hits

Innkjøpene fra Portugal

  • 10.08.2017 kl. 20:00

Da jeg var i Portugal ble det litt shopping, jeg tenke derfor jeg kunne vise dere alt jeg kjøpte i dette innlegget:

På Zara kjøpte jeg 4 ting, tre overdeler (disse kommer jeg tilbake til snart) og sekken jeg har på meg på bildene over. Jeg så på et par andre sekker fra Zara som var gråe og gule, men så tenke jeg at en svart sekk slår aldri feil. I tillegg har den sølvdetaljer, noe jeg virkelig liker! Om jeg huser riktig betalte jeg ikke mer en ca. 180 norske kroner, noe jeg synes var en veldig grei pris. Hovedgrunnen til at jeg kjøpte denne var at jeg trengte noe jeg kunne ha kameraet mitt i, noe jeg ikke fikk plass til i vesken. Størrelsen på denne sekken er helt perfekt og jeg får plass til både kameraet mitt, lommeboken min, mobilen min og et par andre småting.

- Svart sekk fra ZARA -

Så har vi overdelene som også er fra Zara. Det var så mye fint da jeg var inne på Zara, og jeg bare måtte plukke med meg et par plagg. Jeg er mest fornøyd med de to blusene dere ser til venstre. Den hvite med kragen og sløyfen synes jeg bare var så søt og det satt så fint på. Den rosa blusen måtte jeg også bare ha, jeg elsker fargen og kragene på armene. Til slutt har vi genseren som jeg ikke fikk vist så godt på bildet, men den har sånne armer som vier seg utover (om dere skjønner hva jeg mener, noe jeg synes er utrolig fint. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med overdelene.

- Bluser og genser fra ZARA -

Til slutt har vi et deksel. Jeg har lenge lett etter et deksel som både ser fint ut og passet til mobilen min, og endelig fant jeg det! Det forrige dekselet mitt begynte også å bli veldig slitt, så det var virkelig på tide med et nytt et. Dekselet er så meg at det ikke går an, rosa og katter hehe. Jeg tror det kostet rundt 100 norske kroner og det skulle være god kvalitet på det, så prisen var veldig grei om du spør meg! Nå husker jeg ikke navnet på butikken dessverre, men det er utrolig gøy alt - mulig - butikk som ligger i Cascais sentrum. Kommer jeg på det skal jeg nevne navnet på butikken.

- Rosa kattedeksel fra ? -

🌸Camille

8 Kommentarer

Jannicke

10.08.2017 kl. 21:13
Så fine ting!:) sykt søte topper!

Camille Pettersen

10.08.2017 kl. 21:18
Jannicke: Ååh tusen takk! <3

Tiril Sørensen

10.08.2017 kl. 21:28
Så fine innkjøp! Like spesielt toppene, de var søte :-)

Ha en fortsatt fin kveld!

Camille Pettersen

10.08.2017 kl. 21:29
Tiril Sørensen: Tusen takk! :) I like måte <3

Victoria Larsen

10.08.2017 kl. 23:12
Veldig mange fine innkjøp :-)

Camille Pettersen

11.08.2017 kl. 09:33
Victoria Larsen: Tusen takk <3

Stine Sophie Lundsrud

11.08.2017 kl. 12:16
Så mye fint du har kjøpt deg :) Ha en strålende dag :)

Camille Pettersen

11.08.2017 kl. 14:06
Stine Sophie Lundsrud: Tusen takk! <3 I like måte :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no