hits

En dag om gangen

  • 31.01.2018 kl. 15:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere💗 Nå har det gått 10 dager siden sist jeg var her inne. Ikke tro at jeg glemmer bloggen bort, for det gjør jeg ikke. Av og til trenger jeg bare en liten pause og litt tid til å finne ny inspirasjon osv. Jeg blogger når jeg føler for det rett og slett. Noen uker blir det hver dag og andre uker bare et innlegg. Målet er å finne en bedre "rytme" på dette her, f.eks. ha faste dager som mandag, torsdag og søndag hvor det kommer et innlegg. Jeg håper jeg kan få til det etterhvert. Akkurat nå har jeg en del å tenke på og derfor blogger jeg bare når jeg har tid og overskudd. Jeg er ikke en blogger som liker å dele alt, og jeg kommer derfor ikke til å si så mye mer enn det :) Jeg har det bra altså, bare så dere vet det!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder i det siste, så det har jeg også planer om å få gjort noe med. En dag om gangen, hehe! Snøen er forresten borte nå, noe jeg egentlig er glad for. Snø er fint, men jeg er bare så lei av vinteren og at det er så kaldt ute. For min del kunne bare våren vært her nå. Ellers, når det kommer til hva jeg har holdt på med den siste tiden, så er det ikke så mye. I helgen var jeg er tur hos tanten min i Arendal. Det var like koselig som alltid💗 Og en liten oppdatering på Molly: hun har det veldig bra! I går (den 30.) ble hun akkurat 4. måneder. Jeg kan se at hun har vokst en del fra jeg fikk henne, da var hun bare var 2 måneder. Det er også bare et tegn på at hun er frisk og rask, så det er godt å vite.

🌸Camille

Den vakre vinternaturen

  • 21.01.2018 kl. 17:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

(Ikke ofte man ser et ekorn rett ute i hagen sin!)

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Er ikke vinternaturen utrolig vakker?

🌸Camille

My cutie

  • 20.01.2018 kl. 09:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

MOLLY, MY CUTIE♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Følg henne HER, for flere bilder og videoer! -


Hei og god morgen dere♥ Jeg ville bare stikke fort innom å dele disse herlige bildene av Molly. Jeg har så mange bilder jeg ikke har fått delt enda, så her går dere et par. I går var jeg så heldig å få besøk av fetteren min Fredrik (10). I dag får jeg også besøk av kusinen min Sarah (8). Planene er blant annet å gå tur sammen med Molly, så det blir sikkert koselig.

Jeg håper dere får en fin lørdag, nyt den!

🌸Camille

Forandring er viktig!

  • 19.01.2018 kl. 16:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

FORANDRING ER VIKTIG!
...

Vi går vel alle gjennom perioder hvor vi bare føler på å forandre noe? Det kan være alt fra å ommøblere et rom, bytte profilbilde på face, til å finne en ny hobby eller en ny jobb. Det kan være så mangt, men likevel kan den minste forandringen være det som skal til. Mangler du motivasjon i hverdagen, er dette et av mine beste tips som jeg ofte tar i bruk selv: forandre på noe!

En ting som virkelig har forandret hverdagen min den siste tiden, er Molly. Hun er en gledesspreder uten like. Hun får med til å smile og le hver eneste dag. Det er nesten utrolig hvor mye et lite vesen som henne kan gi♥ Å ha hund er også et stort ansvar, og det er noe jeg føler jeg lærer mye av. Med andre ord: Molly var en forandring jeg trengte. Nå kunne jeg ikke sett for meg en hverdag uten henne, det forklarer vel sitt! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SOMETIMES,
CHANGE IS
WHAT
WE NEED

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

For å snakke om små forandringer: Nå har jeg nettopp byttet header (øverste bilde i dette innlegget), og jeg må si det føltes veldig godt. Jeg hadde bare en midlertidig sist. Nå har jeg endelig fått en ny header som jeg er veldig fornøyd med♥ Denne har jeg også tenkt å ha en stund. Som dere ser ble det et vintertema, ganske åpenbart da vi er i vintermånedene nå, haha. Hva synes dere?

🌸Camille

18 ting jeg har lært til nå

  • 18.01.2018 kl. 15:00

Dette er er innlegg jeg har tenkt lenge på å lage, så nå virkeliggjør jeg det! Det er forresten noe jeg skal prøve å bli flinke til her på bloggen. Når jeg får en god idee til noe å blogge om, så skal det blogges om og ikke ligge. Selve ideen til akkurat dette innlegget: "ting jeg har lært til nå" i livet, er det ikke jeg som kom på.  Alle punktene som er listet opp her derimot, har jeg skrevet og kommet på selv.

Innlegget handler om 18 ordtak, påminnelser og erfaringer som jeg har tatt med meg opp gjennom mine 18 år på denne jorda. De er listet opp i helt tilfeldig rekkefølge. Alle har sin egen mening, betydning og historie bak. Det er på en måte opp til deg som leser å tolke dem. Jeg håper du liker innlegget og kanskje kan relatere deg til noen av punktene under.


 18 TING JEG HAR LÆRT TIL NÅ I LIVET:

1) Det er lov å ta pauser og sette seg selv foran alle andre.

...

2) Tiden sammen med besteforeldrene dine, er en av de beste tidene du får i livet.

...

3) Du kan ikke redde verden alene, men du kan være en del av forandringen.

...

4) Bruk tid sammen med de som gjør og vil deg godt.

5) Smil alltid tilbake når verden smiler til deg.

...

6) Ikke gi opp en drøm, du ikke har prøvd å virkeliggjøre enda.

...

7) Ingen kjenner deg bedre en deg selv og det er alltid noe å ha i bakhodet.

...

8) Det er lov å gi slipp på ting som gjør vondt, for å så gå videre.

...

9) Har du en dårlig dag, finnes det alltid en ny dag i morgen.

10) Familie betyr mer og mer med alderen.

...

11) Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg.

...

12) Du trenger ikke bevise alt for alle, noen ganger er det nok at bare en vet.

...

13) Hold alltid troa på deg selv og det du står for. 

14) Livet handler i bunn og grunn om å finne lykke.

...

15) Jo mer du lærer om verden, jo flere ubesvarte spørsmål finner du.

...

16) For å bli selvstendig, må du lære å stå på egne ben og gjør ting på egen hånd.

...

17) Lykke kommer ikke av materielle ting, men av noe langt viktigere.

...

18) Livet er en gave å være takknemlig for.

🌸Camille

Derfor er jeg veganer

  • 17.01.2018 kl. 13:10

Det er mange fordeler når det kommer til å ha et vegetarisk kosthold. Ikke bare er det sunt for en, men det er også veldig bra for miljøet og ikke minst dyrene. Jeg må si det var en kombinasjon av alle overnevnte, altså helsen min, miljøet og dyrene, som gjorde at jeg tok dette valget. Å bli veganer er helt klart et av de beste valgene jeg har gjort for meg selv, og i dette innlegget skal jeg forklare dere hvorfor.

Jeg må nok legge mest vekt på helsen min, da dette kostholdet er noe som har "reddet" meg på mange måter. Etter jeg ble veganer har jeg blitt mye mer bevist på å få i meg alt av mineraler og vitaminer, noe som over alt har gitt meg mer energi i hverdagen. Selvfølgelig blir jeg syk og sånt. Jeg har et veldig dårlig immunforsvar, noe jeg har hatt hele livet mitt egentlig. Det er ikke så mye jeg kan gjøre med det akkurat. Poenget mitt er i hvert fall at jeg føler kroppen min har det mye bedre som veganer.  Akkurat som om de det var "meant to be" for min del.

Processed with VSCO with b5 preset

Så har vi miljøet, noe jeg skal prøve å ikke gå så alt for dypt inn i her. De fleste vet nok dette, men aner dere hvor forurensende det er å spise kjøtt. En ku slipper ut 4 ganger så mye co2 som en bil. Litt tydeligere forklart: en ku forurenser som to biler. Hadde færre spist kjøtt, hadde vi ikke trengt å fø så mange nye kyr. Da ville det over tid blitt sluppet ut mindre co2 i lufta. En annen ting er hvor mye vann som kreves i produksjon av kjøtt. Hele 20 000 LITER VANN går til produksjon av bare EN KILO KJØTT. Tenkt over disse tallene her? Det er helt vilt! Det finnes mennesker som tørster i verden, og her sløser vi det bort 20 000 liter vann til en kjøtt - middag på en familie på 5. Spiser du og din familie kjøtt 5 ganger i uka, sløser dere altså bort 80 000 liter vann i uka. Uff, nei.. slik kan vi bare ikke fortsette!

Til slutt har vi dyrene. Folk som spiser kjøtt kan gått si at de liker dyr, men da er det kjæledyr og ikke dyr generelt de liker. Jeg synes alle levende vesener, inkludert den biffen (oksa) som ligger på tallerkenen din, fortjener et liv. Mange mener at dyr er dyr og mennesker er mennesker, men er det egentlig en så stor skille. Klart oss mennesker er de som styrer her på jorda, men fortjener ikke dyrene også en sjanse? De fikk aldri lovt til å bestemme hva de skulle med livet sitt. De fikk ikke ta den avgjørelsen selv engang! Nå har vi mennesker overtatt hele planeten, så er det ikke på tide av vi begynner å høre på disse nusselige, smarte og unike vesene vi deler jorda med?

Processed with VSCO with b5 preset

Jeg håper dette innlegget inspirerte og åpnet øynene på noen av dere. Veganer, vegetarianer eller ei, dette er et valg som er OPP TIL DEG og ingen andre! (Husk det!) Har du lyst til å gjøre en forskjell her i verden, så er dette helt klart noe å vurdere. Du trenger ikke å gå "all in" å bli veganer med det første. Jeg var selv vegetarianer et par år før jeg la helt om. Bare det å kutte ned på mengden kjøtt du spiser, er en veldig god start!

Er du eller kunne du tenke deg å bli veganer/ vegetarianer?

🌸Camille

Liten, men stor

  • 16.01.2018 kl. 20:45

Processed with VSCO with b5 preset

Hei dere♥ Nå er det en stund siden sist jeg skrev noen ord her inne på bloggen. Hvordan går det med dere? Selv har jeg det bra, og det har Molly også! Hun vokser som bare det, (hvis dere ser på bildene i dette innlegget, skjønner dere hva jeg mener) ​og er ellers en sunn og frisk hund. På slutten av denne måneden er hun 4 måneder, og det er nesten ikke til å tro!

Jeg blir bare mer og mer forelsket i henne for hver dag som går. Det er utrolig hvor mye personlighet en liten skapning som henne kan ha. Størrelse har virkelig ingenting å si når det kommer til hunder. Ofte blir også mindre raser som henne, omtalt som dem med mest personlighet. Når det kommer til aktivitetsnivå har størrelsen heller ikke noe å si. Molly er forsatt bare en valp, men kan fint gå 2 - 3 km, uten noen problemer allerede. 

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Molly er er en utrolig smart, leken, kosete og herlig liten valp. Hun er rett og slett en god blanding av alt! Hun har forsatt litt å lære, men er på god vei. Jeg merker hun er veldig knyttet til meg. Er jeg borte fra henne et par timer, blir hun helt vill når hun ser meg igjen. Det er utrolig kjekt å se! I skrivende stund ligger hun rett ved siden av meg og sover. Altså jeg smelter forsatt hver eneste gang jeg ser henne♥

Jeg gleder med utrolig mye til våren kommer. Da kan hun løpe ut og inn når som helst! Vi er ute å gå tur hver dag nå, men er det veldig kaldt en dag, blir det ofte en litt kortere tur. Jeg tenker det er greit med litt variasjon, så lenge hun får nok lek og mosjon. Hun har godt med pels og med genser på, er hun god og varm ute i kulda. Her er det heller jeg som er frysepinnen, haha! Kan virkelig ikke vente til vinteren er over, slik at jeg slipper å kle meg som om jeg skal til nordpolen, hver gang jeg går ut døra. Er virkelig ikke noe vinterperson!

Processed with VSCO with acg preset

- MY CUTIE♥ -

Processed with VSCO with b5 preset

🌸Camille

10 ting du ikke visste om meg

  • 10.01.2018 kl. 16:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG
...

1) Jeg spiser havregrøt hver eneste dag! Det går ikke en dag uten at jeg tar meg en porsjon havregrøt til frokost. Og nei, jeg blir ikke lei av det! Det er bare så godt og ikke minst utrolig sunt og mettende. Jeg bruker å toppe den med kanel, bær og masse annet godt. 

2) For 4 måneder siden ble jeg veganer. Før dette var jeg vegetarianer. Jeg bestemte meg for å ta "steget videre" og bli veganer. Jeg hadde allerede kuttet ned på melkeprodukter og egg hadde jeg sluttet å spise for lengs. Jeg angrer ikke et sekund på valget mitt! Hvorfor jeg valgte å bli veganer kan jeg lage et eget innlegg om, hvis dere har lyst på det?

Processed with VSCO with hb1 preset

3) Jeg er generelt en veldig uheldig person. Det skjer alltid ting med meg, og jeg vet ikke om det har noe med at jeg er født på den 13. eller hva? Typisk meg er å bli syk når jeg skal noe gøy, f.eks. ut å reise. Eller glemme og miste ting (uff det skjer litt for ofte), og mye mer! Det skjer minst en slik ting med meg hver enste dag. Som regel er det bare noe jeg kan le av i ettertid, men andre ganger er det noe litt mer seriøst.

4) Min naturlige hårfarge er IKKE blond. Nope. Den er verken blond eller mørkeblond, men lysebrun. Eller den var i hver fall det før jeg begynte å stripe det lysere. Nå føler jeg den naturlige hårfargen min har blitt litt lysere, så jeg vet ikke hva jeg skal kalle den lenger..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

5) Jeg rekker 171 cm over bakken. Med andre ord er jeg litt høy, eller rett over gjennomsnittet. Jeg har en ganske høy familie på den ende siden min, men både lillesøsteren min og moren min er litt høyere enn meg. Jeg har vært like høy siden jeg var 15 (nå er jeg 18), så jeg tror ikke jeg blir noe særlig høyere.

6) Å knipse er noe jeg ALDRI har fått til. Jeg tror det er fysisk umulig får håndledet mitt eller noe, får jeg får det bare ikke til! Jeg husker da jeg gikk på barneskolen og vi skulle synge noen sanger mens vi knipset, og der sto jeg å "latet" som jeg fikk det til. Det irriterte meg veldig før, men nå har jeg bare gitt det opp. Haha, plis si det er noen andre der ute som heller ikke klarer dette?

Processed with VSCO with hb1 preset

7) Jeg har 4 katter og en hund. Kattene er egentlig hele familien min sine, mens Molly er bare min. Hun er 3 måneder nå og jeg har hatt henne siden slutten av november. Molly er bare så herlig og virkelig en gledesspreder i hverdagen min. Ofc. måtte jeg ta med noen nye bilder av henne i dette innlegget!

8) Å ta bilder er en hobby jeg trives godt med! Det er kanskje ikke en hemmelighet for deg som har fulgt bloggen min en stund, men ja jeg elsker å ta bilder. Jeg er langt i fra profesjonell og lærer mer og mer for vært bilde jeg tar. Jeg synes bare det er så spennende, og ikke minst veldig gøy når jeg først få et bilde jeg blir fornøyd med.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

9) Jeg må alltid ha på meg sokker. Her har jeg to grunner: 1) Jeg fryser veldig lett på føttene, og må derfor ha det på meg for å holde meg varm. Spesielt nå på vinteren som det er så kaldt ute. 2) Jeg liker ikke føtter, altså utsende av føtter. Spør du meg er det en av de minst fine kroppsdelene vi har. Det er også en av grunnene at jeg bruker sokker så og si hele året!

10) Sminke er ikke min greie. Det eneste jeg bruker er mascara og litt gele til å få på plass bryna. Jeg liker ikke den følelsen av å ha sminke på huden, også liker jeg å holde sminken så naturlig som mulig. Det hender jeg tar på meg noe mer sminke, men det er bare ved spesielle anledninger.

Noe du ikke visste fra før av?

🌸Camille

Kunsten å sette seg mål

  • 06.01.2018 kl. 17:00

Jeg har INGEN nyttårsforsetter i år. Rett og slett fordi jeg ser på en ny dag som en ny mulighet og ikke et helt år som en ny mulighet. Jeg har ikke lyst til å sette med noen faste mål. Jeg tar heller ting som det kommer og i mitt eget tempo. Jeg setter meg et par mål her og der, men jeg har ikke en fast dato på når jeg skal starte eller fullføre dem. "Every new day is a new opportunity." Det er slik jeg liker å tenke når jeg setter meg mål. Det er viktig å sette seg noen mål her i livet og føle på den gode mestringsfølelsen du får når du har nådd dem. MEN! Det skal ikke være noe press! Å presse seg er ikke bra i lengden, og det kan vi vel alle være enige om.

Når jeg tenker på mål, tenker jeg ikke bare på det å begynne å trene eller bli flink i en sport. Jeg tenker på alle slags daglige mål også: bare det å fullføre en lekse, gå tur med hunden sin og rydde rommet sitt. Jeg tenker også på større mål som å lære mer om et emne du brenner for, gjøre noe som skremmer deg og ta en sjanse på noe usikkert. Her kan jeg bable i vei for det finnes ingen grense på hvor mye man kan lære, gjøre og finne ut av her i verden!

Processed with VSCO with c1 preset

Nyttårsforsetter eller ei, gjør det som er best for deg! Bare husk: hvis du ikke får tid til å gjøre den ene tingen du skule gjøre en dag, finnes det alltid en dag i morgen. Ta dagene som de kommer, husk å finne tid til deg selv i hverdagen og ikke føll press til å fullføre alle hverdagslige mål. (Hvis det lar seg gjøre selvfølgelig, enkelte ting må bare fullføres uansett..)

Lytt til kroppen din og gjør det du føler er best for deg og ikke noen andre. Ja, det er lovt til å tenke litt egoistisk i blant og faktisk sette seg selv foran alle andre! Det gjorde ikke jeg før, men 2017 har vært et år jeg faktisk har latt meg selv lære å gjøre det. Og vet dere hva? Jeg angrer ikke et sekund på det. Det har virkelig hjulpet meg på så mange måte. Nå føler jeg ikke på noe press når jeg setter meg mål. Igjen, å lytte til sin egen kropp og faktisk si ifra "når nok er nok" for deg, er så viktig for både kropp og sjel.

Processed with VSCO with c1 preset

Selvfølgelig er det viktig å presse seg litt, men det finnes et "men" og det er når du presser deg for mye. Det er virkelig ikke bra for helsen din. Det handler om å finne en balanse. Når du først finner en balanse og finner tid til både deg selv, alt og alle andre. Det er da hverdagen blir så mye enklere og du klarer å fullføre målene du har satt deg på 1, 2, 3!

En ting må sies og det er at det er vanskelig å finne denne balansen. Det er ikke alltid man finner den helt heller, men bare det å sette av en time til deg selv hver dag. En time der du kan gjøre akkurat det DU føler for. Enten det er å slappe av foran TVen, meditere, trene eller hva en det måtte være. Så lenge det er noe DU føler du har godt av. Det er noe jeg synes er utrolig viktig for en, og VIRKELIG noe alle burde prøve å få til!

🌸Camille

Hello 2018

  • 03.01.2018 kl. 15:30

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

HEI OG GODT NYTTÅR!


Hei dere♥ Er jeg den eneste som det ikke helt har gått opp for at vi er i 2018? Jeg husker forrige nyttårsaften som om den var i går og nå er plutselig 2017 over! 2017 har vært et år fylt med både oppturer og nedturer for min del. Jeg kommer ikke til å gå noe inn i detaljer, da mye er ting jeg vil holde privat. Uansett er det slik jeg oppsummerer mitt 2017, et år fylt med både oppturer og nedturer. Jeg håper dere hadde en utrolig fin nyttårsfeiring, og ønsker dere alle det beste i 2018!

Jeg feiret nyttårsaften hjemme sammen med både venner og familie. Jeg er ikke noe natt/kveld person, så jeg var skikkelig trøtt og sliten både på nyttårsaften og dagen etterpå. Bortsett fra at ikke formen var helt på topp, hadde jeg en kjempefin nyttårsfeiring og avslutning på 2017♥ Nå er jeg egentlig litt glad for å være tilbake i hverdagen. Det er godt med rutiner osv.

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Jeg har forresten ingen nyttårsforsetter i år. Det kommer altså ikke noe innlegg om mine nyttårsforsetter, men jeg kommer til å forklare mer om hvorfor jeg dropper nyttårsforsetter i et eget innlegg. Jeg tenke å dele det med dere i morgen, så stay tuned for det!

🌸Camille

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no