hits

Det eneste jeg spiste!

  • 11.08.2017 kl. 09:45

Er der en ting jeg spiste mye av da jeg var i Portugal så var det tomat og mozzarella, noe så enkelt som det ja. Spiste selvfølgelig noe annet også, men det var dager hvor jeg spiste det 2 ganger om dagen. Det sier kanskje litt om hvor mye jeg spiste av det hehe. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare det er så utrolig godt! Jeg liker maten min veldig "ren" og hvor færre ingredienser det er i noe, desto bedre liker jeg det (om det ga mening). Tomatene det nede er også noe helt annet en her i Norge, de er mye større og saftigere. Tomat og mozzarella blir derfor ikke helt det samme her hjemme, så det smaker ekstra godt når man først er i Syden synes jeg!

One of my favourites, tomato and mozzarella!

Disse bildene er fra da jeg spiste på hotellet, man kunne spise på toppen av hotellet og det var utrolig fint utsikt derfra.

Liker du tomat og mozzarella?

🌸Camille

4 Kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

11.08.2017 kl. 11:50
Det er noe av det beste jeg vet også :) Ha en strålende dag :)

Camille Pettersen

11.08.2017 kl. 14:07
Stine Sophie Lundsrud: Så gøy å høre! I like måte :)

Victoria Larsen

11.08.2017 kl. 12:01
Så godt det er!! Så kjempe flott ut :-)

Camille Pettersen

11.08.2017 kl. 14:08
Victoria Larsen: Ja, det er veldig godt! :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no