hits

My new coat

 • 01.11.2017 kl. 20:40

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Mid grey kåpe fra Even&Odd -

Hei dere♥ Her om dagen mottok jeg en pakke fra Zalando. Oppi den lå den ny kåpen min som dere ser på bildene over. Først da jeg så denne kåpen inne på Zalando ble den utsolgt i min størrelse (var kun to igjen) rett før jeg rakk å bestille den. Heldigvis kom det inn en i akkurat en min størrelse og jeg fikk bestilt den før noen andre gjorde det igjen. Jeg har den btw. i S og den var i flere farger, men jeg tok grå ettersom det er en farge som går til nesten alle klærne jeg eier. Jakken kostet 599 kr og var ikke på salg, faren min var så snill å betale mesteparten av kåpen for meg. Tusen takk pappa hvis du leser dette

Jeg digger egentlig alt med denne kåpen. Da jeg skulle se på en kåpe ville jeg ha en med både belte, hette, glidelås og en høy hals. Altså nærmest en "jakke", men som egentlig er en kåpe. Da jeg så denne kåpen måtte jeg bare slå til! Det var akkurat noe slik jeg hadde sett for meg. Hetten på denne kåpen er veldig stor, men jeg synes egentlig bare det er fint og gjør noe med hele looken av den♥ Også har vi belte rundt midjen som jeg liker veldig godt. Jeg synes det er så fint med belter på både jakker og kåper. Denne kåpen er god og varm, men på de aller kaldeste dagene kommer jeg nok til å bruke vinterjakken min. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd med kåpen og gleder meg til å bruke den fremover!

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Har du investert i en ny kåpe/ jakke denne høsten?

🌸Camille

Akkurat det jeg trengte

 • 17.10.2017 kl. 17:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

LIGHT PINK FLUFFY JACKET

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

BURGUNDY SWEATHER

Hei hei dere! I går var jeg ute på Sørlandssenteret sammen med bestemoren min. Hun var så snill å spanderte disse to fine overdelene på meg. Jeg er utrolig fornøyd med dem begge, spesielt den lyserosa jakken. Dette er ikke akkurat en jakke jeg kommer til å bruke ute, men jeg kommer til å bruke den masse når jeg er hjemme og sånt. Den er så myk og behagelig å ha på og ikke minst utrolig varm. Det passer perfekt nå som det begynner å bli kaldere ute. Jeg som er så frysen av meg også. Denne jakken var akkurat det jeg trengte!

Burgunder genseren er jeg også fornøyd med. (Det er akkurat den samme genseren som jeg viste dere i dette innlegget, bare i en annen farge) Jeg hadde ingen gensere i denne fargen fra før og synes denne fargen passet fint nå til høsten. Denne genser er også utrolig myk. Er det en ting dere burde ha fått med dere til nå, så er det at jeg elsker gensere og jeg får aldri nok av dem haha!

Noen close - up bilder av genseren og jakken:

Wæææ, kan virkelig ikke få sagt hvor glad jeg har blitt i denne jakken! Det er seriøst det mykeste og mest behagelige plagget jeg eier.

Hvis dere skulle lure så er begge overdelene fra New Yorker. Burgunder genseren kostet 160 kr og den lyserosa jakken kostet 199 kr. De har veldig rimelige priser der (det liker jeg!), men om kvaliteten alltid er den beste, kan jeg ikke være helt enig i. Men, men.. Jeg er i hver fall utrolig fornøyd med disse to overdelene og synes de ser ut til å ha god nok kvalitet!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hvilken overdel likte dere best?

🌸Camille

In love with this color

 • 06.10.2017 kl. 21:10

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Treningsgenser fra NIKE

Hei dere♥ Da er jeg hjemme igjen etter to fine dager i Arendal. Jeg kom hjem litt tidligere i dag. Før jeg reiste hjemover var jeg ute å handlet med tanten min. Vi var blant annet innom Gmax og her var jeg så heldig å få velge ut et plagg. Noe jeg har hatt lyst på lenge et en god og varm treningsgenser. Da jeg så denne fra Nike ble jeg helt forelsket. Fargen var nok det som gjorde meg mest betatt av denne. Turkis er en utrolig fin farge! 

Selv synes jeg det er fint med litt farger på treningstøyet. Har jeg forresten på meg en svart tights som på bildene over, liker jeg å ha noe farge på overdelen min. Det er kanskje ikke det gøyeste å bruke penger på (nå var jo jeg så heldig å få denne i gave av tanten min♥), men jeg synes det er utrolig gøy med nytt treningstøy. Det gjør nærmest at jeg får lyst til å trene. Mitt tips er: trenger du litt motivasjon til å trene, så invister i noe nytt trenigstøy. Haha, det funger i hvert fall for meg!

Hva synes dere om denne fargen?

🌸Camille

Comfy, but still fancy

 • 22.09.2017 kl. 14:20

- Puma tightsen fant jeg på Zalando -

Er der ikke gøy når man finner noe som både er behagelig å ha på og i tillegg ser bra ut på? Dette er ikke akkurat en treningstights, vil heller si det er en helt vanlig tights. Jeg har lange hatt lyst på et slikt plagg, noe som jeg bare kan ta på meg når jeg bare skal ha en rolig dag hjemme,men som forsatt ser litt fint ut. Jeg foretrekker faktisk tightser framfor joggebukser og synes de er utrolig behagelig å ha på.


Formen er, som jeg nevnte for et par dager siden, ikke helt på plass enda. Jeg kjenner at det er viktig at jeg tar det rolig noen dager hjemme nå. Det er ikke noe fint vær heller, så det gjør meg ikke så mye at jeg må tilbringe noen dager inne. Noe jeg bare har måttet lære meg de siste årene som jeg har vært syk, er at helsen min kommer før alt annet. Har jeg en dårlig periode så må jeg bare godta det og la kroppen få den hvilen som den trenger. Jeg håper dere har det bra, og husk dette: enten det er fysisk eller psykisk, dårlige perioder kommer og går. Selv om det føles ut som de aldri går over, så gjør de det. Bare hold godt fast og møt stormen. Vips så er den over før du vet ordet av det.

🌸Camille

Sneak peek in my wardrobe

 • 21.09.2017 kl. 12:40

Processed with VSCO with preset

- To av mine siste innkjøp fra Zalando og Nelly -

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hei dere♥ Som jeg nevnte på bloggen i går har jeg fått inn mye nytt i garderoben min. Jeg tenke derfor det passet å vise dere en liten "sneak peek" av klærne og garderoben min. Jeg kommer til å lage flere otfits - innlegg hvor jeg viser dere mer av innkjøpene, så stay tuned for det! På bildene over ser dere den ene siden av garderoben min. Jeg har to slike stativ fra IKEA som står ved siden av hverandre. Denne rosa og lyse siden er helt klart min favoritt. Jeg bare elsker disse kremhvite og duse rosafargene nå til høsten. De står så fint i kontrast til en mørkere bukse/ skjørt.

Jeg har også fått inn noen nye bukser, skjørt og en genserkjole i garderoben min. Varme gensere, genserkjoler, skjørt, kåper, regnjakke, og noen gode bukser, er noe jeg synes er greit å ha i garderoben nå til høsten. Skjørt er spesielt noe jeg har lyst til å bli flinkere å bruke nå i høst. Jeg må bare få tak i noen nye gode varme strømper til å ha under. Boresett fra strømpene føler jeg at jeg har alt jeg trenger av klær nå, og jeg har ikke noe behov for å shoppe noe mer på en god stund. Jeg er veldig fornøyd med alle klærne mine. jeg har det akkurat det jeg trenger og mer trenger jeg ikke egentlig♥  

Er du klar for høsten?

Innkjøpene fra Portugal

 • 10.08.2017 kl. 20:00

Da jeg var i Portugal ble det litt shopping, jeg tenke derfor jeg kunne vise dere alt jeg kjøpte i dette innlegget:

På Zara kjøpte jeg 4 ting, tre overdeler (disse kommer jeg tilbake til snart) og sekken jeg har på meg på bildene over. Jeg så på et par andre sekker fra Zara som var gråe og gule, men så tenke jeg at en svart sekk slår aldri feil. I tillegg har den sølvdetaljer, noe jeg virkelig liker! Om jeg huser riktig betalte jeg ikke mer en ca. 180 norske kroner, noe jeg synes var en veldig grei pris. Hovedgrunnen til at jeg kjøpte denne var at jeg trengte noe jeg kunne ha kameraet mitt i, noe jeg ikke fikk plass til i vesken. Størrelsen på denne sekken er helt perfekt og jeg får plass til både kameraet mitt, lommeboken min, mobilen min og et par andre småting.

- Svart sekk fra ZARA -

Så har vi overdelene som også er fra Zara. Det var så mye fint da jeg var inne på Zara, og jeg bare måtte plukke med meg et par plagg. Jeg er mest fornøyd med de to blusene dere ser til venstre. Den hvite med kragen og sløyfen synes jeg bare var så søt og det satt så fint på. Den rosa blusen måtte jeg også bare ha, jeg elsker fargen og kragene på armene. Til slutt har vi genseren som jeg ikke fikk vist så godt på bildet, men den har sånne armer som vier seg utover (om dere skjønner hva jeg mener, noe jeg synes er utrolig fint. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med overdelene.

- Bluser og genser fra ZARA -

Til slutt har vi et deksel. Jeg har lenge lett etter et deksel som både ser fint ut og passet til mobilen min, og endelig fant jeg det! Det forrige dekselet mitt begynte også å bli veldig slitt, så det var virkelig på tide med et nytt et. Dekselet er så meg at det ikke går an, rosa og katter hehe. Jeg tror det kostet rundt 100 norske kroner og det skulle være god kvalitet på det, så prisen var veldig grei om du spør meg! Nå husker jeg ikke navnet på butikken dessverre, men det er utrolig gøy alt - mulig - butikk som ligger i Cascais sentrum. Kommer jeg på det skal jeg nevne navnet på butikken.

- Rosa kattedeksel fra ? -

🌸Camille

Nike love

 • 29.07.2017 kl. 11:15

Hei dere♥ Endelig fant jeg treningshortsen jeg hadde lett etter. Jeg har hat en nesten helt lik en før, det eneste som er litt annerledes med denne er at den har et slags mønster på seg. Jeg vet ikke om bildene viser det så godt, men den har et sølv/grålig mønster på seg. Jeg trengte i hvert fall en treningshorts nå som det er så fint vær ute og det blir alt for varmt med treningstights som var den eneste jeg hadde. Denne skal også være med meg til Portugal på mandag. Jeg har lyst til å prøve å trene noen av dagene når jeg er der!

Grunnen til at jeg ville ha akkurat denne shortsen, er fordi den har en lomme bak og det er utrolig greit når man skal ha med seg mobilen. Jeg har alltid med meg mobilen når jeg er ute å løper og da er jeg helt avhengig av å ha noe jeg kan legge den i. Jeg har sånn greie jeg kan ha på armen, men den synes jeg er veldig ubehagelig å ha på. Da jeg fant denne shortsen med lomme bak ble jeg derfor utrolig glad♥

- Shorts fra Nike Perfomance -

Den var ikke på salg og jeg betalte 349 kr for den hos Zalando, men jeg synes den er verdt det ettersom det er en ting jeg vet at kommer til å bruke mye. Når det kommer til treningstøy synes jeg også at det er veldig viktig at det er god kvalitet. Treningstøy er jo noe man må vaske ofte (for meg blir det i hvert fall slik) og da synes jeg det er viktig med et bra merke. Nike er definitivt en av mine favorittmerker når det kommer til treningstøy og jeg synes de har så mye fint og ikke minst praktisk treningstøy.

Er du også glad i Nike?

🌸Camille

New hair products

 • 22.07.2017 kl. 20:00

Hei dere♥ I dag var jeg på Sørlandssentret sammen med mamma og søsteren min. Her kjøpe jeg et par hårprodukter som jeg tenke jeg kunne vise dere i dette innlegget. Jeg har kun prøvd et av de tre produktene før, så der blir spennende og teste ut resten!Det første produkter jeg skal vise dere en denne skummen fra Fudge.  Denne tar man i når håret er vått og skal både beskytte mot varme og gi masse fuktighet. Den gjør også håret kaldere, og fungerer nesten som en lillashampoo. Anbefaler den spesielt til deg som er blondine. Jeg har prøvd denne før og vært veldig fornøyd. Ettersom jeg hadde spart opp en del poeng hos frisøren jeg bruker å gå til, kunne jeg velge ut et hårprodukt for disse poenge. Jeg fikk derfor denne skummen helt gratis. Veldig gøy!

"Hothed Violoet" fra Fudge

Over til de to neste produktene. Jeg har aldri prøvd dem før og heller ikke noeannet fra dette merket. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve noe fra Aussie. Ettersom jeg trengte en ny shampoo og kur slo meg jeg derfor til med disse to produkter fra dette merket. Disse kjøpte jeg på en butikk som heter Rusta hvor de selger litt av alt mulig, og de kostet begge rundt 70 kr (ikke på salg). Jeg gleder meg masse til å prøve teste dem ut! Hvis jeg blir fornøyd kommer jeg selvfølgelig til å anbefale dem her på bloggen :)

"Deep Treatment" kur & "Miracle Moist" shampoo fra Aussie

Har du prøvd noen av disse hårproduktene?

🌸Camille

What`s in my purse

 • 18.07.2017 kl. 14:00Jeg kan begynne med å vise dere vesken min. Den er fra Asos eget merke om noen skulle lure. Jeg er utrolig fornøyd med denne vesken, det var akkurat en slik veske jeg hadde lett etter en stund. Det jeg liker spesielt godt med akkurat denne vesken er gulldetaljene. Jeg synes det gir noe ekstra til vesken og gjør det litt mer spesiell på en måte. En annen ting jeg liker er fargen. Kjenner du meg så vet du at denne vesken er veldig typisk meg hehe. Jeg elsker alt som er i lyse og duse rosafarger. Rommet mitt, tingene mine og mye av klærne mine er i disse fargene haha!

Nå må det bare nevnes at jeg er ikke så glad i å gå med vesker sånn egentlig. Det er ikke så ofte jeg tar de i bruk. Jeg har kun to vesker inkludert denne og jeg har virkelig ikke behov for noen flere! Når jeg reiser og er på tur derimot, er jeg flink til å bruke vesker. Jeg synes det er så fint vesker og det gjør noe med hele antrekket. Om ikke mer en to uker reiser jeg ned til Porugal og da skal denne vesken selvfølgelig være med meg! Størrelsen er perfekt og jeg får med meg alt jeg trenger. Tingene jeg viser nedenfor er sånn ca. hva jeg har med meg (noen ganger har jeg med mer/mindre) når jeg først tar i bruk veskene mine.

Hva jeg har med meg i vesken min:♥ Mobil  ♥ Øretelefoner   Lepomade  ♥ Hårbørste   Parfyme   Solbriller  ♥ Solbrilleetui  ♥ Hårstrikk

Til slutt på jeg avslutte dette innlegget med noen nærbilder av den nye lommeboken min. Som takk for pass av kusinen min fikk jeg lov til å velge meg noe jeg hadde lyst på. Jeg var på Sørlandssenteret og plukket opp denne søte lommeboken fra Morris (på salg!). Det var så mange farger å velge mellom, og jeg ville ha en som gikk til alt så da ble det en lys besh farge. Den passer så fint sammen med den lyserosa vesken. Min forrige lommebok måtte jeg alltid stappe ting inn i for å få plass siden den var ganske liten, denne har utrolig god plass så det problemet slipper jeg nå!

Tusen takk tante viss du leser dette. Jeg er utrolig fornøyd med denne. Litt rart at jeg har så mye ting meg gull på nå, før kunne jeg ikke særlig glad i gull, men nå synes jeg det er så fint. Denne lommeboken har jo også slike gulldetaljer som vesken min! For et sammentreff haha. Sølv vil alltid være min favoritt da, men gull kan også være fint. Det jeg prøver å få fram her er at jeg synes det er fint med litt av hvert jeg, men må si gull passer veldig fint med slike lyse, beshe og rosa farger :) Hehe nå må jeg ikke lage dette innlegget lengre en det det trenger å være, blogges mer snart igjen!Hva bruker du å ha med i vesken din?

🌸Camille

Ny sminke + mitt syn på sminke

 • 07.06.2017 kl. 17:15

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere♥ I dag mottok jeg denne pakken fra blivakker.no. Jeg var så heldig å plukke ut noen produkter til meg selv når mamma var inne å skulle kjøpe noe til seg selv. Nesten alt var på salg da jeg plukket ut disse produktene, så jeg var utrolig heldig! Det virker kanskje litt mye, men nå må jeg bare si at jeg kjøper sminke til meg selv svært sjeldent. Det er ikke akkurat det jeg synes er gøyest å bruke penger på haha! Jeg har i flere måneder trengt en ny consealer og primer, og har ikke fått bestilt meg det før nå. Jeg var også tom for noen produkter jeg bruker daglig, så de plukket jeg også med meg :)

Nå må det bare nevnes at jeg virkelig ikke har peiling når det kommer til sminke og bruker ikke spesielt mye sminke heller. Jeg fikser kun brynene og tar på meg litt mascara i hverdagen. Når jeg ikke skal noe en dag bruker jeg ikke sminke i det hele tatt! Uansett, av og til når jeg skal noe spesielt, synes jeg det er gøy å sminke seg litt ekstra. Poenget mitt her er at jeg synes det er viktig at man skal føle seg komfortabel både med og uten sminke, men at man selvfølgelig skal ha lov til å pynte seg litt ekstra iblant. Jeg synes bare det er viktig at man ikke føler det behovet for å ta på seg sminke vær eneste gang man skal ut døra. Dere er alle er unike og fine akkurat som dere er, husk det♥

Processed with VSCO with a5 preset

Mascara, concealer fra NYX + primer fra Beuty UK

Dette er produktene jeg ikke har testet ut før og som jeg gleder meg masse til å prøve. Har lenge vært tom for en concealer og primer, så det var virkelig på tide å skaffe seg det. Jeg er skikkelig kresen når det kommer til mascaraer og havner alltid tilbake til de samme, så det blir gøy å se om denne faller i smak. Har kun testet ut øyenbrynspennen fra NYX og ingen andre av deres produkter. Siden var så fornøyd med øyenbrynspennen og prisen er veldig rimelig på deres produkter, bestemte jeg derfor for å plukke med meg mest produkter derfra.

Processed with VSCO with a5 preset

Øyenbrynspenn fra NYX + highlither fra theBalm + foundation fra bareMinreals

Dette er de produktene jeg har testet ut før og ærlig kan si at er helt fantastiske. De gjør akkurat det de lover! Note: Jeg prøver å være mer bevisst på hva slags produkter jeg bruker nå, og jeg prøver så godt det lar seg gjøre å holde meg unna de produktene som er testet på dyr. Dette er en lang prosess og jeg kan ikke bruke en dag på å kvitte meg med alle produktene jeg har som er testet på dyr, men jeg er mye mer bevisst på dette nå enn det jeg var før. Jeg er vegetarianer og det har jeg vært i nærmere et år nå, og man lærer mer og mer hele tiden. Før tenke jeg kun angående maten, men nå ser jeg at det er så mye mer man kan bidra med, også i hverdagen.

🌸Camille

Pink obsessed

 • 19.05.2017 kl. 10:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Caps: Junkyard xxyy (Gloss Peach)

Veske: Day Gweneth Bag (Misty)

Hei dere! I går mottok jeg denne pakken fra nelly som jeg bestilte for en ukes tid siden. Jeg kunne selv velge bursdagsgaven min fra Bestemor i år (hadde bursdag den 13) og da valgte jeg å bestille disse to tingene som jeg hadde ønsket meg en stund. Som dere ser er jeg veldig glad i slike lyserosa farger. De fleste kjøper jo den Day - bagen i svart, men jeg hadde lyst til en annen farge slik at jeg kan skille meg litt ut. I tillegg hadde jeg lyst på en ny caps, slik at jeg har to jeg kan bytte på nå. Denne capsen sittter utrolig fint på og fargen er så fin. Den er skikkelig shiny i fargen og jeg har aldri sett en slik caps med det stoffet før. Med andre ord er jeg kjempefornøyd med innkjøpene og jeg kan ikke vente med å bruke dem!

Nå reise jeg faktisk til Oslo til neste uke, og da ser jeg ikke bort i fra at baggen blir tatt i bruk hehe♥ Jeg har forresten også bestillt noe fra Zalando, men pakken har ikke kommet enda. Jeg bestille meg et par nye Keds og noen utrolig søte solbriller. Kommer sikkert til å legge noen bilder ut av dem også etterhvert hvis noen skulle være interesserte. Også vill jeg bare nevne at dette er fult ærlige meninger og ingenting er sponset, men ting som jeg ønsket meg til bursdagen min :)

🌸Camille

Off-sholder blondetopp

 • 13.05.2017 kl. 07:10

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp og bukse fra Gina Tricot

Hei, her er den siste gaven jeg fikk fra søsteren min i går, nemlig denne blondetoppen. Jeg har lenge hatt lyst på en slikk off-sholder topp, men jeg ville ha en som satt gått på og endelig fant jeg en! I tillegg var det blonder på den og kjenner dere meg så vet dere at jeg virkelig elsker alt med blonder på. I går glemte jeg forresten å si at jeg fant meg en kjole til 17 mai også da jeg var på Sørlandssentret. Jeg kommer ikke til å vise den før på 17 mai. Den er utrolig søt, og har en litt spesiell farge, men jeg bare elsker den! Gleder meg til å vise den til dere♥

🌸Camille

I morgen er dagen

 • 12.05.2017 kl. 23:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp og jeans fra Gina Tricot

Hei folkens! Først må jeg bare komme med en god nyhet for min del, jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen woho! For alle dere som kom opp håper jeg at dere er fornøyde med faget dere kom opp i, også ønsker jeg dere masse lykke til♥ Nå kan jeg komme opp i muntlig da, så vi for se om jeg kommer opp eller ei. I fjor slapp jeg jo unna både skriftlig og muntlig, så jeg tipper jeg kommer opp. Anyways planene var egentlig at mamma og jeg skulle en tur ned til byen og shoppe. Planene ble litt endret siden bestemor skulle ordne noe med bilen sin ute på Sørlandssparken, så både bestemor, mamma og jeg tok oss en tur på Sørlandssenteret. Jeg fant meg mye fin da jeg var der ute. Blant annet det jeg har på meg på bildene.

Jeg er utrolig fornøyd med denne toppen, kjøpte også en annen blondetopp som var veldig søt og den skal jeg legge ut noen bilder av i morgen! Jeansen er modellen "molly" (alt er fra Gina Tricot), jeg bruker vanligvis å kjøpe modellen "Alex" som er lav i livet, men denne gangen hadde jeg lyst på en som var litt høyere i livet. Denne satt perfekt på meg. Jeg fikk disse to plaggene + blondetoppen av søsteren min til bursdagen min♥ Jeg valgte selv hva jeg hadde lyst på, også var jeg så heldig med at det var 30 % på hele butikken. Apropo bursdagen min, kl. 4 i natt er jeg offisielt 18. Det er sykt rart og tenke på! Planene for dagen er allerede satt og i år skal jeg gjøre noe spesielt og litt annerledes! Skal ikke røpe hva jeg skal i morgen, det for dere vite mer om i morgen hehe.

🌸Camille

Washed out jeans

 • 01.04.2017 kl. 22:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

JEANS FRA GINA TRICOT // 299 KR

Hei! Som dere sikkert har fått med dere har jeg ikke blogget så mye denne uken pga. skole og sånt, men jeg kan fortelle dere litt hva jeg ellers har gjort de siste dagne. Jeg har vært en del ute på tur, både i går og i dag. Tok også med meg kameraet på disse turene, men siden været ikke har vært fult så fint ble det ikke så mange bilder. Gleder meg masse til i morgen, da blir det fint vær igjen♥ Uansett, etter Celina og jeg hadde vært ute å gått i dag ble det nok en tur ut på senteret med bestemor. Her fikk jeg kjøpt meg et par ting jeg trengte, blant annet denne jenasen som dere ser på bildene over. Hadde lyst på en lit annerledes farge og da jeg så denne "washed out" typen, ble jeg helt forelsket.

Jeansen er fra Gina Tricot og modellen heter "Alex". Det er så og si de eneste jeansene jeg kjøper. Jeg bare elsker dem, de sitter så fint på♥ Selv er jeg ikke så glad når de blir alt for høye i livet (vet mange liker det, men ikke jeg haha!), men disse er akkurat passe for meg. En annen ting er prisen. Jeg er veldig nøye når jeg er ute å handler og ser alltid etter det som er billigst. Selv synes jeg 299 kr er billig for en jeans, hvis man sammenligner det med andre type merker. Jeg hater virkelig å bruke masse penger på klær og er generelt ikke så nøye med merkene. Det som betyr noe for meg er at det skal være god kvalitet på de klærne jeg kjøper, og selvfølgelig at de er fine på.

Processed with VSCO with a5 preset

Hadde det veldig kos på Joe & The Juice♥

Glemte nesten å skrive det, men det er jo 1. april i dag! Har dessverre ikke fått lurt noen i dag, kan bare ikke holde meg så det nytter bare ikke, haha. Er det noen som kanskje har klarte å lure noen?

Gårsdagens innkjøp

 • 26.03.2017 kl. 17:40

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere! I dag er det utrolig fint vær her i Kristiansand. Jeg våknet ganske tidlig i dag og ble helt overrasket da jeg gikk ut. Det var faktisk så varmt at å gå med en langermet genser ble litt for varmt. Dette fine været måtte jeg virkelig utnytte og det er nettopp det jeg har gjort i dag. Celina og jeg dro ut på en tur i skogen og opp til en liten topp for å ta bilder. Etter det ble det en utrolig koselig lunsj ute i solen sammen med familien. Har hatt en utrolig fin helg til nå, var jo kjempefint vær i går også! Resten av denne helgen skal bare gå til å slappe av tenker jeg. Kommer forresten noen bilder fra turen som Celina og jeg hadde, så stay tuned!


Jeg lovde å vise dere hva jeg kjøpe på senteret i går, så det er det jeg har tenkt til å vise dere i dette innlegget. Alt er kjøpt på salg og jeg har også tatt med prisen hvis noen skulle lure på hvor mye de enkelte tingene koster. Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpene. Det eneste er de smykkene som er lit ubehagelige å ha på, men jeg vener meg nok til å ha de på. Er ikke så vant til å gå med ting rundt halsen, og når jeg først skal gå med et smykke liker jeg at det er rett rundt halsen (litt som er choker på en måte). Den tingen som jeg er mest fornøyd med er nok den lilla toppen som dere også ser på bildene over. Da jeg prøvde den i prøverommet trodde jeg faktisk at det var ment å ha den omvendt vei, altså at snorene skulle være foran haha! Den var fin sånn også, men jeg så jo at det noe ble feil...

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Topp 99 kr fra Bikbok

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Smykke 93 kr fra Gina Tricot

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tshorter 49 kr per stykk fra Bikbok (disse var veldig små i størrelsen)

Er det fint vær der dere bor? Hva synes dere om innkjøpene?

Which one of these to?

 • 16.03.2017 kl. 21:10

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

I høstferien var jeg i Tyskland og da var jeg innom en av favorittbutikkene mine, nettopp Hollister. Jeg fant utrolig mye fint da jeg var der, blant annet disse to søte overdelene som jeg tenkte jeg kunne vise dere i dette innlegget. Jeg har mange søte topper fra før av, men slike vanlige tshorter med korte armer har jeg egentlig veldig få av. Jeg hadde en tshorte fra Hollister før, men jeg bruke den så mye at den ble helt utvasket og nuppete. Det sier kanskje litt hvor mye jeg er elsker dette merket! Da jeg så disse to måtte jeg bare kjøpe dem. Det var akkurat noe sånt jeg hadde sett for meg. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med dem og gleder meg masse til å kunne bruke dem fremover nå. Nå som det begynner å bli litt varmer ute (ihvertfall her på Sørlandet, vet ikke helt hvordan det er for dere), passer det helt perfekt å bruke slike overdeler som disse to.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Begge overdelene er veldig basic, men av en eller annen grunn er det nesten bare slike klær jeg bruker. Kjøper jeg noe som er litt utenfor komfortsonen min, ender jeg nesten opp med å aldri bruke det. Jeg er også en type person som liker å kle meg så behagelig som mulig, så det sier vell kanskje litt. Poenget mitt er ihvertfall at jeg får mye mer nytte av å kjøpe slike basic plagg som dette, og at det er det jeg kanskje burde kjøpe mest av. Nå er den ene overdelen rosa, så da skiller jeg vell meg litt ut eller hva? Jeg hadde egentlig bare tenkt til å kjøpe den rosa og det var egentlig det jeg gjorde, men så kom jeg forbi nok en Hollister - butikk og kjøpte derfor en til av dem. Ettersom jeg var så fornøyd med den ene tenke jeg at like god kunne ha to av dem haha! Den grå er ikke like "bam" som den rosa, men synes den er veldig kul med den skriften på sidene! Jeg vet virkelig ikke hvilken jeg liker best av dem, synes begge er utrolig fine på hver sin måte♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Over til noe annet, føler jeg har kommet inn i en veldig bra rutine her på bloggen. Nå blogger jeg en gang om dagen, noe som passer veldig fint for meg. Jeg har ikke delt så mye om hva jeg gjør for tiden og hvordan jeg har det sånn generelt da. Som dere kanskje har fått med dere er jeg ikke 100% frisk, skiver jo ofte at jeg er syk her på bloggen. Jeg går på skole selvfølgelig. Det er veldig krevende for meg, men jeg klarer det akkurat. Jeg får kanskje ikke de beste karakterene i alle fagene jeg har, men de er gode nok. Med tanke på alt jeg har på meg akkurat nå, er jeg egentlig veldig stolt over av hva jeg klarer å gjøre. Nå lurer dere kanskje litt på hva jeg mener når jeg sier at jeg er "syk", og det er som sagt tidligere noe jeg har tenkt til å lage et eget innlegg om snart. Det er en del ting jeg har lyst å dele med dere, ettersom jeg tror det er mange som kanskje er eller har vært i en lignende situasjon som meg og jeg håper derfor det kanskje kan være til hjelp for noen på et vis.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hvilken likte du best av dem, den rosa eller kanskje den grå? Jeg klarer ikke å velge haha!

Dagens lille innkjøp

 • 27.01.2017 kl. 19:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei folkens! Her om dagen bestilte jeg denne pakken fra blivakker.no. I det siste har jeg nesten bare brukt vanlig "butikkshampoo". Jeg merker at dette ikke er så bra for håret mitt, da det allerede er farget og håret blir mer tørt og livløst av det. Nå som jeg skal farge håret mitt igjen, hadde jeg lyst på noen gode hårprodukter som beskytter hårfargen og gjør at den ikke falmer så fort. Da jeg så denne pakken med både shampoo og balsam, måtte jeg bare slå til. Jeg er veldig fornøyd med andre produkter fra Fudge, så jeg satser på at jeg kommer til å elske disse to også♥

De siste dagene har gått utrolig fort, bortsett fra i dag. Jeg har vært syk, og da blir dagene litt lengre enn det de egentlig er. Uansett, så føler jeg meg litt bedre nå. I morgen skjer det forresten en del. Jeg skal først til frisøren, og etter jeg har vært der reiser jeg bort til Arendal med familien min. Vi skal overnatte hos tanten min, også tror jeg vi skulle ut å spise. Gleder meg veldig, tror det kommer til å bli veldig koselig♥ Det blir også spennene å så hvordan håret mitt blir. Jeg kommer ikke å si hva jeg skal gjøre, dette blir en overraskelse hehe.

Har dere prøvd denne shampooen og balsamen fra Fudge?

Hjemmetrening?

 • 22.01.2017 kl. 15:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Selvfølgelig måtte den være rosa, dere kjenner meg haha...

Hei dere. Etter jeg hadde vært på tur i går som jeg skrev at jeg skulle. Var forresten utrolig deilig å komme seg ut etter å ha vært dårlig så lenge. Jeg tok ikke med kameraet da, men jeg var bare på en topp i nærheten av der jeg bor sammen med mamma. Noe som også var veldig koselig! Uansett, litt senere på dagen dro i hvert fall pappa og jeg ut en liten tur på Sørlandssenteret. Vi skulle egentlig bare ned på matbutikken en tur, men så fant vi ut at det var en stund siden jeg hadde øvelsekjørt. Så da kjørte vi likegodt helt ut dit, noe som er et godt stykke fra der jeg bor.

Jeg hadde tenkt til å kjøpe dette sist gang jeg var på senteret, men da glemte jeg det. Nå har jeg endelig fått tak i en slik treningsmatte som jeg hat hatt lyst på en stund. Tror bare den kostet rundt 80 - 90 kr på XXL, noe som også var veldig kjekt. Jeg meldte meg nettopp ut av treningssentret, men kan gå der en måned til. Grunnen til det, er at jeg føler jeg fikke år brukt det så mye. Jeg løper som regel ute, og de øvelsene jeg bruker å gjøre kan jeg likegodt gjøre hjemme. Det var detrfor jeg hadde så lyst på denne matta. Startet faktisk dagen med å gjøre noen øvelser, og jeg håper jeg kan bli flinkere til å få en litt mer fast rutine nå. Jeg skal i hvert fall prøve.

Processed with VSCO with b5 preset

Jeg måtte bare ta med dette bildet som pappa tok av meg da jeg kjørte. Det er veldig utydelig, men se hvor seriøs jeg ser ut når jeg kjører. Dette er da meg når jeg konsentrer meg skikkelig. Haha, jeg ser nesten litt sur ut.

Har ikke noen spesielle planer for i dag, men ønsker dere alle en kjempefin søndag videre♥♥

I needed something pink

 • 14.01.2017 kl. 16:00

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Løpesko - NIKE FLYKINT

Hei folkes! Her om dagen fikk jeg en pakke fra Zalando som jeg hadde bestilt for en ukes tid siden. Den inneholdt blant annet disse skoene og noen nye treningstights fra Nike. Begge disse tingene var noe jeg virkelig trengte. Jeg fikk dette av mamma, tusen takk viss du leser dette♥ Nå har jeg ikke blogget på et par dager, men jeg har bare hat en helt vanlig skoleuke. I går kveld slappet jeg bare av ettersom jeg hadde vært syk den dagen. Jeg føler meg bra igjen nå, og håper 

Tildigere i dag dro pappa og jeg en tur ut til Sørlandsparken. Vi var først innom IKEA og her kjøpte jeg meg blant annet det gråe teppet som dere ser på bildene. Bildet viser det ikke, men det er bare et lite sånn firkant ett. Synes det passet veldig fint på det hvite/ rosa/ gråe rommet mitt. Deretter tro vi på Sørlandssentret og her kjøpe jeg meg et nytt par svarte jeans fra Gina Tricot, noe jeg også virkelig trengte. Bruker seriøst disse hele tiden, det har dere nok fått med dere hvis dere har lest bloggen min er stund haha.

Vi handlet også inn til taco ettersom jeg skal få besøk av en venn senere i kveld. Gleder meg veldig til å se henne igjen♥ Vi går ikke på samme skole, så det blir ikke så ofte vi ser hverandre. Derfor er det alltid ekstra kjekt når vi først ser hverandre igjen. Apropo været her i Kristiansand. Da jeg sto opp i dag var alt dekket av snø. Synes det er fint jeg, for da blir det ikke så grått og mørkt som det har vert i det siste. Skal faktisk ut å ta noen bilder nå haha!

Hva synes dere om de nye løpeskoene mine, fine eller hva?

Den perfekte kjolen i vinter

 • 30.12.2016 kl. 23:03

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Kjole BikBok (299kr)// Parfymesett Fedrik&Louisa (178kr)

Hei folkens! Som jeg skrev her på bloggen i går tenkte jeg å vise dere kjolen som jeg kjøpte i går. Jeg er som sagt utrolig fornøyd med denne kjolen♥ Den har lange armer og passer derfor perfekt nå som det er ganske kaldt ute. I dag ble det, som dere ser også noen innkjøp. Jeg var med bestemor for å hjelpe henne å handle, og da fant jeg dette gavesettet som var satt ned med 60%. Jeg måtte bare ha det ettersom det inneholdt en av mine favorittparfymer som jeg har gått tom for. Eller har ikke dagen min gått til noe annet en å slappe av egentlig, the usual haha♥


I morgen er det nyttårsaften, og i år skal jeg feire den sammen med familien min hos en venn av oss. Vi skal være på hytte, og det blir helt sikkert veldig koselig♥ Mange bloggere velger å lage et innlegg om hvordan året har vært for dem. Jeg har ikke valgt å gjøre det i år, men kan si at dette har vært et år fult av både oppturer og nedturer. Jeg startet med bloggen min for litt over et halvt år siden, og hadde aldri forventet at jeg kom til å like det så godt som jeg gjorde. Jeg bare elsker det, og nå som jeg har fått meg et skikkelig bra kamera, satser jeg på at jeg kan gjøre litt mer ut av bloggen min i 2017. Wii, gleder meg til det nye året altså. A new "start" with lots off opportunities!

Tror ikke jeg får blogget noe i morgen, jeg reiser ganske tidlig til denne hytten og jeg tror ikke det er noe nett der ute. Ønsker alle sammen derfor et godt GODT nyttår! Håper dere alle får noe fint ut av 2017♥

Purchases and christmas wrapping

 • 03.12.2016 kl. 12:00

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Grey malange sweater Cubus 199 kr

❤❤❤

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Burgundy v - neck sewather Cubus 199 kr

❤❤❤

Hei kjære lesere♥ I går hentet bestemor meg etter skolen. Vi dro rett på senteret som ligger like ved skolen min. Senteret har ikke like stort utvalg som Sørlandssenteret, men de har mye greit her også. Jeg hjalp bestemor med å finne noen julegaver, og siden jeg har tjent noen penger av henne fikk jeg lovt til å finne meg noen plagg. Gensere er noe jeg trenger flere av ettersom jeg føler at jeg bare går i den samme hele tiden. Derfor ble det to gensere på meg i går. Jeg er utrolig fornøyd med begge, og gleder meg til å kunne bruke dem. Skikkelig basic da, men det er sånn jeg liker det!

Da vi kom hjem senere på kvelden i går, pakket jeg inn alle gavene for bestemor. Jeg synes det er gøy, det hjelper meg i hvert fall med å komme litt mer inn i julemodus. Dette ble altså min aller førte gavepakking i år, og jeg er garantert sikker på at det kommer til å bli mange flere (det blir det!). I dag skal jeg faktisk en tur ut til Sørlandssenteret for å se på enda flere julepresanger. Bestemor, Celina og jeg, det blir nok veldig koselig♥ For dere som kanskje lurer så er Celina søsteren min, og det er hun som tar de fleste bildene her på bloggen.

Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som også har startet med juleshopping og gavepakking?

Saturday outfit

 • 22.10.2016 kl. 15:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp Cubus

Skjørt H&M

Strømper H&M

Hei dere! Nå har besøket mitt reist tilbake til Arendal. Jeg har ikke noen spesielle planer for dagen annet enn å få gjort en del skolearbeid. Jeg fikk byttet fra fysikk til sosiologi denne uken og har derfor en del å lese meg opp i. Fysikken ble rett og slett for vanskelig for meg, jeg prøvde det ut en god stund, men trivdes virkelig ikke med det. Jeg har allerede begynt å lese litt på sosiologien og jeg synes det virker som et veldig gøy fag!

Dagens outfit er også innkjøpene min fra forrige helg da jeg var i Arendal. Jeg har lenge hat lyst på et skjørt som passer fint til høsten, og da jeg fant dette i army grønn (elsker den fargen) måtte jeg bare kjøpe det. Siden det er så kalt ute ville jeg også ha noen varme strømper som jeg kunne ha under. Jeg syntes disse var utrolig søte med dette mønstret som var på dem. Det ble selvfølgelig en turtleneck topp på meg også, kan virkelig ikke få nok av dem! Den passet jo veldig fint sammen med strømpen ettersom den var i samme farge.

Ønsker alle en kjempefin lørdag videre♥

Danmark haul

 • 09.10.2016 kl. 20:14

Hei dere♥

Kom nettopp hjem fra treningssentret. Jeg har ikke fått trent der på en stund siden jeg har vært syk. Celina (søsteren min) og jeg var å trente sammen. Jeg fikk trent en del styrke, noe som jeg virkelig har lengtet etter å gjøre. Nå er jeg veldig støl, men det var deilig å få det unnagjort. Hele dagen min har ellers ikke gått til noe annet enn skolearbeid og pugging av prøver. I morgen begynner jo skolen igjen, denne høstferien har gått utrolig fort, eller hva?

Tilbake til det dette innlegget egentlig skulle handle om. I dag kom jeg på at jeg har glemt å vise dere innkjøpene min fra Danmark. Under ser dere noen av innkjøpene. Jeg valgte å ikke ta bilde av alt siden en del av innkjøpene var til mamma og Celina. Jeg kjøpte blant annet mye såpe, godteri og sånt til dem. Celina fikk seg blant annet noen fine plagg. Til meg kjøpte jeg også noen skolesaker, jeg trengte virkelig en større matboks!

Processed with VSCO

Genser Weekday

Processed with VSCO

Shampoo Moroccanoil

Processed with VSCO

Topp Weekday (elsker denne butikken)

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Duftlys en søt liten butikk i Løkken

Processed with VSCO

Som dere ser over var det ikke akkurat lille handelen...

Håper alle har hatt en amaizing høstferie og har kost seg maks. Min har vært kjempefin♥

New hair and shoes

 • 01.10.2016 kl. 15:00

Hola!

Nå er det endelig høstferie og i morgen reiser jeg til Danmark med familien. Det kommer til å bli veldig koselig♥ Vi skal være dere i fire netter og er tilbake igjen på onsdagen. De to siste dagene (ukene egentlig) nå før ferien har vært veldig stress med både prøver og innleveringer. I går hadde jeg skrevet en norskstil, fristen var kl. 23.55 i natt og jeg rakk akkurat og levere den kl. 23.54 haha! Jeg er vanligvis ikke den personen som leverer ting i siste liten, men siden jeg har vært syk så ble den sånn denne gangen.

Selv om jeg har noen prøver rett etter høstferien og må pugge en del, skal jeg ikke ta med meg noen bøker til Danmark i morgen. Jeg har bestemt meg for å koble helt ut, og ikke tenke på skole disse dagene. Det er noe i hvert fall jeg synes er veldig viktig å gjøre av og til. Jeg har lyst til å bruke litt tid på bloggen min når jeg er der nede, og få tatt en del bilder! Det er min måte å "koble ut" på når jeg først skal slappe av hehe.

I dag ble jeg litt ny på håret. I det siste har jeg klippet det litt kortere ettersom jeg føler at jeg kler det litt bedre. Det er ikke den store forskjellen som dere kanskje ser på bildene, men det er en liten forvandling. Jeg er en sånn person som blir fort lei av det gamle og alltid har lyst til å prøve noe nytt, og denne gangen passet det bare å klippe håret litt. Takk til mamma som alltid tar seg tid til å klippe meg, hehe♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Her om dagen mottok jeg også disse skoene fra Zalando, og jeg er utrolig fornøyd med dem! Jeg tok de i en størrelse større enn jeg bruker ettersom det sto at vi litt små i størrelsen, og de passet perfekt. De kunne virkelig ikke vært bedre på! Det er en litt nyere versjon av de klassiske Coneveresene. Forskjellen er bare at disse er helt hvite, og det var akkurat slike sko jeg hadde lyst på.

Hva foretrekker dere, langt eller kort hår?

Purchases from Saturday

 • 19.09.2016 kl. 16:08

Topp Gina Tricot

Processed with VSCO with a5 preset

Maske Kicks

Processed with VSCO with a5 preset

Turtleneck Gina Tricot

Processed with VSCO with a5 preset

Posters Upstairs

Hva synes dere om innkjøpene?
 

Innkjøpene fra Arendal

 • 29.08.2016 kl. 20:08

Processed with VSCO with a5 preset

//  Et nytt par av favorittbuskene modell ALEX 299 kr og rosa genser 149 kr fra GINA TRICOT //

Hei alle sammen♥ Jeg fikk dessverre ikke lagt ut innkjøpene mine i går. Jeg kom hjem fra Arendal ganske tidelig på dagen, var på en joggetur med mamma og resten av dagen gikk til å gjøre lekser, så det passet ikke akkurat så bra i går. I dag derimot, passet det fint  å vise dere det. Dette var forresten også antrekket mitt for i dag. Jeg er utrolig fornøyd med denne nye genseren, det er bokstavelig talt meg i et blinkskudd. Nå har jeg utrolig mye bebirosa i skapet, haha! Jeg kan aldri få nok av denne fargen, hver gang jeg ser noe i denne fargen så er det bare elsk elsk, må ha! må ha!

Dagen min i dag har ikke gått til noe spesielt annet enn skole og leksearbeid. Jeg begynner å føle at jeg går andre år på VGS for å si det sånn, men det går veldig fint! Mange av fagene virker litt "enklere" enn hva jeg hadde forventet. Jeg skal selvfølgelig ikke være helt sikker på akkurat det, for mange av fagene er ganske enkle i begynnelsen når man går gjennom de første kapitlene. Spesielt matten og tysken, for her er det nesten bare oppsummering fra fjoråret. Uansett, så merker jeg at deilig å koble seg litt ut med bloggen i hverdagen, andre bloggere som føler det slik?

Processed with VSCO with a5 preset

Håper alle har hatt en fin start på uken, vi blogges♥

Dagens lille innkjøp

 • 11.08.2016 kl. 18:12

Processed with VSCO with a5 preset

// Brynspenn NYX og mascara Loreal (begge er kjøpt på H&M) //

// Grønn genser Cubus (elsker denne fargen) //

Hei alle sammen♥ De siste to dagene nå har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig. På tirsdag hentet jeg en pakke fra Zalando på posten. Jeg hadde gledet meg veldig til denne, det er en sek fra Addidas som jeg har tenkt til å bruke på skolen. Jeg skal vise dere den senere. På onsdag prøvde jeg meg på en joggetur men formen var ikke helt på plass. I dag har jeg derimot gjort en del. Bestemor og jeg tok oss en tur til Sørlandssenteret. Her fikk jeg kjøpt meg alle de tingene som jeg viste på bildene + en god del skolesaker som jeg også har tenkt å vise dere i et innlegg senere.

Jeg hadde det veldig koselig på Sørlandssenteret. Bestemor spanderte både lunsj og is på meg også var vi en del rundt og så litt. I dag har forresten pappaen min bursdag, han fyller 46 år! Gratulerer så mye med dagen pappa (hvis du leser dette), jeg er kjempe glad i deg♥ Håper du både har og får en stålene dag videre! Uansett, da jeg og Celina var i Portugal fant vi noen golfting til pappa (han elsker gold by the way) som vi hadde tenkt  å gi i presang til bursdagen hans. Så han fikk både de tingene og et par falxxlodd, som jeg tror han ble veldig fornøyd med!

Ønsker alle en kjempefin kveld, vi blogges i morgen dere♥

Gårsdagens innkjøp

 • 07.08.2016 kl. 08:51

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

// Genser Cubus 249 kr //

God morgen alle sammen! Et ganske tideligg innlegg fra meg i dag haha. I går var kusinen min Sarah og jeg på Vågsbydssenter og her fant jeg meg en genser. Jeg har sett på denne genseren et par ganger tidligere og jeg synes den er så fin! Det er akkurat min smak. Jeg tok den i L ettersom den var så liten i størrelsen og jeg liker og ha den litt overzise. Det var Sarah (7 år) som tok bildene i går kveld, flink fotograf eller hva?

Nå skal Sarah, Celina bestemor og jeg ta oss turen bortover til Arendal igjen. Jeg skal overnatte der til i morgen. Vi har passet katten til Sarah som dere ser på bildene, men nå skal hun hjem igjen til det nye huset. Jeg kommer til å savne å ha Maria her, hun er en av de skjønneste kattene jeg vet om♥ Jeg tror det blir veldig greit med et større hus for katten. Før bodde jo Sarah og de i et rekkehus, men å har de mye mer plass.

Vi blogges senere dere♥

Innkjøpene fra Portugal

 • 23.07.2016 kl. 17:41

Hei folkens!

I går rundt 6 tiden var jeg hjemme igjen fra Portugal. Turen hjem gikk veldig fint. Vi måtte vente et par timer i København før det neste flyet gikk, men det gikk veldig fort! Som jeg skrev i det sist innlegg har jeg hat en veldig fin uke sammen med familien i varmen. Det er faktisk ganske fint her i Kristiansand nå også, så jeg har ingen ting å klage på hehe. Nå som jeg er hjemme igjen, tenkte jeg det passet fint å vise dere innkjøpene mine fra turen. Det ble ikke så mange innkjøp ettersom dette ikke var en shoppingtur, men det ble noen da♥

Processed with VSCO

// Parfyme ESCADA "Cherry in the air" // Mascara YSL "baby doll" // Leppestift MAC "Angel" //

Denne parfymen er egentlig limided edition og er ikke å få tak i lengre, noe som er utrolig dumt for den luktet helt himmelsk. Det er seriøst den beste parfymen jeg har prøvd noensinne! Så da jeg tilfeldigvis var innom en parmyme butikk og så denne, fikk jeg helt sjokk og måtte selvfølgelig kjøpe en. Det var bare to igjen og det var 30 % avslag på de. Jeg var med andre ord utrolig heldig! 

De to andre sminkeproduktene var ikke på salg, men de var noe jeg lenge har hat lyst til å prøve. Og jeg er veldig fornøyd med dem begge. Lash essential fra Maybelline er forsatt favoritten, men denne mascaraen fra YSL er også veldig god. Når det kommer til MAC leppestiften så har jeg faktisk en som ligner veldig på akkurat den fargen. Jeg har den som heter Creme Cup, men jeg hadde lyst på en som var bittelitt mer rosa så Angel passet veldig fint.

Processed with VSCO

// Skåler en random suvenir butikk //

Jeg husker dessverre ikke navnet på butikken jeg kjøpte dem i, men det var en sånn random suvenir butikk hvor de solgte mye kult. Da jeg så disse, måtte jeg bare kjøpe dem til søsteren min og meg♥ De er så søte og unike! Jeg liker best den lyserosa ofc, men de hadde ikke en slik i den fargen hvor det sto "BIG SISTER" på, så da ble den er oransje på meg! Den er skjønn den også da. Disse skålene tror jeg vil bli brukt mye, så dette var et veldig bra innkjøp til en helt OK pris!

// T-skjorte Pull And Bear //

Dette var det enste klesplagget jeg kjøpte på turen. Den var på slag og kostet bare rundt 36 norske kroner, noe som er veldig billig spør du meg! Jeg synes den er veldig kul også, likte veldig godt at logoen var bak og ikke foran. Jeg har ikke så mange t-skjorter, så det var også et veldig bra innkjøp.


Det eneste som var litt dumt på turen, var at jeg klarte å knuse skjermen på mobilen min. Av alle de gangene jeg har klart å miste mobilen min i bakken, hvorfor måtte den knuse akkurat da? Jeg knuste skjermen på bursdagen til mamma og tante da vi var på sightseeing i et kloster. Jeg skulle bare ta mobilen min ut av vesken min for å ta et bilde, og selvfølgelig klarte jeg ikke å holde den godt nok og den falt rett i grusen. Det var utrolig kjedelig siden jeg måtte jo blogge fra mobilen min da jeg var der nede, nettet på hotellet fungerte jo så vidt... Jaja, jeg må snart ha en ny mobil uansett, den er jo snart 2 år gammel!

Hva synes dere om innkjøpene?

Plants and makeup

 • 08.07.2016 kl. 20:45

Hi guys!

I dag har jeg vært med bestemor på Plantasjen og Sørlandssenteret. Vi spiste lunsj på Wayne`s Coffee som vanlig og det var som alltid veldig koselig. Bestemor og jeg har det veldig fint sammen hehe. Vi var først på plantasjen og der fikk jeg to skjønne planter av bestemor. Etterpå fant jeg også noe sminke på HM. Kjøpte meg en beautyblender og en BB cream fra Maybelline. Tenkte litt på å kjøpe meg en ny foundation, men jeg er egentlig ikke spesielt fan av hudsminke så jeg tenkte at en BB cream var en fin mellomting. Den har solfaktor 30, noe som er veldig greit for meg som blir så lett solbrent.

Processed with VSCO

Sånn ser det ut med de nye plantene:

Processed with VSCO

Ellers har mamma og jeg tatt oss en liten joggetur i dag. Formen kunne vært litt bedre, er fortsatt litt forkjølet. Nå har jeg vært det i en uke, begynner å bli lei for å si det sånn...

Noen andre som er glad i planter?

Innkjøpene fra Hamburg

 • 02.07.2016 kl. 12:34

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme igjen etter en flott tur sammen med familien. Jeg var hjemme i halv et tiden i natt. Bilturen kunne gått bedre, vi måtte vente 2,5 timer i kø! Det var utrolig kjedelig. Men mest kjedelig var nok båtturen fra Hirtshals til Kristiansand. Det var ganske bølgete og jeg følte det tok en evighet før vi kom oss fram. Og jeg har blitt skikkelig forkjølet, det er i vertfall kjedelig! Uansett, jeg er veldig fornøyd med alle innkjøpene fra Hamburg, så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere♥

Jeg starter med alle toppene og tskjortene som jeg kjøpte. På Weeakday kjøpte jeg den stripete magetoppen og den tshorten det står "People Power" på. Hos Hollister kjøpte jeg den grå tskjorten (veldig basic) og den svarte toppen som har sånn V-hals med snorer på (man ser det ikke på bilde). Av mamma fikk jeg denne hvite tskjorten fra Topshop som er mye finere i virkeligheten:

Processed with VSCO

Også kjøpte jeg meg tre gensere, noe jeg virkelig trengte flere av! De to til venstre er fra Weekday, disse er begge veldig comfy å ha på. Den til venstre er som dere sikkert ser fra Hollister, det sår jo på haha!. Jeg hadde ingen sånne gensere med hette og glidelås, og hadde veldig lyst på en. Denne er jeg utrolig fornøyd med:

Processed with VSCO

Fikk også kjøpt meg to shortser og et skjørt. Shortsen og skjørtet til venstre er begge fra Hollister. Dette skjørtet er nok det jeg er mest fornøyd med av alt jeg har kjøpt. Jeg elsker fargen og jeg liker at den er litt sånn "annerledes" (noe ikke så mange har). Også fant jeg meg endelig en ny dongerishorts som jeg har lett etter en stund. Denne er fra Weeakday:

Processed with VSCO

Som dere kanskje ser så har jeg bare kjøpte ting fra de samme butikkene. Jeg var innom mange andre butikker også, men fant ikke noe spesielt som jeg likte. Hollister og Weeakday er to av mine favoritt butikker, så her finner jeg alltid noe. Det er her de har mer "min stil" på en måte. Jeg kjøpte også litt andre småting som godteri, tørrshampoo, lipomade osv, men tenkte ikke dette var så interessant å vise.

Hva synes dere om slike innkjøps innlegg?

Latest buys

 • 23.06.2016 kl. 15:39

Hei♥ Når har jeg nettopp kommet hjem fra handelens dag på Sørlandssentret. Jeg var med bestemor i dag også, det er alltid like koselig♥ Vi spise lunsj sammen på Wayns Coffe og var rund og tittet en del. Utrolig nok kjøpte jeg bare en ting. I går var jeg på handelens dag på Vågsbygdsenter, så tenkte jeg kunne vise dere alt jeg har kjøpt i et innlegg.

På vågsbygdsenter var det 50% avslag på favoritt parfymen min. Jeg har ventet lenge med å kjøpe den siden jeg synes den er litt for dyr, men nå fikk jeg kjøpt den! Du vet når du finner en parfyme som du blir så vant med å gå med at du ikke lukter den lenger, det er akkurat sånn denne er for meg og dette er jo et tegn på at det er min "duft". Høres rart ut, men det er jo sant! Jeg kjøpte også en ny sminkefjerner som var på salg, denne fra Garnier er favoritten. På Sørlandssentret fant jeg denne rosa søte toppen fra Vero Moda, denne var også på salg:

Nå er det bare knapt 4 dager til jeg reiser til Hamburg med familien, så det blir nok en del shopping der på meg! Begynner å få skikkelig reisefeber akkurat nå, gleder meg kjempemasse! 

Ønsker alle en fin dag videre♥

Dagens innkjøp

 • 21.06.2016 kl. 22:25

God kveld alle sammen! Som jeg skrev i forrige innlegg, så var jeg med bestemor i byen og shoppet litt. Jeg tenkte derfor jeg kunne lage et dagens innkjøp innlegg♥

Jeg fikk kjøpt meg 4 plagg da jeg var i byen, 3 sommerkjoler fra H&M og en cardigan fra Blikkbox. De fleste av plaggene fikk jeg kjøpt på salg, elsker en god deal! Jeg kommer ikke til å vise den cardiganen siden det er akkurat den samme som jeg hadde på meg i det siste innlegget. Jeg trengte en ny en siden den andre begynte å bli så slitt og nuppete... Uansett, så skal jeg  i vert fall vise alle kjolene jeg kjøpte, for de er jeg veldig fornøyd med:

Tenkte å starte med denne svarte kjolen som jeg er utrolig fornøyd med. Man ser ikke hele kjolen på bildet, men den går til rett over knærne. Jeg liker at den en simpel, men samtidig veldig pyntet:

Processed with VSCO

Kjøpte meg også disse to kjolene som har samme form, men forskjellige mønstre. Jeg elsker slike kjoler som går inn sånn i livet, de sitter så fint på! Jeg er også veldig fan av disse blomstermønstrene akkurat nå. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken av disse kjolene jeg ville ha, jeg synes begge var utrolig fine. Heldigvis var jeg så heldig å få en av disse av bestemor:

Fikk også klippet håret mitt i dag, bare 1-2 cm (mamma gjorde det på meg). Elsker å ha det litt kortere nå før sommeren. Jeg føler håret mitt ser litt mer fyldigere ut nå, noe jeg virkelig liker! 

Håper alle har hat en fin tirsdag♥ Er det noen andre som har fått shoppet seg en del sommertøy? 

What`s in my purse?

 • 12.06.2016 kl. 19:25

Hei igjen, som jeg skrev i går så kjøpte jeg meg en ny veske da jeg var i Arendal. Jeg synes derfor det var på tide å lage et "What`s in my purse?" innlegg. Har ikke så mye interessant å vise i vesken min, men hadde veldig lyst til å vise vesken siden jeg er veldig fornøyd med den♥

Må bare først fortelle hva som skjedde da jeg skulle til å kjøpe denne vesken: Vesken hang på et stativ der det sto "Vesker til 299 kr!" og da trodde jo jeg at den kostet det, men da jeg kom fram til kasse så kostet den ikke det. Det var en helt ny veske til 499 kr som hang på feil plass... "Nå gidder jeg ikke kjøpe den," tenkte jeg, men så var dama i kasse så snill å ga meg -99 kr avslag siden den hang på feil plass. Så jeg endte altså opp med å få den til 400 kr, noe jeg synes var et greit kompromiss!

Tilbake til vesken, den er fra merket NYPD. Jeg har en veske til fra dette merket og de har veldig god kvalitet til å være såpass billige. Vesken har et veldig enkelt design, noe jeg selv liker. Størrelsen på den er også veldig grei, jeg får plass til alt jeg trenger. Den har også mange små rom hvor jeg kan legge mindre ting som jeg ikke vil miste. Vesken ser kanskje litt liten ut, men det er faktisk overraskende god plass i den. Bare for å vise hvor stor den er så legger jeg ut et bilde av meg med den:

Processed with VSCO

Når det kommer til ting jeg har i vesken min, er det som sagt ikke så mye interessant å vise. Jeg har bare de vanlige tingene som leppepomade, lommebok, solbrille + etuiet og mobil selvfølgelig (den er ikke med på bilde da...) Jeg er avhengig av å alltid ha en leppeomade i nærheten, ettersom jeg alltid blir så tør på leppene, bruker som regel Lyspsyl. Lommeboken min er fra Harrods, denne er sånn passe stor, veldig hendig og grei egentlig. Også har jeg det nye solbrilleparet mitt + etuiet som fulgte med. Dette paret er jeg utrolig fornøyde med. Jeg bestilte det fra Blivakker.no (var bare dette paret igjen...) Meket er Ray bans og modellen heter Erica. Jeg har også mobilen med i vesken min, men denne tok jeg bildene mine med så fikk dessverre ikke vist den, jeg har en Samsung Galaxy S5. Er utrolig fornøyd med denne mobilen, den tar veldig gode bilder. Har hat den i litt over et år nå, og den funker fortsatt ganske greit:

Processed with VSCO

Hvilken type veske bruker dere til vanlig og hva bruker dere og ha i den?

Dagens innkjøp

 • 10.06.2016 kl. 18:32

Hei, endelig er det helg igjen! I dag startet dagen min med en kort skoledag etterfulgt av en koselig tur til IKEA og Sørlandssenteret sammen med mamma og bestemor. Jeg fikk kjøpt meg mange fine plagg som jeg ble veldig fornøyd med, tenkte derfor å vise dere innkjøpene♥

Jeg var først innom bikbok, her hadde de urolig mye salg. Halve butikken var 50% avslag! Fikk kjøpt meg tre plager her, en genser og to topper. Jeg har blitt veldig glad i de v-halsene med sånne snorer på:

Processed with VSCO

Så var jeg innom mango, her var hele butikken 50% avslag! Her kjøpte jeg meg en utrolig fin kjole som satt som et skudd og en kjempesøt topp med åpen rygg bak:

Processed with VSCO

Siste butikken jeg kjøpte noe på var gmax. Jeg trengte et par treningsplagg nå til sommeren. Fikk kjøpt meg en treningstopp (var ikke på salg), en kort treningstights og en utrolig fin treningsjakke som var på salg. Som dere ser er jeg inne i en liten rosafase akkurat nå:

Processed with VSCO

Nå skal jeg på en joggetur med mamma også skal vi spise hjemmelaget pizza i kveld, blir koselig♥ Håper alle får en fin fredagskveld, hva synes dere om innkjøpene mine forresten? 

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no