hits

Bildene som ikke kom på bloggen #3

 • 28.05.2017 kl. 15:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Vet ikke helt hva som skjedde her, men etter eller annet skjedde i hvert fall...

Processed with VSCO with preset

"Prøv å få med bilde av skjørtet også..." Gikk ikke helt som planlagt.

Processed with VSCO with a5 preset

"Prøv fra denne vinkelen, det blir sikker kult" Jaja...

Processed with VSCO with preset

Emm her vet jeg ikke helt hva som skjedde med Tuppen, men hun ser ikke akkurat bra ut!

Processed with VSCO with preset

På 17. mai skal man liksom smile og være glad, kan ikke si jeg så helt fornøyd ut her.

Processed with VSCO with preset

Hår i munn og nese, kjeeeeempegøy!

Processed with VSCO with hb1 preset

Nok et bilde fra 17.mai Her skjedde det bare alt for mye på en gang, men gøy bilde da :)

Processed with VSCO with preset

Fra jeg var i Oslo på torsdag, nesten alle bildene endte opp med å se noe slikt ut haha!

Processed with VSCO with hb1 preset

Puss, det er bare et kamera og det er ikke farlig!

Processed with VSCO with a5 preset

Maria da, kan du ikke se på meg en gang, hehe hun er herlig da.

🌸Camille

Koser oss i finværet

 • 27.05.2017 kl. 22:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hils på katten min, Tuppen♥

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Se så fint og grønt det har blitt ute, bildene er uten filter!

Hei dere♥ For er vær det har vært i dag. Mesteparten av dagen min gikk ikke helt som planlagt. Jeg skulle egentlig grille sammen med familien, men endte opp med å sove i flere timer. Haha, jaja... Jeg fikk i hvert fall nytt finværet på formiddagen da jeg var ute å jogget pluss litt nå i kveld. På bildene ser dere tuppen. Det bor fire katter hjemme hos meg og denne er bare min. Hun er så herlig og bedårende. Hun sutter blant annet på fingeren mens hun klorer på teppet mitt, utrolig søtt! En skikkelig kosekatt med andre ord. Tuppen sover ofte hos meg også, selv om hun egentlig ikke får lov til det. Når hun står å mjauer og klorer rett uten for vinduet eller døren min, så kan jeg ikke la være å slippe henne inn haha.


Jeg har bare lyst til å dele en ting med dere, og det er at jeg synes det er så kult når jenter går helt uten sminke. Jeg ser virkelig opp til de som tør det♥ Selv har jeg prøvd å komme meg litt mer utenfor komfortsonen min i år, for skal jeg være helt ærlig så føler jeg meg mer vell med enn uten sminke. På bildene har jeg på meg noe sminke, men det meste gikk vekk da jeg trente. Poenget mitt her, er at jeg synes det er viktig å kunne føle seg vel både med og uten sminke. Jeg er så og si avhengig av å fikse brynene mine og ta på meg mascara før jeg går ut av huset, og jeg synes ikke man burde føle det slik. Jeg sier ikke at man burde slutte å sminke seg, tvert i mot! Synes selv det er gøy med sminke, men det handler om å finne den balansen og ikke føle det behovet for å sminke seg hver enste dag. Vi har alle våre egen naturlige skjønnhet og er alle unike, og det synes jeg virkelig er noe vi burde sette pris på :)

🌸Camille

OOTD fra osloturen

 • 27.05.2017 kl. 14:00

Hei dere♥ Nå har jeg hatt den joggeturen jeg pratet om tidligere i dag. Det var utrolig varmt å jogge, men det gikk overraskende fint. Løper nesten alltid den samme runden og denne gangen klarte jeg til og med å jogge opp den lengste bakken, den som jeg vanligvis bare bruker å gå opp. Jeg vill kalle det forbedringer for min del, og jeg fikk en utrolig god mestringsfølelse. Jeg er langt i fra noe flinkt til noe som helst form for trening eller sport, men jogging synes jeg er veldig gøy. Nå som det er så fint vært ute, frister det meg også mer å jogge. Anyways, her er antrekket mitt fra dagen jeg reiste til Oslo, altså i forgårs. Alt jeg har på meg her er ting jeg er veldig fornøyd med :)

Okei, jeg må nesten bare snakke litt om denne toppen først. Jeg er så fornøyd med den! Har alltid hatt lyst på en slik topp som viser skuldrene, men som samtidig har noen stopper slik at den ikke faller ned (noe jeg selv synes er sykt irriterende). Denne er utrolig behagelig å ha på også, skikkelig tynn i stoffet, noe som passer fint til sommeren. Den eneste som er et problem med slike topper er hva slag topp man skal ha under. Selv er jeg ikke så glad i sånne stoppeløse, så jeg brukte bare en blondetopp under. Synes det faktisk er litt fint når den vises litt igjennom. Også har vi solbrillene som jeg har pratet så mye om i det siste, kjøpte dem på Zalando for bare 179 kr! Er skikkelig glad i dem, og jeg vet at de kommer til å bli brukt mye framover. Synes bare de gjør noe med hele antrekket♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Topp & Jeans Gina Tricot // Smykke Mestergull // Solbriller Aldo // Sko Converse

Senere i dag blir det grillmat sammen med familien, så det blir veldig koselig♥ Har blant annet planer om å lage hjemmelagde vegatarburgere, så det blir spennende å se om jeg i det hele tatt får til. Har funnet en oppskrift med blant annet gulerøtter og kikkerter, som så veldig godt ut. Vi snakkes mer enten i morgen eller senere dere. Utrolig rart at det er lørdag og ikke søndag. Det gjør meg ikke noe selvfølgelig haha, men synes bare det er litt rart med slike langhelger! Andre som har hatt fri både torsdag og fredag og føler det samme?

🌸Camille

Oslo one night trip

 • 27.05.2017 kl. 09:40

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hei dere♥ I går kveld kom jeg hjem fra Oslo. Det ble en veldig fin tur sammen med familien. Vi besøkte folk, noe som var veldig hyggelig, også dro til byen, spiste god mat og slappet av på hotellet. Det har jo vært så fint vært disse dagene og utrolig varmt! Sist jeg var i Oslo som var får 2 år siden på sommeren, og da husker jeg at det var så surt og kaldt. Denne gangen var det helt fantastisk, det kunne virkelig ikke vært noe bedre vær spør du meg! Jeg tok ikke så mange bilder på turen, men noen ble det. Det kommer også et antrekks innlegg fra turen senere i dag. Jeg skal vise dere noen av favorittene mine i klesskapet akkurat nå :)

Det er så fint vær her i Kristiansand også nå, så i dag skal jeg ut og prøve meg på en liten joggetur. Ellers har jeg ikke de store planer for dagen, men en tur ut i finværet skal jeg i hvert fall♥

🌸Camille

Instagram lately

 • 24.05.2017 kl. 23:00

Sjekk gjerne ut instagramen min HER

Hei dere♥ De siste dagene og spesielt i dag, har jeg hatt utrolig mye skolearbeid å gjøre, blant annet to innleveringer til fredag. Siden jeg reiser i morgen tidlig og ikke kommer hjem før sent på fredags kveld, ville jeg bare bli ferdig med de. Nå er jeg utrolig sliten etter å ha sittet så lenge med dette skolearbeidet, men ferdig er jeg ihvertfall! Det er en utrolig deilig følelse, speilet nå som jeg reiser for da slipper jeg å ha noe å tenke på. Nå har jeg prøve igjen til mandag, men dette trenger jeg ikke tenke på før jeg kommer hjem igjen. Uansett reiser jeg som sagt i morgen. Jeg skal til Oslo sammen med familien og her skal vi besøke noen og bare kose oss sammen. Vi skal overnatte på hotell, så det blir også kjekt.

Siden jeg har vært så opptatt med skolearbeid, ble det ikke noe bilder i dag. Derfor tenkte jeg det passet perfekt å dele noen bilder fra instagramen min den siste tiden. Det er utrolig lenge siden sist jeg lagde et slikt innlegg når jeg nå tenker over det! Hvis dere vill sjekke ut instagramen min, er det bare å trykke linken under bildene eller så heter jeg "camipett". Jeg oppdater den nokså jevnlig, ca. like ofte som jeg oppdaterer bloggen eller kanskje litt oftere. Her ser dere blant annen noen bilder fra bursdagen min, 17.mai og fra da jeg og Celina var en tur nede i byen. Det er utrolig gøy å ha slike bilder å se tilbake på! Nå har jeg jo bloggen,så synes det er gøy å ha hele to plasser hvor jeg har ting jeg kan se tilbake på!

Jeg er ikke helt ferdig med å pakke, men nå er det bare en natt så allverdens trenger jeg ikke. Jeg føler alltid jeg tar med meg for mye og ender nesten alltid opp med å ha ting jeg ikke får brukt. Denne gangen skal jeg prøve å pakke litt smartere slik at jeg ikke tar med for mange unødvendig ting. Nå skal det sies at jeg har blitt litt flinkere til akkurat dette, tar ikke med meg sååå mye unødvendig som jeg gjorde før haha! Jeg kommer selvfølgelig til å ta med meg kameraet i morgen, så bilder blir det! Nå skal jeg snart legge meg å gjøre meg klar for en 4 - timers biltur i morgen! Etter 12 - timers bilturen til Ålesund i påskeferien (både opp og ned!), må jeg si at jeg forsatt er veldig lei av å kjøre. Men men, synes det går fortere og fortere for vær gang jeg, så det er jo positivt :)

🌸Camille

Planteshopping og room tour?

 • 23.05.2017 kl. 10:30

Hei dere♥ På søndag var jeg som sagt på plantasjen for å lete etter en liten kaktus som jeg kunne ha på rommet mitt. Jeg er virkelig ikke flink til å ta vare på planter og blomster, så da tenkte jeg en kaktus ville passe bare bra inn på rommet mitt. Da jeg lette etter en kaktus fikk jeg også øye på denne søte Aloe vera planten, så jeg slo til med å kjøpe både en kaktus og Aloe vera plante. Jeg synes de gjorde seg veldig fint inne på rommet mitt. De er veldig enkle å ta vare på også, så det er veldig bra for min del haha! 

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Aloe vera planten♥

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Kaktusen♥

Jeg må nesten bare nevne disse tre lysene som dere ser på de to bildene over. Jeg fikk dem av en venninne som hadde en sånn prosjekt på skolen. Var de ikke søte? Synes de passet så bra inn på rommet mitt også♥ Jeg har flyttet en del rundt på ting på rommet mitt siden sist jeg la ut bilder av det, så tenkte jeg like godt kunne dele noen bilder av hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå. Som dere kanskje legger merke til holder jeg rommet mitt nokså "minimalistisk". Jeg er glad i pynteting og sånt, men jeg vill ikke at det skal bli for mye av det heller. Sånn som det er nå liker jeg veldig godt:

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

I dag begynner jeg ikke før kl.12 på skolen, noe som er utrolig deilig! Vi har egenstudie som vi kan bruke til å gjør ferdig en oppgave, og siden jeg allerede har levert den oppgaven har jeg bare brukt denne morgenen til å slappe av og oppdatere bloggen. En fin start på dagen med andre ord. Ønsker dere alle en fin tirsdag videre også snakkes vi mer enten senere eller i morgen♥

🌸Camille

12 favorites at the moment

 • 22.05.2017 kl. 22:00

Hei dere♥ Jeg har aldri sett noen som har laget et lignende blogginnlegg før. Dette var faktisk noe jeg kom på selv. Med dette er på en måte en get-to-know-me-tag hvor jeg forteller om noen avmine favoritter for tiden og da alt fra klær, musikk, mat og diverse andre ting. Jeg håper dere liker det♥ Forresten så har jeg forandret litt på bloggsedesignet mitt i dag. Jeg vet ikke om jeg kommer til å ha det slik, men foreløpig er det dette designet jeg har på bloggen også for jeg se om jeg vil beholde det eller ikke. Jeg er jo egentlig fornøyd med slik det var (nå er det ikke de største endringene jeg har gjort da), men trengte bare en liten forandring så sånn er det hehe! Men tilbake til dagens innlegg:

Processed with VSCO with a5 preset

Favorittmåltid - Helt klart frokost, det er og har det alltid vært. Jeg bruker faktisk å stå opp unødvendig tidlig i hverdagen (og helgene) bare for å ha god tid til å lage og kose meg med frokosten. Jeg elsker virkelig den tiden på døgnet før de fleste har stått opp og jeg har "hele verden" for meg selv. Jeg anbefaler virkelig alle å stå opp litt tidlig slik at man får tid til å slappe av og ikke starter dagen sin med å stresse :)

Favorittmatrett - for øyeblikket er det hjemmelaget pizza. Uten kjøtt selvfølgelig! Er jo vegetarianer, så hjemmelaget vegetarpizza. Dette har jeg faktisk min egen lille oppskrift på, som jeg selv synes er utrolig god! Hvem vet, kanskje jeg legger den ut på bloggen snart?  Det er jo utrolig lenge siden sist jeg la ut en ny oppskrift, så det er virkelig på tide snart!

Facorittsnacks - helt klart mørk sjokolade! Jeg kan seriøst spise så mye at jeg blir kvalm. Det er ikke bra, så dette kan jeg nok også kalle for en av mine guilty pleasures. Nå er jo sjokolade sunt, men å spise en hel plate på 80/ 100 g vet jeg ikke om er så bra for deg haha. Jeg må seriøst trappe ned må mengden jeg spiser!

Favorittantrekk - Antrekket jeg har på meg i dette innlegget og som jeg også laget et eget innlegg om HER. Jeg elsker alt med dette antrekket: Blondetoppen, skjørtet i denne grønnfargen, smykket, solbrillene og skoene (som dere kan ser hvis dere trykker inn på linken). Føler virkelig det beskriver stilen min som er ganske basic, men med et litt jentete utrykk.

Processed with VSCO with a5 preset

Favoritttilbehør - hjertesmykke jeg fikk av tante til bursdagen min. Det er det jeg har på meg på bildene. Bruker det hele tiden og jeg er utrolig fornøyd med det! Kjenner dere meg så vet dere at det er skikkelig meg også. Det er akkurat passe stort også er det i sølv, noe jeg selv synes jeg kler best. For meg et et dette et smykke som gir alle antrekkene mine noe "ekstra" og ja jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! 

Favoritthårsveis - den siste tiden har jeg bare likt å la det være helt naturlig, altså rett ned. Håret mitt er naturlig rett, og jeg føler derfor ikke jeg trenger å gjøre så mye med det annet en å vaske det og føne det litt (hvis jeg gidder haha). Føler håret mitt også har veldig godt av å ikke være i f.eks. en stam hestehale hele tiden, spesielt nå som håret mitt har gått gjennom så mye.

Favoritthårprodukt - ooo denne var vanskelig, jeg har så mange hårprodukter jeg er fornøyd med nå, men skal jeg bare nevne en så må det bli Fudge sin lillashampoo. Denne har jeg vært en trofast bruker av i over et år, og jeg kan ikke si så mye mer enn at den virkelig gjør det den lover. Den gir deg en kaldt farge i håret og lilla for de som har lyst på det haha!

Favorittsminkeprodukt - NYX sin micro brynspenn i fargen "Taupe" er jeg utrolig glad i. Denne havner jeg alltid tilbake til og kjøper om og om igjen. Den er utrolig enkel og jobbe med og jeg elsker fargen. Den er ikke for varm, men heller ikke for kald. En annen ting jeg liker veldig godt med denne er prisen på denne, tror den koster noe rundt 79 kr!

Processed with VSCO with a5 preset

Favorittfarge - definitivt pastellrosa og alle andre lyse/ duse rosafarger. Rart at favorittfargen min var gull da jeg var liten, nå er det stikk motsatt haha! Husker jeg hadde gull vegg på rommet mitt før, og nå er rommet mitt i lyse og rosa farger. Ikke bare rommet mitt, men også mye av klærne mine. For en jente - jente jeg er altså!

Favorittmusikk - denne var faktisk litt vanskelig. For tiden hører jeg på litt av vært og det varier veldig fra dag til dag og uke til uke. Jeg hører forresten ikke så mye på musikk siden jeg må ha det helt stille f.eks. hvis jeg gjør lekser. Når jeg trener kan jeg fint høre på musikk, men når jeg virkelig skal konsentrere meg om noe blir jeg bare forstyrret av musikk. Utrolig rart egentlig, men sånn er jeg bare.

Favoritthobby - for tiden synes jeg det er utrolig gøy å ta bilder, redigere dem og sånne ting. Jeg legger jo en del ut uder "foto" kategorien her på bloggen :) Ellers er skriving en hobby jeg har holdt på med lenge, ikke bare på bloggen, men også i andre sammenhenger. Å skrive er noe jeg virkelig brenner på og har lyst til å forsette med så lenge som mulig.

Favorittdyr - selv om jeg har fire katter og er en true catlover, har jeg de siste årene blitt veldig glad i hunder. Så både hund og katt! Jeg har faktisk hatt hund før og kunne virkelig tenkt med å skaffe med en mops eller pomerian en gang i fremtiden. Disse to rasende er bare så bedårende og herlige at det nesten ikke får an. Andre som er enige?

🌸Camille

New favorites in my closet

 • 21.05.2017 kl. 14:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Solbiller Aldo // Blondetopp Gina // Skjørt  H&M // Sko Keds // Smykke Mestergull

Hei dere♥ I går mottok jeg pakken jeg har snakket om fra Zalando, så da tenke jeg det passet fint å vise dere dem i dette innlegget. Solbrillene er jeg utrolig fornøyd med, jeg har lett etter slike solbriller med rosegull glass en stund, men synes fort de blir litt stive i prisen. Da jeg så disse for 199 kr, måtte jeg bare slå til. De overgikk rett og slett forventningene mine i forhold prisen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med dem! Det var akkurat noe slikt jeg var ute etter. Jeg kjøpe to ting fra Zalando og det var disse solbrillene + skoene jeg har på meg. Nå fikk ikke tatt et så godt bilde av selve skoene, men det er bare noen klassiske hvite Keds, som jeg synes er utrolig søte.


Nå skal jeg straks ut å hente Mamma med bestemor, også skal vi en tur på plantasjen sammen. Jeg har lyst til å se om jeg finner en søt liten kaktus som jeg kan ha på rommet mitt. Senere i dag skal jeg til en venninne, så det blir veldig koselig♥ Ønsker dere alle en kjempefin søndag videre også snakkes vi mer senere :)

🌸Camille

7 tips for deg med bleket hår

 • 20.05.2017 kl. 21:20

♡ BRUK LILLASHAMPOO ♡

Etter du har vært hos frisøren og bleket/ stripet håret er det lurt å ta i bruk en god lillashampoo for å bevare den kalde fargen. Det er mange lillahampooer som kan være litt røffe på håret, men ikke alle. Fudge sin. Jeg anbefaler den virkelig, den er så effektiv og god. Men pass på en ting når du bruker den og det er og ikke ha i den alt for lenge. Da kan du ende opp med lilla hår! Hvis du har lyst på lilla hår i utgangspunktet er det greit, men hvis ikke så bør du passe litt på når du har den i. Haha, ente selv opp med lilla hår en gang. Jeg har ikke noen faste dager hvor jeg bruker lillashampooen forresten, jeg bruker den bare når jeg føler håret begynner å bli litt gyllent.

♡ IKKE VASK DET FOR OFTE ♡

Vasker du det ofte, kvitter du deg med alle de gode og naturlige oljene som er i håret ditt hele tiden. Håret vill føles tørt i lengden og hodebunnen vil begynne å produsere mer olje. Du vil dermed ende opå med fett hår. For å komme seg ut av denne vanen ved å vaske det for ofte, bør du begynne i det små. Vasker du det vær da så kan du begynne med å vaske det ane vær dag. Den dagen håret virker veldig fett kan du ta i bruk tørrsjampo eller bare dette det opp i en hestehale. Selv vasker jeg det ca. hver 3 dag, og det føler jeg passer meg best.

Processed with VSCO with preset

♡ IKKE TØRK HÅRET MED HÅNDKLE ♡

Nå lurer du kanskje på hvorfor, det skal jeg forklare deg nå! Håndkler har et veldig stivt stoff og når gnir håret ditt med det sliter det veldig på håret ditt. Når du i tillegg har bleket håret ditt er håret ditt veldig skånsomt og dette sliter derfor ekstra mye på håret. En løsning kan være og ta i bruk en gammel tshorte og bruke den forsiktig til å gni ut det overflødige vannet av håret ditt. Jeg har skrevet mer om generelle tips når det kommer til blant annet vasking av hår, så gjerne sjekk det ut for enda flere tips.

♡ BRUK TØRRSHAMPOO ♡

Tørrshapoo hjelper ikke bare mot fett hår, det har også flere bruksområder. Hvis du har en lang ettervekst og venter på time hos frisøren så kan du dempe denne skillen ved å spraye i litt tørrshampoo. Virker håret flatt og livløst en dag, noe bleket og kjemisk behandlet hår ofte kan, så kan tørrshampooen hjelpe deg med å friske opp fargen og gi håret litt ektra volum. Selv er tørrshampoo et must for meg i hverdagen. Jeg liker best Batiste sin tropical - , bluch - og cherryduft. Det er disse jeg føler fungerer best på meg, jeg har prøvd noen andre fra Batiste også, men de har en helt annen konsistens og gjør håret mitt nærmest seigt.

♡ GODE HÅRPRODUKTER ♡

Gode hårprodukter og generelt ta vare på håret, er kanskje noe av de viktigste når du har bleket håret ditt. Selv prøver jeg å gå for produkter som ikke inneholder parabener, silikon, sulfat og andre ting som ikke er bra for håret. Jeg bruker også å ta i lott olje i endene hver gang etter jeg har dusjet det. Kuring er også noe som er veldig bra for å reparere håret. Selv er jeg veldig gald i disse merkene: Redken (all soft serien), Loreal (expert serien), Sexy hair (blonde serien) + Fudge og Batiste som vent over. Det er ingen sponsede produkter by the way :)

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

♡ VARMEBESKYTTENDE + MINDRE VARME ♡

Har du bleket håret ditt kan mye bruke av varme på håret gjøre at du får en veldig blass og famlet farge. Jeg anbefaler derfor og ha rettetangen/ krølltangen på den laveste temperaturen og bruke en varmebeskyttende spray. Før du føner håret kan det også være lurt og ta i bruk noe olje/ serum i tillegg. Bleket og generelt kjemisk behandlet hår trenger virkelig denne ekstra pleien. Et annet tips til dere som føler håret blir veldig frizzy etter du har fønet det (det merker jeg spesielt at mitt hår ble etter jeg bleket det), er å avslutte med kaldt luft og føne nedover. Det fungerer fint på meg :)

♡ BLEK KUN ETTERVEKSTEN ♡

Å bleke håret om og om igjen på det samme stedet er ikke bra for håret. Dette sier jeg av egne erfaringer. Håret mitt har gått gjennom utrolig mye unødvendig og det kan du lese mer om her. De siste gangene jeg har vært hos frisøren har jeg måttet ta litt i lengden siden fargen har vært så ujevn, men fremover nå skal jeg kun ta etterveksten slik jeg også brukte å gjøre før. Nå er jeg også fornøyd med fargen i lengden så da trenger jeg ikke heller å stripe det noe mer i lengden og det vil håret mitt garantert takke meg for haha!

🌸Camille

En vakker bytur

 • 19.05.2017 kl. 19:20

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Magnolia tre er så fine

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hei folkens! Skal jeg være helt ærlig med dere så startet ikke akkurat dagen min så bra. Formen var skikkelig dårlig, men utover dagen følte jeg meg heldigvis litt bedre. Siden det var så fint vær ute i dag bestemte Celina og jeg for å ta oss en tur ned til byen. Det er ikke så ofte jeg er i byen siden jeg ikke går på skole der lengre. Jeg gikk det første året av vgs her, men så byttet jeg til en skole nærmere der jeg bor. Når jeg først er byen er det derfor ekstra koselig. Selvfølgelig tok jeg med kamera som dere ser. Det var så fint nede i Posebyen med disse rosa trærne, så de måtte vi selvfølgelig ta noen bilder av.

Jeg har ingen planer resten av denne helgen annet en en liten tur til Sørlandssenteret i morgen. Helgen der igjen, skjer det derimot en del. På torsdag reiser jeg til Oslo sammen med mamma, tante, Celina og Sarah (kusinen min). Her skal vi overnatte et par netter og besøke noe familie som jeg har i Oslo. Det er utrolig lenge siden sist jeg var der nå, så jeg gleder meg kjempemasse♥ Tror også det kommer til å bli litt shopping på meg hehe.

Apropo bloggingen min i det siste, jeg føler jeg har blitt veldig flink til å oppdatere bloggen jevnlig. Det er veldig kjekt å ha noe gøy å holde på meg når jeg vil koble ut fra skolearbeidet. Nå før sommerferien er det jo veldig mye prøver og eksamener osv. og da synes jeg det er viktig å ta seg noen små pauser innimellom. For meg blir det enten å blogge, gå en tur, lage noe god mat eller bare slappe av med en gøy serie. Håper alle dere som går på skole kan finne litt plass til det også, for meg gjør det ihvertfall veldig godt!

🌸Camille

Pink obsessed

 • 19.05.2017 kl. 10:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Caps: Junkyard xxyy (Gloss Peach)

Veske: Day Gweneth Bag (Misty)

Hei dere! I går mottok jeg denne pakken fra nelly som jeg bestilte for en ukes tid siden. Jeg kunne selv velge bursdagsgaven min fra Bestemor i år (hadde bursdag den 13) og da valgte jeg å bestille disse to tingene som jeg hadde ønsket meg en stund. Som dere ser er jeg veldig glad i slike lyserosa farger. De fleste kjøper jo den Day - bagen i svart, men jeg hadde lyst til en annen farge slik at jeg kan skille meg litt ut. I tillegg hadde jeg lyst på en ny caps, slik at jeg har to jeg kan bytte på nå. Denne capsen sittter utrolig fint på og fargen er så fin. Den er skikkelig shiny i fargen og jeg har aldri sett en slik caps med det stoffet før. Med andre ord er jeg kjempefornøyd med innkjøpene og jeg kan ikke vente med å bruke dem!

Nå reise jeg faktisk til Oslo til neste uke, og da ser jeg ikke bort i fra at baggen blir tatt i bruk hehe♥ Jeg har forresten også bestillt noe fra Zalando, men pakken har ikke kommet enda. Jeg bestille meg et par nye Keds og noen utrolig søte solbriller. Kommer sikkert til å legge noen bilder ut av dem også etterhvert hvis noen skulle være interesserte. Også vill jeg bare nevne at dette er fult ærlige meninger og ingenting er sponset, men ting som jeg ønsket meg til bursdagen min :)

🌸Camille

15 ting du ikke visste om meg

 • 18.05.2017 kl. 17:30

Processed with VSCO with hb1 preset

1. Jeg er vegetarianer - ish

Jeg har vært vegetarianer i snart et år. Nå kan jeg ikke si at jeg er 100 % vegetarianer da jeg spiser fisk ca. en gang i uken, så 90 % vegetarianer er jeg. Målet er å bli helt vegetarianer, så vi får se hva fremtiden bringer. Jeg angrer ikke på at jeg tok dette valget i det hele tatt, det er noe jeg tenkte over flere år på forhånd. Det gjør så godt både for miljøet, dyrene, men også for meg som person. Etter å ha sett Earthlings, er det virkelig fult umulig å gå tilbake til å spise kjøtt. Den dokumentaren for oss virkelig til å åpne øyene våres og jeg anbefaler den til deg som vurderer å bli vegetarianer.

2. Lakris er det verste jeg vet

En ting jeg virkelig ikke kan fordra er både lukten og smaken av lakris. Noe av det verste jeg vet et når jeg skal pusse tennene (yes, det finnes tannkrem med den smaken) eller ta meg et drops uten at jeg er klar over at det er lakris i det også kommer den lakrismaken. Æsj, jeg blir virkelig kvalm av den smaken! Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke liker det, men jeg har så lenge jeg kan huske aldri likt den smaken. Beklager til alle dere lakriselskere der ute, men denne jenta kommer du aldri til å se i den gjengen for å si den sånn. Haha!

3. Jeg er veldig tålmodig

Jeg er overraskende nok en veldig tålmodig person og jeg er lett å ha med å gjøre. Du vil aldri oppleve noe masing fra meg hehe. Dette sier faktisk flere om meg også, så det er ikke noe jeg sier bare for å "skryte" ovenfor meg selv, men heller noe som sier litt om hva slags person jeg er. Nå tenker jeg få flere sammenhenger også. Enten det er å hjelpe bestemor med å handle eller det er å vente på noen eller noe, jeg er iallefall veldig tålmodig når det kommer til slike ting. Nå må jeg bare nevne at jeg ikke alltid har vært slik da jeg var liten var jeg stikk motsatt.

4. Min største frykt er å ..

.. miste noen jeg er veldig glad i, som f.eks. et familiemedlem. Dette er ikke noe jeg tenker på til vanlig, men hvis noen skulle stilt meg dette spørsmål, er dette det jeg ville svart med en gang! Jeg vet ikke hvordan det er å miste noen, og det er vel det som skremmer meg mest. Jeg er ekstremt takknemlig for de folkene jeg har rundt meg og setter veldig pris på at jeg har dem også♥

5. Jeg er veldig uheldig

Jeg er en ekstremt uheldig og jeg kan være vel klumsete til tider. Det skjer alltid et eller annet med meg, bare spør de rundt meg haha! Enten det er å snuble mitt på gata i offentligheten (skjer litt for ofte hehe), eller det er å bli skikkelig syk på bursdagen til noen. Her kan jeg lage en lang liste. Anyways, slike ting skjer alt for ofte med meg og det er det ikke bare jeg selv som sier. 

Processed with VSCO with hb1 preset

6. Da jeg starten denne bloggen var det ..

.. BARE for teste det ut og jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å holde på så lenge. Nå har jeg snart hold på meg dette i nærmere et år, og jeg elsker det virkelig. Jeg har ikke så mange lesere daglig, men lesertallet er lang i fra grunnen til at jeg blogger, så det bryr jeg meg virkelig ikke om. Det som betyr noe, er at det er noe jeg trives med og liker å holde på med, og det er jo nettopp det jeg gjør! I starten av juni (når det er akkurat et år siden jeg starten bloggen), kommer jeg til å lage nærmere innlegg om akkurat dette og hva denne bloggen har gjort for meg.

7. Jeg angret på programfagene jeg valgte

Jeg går 2. året på vgs med studiespess og har noe jeg kan kalle en kombinasjon av samfunnsfag og realfag. I starten av er året valgte jeg kun realfag, men ut over året fant jeg ut at det ikke var noe for meg og jeg byttet derfor en del fag. Jeg valgte blant annet fysikk og kjemi, som var to fag jeg ikke trivdes med i det hele tatt. Fysikken byttet jeg med sosiologi og kjemien kuttet jeg ut slik at jeg har et annet fag som jeg må ta opp som privatist etter videregående. Det var for sent og bytte, i tillegg til at jeg trengte å kutte ut et fag for min egen del. Det ble rett og slett for mye for meg.

8. Jeg vet ikke hva jeg vil

Jeg har ingen anelse om hva jeg vil studere og en gang bli. I fjor tenkte jeg litt på å studere noe innenfor ernæring, men så fant jeg ut at det ikke var helt tingen for meg, pluss at jeg ikke har alle de fagene som trengs for å i det helle tatt kunne studere det. En ting jeg er ganske sikker på ihvertfall, er at jeg skal ta meg et friår rett etter vgs og finne ut av ting. Jeg må ta et friår uansett. Som nevnt over må jeg ta opp et fag som privatist, så det må jeg også sette av litt tid til det dette året.

9. Favorittfaget mitt på skolen ..

.. er faktisk norsk av alle fag og jeg elsker å skrive. Før var ikke akkurat skriving der gøyeste jeg visste, tvert i mot, men alt endret seg da jeg startet 1. år på vgs med helt nye lærere. Det var først da jeg åpnet øyene mine for nettopp det å skrive. Bare jeg har noen tanker om det jeg vil skrive, så faller det meg så naturlig å skrive om det også. Det er også regne terapien for meg, og jeg skiver mye mer enn det som legges ut her på bloggen, bare for å fram hvor mye det å skrive betyr for meg.

10. Jeg har lyst på hund

Dette er kanskje kanskje litt rart for en kattelsker og eier av 4 katter å si, men et av mine største ønsker når jeg blir eldre og har tid, er å skaffe meg en liten mops eller pomerian. Jeg elsker hunder, har hatt hund før og jeg vet hva som kreves. Det viktigste er å sette av nok tid til det og det er derfor jeg skal vente en god stund, men en gang skal det skje. Det er sikkert og vist :)

Processed with VSCO with hb1 preset

11. Jeg skal ta lappen med bare automatgir

Noen er for og andre er i mot akkurat dette, men det er mitt valg. I fremtiden tror jeg det vil bli mest automatbiller og jeg ser derfor ikke behovet for å ta gir. I tillegg har jeg kun øvelseskjørt med bare automat i to år og hvis jeg skulle tatt gir hadde jeg hatt utrolig mye å ta igjen. Jeg har faktisk bare prøvd gir en gang, så det sier vel litt! En annen grunn til at jeg bare har lyst til å da automat er at det er så mye enklere og på en måte føler jeg det er mye sikrere i trafikken. Ikke misforstå meg her, men for meg som ikke er vant med gir er det mye enklere å konsentrere på trafikken og slippe å tenke på den giringen. Dette er min mening, og du trenger nødvendigvis ikke være enig :)

12. For tiden har jeg skikkelig craving på ..

.. en ting, og av alle matvare er det peanøttsmør. Jeg er ikke spesielt glad i nøtter, men dette pålegget/ toppingen er så godt! Spiser det så og si vær eneste dag, enten jeg har det på skiven, knekkebrødet eller havregrøten. Nam♥ Det beste av alt er at det i motsetning til f.eks. nugatti og andre usunne pålegg, så inneholder det ikke noe sukker eller annen kunstig søtning, men samtidig smaker det så søtt. Du må selvfølgelig kjøpe de typene som ikke er tilsatt sukker, selv kjøper jeg en som en økologisk fra mil. Denne er ikke tilsatt noe annet en peanøtter nesten. Synes den er så god!

13. Jeg bruker notatappen hele tiden

Dere vet den notatapen som hører til mobilen, jeg bruker den konstant. Med en gang jeg kommer på noe jeg vil huske, så tar jeg fram mobilen og skiver det inn med en gang. Det kan f.eks. være notater/ ideer til et blogginnlegg, ting jeg må gjøre eller kjøpe, pakkelister, ønskelister, eller så kan det bare være en quote som jeg finner og som jeg vil skrive ned. Med andre ord så buker jeg denne appen til utrolig mye og jeg er helt avhengig av den. Hvis jeg skal skive lengre tekster bruker jeg selvfølgelig ikke denne appen, da foretrekker jeg heller å skive i Word.

14. Bilder redigeres på mobilen

Jeg synes det er så mye enklere å redigere bildene på mobilen. Favorittappen er VSCO og det er her jeg redigerer alle bildene mine før de leges ut på bloggen. Enten det er bare å bare øke lysstyrken og kontrasten eller det er å ta på et filter (bruker ikke alltid filter på bildene). Jeg gjør så og si alt på denne appen. Måten jeg gjør det på er å først overføre bildene mine til PC, laste de opp til Onedrive, så henter jeg de der på mobilen, redigerer dem og legger de inn på bloggen. Høres litt innviklet ut, men det er ikke så innviklet som det høres ut som altså.

15. Jeg elsker å være ute i naturen

Med mindre du har fulgt bloggen min en stund, har du sikker ikke fått med deg at jeg er en skikkelig glad i friluft. Jeg elsker å gå på turer. Jeg fikk skikkelig dreisen for det for dette for ca. et  halvt år siden og det blir fort 2 - 3 turer i uken, med utakk av de ukene jeg er veldig dårlig pga. sykdom. Nå må det bare nevnes at det er ikke er sånne lange turer med overnatting, men små dagsturer. De fleste turene jeg går på ligger også i nærområdet hvor jeg bor, noe som er veldig greit.

Processed with VSCO with hb1 preset

🌸Camille 

17. mai kjolen min

 • 17.05.2017 kl. 18:30

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Kjole fra Villa Clothes

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Lakris (søt navn til en katt eller hva?) og Sarah måtte også være med på noen av bildene :)

Gratulerer så mye med dagen alle sammen! Jeg håper alle har hatt og forsatt har en utrolig fin dag. Jeg har valgt å ta en litt rolig 17. mai kveld her hjemme i år. Har blant annet en del skolearbeid som må gjøres. Siden jeg har vært mye syk så har jeg en del ekstraprøver som jeg må ta. Anyways, familien min og jeg kom hjem fra Arendal for en liten stund siden. Det var her jeg feiret 17. mai sammen med resten av familien som bor i Arendal. Jeg hadde en utrolig fin feiring og jeg fikk både sett fetteren og kusinen min som gikk i toget, noe som var veldig gøy! Jeg fikk tatt masse bilder så for se om jeg deler noen flere senere, ville uansett (som lovet), bare dele noen bilder av kjolen. Jeg er utrolig fornøyd med den♥

🌸Camille

Klare for 17. mai

 • 16.05.2017 kl. 21:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere♥ Jeg er usikker på om jeg har nevnt dette på bloggen, men i år skal jeg faktisk feire 17. mai i Arendal. Etter skole og jobb i dag reiste derfor familien min og jeg bort til tanten min i Arendal. Her skal vi overnatte til i morgen og feire 17. mai sammen med resten av familien. På veien bort var vi innom Sørlandssentret for å kjøpe noe av det siste vi trengte, jeg trengte blant annet noen nye strømper til kjolen jeg skal ha på meg i morgen. Apropo kjolen som jeg nettopp kjøpte, det kommer bilder av den! Jeg er utrolig fornøyd med den og gleder meg masse til å bruke den i morgen.

Som dere ser er vi veldig klare for 17.mai i morgen, både jeg og kattene til tanten min haha! Håper virkelig alle får en utrolog fin dag i morgen og at dere får fint vær der dere bor. Her blir det kanskje litt overskyet, men så lenge det ikke regner gjør det meg ikke noe!

🌸Camille

My new favorite necklace

 • 15.05.2017 kl. 18:00

Processed with VSCO with hb1 preset

One off..

Processed with VSCO with hb1 preset

my bithday..

Processed with VSCO with hb1 preset

presents:

Processed with VSCO with hb1 preset

Ville bare dele noen bilder av dette utrolig søte hjertesmykke som jeg fikk av tanten og kusinen min til bursdagen min. Helt klar mitt nye favoritt smykke! Pratet litt om at jeg ønsket meg et smykke og det var nettopp det jeg fikk! Synes det er så fint pluss at det er skikkelig meg også! Kan både bruke til hverdags og litt mer spesielle anledninger. Hadde det på meg på skolen i dag og jeg ser ikke bort i fra at det blir en del av 17.mai antrekket mitt, hehe.

🌸Camille

Jeg har vært syk i 4 år

 • 14.05.2017 kl. 20:30

For et halvt år siden skrev jeg et innlegg der jeg var litt inne på en diagnose jeg har, men nå har jeg lyst til å dele litt mer med dere. Sykdomsbildet mitt er nemlig veldig komplisert, og det er mye som har ført til det ene og det andre. Grunnen til at jeg velger å dele dette med dere, er fordi jeg ønsker at slike sykdommer som jeg skal ta for meg nå, er noe som ikke trenger å være så tabu å snakke om. En annen grunn er at hvis du som leser dette er i en lignende situasjon som meg, så vill du skjønne at du er lang ifra alene. Før jeg begynner å nevne noe som helst om sykdommene mine, må jeg først komme inn på noe viktig som gjelder hele sykdomshistorien min. Helt i fra jeg ble syk, som nå er over 4 år siden, har det å bli forstått og tatt på alvor både når det gjelder leger, lærere, helsesøstre, familie og venner, vært veldig vanskelig. Jeg har flere ganger oppleve å bli misforstått og ikke trodd på. Det som er med sykdommen min er at du ikke kan se den utenifra. Jeg ser kanskje ut som en helt vanlig jente, men er jeg det? Det er det som er tingen, vi må slutte å dømme folk og gjøre oss meninger om noen før vi i det hele tatt vet noe om en person. Tilbake til meg, og det jeg har lyst til å dele med dere. Jeg kommer ikke til å gå inn må hele sykdomsbildet mitt ettersom det er veldig komplisert og detaljert. Som sagt en det mye som har ført til det ene og det andre, men jeg skal ta med de viktigste faktorene.

I slutten av 9 klasse, sommerferien og begynnelsen av 10. klasse begynte jeg å merke noen forandringer i kroppen min. Jeg hadde mye halsbetennelser, kroppen var generelt veldig sliten og jeg orket stadig mindre og mindre. I starten tenkte jeg ikke så mye over alt det som skjedde med meg. Jeg delte det ikke med noen heller, men jeg visste at det var et eller annet som ikke stemte. Jeg hadde det bra med meg selv psykisk, det var ikke der problemene lå, og det vet jeg den dag i dag også. Rett før jeg begynte i 10. klasse ble formen stadig verre og jeg hadde svært lite matlyst. For å være helt ærlig så husker jeg ikke så mye fra denne perioden annet enn at jeg var veldig mye svimmel og sliten. Jeg merket at jeg gikk en del ned i vekt og dette gjorde meg veldig bekymret. Foreldre mine merket også at jeg var veldig dårlig og vi tok derfor kontakt med legen. Legen sendte meg til sykehuset for å få en bedre og nøyere oppfølging. Jeg tok mange blodprøver og her fant de noe som vekket en del bekymringer. Jeg hadde svært lave verdier av en rekke ting, blant annet leukocytter. Det første de ville utelukke var mer alvorlige sykdommer, dsv. kreft og andre ondartede sykdommer. Jeg ble sent inn for å ta MR og CT. Jeg husker spesielt godt da jeg ventet på resultantene. En del av meg, med tanke på alle symptomene jeg hadde, raskt vektnedgang, slapphet, svært lave verdier av leukocytter og en rekke andre symptomer, trodde faktisk at jeg kunne ha kreft. Jeg fikk resultantene tilbake og fikk vite at alt så fint ut. Jeg husket at jeg ble veldig lettet, men samtidig ikke ettersom jeg visste at det var noe som ikke stemte.

Sykehuset valgte å følge meg videre, jeg tok jevnlige blodprøver for å passe på verdiene i blodet mitt og for å passe på at jeg ikke gikk mer ned i vekt (det ville jeg heller ikke!) Jeg gikk på skolen, var med venner og tenkte ikke så mye mer på alle disse rare symptomene jeg hadde, men så skjedde det noe. Like før det første halvåret at 10. klasse var over gikk ting enda mer nedover for meg. Formen min hadde aldri vært så dårlig før og vekten min gikk ned istedenfor oppover. Foreldre mine kontaktet sykehuset igjen, jeg ble innlagt og legene stilte meg en rekke spørsmål, spesielt i forhold til vekten min som hadde gått så mye ned. Dette var jeg klar over og jeg prøvde å få dem til å forstå at dette ikke var noe jeg kunne noe for, men legene fortsatte og stille meg spørsmål som «kaster du opp maten din», «spiser du ikke» osv. Dette gjorde jeg ikke og jeg nevnte at jeg prøvde å legge på meg, men ikke klarte det. De tvilte på meg og jeg var nesten på gråten fordi jeg følte meg så misforstått. Jeg visste at det var noe de hadde oversett! De sendte meg så inn for å snakke med en psykolog om de problemene de trodde jeg hadde, altså en spiseforstyrrelse. Psykologen forsto meg på en måte legene ikke gjorde og at med alt jeg gikk gjennom så hadde jeg det generelt bra psykisk. Jeg hadde (og har) tross alt en familie jeg kunne prate med om absolutt alt og vi ble derfor enige om at jeg ikke hadde noe behov for å snakke med en sosiolog igjen. Jeg følte ikke noe behov for det heller.

På sykehuset kom jeg i kontakt med en ernæringsfysiolog og vi lagde en plan som skulle hjelpe meg å komme opp i vekt, noe jeg som sagt ville. Jeg var så lei alle ryktene som gikk om meg, det var flere som trodde jeg faktisk hadde en spiseforstyrrelse og det hadde jeg altså ikke bare for å få det understrekt. Det er forståelig at folk trodde det, så jeg klandrer ingen ved å si det.  Alle ville bare det beste for meg og det vet jeg. (Jeg kommer tilbake til hvorfor jeg gikk ned i vekt etter hvert så det er en grunn til det altså). Sykehuset kontaktet også helsesøsteren min på skolen og jeg måtte gå der ukentlig for å måle vekten min. Det var ikke akkurat det gøyeste og gå der mitt i skoletiden, husker alltid venninne mine spurte hvor jeg skulle og jeg var nesten litt flau av å si at jeg skulle måle vekten hos helsesøster. Uansett, jeg fulgte denne planen som jeg fikk av ernæringsfysiologen og måtte stadig øke med mer og mer mat, i tillegg til å drikke er haug av næringsdrikker. Det gjorde meg ikke noe, jeg var glad i mat haha. Jeg gikk sakte men sikkert opp i vekt, men så stoppen det litt opp. Jeg begynte å bli skikkelig kvalm og svimmel i tillegg til at jeg fikk store magesmerter. Jeg fikk høre av leger at det ikke skulle bety noe ettersom jeg ikke var vant til å spise så mye. Jeg tenkte derfor ikke så mye på det og fortsatte og drikke disse næringsdrikkene og spise all den maten som planlagt. I mellomtiden ble formen min bare verre og verre. En natt da jeg skulle på do besvimte jeg på baderommet og neste dag ble jeg hentet fra skolen for å bli innlagt på sykehuset nok en gang (jeg var der flere ganger).

Nå pratet jeg mer om disse sterke magesmerte og den kvalmen jeg hadde, noe som hindret meg i å spise alt jeg skulle. Jeg ble sent inn for å ta gastroskopi for å se om jeg hadde utviklet en form for matallergi, det hadde jeg altså ikke. Legene fant ut av en ting på dette tidspunktet som ga meg svar på hvorfor jeg var og hadde vært så sliten, og det var at jeg hadde gått gjennom kyssesyken, og at jeg mest sannsynligvis fikk det i slutten av 9. klasse da jeg jeg hadde alle disse halsproblemene. Jeg hadde altså gått rundt et halvt år uten å vite at jeg hadde det. Det ga veldig mye mening da de nevnte det, det var jo noe som spilte inn på hvorfor jeg hadde gått så mye ned i vekt også. Selv om jeg hadde fått greie på at jeg hadde gått gjennom kyssesyken, visste jeg fortsatt med disse mageplagene og umattetheten, at det var noe mer som lå bak hele dette sykdombildet mitt. Dette måtte jo være noe mer som lå bak alle disse plagene jeg hadde daglig. Det var det også, og det kommer jeg tilbake mot slutten av dette innlegget. En ting jeg også vil nevne (som kan spille inn på hvorfor jeg fikk en del sykdommer), er at jeg opp gjennom årene har tatt mye antibiotika, og jeg kommer tilbake hvorfor det ikke var bra for meg.

I sommerferien etter 10. klasse reiste venninnen min og jeg på språkreise. Før jeg reiste var både foreldrene mine og jeg veldig usikre på om jeg i det hele tatt ville klare å gå på denne turen. Jeg var jo fortsatt veldig utmattet, hadde store magesmerter, intoleranser og skal jeg være helt ærlig så jeg ikke ut. Jeg var fortsatt ganske skral for å si det sånn! Jeg reiste og var der i 4 dager, men så sa det stopp. Det skar seg helt for meg, og jeg valgte derfor å avbryte hele oppholdet. Da jeg kom hjem igjen valgte foreldrene mine og jeg å ta kontakt med sykehuset nok en gang. Jeg pratet med legen og igjen ble jeg sent inn til en psykolog. Jeg hadde tross alt tatt av meg tre kilo på den turen. Jeg pratet med psykologen og jeg ble igjen forstått av psykologen og ikke legene, men jeg ble uansett spurt om jeg ville ha en ny time i forhold til alt jeg gikk gjennom, men jeg takket nei ettersom jeg følte jeg hadde nok folk rundt meg der og da. (Det hadde jeg også). Det var ikke noe mer legene kunne gjøre for meg, så foreldrene mine og jeg tok litt avstand fra sykehuset på dette tidspunktet. Litt etter at jeg hadde startet 1. år på videregående valgte foreldrene mine og jeg å kontakte noen private sykehus. Vi dro inn til Oslo, får å ta koloskopi, resultatene var fine, men legen jeg ble undersøkt at var helt klar over at jeg hadde utviklet ibs (noe andre leger var inne på tidligere også, men de ga meg ikke konkret diagnosen). Jeg fikk diagnosen ibs og ble introdusert for et lavfodmap kosthold . Jeg hadde allerede testet dette kostholdet ut en stund på forhånd ettersom jeg var ganske sikker på at jeg hadde ibs med tanke på alle andre prøvene og testene jeg hadde tatt og at alt så fint ut, koloskopien var liksom den siste avklaringen. Grunnen til at jeg måtte gjøre det privat, var at legene jeg var hos tidligere ikke mente det var noe behov for å ta noen flere slike undersøkelser.

Jeg er egentlig veldig glad for at vi valgte å gjøre det privat, hvis ikke jeg hadde tatt koloskopien ville jeg ikke fått diagnosen ibs heller, men selv med denne diagnosen så visste jeg at det måtte være noe mer. Denne utmattetheten, og for å ikke nevne alle bihulebetennelser og halsbetennelser jeg hadde på denne tiden. 1. år av vgs gikk ok med tanke på alle de plagene jeg hadde, men mot slutten av året ble jeg stadig mer og mer lei at alle disse plagene jeg hadde, spesielt disse sterke magesmertene. En gang var jeg 100 % sikker på at jeg hadde blindtarmbetennelse og ble lagt inn på sykehuset (så ille var det!), men det er en annen historie. Jeg følte heller ikke dette lavfordmap kostholdet var noe for meg, det gjorde bare at jeg fikk et mer sykelig bilde på mat. Ikke at jeg spiste mindre (gikk faktisk mer og mer opp i vekt på denne tiden, noe som var veldig positivt mitt opp i alt dette), men jeg måtte alltid lese innholdsfortegnelsen på absolutt alt jeg spiste og det var utrolig stress for meg. Spesielt da det var så mye jeg måtte utelukke. Det var vanskelig å spise med andre i sosiale sammenhenger og jeg ble rett og slett redd for mat. I sommeren til jeg begynte på 2. året reiste jeg mye, og det gjorde bare alt mye verre. Jeg forsto aldri hva jeg spiste galt og disse magesmertene ble bare verre og verre. Jeg ble ikke noe bedre da jeg startet i 2. klasse heller og fraværet økte stadig mer og mer. Litt etter jul i år kom jeg forbi en video av jente som pratet om en sykdom jeg aldri hadde hørt før. Etter jeg hadde sett denne videoen gikk et lys opp for meg. Jeg søkte for å finne mer informasjon om denne sykdommen og jo mer jeg fant jo mer lys gikk det opp for meg. «Det er denne sykdommen jeg har, det må det bare være!» sa jeg til meg selv. Jeg fortalte mer om dette til foreldrene mine og vi kom fram til en klinikk i Drammen som kunne utrede meg. Jeg hadde time der i mars i år og fikk diagnosen med en gang da jeg var der. Før jeg nevner navnet på denne diagnosen vil jeg bare si at dette ikke er noe leger kan noe om. Dette er ny forskning og i Norge har vi ikke kommet noe langt på denne fronten. Uansett tilbake til diagnosen jeg fikk. Den heter lgs og jeg skal fortelle dere hva det er og går ut på her:

Lgs står for «Leaky gut syndrom» eller oversatt til norsk «lekk tarm syndrom». Ut i fra dette navnet vil nok alle tro at det har noe med tarmen å gjøre, noe det også har. Lekk tarm oppstår ved en eller flere ubalanser i fordøyelsessystemet. Det ikke så mange forstår når de hører dette, er at denne sykdommen angår hele kroppen og ikke bare tarmen. Problemene starter i tynntarmen. Det er her en frisk og normalt fungerende tarm skal ta opp næringsstoffene fra maten du spiser. Tynntarmen har også en annen viktig oppgave, nemlig å beskytte immunforsvaret og hindre unødvendig bakterier, matproteiner og andre store molekyler og komme inn i blodet. Ved lekk tarm blir slimhinnen i tarmkanalen skadet og det oppstår derfor unormalt store åpninger mellom tarmcellene (tarmtottene). Dette betyr at alle store molekyler, som egentlig ikke skal passere tarmveggen, nå kan passere. Når vi snakker om store molekyler er proteiner som gluten, helseskadelige bakterier, virus, giftige stoffer og ufordøyde matrester, noe som kan passere gjennom en lekk tarm. Alt dette går rett gjennom den lekke tarmslimhinnen og inn i blodet, noe som igjen forårsaker en immunreaksjon. Lgs er altså ikke en betennelse, men en inflammasjon som vil si at kroppen går til angrep på seg selv.

Som jeg nevnte tidligere har jeg fått diagnosen Ibs. Det som er når du har lgs er at du over tid kan utvikle mange andre sykdommer hvis du ikke gjør noe med det. Denne sykdommen henger altså sammen med mange andre sykdommer. Ettersom jeg har hatt denne sykdommen i nærmere 4 år uten å vite det, utviklet jeg også en grad av ibs, som vil si at jeg har en veldig sensitiv tarm. Et av poengene mine med dette innlegget er få fram at det er lgs som er det jeg virkelig sliter med og ibs er bare en liten del av hele sykdombildet mitt. Da jeg fikk diagnosen lgs var det mye som gikk opp for meg, alle plagene jeg hadde og hvorfor jeg fikk dem i utgangspunktet, alt havner tilbake til denne diagnosen. Det er ikke rart jeg var så sliten når ikke engang kroppen min ikke kunne ta opp næring av maten på riktig måte. Det er litt vanskelig å fortelle om hva som er den konkrete årsaken til at man får lgs, nettopp fordi det er at det er så mange symptomer på denne sykdommen og det varierer veldig fra person til person. Jeg kan nevne noen at som er veldig typisk for denne sykdommen, som de fleste har, men ikke nødvendigvis alle og det er dårlig fordøyelse, hudproblemer, hodepine, vektproblemer, utmattelse, nedsatt hukommelse, muskel - og leddsmerter og matintoleranser er noen (av veldig mange) typiske symptomer på lgs. Andre faktorer som spiller inn kan være en kombinasjon at dårlig kosthold, mye bruk at antibiotika (dette dreper de gode bakteriene i kroppen din, noe som kan forstyrre tarmfloraen din) og visse matvarer, spesielt de som er genmodifiserte, de kan faktisk være giftige for kroppen. For min del tror jeg det er all den belastingen jeg har hatt på kroppen, jeg har som sagt tatt mye antibiotika opp gjennom årene pga. flere antall halstabletter og bihulebetennelser, så det kan også være en faktor. I tillegg hadde jeg en veldig heftig kost da jeg skulle prøve å legge på meg, og måtte blant annet drikke disse heftige næringsdrikkene som innhold mye rart, det kan også være en faktor.

Med lgs har du et svært svekket immunforsvar, kroppen går jo bokstavelig talt til angrep på seg selv, så det forklarer jo hvorfor jeg ofte ble og fortsatt blir syk. Dere som føler bloggen min har sikkert fått med dere at jeg ofte skiver at jeg er syk, og nå vet dere kanskje litt av grunnen også. Å kurere lgs er en lang prosess, du må spise riktig mat, ta en rekke medisiner som blant annet skal stabilisere bakteriene i tarmfloraen din. I tillegg må du lære deg kunsten av å ikke stresse og slappe mer av. Personlig sliter jeg spesielt litt med å kontrollere stress, og det er noe som gjør alle symptomene mine mye være for meg. Jeg har lyst til å skrive et egent innlegg om bedringsprosessen min senere. For som dere kanskje har skjønt det er jeg lang i fra «frisk» enda, men jeg er på bedringens vei. Det er dessverre ikke noe garanti på at jeg vil bli 100 % «frisk», men jeg har håpet mitt oppe. Det stedet hvor jeg fikk denne diagnosen og behandlingen som jeg nå går gjennom, er det mange som har blitt helt friske igjen, så hvis de kan klare det, ja da kan jeg også det! Det håper jeg virkelig alle dere som er i en lignende situasjon også kan ha troa på.

Også må jeg bare nevne at jeg vet hvordan det er å ikke føle seg misforstått, spesielt av leger. Jeg håper inderlig og virkelig at både ibs og spesielt lgs, snart kan bli tatt seriøst som sykdommer. For det er sykdommer, som faktisk mange flere enn vi aner sliter med. De kommer så gradvis og det er det som er så skummelt. Jeg håper derfor du som fortsatt er frisk og rask tar vare på deg selv, og ikke havner i samme «felle» som meg. Også håper jeg alle oss som er i en slik situasjon pluss de rundt personen, kan ta litt vare på hverandre. Jeg vet selv hvor mye godt det har gjort for meg å ha slike personer rundt meg som jeg alltid kan snakke med. Jeg håper også at du som kan kanskje sliter med å finne ut hva som egentlig plager deg, så noe mer lys i enden av tunnelen og ser at det er mulig å få svar på ting. Det tar tid, det gjorde det for meg, men det går faktisk an å finne ut av det! Jeg anbefaler egentlig alle å lese seg litt mer opp om lgs, det står ikke så mye på norsk (står noe), men det finnes mange gode artikler/ fakta hvis du søker på engelsk. Da vil du også kunne se hva slags mat og medisiner som er bra for deg og hvilke som ikke er. Kommer som sagt til å lage et egentlig innlegg om dette, også skal jeg dele litt mer om hva denne sykdommen har gjort som meg som person, for jeg har lært mye, både på godt og vondt. Selv om livet ikke akkurat har smilt tilbake på meg de siste fire årene, så har jeg klart å finne gleden i andre ting, selv med alt jeg har gått gjennom og det håper jeg alle som sliter enten fysikalsk, psykisk eller kanskje begge deler, også har. Alle har gode og vonde dager, både folk med og uten sykdom, og det må vi også tenke på.

🌸Camille

Bildene som ikke kom på bloggen #2

 • 14.05.2017 kl. 13:20

Processed with VSCO with hb1 preset

Maria er vanligvis er veldig skjønn og herlig katt, men dette bildet strider litt i mot.

Processed with VSCO with hb1 preset

Hver gang jeg tar et bilde av meg selv, er det alltid et bilde av meg (eller flere) hvor jeg prøver å fikse på håret mitt.

Processed with VSCO with a5 preset

Altså her kan jeg ikke si så mye mer enn at noe gikk bare veldig VELDIG galt her.

Processed with VSCO with hb1 preset

Et helt ok bilde av meg synes jeg egentlig, men det ansiktuttrykket jeg har her er utrolig kjedelig spør du meg. Dette er mitt litt vet-ikke-helt-hva-jeg-skal-gjøre ansiktuttrykk.

Processed with VSCO with preset

Jeg kunne ikke lage dette innlegget uten å slenge med et bilde av selveste Tassen. Her er han ikke helt seg selv for å si det sånn haha..

Processed with VSCO with hb1 preset

Hår, hår og enda mer hår. Vind + hår er virkelig to ting som ikke passer sammen.

Processed with VSCO with preset

Det jeg ikke skjønner med det bilde her er hva jeg i det hele tatt prøver å vise dere.

Processed with VSCO with hb2 preset

Okei her må jeg nesten forklare litt først. Dette var på en kveld hvor det var veldig kaldt ute og øyene mine var skikkelig vannete, derfor ser jeg ikke helt bra ut haha.

Processed with VSCO with a5 preset

Her kommer dette ansiktuttrykket nok en gang, pluss at blitzen får det til å se ut som jeg skal til å sove.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dette bilde ble alt for oppstilt, jeg mener se hvor rett ryggen min er her også det smilet, nei vet du hva! Og hva skjedde egentlig med skoene mine? Hmm..

Processed with VSCO with preset

Hehe, må jeg egentlig si noe her. Som jeg har fortalt dere før er jeg veldig lyssky.

Processed with VSCO with a5 preset

Til slutt avslutter jeg med dette bilde. Det er ikke jeg som er problemet her, men se på Tassen. Han ser ikke helt fornøyd ut her for å si det sånn. Haha, men han er veldig herlig da♥


Jeg har så mange slike bilder liggende på PCen og jeg kunne ikke dele alle. Det hadde isåfall blitt et ekstremt langt innlegg. Jeg valgte derfor bare ut noen av favorittene mine også kan jeg dele ut flere senere. Som jeg skrev forrige gang jeg la ut et "bildene som ikke kom på bloggen" -  innlegg, synes jeg det er både gøy å viktig å ha slike innlegg iblant. Det viser at det faktisk skal litt jobb til for å få et bilde man er fornøyd med. Ofte må det faktisk hele 10 bilde til før det kommer ut et bilde som jeg er fornøyd med. Nå tenker jeg ikke bare på bilde av meg selv, men også når jeg tar bilder til Foto - kategorien min her på bloggen. Gjerne Sjekk den ut for dere som skulle være interesserte :) 

Jeg elsker å ta bilder og for meg er det veldig viktig at det er god kvalitet på bildene, det er det jeg vil ha fram med dette innlegget. Også synes jeg jo det er veldig kjekt å lagde dem. Jeg får meg alltid en liten later når jeg blar gjennom slike innlegg.

🌸Camille

Bildedryss fra bursdagen

 • 13.05.2017 kl. 23:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere💕 Jeg har hatt en utrolig fin bursdag som jeg feiret sammen med de nærmeste. Det har fortsatt ikke godt helt opp for meg at jeg er 18 år enda. Kan ikke si at jeg føler meg noe annerledes, men jeg vet at det er mye jeg kan gjøre nå!I år ville jeg gjøre noe litt annerledes og uventet på bursdagen min, så da ble det er tur opp til den omvendte båt. Det ble et tur på én mil. Været var ikke helt på vår side, men bortsett fra det var det en veldig fin tur. Det var skikkelig øde der oppe da, vanligvis (når det er fint vær) bruker det å være stappfullt med folk, men i dag var det bare oss pluss et par jogget forbi haha!

På toppen ble det vafler som vi hadde meg oss, også fikk jeg åpne gaven av tanten og kusinen min. Jeg fikk et utrolig fint smykke som jeg gleder med til å vise dere💕 Da vi kom tilbake ble det en utrolig god middag etterfulgt av dessert og gran pris på TVen. Jeg har hatt en kjempefin bursdag med andre ord, og kunne ikke ønsket for noe mere. Til slutt vil jeg takke for alle gratulasjoner og gaver, det har gjort dagen min veldig bra💕

🌸Camille

It's my birthday!

 • 13.05.2017 kl. 12:00

Processed with VSCO with preset

Ques what?

Processed with VSCO with preset

I`m turning ..

Processed with VSCO with preset

18 today!

God formidag folkens. Her startet dagen for er par timer siden, våknet faktisk så tildig som i 6 - tiden. Ja på en lørdag, men gjett hva folkens? Jeg er 18 år nå, det virkelig ikke til å tro spør du meg. Nå er jeg myndig og kan gjøre akkurat hva jeg vil haha. Jeg kan ikke si at jeg føler meg noe annerledes, men jeg vil kanskje merke litt etterhvert med alt jeg har lovt til å gjøre nå. F.eks. så kan jeg ta lappen, men som jeg har skrevet tidligere på bloggen haster jeg ikke så med det nå som jeg har så mye å gjøre på skolen osv. Anyways, bursdagen min skal bare feires med de aller nærmeste i år♥

Planene for dagen er å møte kusinen min Sarah som også nettopp hadde bursdag, jeg var jo med å hjelpe henne på dagen. Les mer om det her. Også kommer selvfølgelig tante. Vi altså mamma og søsteren min, skal møte dem ute på jegers i 2 - tiden som er et utrolig fint turområde. Dere som er kjent i Kristiansand vet sikker hva jeg snakker om nå, men vi skal opp til den omvendte båt. Dessverre er ikke været 100 % som jeg hadde håpet på, men vi slår til med en tur uansett. Grunnen til at jeg hadde lyst til å gjøre akkurat dette på dagen er fordi jeg har vært syk og nesten bare ligget hjemme i en hel uke, formen er mye bedre nå og jeg hadde så lyst til å gjøre et eller annet ute. Og som den turelskeren jeg er, ble det et tur på bursdagen min også!

Resten av dagen skal gå til å ha en fin kveld her hjemme og spise en god middag + dessert som jeg gleder meg veldig til. Vi skal lage noe ala pastagranteng med masse grønnsaker. Vegetarisk ofc, det er kanskje ikke så mange som vet det, men jeg er faktisk vegetarianer. Jeg kunne selv bestemme hva jeg hadde lyst til å gjøre og spise på dagen min, så det var veldig kjekt også. Har forresten fått veldig mye fint til bursdag min, har vist det jeg har fått fra søsteren min min i de to siste innleggene. Har ikke fått alt enda, men er kjempefornøyd med de tingene jeg har fått til nå og jeg setter veldig pris på alt sammen. Få forhånd vil jeg bare si tusen takk for alle gratulasjoner, det betyr mye for meg♥

🌸Camille

Off-sholder blondetopp

 • 13.05.2017 kl. 07:10

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp og bukse fra Gina Tricot

Hei, her er den siste gaven jeg fikk fra søsteren min i går, nemlig denne blondetoppen. Jeg har lenge hatt lyst på en slikk off-sholder topp, men jeg ville ha en som satt gått på og endelig fant jeg en! I tillegg var det blonder på den og kjenner dere meg så vet dere at jeg virkelig elsker alt med blonder på. I går glemte jeg forresten å si at jeg fant meg en kjole til 17 mai også da jeg var på Sørlandssentret. Jeg kommer ikke til å vise den før på 17 mai. Den er utrolig søt, og har en litt spesiell farge, men jeg bare elsker den! Gleder meg til å vise den til dere♥

🌸Camille

I morgen er dagen

 • 12.05.2017 kl. 23:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp og jeans fra Gina Tricot

Hei folkens! Først må jeg bare komme med en god nyhet for min del, jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen woho! For alle dere som kom opp håper jeg at dere er fornøyde med faget dere kom opp i, også ønsker jeg dere masse lykke til♥ Nå kan jeg komme opp i muntlig da, så vi for se om jeg kommer opp eller ei. I fjor slapp jeg jo unna både skriftlig og muntlig, så jeg tipper jeg kommer opp. Anyways planene var egentlig at mamma og jeg skulle en tur ned til byen og shoppe. Planene ble litt endret siden bestemor skulle ordne noe med bilen sin ute på Sørlandssparken, så både bestemor, mamma og jeg tok oss en tur på Sørlandssenteret. Jeg fant meg mye fin da jeg var der ute. Blant annet det jeg har på meg på bildene.

Jeg er utrolig fornøyd med denne toppen, kjøpte også en annen blondetopp som var veldig søt og den skal jeg legge ut noen bilder av i morgen! Jeansen er modellen "molly" (alt er fra Gina Tricot), jeg bruker vanligvis å kjøpe modellen "Alex" som er lav i livet, men denne gangen hadde jeg lyst på en som var litt høyere i livet. Denne satt perfekt på meg. Jeg fikk disse to plaggene + blondetoppen av søsteren min til bursdagen min♥ Jeg valgte selv hva jeg hadde lyst på, også var jeg så heldig med at det var 30 % på hele butikken. Apropo bursdagen min, kl. 4 i natt er jeg offisielt 18. Det er sykt rart og tenke på! Planene for dagen er allerede satt og i år skal jeg gjøre noe spesielt og litt annerledes! Skal ikke røpe hva jeg skal i morgen, det for dere vite mer om i morgen hehe.

🌸Camille

Sånn går dagene

 • 11.05.2017 kl. 16:30

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere♥ Nå har jeg ikke oppdatert bloggen på et par dager, og grunnen til det er at jeg har vært syk. Jeg har hatt og har fortsatt en skikkelig influensa som har sittet ganske langt nede i halsen min. Vet ikke om jeg skal kalle det influensa eller halsbetennelse, men noe i den duren ihvertfall. Det er flere jeg kjenner som også har blitt syke i det siste, så det er sikkert bare noe som går. Uansett, så begynner jeg å bli litt lei nå. Jeg startet med å brygge på noe i halsen for ca. en uke siden også ble det bare verre og verre. Heldigvis begynner det å bli litt bedre nå.

Jeg har måtte holdt meg hjemme fra skolen et par dager (kan ikke gå rundt å smitte folk), har prøvd å gå noen dager, men satser på at jeg er helt tilbake igjen i morgen. Har jo så mye prøver og sånt nå for tiden, og i morgen får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen! Håper selvfølgelig på at jeg ikke kommer opp, men man vet jo aldri! Jeg har jo bursdag i helgen, så kan ikke si at det frister å bruke hele dagen min på å øve. Bursdagen min er på lørdag, så hvis jeg kommer opp skal jeg nok sette av mest tid på søndagen til øve.

Processed with VSCO with hb1 preset

I morgen etter skolen har jeg noen planer sammen med mamma som jeg gleder meg veldig til. Vi skal en tur ned til byen for å shoppe og gå på cafe, noe som blir veldig koselig♥ På lørdag er det som sagt bursdagen min og da får jeg besøk av tanten og kusinen min fra Arendal. Anyways, jeg hadde egentlig bare lyst til å gi fra meg litt lyd og si at jeg lever haha! Nå som ikke formen min ikke 100 % god og jeg har så mye å gjøre på skolen, blir det ikke like ofte jeg får tid til å blogge, men jeg blogger minst 2 ganger i uken, just so you know :)

🌸Camille

En stor forandring

 • 06.05.2017 kl. 20:20

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Ser dere noe nytt på meg? Det er kanskje ikke en så stor forandring for dere, men for meg er det det!

Jeg har vært hos frisøren i dag og både stripet og klippet det en god del i lengden Jeg klippet ca. 5 cm, noe som er ganske mye spør du meg. Det var skikkelig lenge siden sist jeg hadde hatt en ordentlig klipp og jeg var veldig lei av de slitte å sprøe tuppene mine. Nå er håret utrolig mykt og de sprøe tuppene er helt vekke. Jeg angrer virkelig ikke på at jeg klippet det så mye. Jeg har jo fortsatt litt lenge og håret mitt vokser utrolig fort! Har ikke hatt det så kort på lenge, så det er det jeg mener med "en stor forandring" for meg. Jeg er uansett veldig fornøyd, ikke bare med klippen, men også med fargen. Jeg fikk et sånn kald skyll i vasken og synes det ga håret mitt en veldig fin kald tone. Det var akkurat det jeg var ute etter, en lys kald farge :)

Frisøren var en bursdagsgave fra mamma. so thank you mom! Har bursdag om akkurat en uke i dag, altså neste uke. Gleder meg masse til 18 - årsdagen min! Og for dere som skulle lurte, nei jeg skal ikke ta billappen med det samme. Det er mange som tar den på dagen sin, men jeg har verken tatt teoriprøven, glattkjøring, vært på nok kjøretimer osv. Med andre ord, jeg stresser ikke så mye med det der akkurat nå haha! For meg er det nok med skole akkurat nå, også har jeg jo masse tid i sommer til å øve til teoriprøven, slik at jeg kanskje kan kjøre opp til høsten hvis alt er i boks.

🌸Camille

Blooming

 • 05.05.2017 kl. 21:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Tassen er alltid rundt meg når jeg tar bilder, så det var derfor han ble med på et av bildene i dag hehe!

Det står et stort tre utenfor hos meg som endelig har begynt å blomstre. Det er så fint, jeg bare elsker alt som er lyserosa (favorittfargen min). Nå har det ikke blomstret helt ut enda, men hadde uansett lyst til å dele disse bildene med dere. Kommer til å legge ut noen flere bilder når treet er helt utblomstret også. Da kan jeg vise hvor stort det er også. Det har stått der helt siden jeg flyttet hit når jeg var 6 år gammel og det blir bare større og større for vær vår som går. Har ingen anelse om hva slags tre det er, men det er et sånn tre som først får blomster og så får den blader når de har falt av. Der er litt trist at blomstene ikke varer så lenge, men men jeg får nyte det så lenge det varer haha, og så skal jeg som sagt ta en del bilder av det :)


I morgen har jeg time hos frisøren kl. 11 ut på Sørlandssenteret hvor jeg bruker å gå. Gleder meg utrolig masse! Det blir utrolig deilig å både friske opp fargen og klippet det litt. Skal vise dere resultatet i morgen! Ellers blir det jo veldig fint vær i morgen, så får se hva dagen bringer. Har vært veldig fint i dag også, så Celina og jeg hadde oss en fin liten gåtur i dag. Deilig å bare kunne gå i tshorte uten å fryse, hilsen en som egentlig er veldig frysen haha!

🌸Camille

Denim Jacket

 • 04.05.2017 kl. 10:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Noen unbloggede bilder fra da jeg var i Arendal i helgen♥

Jeg bare elsker denne dongerijakken! Det er egentlig bare en gammel jakke som jeg arvet av tanten min for evighet siden, men det er så fin. Kvaliteten er utrolig bra med tanke på hvor mange år denne jakken er. Har forresten begynt å bruke caps litt mer igjen, det er helt perfekt når håret er skikkelig fett. Aprorpo håret mitt nå er det bare to dager igjen til jeg skal til frisøren. har allerede nevnt det med håret mitt er i deesperate nedd av en hårklipp! I tillegg skal jeg bare ta etterveksten og jevne ut fargen litt. Blir gøy å friske fargen opp litt nå før både bursdagen min, 17. mai og all annen feiring. På lørdag er det bare en uke til jeg fyller 18, det er nesten ikke til å tro en gang haha. I slutten av mai reiser jeg også inn en tur til Oslo for å treffe noe familie, og kanskje shoppe litt, så det blir gøy! Med andre ord så har jeg mye å se fram til denne måneden.

Akkurat nå er jeg hjemme. Jeg har nettopp vært på skolen. På torsdager har jeg faktisk fritimer fra kl. 9.35 til 13.40, så det er veldig deilig. Jeg skal tilbake til de to siste timene senere, men nå slapper jeg bare av. Jeg skal ikke klage så mye her, men jeg har selvfølgelig begynt å brygge på noe i halsen igjen. Det er så typisk meg at det ikke går an!  Kan nevne at jeg har et veldig dårlig immunforsvar pga. en sykdom jeg har, så jeg blir jeg veldig lett syk. Det har ikke noe å si om det er varmt eller kaldt ute heller, blir syk både på vinteren og sommeren jeg. Først det ene og så det andre haha, jaja det går nok over igjen snart. Det bruker det å gjøre også! Skal ha en positiv innstiling :)

🌸Camille

Nice weather

 • 03.05.2017 kl. 21:45

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hei dere! Jeg hadde det veldig fint i Arendal i helgen, og skolen startet igjen på tirsdag for meg. Det har vært så fint vær ute de siste dagene, så i dag etter skolen bestemte Celina og jeg for å gå en tur i skogen. Ser jeg bort i fra alle myggangrepene (haha, vet ikke om det var mygg eller hva det var for noe, men det var ihvertfall noen smådyr som fløy!), hadde vi en veldig fin tur. Jeg er så heldig å bo rett ved en skog og noen utrolig fine utsiktpunkter, så jeg må jo nesten ta nytte av det også. Har faktisk vært veldig flinkt å gjøre nettopp dette også. Det blir bare gåturer da ettersom formen ikke helt super for tiden, men jeg har veldig lyst til å begynne å begynne å jogge igjen. Det får være et av målene mitt denne våren/ sommeren, og komme tilbake i joggingen.

Da jeg var ute i skogen så jeg at det hadde begynt å spire veldig, så nå føler jeg våren virkelig er i gang, ihvertfall her på Sørlandet! Måtte selvfølgelig knipse et par bilder på veien. Her er et lite bildedryss av bildene jeg tok:

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Synes det er så fint når trærne begynner å spire og det endelig begynner å komme litt farge igjen i naturen.

🌸Camille

Barnebursdag

 • 01.05.2017 kl. 16:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Lille lakris som nesten rev ned all pynten på bordet, haha!

Hei dere💕 I dag fyller kusinen min Sarah hele 8 år! Gratulerer så mye til henne. Hun har nettopp hatt barnebusdagen sin som jeg har vært med og hjulpet til i. Jeg fikset også håret på Sarah i dag og farget det rosa, synes hun ble skikkelig fin. Det så ut som hun hadde det veldig gøy! Det kom 17 barn i bursdagen så det ble mye gaveåpning på henne for å si det sånn. Nå kommer snart resten av familien også begynner familiebursdagen. Jeg er så heldig å få være med i begge to jeg!

Hadde bare lyst til å dele noen av disse herlige bildene av Sarah på dagen sin. Vet ikke om jeg har fortalt det på bloggen før, men tanten min (altså moren til Sarah) er tivillingsøsterer til mammaen min. Sarah og jeg står hverandre derfor veldig nært og hun er nesten som en lillesøster for meg. Hun fikk forresten nye nytt vårslig tøy av meg som jeg tror hun kan få mye bruk for nå som det begynner å bli litt finere vær ute.

🌸Camille

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no