hits

Welcome to my room!

 • 03.12.2017 kl. 19:20

Processed with VSCO with hb1 preset

- En oversikt over hele rommet mitt fra døren. -

Processed with VSCO with hb1 preset

- Kaktusen min, en plante jeg faktisk klarer å ta vare på! -

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

- Pulten og juletreet mitt, litt julepynt må jeg jo ha eller hva? -

- Noen små detaljer, reinsdyret er en av mine nyeste dekorasjoner. -

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

- Sengen og TV - stuen, som jeg nettopp har fått få rommet mitt. -

 - Jeg har en liten obsession men pynteputer, pelsputen er også ny btw! -

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 - Klesskapet mitt, mye rosa som dere ser.. -

Processed with VSCO with hb1 preset

- Til slutt har vi TV`en min, elsker den♥ -

I går nevnte jeg at jeg skulle prøve å få til en room tour, og det fikk jeg også til! Ettersom solen går ned ganske fort, måtte jeg være rask med å ta disse bildene.(Solen står opp akkurat foran vinduet mitt, og det tar ikke lang tid før det blir mørkere på rommet mitt). Jeg har en del pyntelys som ser veldig fint ut på kvelden, men jeg følte det var best å vise dere hvordan det ser ut på dagtid. Som dere ser er rommet mitt veldig lyst og rosa. Jeg elsker rosa som dere vet Derfor er også mye av rommet mitt i denne fargen. Jeg har til og med pyntet juletreet mitt med noen rosa julekuler. Jeg fant disse på Rusta og synes de var så skjønne! Jeg har også en del dekorasjon i sølv og dette er også en farge jeg prøver å få inn på rommet mitt. 

Så og si alle møblene mine er fra IKEA om noen skulle lure. Når det kommer til dekorasjon (pynteting) har jeg litt fra forskjellige interiørbutikker. Jeg kan jo nevnte noen butikker jeg vet jeg har noe dekorasjon fra: Kremmerhuset, Kid, Rustha og Prinsess. De to siste innkjøpene mine som jeg nevnte ovenfor (pelsputen og reinsdyret), kjøpte jeg da jeg var i Gdansk om noen skulle lure. Jeg husker dessverre ikke navnet på denne butikken, men det var en interiørbutikk hvor de hadde mye fint.


Jeg håper dere likte dette innlegget, synes selv det er utrolig kjekt med slike interiørrelaterte innlegg♥ Det tok litt tid å lage dette innlegg, da jeg måtte finne ut hvordan jeg kunne vise rommet mitt på best mulig måte. Jeg følte jeg ga dere en fin oversikt oversikt over hele rommet mitt her. Gi meg gjerne tilbakemeldinger på om dere vil se flere interiørrelaterte innlegg fremover!

Hva synes dere om innlegg som dette?

🌸Camille

Utrolig hvor mye et nytt sengsett kan gjøre!

 • 03.09.2017 kl. 19:00

Hei dere Som jeg nevnte på bloggen i går, fant jeg endelig et sengesett som passet inn på rommet mitt. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg synes i hvert fall det er utrolig gøy å kjøpe nytt sengesett til sengen min. Spesielt ettersom dette er noe jeg ikke kjøper så ofte. (Haha, er ikke akkurat det gøyeste å bruke penger på!) Da blir det ekstra gøy når jeg først får meg et nytt sengesett! Jeg synes dette sengesettet virkelig "frisket" opp soverommet mitt og ga det en liten forandring. Det var nettopp det jeg trenge også.

Mitt forrige sengesett var hvitt, så jeg hadde lyst på noe farge på det nye! Selvfølgelig måtte jeg finne noe som var pastell rosa, my favorite color♥ Denne fargen går igjen i hele soverommet mitt og jeg ville derfor ha et sengesett med et hint av denne fargen. Jeg synes også dette mønsteret er utrolig søtt! Alt i alt så er jeg veldig fornøyd. Sengesettet er i sateng (det er vel det som ikke krøller seg så mye) og jeg fant det på Princess. Det kostet egentlig 599 kr, men jeg fikk det til 300 kr ettersom det var halv pris på alle satengsengesett.

In love with my new pastell pink bedding!

Synes du det er gøy med nytt sengesett?

🌸Camille

Welcome to my room

 • 15.08.2017 kl. 13:00

Hei dere♥ Siden sist jeg la ut noen bilder av det nye rommet mitt (du finner dette innlegget her), har det skjedd en del forandringer. Jeg har blant annet ommøblert rommet mitt, fått et par nye ting og flyttet litt rundt på småting. Derfor tenke jeg det passet fint å lage et nytt innlegg hvor jeg viser dere hvordan rommet mitt ser ut nå. Jeg utrolig fornøyd med hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå, men jeg kommer nok aldri til å si meg helt ferdig med det hehe. Jeg elsker å ommøblere og pynte rommet mitt og synes det er kjempegøy med litt små - forandringer i ny og ne. 

Håper dere liker innlegget og kanskje finne det litt interessant/ gøy!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg elsker pynteputer og skjule gjerne hatt flere om jeg hadde plass til det!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Skapet mitt er helt klart den tingen jeg er mest fornøyd med på rommet mitt. Før var det et slikt gammelt skap som man hang fast i veggen og ikke kunne flyttes på. Jeg likte virkelig ikke dette skapet og bestemte med derfor få å fjerne det uten å måtte betale så mye penger. Mamma hjalp meg å fjerne dørene og karmene på skapet og vips fikk jeg dette åpne skapet som jeg virkelig liker utseendet av. For å ha noe jeg kunne henge klærne på kjøpe jeg bare to enkle stativ på IKEA, om jeg husker riktig ikke kostet det meg ikke mer en 79 kr per stykk. Som dere ser beholdt jeg skapdørene på toppen, men her byttet jeg ut håndtakene med noen søte diamantknagger.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Som dere kanskje legger merke til, er det tre farger som går igjen på rommet mitt og det er lyserosa, hvit og grå. Jeg elsker disse fargene og derfor har jeg også valgt å dekorere rommet mitt i disse fargene. Jeg har også prøvd å få inn en del sølv ettersom jeg synes det også passer veldig bra inn på rommet mitt. Jeg kommer ikke til å nevne hvor alle tingene er fra ettersom så og si alt er fra IKEA. Ellers har jeg også et par pynteting fra Princess, Kid, Kremmerhuset (f.eks. smykkeholderen på bildet under) og et par andre interiørbutikker.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Er du også glad i interiør?

🌸Camille

Welcome to my new room

 • 20.06.2017 kl. 18:10Som dere legger merke til har jeg en liten obbsesion med rosa farger:

Hei dere og velkommen til mitt nye rom♥ Som jeg skrev på bloggen i går handlet jeg inn mye nytt til rommet mitt. Nå som alt er så og si er på plass, tenkte jeg at jeg kunne dele hvordan resultatet ble med dere. Det som er nytt er blant annet speilet, noen kleshengere og det ene stativet fra IKEA + et det rosa teppet jeg har over stolen og den rosa puten (de kjøpte jeg for en veldig grei pris på Rustha). Jeg er supert fornøyd med hvordan rommet mitt er nå og tror jeg kommer til å ha et slik en god stund fremover. Jeg elsker jo interiør og ommøblering og sånt, så jeg forandrer ofte på et par ting haha, men jeg mener det når jeg sier dette og det er at jeg aldri har vært så fornøyd med rommet mitt som det jeg er nå!

I dag har ikke vært en så spesiell dag egentlig, men jeg fikk gjort noe produktivt! Jeg fant meg en bikini og en shorts på Cubus i dag, og det var noe jeg virkelig trengte nå til sommeren! Kanskje jeg legger ut noen bilder av denne shortsen snart, den er utrolig søt! Nå skal jeg straks prøve meg på en liten joggetur, for se hvordan formen er, men vi blogges mer senere dere♥

Planteshopping og room tour?

 • 23.05.2017 kl. 10:30

Hei dere♥ På søndag var jeg som sagt på plantasjen for å lete etter en liten kaktus som jeg kunne ha på rommet mitt. Jeg er virkelig ikke flink til å ta vare på planter og blomster, så da tenkte jeg en kaktus ville passe bare bra inn på rommet mitt. Da jeg lette etter en kaktus fikk jeg også øye på denne søte Aloe vera planten, så jeg slo til med å kjøpe både en kaktus og Aloe vera plante. Jeg synes de gjorde seg veldig fint inne på rommet mitt. De er veldig enkle å ta vare på også, så det er veldig bra for min del haha! 

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Aloe vera planten♥

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Kaktusen♥

Jeg må nesten bare nevne disse tre lysene som dere ser på de to bildene over. Jeg fikk dem av en venninne som hadde en sånn prosjekt på skolen. Var de ikke søte? Synes de passet så bra inn på rommet mitt også♥ Jeg har flyttet en del rundt på ting på rommet mitt siden sist jeg la ut bilder av det, så tenkte jeg like godt kunne dele noen bilder av hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå. Som dere kanskje legger merke til holder jeg rommet mitt nokså "minimalistisk". Jeg er glad i pynteting og sånt, men jeg vill ikke at det skal bli for mye av det heller. Sånn som det er nå liker jeg veldig godt:

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

I dag begynner jeg ikke før kl.12 på skolen, noe som er utrolig deilig! Vi har egenstudie som vi kan bruke til å gjør ferdig en oppgave, og siden jeg allerede har levert den oppgaven har jeg bare brukt denne morgenen til å slappe av og oppdatere bloggen. En fin start på dagen med andre ord. Ønsker dere alle en fin tirsdag videre også snakkes vi mer enten senere eller i morgen♥

🌸Camille

Rommet mitt

 • 22.04.2017 kl. 10:00

Hei dere💖 Som jeg lovet i går tenke jeg og vise dere noen bilder av rommet mitt. Jeg har hatt et innlegg tidligere der jeg har vist noen bilder av det nye rommet mitt, men da har ikke alle ting vært 100 % på plass. Nå er alt på plass og jeg er veldig fornøyd med hvordan det ser ut. Som dere sikkert vil legge merke til holder jeg rommet mitt nokså minimalistisk og dette er fordi jeg ikke er spesielt glad i å ha så mange ting. Jeg har det jeg trenger og mer enn det trenger jeg faktisk ikke. Selv om jeg ikke har så mange ting i rommet, føler jeg jo det er nok ting og at det ser koselig ut. For meg handler det om å finne den balansen mellom det som jeg trenger og det som jeg har lyst til å ha på rommet av dekorasjon, og det er akkurat det jeg føler at jeg har funnet.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Rommet mitt er avlangt og ganske smalt, så det er derfor jeg valgte å sette sengen langs veggen. Jeg ville helst hatt sengen ut fra veggen, men det hadde jeg ikke plass til. Nå synes jeg det er greit og ha det sånn, så det gjør meg ikke noe altså! Og nei kattene mine skal egentlig ikke ligge i sengen min, men jeg lar dem ligge der uansett. Kan bare ikke motstå de når de begynner og mjaue og skrape på døren min haha. Har en sånn rulle på rommet (dere vet den som man bruker på klær), og den en jeg helt avhengig av nå som jeg har fire katter snøss litt. I går kveld lå det tre katter i sengen min og ja de kan godt ligge alle fire sammen også haha! På bildene ser dere forresten Lillemor, søt navn eller hva?

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Så og si alt på rommet mitt er fra IKEA, alle møblene, lysene og bilde jeg har over veggen er kjøpt der. Jeg elsker IKEA, synes de har så mye greit og fint til en veldig rimelig pris💖 Et par små pynteting har jeg kjøpt på diverse butikker som Kid, Princess, Upstairs, H&M Home og Kremmerhuset. Som dere ser holder jeg rommet mitt i ganske lyse farger, men jeg har et hint av både grå, pastellrosa (som hvis dere følger bloggen vet at er min favorittfarge) og sølv. Jeg elsker denne fargekombinasjonen, litt jentete, men ikke for jentete hvis dere skjønner hva jeg mener.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Jeg har et skap, med et stort speil som jeg er veldig glad i. Det får rommet mitt til og se så mye større ut enn det egentlig er. Det er også veldig greit når jeg skal sjekke antrekket mitt rett før jeg går ut av huset. Skapet er ganske stort og jeg har god plass til alle klærne mine. Som dere ser liker jeg å ha ting veldig organisert, og jeg ryddet det ikke bare for å ta disse bildene. Rommet mitt ser så og si alltid slik ut. Jeg rer også opp sengen min hver eneste morgen, det gjør mer ikke så mye lengre siden jeg har blitt så vant til det. Synes bare det gir meg en veldig god start på dagen.

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

🌸Camille

Poster wall in making

 • 17.03.2017 kl. 20:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere. I dag har ikke formen vært helt på plass så jeg har bare holdt meg hjemme. Jeg har hatt et lite prosjekt i dag (ikke noe krevende selvfølgelig), og det er nettopp denne bildeveggen som dere ser på bildene over. Det en er langt i fra ferdig da, har lyst til å henge opp mange flere bilder og posters etterhvert! Denne vegen er ganske stor og før hadde jeg kun to bilder her. Jeg følte derfor det manglet noe der, og siden jeg hadde en del poster liggende tenke jeg at jeg like godt kunne henge dem opp. Jeg printet også ut teksten "Life is...". syntes den var så fin♥ Jeg bruke veldig lang tid på å finne ut hvilken skifttype jeg ville ha, men fant akkurat det jeg hadde sett for meg til slutt. Jeg har lenge hatt lyst til å lage en slik bildevegg og jeg kunne virkelig ikke blitt mer fornøyd med resultatet. Som sagt er jeg langt i fra ferdig, så jeg kommer til å legge ut et oppdatert innlegg så snart jeg er ferdig med denne veggen .

I kveld skal jeg faktisk på kino med en venn av meg♥ Vi skal se "Beauty and the Beast". Gleder meg kjempemasse!

Har noen av dere kanskje en slike bildevegg hjemme?

Velkommen til mitt nye rom!

 • 21.01.2017 kl. 13:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

❤❤❤

Hva synes dere om det nye rommet mitt? Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med det. Som dere kanskje ser så ha jeg ikke så mange ting på rommet mitt, men det er akkurat sånn jeg liker å ha det♥ Fargene som går igjen i rommet er hvit, rosa, grå og sølv. Jeg bare elsker kombinasjonen av disse fire fargene. Så å si alt bortsett fra et par små pynteting er fra IKEA. Som jeg har skrevet tidligere her på bloggen, er jeg veldig glad i den butikken. De har så mye greit og fint, også får man det til en veldig bra pris.

Rommet mitt er litt mindre enn det jeg hadde sist, men jeg synes forsatt det er lyst, koselig og stort nok♥ Jeg har virkelig ikke behov for noe større plass en dette! Det jeg liker veldig godt med dette rommet, er at jeg har et stort klesskap og et stort speil. Dette speilet får også rommet til å virke mye større enn det egentlig er! Jeg har ikke TV lengre nå, men skal jeg være helt ærlig så bruker jeg ikke å se på noe annet enn serier på PCen min. Brukte den så å si aldri, så for meg gjorde det ingen ting egentlig haha!

Formen min er litt bedre i dag, og nå skal jeg faktisk ut å gå en tur!

My room christmas edition

 • 22.12.2016 kl. 21:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

❤❤❤

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kalenderen min varte ikke så lenge i år. Klarte ikke å holde meg og spiste opp sjokoladen innen de to førte ukene av desember. Jeg som hadde lovt meg selv å bare spise en hver dag, haha! Andre som også har åpnet noen ekstra luker en dag? 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei folkens! Slik ser rommet mitt ut nå i desember. Hadde tenkt til å vise dere rommet mitt litt tidligere, men av en eller annen grunn så hadde jeg nesten glemt det helt bort. Det er ikke så pyntet, men jeg vil jo si at det er pyntet (hvis dere skjønner hva jeg mener). Jeg har både skaffet meg et lite juletre også har jeg de lysene som henger på veggen (buker å henge der hele året egentlig) og noen andre par småting. Dette er mer en nok for meg, jeg har virkelig ikke behov for noe mer. Jeg synes bare det er koselig å kunne gå inn på rommet mitt og få litt julefølelse der også.


Nå tipper jeg de fleste har juleferie, og jeg håper alle koser seg masse og slapper godt av♥ Det prøver i hvert fall jeg å gjøre! Merker det var veldig godt med litt fri nå etter alle disse lange og noen ganger litt slitsomme ukene med masse prøver, leker osv. Eller egentlig så synes jeg disse ukene har gått utrolig fort, i morgen er det jo allerede lille julaften. Jeg skjønner virkelig ikke hvor alle dagene i denne måneden har blitt av. Det har gått så fort! Tror faktisk ikke jeg har hat tid til å sett en hel julefilm en gang, så det må jeg få gjort nå, haha. 

I går var jeg som sagt hos fysioterapeut, noe som gikk veldig fint. Fikk noen øvelser jeg skal begynne å gjøre. Jeg har også fått trent en del i det siste, merker det veldig godt ettersom jeg er ganske stiv nå. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av de to siste dagene nå. I morgen reiser jeg bort til Arendal. Her skal jeg feire julaften sammen med familien min. Jeg tipper vi blir rundt 17 personer i år, så vi blir ganske mange. Gleder meg masse♥ Skal reise bort ganske tidlig i morgen sammen med søsteren og bestemoren min også skal vi være med å hjelpe til litt.

Ønsker alle en fin kveld videre, og håper som sagt at alle koser seg masse. Klem♥

Årets julekalender

 • 27.11.2016 kl. 19:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
The Snowman☃❄

I år har jeg ikke en, ikke to, men 3 kalendere! Personlig synes jeg man aldri kan bli for gammel til dette. Ble kanskje litt barnslig med snømannen, men synes den er veldig skjønn da + at den passer veldig fint inn på det hvite rommet mitt♥ Jeg brukte å ha den som kalender da jeg var mindre, og i år synes jeg at det fortjener en comeback. I tillegg har jeg to flax - kalendere, akkurat som i fjor bare at jeg hadde kun én. Btw, utrolig at det allerede er 1. Advent og snart 1. desember. Jeg kan virkelig ikke tro hvor fort disse siste månedene har gått. Har ikke fått noe julefølelse engang!

I går dro bestemor og jeg til Sørlandssenteret. Vi var rundt og så litt, men jeg synes ikke det var så mye salg som jeg hadde trodd det skulle være. Kanskje det ikke var så mye igjen etter fredagen? Jeg vet ikke, men jeg fant meg i hvert fall ikke noe spesielt. I dag har jeg også bare vært sammen med bestemor og hjulpet henne med å gjøre julerent og pyntet litt til jul. Det er nesten det eneste dagen min har gått til. Ellers lagde jeg meg en utrolig god middag i dag. Det ble hjemmelaget vegetarlasagne, nam nam♥ 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

For dere som kanskje lurer på hva jeg har oppi kalenderen, så er det mørk sjokolade. Jeg elsker sjokolade, men ettersom jeg ikke tåler melk kunne jeg ikke kjøpe en sånn vanlig sjokoladekalender. Dette er grunnen til at jeg lagde min egen kalender i år, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med den! Kjøpte bare en sånn pakke fra Freia, og i den var det akkurat 24 små innpakkede sjokolader. Det eneste som var litt dumt, var det ikke var plass til de i kalenderen. Derfor måtte jeg ha lukene oppe får å få plass til dem. Nå blir jeg let fristet for å ta en vær gang jeg går inn på rommet mitt, haha♥

Hvilken julekalender skal dere ha i år?

Rommet mitt❤

 • 24.10.2016 kl. 16:04

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Slik ser det ut når man først kommer inn på rommet mitt. Alle møblene og det meste av pyntetingene mine er fra IKEA, her finner man alltid mye fint til en grei pris synes jeg! Ellers har jeg en del ting fra KID, Princess og ande slike interiørbutikker. Det første man får øye på når man kommer inn er sengen og pulten min.

Processed with VSCO

Processed with VSCO
Sengen min er egentlig en 140 - seng og er egentlig beregnet for to personer. Jeg synes det er veldig kjekt med en stor seng. Spesielt når jeg har besøk og vi skal sitte og se på TV sammen. Jeg elsker pynteputer som dere kanskje ser, og skulle gjerne hatt flere. Neida, joda! Over sengen har jeg et bilde fra IKEA som jeg er utrolig glad i. Jeg liker at det er svarhvit, og synes det passer veldig fint inn i rommet mitt.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg er utrolig fornøyd med pulten min, den er akkurat passe stor og har en veldig grei skuff som jeg kan legge en del ting i. Stolen er jeg spesielt fornøyd med, den er utrolig komfortabel og sitte i. Her sitter jeg ofte når jeg gjør lekser og blogger. Jeg bruker også pulten som et sminkebord, og sminker meg her hver eneste morgen. Det passer veldig fint med det store speilet også får jeg mye daglys fra vinduet, bedre enn det kan det vel ikke bli eller hva?

Processed with VSCO

Processed with VSCO
Processed with VSCO

Fra en annen vinkel får man øye på klesskapet mitt, eller jeg vil kanskje heller kanskje kalle det et "Walk in Closet". Før brukte det ikke å være åpent, det var et sånn vanlig innebygd skap med dører over hele. Jeg var veldig missfornøyd med det og syntes ikke det så noe fint ut, så i fjor hjalp mamma meg og rive ned de nederste dele av skapet. Jeg beholdt de øverste ettersom det er greit å ha litt lagringsplass, men byttet de stygge knaggene som var der før med noen søte diamantknagger. Alt i alt så er jeg utrolig fornøyd med det nå! Det er spesielt greit å ha det sånn åpent for da passer jeg alltid på å holde det ryddig hehe.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Fra den siste vinkelen, altså fra sengen min får man øye på både TVen og kosekroken min. Jeg utrolig fornøyd med TVen og synes det er veldig kjekt å kunne ligge i sengen mens jeg ser på den. Det blir mye Netflix her på meg gitt for å si det sånn hehe! Før hadde jeg bare et lite bord til å ha TVen på, men jeg syntes det ble litt rart i forhold til størrelsen på TVen, pluss at bordet var ganske lavt også. Nå har jeg denne avlange hyllen som jeg kan ha den på og det ser mye bedre ut spør du meg.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Til slutt ville jeg bare avslutte dette innlegget med noen nærmere bilder av det jeg vil kalle "kosekroken". Får å være helt ærlig sitter jeg ikke så mye her, men jeg trengte noe som kunne fylle opp den tomme plassen på rommet mitt og da passet denne stolen perfekt. Bestemoren min hadde den nede i stuen sin før, men hun hadde ikke plass til den da hun fikk seg ny sofa og da var jeg så heldig og få den. Over stolen har jeg også en hylle, og jeg er veldig fornøyd med hvordan disse tingene henger sammen.

Håper dere synes dette var et litt annerledes og gøy innlegg♥

Cleaning my wardrobe

 • 13.08.2016 kl. 21:20

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei folkens! I går tok jeg meg en tur på treningssentret og fikk trent min vanlige "styrkerunde". Senere på kvelden i går feiret vi bursdagen til pappa. Han hadde bursdag i forgårs, men vi feiret han i går kveld siden det passet bedre da. Han fikk besøk av to venner og det ble en veldig fin kveld♥ I dag har ikke formen vært helt på plass, men jeg har fått unnagjort en god del ting.

Jeg har  ryddet og organisert helle skapet mitt. Først tok jeg ut alle klærne, så la jeg vekk klær som jeg ikke bruker lenge og klær som var for små. Jeg bruker å gi ting som er for små til kusinen min Sarah (7 år) og jeg har noen fine plagg på lur til hun blir litt større. Tro det eller ei, men jeg har også stykket en del klær i dag (ikke typisk meg haha!). Det er noe som er utrolig kjedelig å gjøre og som tar sin tid, men klærne blir mye finere etterpå. Så en for igjen for strevet haha♥

Noen andre en meg som synes det er kjedelig å rydde skapet sitt?

Prosjekt barnerom

 • 08.08.2016 kl. 18:46

Hei alle sammen♥

Nå har jeg kommer hjem fra Arendal. Celina og jeg måtte ta bussen tilbake igjen. Bestemor skulle bli litt lengre i Arendal, så vi kunne ikke sitte på med henne. Uansett, jeg har hat to fine dager i Arendal med familien. Jeg fikk hilst på både bestefar, fetterne mine og den andre tanten min♥ Det nye huset til tante begynner å komme seg på plass nå. Sarah ble så brun da hun var i portugal (heldig), så jeg føler meg så blek når jeg sitter ved siden av henne hahah.

Processed with VSCO with a5 preset

Enda et bilde med denne skjønningen! Denne katten altså, hun blir alltid med på bilder hahah. Maria trives forresten veldig godt i det nye huset♥ I går trodde vi at hun hadde stukket av (det var en dør som sto åpen), men så var hun bare under en seng. Katter må jo være inne en stund når man har flyttet, slik at de kan vende seg til den ny plassen. 

I går brukte jeg mye tid på rommet til kusinen min Sarah. Jeg har ryddet på plass alle tingene hennes. Det tok sin tid ettersom hun har enormt med ting og tang og masse klær. Rommet så ikke ut før jeg (vi) begynte på det, ting lå stødd overalt på gulvet og det var nesten ikke til å trø der inne. Det er ikke 100 % ferdig enda, mangler et teppe, noen rulegaridner og andre ting, men det har blitt et utrolig fint og koselig jenterom. Det har vært kjempegøy å kunne hjelpe til med det. Jeg fikk ikke tatt noen førbilder, men her er sånn rommet ser ut nå.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag før Celina og jeg tok turen hjemmeover var vi også innom harebakken. Her fikk Sarah seg noen nye gardiner til rommet sitt (de dere ser på bildet over). Jeg fikk også kjøpt meg noen skrivebøker som jeg trenger til skolen, greit å få sånne ting unnagjort! Nå er det bare en uke til skolen begynner igjen, whææ så fort tiden har gått! Hvor ble sommerferien av liksom?

Hva synes dere om rommet til Sarah?

Details of my room

 • 26.07.2016 kl. 21:02

Hei folkens!

I dag tok mamma og jeg oss en etterlengt treningsøkt på treningsenteret. Jeg fikk trent en god del styrke, noe som var utrolig deilig å få unnagjort!. Ellers har ikke dagen min gått til noe spesielt egentlig. I det siste ar jeg forandret en del på et par ting på rommet mitt, så nå tenkte jeg det var på tide å vise dere en liten smakebit. Jeg kommer til å lage et mer utfyllende innlegg hvor jeg skriver hvor ting er fra og sånt senere. Da kommer det også bedre bilder av hele rommet mitt. Først må jeg bare få alt på plass, det er et par ting som ikke er helt ferdig enda, men alt i alt så er jeg veldig fornøyd akkurat nå♥

Processed with VSCO

Processed with VSCO

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Jeg elsker interiør og synes det er utrolig gøy å designe, ommøblere og kjøpe nye ting til rommet mitt. Det har på en måte blitt en liten hobby for meg. Det er her jeg selv kan bestemme akkurat hvordan ting skal se ut, og det er her jeg kan legge ned min egen stil. Rommet mitt blir derfor veldig unikt, for det er ingen som har det prikk likt som jeg har det. Dette er også en av grunnene til at jeg synes det utrolig gøy å se andres rom, alle har jo forskjellig smak og sånt. Noen ganger for jeg også inspirasjon av andre. Jeg får ideer som jeg ikke hadde klart å funnet på selv og som jeg kan bruke i rommet mitt. Jeg vet ikke med dere men sånt er i vert fall veldig gøy for meg.

Noen andre enn meg som er glade i interiør?

Rommet mitt

 • 09.06.2016 kl. 10:16

Hei, i dag begynner jeg ikke før 12.15 på skolen. Vi skal gå en tur i Naturfagen og se på noe som har med økosystemer og sånt å gjøre. Vi hadde om det på begynnelsen av skoleåret, men nå bare repeterer vi før en eventuell muntlig eksamen. Så blir en kort dag på meg i dag! Uansett er veldig fornøyd med hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå, så jeg tenkte jeg kunne vise det♥

Rommet mitt betyr veldig mye for meg, det er her jeg selv kan bestemme hvordan ting skal se ut. Det blir veldig personlig, noe jeg synes gjør det veldig fint og spesielt for alle sin egen smak. Jeg er veldig glad i å ommøblere rommet mitt og klarer nesten aldri bli sånn helt fornøyd, men nå føler jeg endelig at jeg har funnet akkurat hvordan jeg vil ha det! Slik ser rommet mitt ut når man først kommer inn døra:

Processed with VSCO

Alle møblene mine er fra IKEA, synes det er en veldig grei butikk jeg. De har et enkelt design som jeg liker veldig godt, pluss at det er mye billigere en mange andre møbelbutikker. Hehe, alltid gøy med en tur på IKEA! Så her ser man rommet mitt fra den andre siden av rommet:

Processed with VSCO

Walk-in-closet skapet mitt har jeg faktisk designet helt selv, eller mamma hjalp meg da... Før var det bare et sånn "gammeldagse" skap det, men når er det åpnet opp. Er veldig fornøyd med resultatet! Det er veldig greit å ha det åpent, for da passer jeg alltid på å holde det ryddig. Legger med et litt nærmere bilde av walk-in-closet skapet mitt:

Processed with VSCO

Jeg er utrolig fornøyd med TVen min, bruker den ganske mye! Så det meste av det dere ser her er som sagt fra IKEA. Har noen planter også på rommet mitt, synes det gjør rommet mitt "hjemme"og koselig. Det et da den siden man ser fra sengen min: 

Processed with VSCO

Hva synes dere om rommet mitt? Kom gjerne med noen innspill til hva dere vil se her på bloggen min, og om det er noe jeg kan forbedre meg på. Er veldig ny på dette her, men jeg lærer av å feile litt først♥

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no