hits

Dagens lille innkjøp

 • 27.01.2017 kl. 19:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei folkens! Her om dagen bestilte jeg denne pakken fra blivakker.no. I det siste har jeg nesten bare brukt vanlig "butikkshampoo". Jeg merker at dette ikke er så bra for håret mitt, da det allerede er farget og håret blir mer tørt og livløst av det. Nå som jeg skal farge håret mitt igjen, hadde jeg lyst på noen gode hårprodukter som beskytter hårfargen og gjør at den ikke falmer så fort. Da jeg så denne pakken med både shampoo og balsam, måtte jeg bare slå til. Jeg er veldig fornøyd med andre produkter fra Fudge, så jeg satser på at jeg kommer til å elske disse to også♥

De siste dagene har gått utrolig fort, bortsett fra i dag. Jeg har vært syk, og da blir dagene litt lengre enn det de egentlig er. Uansett, så føler jeg meg litt bedre nå. I morgen skjer det forresten en del. Jeg skal først til frisøren, og etter jeg har vært der reiser jeg bort til Arendal med familien min. Vi skal overnatte hos tanten min, også tror jeg vi skulle ut å spise. Gleder meg veldig, tror det kommer til å bli veldig koselig♥ Det blir også spennene å så hvordan håret mitt blir. Jeg kommer ikke å si hva jeg skal gjøre, dette blir en overraskelse hehe.

Har dere prøvd denne shampooen og balsamen fra Fudge?

Saftige og næringsrike kokoskuler

 • 24.01.2017 kl. 17:30

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

You will need this:

♥ 3 dl havre & 3 ss chiafrø 

♥ 0,5 dl peanøttsmør

♥ En ts vaniljesukker*

♥ En skvett mandelmelk*

♥ 3 ts kakaopulver

♥ 0,5 dl sukrin gold*

♥ Litt kokosmasse

NOTE: Jeg fikk inspirasjon av noen oppskrifter som jeg fant på lyngstadernæring.no. Denne oppskriften gir deg ca. 20 små kuler, avhengig av hvor store du velger å lage dem. Vaniljesukker kan sløyfes, mandelmelk kan erstattes med en annen melk og det samme med sukkeret. Du kan også ta i mer sukker avhengig av hvor søt du liker å ha det. Selv synes jeg de var søte nok, men ta gjerne i litt ekstra sukker hvis du føler for det :) Husk også på at hvis du bytter ut sukrin med vanlig røresukker, vil ikke denne desserten bli like sunn. Dette sier seg kanskje litt selv.

Processed with VSCO with hb1 preset

This is what you have to do:

Finn fram en bolle, bland så sammen havre og chiafrø i denne. Deretter finner du fram en kjele og lager sjokoladesausen ved å blande sammen alle de andre ingrediensene. Denne sjokoladesausen skal være ganske tykk, men ikke for tykk heller. Derfor kan det være lurt å spe på med litt melk. Pass på å ikke varme den for lenge og helst på en svak varme, da den lett kan brennes. Etter det heller du sjokoladesausen over i bollen og blander den godt sammen med de tørre ingrediensene.

Nå må du bare vente på at deigen er avkjølt. For meg tok det ikke så lang tid, men hvis du vil at det skal gå fortere kan du bare sette den litt inn i kjøleskapet. Når deigen er avkjølt tar du fram litt kokosmasse og bruker dette til å rulle noen små kuler med. Det kan fort bli litt klissete, så et tips kan være å bruke et litt brett til å rulle dem på og en plastikkpose på hånden. Når de er ferdige vil jeg anbefale og bevare dem i en tett boks i kjøleskapet. De smaker best når de er kalde og fått satt seg litt. Vent et par timer og så kan de nytes. Håper det smaker :)

De er farlig gode, lagde de på søndag og har allerede spist opp over halvparten av dem!

På tide med en forandring

 • 23.01.2017 kl. 17:45

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

I need a change...

Nå har jeg vært blondine i nærmere 2 år, og nå føler jeg at det virkelig er på tide med en forandring. Min naturlige hårfarge er lysebrun for dere som skulle lure. Jeg er bare så lei av all den strippingen og etterveksten. Spesielt de siste månedene nå føler jeg at håret mitt har blitt så blast. Jeg er ganske lys i huden så føler virkelig ikke denne grålige blondfargen kler meg noe særlig. Jeg sier ikke at jeg kommer til å farge håret lysebrunt igjen (kanskje hehe), dette skal være en overraskelse. I går bestilte jeg ihvertfall en time hos frisøren til lørdag, før jeg reiser til Arendal for å overnatte hos tanten min. Jeg kan virkelig ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til dette frisørbesøket, også til å besøke familien min i Arendal selvfølgelig♥

Sist jeg strippet håret tror jeg var i august. Nå har jeg en kjempelang ettervekst, så det sier vel seg selv at det virkelig er på tide med et frisørbesøk. Jeg tror ikke jeg kommer til å klippe det ettersom jeg ikke ikke synes det er så slitt i legen (bruker å stusse det hjemme), og jeg har faktisk lyst til å få litt lengde på håret mitt igjen. Håret mitt er ganske langt som dere kanskje ser på bildene, men har likevel lyst til å ha det et par cm lengre. Til sommeren tipper jeg at jeg vil få akkurat den lengden jeg har lyst på, så nå må jeg bare vente haha!

Har bare hatt en helt vanlig skoledag i dag. Håper alle har fått en super start på uken sin♥

Hjemmetrening?

 • 22.01.2017 kl. 15:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Selvfølgelig måtte den være rosa, dere kjenner meg haha...

Hei dere. Etter jeg hadde vært på tur i går som jeg skrev at jeg skulle. Var forresten utrolig deilig å komme seg ut etter å ha vært dårlig så lenge. Jeg tok ikke med kameraet da, men jeg var bare på en topp i nærheten av der jeg bor sammen med mamma. Noe som også var veldig koselig! Uansett, litt senere på dagen dro i hvert fall pappa og jeg ut en liten tur på Sørlandssenteret. Vi skulle egentlig bare ned på matbutikken en tur, men så fant vi ut at det var en stund siden jeg hadde øvelsekjørt. Så da kjørte vi likegodt helt ut dit, noe som er et godt stykke fra der jeg bor.

Jeg hadde tenkt til å kjøpe dette sist gang jeg var på senteret, men da glemte jeg det. Nå har jeg endelig fått tak i en slik treningsmatte som jeg hat hatt lyst på en stund. Tror bare den kostet rundt 80 - 90 kr på XXL, noe som også var veldig kjekt. Jeg meldte meg nettopp ut av treningssentret, men kan gå der en måned til. Grunnen til det, er at jeg føler jeg fikke år brukt det så mye. Jeg løper som regel ute, og de øvelsene jeg bruker å gjøre kan jeg likegodt gjøre hjemme. Det var detrfor jeg hadde så lyst på denne matta. Startet faktisk dagen med å gjøre noen øvelser, og jeg håper jeg kan bli flinkere til å få en litt mer fast rutine nå. Jeg skal i hvert fall prøve.

Processed with VSCO with b5 preset

Jeg måtte bare ta med dette bildet som pappa tok av meg da jeg kjørte. Det er veldig utydelig, men se hvor seriøs jeg ser ut når jeg kjører. Dette er da meg når jeg konsentrer meg skikkelig. Haha, jeg ser nesten litt sur ut.

Har ikke noen spesielle planer for i dag, men ønsker dere alle en kjempefin søndag videre♥♥

Velkommen til mitt nye rom!

 • 21.01.2017 kl. 13:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

❤❤❤

Hva synes dere om det nye rommet mitt? Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med det. Som dere kanskje ser så ha jeg ikke så mange ting på rommet mitt, men det er akkurat sånn jeg liker å ha det♥ Fargene som går igjen i rommet er hvit, rosa, grå og sølv. Jeg bare elsker kombinasjonen av disse fire fargene. Så å si alt bortsett fra et par små pynteting er fra IKEA. Som jeg har skrevet tidligere her på bloggen, er jeg veldig glad i den butikken. De har så mye greit og fint, også får man det til en veldig bra pris.

Rommet mitt er litt mindre enn det jeg hadde sist, men jeg synes forsatt det er lyst, koselig og stort nok♥ Jeg har virkelig ikke behov for noe større plass en dette! Det jeg liker veldig godt med dette rommet, er at jeg har et stort klesskap og et stort speil. Dette speilet får også rommet til å virke mye større enn det egentlig er! Jeg har ikke TV lengre nå, men skal jeg være helt ærlig så bruker jeg ikke å se på noe annet enn serier på PCen min. Brukte den så å si aldri, så for meg gjorde det ingen ting egentlig haha!

Formen min er litt bedre i dag, og nå skal jeg faktisk ut å gå en tur!

I`m back

 • 20.01.2017 kl. 20:00

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

...and now I`ll do what`s best for me

Heia folkens! Nå har jeg ikke oppdatert bloggen min på nesten en uke (6 dager), and that`s a long time... Jeg skal ikke gå sånn veldig inn i detaljer her, men disse dagene har ikke vært helt på min side. Formen min har ikke vært der i det hele tatt og jeg har derfor måttet holdt meg hjemme fra skolen et par dager. Sist jeg blogget var på lørdagen da jeg fikk besøk av en utrolig god venn av meg, og det var kjempekoselig♥ Gleder meg veldig til å se henne igjen. Ellers har ikke jeg gjort noe spesielt annet enn å bare ta det helt rolig. Jeg har også måttet prioritert å gjøre en del skolearbeid når jeg var syk, og har ikke hatt overskudd til å gjøre noe annet. F.eks. som å blogge, noe jeg også har savnet veldig!

Denne helgen har jeg ingen spesielle planer egentlig. Jeg skal ihvertfall forsette å ta det rolig, men det hadde jo vær deilig å kommet seg ut en liten tur nå som jeg har vært så mye inne. Jeg for se om jeg finner på noe i morgen. Skal forresten dele noen nye bilder av rommet mitt denne helgen. Glemte nesten å fortelle dere det, men på søndag byttet jeg rom. Nå har jeg rom nede i huset vårt. Dette rommet er litt mindre enn det jeg hadde før, men forsatt stort nok for meg. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ser ut nå, og gleder meg veldig til å dele disse bildene med dere♥

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Ble litt mye bilder av meg i dag, men jaja. Uansett så ønsker jeg dere alle en kjempefin helg videre♥ 

I needed something pink

 • 14.01.2017 kl. 16:00

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Løpesko - NIKE FLYKINT

Hei folkes! Her om dagen fikk jeg en pakke fra Zalando som jeg hadde bestilt for en ukes tid siden. Den inneholdt blant annet disse skoene og noen nye treningstights fra Nike. Begge disse tingene var noe jeg virkelig trengte. Jeg fikk dette av mamma, tusen takk viss du leser dette♥ Nå har jeg ikke blogget på et par dager, men jeg har bare hat en helt vanlig skoleuke. I går kveld slappet jeg bare av ettersom jeg hadde vært syk den dagen. Jeg føler meg bra igjen nå, og håper 

Tildigere i dag dro pappa og jeg en tur ut til Sørlandsparken. Vi var først innom IKEA og her kjøpte jeg meg blant annet det gråe teppet som dere ser på bildene. Bildet viser det ikke, men det er bare et lite sånn firkant ett. Synes det passet veldig fint på det hvite/ rosa/ gråe rommet mitt. Deretter tro vi på Sørlandssentret og her kjøpe jeg meg et nytt par svarte jeans fra Gina Tricot, noe jeg også virkelig trengte. Bruker seriøst disse hele tiden, det har dere nok fått med dere hvis dere har lest bloggen min er stund haha.

Vi handlet også inn til taco ettersom jeg skal få besøk av en venn senere i kveld. Gleder meg veldig til å se henne igjen♥ Vi går ikke på samme skole, så det blir ikke så ofte vi ser hverandre. Derfor er det alltid ekstra kjekt når vi først ser hverandre igjen. Apropo været her i Kristiansand. Da jeg sto opp i dag var alt dekket av snø. Synes det er fint jeg, for da blir det ikke så grått og mørkt som det har vert i det siste. Skal faktisk ut å ta noen bilder nå haha!

Hva synes dere om de nye løpeskoene mine, fine eller hva?

Sunne sjokoladelapper

 • 08.01.2017 kl. 18:00

Dette trenger du til 2 porsjoner, 9 små lapper:

♥ 1 dl Lettkokte havregryn

♥ 1 dl Hirseflak (eller mer havre)

♥ 1/2 ts Fiberhusk* (eller bakepulver)

♥ En klype kardemomme og kanel*

♥ 2 små ss Kakaopulver

♥ 2 ss Sukrin gold* (annet sukker)

♥ 2 mellomstore egg

♥ En skvett med melk

Slik lager du dem:

Bland først alle de tørre ingrediensene i en bolle. Klekk så de to eggene og spe på med melk til du får en passe tykk røre. Det er viktig at røren ikke blir for løs, da det kan bli vanskelig å steke dem. Når man steker lapper skal røren være ganske tykk, så pass på at du ikke heller i for mye av melken. Jeg bruker forresten laktosefri melk, men det er akkurat det samme hvilken melk du velger å bruke.

Etter du har blandet ingrediensene sammen, tar du fram en stekepanne og litt smør eller olje til å steke med. Dette kan du velge selv. Jeg bruker vanligvis olje, men når jeg lagde dem i dag prøvde jeg med smør og begge deler fungerer like fint. Synes ikke det gjorde så mye med smaken heller. Deretter legger du noen små klatter på stekepannen (hvor mindre de er, jo lettere er det å steke dem), og steker dem jevnt på begge sider. And that`s it! Håper det smaker.


Som jeg sa i går hadde jeg tenkt litt på om jeg skulle begynne å legge ut litt oppskrifter på bloggen. Jeg har bestemt meg for å gjøre det en gang i blant. I dag ble det denne oppskriften på noen skikkelig gode og sunne sjokoladelapper. Bestemor og jeg spiste disse til lunsj i dag. Det ble 4 til henne og 5 til meg haha! (heldigris). Jeg spiser disse flere ganger i uken, og siden de er så gode så måtte jeg bare dele oppskriften min med dere. Og dere, gjett hvem som kom seg til treningsenteret i dag. Meg, haha! Hadde ikke trent på over 2 uker så det var virkelig på tide.

Hva synes dere om denne oppskriften, kunne dere tenkt dere å prøvd den ut?

Black and white outfit

 • 07.01.2017 kl. 19:15

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

"Remember to enjoy the little things in life. One day you`ll look back and realize they where the big things"

❤❤❤

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Skinjakke ZARA

Genser Weekday

Jeans Gina Tricot

Sko Converse

Gjett hvor lenge jeg sov i dag? Sto ikke opp før 11.15 i dag. 11.15! Kan faktisk ikke huske jeg sist jeg sov så lenge. Dette er kanskje ikke så seint for de fleste, men for meg som vanligvis står opp tidlig hver dag, også i helgene, er dette kjempeseint. Da jeg sto opp følte jeg at jeg hadde gått glipp av hele dagen liksom (hadde ikke det altså, men dere skjønner hva jeg mener). Det som var deilig da, var at jeg endelig følte meg skikkelig uthvilt og det er noe jeg ikke har følt på en stund nå. Som jeg skrev i går har jeg vært veldig sliten, men nå føler jeg meg litt bedre.

Det ble dessverre ikke noe trening i dag, men i morgen skal jeg! Det eneste jeg egentlig har gjort i dag er å rydde rommet mitt, også har jeg vært med mamma en tur på butikken for å handle noe som jeg trengte. Snakker ikke så mye om mat her på bloggen, men siden jeg både er vegetarianer og ikke tåler laktose og gluten så godt, lager jeg mye mat selv. Har faktisk vurdert om jeg skal begynne og legge ut noen oppskrifter her på bloggen. Ikke at jeg er så flink når det kommer til matlaging, men tenkte kanskje det hadde vært litt gøy. Hehe, for se om det blir noe eller ei.

Hva synes dere om antrekket forresten? Veldig basic, men det er sånn jeg liker det♥

Hilsen fra en litt sliten jente

 • 06.01.2017 kl. 21:30

Fant noen bilder som jeg ikke hadde postet av Tassi, Tuppen og meg. Skjønningne mine hehe♥ For dere som kanskje lurer så har jeg 4 katter og jeg er utrolig kattemenneske!

Hei hei! Dette har vært en ganske travel og skal jeg være helt ærlig, en ganske tung start på skolen. I tillegg så har jeg vært syk, og hat utrolig mye å gjøre på skolen. Merker det var veldig deilig med helg nå, selv om jeg må gjøre en del skolearbeid i helgen også. Jaja, skal uansett sette meg av litt tid til og slappe av også. Det var det første jeg gjorde da jeg kom jeg fra skolen i dag. Var helt utslitt ettersom jeg bare hadde sovet 3 - 4 timer i natt, noe som er veldig lite for meg. Kjenner du meg så vet du at jeg ikke fungerer helt når jeg ikke får den daglige søvnen min, haha.

I morgen må jeg få trent igjen. Jeg merker skikkelig nå ettersom jeg ikke har trent en eneste gang siden nyttår, at det virkelig er på tide. Vet ikke hvorfor, men når jeg ikke trener blir jeg automatisk mer sliten og slapp. Gleder meg nesten litt. Det var jo et av nyttårforsettene mine at jeg skulle bli flinkere til å trene mer jevnlig, så da må jeg prøve å få det til! Som sagt har jeg mye å gjøre i helgen, må øve til prøver osv, så dette må selvfølgelig gå foran bloggen. Jeg ville bare stikke innom å si hei fra en litt sliten jente her. Håper ellers det har gått fint for alle dere som har begynt på skolen/ jobben denne uken og at hverdagen begynner å "falle" fint på plass igjen.

Vi snakkes snart igjen dere, og kos dere masse videre i kveld♥

Et bevis på at jeg er veldig glemsk!

 • 02.01.2017 kl. 18:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

"I was going to do something, then I got distrachted for 5 seconds and forgot it..."

Heisann folkens! Gjett hva? Jo, jeg har vært på skolen i dag. Jeg som trodde jeg hadde fri! Hadde det ikke vært for at jeg pratet med en i klassen i går kveld så hadde jeg ikke vært på skolen i dag og fått fravær. Det er veldig ille nå som vi har den fraværsgrensen, som jeg, bare får å si det ikke er så veeeldig glad i. Jeg hadde jo fått en beskjed før ferien om at vi skulle starte på mandagen, men ettersom jeg kjenner så mange som hadde fri i dag så trodde jeg at jeg også hadde det, men nei. Det hadde jeg altså ikke. Er det mulig å være så glemsk? En fin start på 2017 eller hva, haha. Jaja, sånt skjer av og til.

Synes egentlig, nå som jeg tenker på det, at det var like greit å starte i dag. Jeg vet ikke hvorfor, men synes alltid den første dagen er ferien er verst. Dagene etter går som regel fint, for da har jeg kommet inn i litt mer skolemodus igjen. Det jeg synes var litt dumt i år/ fjor var at denne ferien ble utrolig kort. Pang så var den over liksom, men det har jo noe men hvordan dagene faller å gjøre. Hadde ikke så mye å komme med i dag, men ville bare dele denne lille "flausen" min og få fram dette at alle kan glemme litt i blant, og at det helt ok! Også ville jeg bare dele disse herlige bildene av katten min Tassen som jeg tok i dag♥ 

Andre som også startet på skolen eller jobben sin i dag?

En idyllisk hyttetur

 • 01.01.2017 kl. 17:30

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

- Idyllic -

God nyttår alle sammen! Håper dere alle hadde en kjempefin nyttårsfeiring. Jeg kom hjem litt tidligere i dag fra denne hytten hvor jeg feiret nyttårsaften i år. Jeg feiret den sammen med familien min og en venn av oss som eide denne hytten. Det var utrolig koselig♥ Uten tilgang på verken nett eller TV, så ble det mye annet gøy å finne på. Vi spilte masse spill, var ute å tente bål, spiste god mat og mye mer! Søsteren min og jeg fikk også tatt en haug av bilder der ute, det var en utrolig fin plass å ta bilder på.

Nå er det bare i morgen igjen også starter skolen igjen for meg. Jeg har ikke noen spesielle planer før da, men håper på å kanskje få trent litt i morgen. I don`t know, men det er deilig å bare slappe av også

Ønsker dere alle det beste i 2017, håper det blir et bra år for oss alle!

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no