hits

Just being cute

  • 10.02.2018 kl. 20:10

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Some cute pics..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

and some funny pics..

Hei dere♥ Måte bare dele et par bilder av Molly (og Tassen) med dere i dag, er hun ikke herlig? Som dere ser (hvis du har fulgt meg siden jeg fikk ho i slutten av november), har hun vokst en god del! Det er egentlig helt utrolig å se hvor fort hun har vokst på bare denne lille tiden. Da jeg først fikk henne, husker jeg så godt hvor liten hun så ut i forhold til kattene mine. Plutselig ble kattene mine noen svære dyr, haha! Hun er mindre en dem, men nå er ikke forskjellen fult så stor lengre.

Hvis noen skulle lure er hun litt over 4 måneder og forsatt bare en liten valp. Jeg tror hunder er valper helt til de fyller 1 år, om jeg ikke tar feil. Molly har det forresten veldig bra, og er så sunn og frisk som bare det♥ Hun er en liten matmoms, det skal sies, haha! Alt som lukter godt, et mat i hennes øyne. Jeg er veldig forsiktig med hva jeg gir henne, da hun som nevnt over - bare er en liten valp. Når det kommer til lydighet og slike ting, er det litt som gjenstår, men et skritt om gangen tenker jeg. Hun er en leken, kosete og en glad liten valp, og det er det viktigste!

🌸Camille

5 ting som irriterer meg

  • 09.02.2018 kl. 18:15

Hei dere♥ I dette innlegget tenkte jeg å ta for meg et par ting som har irritert meg den siste tiden. Spesielt noen av dem, er veldig irriterende. Jeg er sikkert på at det er flere ting jeg kunne nevnt her, men her har dere i hvert fall de tingene jeg først kom på når jeg skrev tittelen..

1) Folk som kaster søppel på bakken. Når jeg er ute å gå tur med Molly, ser jeg søppel overalt langs veien! (I skogen også!) Det er ikke greit, spesielt når jeg har en liten valp som liker å putte alt inn i munnen sin. For dyrenes del, plukk om søpla. Tenkt på hva alt av ville dyr for i seg på grunn av oss mennesker. Det er virkelig ikke bra for dem. De skjønner jo ikke hva som kan og ikke kan spises.

Processed with VSCO with hb1 preset

2) Folk som kjører for fort i trafikken. Det er rett og slett farlig. Fartsgrensen er der av en grunn og burde derfor følges. Er det 30 sone, så er det 30 sone. Da skal du IKKE kjøre i 60! Dette er forresten bare en av maaaaaaange feil jeg ser i trafikken!

3) Når jeg må forklare hvorfor jeg ikke spiser visse ting. Jeg er veganer og holder meg derfor unna ALT som har med dyr å gjøre. Det finnes animalske matvarer overalt i butikken, også flere som folk ikke er klar over engang. F.eks. visse syltetøy som inneholder fargestoffet "karmin" (biller), godteri som inneholder gelatin (gris) og granola som ofte inneholder honning (bier).

Processed with VSCO with hb1 preset

4) Smaken og lukten av lakris. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan bare ikke fordra det. Er jeg uheldig å får i meg noe med lakris, blir jeg helt kvalm. Det er også ille f.eks. hvis jeg sitter ved siden av noen som tygger på lakris pastiller. Lakris, NEI TAKK!

5) Å alltid se folk stirre i skjermen på mobilen. Er der ikke rart hvor avhengige vi har blitt av denne lille tingen? Hvor en jeg går ser jeg folk som er helt borte i "den andre verdenen". Det er nesten litt trist, spør du meg. Jeg mener når du sitter på en restaurant sammen med folk, da skader det ikke å ta en pause og faktisk være der i virkeligheten. Jeg lover, du vil ikke angre eller gå glipp av noe i "den andre verdenen".

🌸Camille

Why I`m happy today

  • 04.02.2018 kl. 13:20

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

"NO WINTER LAST FOREVER;
NO SPRING SKIPS ITS TURN."
 - Hal Borland

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

"NO MATTER HOW LONG THE WINTER,
SPRING IS SURE TO FOLLOW."
 - Proverb

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

-WHAT I`M WEARING -
Lue Jean Paul // Skinjakke Zara // Genser Cubus // Jeans Gina T.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere♥ Ååå, jeg er så glad for at vi endelig har fått litt solfylte dager her på Sørlandet. Sol gir meg alltid godt humør! Jeg er så vinterlei nå, og kan virkelig ikke vente til våren begynner å nærme seg. En annen ting jeg er veldig glad for, er at jeg endelig er kvitt halsbetennelsen som jeg har hatt de siste dagene. Jeg har måtte holdt meg inne en par dager på grunn av dette, men nå er jeg mye bedre! Ikke 100% frisk, men mye bedre en det jeg har vært! 

Dere som har hatt halsbetennelse, vet nok nok dette, men det er ikke godt! Jeg har slitt med halsbetennelser hele livet, og får dem ofte en eller flere ganger i året. Nok om det! I dag er det søndag og jeg startet dagen med en tur ute i skogen med søsteren min og Molly♥ Jeg elsker å begynne dagene mine slik, spesielt nå som solen skinner og det er lyst og tørt ute i skogen. Jeg håper dere får en fin dag søndag også snakkes vi mer igjen snart!

🌸Camille

Nydelige søtpotetlopmer

  • 02.02.2018 kl. 16:00

Processed with VSCO with a5 preset

Tro det eller ei, men dette var faktisk mitt først forsøk på å lage lomper. Ikke bare lomper, men søtpotetlomper. Jeg elsker søtpotet og ville derfor teste det ut med denne grønsaken først. Det vanlige er jo å bruke poteter. Dette er altså en liten vri på den vanlige potetlompen. Resultatet ble overraskende bra i om med at dette var min første gang. Jeg kommer garantert til å lage de igjen snart!


- Dette trenger du til to store lomper -
♥ En medium stekt søtpotet ♥ Valgfritt mel ♥ Ca. en ts salt

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Slik lager du lompene -

1) Skrell av skallet på søtpoteten. Finn deretter fram en bolle. Bruk en gaffel til å mose søtpoteten til en stappe. Deretter finner du fram melet du vil bruke og tilsetter det til deigen ikke klistrer så mye. I startet kan du bruke noe å røre med, men etterhvert er det best å bruke hendene.

2) Når deigen ikke er fult så klissete (skader ikke om den er litt), strør du litt mel på kjøkkenbenken. Mitt tips er å ha et bakepapir under så det ikke klister seg noe på benken. Kna deigen litt før du deler den i to like store deler. Først kan du bruke hendene til å forme dem. Etterhvert er det lurt å bruke en kjevle slik at de blir jevne, og passe tykke etter ønske.

3)  Når lompene er ferdig formet, tar du fram en panne og setter den på medium varme. Stek dem på begge siden til de blir gjennomstekt og får lysebrune flekker på seg. Her handler det om å være tålmodig slik at de ikke blir overstekte. Ingen vil vell ha brente lomper? Når lompene er ferdigstekte er de klare til bruk. De kan også nytes som de er. På bildene under kan du se hva jeg brukte dem til.

- Håper det smaker!-

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Disse lompene kan brukes til utrolig mye. Bare søk på "lomper", så finner du en haug av muligheter. Er du f.eks. lei av brød til lunsj, så er dette en super erstatning. Du kan f.eks. lage wraps med dem, eller bruke dem som pizzabunn som jeg har gjort her. Det ble utrolig godt! Hehe, hvem skulle trodd søtpotet passet så bra som pizzabunn? Jeg valgte å toppe lompene med pesto, kikkerter, tomater og litt krydder. Etter det stekte jeg dem i ca. 15 min på 225ºC. Vips, så hadde jeg en utrolig god pizza med en liten vri.

🌸Camille

Camille Pettersen

Tusen takk for at du tok deg turen innom! På min blogg kan du lese om mote, mer personlige innlegg og min store glede for natur og foto♥️ Jeg er en jente med mange tanker om litt av hvert, og miljø og dyrevelferd er en av mine hjertesaker♥️

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no