hits

Just being cute

  • 10.02.2018 kl. 20:10

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Some cute pics..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

and some funny pics..

Hei dere♥ Mte bare dele et par bilder av Molly (og Tassen) med dere i dag, er hun ikke herlig? Som dere ser (hvis du har fulgt meg siden jeg fikk ho i slutten av november), har hun vokst en god del! Det er egentlig helt utrolig se hvor fort hun har vokst p bare denne lille tiden. Da jeg frst fikk henne, husker jeg s godt hvor liten hun s ut i forhold til kattene mine. Plutselig ble kattene mine noen svre dyr, haha! Hun er mindre en dem, men n er ikke forskjellen fult s stor lengre.

Hvis noen skulle lure er hun litt over 4 mneder og forsatt bare en liten valp. Jeg tror hunder er valper helt til de fyller 1 r, om jeg ikke tar feil. Molly har det forresten veldig bra, og er s sunn og frisk som bare det♥ Hun er en liten matmoms, det skal sies, haha! Alt som lukter godt, et mat i hennes yne. Jeg er veldig forsiktig med hva jeg gir henne, da hun som nevnt over - bare er en liten valp. Nr det kommer til lydighet og slike ting, er det litt som gjenstr, men et skritt om gangen tenker jeg. Hun er en leken, kosete og en glad liten valp, og det er det viktigste!

🌸Camille

5 ting som irriterer meg

  • 09.02.2018 kl. 18:15

Hei dere♥ I dette innlegget tenkte jeg ta for meg et par ting som har irritert meg den siste tiden. Spesielt noen av dem, er veldig irriterende. Jeg er sikkert p at det er flere ting jeg kunne nevnt her, men her har dere i hvert fall de tingene jeg frst kom p nr jeg skrev tittelen..

1) Folk som kaster sppel p bakken. Nr jeg er ute g tur med Molly, ser jeg sppel overalt langs veien! (I skogen ogs!) Det er ikke greit, spesielt nr jeg har en liten valp som liker putte alt inn i munnen sin. For dyrenes del, plukk om spla. Tenkt p hva alt av ville dyr for i seg p grunn av oss mennesker. Det er virkelig ikke bra for dem. De skjnner jo ikke hva som kan og ikke kan spises.

Processed with VSCO with hb1 preset

2) Folk som kjrer for fort i trafikken. Det er rett og slett farlig. Fartsgrensen er der av en grunn og burde derfor flges. Er det 30 sone, s er det 30 sone. Da skal du IKKE kjre i 60! Dette er forresten bare en av maaaaaaange feil jeg ser i trafikken!

3) Nr jeg m forklare hvorfor jeg ikke spiser visse ting. Jeg er veganer og holder meg derfor unna ALT som har med dyr gjre. Det finnes animalske matvarer overalt i butikken, ogs flere som folk ikke er klar over engang. F.eks. visse syltety som inneholder fargestoffet "karmin" (biller), godteri som inneholder gelatin (gris) og granola som ofte inneholder honning (bier).

Processed with VSCO with hb1 preset

4) Smaken og lukten av lakris. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan bare ikke fordra det. Er jeg uheldig fr i meg noe med lakris, blir jeg helt kvalm. Det er ogs ille f.eks. hvis jeg sitter ved siden av noen som tygger p lakris pastiller. Lakris, NEI TAKK!

5) alltid se folk stirre i skjermen p mobilen. Er der ikke rart hvor avhengige vi har blitt av denne lille tingen? Hvor en jeg gr ser jeg folk som er helt borte i "den andre verdenen". Det er nesten litt trist, spr du meg. Jeg mener nr du sitter p en restaurant sammen med folk, da skader det ikke ta en pause og faktisk vre der i virkeligheten. Jeg lover, du vil ikke angre eller g glipp av noe i "den andre verdenen".

🌸Camille

Why I`m happy today

  • 04.02.2018 kl. 13:20

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

"NO WINTER LAST FOREVER;
NO SPRING SKIPS ITS TURN."
 - Hal Borland

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

"NO MATTER HOW LONG THE WINTER,
SPRING IS SURE TO FOLLOW."
 - Proverb

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

-WHAT I`M WEARING -
Lue Jean Paul // Skinjakke Zara // Genser Cubus // Jeans Gina T.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere♥ , jeg er s glad for at vi endelig har ftt litt solfylte dager her p Srlandet. Sol gir meg alltid godt humr! Jeg er s vinterlei n, og kan virkelig ikke vente til vren begynner nrme seg. En annen ting jeg er veldig glad for, er at jeg endelig er kvitt halsbetennelsen som jeg har hatt de siste dagene. Jeg har mtte holdt meg inne en par dager p grunn av dette, men n er jeg mye bedre! Ikke 100% frisk, men mye bedre en det jeg har vrt! 

Dere som har hatt halsbetennelse, vet nok nok dette, men det er ikke godt! Jeg har slitt med halsbetennelser hele livet, og fr dem ofte en eller flere ganger i ret. Nok om det! I dag er det sndag og jeg startet dagen med en tur ute i skogen med ssteren min og Molly♥ Jeg elsker begynne dagene mine slik, spesielt n som solen skinner og det er lyst og trt ute i skogen. Jeg hper dere fr en fin dag sndag ogs snakkes vi mer igjen snart!

🌸Camille

Nydelige stpotetlopmer

  • 02.02.2018 kl. 16:00

Processed with VSCO with a5 preset

Tro det eller ei, men dette var faktisk mitt frst forsk p lage lomper. Ikke bare lomper, men stpotetlomper. Jeg elsker stpotet og ville derfor teste det ut med denne grnsaken frst. Det vanlige er jo bruke poteter. Dette er alts en liten vri p den vanlige potetlompen. Resultatet ble overraskende bra i om med at dette var min frste gang. Jeg kommer garantert til lage de igjen snart!


- Dette trenger du til to store lomper -
♥ En medium stekt stpotet ♥ Valgfritt mel ♥ Ca. en ts salt

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Slik lager du lompene -

1) Skrell av skallet p stpoteten. Finn deretter fram en bolle. Bruk en gaffel til mose stpoteten til en stappe. Deretter finner du fram melet du vil bruke og tilsetter det til deigen ikke klistrer s mye. I startet kan du bruke noe rre med, men etterhvert er det best bruke hendene.

2) Nr deigen ikke er fult s klissete (skader ikke om den er litt), strr du litt mel p kjkkenbenken. Mitt tips er ha et bakepapir under s det ikke klister seg noe p benken. Kna deigen litt fr du deler den i to like store deler. Frst kan du bruke hendene til forme dem. Etterhvert er det lurt bruke en kjevle slik at de blir jevne, og passe tykke etter nske.

3)  Nr lompene er ferdig formet, tar du fram en panne og setter den p medium varme. Stek dem p begge siden til de blir gjennomstekt og fr lysebrune flekker p seg. Her handler det om vre tlmodig slik at de ikke blir overstekte. Ingen vil vell ha brente lomper? Nr lompene er ferdigstekte er de klare til bruk. De kan ogs nytes som de er. P bildene under kan du se hva jeg brukte dem til.

- Hper det smaker!-

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Disse lompene kan brukes til utrolig mye. Bare sk p "lomper", s finner du en haug av muligheter. Er du f.eks. lei av brd til lunsj, s er dette en super erstatning. Du kan f.eks. lage wraps med dem, eller bruke dem som pizzabunn som jeg har gjort her. Det ble utrolig godt! Hehe, hvem skulle trodd stpotet passet s bra som pizzabunn? Jeg valgte toppe lompene med pesto, kikkerter, tomater og litt krydder. Etter det stekte jeg dem i ca. 15 min p 225C. Vips, s hadde jeg en utrolig god pizza med en liten vri.

🌸Camille

Camille Pettersen

Tusen takk for at du tok turen innom♥️ P bloggen min kan du lese om mote, mer personlige innlegg, tips til f en bedre hverdag og min store glede for natur og foto♥️Jeg er en jente med mange tanker om litt av hvert, og milj og dyrevelferd er en av mine hjertesaker.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no