hits

Gårsdagens utflukt

  • 25.02.2017 kl. 15:30

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Bilder fra gårsdagens lille utflukt

Hei dere♥ I går var det utrolig fint vær ute og da måtte jeg nesten utnytte det med å komme meg ut på en tur. Det ble derfor en tur ut i skogen og opp til en liten topp i nærheten av der jeg bor. Mamma ble også med, og vi hadde en utrolig fin tur sammen. I dag derimot er det ikke noe fint vær, så jeg er veldig glad for at jeg fikk unyttet den fine dagen som var i går.

Hver gang jeg er ute å går ser jeg alltid noen som går tur med en hund. Jeg har kanskje ikke fortalt dette på bloggen før, men jeg hadde faktisk en hund for ca. 2 år siden. Jeg merker virkelig at jeg savner å ha en hund, og har allerede bestemt meg for å få en hund når jeg først har råd og tid til det. Det er litt vanskelig å ha ansvar for en hund når du går på skole/ studerer, så jeg må nok vente et par år. Jeg gleder meg ihvertfall kjempe mye til den dagen kommer!

Noen andre som er glad i å gå tur i skogen og har eller kunne tenkt seg en hund?

Vel hjemme

  • 24.02.2017 kl. 13:40

Da var jeg endelig hjemme. Kom hjem på ettermiddagen/ kvelden i går. Merker det var veldig godt å komme hjem igjen. Det ble mye venting de to siste dagene når båten ble kansellert, men som jeg skrev i går har jeg hatt en veldig fin tur ellers og kost meg masse! Jeg har egentlig ikke noen andre planer resten av ferien, men en ting er sikkert og vist og det er at jeg virkelig skal nyte disse siste dagene av ferien min. Det kan være at jeg må gjøre litt skolearbeid, men bortsett fra det har jeg ikke tenkt til å gjøre noe spesielt annet enn å bare slappe av.

Nå skal jeg ut å jogge/ gå en tur, for se hvordan formen er. Haha!
 

Guess where I am now?

  • 22.02.2017 kl. 22:40

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei hei♥ Siden jeg ikke har hatt noe mulighet til å blogge før nå, ble det dessverre ikke noen innlegg fra meg etter jeg reiste. Jeg vill uansett fortelle dere litt om hva jeg har gjort. Først reiste familien min og jeg til Oslo. Derifra tok vi Kielfergen over til tyskland. Vi overnattet på båten en natt, og da vi kom frem kjørte vi ned til Hamburg. Her bodde vi to netter hos en venn av oss, noe som var veldig kos♥

I Hamburg var jeg innom Hollister (to ganger!) og fant meg masse fint. Det ble også noen besøk på Starbucks selvfølgelig. Ellers har vi kost oss veldig på denne turen, handlet mye og spist masse god mat. Men over til dagens overskift, gjett hvor jeg er nå? Planen var egentlig å kjøre opp gjennom Danmark og ta båten hjem igjen til Kristiansand, men selvfølgelig ble båten kansellert på grunn av storm. Skikkelig typisk!

Nå sitter vi "strandet" på en leilighet i Skagen og må vente til i morgen før vi kan ta båten hjem igjen. Jeg skal ikke klage for vi fikk en veldig grei leilighet og i morgen får vi en god frokost♥ Alt dette spanderte Color Line selskapet på oss, bra sørvis vil jeg si!

Noen andre som kanskje har opplevd det samme?

Jeg må bare få avklart noe

  • 18.02.2017 kl. 16:00

Endelig er det vinterfeire! Denne ferien trengte jeg virkelig akkurat nå. Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere bloggen min så ofte de siste ukene nå. Det er noe jeg synes er utrolig kjipt ettersom jeg elsker å blogge! Grunnen til dette er rett og slett helsen min. Jeg har delt litt om sykdommen min tidligere og har ikke akkurat lyst til å ta det opp det igjen. Det jeg kan si er at jeg er veldig sliten og lei, men at det går helt ok med meg.

Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg hater virkelig å prate om sykdommen min. For meg er det veldig personlig og noe som jeg egentlig bare vil holde for meg selv og mine nærmeste. Likevel velger jeg å dele noe, og det er fordi jeg synes det er ekstremt viktig å få fram det at ingens liv er perfekte. Selv om det kanskje kan se ut som det på alt av sosiale medier, blogger og nettsider, er dette som regel ikke sant! En ting er det vi kan se utenifra, men det er ikke alltid det stemmer overens med virkeligheten.

Alle sliter med et eller annet. Noen større og mer alvorlige ting enn andre. Enten det er en alvorlig sykdom, eller at du føler på mye presentasjonspress på jobben eller skolen din, er det uansett en ting å slite med. Det jeg prøver å få fra her er at alle har sitt å "deale" med i hverdagen sin. Jeg sier ikke at det jeg sliter med er mye verre enn det alle andre sliter med. Lang i fra, men at vi bare må huske på det. Ingen er alene om dette, og det er heeeelt normalt å ha noen dager hvor lyset ikke skinner 100% gjennom.

❤❤❤

Over til noe annet (det jeg egentlig hadde planer å fortelle om, men så spolte jeg bare helt av) Denne uken har det vært mange bursdager. Både onkelen min, fetteren min og vennene mine har hatt bursdag etter hverandre. I går var jeg på bursdag hos en av vennene mine, noe som var kjempekoselig♥ Vi har feiret bursdagene til familien min litt, men resten av feiringen skal vi ta nå når vi reiser. Vi reiser i morgen tidlig faktisk! Jeg er nesten ferdigpakket, og gleder meg masse til å tilbringe litt tid sammen med familien. Vi skal litt hit og ditt, forklarte de plassene vi skal besøke i et av de forrige innleggene mine. Sjekk det ut hvis dere skulle være interesserte. Haha♥

Skal prøve å få blogget litt på turen, så stay tuned for noen nye bloggpost!

Hun fyller 70 år i dag!

  • 16.02.2017 kl. 20:00

I dag har en person som betyr utrolig mye for meg bursdag. Hun fyller hele 70 år i dag. Helt fra jeg var liten har jeg hatt henne ved min side. Hun har hjulpet meg med så mye. Små ting som å hente meg med den lille røde bilen sin etter en lang og slitsom skoledag, sett gjennom de lange nynorskstilene mine og laget masse god mat til meg. Alt dette er ting som har gjort hverdagen min mye enklere. Jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart meg i hverdagen uten henne.

Hun er og har alltid vært en person som jeg kan komme til når jeg har noe på hjertet. Noe jeg vil dele som bare kan være mellom henne og meg. Måten hun svarer og forstår ting på. Det gjør noe med meg. Det gir meg både håp, motivasjon og alt annet man trenger i en krevende hverdag. Med tanke på alt hun selv har gått gjennom i livet sitt, og at hun likevel kan være en så stor hjelp for meg og mange andre, er helt utrolig. Denne kvinnen har virkelig bein i nesa. Hun er sterk, og det er noe hun må vite.

Å bo rett over en så unik og gavmild person som henne, er noe jeg er ekstremt takknemlig for. Hun har det tøft i hverdagen sin, det har hun! Men som jeg skrev har hun ben i nesa. Selv om en dag kan være ille, klarer hun alltid å hente seg opp igjen. Hun gir aldri opp, og måten hun takler alt hun sliter med på, gir meg masse inspirasjon. Når jeg blir 70 år og vist jeg kan være minst 10% like god og sterk som henne, skal jeg virkelig være fornøyd med livet mitt, det er sikkert og vist!

Processed with VSCO with x1 preset

Bestemor, gratulerer så mye med dagen. Jeg er kjempeglad i deg. Du er og vil alltid være mitt forbilde❤

One more week

  • 12.02.2017 kl. 20:30

Processed with VSCO with hb1 preset

❤❤❤

Hei folkens! Tenkte jeg kunne starte dagens innlegg med å fortelle litt hva jeg har gjort denne helgen. Fredagskvelden brukte jeg bare til å slappe av, på lørdag var jeg på IKEA og spiste middag sammen med søs, bestemor og mamma, noe som var veldig kos♥ I dag har jeg vært på bursdag hos fetteren min Fredrik. Han fyller 10 år nå til uka, og hadde familiebursdagen sin i dag. Jeg måtte selvfølgelig inkludere noen herlige bilder av kattungen deres. Denne katten var bare så utrolig herlig!

Glemte nesten å nevne det, men gratulerer til alle som har morsdag i dag. Jeg hadde faktisk glemt at det var morsdag da jeg sto opp i dag tidlig, men lagde noen gode rundstykker som både mamma og jeg koste oss med til lunsj etter vi hadde vært å trent i dag (Btw, utrolig deilig å få trent igjen, det var en stund siden sist jeg hadde trent sånn ordentlig) Det ble på en måte morsdagsgaven fra meg i år, nystekte rundstykker haha. Det er jo gått det da?!


Om akkurat en uke fra og med i dag, reiser jeg på tur sammen med familien min. Vi skal på en liten "rundtur". Først reiser vi til Oslo, og deretter skal vi ta kielfergen ned til Kiel. Fra her skal vi kjøre til Hamburg og tilbringe noen dager før vi så reiser opp igjen gjennom Danmark og tar fergen fra Hirtshals tilbake igjen til Kristiansand. Snakk om en rundtur ja gitt! Ble nesten litt vanskelig å forklare, men tror jeg fikk klart det godt nok haha. Gleder meg ihvertfall kjempemasse til vinterferien♥

Noen andre som gleder seg til vinterferien, og har noe gøy å se fram til?

My little hair journey

  • 11.02.2017 kl. 15:00

 

Hei dere♥ Nå har jeg ikke blogget noe regelmessig på en stund. Jeg merker virkelig at jeg har savnet det, og er kjempeglad for å være tilbake nå. Grunnen til at jeg ikke har blogget noe på en stund er fordi jeg hatt ganske mye gjøre på skolen. Jeg har derfor valgt å prioritere skolen framfor bloggen, noe jeg tror dere skjønner. Men tilbake til hva dagens innlegg skulle handle om, "my little hair journey", eller jeg kan vel egentlig kalle det for min lille (store) hårkrise.

De siste to ukene har jeg gått rundt med 4 forskjellige hårfarger. Ja, siden sist jeg blogget gikk jeg enda en gang til frisøren. Jeg tenke jeg kunne dele noen bilder av håret mitt gjennom prosessen. Ingen av disse bildene er redigert btw, jeg økte bare lysstyrken litt:

Dette var da utgangspunktet. Jeg hadde ikke stripet eller farget håret mitt på over et halvt år, og følte virkelig det var på tide å friske litt opp på fargen. Ettersom etterveksten allerede hadde vokst gange langt ut, tenkte jeg at jeg like godt kunne farge det litt mørkere, men forsatt beholde en kald farge og ha det litt lysere i lengden. Det var dette jeg prøvde å forklare til frisøren, men tror kanskje det ble litt missforståleser her.

Som dere ser endte jeg opp med en veldig mørk oransje farge (bildene viser det ikke så godt, men håret mitt var veldig oransje). For all del var det en fin farge, men for meg som er såpass kald og lys i huden, passet denne fargen ikke så bra. I tillegg var bunnfargen frisøren la på toppen nesten litt mørkere en min naturlige farge. Jeg hadde jo ikke lyst på noe tydelig ettervekst når det vokste ut igjen. Jeg synes det er greit når etterveksten er litt mørkere enn den fargen du har i håret, men ikke når etterveksten er lysere enn den fargen du har i håret.

Jeg gikk tilbake til samme frisør og fikk en ny time gratis. Frisøren tok ut fargen av håret (avfarging), men siden det var permanent ble håret mitt en veldig lys, men forsatt ganske oransje farge som jeg ikke likte. Frisøren la derfor i noen få lyse striper. Håret mitt var nå en rar miks av gråblonde og oransje toner. På dette tidspunktet ble jeg litt irritert egentlig. På begge frisørtimene understreket jeg tydelig at jeg ville ha en kald farge, men det fikk jeg ikke.

Etter to mislykkede frisørtimer gikk jeg til en annen frisør som virkelig kunne jobben sin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Under denne prosessen har jeg lært at jeg virkelig ikke trives som brunette, og det var også en av grunnene til at jeg ba frisøren farge det lysere igjen. Håret mitt ble selvfølgelig litt slitt etter all den fargingen/ blekingen, men det ordnet seg med en liten klipp som jeg fikk mamma til å gjøre på meg. Nå har jeg en blond kaldt fagre igjen, og det er akkurat slik jeg trives :)

Beklager for et skikkelig "hårfokusert" innlegg, men håper dere synes det var litt morsomt å høre om min lille hårkrise, haha!

Jeg har bestemt meg

  • 03.02.2017 kl. 17:45

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

- Bilder fra forrige helg da jeg besøkte denne herlige jenta -

Hei hei! Nå lurer dere kanskje på hva som skjedde med meg? Neida, har bare hatt en liten pause fra bloggen ettersom det har vært litt mye stress denne uken. Jeg hadde det veldig fint da jeg var i Arendal og besøkte familien min i forrige helg. Det som ble en liten nedtur for meg var da jeg skulle til frisøren. Jeg hadde tenkt å farge håret bittelitt mørkere, men endte opp med en mørk oransje farge som jeg ikke likte. Jeg fikk heldigvis en nye time og nå er håret mitt blondt/ mørkeblondt igjen. Det er ikke fullt så lyst som det jeg hadde det, men det er ihvertfall ikke oransje haha. Etter de dagene jeg gikk rundt med brunt hår, har jeg funnet ut at jeg virkelig ikke trives med mørkt hår, så nå vet jeg at jeg har funnet den fargen som passer best for meg! Jeg skal prøve å få lagt ut noen bilder av før og etter resultatet i morgen!

Ellers, som jeg skrev, har dette vært en litt stressende uke i forhold til skolen. Jeg skiver ofte at jeg er syk pga. av sykdommen min. Derfor har jeg også en del fravær, noe som stresser meg veldig. For at det ikke skal bli så stress for meg har jeg pratet med rådgiveren min og kommet fram til at jeg skal kutte ut kjemien. Dette er det programfaget jeg slitet mest med og ligger lengst etter i. Når jeg kutter det ut vil jeg få mye bedre tid til å konsentrere meg om de andre programfagene! Jeg er har tenkt på dette lenge, og er veldig siker på at dette kommer til å bli den beste løsningen for meg. Jeg må selvfølgelig ta opp dette programfaget senere, og det som er så bra med det er at jeg har muligheten til å bytte det ut med et annet (noe jeg har veldig lyst til å gjøre!)

Nå skal jeg snart spise reker med familien, blir veldig koselig. Ønsker dere alle en god kveld♥

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no