hits

Gjett fargen på juletreet!

  • 07.12.2017 kl. 12:40

Processed with VSCO with b5 preset

I ÅR BLE DET ET..

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

..ROSA JULETRE!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere♥ Jepp, i år ble et rosa pyntet juletre. For dere som leser bloggen min fast, er nok dette ikke noe sjokk. Jeg babler jo om min elsk for rosa hele tiden. Anyways, dette er juletreet som står i stuen. Jeg overtalte familien min til å ha en rosa jul (hadde allerede vært ute å handlet rosa juledekorasjon, hehe) og det fikk jeg også! Juletretreet er ikke bare pyntet med rosa som dere ser, det er også en del sølv og hvitt. Jeg synes disse tre fargene passer utrolig godt sammen! Nå må dere ikke tro at jeg ikke synes det er fint med en rød jul, for det gjør jeg virkelig♥ Leiligheten til bestemoren min er det pyntet helt rødt og ser utrolig flott ut! I år hadde jeg bare lyst på noe annerledes. Vi har hatt blå/sølv jul og flere røde juleaftener, men aldri en rosa jul. Det er kanskje ikke så tradisjonelt (ikke i det hele tatt faktisk), men nå er ikke jeg og min familie de mest tradisjonelle. 


Juletreet pyntet jeg sammen med mamma for to dager siden, så dere lurer kanskje litt på hvor jeg har blitt av de siste dagene? Jo, jeg har faktisk vært syk og ikke bare syk. Det er lenge siden jeg har vært så dårlig som det jeg har vært de siste dagene. Jeg skal ikke gå så alt for inn i detaljer, men jeg har hatt høy feber og vondt i hele kroppen egentlig. Jeg vet ikke om jeg skal kalle det influensa eller hva, for halsen har jeg ikke hatt så vondt i, men bare kroppen generelt. Jeg har så vidt kunne rørt meg, da jeg har vært plaget av så hodepine, smerter i ledd og svimmelhet. Det var helt grusomt! Hodet mitt banket liksom og føltes ut som det skulle til å sprekke. Nok om det! Jeg er myeeeee bedre i dag. Våknet faktisk om i dag og tenkte bare "Yes, endelig er det over og jeg kan leve igjen!" Haha. Tror egentlig bare kroppen min har vært veldig sliten og trengt noen dager å hvile.

Processed with VSCO with a5 preset

- MOLLY, SNART 10 UKER GAMMEL -

I dag er det forresten akkurat 2 uker siden Molly kom hjem til meg♥ Jeg sier det hver gang jeg blogger nærmest, men jeg kan virkelig ikke få sagt hvor glad jeg har blitt i henne - enda det ikke har gått mer en "bare" to uker! Molly er blitt en del av familien og hun skjønner hvor hun hører hjemme nå føler jeg (hun vet hvilket hus som er sitt og kjenner seg igjen rundt i nabolaget osv). For ikke å snakke om hvor herlig hun er, det er bare en fryd å se på henne♥ Hun blir 10 uker gammel på lørdag og jeg kan allerede se at hun har vokst litt! 

Hva synes dere om det rosa juletreet?

🌸Camille

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no