Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 14.08.2017
 • Classy & casual

  Hei dere♥ For et par dager siden viste jeg dere hva jeg kjøpte i Portugal. Du finner det i dette innlegget ->HER<- Blant det jeg kjøpte er denne søte blusen som jeg har på meg på bildene under. Jeg er utrolig fornøyd med denne og tenke derfor jeg kunne vise dere hvordan den ser ut på i dette innlegget. Ettersom denne blusen er hvit med litt svarte detaljer, synes jeg det passet fint med en helt enkelt svart bukse og noen hvite sneakers. Jeg synes dette antrekket ble veldig classy og casual, men forsatt litt mer pyntet.

  Bluse Zara // Jeans Gina Tricot // Sneakers Keds

  Hva synes dere om antrekket?

  🌸Camille

 • 05.08.2017
 • Pink lace love

  Hei dere🌴 Planene var å blogge hver dag her nede, men pga. tregt nett har det vært vanskelig å få til. Jeg har bestemt meg for å dele masse bilder når jeg kommer hjem. Jeg vet ikke om jeg får oppdatert bloggen noe mer før da.  For dere som skulle lure er jeg er i Cascais (en liten by i Portugal, ikke så langt fra hovedstaten Lisboa) sammen med familien min og noen venner av oss. Vi reiser hjem på onsdag, så vi har et par dager igjen her nede! De siste dagene siden jeg oppdaterte bloggen har jeg vært rundt å sett litt, tatt bilder, spist mye god mat, badet, solt meg og bare slappet av. Formen er ikke helt på plass, så jeg tar det derfor litt rolig om dagene.


  I dette innlegget ville jeg bare dele et av mine favorittantrekk som jeg har hatt på meg på denne turen. Jeg elsker virkelig denne rosa blondeshortsen!

  Topp - Oneness // Shorts - Missguided // Solbriller - Aldo 

  Ønsker alle en fin lørdag videre♥

  🌸Camille

 • 28.07.2017
 • Denim & white outfit

  Hei dere♥ I dag plukket jeg opp et par pakker hos posten. Jeg bestilte et par ting jeg trengte og en veldig kul og smart ting som jeg skal vise dere her på bloggen. For se om jeg får vist dere den i kveld eller i morgen. Jeg vil ikke røpe hva det er enda, men jeg kan si det har noe med sminke og rommet mitt å gjøre. Nå er det bare tre dager så reiser jeg sydover. Jeg har fått alt jeg trenger til reisen, kofferten er nesten ferdigpakket og alt er så og si på plass! Det er deilig å vite. Nå går jeg bare å venter på avreise hehe.

  Dagens ganske så casual antrekk:

  Processed with VSCO with c1 preset

  Processed with VSCO with c1 preset

  Processed with VSCO with b5 preset

  Processed with VSCO with c1 preset

  Processed with VSCO with c1 preset

  Processed with VSCO with b5 preset

  Shorts Levis // Topp Bikbok // Caps Junkyard XX-XY


  Dagens outfit ble veldig casual og enkelt, men det er noe med olashortser (eller olabusker) og en helt enkel hvit overdel som er så fint. Den kombinasjonen slår liksom aldri feil spør du meg. Jeg kombinerte også dette antrekket med den lyserosa capsen min og det synes jeg passet veldig fint sammen. Håret mitt var veldig fett, og ettersom jeg prøver å ikke vaske håret så ofte, er det alltids greit å bare kunne ta på seg en caps.

  🌸Camille

 • 26.07.2017
 • Photoshoot med favorittkjolen

  Hei dere♥ I går hadde jeg en utrolig fin kveld sammen med familien min i hagen. Tok blant annet bildene dere ser under i går, hehe ble nærmest en liten photoshoot. Det var utrolig fint vær. og vi koste oss med middag som jeg hadde laget. Da jeg gikk gjennom litt av det jeg hadde pakket (reiser til Portugal om 5 dager!) kom jeg over denne utrolig søte kjolen som jeg syntes fortjente et eget innlegg. Kjolen er fra Hollister og jeg fikk den av mamma for litt over et år siden. Synes den er så fin og veldig "meg" om jeg kan si det på den måten.

  Denne kjolen er en av de fineste jeg eier og er blant en av mine favoritter i garderoben. Jeg liker spesielt fargen og mønsteret. Kjolen er ikke grønn, men heller ikke blå. Jeg vil si den er turkis, som jeg synes er en utrolig fin, unik og spesiell farge. I mønsteret på kjolen er det også et hint av pastellrosa, som er min favorittfarge. En annen ting jeg liker spesielt godt med denne kjolen er måten den legger seg bak. Den legger seg som en v, altså den er litt lengre bak.

  Her er gårsdagens photoshoot:

  Hva synes dere om kjolen?

  🌸Camille

 • 25.07.2017
 • Today's outfit

  Hei dere♥ I dag har jeg vært en tur på senteret sammen med mamma, bestemor og søsteren min. Vi handlet en det ting som vi trengte før vi reiser sydover, blant annet solkrem. I dag er det 6 dager igjen til vi reiser til Portugal og jeg har kommet godt i gang med pakkingen! Ellers skal jeg ikke så mye mer i dag. Jeg skal lage middag til familien min senere og i dag er det vegetarburger med tilbehør som står for planen. Familien min er kjøttetere, så det er alltid spennende når de skal smake på noe som jeg har laget. Jeg er vegetarianer for dere som ikke visste det :)  Topp Only // Jenas Gina Tricot // Lommebok Morris // Smykke Mestergull // Solbriller Aldo

  Antrekket mitt var ganske casual i dag, men synes forsatt det var litt pyntet på en måte. Denne toppen er ganske gammel, men jeg er forsatt utrolig glad i den. Jeg elsker alt som har med blonder å gjøre, og synes det ser så fint ut på. Ellers hadde jeg på meg favorittsmykket mitt som jeg fikk av tanten min til bursdagen min, de rosegulle solbrillene mine og den nye lommeboken min som jeg er veldig fornøyd med♥ Lommeboken fikk jeg faktisk også av tanten min og det var som takk for at jeg passet på kusinen min et par dager mens hun jobbet.

  Hehe, jeg måtte bare avslutte dette innlegget med et bilde av Tassen. Han storkoser seg med besøk av kattene til tanten og kusinen min. For øyeblikket er det 6 katter i huset mitt! Les mer om det i dette innlegget -->her<--

  🌸Camille

 • 20.07.2017
 • Flowerful

  Avslutter med en liten bloppers, kommer flere i neste "bildene som ikke kom på bloggen"

  Hei dere ♥ Ååå jeg bare elsker blomster! De er så vakre og ser utrolig bra ut på bilder. Det er så mange fine blomster i hagen hos meg, så da tenke jeg det passet å ta noe bilder sammen med denne blomsterkjolen. Jeg kjøpe den på H&M i fjor og synes den er så søt, føler meg skikkelig blomstrete når jeg går med den haha. Ikke at det gjør meg noe altså, jeg liker det! Denne kjolen skal definitivt bli meg meg når jeg reiser til Syden om litt under to uker til. Skal snart røpe hvor jeg reiser her på bloggen.

  Anyways, jeg har ikke noen planer for dagen foreløbig, men det blir nok en del kattekos på meg. For øyeblikket er det 6 katter hjemme hos meg. I går kom tanten min med kattene hennes som jeg pluss familien min skal passe mens hun er ute å reiser. Siden vi har 4 fra før og hun har 2, blir det en god del katter. Jeg elsker katter å syes bare det er koselig å ha besøk av noen ekstra hehe♥

  🌸Camille

 • 19.07.2017
 • My leather jacket  Hei dere♥ Jeg har hatt denne skinnjakken i 4 - 5 år nå, og jeg elsker den forsatt. Jeg føler en skinnjakke virkelig er et "must have" i garderoben. Det er en sånt plagg som du kan ha i mange år og som du aldri blir lei av (synes jeg da). Jeg har kun denne skinnjakken, men nå er det ikke så ofte jeg bruker den så jeg har virkelig ikke behov for noen flere skinnjakker! Jeg bruker den mest som et pynteplagg, men jeg har lyst til å bli flinkere til å bruke den mer i hverdagen også. Den passer perfekt å ha på seg på kalde sommerkvelder.

  Da jeg var ute å tok bilder i dag fant jeg ut av en ting, og det er at jeg virkelig kunne trengt litt farge på kroppen. Jeg bryr meg ikke om å bli brun, men litt farge hadde jo vært greit. Dessverre tar det evigheter for meg å bli brun, og jeg er faktisk den som blir minst brun i familien min. Selv om jeg har vært mye ute i sommer har det ikke hjulpet noe særlig, og jeg føler det tar bare tar lengre og lengre tid hvor eldre jeg blir haha. Jaja, nå reiser jeg snart sørover og da blir det en del soling så litt farge kommer jeg nok til å få :)

  🌸Camille

 • 11.07.2017
 • Pink lace outfit  Hvit blondetopp - Gina Tricot

  Rosa blondeshorts - Asos, merke: Missguided 

  Skulderveske - Asos (eget merke)

  Solbriller - Zalando, merke: Aldo 

  Hjertesmykke - Mestergull

  Hei dere♥ Ettersom jeg har handlet mye nytt til klesskapet mitt den siste tiden, tenkte jeg det var på tide og vise dere noen av favorittene mine for øyeblikket. Jeg har som dere kanskje legger merke til blitt veldig glad i slike lyse, rosa og "blushe" farger. Mesteparten av det jeg har handlet den siste tiden er i akkurat disse fargenyansene. Det er bare noe med disse fargene som gjør meg så glad, elsker de haha Jeg synes også det er spesielt fint på sommeren med slike lyse farger. Både overdelen og toppen er i blonder, og på en eller annen måte synes jeg det passet utrolig fint sammen! 

  Vesken jeg har på meg her er noe jeg har lett etter lenge. Jeg har en veske fra før av, men den er svart og jeg hadde utrolig lyst på en i en annen farge. Jeg ville heller ikke bruke mye penger på en veske. (Bruker generelt ikke mye penger på klær, og er ikke opptatt av merkeklær i det hele tatt). Må er jeg ikke 100 % sikker, men jeg tror ikke jeg betalte mer en 179 kr for denne vesken. Kvaliteten virker veldig bra også, så alt i alt kan jeg si at jeg er utrolig fornøyd med denne vesken. Btw, jeg har betalt for alt selv (bortsett fra hjertesmykket jeg fikk av tanten og kusinen min til bursdagen min ) og dette er kun mine egne meninger :) 

  🌸Camille

 • 09.07.2017
 • New in my wardrobe

  Topp Miss Selfridges // Shorts NLY // Smykke Mestergull // Veske Asos

  Hei dere Sist jeg blogget var vel da jeg var i Arendal. Jeg kom ihvertfall hjem på fredag. Jeg hadde det veldig fint i Arendal sammen med både tanten min og kusinen min Sarah. Da jeg kom hjem hadde jeg fått en del pakker i posten som jeg hadde ventet på. Blant annet en fra Nelly og Asos. Jeg kommer til å vise dere mer av innkjøpene mine senere, men her ser dere ihverfall to av plaggene, pluss en veske som jeg bestilte til meg selv. Jeg er spesielt fornøyd med toppen som jeg har på meg her, denne er fra Asos. Jeg elsker alt ved den, den sitter utrolig godt på og er overraskende behagelig å ha på!

  Jeg har ikke gjort noe spesielt de siste dagene. Det har vært veldig fint vær da, så jeg har vært en del ute selvfølgelig! Planene for dagen i dag er ikke satt enda, så får se hva dagen bringer (haha, føler noen ganger det blir så rart å si det på den måten). Vi blogges mer senere dere.  Det ble litt vanskelig å få noen tydelige bilder ute i solen av toppen, så her er noen mer detaljerte bilder.

  🌸Camille

 • 28.06.2017
 • Mint green  Topp fra Bikbok (på salg, kun 49 kr!) // Shorts fra Levis // Solbriller fra Zalando // Smykke fra Mestergull // Øredobber fra Snø

  Hei dere♥ Okei jeg må seriøst begynne å finne en ny måte å starte alle innleggene mine på! Det blir alltid "Hei dere" + et hjerte av en eller annen grunn. Jaja, kanskje det har blitt min greie eller noe? Haha, men tilbake til i dag dere. Dagen min startet rundt om i 9 tiden med havregrøten (som jeg spiser nesten hver enste dag til frokost!). Deretter ble det en fin liten joggetur på meg. Etterpå tok jeg (mamma) bilder og jeg laget en utrolig god lunsj med blant annet nystekte rundtykker og eggerøre til både mamma og meg.

  Jeg har ingen planer resten av dagen foreløbig, men jeg kommer nok til å være en del sammen med farmoren min. Hun er her på besøk helt ifra Ålesund! Vi blogges mer senere dere♥

  🌸Camille

 • 26.06.2017
 • Pop of colors

  Hei dere, nå er det lenge siden jeg føler jeg har pratet med dere sånn ordentlig. Det har skjedd en del disse siste dagene og jeg har derfor ikke fått blogget like mye som jeg skulle ønske. Jeg har vært på en undersøkelse som gikk veldig bra og har fått henvisning til en ny en så jeg har troa på at det er noe som kan gjøres i forhold til sykdommen min. I forgårs kom Farmor og hun skal være her et par uker. Jeg har tilbragt mye tid sammen med henne de siste dagene. Det er utrolig koselig å se henne igjen♥ Det er dessverre ikke så ofte jeg ser henne ettersom hun bor helt oppe i Ålesund så når hun først kommer på besøk er det veldig stas for meg hehe.  Topp fra Bikbok (49 kr!)

  Den siste tiden har jeg handlet en del nye sommerklær til garderoben min. Jeg fant meg mye fint på salg på Bikbok, blant annet den lilla topp jeg har på meg her på bildene. Jeg har også bestilt noen fra ASOS og Nelly som jeg gleder meg veldig til å motta og vise dere. Det blir nok et par outfits innlegg i nærmeste framtid ja, også kommer jeg til å vise dere mer av det jeg kjøpte på salg hos Bikbok. 

  Ville også bare dele noen bilder av klesskapet mitt i dette innlegget. Det er her jeg henger alle overdelene mine (bortsett fra de som ikke kan henges opp, de har jeg i en hyle ved siden skapet sammen med resten av klærne mine). Jeg veldig glad i farger som dere sikkert ser hehe. Jeg har også sortert alt etter farger fra mørkere til lysere farger og alt i mellom. Det er veldig oversiktlig og lett å finne noe på morgenen nå.

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur på sentret med både bestemor, farmor og Celina (for dere som ikke vet det er Celina søsteren min) og det var utrolig koselig. Jeg har foreløbig ingen planer for resten av dagen, så vi blogges mer snart igjen♥

  🌸Camille

 • 21.06.2017
 • Green denim shorts  - Shorts fra Cubus -

  Som jeg nevnte på bloggen i går fant jeg med den perfekte shortsen nå til sommeren. Den ser litt ut som en dongeri shorts, men stoffet er noe helt annet. Stoffet er utrolig mykt og lett, og den er super behagelig å ha på. Den jeg liker spesielt godt med denne er knyttingen rundt livet, synes det er så søt! Fargen liker jeg også veldig godt, den matcher øyenfargen min haha! Det enste som er litt dumt er at den er litt stor. De hadde ikke størrelsen min, så jeg måtte gå opp et takk. Heldigvis kan jeg knytte den slik at den sitter godt på, så det gjør meg ikke noe egentlig! Er superfornøyd med at jeg fant noe som var akkurat det jeg lette etter :)

  Kom hjem få byen for ikke så lenge siden. Celina og jeg tok oss like gjerne en tur ned og gikk rundt å så litt. Det er så fint vær, så det må utnyttes hehe. Planene for resten av dagen er bare å slappe av. Vi blogges mer senere dere♥

  🌸Camille

 • 04.06.2017
 • Dagens antrekk

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Sko Keds // Jeans Gina T. // Topp Only // Jakke Gina T. // Solbriller Aldo

  Haha, hvis dere lurer på hvorfor det står "Velkommen Sarah Sofi" på bakken, er det fordi jeg har hatt besøk at kusinen min. Hei dere♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kinoen. Jeg var å så den nye Pirates of the Caribbean (nr. 5). En utrolig gøy å morsom film, anbefales virkelig! Jeg så den sammen med mamma og søsteren min, så det var veldig kos. Ellers startet jeg dagen med en liten joggetur slik som i går, prøver å komme inn i litt bedre rutiner nå. Hadde bare tenkt til å vise dere dagens antrekk, her har jeg på meg mange av favorittene mine i klesskapet akkurat nå! Håper alle har hatt en fin dag. I morgen er der jo fri også, så for se hva jeg finner på. Snakkes :)

  🌸Camille

 • 27.05.2017
 • OOTD fra osloturen

  Hei dere♥ Nå har jeg hatt den joggeturen jeg pratet om tidligere i dag. Det var utrolig varmt å jogge, men det gikk overraskende fint. Løper nesten alltid den samme runden og denne gangen klarte jeg til og med å jogge opp den lengste bakken, den som jeg vanligvis bare bruker å gå opp. Jeg vill kalle det forbedringer for min del, og jeg fikk en utrolig god mestringsfølelse. Jeg er langt i fra noe flinkt til noe som helst form for trening eller sport, men jogging synes jeg er veldig gøy. Nå som det er så fint vært ute, frister det meg også mer å jogge. Anyways, her er antrekket mitt fra dagen jeg reiste til Oslo, altså i forgårs. Alt jeg har på meg her er ting jeg er veldig fornøyd med :)

  Okei, jeg må nesten bare snakke litt om denne toppen først. Jeg er så fornøyd med den! Har alltid hatt lyst på en slik topp som viser skuldrene, men som samtidig har noen stopper slik at den ikke faller ned (noe jeg selv synes er sykt irriterende). Denne er utrolig behagelig å ha på også, skikkelig tynn i stoffet, noe som passer fint til sommeren. Den eneste som er et problem med slike topper er hva slag topp man skal ha under. Selv er jeg ikke så glad i sånne stoppeløse, så jeg brukte bare en blondetopp under. Synes det faktisk er litt fint når den vises litt igjennom. Også har vi solbrillene som jeg har pratet så mye om i det siste, kjøpte dem på Zalando for bare 179 kr! Er skikkelig glad i dem, og jeg vet at de kommer til å bli brukt mye framover. Synes bare de gjør noe med hele antrekket♥

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Topp & Jeans Gina Tricot // Smykke Mestergull // Solbriller Aldo // Sko Converse

  Senere i dag blir det grillmat sammen med familien, så det blir veldig koselig♥ Har blant annet planer om å lage hjemmelagde vegatarburgere, så det blir spennende å se om jeg i det hele tatt får til. Har funnet en oppskrift med blant annet gulerøtter og kikkerter, som så veldig godt ut. Vi snakkes mer enten i morgen eller senere dere. Utrolig rart at det er lørdag og ikke søndag. Det gjør meg ikke noe selvfølgelig haha, men synes bare det er litt rart med slike langhelger! Andre som har hatt fri både torsdag og fredag og føler det samme?

  🌸Camille

 • 21.05.2017
 • New favorites in my closet

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Solbiller Aldo // Blondetopp Gina // Skjørt  H&M // Sko Keds // Smykke Mestergull

  Hei dere♥ I går mottok jeg pakken jeg har snakket om fra Zalando, så da tenke jeg det passet fint å vise dere dem i dette innlegget. Solbrillene er jeg utrolig fornøyd med, jeg har lett etter slike solbriller med rosegull glass en stund, men synes fort de blir litt stive i prisen. Da jeg så disse for 199 kr, måtte jeg bare slå til. De overgikk rett og slett forventningene mine i forhold prisen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med dem! Det var akkurat noe slikt jeg var ute etter. Jeg kjøpe to ting fra Zalando og det var disse solbrillene + skoene jeg har på meg. Nå fikk ikke tatt et så godt bilde av selve skoene, men det er bare noen klassiske hvite Keds, som jeg synes er utrolig søte.


  Nå skal jeg straks ut å hente Mamma med bestemor, også skal vi en tur på plantasjen sammen. Jeg har lyst til å se om jeg finner en søt liten kaktus som jeg kan ha på rommet mitt. Senere i dag skal jeg til en venninne, så det blir veldig koselig♥ Ønsker dere alle en kjempefin søndag videre også snakkes vi mer senere :)

  🌸Camille

 • 17.05.2017
 • 17. mai kjolen min

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Kjole fra Villa Clothes

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Lakris (søt navn til en katt eller hva?) og Sarah måtte også være med på noen av bildene :)

  Gratulerer så mye med dagen alle sammen! Jeg håper alle har hatt og forsatt har en utrolig fin dag. Jeg har valgt å ta en litt rolig 17. mai kveld her hjemme i år. Har blant annet en del skolearbeid som må gjøres. Siden jeg har vært mye syk så har jeg en del ekstraprøver som jeg må ta. Anyways, familien min og jeg kom hjem fra Arendal for en liten stund siden. Det var her jeg feiret 17. mai sammen med resten av familien som bor i Arendal. Jeg hadde en utrolig fin feiring og jeg fikk både sett fetteren og kusinen min som gikk i toget, noe som var veldig gøy! Jeg fikk tatt masse bilder så for se om jeg deler noen flere senere, ville uansett (som lovet), bare dele noen bilder av kjolen. Jeg er utrolig fornøyd med den♥

  🌸Camille

 • 15.05.2017
 • My new favorite necklace

  Processed with VSCO with hb1 preset

  One off..

  Processed with VSCO with hb1 preset

  my bithday..

  Processed with VSCO with hb1 preset

  presents:

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Ville bare dele noen bilder av dette utrolig søte hjertesmykke som jeg fikk av tanten og kusinen min til bursdagen min. Helt klar mitt nye favoritt smykke! Pratet litt om at jeg ønsket meg et smykke og det var nettopp det jeg fikk! Synes det er så fint pluss at det er skikkelig meg også! Kan både bruke til hverdags og litt mer spesielle anledninger. Hadde det på meg på skolen i dag og jeg ser ikke bort i fra at det blir en del av 17.mai antrekket mitt, hehe.

  🌸Camille

 • 04.05.2017
 • Denim Jacket

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Noen unbloggede bilder fra da jeg var i Arendal i helgen♥

  Jeg bare elsker denne dongerijakken! Det er egentlig bare en gammel jakke som jeg arvet av tanten min for evighet siden, men det er så fin. Kvaliteten er utrolig bra med tanke på hvor mange år denne jakken er. Har forresten begynt å bruke caps litt mer igjen, det er helt perfekt når håret er skikkelig fett. Aprorpo håret mitt nå er det bare to dager igjen til jeg skal til frisøren. har allerede nevnt det med håret mitt er i deesperate nedd av en hårklipp! I tillegg skal jeg bare ta etterveksten og jevne ut fargen litt. Blir gøy å friske fargen opp litt nå før både bursdagen min, 17. mai og all annen feiring. På lørdag er det bare en uke til jeg fyller 18, det er nesten ikke til å tro en gang haha. I slutten av mai reiser jeg også inn en tur til Oslo for å treffe noe familie, og kanskje shoppe litt, så det blir gøy! Med andre ord så har jeg mye å se fram til denne måneden.

  Akkurat nå er jeg hjemme. Jeg har nettopp vært på skolen. På torsdager har jeg faktisk fritimer fra kl. 9.35 til 13.40, så det er veldig deilig. Jeg skal tilbake til de to siste timene senere, men nå slapper jeg bare av. Jeg skal ikke klage så mye her, men jeg har selvfølgelig begynt å brygge på noe i halsen igjen. Det er så typisk meg at det ikke går an!  Kan nevne at jeg har et veldig dårlig immunforsvar pga. en sykdom jeg har, så jeg blir jeg veldig lett syk. Det har ikke noe å si om det er varmt eller kaldt ute heller, blir syk både på vinteren og sommeren jeg. Først det ene og så det andre haha, jaja det går nok over igjen snart. Det bruker det å gjøre også! Skal ha en positiv innstiling :)

  🌸Camille

 • 09.04.2017
 • OOTD - Palmesøndag

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Jakke ZARA // Topp Hollister // Jeans Gina Tricot // Solbriller Ray - Ban

  Hei folkens! Når jeg tenker over det, har jeg kanskje hatt et innlegg hvor jeg har på meg akkurat dette antrekket før. Haha, jaja det får bare gå i dag! Er utrolig glad i denne skinnjakken som jeg kjøpe for ca. 3 år siden i Roma. Har kun denne skinnjakken og føler ikke noe behov for å ha noen flere heller. Jeg er en sånn person som liker å ha litt at alt, og da trenger jeg ikke å ha f.eks. 3 forskjellige dongerijakker (det holder med én som jeg også har). Nå sier jeg ikke at det gjør noe å ha flere av samme type plagg. Det er helt greit det også altså! Jeg personlig liker å leve litt mer "minimalistisk" og kjøpe litt ting her og der, men ikke sånn at det blir for mye av det ene og det andre. Da vil jeg heller finne en ting som jeg liker urolig godt og som jeg kan ha i mange år fremover, akkurat som denne skinnjakken som forsatt er i utrolig fin stand!


  Tidligere i dag, var jeg og så kusinen min fremtre på en påskeforestilling i kirken. Det var utrolig gøy og se henne og hun var utrolig flink! Planene var egentlig å bli enda en natt i Arendal, men siden jeg snart reiser igjen og formen ikke er så bra, vil jeg ha litt tid til å pakke og slappe av. Jeg er hjemme igjen nå, og resten av familien fra Arendal kommer til meg i morgen, så jeg får uansett sett dem igjen før jeg reiser. I morgen har jeg også noen planer med en venn av meg, så det blir veldig koselig♥ På tirsdags morgen reiser jeg opp til Ålesund for å besøke resten av familien min. Det blir en veldig lang biltur, da jeg bor i Kristiansand. Gleder meg uansett veldig til å se alle der opp igjen, spesielt nå som det er stund sist jeg så dem!

  Ønsker alle sammen en fin palmesøndag, og for dere som ikke feirer det ønsker jeg dere en fin dag videre♥

 • 18.03.2017
 • Sauturday outfit

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Skinnjakke ZARA// Topp Hollister// Jeans Gina Tricot //Solbiller Ray-Ban Erika

  Hei! Som jeg skrev i går kveld skulle jeg på kino med en venn av meg. Det var veldig koselig♥ Vi så Beauty and the Best. Det var jo premieredagen i går, så kinoen var ganske stappa for å si det sånn! Uansett så syntes jeg det var en veldig fin film, og det var veldig kjekt å få kommet seg ut etter å ha vært så mye inne siden jeg har vært syk. I dag er formen min litt bedre faktisk. Jeg startet dagen ganske tidlig med en liten joggetur til og med. Det var utrolig lenge siden sist jeg hadde jogget. Siden det er så fint vært ute nå måtte jeg bare prøve. Formen var ikke helt der, men det gikk overraskende bra egentlig (endte opp med å gå litt på slutten haha!) Det føltes ihvertfall utrolig godt etterpå. Jeg skal prøve å komme inn i en fastere treningsrutine nå, merker jeg har veldig godt av det! Det frister også mer når det er fint vær ute. For håpe det fine været holder seg, har virkelig ikke lyst på noe regn nå!

  Jeg har ikke noen spesielle planer resten av dagen annet enn å være med pappa for å handle inn middag. For se om jeg finner på ett eller annet senere i dag. Skal ihvertfall nyte dette fine vårværet♥ Btw, bildene jeg tok i dag. Dere ser det sikkert, men jeg er skikkelig lyssky når det kommer til å ta bilder ute i solen. Det går bare ikke haha! Og ja jeg er ganske blek, ikke at jeg bryr meg så mye om det, men ville bare komme med et lite fun fact om meg. Blant både venner og familie er jeg den som blir minst brun om våren og sommeren. Jeg blir brun, men det tar veldig lang tid og jeg kan lett bli solbrent. Sykt kjedelig, men jeg vet jeg ikke er den eneste som har det sånn.

  Hva synes dere om dagens antrekk, og har dere fint vær der dere bor?

 • 11.03.2017
 • Burgundy skater dress

  - Kjole fra Gina Tricot -

  Hellu, nå er det vel en uke siden sist jeg ga fra meg et ord her på denne bloggen. Jeg har hatt planer om å blogge, men så har det kommet en del i veien. Jeg har blant annet vært i Drammen, men dette kan jeg komme tilbake til senere i et eget innlegg. Kan si at det har noe med sykdommen min å gjøre, og at jeg endelig vet hva som egentlig "feiler meg". Det kan bli en liten stund til jeg velger å skrive om dette her på bloggen, men jeg har veldig lyst til å dele så snart som jeg føler for det. Jeg tror det kan bli et innlegg som noen kanskje kan kjenne seg litt igjen i. Det vil også være veldig godt å dele det for min egen del, da det ofte kan oppstå misforståelser rundt denne sykdommen. Jeg håper dette innlegget kanskje kan hjelpe andre med å forstå hva denne sykdommen egentlig dreier som om, for den er ganske kompleks for å si det sånn!

  Jeg har ikke gjort så mye annet enn å ta det litt rolig de siste dagene. Jo, jeg har forresten begynt å prøve ut mye nytt når det kommer til matlaging. Har tenkt litt på om jeg kanskje skal legge ut noen nye oppskrifter her på bloggen. I dag lagde jeg blant annet en utrolig god vegetarsuppe til middag som hele familien spiste. Den var utrolig god! Nå er jeg ikke verdensmester når det kommer til matlaging, men jeg er ikke dårlig heller. Synes det er veldig gøy å drive med, og det er det som er viktig, at du trives med det du gjør! Det blir nesten som en liten hobby for meg.

  Hva syes dere om noen nye oppskrifter her på bloggen, hadde det vært noe?

 • 07.01.2017
 • Black and white outfit

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  "Remember to enjoy the little things in life. One day you`ll look back and realize they where the big things"

  ❤❤❤

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Skinjakke ZARA

  Genser Weekday

  Jeans Gina Tricot

  Sko Converse

  Gjett hvor lenge jeg sov i dag? Sto ikke opp før 11.15 i dag. 11.15! Kan faktisk ikke huske jeg sist jeg sov så lenge. Dette er kanskje ikke så seint for de fleste, men for meg som vanligvis står opp tidlig hver dag, også i helgene, er dette kjempeseint. Da jeg sto opp følte jeg at jeg hadde gått glipp av hele dagen liksom (hadde ikke det altså, men dere skjønner hva jeg mener). Det som var deilig da, var at jeg endelig følte meg skikkelig uthvilt og det er noe jeg ikke har følt på en stund nå. Som jeg skrev i går har jeg vært veldig sliten, men nå føler jeg meg litt bedre.

  Det ble dessverre ikke noe trening i dag, men i morgen skal jeg! Det eneste jeg egentlig har gjort i dag er å rydde rommet mitt, også har jeg vært med mamma en tur på butikken for å handle noe som jeg trengte. Snakker ikke så mye om mat her på bloggen, men siden jeg både er vegetarianer og ikke tåler laktose og gluten så godt, lager jeg mye mat selv. Har faktisk vurdert om jeg skal begynne og legge ut noen oppskrifter her på bloggen. Ikke at jeg er så flink når det kommer til matlaging, men tenkte kanskje det hadde vært litt gøy. Hehe, for se om det blir noe eller ei.

  Hva synes dere om antrekket forresten? Veldig basic, men det er sånn jeg liker det♥

 • 27.12.2016
 • Dagens antrekk for 3. juledag

  Kjole - Gina Tticot♥

  Hei folkens! I går fikk jeg ikke blogget noe, men var bare hjemme å tok det helt med ro. Skulle egentlig vært på et familieselskap som jeg nevnte tidligere, men fokuserte heller bare på å bli litt bedre til i dag. Jeg føler meg mye bedre nå, det hjalp virkelig å ta det helt rolig en dag! Tidligere i dag var jeg med mamma å handlet inn til familieselskapet som vi hadde hos oss i dag, og jeg fikk også tatt meg en rolig økt på treningssenteret før familien min kom til oss (ikke noe voldsomt, formen er jo ikke helt dere enda).

  Det ble en veldig koselig ettermiddag/kveld sammen med familien min. Vi spiste en av favorittrettene mine, laks og hadde masse kaker og is til dessert. Kunne dessverre ikke spise så mye av desserten. Tåler jo verken mel eller melk, men hadde kjøpt min gode laktosefrie is med sjokoladebitter fra diplom. Anbefaler denne virkelig for alle som ikke tåler melk som jeg. (kan fås uten sjokoladebiter også) Denne er så god og smaker akkurat som "vanlig is"! Haha, et lite mattips fra meg i dag.

  Sjekk ut Fredrik (fetteren min) sin youtubekanal -->her<--

  Håper alle har hat en utrolig fin 3. juledag, og for dere som ikke feirer jul så håper jeg dere koser dere masse med ferie♥

 • 20.12.2016
 • Da var juleferien endelig her

  Processed with VSCO with a5 preset

  Skinnjakke ZARA// genser H&M// jeans Gina Tricot

  Hei hei! Som overskriften avslører har jeg juleferie nå! I dag hadde jeg min siste dag på skolen nå før juleferien. Det ble en veldig kort skoledag, og da jeg kom hjem dro bestemor og jeg ut på Sørlandsseteret. Føler jeg er der hele tiden nå før jul haha. Jeg hjalp henne med å handle også fant jeg en julegave til søsteren min♥ Denne skal både være i fra bestemor og meg. Kan dessverre ikke vise dere eller si hva jeg har kjøpt til henne ettersom hun leser bloggen min, men det var en veldig fin ting som jeg tror hun kommer til å like og bruke mye!

  I går hadde jeg en time hos en fysioterapaut angående smerter som jeg har hatt i ryggen/ skulderen en god stund. Jeg gikk gjennom en del undersøkelser, og nå skal jeg få noen øvelser som jeg kan gjøre hjemme. I morgen skal jeg møte opp til en ny time og gå gjennom disse øvelsene slik at jeg vet hva jeg skal gjøre. Må møte kl. 9, så kan ikke akkurat si at jeg tar ferien sånn 100 % enda. Neida, det går fint. Jeg kunne valgt en senere time, men ville helst bare fått det overstått.

  Ønsker alle dere som har og snart skal få en riktig god juleferie♥

 • 01.12.2016
 • Hei desember! (OOTD)

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Kåpe ONLY // Genser H&M //Jeans Gina Tricot

  Hei dere og hei Desember! Endelig er du her♥ Alle månedene rett før desember er ganske kjedelige, men desember er høyt på lista over måneder jeg elsker. Nå kan vi begynne å åpne adventskalenderlukkene, noe i hvert fall jeg har gledet meg utrolig mye til. Juleshopping, pepperkaker, gavepakking, julesanger og alt annet som er knyttet til jul. Jeg bare elsker alle disse dagene og forberedelsene nå før jul.Tipper det er mange som er like gira som det jeg er! 

  I går hadde jeg min aller første kjøretime. Var veldig stresset ettersom jeg ikke var helt i form, men det var deilig å få det overstått. Nå vet jeg hva jeg trenger å øve på osv. Ellers har jeg ganske mye å gjøre på skolen for tiden, og jeg må nesten prioritere dette framfor bloggen. Jeg har hatt heldags i Norsk og det gikk veldig bra (Kunne faktisk ikke gått bedre!) Har forsatt en del prøver igjen. Så snart jeg er ferdig med de, kommer jeg til å begynne å blogge litt mer igjen. Gleder meg veldig til det, spesielt til å blogge alt det gøye som skjer i og før jula♥

  Kom nesten nettopp hjem fra en etterlengt treningsøkt, håper alle har hat en fin dag!

 • 06.11.2016
 • Endelig kom snøen!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  FINALLYKåpen min er fra ONLY ♥

  Hei folkens! Endelig kom snøen hit til Sørlandet også. I går kveld dalte det ned da jeg satt ute i boblebadet og da jeg våknet opp var det helt hvit ute. Jeg hadde egentlig forventet at snøen skulle komme så tidlig i år, men det gjorde den gitt! Jeg ble så glad da jeg sto opp og så utsikten fra rommet mitt i dag, og kunne nesten ikke tro det. Det blir så fint og lyst ute nå. Jeg håper virkelig denne snøen kommer til å ligge her en stund, men har en følelse av at den vil forsvinne igjen snart dessverre.

  I går var jeg på Sørlandssentret og plukket opp kåpen dere ser på bildene. Jeg er utrolig fornøyd med denne! Det var en liten gave til meg selv, hihi♥ Jeg har lenge hat lyst på en slik kåpe, og da jeg endelig fant en jeg likte måtte jeg nesten slå til. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av denne helgen. I dag var jeg også innom treningsenteret en tur, noe som var utrolig deilig å få unnagjort!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Snør det hos dere også?

 • 30.10.2016
 • A hint of pink

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Pink swather & jeans Gina Tricot // coat ONLY

  Hei folkens! Ser dere noe nytt på meg? Det er kanskje ikke den store forandringen, men i går klippet jeg håret mitt. Jeg elsker å ha denne lengden på håret og føler den passer meg ganske bra også. Uansett, på fredag var som sikkert dere vet blogg.no nede, og jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt denne helgen. Jeg har hat besøk fra fetteren og kusinen min fra Arendal, noe som var veldig koselig♥ Ellers har jeg bare slappet av denne helgen.

  For ikke så lenge siden var jeg å trente, og på veien hjem snakket jeg en halvtime med farmoren min på mobilen. Hun bor i Ålesund og det er ikke så ofte vi treffes, så det er alltid ekstra koselig å snakke med henne♥ Er det forresten noen andre enn meg som er har vært litt forvirret i dag? Jeg sto opp litt over 7 (på en søndag!) og var lys våken, så kom jeg jo på at vi hadde stilt klokken i natt, haha!

  Processed with VSCO

   - Fra i går kveld -

  Processed with VSCO

  - Fra i dag tidlig -

  Det er deilig å kunne sove lenge, men jeg klarer det bare ikke. Jeg våkner tidelig opp selv om det er helg, hverdag eller hva enn det skulle være. Jeg skal ikke klage, for i får i dag sto jeg til en utrolig fin soloppgang. I går kveld var det også utrolig fint ute, derfor tenke jeg det passet fint og vise dere disse bildene som jeg tok. De er ikke redigert eller noe!

  Håper alle har hat en kjempefin helg♥

 • 07.10.2016
 • Denim and orange for this fall

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Genser Vero Moda // Jeans Dr. Demin  // Hvite sko Converse // Jakke Dongrijakke?

  Bare en liten outfit på en kjedelig dag i høstferien♥

 • 01.10.2016
 • Cozy for fall

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Hver gang jeg skal ta bloggbilder kommer denne lille skjønningen forbi♥

  Nå som høsten er her og det endelig har begynner å bli litt kaldere, synes jeg der er utrolig deilig å ta på meg kosegensere. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes høsten er den fineste årstiden når det kommer det klær og sånt. Jeg skal definitivt finne meg noen fine høstplagg når jeg er i Danmark! Jeg er nesten ferdigpakket og klar for og reise nå. Tipper jeg må stå opp rundt halv 6 i morgen tidelig, så det kommer til å bli en lang dag. Kan ikke akkurat si at jeg har reisefeber, for jeg føler jeg er i Danmark hele tiden hehe, men jeg gleder meg veldig til å se både kusinen min og fetterne mine i morgen!

  Hva er deres favoritt årstid når det kommer til klær?

 • 18.09.2016
 • Turtleneck sweather

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Turtleneck Gina Tricot

  Hola♥ I dag våknet jeg opp til et flott vær, og da fikk jeg skikkelig lyst til å ta en del bloggbilder. Bestemor ble fotografen, ettersom hun var den eneste hjemme som kunne ta bilder av meg. Med tanke på at hun ikke er så flink med sånne digitale greier, så synes jeg hun begynner å få dreisen på det å ta bilder altså, hehe. Tusen takk bestemor (hvis du tar deg tid til å lese dette). Jeg våknet opp kl. 7 i dag (Ja, på en søndag!), og klarte bare ikke å sove lenger. Hva skjer med meg? Skjønner virkelig ikke hvor jeg får alt overskuddet mitt fra. Jeg legger meg ikke superseint da, men jeg legger meg ikke akkurat tidelig heller, så dette er egentlig litt rart. Jeg klager ikke altså, men det er ikke alltid så gøy å stå opp timevis før andre bruker å stå opp, hvis dere skjønner hva jeg mener.

  I går var jeg på Sørlandssenteret med onkelen og bestemoren min. Vi gikk på Cafe sammen, noe som var veldig koselig♥ Waye`s Coffee as always, bestiller alltid frappuccino når jeg er der, den er så god! Jeg var også rundt å så en del og plukket opp et par ting som jeg har tenkt å vise dere på bloggen min i morgen. Det ble ikke allverdens av shopping, men del ble noen få ting som jeg er utrolig fornøyd med. På bildet har jeg på et av innkjøpene mine, gleder meg til å vise dere resten i morgen♥ Personlig så liker jeg innkjøps/outfits innlegg veldig godt, spesielt når jeg leser andre sine blogger. Jeg liker selvfølgelig andre type innlegg også, men akkurat dette faller alltid i god smak hos meg.

  Hva slags blogginnlegg synes dere er gøy å lese?

 • 16.09.2016
 • Outfit : So simple

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Skjorte ONLY

  Bukse Gina Tricot

  Sneakers Converse

  Hei folkens! Vi tok bilde på skolen i dag og dette var det jeg hadde på meg. Veldig classy og simpel, men det er sånn jeg liker det! Denne uka har gått utrolig fort, følte det var helg i går liksom! Det gjør meg egentlig ikke noe altså, hehe. Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen, annet enn å øve litt til tyskprøven jeg skal ha på mandag. Tysk grammatikk er ikke akkurat det gøyeste å øve på, men jeg må bare komme meg i gjennom det. Jeg føler meg ganske trygg på det meste da, så jeg tror denne prøven kommer til å gå fint!

  Apropo været. Nå har vi vært utrolig heldig de siste dagene her på Sørlandet. Det er kaldt når jeg går til skolen, men ut over dagen blir det utrolig varmt, skulle nesten trodd det var sommer! I dag har det ikke vært like fint vær, men ikke så verst. Mamma og jeg hadde oss en fin joggetur, og jeg laget jeg taco til oss etterpå. Onkelen min kom besøk og bestemor ble også med å spise taco. Akkurat nå sitter vi i stua og ser på The Stream. Har det veldig kos med andre ord♥

  Ønsker dere alle en kjempefin helg, enjoy it!

 • 21.08.2016
 • The white dress

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  //  Hvit kjole NLY ONE fra nelly.no //

  Hei folkens! I går var jeg i bursdag til fetteren min Magnus. Han fylte 8 år på onsdag, men feiret det i går med familien. Det var veldig koselig, og jeg tror han ble fornøyd med gavene sine♥ På veien hjem i går var pappa, Celina og jeg innom Sørlandssenteret. Jeg hadde tenkt til å kjøpe et nytt på av favorittbuksene min på Gina Tricot, noe jeg også trengte. Selvfølgelig hadde de ikke flere igjen i min størrelse, det er så typisk! Så nå må jeg vente til de får den inn igjen i min størrelse der, eller se om de har den i byen. Det er ikke krise altså, men det hadde jo vært greit viss jeg fikk tak i den i går.

  I dag har jeg holdt på en del på med rommet mitt. Jeg begynte litt  i går kveld med å ommøblere og i dag har jeg bare ryddet og vasket en del. Det er noe som er utrolig kjedelig, men så deilig å få unnagjort. Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt denne helgen. I morgen er det ful kjør meg skole og slik fortsetter det egentlig helt fram til høstferien som er den første uken i oktober. Da skal jeg mest sannsynligvis til Danmark med familien, noe som blir veldig gøy. Det er deilig å ha noe å se fram til i hverdagen!

  Håper alle har hatt en kjempefin helg♥

 • 29.07.2016
 • My fav dress

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  // Kjole Hollister //

  Her er bildene jeg tok i går. Jeg er utrolig fornøyd med denne kjolen, tror det er min nye favoritt. Den er litt annerledes, men det er akkurat sånn jeg liker det! Jeg fikk den av mamma for ikke så alt for lenge siden, men har ikke tatt den i brukt den siden jeg synes halsen ble litt for stor. Jeg er ikke noe særlig fan av sånne dype v-halser, i vert fall ikke på meg. Heldigvis var det noen små hull man kan dra en snor igjen rundt halsen på kjolen, så det var det jeg gjorde. Jeg fant en annen topp med snorer rundt halsen, dro de ut og tok de rundt halsen på kjolen. Problemet ble løst og jeg tok kjolen i brukt.

  Nå skal mamma og jeg på en joggetur, vi blogges♥

 • 22.06.2016
 • Dagens antrekk

  Hei alle sammen! I dag har vært en grei dag. Jeg har vært på skolen for å levere alle bøkene mine, deilig å få det unnagjort! I morgen har jeg fri, og fredag blir siste skoledag, yay! Etter jeg hadde vært innom skolen tok meg og bestemor turen til Vågsbygd senter (ligger ganske nærme der jeg bor), her var det handelens dag i dag. Jeg fikk kjøpt meg to ting, tenkte å vise dere det i morgen for da skal jeg også på handelens dag på Sørlandssentret.

  Her er da dagens antrekk. Den rosa jakke + buksa er fra Gina Tricot. Jeg er utrolig fornøyd med denne jakke, eller cardiganen da, elsker fargen! Toppen min er fra Bikbok og vesken min er fra NYPD. Har skrevet om denne vesken tidligere, den er ganske ny. Jeg liker at den har et enkelt design og at det er ganske god plass i den:

  Btw, jeg hadde også på meg noen sko, disse synes ikke på bildet, men det er noen blå søte Keds sko.

  Er det noen andre som også begynner sommerferien på fredag?

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no