hits

Ut på tur, aldri sur!

 • 30.04.2017 kl. 19:30

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with b1 preset

Godjenta som har bursdag i morgen♥

Hei dere. Da var jeg i Arendal. Jeg og bestemor tok oss turen bortover tidligere i dag og jeg kjørte. Det var lenge siden sist jeg hadde øvelseskjørt, så følte virkelig det var på tide igjen! Da vi kom fram ble det en tur ut i skogen og jeg tok selvfølgelig med med kameraet mitt. Det begynner å bli skikkelig vårvær ute nå og kan virkelig ikke vente til det blir enda varmere. Lengter skikkelig etter sommeren nå! Anyways, nå har vi spist middag, og stelt i stand til bursdagen som Sarah (kusinen min), skal ha i morgen. Hun skal ha både barne - og familiebursdag, så det blir mye feiring på henne for å si det sånn!

Nå skal Celina og jeg ned i byen og finne en søndagsåpen butikk. Skal kjøpe noe sjokolade og sånt som vi kan kose oss med. Resten av kvelden skal vi bare slappe av og gjøre oss klar for morgendagen. Vi snakkes mer senere dere♥

🌸Camille 

Pink sunset

 • 30.04.2017 kl. 15:15

I går bladde jeg gjennom en god del bilder da jeg putselig fikk øye på disse bildene. Jeg hadde glemt helt bort å dele dem med dere. De er fra forrige uke da Celina og meg var ute på en liten tur. Der var en skikkelig fin rosa solnedgang og jeg måtte selvfølgelig ta noen bilder. Ingen av disse bildene er redigert eller gjort noe som helst med, og tro meg, det var nesten enda finere i virkeligheten ✨

🌸Camille

Langhelg

 • 29.04.2017 kl. 21:10

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere! Nå som det er fri på mandag (er jo 1 mai!), blir det langhelg. Jeg har ikke gjort noe spesielt denne uken, men i dag har jeg vært med bestemor, hjulpet henne å handle, vært på senteret og laget middag til oss. Det er alltid koselig å være sammen med henne, og jeg er utrolig takknemlig for ha henne så nærme meg♥ I morgen går turen mot Arendal, her skal jeg overnatte en natt og hjelpe tanten min med å stelle i stand til bursdagsfeiring som kusinen min skal ha på mandag. Hun skal først ha barnebursdagen og rett etter blir det familiebursdag, jeg er så heldig å kunne være der i begge to! Kusinen min, Sarah fyller hele 8 år, nesten ikke til å tro en gang haha! Gleder meg veldig, spesielt til å kunne gi henne gaven sin.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag ble det en liten trowback til det lilla håret mitt som jeg hadde for et par uker siden. Les mer om hva som skjedde HER. Likte det ganske godt, men jeg vet ikke om jeg ville hatt en slik farge "permanent", hvis dere skjønner hva jeg mener. Anyways, i dag bestilte jeg en ny time hos frisøren som jeg skal ha til neste helg. Jeg skal først og fremst klippe det, for en hårklipp har jeg ikke hatt på år og dag. Jeg har stusset det bittelitt her hjemme, men det er utrolig lenge siden sist jeg var hos frisøren for å få ordentlig klipp, så det er virkelig på tide nå! I tillegg skal jeg ta etterveksten og jevne ut fargen litt. Gleder meg veldig til å friske opp fargen litt nå før bursdagen min, 17 mai og sånt♥

🌸Camille

Mine favorittserier

 • 26.04.2017 kl. 17:15

♥ The 100
♥ The Vampire Diaries
♥ 13 Reasons Why
♥ Gossip Girl
♥ The Originals

♥ Teen Wolf
♥ Shadow Hunters
♥ The Carrie Diaries
♥ Tera Nova
♥ Skam

♥ Pretty Little Liars
♥ Between
♥ Orange Is The New Black
♥ Open Heart
♥ The Returned

🌸Camille

Kjempefin dag

 • 22.04.2017 kl. 22:10

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

God kveld alle sammen! I dag har jeg hatt en veldig fin dag sammen med familien. Dagen startet med en tur ned til byen. Mamma og jeg gikk ned til byen, som faktisk er et godt stykke å gå! Det var veldig fint vær i dag, så det måtte vi bare utnytte. I byen spiste vi lunsj på Egon og handlet bursdagsgave til kusinen min som snart fyller 7 år! Gleder meg veldig til å gi presangen til henne. Før vi dro hjem igjen møtte vi tanten og kusinen min pluss en venn av henne som skal overnatte her oss i natt. Vi hadde en utrolig koselig pizzakveld sammen og en annen kusine av meg kom også på besøk. Med andre ord så har jeg hatt en veldig fin dag i dag!

Jeg må bare beklage hvis jeg skiver litt rart for tiden. Jeg hadde tysk eksamen denne uken og nå tenker jeg bare at jeg må skrive med tysk ordstilling, altså med verbet på slutten. Mamma la merke til dette, og jeg måtte nesten bare le haha! Dette har forresten skjedd flere ganger før når jeg har hatt lekser og prøver på tysk.

🌸Camille

Rommet mitt

 • 22.04.2017 kl. 10:00

Hei dere💖 Som jeg lovet i går tenke jeg og vise dere noen bilder av rommet mitt. Jeg har hatt et innlegg tidligere der jeg har vist noen bilder av det nye rommet mitt, men da har ikke alle ting vært 100 % på plass. Nå er alt på plass og jeg er veldig fornøyd med hvordan det ser ut. Som dere sikkert vil legge merke til holder jeg rommet mitt nokså minimalistisk og dette er fordi jeg ikke er spesielt glad i å ha så mange ting. Jeg har det jeg trenger og mer enn det trenger jeg faktisk ikke. Selv om jeg ikke har så mange ting i rommet, føler jeg jo det er nok ting og at det ser koselig ut. For meg handler det om å finne den balansen mellom det som jeg trenger og det som jeg har lyst til å ha på rommet av dekorasjon, og det er akkurat det jeg føler at jeg har funnet.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Rommet mitt er avlangt og ganske smalt, så det er derfor jeg valgte å sette sengen langs veggen. Jeg ville helst hatt sengen ut fra veggen, men det hadde jeg ikke plass til. Nå synes jeg det er greit og ha det sånn, så det gjør meg ikke noe altså! Og nei kattene mine skal egentlig ikke ligge i sengen min, men jeg lar dem ligge der uansett. Kan bare ikke motstå de når de begynner og mjaue og skrape på døren min haha. Har en sånn rulle på rommet (dere vet den som man bruker på klær), og den en jeg helt avhengig av nå som jeg har fire katter snøss litt. I går kveld lå det tre katter i sengen min og ja de kan godt ligge alle fire sammen også haha! På bildene ser dere forresten Lillemor, søt navn eller hva?

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Så og si alt på rommet mitt er fra IKEA, alle møblene, lysene og bilde jeg har over veggen er kjøpt der. Jeg elsker IKEA, synes de har så mye greit og fint til en veldig rimelig pris💖 Et par små pynteting har jeg kjøpt på diverse butikker som Kid, Princess, Upstairs, H&M Home og Kremmerhuset. Som dere ser holder jeg rommet mitt i ganske lyse farger, men jeg har et hint av både grå, pastellrosa (som hvis dere følger bloggen vet at er min favorittfarge) og sølv. Jeg elsker denne fargekombinasjonen, litt jentete, men ikke for jentete hvis dere skjønner hva jeg mener.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Jeg har et skap, med et stort speil som jeg er veldig glad i. Det får rommet mitt til og se så mye større ut enn det egentlig er. Det er også veldig greit når jeg skal sjekke antrekket mitt rett før jeg går ut av huset. Skapet er ganske stort og jeg har god plass til alle klærne mine. Som dere ser liker jeg å ha ting veldig organisert, og jeg ryddet det ikke bare for å ta disse bildene. Rommet mitt ser så og si alltid slik ut. Jeg rer også opp sengen min hver eneste morgen, det gjør mer ikke så mye lengre siden jeg har blitt så vant til det. Synes bare det gir meg en veldig god start på dagen.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

🌸Camille

Guess what?

 • 21.04.2017 kl. 20:00Gjett hva? Jeg har en liten ting å dele med dere! Som dere ser på bildene er jeg veldig happy. Dette har egentlig vært en veldig kjip dag, ettersom jeg har vært syk og måttet holde meg hjemme fra skolen. Uansett så har jeg en liten gladnyhet som jeg vil dere med dere og det er at det kommer en ny room tour allerede i morgen. Jeg har vist litt av det nye rommet mitt tidligere, men da var ikke alt på plass enda. Nå er så og si alt på plass, og jeg tenke derfor det var på tide å ta noen nye bilder av rommet mitt. Jeg kommer også til å vise dere litt av klesskapet mitt, dette har jeg ikke vist dere tidligere. Håper dere synes det blir gøy å se det, selv elsker jeg å se bilder/ videoer av andre sine soverom.Btw, sorry for litt uklare bilder i dag. Hadde ikke på blitzen og det var ganske mørkt på rommet mitt. Øyene mine takler bare ikke den blitzen og jeg ender nesten alltid ut med å se ut som jeg skal til å sove. Haha, andre som har det problemet? Jeg foretrekker derfor helst og ta bilder ute i sollys.

Nå er det helg igjen gitt! Dette var en utrolig kort skoleuke for meg, hadde bare tre dager ettersom jeg begynte på onsdagen. Synes egentlig det er helt greit, det gjør meg liksom ikke noe å ha fri igjen nå hehe. Anyways, (har en tendens til å bruke ordet "uansett" hele tiden, så nå slenger jeg på med litt engelsk, ja jeg er litt sær haha!) mamma og jeg tenke vi kunne ta å møte dem i byen og gå på en Cafe eller noe. Det blir sikkert koselig, det er ikke så ofte jeg er i byen lengre nå. Jeg var der jo hvar dag da jeg gikk på skole der, men nå som jeg går på en skole nærmere der jeg bor, altså utenfor byen, blir det ikke så ofte jeg er der. Derfor er det ekstra gøy når jeg først tar meg turen ned dit.

Synes dere også det er gøy med room tours?

Latest buys

 • 20.04.2017 kl. 20:30

Hei, nå er det lenge siden sist jeg har hatt et skjønnhetsrelatert innlegg her på bloggen, tenke derfor at det var på tide med et nytt. Her om dagen mottok jeg en pakke fra blivakker.no. Dette er en side jeg har brukt å bestille fra i nærmere to år, så jeg kan si at jeg er en trofast kunde der haha! Jeg bestilte et par produkter herfra, og tenke derfor jeg kunne vise dem til dere i dette innlegget. Først vil jeg bare nevne dette ikke et et sponset innlegg (har ingen sponsede innlegg her bloggen, for dere som skulle lure), dette er produkter som jeg hadde veldig lyst på og jeg var så heldig å få dem av mamma! Så tusen takk hvis du leser dette mamma♥

Processed with VSCO with a5 preset

Loreal expert "shine blonde" // Redken "all soft heavy cream" // NYX "mirco borw pencil

Her er alle produktene, de to hårproduktene til venstre har jeg aldri prøvd før, mens brynspennen til venstre er jeg godt kjent med fra før. Hvis hårproduktene faller i smak, kommer jeg selvfølgelig til å anbefale dem her på bloggen. Har ikke vasket håret mitt siden jeg fikk dem så jeg har ikke noen egne erfaringer med dem enda. Gleder meg uansett veldig til å prøve dem ut, begge hadde også gode omtaler på nettsiden så jeg satser på at de kommer til å falle i smak. Kan også nevne at jeg er veldig "kresen" (eller skeptisk er vel det riktige ordet), når det kommer til å prøve nye hårprodukter, ettersom jeg allerede har funnet et par hårprodukter som jeg er veldig fornøyd med. Er dessverre tom for det meste, og tenke derfor det hadde vært gøy å prøve ut noe nytt denne gangen.

Processed with VSCO with a5 preset

Loreal expert "shine blonde": Jeg er en trofast bruker av Fudge sin lillashampoo, og buker den nesten hver gang jeg vasker håret mitt. Selv om denne ikke er så sterk som andre lillashmpoer, den tørker jo ikke ut håret heller, så føler jeg det er lurt å variere litt med andre type shampooer også. Da jeg så denne tenkte jeg at den ville passe perfekt for meg. Den er lilla inni, men på pakken står det ikke noe om at det er lillashampoo. Kan være den er det, men tror den er en ganske mild så for meg gjør ikke det noe. I beskrivelsen står det ihvertfall at det er shampoo som er beregnet for blondt hår og skal si håret både glans og styrke. Jeg merker håret mitt kan bli litt blast til tider, så håper denne kanskje kan hjelpe litt med akkurat det.

Processed with VSCO with a5 preset

Redken "all soft heavy cream"​: Hårkur er noe jeg ikke har tatt i bruk på lenge så tenke virkelig at det var på tide å ta det i bruk igjen nå. Jeg har prøvd et par andre produkter fra den samme serien "all soft", og har vært fornøyd med dem, tenke derfor jeg kunne gi denne en sjanse. Nå som håret mitt har vært gjennom så mye bleking, tror jeg det har veldig godt av en skikkelig kur og ikke bare balsam. I beskrivelsen står det at hårkuren skal sitte på i 5 - 15 minutter, og den er rik og fuktighetsgivende og skal mykgjør håret intens, noe jeg tror mine slitte tupper har veldig godt av!

Processed with VSCO with a5 preset

NYX "mirco borw pencil: Dette er det eneste av produktene over som jeg har prøvd flere ganger tidligere og alltid havner tilbake til. Jeg kan derfor komme med mine egne meninger og erfaringer. Jeg har lett etter denne et par ganger på HM, men de har nesten aldri fargen min, da jeg så den for bare 79 kr på blivakker.no måtte jeg bare slå til! Jeg bruker fargen "Taupe", har hatt "Ash borwn" tidligere, men føler den er litt for varm i fargen for meg. Uansett så elsker jeg denne brynspennen, den er så enkel og påføre også har den en veldig god kost som man kan børste brynene med. Det enste som er et lite minus for min del, er at det kunne vært litt mer produkt i den, så den holder ikke så lenge, men med tanke på prisen så gjør det ikke så mye for min del :)

Har dere kanskje prøvd eller hørt om noen av disse produktene? 

21 ting som gjør meg glad

 • 19.04.2017 kl. 18:30

Nå er det lenge siden sist jeg lagde et slikt innlegg og jeg tenker derfor det var på tide å oppdaterte listen med "ting som gjør meg glad". Mye er nok det samme som sist, men jeg har endret et par av punktene og lagt til en god del flere. Jeg vurderte om jeg skulle dele dette innlegget opp i to deler, men så tenke jeg at det var beste å samle det i et litt lengre innlegg. Til sammen blir det altså "21 ting som gjør meg glad". Må bare nevne at dette er ikke bare ting som gjør meg glad, men også ting jeg setter pris på. Håper dere finner dette innlegget litt gøy og kanskje blir litt bedre kjent med meg❤

FAMILIEN MIN

En ting jeg er ekstremt glad i og som gjør meg generelt glad er familien min. Jeg er et skikkelig familiemenneske og elsker å tilbringe mye tid sammen med familien. Dette vet dere sikkert hvis dere har fulgt bloggen min en stund. Jeg er med dem nesten hver eneste helg, også er jeg så heldig å ha en bestemor som bor i leiligheten rett under meg! Eller egentlig rett ved siden av meg siden jeg har rom nede.

FUNNY MOMENTS

Å ha et morsomt minne å se tilbake på f.eks. et bilde, er veldig gøy. Bilder har ofte sin egen lille historie og noen ganger er det veldig fint å se tilbake på slike minner som er fylt med latter. Hvis jeg har en litt skjip dag, kan det å se tilbake på slike minner være noe som hjelper meg masse. Det får meg til å sette pris på de tingene jeg har opplevd, men også de tingene jeg har og er glad for.

SOL OG VARME

Er det to årstider jeg virkelig liker så er det våren og sommeren. For det første har jeg bursdag da, også er det masse fridager, 17 mai og selvfølgelig sommerferien. Jeg er langt i fra noen "vinterperson", har kun stått på slalom en gang og er ikke spesielt glad i snøen. Jeg er også ganske frysen av meg, så derfor er sol og varme noe som gjør meg veldig glad.

GJØRE NOE FINT FOR ANDRE

Dette er kanskje den tingen som gjør meg mest glad, når jeg kan gjøre noe fint for andre. For et par uker siden gjorde jeg nettopp dette. Jeg gikk en tur i skogen da jeg plutselig fikk øye på en katt. Den så veldig velstelt ut så jeg antok at den hadde et hjem og at den hadde gått seg vill. Katten fulgte meg hele veien hjem og da jeg kom hjem søkte jeg på "savnede katter i Kristiansand" der fikk jeg øye på en katt prikk lik den katten jeg hadde funnet. I neste sekund kom eieren for å hente katten sin og dette gjorde meg så glad♥

REISING

Hvem finner vel ikke reising gøy! Jeg elsker å reise, spesielt til nye plasser som jeg aldri har vært før. Jeg liker også å reise til plasser jeg er godt kjent med, og har en tilknytting til. F.eks. i påskeferien reiste jeg opp til Ålesund hvor halve slekten min bor. Her er jeg ikke så ofte så det er alltid ekstra gøy når jeg først er der. Til sommerferien reiser jeg enten ned til Portugal eller Mallorca, her har jeg også vært før. Portugal har jeg vært i flere ganger (var der i fjor sommer), men Mallorca har jeg bare vært en gang, så jeg for se hvor det blir i år!

KATTENE MINE

Jeg har fire katter og er ekstremt glad i dem alle. Er det en ting som virkelig lyser opp hverdagen min så er det akkurat disse fire skjønningene mine. De har alle noen herlige personligheter og er glad i å omgås både hverandre og andre mennesker. I tillegg er de skikkelig kosekatter, noe jeg synes er veldig koselig og gøy! Et liv uten katter, nei vet du hva det kunne jeg ikke tenkt meg altså! Har nok noe med at jeg er så vant til å ha dem rundt meg, hehe♥VENNENE MINE

Å være med venner er noe som alltid får meg i godt humør. Det er alltid like kjekt å være sammen med dem, spesielt når det er en stund siden sist vi har sett hverandre. Mange av vennene mine går på annedre skoler enn meg, så da er det alltid ekstra kjekt når vi først treffer hverandre igjen og kan finne på noe gøy i helger, ferier og sånt!

FARGEN  PASTELLROSA

Yes, thats my kind of favorite color. Egentlig så liker jeg alt som er i pastellfarger, men pastellrosa, nei der slår ingen andre farger spør du meg. Skikkelig jente-jente tenker du kanskje nå, men jeg kan bare ikke få nok av denne fargen. Klærne mine, rommet mitt og masse mer er i akkurat denne fargen. Legger med et bilde fra da jeg var i Cascais i fjor sommer, kan et rekkehus virkelig bli noe søtere?

GODE HÅRDAGER

Er det en ting som virkelig gjør meg ekstra happy, så er det gode hådager. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn blir dagen min 100 % bedre når håret mitt er akkurat slik jeg vil ha det. Håret er liksom det siste finischen på antrekket, og når det er på plass, ja da er alle ting bra. Dette er vel mest typisk for oss jenter, men tror egentlig det er noe alle føler på. En gde hårdag = en god dag, ikke noe mer å si om det!

NÅR ROMMET MITT ER RYDDIG

Okei, noe som virkelig gjør meg glad i hverdagen er når rommer mitt er helt støkent. Den følelsen altså! Jeg hater å ha det rotete rundt meg, og reier derfor opp sengen min og holder rommet mitt nokså ryddig hver eneste dag. Det kan være litt stress å rydde det hver morgen, men det lønner seg når jeg kommer hjem fra f.eks. skolen å kan gå inn i et ryddig rom. Det gjør rett og slett noe med hele dagen min også, og føler den blir så mye bedre når jeg forlater huset og rommet mitt er all cleaned up.

NÅR FORMEN ER BRA

Dere som har fulgt bloggen min en stund, har sikkert fått med dere at jeg ofte skriver at jeg er syk. Jeg har skrevet noe om en av sykdommene mine, men jeg har ikke delt noe om den sykdommen som jeg virkelig sliter med enda. Jeg er er en type person som ikke vil tiltrekke meg noe oppmerksomhet eller synes synd på og det er nettopp derfor jeg velger å være så ærlig med dere på denne bloggen. Holder allerede på med et eget innlegg om sykdommen min. Uansett, tilbake til dette innlegget. jeg setter veldig pris på de få dagene hvor formen virkelig er bra :)

VÆRE UTE I NATUREN

Noe av det beste jeg vet når jeg vil ha en "pause fra hverdagen," er å være ute i naturen. Den følelsen jeg får når jeg er ute i naturen er helt ubeskrivelig. Det er så fredfullt, fint og stille, jeg bare elsker det! I det siste har jeg vært på mange små (ikke lange da som sagt over formen ikke er så bra) toppturer og blogget om et par av dem, men ikke alle siden jeg liker å variere litt med forskjellige innlegg her på bloggen. Uansett er ting som gjør meg veldig glad, så er det å være ute i naturen.

TIDLIGE MORNINGER

Jeg elsker å stå opp tidlig og helst være den første som står opp i huset. Da kan jeg ta meg god tid på kjøkkenet og lage en god frokost som jeg kan nyte mens jeg ser på en av favorittseriene mine eller noe gøy på TV. En annen ting som er veldig koselig med å stå opp å tidlig er at har god tid til å gjøre deg klar for dagen og ikke trenger å stress for å komme deg ut av døren. Det skjer noen ganger med meg når jeg skal på skolen haha, men som regel har jeg ganske god tid på meg.

JOGGING

Jeg er ikke en person som er spesielt glad i å trene, og da tenker jeg på alt av sport og styrketrening på treningsenter, men når det kommer til jogging så er det noe jeg synes er utrolig gøy. Det er den eneste treningformen jeg føler at jeg mestrer, ikke at jeg løper så fort og langt, men at jeg synes det er kjekt å holde på med. Det er det som teller, at du trives med det du gjør og det er akkurat jeg jeg gjør i motsetning til de andre treningformer. Nå som jeg er ganske mye syk, er jeg dessverre ikke i form til å jogge, men de få gangene jeg kan er det er veldig gøy :)

FOLK SOM SMILER TILBAKE

Hvis folk smiler tilbake til meg, eller smiler til meg først blir jeg utrolig glad. Det trenger nødvendigvis ikke være personer jeg kjenner så godt. det kan god bare være noen jeg møter når jeg er ute å gå tur i skogen liksom. Uansett synes jeg det er utrolig koselig. Det er rart hvor mye en så liten ting som et smil kan gjøre egentlig, eller hva? Spesielt hvis du har en veldig kjip dag hvor alt ikke går som det skal, en så liten ting som et smil fra en kjent eller en tilfeldig person på gaten, kan gjøre så mye mer enn man skulle tro!

NYE SESONGER/ EPISODER

Jeg vet ikke med dere, men jeg har fått skikkelig dilla på en haug av seier. For øyeblikket følger jeg med på 4 ++ serier. Det er mange serier jeg sitter å venter på at det skal komme nye sesonger og episoder på og er det en ting jeg synes er veldig gøy er når de kommer ut og jeg kan se dem. Tipper det er flere en meg som også synes dette er veldig gøy, ventingen er ikke så gøy da, men det er jo det som gjør det ekstra gøy når de først kommer ut. Vurderer litt om jeg skal lage et egent innlegg med alle favorittseriene, hadde det vært noe?

MØRK SJOKOLADE

Er det noe du kan kjøpe til meg som gjør med glad, så er det nettopp mørk sjokolade. Jeg er helt avhengig av det, og skal ærlig innrømme at jeg spiser det nesten hver eneste dag. Mørk sjokolade er også sunt (selvfølgelig ikke i alt for store mengder), og jeg spiser det med god samvittighet. Jeg liker den best når den er 80 % +, haha, nam det er sååå godt!

VÆRE FORNØYD MED BILDENE

Jeg elsker å ta bilder, men noen ganger skal det ofte litt til før jeg virkelig blir fornøyd med et bilde. Når jeg først får akkurat det jeg har lyst på blir jeg utrolig glad. En dag hvor jeg får tatt masse fine bilder, er noe som virkelig gjør dagen min tusen ganger bedre, sånn seriøst! Da kan verden virkelig ikke bli noe bedre for å si det sånn haha! Hvis du er en blogger som meg eller noe lignende på sosiale medier, kjenner du deg sikker veldig igjen i akkurat dette. 

Processed with VSCO with x1 preset

GODE KARAKTERER

Når jeg sier gode karakterer tenker jeg nødvendigvis ikke på seksere, men der som er bra for deg, det kan godt være en 3 eller 4. Poenget mitt er at du må være stolt over det du klarer og når du først får en karakter du er fornøyd med, skal du ha og til å være stolt over det! (ville bare få det fram, for vi er alle forskjellige). Å få noen gode karakterer er alltid gøy synes jeg, nå vil jeg ikke skryte av meg selv som nevnt over, men femmere jippi det er gøy (for meg i forhold til det jeg klarer å prestere).

BLOGGING OFC.

Er det noe jeg virkelig brenner for, så er det nettopp det å blogge. Jeg elsker det og synes er utrolig gøy å holde på med når jeg har tid. For meg har det blitt en liten hobby og noe noe som jeg kan sette meg ned med når jeg kjeder meg og vil koble litt ut fra hverdagen. Akkurat som det jeg gjør nå når jeg skiver dette innlegget :)

LAGE GOD OG SUNN MAT

Ettersom jeg går på en ganske streng kostplan pga. sykdom, er det å spise sunn mat veldig viktig for meg. Jeg kan verken ha gluten, melk eller sukker, så det skaper noen utfordringer for meg når der kommer til å lage mat. Heldigvis synes jeg det er gøy å prøve ut nye ting og komme opp med nye oppskrifter. Har lagt ut et par oppskrifter på bloggen under kategorien "Sunne oppskrifter", sjekk dem gjerne ut hvis noen av dere skulle vært interessert.

Processed with VSCO with x1 preset

♥♥♥

Bildedryss fra Ålesund

 • 16.04.2017 kl. 15:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Denne hunden er så skjønn og herlig♥

Her er et par bilder fra Ålesund. Som jeg skrev på bloggen i går hadde jeg lyst til å dele noen flere. Disse er fra en av kveldene da vi var ute å gikk en liten tur med hunden til tanten min. Ålesund er en utrolig fin by, spesielt på kveldene!

Alnes fyr

 • 15.04.2017 kl. 12:40

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Bilder fra da pappa og jeg tok med farmor på Alnes fyr. Det var veldig fint der♥

Hei folkens, long time no see? Nå har jeg ikke blogget på et par dager som dere sikkert har fått med dere. Grunnen til det er at jeg bare ville bruke tiden med familien min når jeg først var i Ålesund, i tillegg har ikke formen min vært så bra de siste dagene. Uansett så er jeg tilbake fra Ålesund nå, og ser jeg i bort i fra formen min som ikke akkurat var på det beste, har jeg hatt en veldig fin tur. Det var utrolig kjekt å se familien igjen, spesielt farmoren min som jeg hadde gledet meg masse til å treffe igjen. Pappa og jeg tok henne med på Alnes fyr en av dagene. Det er her bildene over er fra. Dette fyret ligger et lite stykke utenfor selve Ålesund. Det sluddet da vi kjørte utover, men da vi først kom fram var det utrolig fint vær og jeg fikk tatt mange bilder!

Nå kan jeg si dere en ting, og det er at jeg er utrolig lei av å kjøre bil. Jeg kjørte ikke noe siden jeg ikke var i form til det. Pappa kjørte hele veien, men 12 timer i bil både opp og ned, det gjør noe med en. Det er utrolig slitsomt! Kristiansand til Ålesund med bil, det er et godt stykke det, og man må regne med å bruke hele dagen til reising. F.eks. i går så reiste vi fra Ålesund i halv 8 tiden og kom ikke fram før rett før 9 på kvelden. Ikke misforstå meg helt her, for turen opp dit var garantert hvert det. Som nevnt over, var det utrolig gøy å være sammen med familien igjen og jeg gleder meg masse til neste gang vi ses som kanskje blir i sommer❤

Jeg har ikke noen planer for resten av påskeferien annet en å slappe av. Jeg håper alle har hatt en kjempefin ferie til nå♥ Kommer forresten noen flere bilder fra Ålesund enten i kveld eller i morgen, så stay tuned for det!

OOTD - Palmesøndag

 • 09.04.2017 kl. 16:45

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Jakke ZARA // Topp Hollister // Jeans Gina Tricot // Solbriller Ray - Ban

Hei folkens! Når jeg tenker over det, har jeg kanskje hatt et innlegg hvor jeg har på meg akkurat dette antrekket før. Haha, jaja det får bare gå i dag! Er utrolig glad i denne skinnjakken som jeg kjøpe for ca. 3 år siden i Roma. Har kun denne skinnjakken og føler ikke noe behov for å ha noen flere heller. Jeg er en sånn person som liker å ha litt at alt, og da trenger jeg ikke å ha f.eks. 3 forskjellige dongerijakker (det holder med én som jeg også har). Nå sier jeg ikke at det gjør noe å ha flere av samme type plagg. Det er helt greit det også altså! Jeg personlig liker å leve litt mer "minimalistisk" og kjøpe litt ting her og der, men ikke sånn at det blir for mye av det ene og det andre. Da vil jeg heller finne en ting som jeg liker urolig godt og som jeg kan ha i mange år fremover, akkurat som denne skinnjakken som forsatt er i utrolig fin stand!


Tidligere i dag, var jeg og så kusinen min fremtre på en påskeforestilling i kirken. Det var utrolig gøy og se henne og hun var utrolig flink! Planene var egentlig å bli enda en natt i Arendal, men siden jeg snart reiser igjen og formen ikke er så bra, vil jeg ha litt tid til å pakke og slappe av. Jeg er hjemme igjen nå, og resten av familien fra Arendal kommer til meg i morgen, så jeg får uansett sett dem igjen før jeg reiser. I morgen har jeg også noen planer med en venn av meg, så det blir veldig koselig♥ På tirsdags morgen reiser jeg opp til Ålesund for å besøke resten av familien min. Det blir en veldig lang biltur, da jeg bor i Kristiansand. Gleder meg uansett veldig til å se alle der opp igjen, spesielt nå som det er stund sist jeg så dem!

Ønsker alle sammen en fin palmesøndag, og for dere som ikke feirer det ønsker jeg dere en fin dag videre♥

Arendal og en herlig katt

 • 08.04.2017 kl. 22:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Er ikke denne katten bedårende eller hva?

Hei dere! Planene mine var egentlig å blogge hver eneste dag denne påskeferien. Hadde tenkt å starte i går, men siden jeg hadde en veldig kjip dag ble det ikke noe blogginnlegg fra meg. Jeg var syk, og måtte holde meg hjemme fra skolen. Nå har jeg påskeferie, selv om det egentlig ikke føles helt sånn siden jeg ikke var der den siste dagen. Skal jeg være helt ærlig så er ikke formen min noe bra, så det  jeg skal konsentrere meg mest om nå er å prøve å slappe mer av. Det er det jeg trenger, tid til å finne den roen igjen. 

På formiddagen i dag reiste familien min og jeg bort til tanten min i Arendal. Her skal vi overnatte i to netter. Da jeg kom fikk jeg se den nye katten deres, og den var så herlig! Den er forsatt ganske liten, men ikke helt katteunge lenger. Uansett, så var den bare så skjønn og navnet "Lakris". Haha, kan bare ikke bli skjønnere. Vi har vært litt her og der i dag, gått tur i byen, spiste taco og kost oss masse! I morgen skal vi i kirken for å se kusinen min opptre på en påskeforestilling, noe som kommer til å bli veldig gøy å se!

Håper alle har hatt en fin dag, og en fin start på ferien for dere som har den nå♥

Mine planer for påskeferien

 • 06.04.2017 kl. 22:30

Hei dere! Etter skolen i morgen starter offisielt påskeferien for meg. Jeg gleder meg utrolig mye til denne ferien, og føler virkelig det er på tide med en liten avbrekk fra både skolen, hverdagen og alt det der. Denne påsken har jeg også en del planer, jeg tenke derfor jeg kunne dele dem med dere i dette innlegget. Jeg kommer både til å dele plasser jeg skal reise, men også generelle ting som jeg har lyst til å prøve å få til å gjøre. Håper dere liker innlegget, og så må jeg bare ønske alle en kjempefin påske♥

ARENDAL 8 - 10

Allerede på lørdag reiser jeg til Arendal sammen med familien. Her skal vi overnatte hos tanten min i to netter. Gleder meg utrolig mye til å se både kusinen min og den nye katten deres. De har jo en katt fra før som jeg har lagt ut mange bilder av her på bloggen, og nå har de fått enda en katt som heter lakris, søt navn eller hva? (Kommer selvfølgelig noen bilder.) Vet ikke helt hva vi skal gjøre når vi er der, men tipper vi kommer til å kose oss masse!

Processed with VSCO with x1 preset

ÅLESUND 11 - 14

Dagen etter vi har kommet hjem fra Arendal reiser pappa, Celina og jeg opp til Ålesund. Denne turen har jeg gledet meg til utrolig lenge. Det er stund siden sist jeg var der oppe å besøkte familien min, så nå er det virkelig på tide med et besøk igjen! Det eneste som er litt kjedelig er den lange kjøreturen fra Kristiansand, men det er garantert 100 % vært det. Ååå kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til denne turen, betyr utrolig mye for meg♥

Processed with VSCO with a5 preset

NYE TOPPTURER

Som dere helt sikkert har fått med dere den siste tiden, har jeg blitt skikkelig glad i friluft. Celina og jeg har vært på mange turer sammen, flere enn de jeg har lagt ut på bloggen også! Har ihvertfall vært ute på slike toppturer minst 4 ganger i uken. Det gjør så godt, og jeg sover utrolig mye bedre på kveldene. Jeg har derfor lyst å gå på en del toppturer, og helst noen nye steder. Tror faktisk det blir en eller to slike turer i Ålesund, så det gleder jeg meg masse til :)

Processed with VSCO

TA MASSE BILDER

Henger litt sammen med punktene over, men jeg har lyst til å ta masse bilder som jeg kan dele her på bloggen. Jeg er utrolig fornøyd med kameraet som jeg fikk til jul og føler jeg endelig begynner å mestre litt bedre dette med å ta bilder. Nå må jeg bare si at det ikke er bare jeg som står bak alle bildene her på bloggen, mange er også tatt av Celina (søsteren min). Gleder meg uansett masse til å kunne ta en god del bilder!

Processed with VSCO with preset

SLAPPE AV

Det siste og kanskje et av de viktigste punktene på denne listen. Som jeg var inne på i starten av innlegget trenger jeg virkelig denne ferien nå. Jeg har ikke lyst til å gå så alt for inn i detaljer her, men med både skole, sykdom og masse stress så kan det fort bli litt for mye. Jeg skal derfor sette av litt tid til å koble helt ut, og gjøre noe som jeg synes er gøy. F.eks. teste ut nye sunne oppskrifter og ikke minst blogge! Da slapper jeg virkelig av.

Processed with VSCO with hb1 preset

Oppskrift på denne suppen finner du HER. Den er utrolig god!

Har dere noen spesielle planer for påskeferien?

Purple hair and a crazy cat?

 • 05.04.2017 kl. 19:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Bilder av håret mitt ute i sollys♥

Hei folkens! I dette innlegget har jeg blant annet lyst til å fortelle dere hva som skjer når du lar lillashampooen være 3 timer (!!) i håret ditt. Som dere ser på bildene over er det et resultat av nettopp dette. Neida det er ikke så ille, hadde faktisk lyst på et slikt resultat. Kanskje ikke fult så lilla men men, synes det er fint det også jeg! Bruker forresten lillashapooen til Fudge, tipper dere allerede har hørt om denne, og ja den er virkelig så god som den lover. Føler også den gjør håret veldig fuktig i motsetning til mange andre lillashampooer som nærmest tørker ut håret ditt. Det vil vi ikke ha noe av eller hva? Det jeg sier nå er selvfølgelig mest rettet til dere med blondt bleket hår der ute, men jeg tror også den skal funke godt for folk mer mørkere hår som har lyst på en kaldere nyanse i håret :)

Det var en stund siden sist jeg hadde tatt meg tid til å la lillashampoen virke en stund. Vanligvis skylder jeg den bare ut med en gang jeg tar den i nesten. Denne gangen bestemte jeg meg får å ha den i litt lengre. Litt lengre ble fort noen timer, da jeg både holdt på med lekser og lagde middag til familien min og meg. Plutselig så jeg på klokken og det hadde gått 3 timer, eller 4. Husker ikke helt, men det hadde ihvertfall godt alt for lang tid. Jeg har hatt den i lenge før, men aldri så lenge som denne gangen. Resultatet ble jo kult ta, selv om jeg ikke akkurat hadde forventet lilla striper i håret haha! (Dette har jeg aldri fått av denne før). Jeg ble ihvertfall kvitt det gylne jeg hadde i håret, så det er jeg veldig fornøyd med!

Hvis noen skulle lure, så ja det går vekk i vask. Hvis man vil beholde den kalde fargen må man derfor bruke lillashampooen jevnlig. Jeg synes det er veldig greit. Da slipper jeg å måtte stripe det hos frisøren bare for å få vekk det som er gyllent i håret mitt. Jeg har jo fortalt om alt det håret mitt har gått gjennom i dette innlegget her, så jeg har ikke akkurat lyst til å putte noe mer blekemiddel i det nå. Håret mitt trenger en pause fra alt det der. Har forresten også skrevet et innlegg hvor jeg kommer med litt generelle tips til deg som sliter med slitt hår, sjekk det gjerne ut her.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Tassegutten min♥

Jeg må nesten fortelle dere litt om Tassen i dette innlegget ettersom han ble med på noen av bildene. Denne katten er så rar, kommer tilbake til dette, men først må jeg fortelle litt om hvor herlig han er! Denne katten er seriøst den mest kjælne og kosete katten jeg har møtt. Han legger seg alltid på ryggen og viser fram magen sin, noe som betyr at den har svært stor respekt ovenfor for meg. Ja, det er sant. Når katten legger seg på ryggen er det ikke bare for å bli klappet på magen, men får å vise at den stoler på deg. Magen til katten er jo den mest skånsomme plassen og når den viser fram den er det nettopp det den prøver å vise deg.

Tassen er veldig liten og ikke noe særlig større enn de 3 andre hokattene som jeg har. Til å være en hannkatt på snart 2 år, skiller han seg derfor litt ut fra alle de andre kattene i nabolaget mitt. Noen ganger blir han til og med jaget av dem, og løper mot inngangsdøren for å komme inn (dette har jeg sett med mine egne øyne). Tror nesten han blir litt mobbet for størrelsen sin jeg. Haha, stakkars lille gutt. En annen ting som er veldig lite på han er halen hans, den er unormalt kort. Nå vet jeg ikke hvilken rase denne katten er, men tror rasen hans bare er slik.

Tilbake til det jeg mener med at han er rar, som overskriften også er i dag, "crazy cat?" De siste to månedene nå har han bare mjauet, mjauet og mjauet og løpt inn og ut hele tiden. Både på natten, morgenen og dagen må jeg slippe han inn og ut flere ganger. Han setter seg også opp i vinduet for å se ut, og det er ikke alltid jeg skjønner om den vil ut eller hva den vil når den mjauer hele tiden. Den er ikke kastrert da, så jeg tror det er nettopp der det ligger. Han er jo en hankatt og jeg ser jo mange andre hankatter som går rundt huset mitt. Vi er jo på denne tiden av året nå, hvor ja alle disse tingene skjeer haha! Men uff stakkars lille Tassen, jeg tror ikke han vet helt hvor han skal gjøre av seg jeg. Men nok katteprat fra meg i dag, dette innlegget ble veldig langt, blir nesten overasket hvis noen har lest helt hit haha!

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Har dere katt(er) og hva synes dere om det lilla håret mitt, yay or nay? Selv er jeg veldig fornøyd med det og har lyst til å bevare denne fargen en stund, det er gøy å kunne gjøre noe nytt med håret utenom å måtte gå til frisøren. Hehe, det ser jo nesten ut som jeg har farget det!

En uforglemmelig og fin opplevelse

 • 04.04.2017 kl. 16:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hei dere, i dag skal jeg fortelle dere om en utrolig fin opplevelse som jeg hadde i går kveld❤

I går kveld var Celina og jeg ute i skogen og tok bildene som dere ser over. Når vi skulle ta oss veien hjemover fikk vi øye på en katt som kom opp fra en skråning. Den mjauet veldig, var skikkelig kosete og nærmest glad for å se oss. Vi var fortsatt et godt stykke inne i skogen og syntes det var veldig rart at en så fin og velstelt katt som den vandret rundt her. Da vi fortsatte å gå begynte denne katten og følge etter oss og den så nesten litt forvirret ut, akkurat som den ikke viste helt hvor den skulle gå henne. Vi gikk og gikk og den holdt seg rett bak oss hele veien. Da vi kom ut av skogen og inn i nabolaget hvor veien deler seg, fortsatte den å følge oss. Mens vi gikk bortover langs nabolaget følge vi med på om katten gikk mot et av husene. Det gjorde den altså ikke. Vi kom fram til huset der vi bor og der stod katten i hagen vår.

Ettersom katten hadde fulgt etter oss hele denne veien, antok vi at den hadde gått seg vill. Vi tok den så inn på kjøkkenet og gav den litt mat, og den var ganske sulten! Etterpå prøvde vi å slippe den ut for å se hva den kom til å gjøre. Dette gjorde vi et par ganger, men den holdt seg bare rundt huset vårt. Det var da det gikk opp for meg at noen kanskje savnet denne katten. Tilfeldigvis søkte jeg opp "katter forsvunnet i Kristiansand" og kom inn på en Facebook - side med en haug at katter som var forsvunnet. Jeg bladde meg ned et stykke i arkivet da jeg plutselige fikk øye på en katt som var prikk lik den katten vi hadde funnet. Pappa hjalp meg så med å kontakte eieren og i neste sekund kom eieren å hentet katten sin.

Alt dette skjedde i går kveld, og mens vi ventet på eieren ble det litt styr med alle de andre kattene. Vi har jo 3 hokatter og en hankatt, så det sier kanskje litt haha! Uansett så er jeg bare så glad for katten fant eieren sin igjen. Det varmet kattehjertet mitt❤

Tur til den omvendte båt

 • 02.04.2017 kl. 19:10

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere♥ Ettersom de hadde meldte så fint vær i dag bestemte Celina og jeg får å ta oss en tur. Denne gangen ble det til "Den omvendte båt" (dere som bor i Kristiansand er sikkert kjent med dette stedet). Tenkte det var på tide med å ta akkurat denne turen ettersom det var utrolig lenge siden sist nå. Det ble en ganske lang, men utrolig fin tur. Vi hadde med oss vafler som vi koste oss med da vi kom fram på toppen. Det ble dessverre litt overskyet, men vi kunne fortsatt se mye av den fine utsikten og veien opp ditt var garantert verdt det! Nå fikk jeg ikke noen bilder fra selve topppunktet, da det var veldig mange folk (utrolig populært å gå tur på søndager!), men vi var helt på toppen også altså.

Nå har jeg ingen andre planer resten av denne helgen annet en å slappe av. Kom akkurat på at det bare er denne uken på skolen og så er det påskeferie. Gleder meg utrolig masse! Har en del planer denne ferien, og kommer til å blogge mer om det når det nærmer seg.

Ønsker alle en fin søndagskveld og håper alle har hatt en fin helg♥

Washed out jeans

 • 01.04.2017 kl. 22:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

JEANS FRA GINA TRICOT // 299 KR

Hei! Som dere sikkert har fått med dere har jeg ikke blogget så mye denne uken pga. skole og sånt, men jeg kan fortelle dere litt hva jeg ellers har gjort de siste dagne. Jeg har vært en del ute på tur, både i går og i dag. Tok også med meg kameraet på disse turene, men siden været ikke har vært fult så fint ble det ikke så mange bilder. Gleder meg masse til i morgen, da blir det fint vær igjen♥ Uansett, etter Celina og jeg hadde vært ute å gått i dag ble det nok en tur ut på senteret med bestemor. Her fikk jeg kjøpt meg et par ting jeg trengte, blant annet denne jenasen som dere ser på bildene over. Hadde lyst på en lit annerledes farge og da jeg så denne "washed out" typen, ble jeg helt forelsket.

Jeansen er fra Gina Tricot og modellen heter "Alex". Det er så og si de eneste jeansene jeg kjøper. Jeg bare elsker dem, de sitter så fint på♥ Selv er jeg ikke så glad når de blir alt for høye i livet (vet mange liker det, men ikke jeg haha!), men disse er akkurat passe for meg. En annen ting er prisen. Jeg er veldig nøye når jeg er ute å handler og ser alltid etter det som er billigst. Selv synes jeg 299 kr er billig for en jeans, hvis man sammenligner det med andre type merker. Jeg hater virkelig å bruke masse penger på klær og er generelt ikke så nøye med merkene. Det som betyr noe for meg er at det skal være god kvalitet på de klærne jeg kjøper, og selvfølgelig at de er fine på.

Processed with VSCO with a5 preset

Hadde det veldig kos på Joe & The Juice♥

Glemte nesten å skrive det, men det er jo 1. april i dag! Har dessverre ikke fått lurt noen i dag, kan bare ikke holde meg så det nytter bare ikke, haha. Er det noen som kanskje har klarte å lure noen?

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no