. Jeg prøver å vaske håret mitt vær tredje dag, men hender ofte at det blir ande vær dag. Å vaske håret ofte gjør at fargen falmer av fortere og ser mer livløst ut. Det å vaske håret sjeldnere kan derfor være en god løsning, i begynnelsen kan det være vanskelig, men så lenge man har en god tørrshampo (noe som også er greit for å skjule etterveskten) blir ikke håret så fett.

Bruk mindre varme på håret: Det er ikke bare vasking av håret som falmer fargen på håret, men også bruk av varme, f.eks. rettetangen. Min erfaring er at så lenge man har den på den laveste temperaturen og bruker en god varmebeskyttende spray, så holder fargen seg ganske greit. Jeg vil likevel anbefale alle å ikke bruke så mye varme ettersom det sliter en del på håret.

Få i deg nok vitaminer og mineraler: Når man skal bleke håret er det viktig at det er sunt og sterk, det er derfor viktig å få i seg alt av vitaminer og mineraler man trenger. Vitaminer som A, B6, folat, B12 og C + mineraler som kobber, sink og jern skal ha god effekt på håret. Sørg derfor å få i deg nok av disse, det får man gjennom et sunt og variert kosthold. Hvis man er usikker på om man får i seg nok av det man trenger, så kan man ta kosttilskudd. Dette noe jeg selv gjør og er veldig fornøyd med.

Har dere hat en dårlig erfaring hos frisøren en gang? Hva synes dere om tipsene?

En god start på dagen!

 • 14.06.2016 kl. 09:39

God morgen alle sammen! I dag er jeg så heldig å begynner ikke før 11.50 på skolen. Dette er utrolig god start på dagen for min del! Jeg lagde meg rundstykker til frokost i dag, noe jeg sjeldent har tid til å gjøre i hverdagen. Elsker slike morgenstunder som dette, hvor man kan slappe av og nytte en lang frokost♥

I går tok jeg noen utrolig skjønne bilder av katten min Tassen, så må nesten dele de med dere. For dere som lurer, så ja halen hans er ganske kort. Jeg aner ikke hvorfor, tror han bare var født sånn, haha:

Processed with VSCO

Tassen er seriøst den snilleste katten jeg har møtt i mitt liv. Man kan gjøre akkurat hva man vil med han uten at han bryr seg. Han er glad i mennesker og er veldig nysgjerrig på hva vi. Tassen er ikke spesielt redd for ting heller, f.eks. støvsugeren, den bryr han seg ikke om. Han har aldri bitt eller kloret meg med vilje og han har den søteste mjaue lyden♥

Processed with VSCO

Håper alle får en fin dag♥ Hva synes dere om katten min Tassen?

10 ting som irriterer meg

 • 13.06.2016 kl. 23:23

Hei alle sammen! Tenkte det var på tide med et litt mer gøyalt og annerledes blogginnlegg. Det først som slo meg var "10 ting som irriterer meg" synes dette virker som en veldig gøyal måte for dere å bli enda bedre kjent med meg. Håper dere liker det og kanskje dere kjenner dere igjen i noen av punktene. Her er 10 ting som virkelig irriterer meg akkurat nå for tiden:

♥ Når jeg skal gå over veien også klarer ikke den som er i bilen bestemme seg for om han/hun skal stoppe for meg eller ikke. Da blir jeg også usikker og tør ikke å gå over veien. Dette er sykt irriterende og noen som skjer ganske ofte med meg.

♥ Fluer, okei denne sier seg kanskje litt selv, for de er sykt irriterende, spesielt nå på sommeren.

♥ Når jeg har en dårlig hårdag, ja noe så overfladisk som akkurat det. Dagen min blir umiddelbart verre når ikke håret mitt er på plass. Dette er noe jeg tror de fleste jenter kan kjenne seg igjen.

Processed with VSCO with acg preset

♥ Når alarmen på mobilen ikke går og jeg forsover meg. Dette skjer noen ganger når mobilen min plutselig går tom for strøm på natta, sykt irriterende.

♥ Fryse/koke, hvem synes vel ikke det er irriterende. Jeg hater virkelig og fryse, men også å koke. Ingen av delene er noe gøy!

♥ Å glemme ting generelt. Dette skjer nesten hver dag med meg, ettersom jeg er en veldig glemsk person. Jeg glemmer ofte ting til skolen, koden på kortet, avtaler osv.

♥ Når jeg glemmer hva jeg skulle si eller gjøre. Dette har også noe med at jeg er glemsk å gjøre. Plutselig kan jeg gå til kjøkkenet å åpne kjøleskapet, når jeg egentlig skulle på badet. Please si at dette ikke bare gjelder meg?

Processed with VSCO

♥ Når jeg ikke klarer å åpne ting. For eksempel når jeg er på kjøkkenet og ikke får opp lokket på syltetøyet, sykt irriterende!

♥ Folk som rett og slett ikke tar hensyn til andre mennesker. Da tenker jeg på folk som oppfører seg egoistiske og bare bryr seg om seg selv.

♥ Når man er skikkelig tissetrengt å det ikke er noe do i nærheten. Alle har vell opplevd det en gang, det er I hvert fall ikke noe godt!

Hva synes dere om slike blogginnlegg? Er det noen av punktene dere kjenner dere igjen i?

En fin start på uka!

 • 13.06.2016 kl. 14:03

Hei alle sammen♥ I dag har jeg hat en kort dag på skolen, noe som er utrolig deilig! Vi kunne gå tidligere siden vi ikke har så mye å gjøre + at vi ikke trengte å ha gym i dag (vi er ferdig med alle timene) som vi bruker å ha på slutten av denne dagen. Med andre ord, en veldig fin start på uka for min del! 

Jeg er i skikkelig sommermodus akkurat nå, så det føles egentlig veldig rart å forsatt måtte være på skolen. Tanken på at jeg forsatt har denne og neste uke igjen, gjør meg nesten litt gal. Det føles ut som en evighet liksom, men det er ikke det da! Det kommer til å gå fort, håper bare jeg slipper denne muntlig eksamen... 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Nå skal jeg ut på en joggetur, må jo utnytte dette fine været! Håper alle har fått en fin start på denne uka♥

What`s in my purse?

 • 12.06.2016 kl. 19:25

Hei igjen, som jeg skrev i går så kjøpte jeg meg en ny veske da jeg var i Arendal. Jeg synes derfor det var på tide å lage et "What`s in my purse?" innlegg. Har ikke så mye interessant å vise i vesken min, men hadde veldig lyst til å vise vesken siden jeg er veldig fornøyd med den♥

Må bare først fortelle hva som skjedde da jeg skulle til å kjøpe denne vesken: Vesken hang på et stativ der det sto "Vesker til 299 kr!" og da trodde jo jeg at den kostet det, men da jeg kom fram til kasse så kostet den ikke det. Det var en helt ny veske til 499 kr som hang på feil plass... "Nå gidder jeg ikke kjøpe den," tenkte jeg, men så var dama i kasse så snill å ga meg -99 kr avslag siden den hang på feil plass. Så jeg endte altså opp med å få den til 400 kr, noe jeg synes var et greit kompromiss!

Tilbake til vesken, den er fra merket NYPD. Jeg har en veske til fra dette merket og de har veldig god kvalitet til å være såpass billige. Vesken har et veldig enkelt design, noe jeg selv liker. Størrelsen på den er også veldig grei, jeg får plass til alt jeg trenger. Den har også mange små rom hvor jeg kan legge mindre ting som jeg ikke vil miste. Vesken ser kanskje litt liten ut, men det er faktisk overraskende god plass i den. Bare for å vise hvor stor den er så legger jeg ut et bilde av meg med den:

Processed with VSCO

Når det kommer til ting jeg har i vesken min, er det som sagt ikke så mye interessant å vise. Jeg har bare de vanlige tingene som leppepomade, lommebok, solbrille + etuiet og mobil selvfølgelig (den er ikke med på bilde da...) Jeg er avhengig av å alltid ha en leppeomade i nærheten, ettersom jeg alltid blir så tør på leppene, bruker som regel Lyspsyl. Lommeboken min er fra Harrods, denne er sånn passe stor, veldig hendig og grei egentlig. Også har jeg det nye solbrilleparet mitt + etuiet som fulgte med. Dette paret er jeg utrolig fornøyde med. Jeg bestilte det fra Blivakker.no (var bare dette paret igjen...) Meket er Ray bans og modellen heter Erica. Jeg har også mobilen med i vesken min, men denne tok jeg bildene mine med så fikk dessverre ikke vist den, jeg har en Samsung Galaxy S5. Er utrolig fornøyd med denne mobilen, den tar veldig gode bilder. Har hat den i litt over et år nå, og den funker fortsatt ganske greit:

Processed with VSCO

Hvilken type veske bruker dere til vanlig og hva bruker dere og ha i den?

Hjemme etter en perfekt helg i Arendal!

 • 12.06.2016 kl. 17:13

Hei, alle sammen! Nå har er hjemme igjen etter en perfekt helg i Arendal, helgen min kunne virkelig ikke vert bedre. I dag, før meg og bestemor tok turen hjemover, var vi å så på fetteren min som spilte fotball. Han var utrolig flink! Også var vi i en utrolig fin sånn hage hvor de selger blomster, planter og har en koselig cafe. Btw, dette blir mer et sånt bildeinnlegg♥

I dag tidelig så krøllet jeg håret på meg om kusinen min, hun heter Sarah og er 6 år gammel hvis noen skulle lure. Jeg fikk tanten min til å ta noen bilder av resultatet, så enjoy it:

Processed with VSCO

Processed with VSCO with hb2 preset

Sarah har utrolig tykt hår, så jeg brukte over en halvtime på å krølle det. Stakkars jente som måtte vente så lenge, hun var i hvert fall tollmodig og resultatet ble veldig fint synes jeg♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Den hagen vi var i, eller "Lundbergs planteskole" som den het var det perfekte sted til å ta bilder. Så jeg måtte selvfølgelig ta noen bilder her. Her er to fine bilder av kusinen min Sarah:

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Og her et bilde av meg på cafeen og noen blomster. Det var enormt med planter og blomster der. Vi kjøpte ikke noe, men det var en utrolig fin opplevelse bare det å gå rundt å se:

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Har dere gjort noe spesielt denne helga? Og hva synes dere om bildene♥

Koselig dag i Arendal med familien

 • 11.06.2016 kl. 22:02

God lørdags kveld alle sammen! I dag har jeg hat en utrolig fin dag her i Arendal med familien. Har spist godt mat på en kjempefin restaurant og jeg har vært sammen med kusinen min, en utrolig skjønn, fin og morsom jente. Det er alltid gøy å kunne oppføre seg litt som et barn igjen når man er sammen med yngre. Jeg fikk også kjøpt meg en kjempefin veske i dag, skal vise den senere i et annet innlegg♥

Her er noen bilder fra da jeg var på denne restauranten, den salaten jeg spiste smakte like godt som den så ut:

Håper alle har hat en fin lørdag og nyter resten av den akkurat nå♥

Next--> Arendal

 • 11.06.2016 kl. 15:09

Hei igjen, god lørdags ettermiddag alle sammen. Lørdag er den beste dagen i uka (etter fredag) så klart! I dag reiser jeg til Arendal sammen med bestemor. Vi skal ute å spise på en koselig restaurant, også skal vi overnatte hos tanten min etterpå. Det blir veldig gøy, det er alltid koselig å besøke familien min i Arendal♥

Krøllet håret mitt i dag og ble veldig fornøyd med resultatet, så slenger med et bilde av meg og krøllene mine:

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Er det bare meg, eller er det noen andre som også er veldig fan av sånne krøller?

10 ting du ikke vet om meg #2

 • 11.06.2016 kl. 10:49

Hei alle sammen! Det er ikke så lenge siden sist jeg la ut et slik innlegg som dette. Jeg synes det er en veldig grei og morsom måte for dere å bli kjent med meg, så jeg har derfor valgt å lage en del 2 av "10 ting du ikke vet om meg". Jeg synes selv det er veldig gøy å lage slike innlegg, det gir meg liksom muligheten til å fortelle lit mer om meg selv, ting jeg har opplevd og hvordan jeg er som person💕

♥ Jeg er en veldig ryddig person, og jeg hater rot. Ting skal helst være ryddig rundt meg, på rommet mitt og når jeg gjør lekser så liker jeg å ha det ryddig rundt meg. Det er da jeg presterer best. Dette sier kanskje litt om meg som person også.

♥ Det å gjøre noe halveis, er ikke min greie. Når jeg først begynner på noe så skal det gjøres ordentlig, jeg går alltid 100% inn for ting! Dette gjelder spesielt ting som skole og trening. Hvis ting blir gjort halveis, blir jeg helt ærlig litt irritert på meg selv.

♥ Som liten var jeg en utrolig bestemt jente. Jeg var veldig kresen når det kom til mat, det var lite jeg likte å spise. Og når det kom til klær så skulle alt være så behagelig som mulig, det var sjelden mamma fikk lovt til å bestemme hva jeg kunne gå med. Husker jeg til og med klippet av merkeklappene på klærne mine siden jeg synes de var ubehagelig å ha på. Uff for et barn jeg var, har heldigvis vokst fra meg den bortskjemtheten for lengs. Jeg er en helt annen person i dag, det skal jeg love deg!

♥ Jeg har vokst opp med en bestemor i huset mitt siden jeg var 6 år gammel. Hun bor i en leilighet rett under meg. Dette sier kanskje litt om hvor tett forhold vi har hatt opp gjennom årene.

♥ Som sagt var jeg en veldig bortskjemt jente da jeg var liten og dette er også en av grunnene til at jeg falt ut av en båt og holdt på å drukne en gang: Jeg var med familien min i Frankrike og vi hadde en båt som vi kjørte rundt i kanalene der med. Man kunne sitte framme på denne båten, men for å komme seg dit så måtte man gå ut gjennom et vindu og gå langs båten. Jeg ville i utgangspunktet ikke ha på meg denne vesten min da jeg skulle sitte framme på denne båten, så jeg hadde bare vesten halveis på meg. Og for det andre, så ville jeg ikke krype gjennom dette vinduet, men gå ut gjennom døra som var litt lengre bak. Her måtte jeg holde meg godt mens jeg gikk langs båten... selvfølgelig sklei jeg og falt ut i vannet. Ikke nok med at jeg falt ut i et vann, så var dette en kanal, her er det noe med vannreguleringen og greier som kan være farlig. Jeg fikk hodet mitt under vann et par ganger, husker veldig godt det øyeblikket jeg lå der, jeg kan aldri huske sist jeg var så redd samtidig som jeg ikke klarte å gjøre noe. Ikke lenge etter så stupte mamma ut i vannet å reddet meg. Alt dette på grunn av at jeg var en bestemt jente! 

♥ Jeg hater hater hater bier, veps, humler og alt som summer. Spesielt etter en gang da jeg sov og våknet opp av at jeg ble strukket av en veps. Det var utrolig vondt, jeg har alltid vært spesielt redd for veps siden den opplevelsen.

Processed with VSCO with acg preset

♥ Jeg har en lillesøster på 15 år som heter Celina. 

♥ Mørk sjokolade er "heaven!" For meg er det som å spise godteri. Jeg elsker virkelig den intense smaken den gir og jeg synes det er mer en søt nok. Mørk sjokolade er ganske sunt, så jeg spiser det meg god samvittighet!

♥ Jeg elsker å skrive alt fra analyser til leserinnlegg, er generelt veldig glad i norskfaget. For meg er det mye enklere å formidle ting når jeg skriver enn når jeg snakker, det er her jeg kan få fram mine meninger og synspunkter. Det å kunne skrive, formulere setninger og få fram budskap i tekster er virkelig en av mine beste egenskaper. Det er en egenskap jeg føler meg veldig trygg å god på. Dette er kanskje en av hovedgrunnene til at jeg ville starte denne bloggen. 

♥ Jeg gikk fra å være en av de dårligste i klassen, til å bli en av de beste. På ungdomskolen var jeg en treer eleven og nå har jeg blitt en femmer elev. Dette sier mye om innsatsen jeg har hatt dette skoleåret, jeg har virkelig jobbet for disse gode karakterene. Det gikk et lys opp for meg da jeg begynte her på vidergående og jeg har derfor gjort det veldig bra på skolen. Så så lenge man viser innsats og jobber hardt for noe, så er alt mulig. Dette har i vert fall jeg et bevis på nå!

Håper dere fant innlegget interessant og at dere nå har blitt litt bedre kjent med meg😊

Dagens innkjøp

 • 10.06.2016 kl. 18:32

Hei, endelig er det helg igjen! I dag startet dagen min med en kort skoledag etterfulgt av en koselig tur til IKEA og Sørlandssenteret sammen med mamma og bestemor. Jeg fikk kjøpt meg mange fine plagg som jeg ble veldig fornøyd med, tenkte derfor å vise dere innkjøpene♥

Jeg var først innom bikbok, her hadde de urolig mye salg. Halve butikken var 50% avslag! Fikk kjøpt meg tre plager her, en genser og to topper. Jeg har blitt veldig glad i de v-halsene med sånne snorer på:

Processed with VSCO

Så var jeg innom mango, her var hele butikken 50% avslag! Her kjøpte jeg meg en utrolig fin kjole som satt som et skudd og en kjempesøt topp med åpen rygg bak:

Processed with VSCO

Siste butikken jeg kjøpte noe på var gmax. Jeg trengte et par treningsplagg nå til sommeren. Fikk kjøpt meg en treningstopp (var ikke på salg), en kort treningstights og en utrolig fin treningsjakke som var på salg. Som dere ser er jeg inne i en liten rosafase akkurat nå:

Processed with VSCO

Nå skal jeg på en joggetur med mamma også skal vi spise hjemmelaget pizza i kveld, blir koselig♥ Håper alle får en fin fredagskveld, hva synes dere om innkjøpene mine forresten? 

Min bestemor

 • 09.06.2016 kl. 16:42

Min bestemor er mer enn bare en bestemor. Hun er min aller beste venn. Når det ikke var noen der, så var det hun som var der for meg. Hun betyr derfor utrolig mye for meg. Det er hun jeg kan snakke med om gudene vet hva. Det er hun jeg kan få ut tårene mine med hvis jeg har en dårlig dag. Og sist men ikke minst, så er det hun jeg kan være 100% meg selv med.

Min bestemor er utrolig god. Hun har et hjerte av gull og en vilje av stål. Alt hun sier er så ekte og måten hun er på gjør meg virkelig helt beundret. Hun har selv gått gjennom mye og måten hun har taklet alt på gjør meg helt forbauset. Det at hun alltid kan få fram det positive, det at hun alltid kan vise et smil, selv på en vanskelig dag, er helt utrolig.

Min bestemor skal ingen tulle med. Mens folk går rundt med venner på senteret, har jeg med min bestemor. Dette er noe som er helt vanlig for oss. Når jeg er sammen med hun så føler jeg ikke at det noen aldersforskjell, det er som vi var skapt til å være bestevenner. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor godt det føles når vi er sammen, det er som å være i himmelen.

Min bestemor er en tålmodig og god lytter. At hun kan sitte å høre på alt jeg babler om en dag er helt utrolig, for jeg er en veldig pratsom person. Men det er vi begge, vi har begge mange meninger og begge mye å si. Vi tenker også ganske likt og vi har mye av de samme svarene på ting. Det er nok kanskje dette som gjøre oss til så gode venner. Det at vi har mye til felles.

Min bestemor har en ung sjel. Måten hun oppfører ser på, er akkurat som hun skulle vært på min alder. Når jeg er med hun så er det akkurat som om vi er to gamle venner som prater og har det gøy sammen. Vi har et veldig nært forhold til hverandre. Så hvis det var noen jeg skulle reist på ferie med akkurat nå, ja da måtte det blitt min bestemor.

Min bestemor er utrolig snill, og da mener jeg virkelig snill. Hun gjør utrolig mye for meg. Det er hun som henter meg på skolen, hjelper meg med lekser til langt utpå kvelden og lager god mat til meg. Her kunne jeg lagd en ubeskrivelig lang liste over alt av ting hun gjør for meg. Dette sier kanskje litt om hvor snill og god hun faktisk er.

Min bestemor har lært meg utrolig mye. Hun har lært meg å bli glad for alle de små tingene i livet. Hun har lært meg å sette pris på alt det jeg har. Og hun har lært meg å være stolt av meg selv. Min bestemor har rett og slett vært en inspirasjon, et forbilde og derfor en person jeg kan se opp til.

Min bestemor er en person jeg håper alle har i livet sitt♥

Rommet mitt

 • 09.06.2016 kl. 10:16

Hei, i dag begynner jeg ikke før 12.15 på skolen. Vi skal gå en tur i Naturfagen og se på noe som har med økosystemer og sånt å gjøre. Vi hadde om det på begynnelsen av skoleåret, men nå bare repeterer vi før en eventuell muntlig eksamen. Så blir en kort dag på meg i dag! Uansett er veldig fornøyd med hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå, så jeg tenkte jeg kunne vise det♥

Rommet mitt betyr veldig mye for meg, det er her jeg selv kan bestemme hvordan ting skal se ut. Det blir veldig personlig, noe jeg synes gjør det veldig fint og spesielt for alle sin egen smak. Jeg er veldig glad i å ommøblere rommet mitt og klarer nesten aldri bli sånn helt fornøyd, men nå føler jeg endelig at jeg har funnet akkurat hvordan jeg vil ha det! Slik ser rommet mitt ut når man først kommer inn døra:

Processed with VSCO

Alle møblene mine er fra IKEA, synes det er en veldig grei butikk jeg. De har et enkelt design som jeg liker veldig godt, pluss at det er mye billigere en mange andre møbelbutikker. Hehe, alltid gøy med en tur på IKEA! Så her ser man rommet mitt fra den andre siden av rommet:

Processed with VSCO

Walk-in-closet skapet mitt har jeg faktisk designet helt selv, eller mamma hjalp meg da... Før var det bare et sånn "gammeldagse" skap det, men når er det åpnet opp. Er veldig fornøyd med resultatet! Det er veldig greit å ha det åpent, for da passer jeg alltid på å holde det ryddig. Legger med et litt nærmere bilde av walk-in-closet skapet mitt:

Processed with VSCO

Jeg er utrolig fornøyd med TVen min, bruker den ganske mye! Så det meste av det dere ser her er som sagt fra IKEA. Har noen planter også på rommet mitt, synes det gjør rommet mitt "hjemme"og koselig. Det et da den siden man ser fra sengen min: 

Processed with VSCO

Hva synes dere om rommet mitt? Kom gjerne med noen innspill til hva dere vil se her på bloggen min, og om det er noe jeg kan forbedre meg på. Er veldig ny på dette her, men jeg lærer av å feile litt først♥

Endelig ferdig...

 • 08.06.2016 kl. 21:36

Nå er jeg endelig ferdig med alt av prøver og presentasjoner på skolen. Kan komme opp i muntlig den siste uka før sommerferien, men bortsett fra det så er jeg ferdig. Har en sykt deilig følelse nå, etter prøver på prøver og presentasjoner på presentasjoner er jeg (forhåpentligvis) helt ferdig! Denne følelsen skal nytes for jeg vet hvor godt jeg fortjener den. Jeg er stolt av alt jeg har oppnådd dette skoleåret, så denne sommerferien kan jeg ta med god samvittighet♥

Jeg vet ikke med dere, men jeg er allerede i sommermodus. Jeg føler sommeren allerede har begynt. Det har nok noe med det fine været å gjøre. Uansett, i dag har jeg bare slappet av og nyttet en dag uten skolearbeid for en gangs skyld. Tok meg også en etterlengtet joggetur. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig jeg synes der er å jogge. Det er her jeg kan ta en pause fra hverdagen og "rense" hodet mitt for tanker. Det er virkelig noe jeg vil anbefale alle å ta seg tid til!

Torsdag og fredag blir to korte dager på skolen og på lørdag så skal jeg til Arendal med bestemoren min. Vi skal besøke tanten, onkelen og kusinen min, blir utrolig koselig. Det er alltid gøy å reise dit, Arendal er en utrolig skjønn og herlig by synes jeg. Spesielt når man går langs promenaden i sentrumet. Var der på 17 mai også, det var førte år jeg feiret det et annet sted en Kristiansand. Legger med et bilde av meg og kusinen min og den utrolig skjønne katten hun har♥

Processed with VSCO with p5 preset

Er det bare meg, eller er det noen andre som også er i sommermodus nå?

Presentasjoner er ikke gøy!

 • 07.06.2016 kl. 06:53

Hei, fikk dessverre ikke blogget noe i går. Er så mye må å gjøre på skolen nå, har en presentasjon i engelsk i dag og en i matte i morgen. Gleder meg til å få det overstått💕 Presentasjoner er noe jeg virkelig ikke liker, selv om jeg har hatt mange presentasjoner dette skoleåret og på ungdomskolen, så blir jeg aldri sånn ordentlig vant til det. Spesielt når det kommer til muntlig engelsk, for det er noe av det jeg synes er vanskelig. Har ikke en så bra utallelse, så jeg foretrekker heller det skriftlige. Heldigvis er dette er siste året mitt med engelsk, noe jeg synes er utrolig deilig😊

Når jeg er ferdig med disse presentasjonene så er det forhåpentligvis ikke noen flere prøver eller presentasjoner, hvis jeg ser bort fra muntlig eksamen som jeg kan komme opp i. Er det bare jeg som synes dette med eksamen er rart litt rart egentlig. Jeg skjønner hvorfor bare noen kan bli trekt ut, det er jo dyrt å investere i det, men det burde heller vert alle eller ingen. Jeg synes det er veldig urettferdig for de få som kommer opp. Nå i år var jeg heldig å slapp den skriftlige eksamen, men dette betyr jo at noen andre på "lide". Noen synes kanskje det er greit å komme opp til eksamen for å få forbedret og få noen noen gode karakterer i fag. Men hva viss man allerede er fornøyd med karakterene sine og har slitt for de, også kommer man opp til eksamen og det "ødelegger" alt for deg. For noen så kan dette faktisk skje.

Nok om dette skole er ikke et så interessant tema og snakke om, men det er noe som gjelder mange. Det er tross alt her vi legger mye av grunnlaget for hva vi kan bli senere i livet. Jeg synes derfor det er viktig at man tar det litt seriøst, gir ser et spark i ryggen! Spesielt her på vgs som jeg går på. Går første året på vgs med  studiespesialisering og dette kan man ikke akkurat kalle for den letteste linja, her er det mye å gjøre for å si det sånn. Grunnen til at jeg valgte det er all de mulighetene jeg har og studiekompetansen jeg får. Skal forresten velge realfag til neste år, blir spennende å ha litt andre fag og holde på med de fagene som man synes virker mest interessante?

Processed with VSCO with acg presetProcessed with VSCO with acg preset

Håper alle får en fin dag denne tirsdagen♥ Hva synes dere om presentasjoner på skolen? 

3 more weeks to summer!

 • 05.06.2016 kl. 18:31

Jeg vet ikke med dere, men jeg synes dette året har gått veldig fort. Vi er allerede halvveis i 2016 og det er bare TRE uker til sommerferien! Å gud som jeg gleder meg. Synes sommerferien begynner veldig seint i år, dagens etter Sankthans liksom. Jaja, det for bli som det blir. Man får bare holde innspurten oppe å jobbe bra med skolen, så kan man ta sommer med en god samvittighet! Har ikke mye prøver og sånn igjen, men kan komme opp i muntlig eksamen, kom ikke opp i skriftlig. Håper jeg slipper den muntlige også, får bare krysse fingrene.

Denne helga har vert utrolig koselig. Har vert godt å varmt her på Sørlandet. Fra lørdag til søndag var jeg med familien og noen venner av oss på et fyr her i Kristiansand. Bestefaren min jobber som vaktmester der og vi kan ofte komme å besøke og låne et av husene der. Det er utrolig fint der ute på denne øye. Det gir meg på en måte en pust fra hverdagen når jeg er det, jeg slapper godt av der. Har faktisk vokst opp med å kunne være på denne øye. Første gan jeg var der så var jeg faktisk bare 4 uker gammel. Mange gode minner for å si det sånn♥

Her på sørlandskysten er det jo veldig fint når det kommer til sjølivet, spesielt på sommeren med båtturer osv. Så det å ha muligheten til å overnatte i et hus på en øy, grille, kose seg og bade (noe vi gjorde i går) er utrolig gøy! Jeg må virkelig sette pris på den muligheten for det er ikke mange som har den. Uansett nå er jeg hjemme fra øya og resten av dagen min skal gå til å gjøre lekser å slappe av i dette herlige været. Håper resten av sommer vil være like varm som dagene er nå for tiden eller varme, i alle fall ikke kaldere!

Håper alle nyter dagene nå før sommerferien og koser seg i sola💕

10 ting du ikke vet om meg

 • 05.06.2016 kl. 00:06

Hei, velkommen til bloggen min. Tenkte å starte mitt første innlegg med "10 ting du ikke vet om meg," slik at dere kan bli litt kjent med meg. Dette er bare noen generelle fakta og litt funfacts om meg😊

♥ Min naturlige hårfarge er egentlig brun. Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle farge håret helt blondt. Da jeg var på frisøren skjønte ikke frisøren min helt hva ombre betyde og jeg ente opp med knall oransj hår, så ikke ut. Ente så opp med å farge/stripe hele håret blondt og har hat det slikt et år nå. Trives i denne fargen, men nå har jeg bare en pause fra all blekingen, ettersom det sliter veldig på håret.

♥ Jeg har grønnblå øyne, noen ganger ser de litt blå ut, men de bruker som regel å se mest grønne ut. Noe jeg I hverfall synes er veldig fint og litt spesielt siden grønn er en ganske sjelden og speisell øyenfarge. 

♥ Hvis jeg skulle valgt kun èn farge så måtte det blitt grønn💚 Som liten var gull den store yndlingsfargen min, jeg var ikke en typisk rosa jente. Alt skulle være gult. Alt av ting jeg skulle ha måtte være gule, til og meg veggene på rommet mitt var en slags gull farge. Jeg skjønner ikke hvordan jeg synes akkurat gul var en så utrolig fin farge, men jeg var jo litt rar som liten, hehe.

♥ Jeg kan virke veldig sjenert viss du ikke kjenner meg, men når du først blir kjent med meg, ja da skal jeg love deg at jeg er en helt annen person.

♥ Når det kommer til mat, så er det tre ting jeg er helt avhengig av og kan spise flere ganger i uka: knekkebrød med ost, laks (da jeg var liten hatet jeg fisk, men nå elsker jeg det) og vaniljeis med oboypulver.

♥ Jeg er virkelig en kattelsker og har faktisk 4 katter! Dyr generelt er noe jeg er veldig glad. De har noen utrolig interessante og spesielle egenskaper. De forstår faktisk mye mer enn vi tror. Mine katter har noen utrolig skjønne personligheter og de er alle utrolig snille, kosete og kjæle når det kommer til mennesker. 

♥ Jeg er en morgenfugl,  elsker å stå opp tidlig om morgen å nyte en god og lang frokost. Jeg kan ikke noe får at jeg står opp så tidelig, det er bare sån jeg er. Jeg føler meg alltid så utvilt når jeg står opp, selv om jeg ikke alltid har sovet så lenge. Veldig rart egentlig, skjønner ikke hvor jeg får alt det overskuddet fra, men det er egentlig like greit.

♥ Jeg har prøvd mange forskjellige hobbyer opp gjennom årene, alt fra ballett, håndball, hiphop til ridning, men ingen av disse hobbyene var noe som egentlig passet meg.

♥ Jeg elsker å jogge, den mestringsfølelsen man får etter man har jogget er helt utrolig!

♥ De beste egenskapene jeg har er at jeg er en veldig selvstendig person (jeg er flink til å klare ting på egenhånd) og jeg er snill, hjelpsom og omtenksom når det kommer til andre mennesker💕

Håper du likte innlegget, gi meg gjerne noen tilbakemeldinger!

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no