hits

A beautiful city - part 1

  • 10.08.2017 kl. 12:15

Hei dere♥ Da var jeg endelig hjemme igjen fra Portugal. Ikke missforstå meg helt her. Det er gøy å reise, men når du har vært borte i 10 dager merker man at det er godt å komme hjem igjen. Jeg kom hjem i går kveld og reisen gikk veldig fint, men jeg var utrolig trøtt og sliten ettersom jeg måtte sto opp i 3 - 4 tiden på natten. Har nevnt det på bloggen et par ganger, men jeg reiste med familien min og noen venner av oss og vi bodde i en utrolig fin by som heter Cascais. Jeg har vært i Portugal en del ganger før, men da har jeg vært i nabobyen som heter Estoril, så det var veldig gøy å være i en annen by denne gangen!

De ble dessverre ikke så mye blogging fra meg de 10 dagene jeg var der nede pga. tregt nett, men nå er jeg tilbake og jeg har masse spennende innlegg jeg vil dere med dere! Kommer blant annet til å vise dere hva jeg har handlet med meg i et eget innlegg.


Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker å ta bilder? Dere som har fulgt bloggen min en stund har kanskje fått det med dere, men ja jeg er veldig glad i å ta bilder. Cascais er en utrolig vakker by og siden jeg hadde med meg kameraet mitt, ble det masse bilder. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle dele de bildene jeg var mest fornøyd med i kun et innlegg, men det ble så mange så det kommer derfor en del 2 senere. Her er ihvertfall noen bilder av hva man kan se når man besøker Cascais. Som sagt kommer det flere bilder, så det er mye annet man kan se også!

Some pictures of Cascais, a beautiful city in Portugal:

Hva synes dere om bildene, og kunne dere tenkt dere å besøke denne byen?

🌸Camille

6 Kommentarer

Hege Kristin

10.08.2017 kl. 12:54
så fint det var der!

Camille Pettersen

10.08.2017 kl. 15:17
Hege Kristin: Ja, det er utrolig fint der! <3

Victoria Larsen

10.08.2017 kl. 14:54
Kjempe nydelige bilder!! :-)

Camille Pettersen

10.08.2017 kl. 15:17
Victoria Larsen: Ååh tusen takk! :)

Fredrikke Gustavsen

10.08.2017 kl. 16:09
Ommmmg så sinnsykt fint det ser ut der! Og utrolig bra bilder <3

Camille Pettersen

10.08.2017 kl. 18:01
Fredrikke Gustavsen: Det er veldig fint der! <3 Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no