hits

Nike love

  • 29.07.2017 kl. 11:15

Hei dere♥ Endelig fant jeg treningshortsen jeg hadde lett etter. Jeg har hat en nesten helt lik en før, det eneste som er litt annerledes med denne er at den har et slags mønster på seg. Jeg vet ikke om bildene viser det så godt, men den har et sølv/grålig mønster på seg. Jeg trengte i hvert fall en treningshorts nå som det er så fint vær ute og det blir alt for varmt med treningstights som var den eneste jeg hadde. Denne skal også være med meg til Portugal på mandag. Jeg har lyst til å prøve å trene noen av dagene når jeg er der!

Grunnen til at jeg ville ha akkurat denne shortsen, er fordi den har en lomme bak og det er utrolig greit når man skal ha med seg mobilen. Jeg har alltid med meg mobilen når jeg er ute å løper og da er jeg helt avhengig av å ha noe jeg kan legge den i. Jeg har sånn greie jeg kan ha på armen, men den synes jeg er veldig ubehagelig å ha på. Da jeg fant denne shortsen med lomme bak ble jeg derfor utrolig glad♥

- Shorts fra Nike Perfomance -

Den var ikke på salg og jeg betalte 349 kr for den hos Zalando, men jeg synes den er verdt det ettersom det er en ting jeg vet at kommer til å bruke mye. Når det kommer til treningstøy synes jeg også at det er veldig viktig at det er god kvalitet. Treningstøy er jo noe man må vaske ofte (for meg blir det i hvert fall slik) og da synes jeg det er viktig med et bra merke. Nike er definitivt en av mine favorittmerker når det kommer til treningstøy og jeg synes de har så mye fint og ikke minst praktisk treningstøy.

Er du også glad i Nike?

🌸Camille

6 Kommentarer

Hege Kristin

29.07.2017 kl. 11:41
så fin :D

Camille Pettersen

29.07.2017 kl. 13:12
Hege Kristin: Tusen takk :)

Victoria Larsen

29.07.2017 kl. 13:13
Så fin!! Dem ser nydelige ut å gå i :-)

Camille Pettersen

29.07.2017 kl. 13:16
Victoria Larsen: Tusen takk! Det er dem også <3

Lilli

30.07.2017 kl. 16:02
Fin shorts :)

Camille Pettersen

31.07.2017 kl. 06:51
Lilli: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no