hits

Denim & white outfit

  • 28.07.2017 kl. 13:45

Hei dere♥ I dag plukket jeg opp et par pakker hos posten. Jeg bestilte et par ting jeg trengte og en veldig kul og smart ting som jeg skal vise dere her på bloggen. For se om jeg får vist dere den i kveld eller i morgen. Jeg vil ikke røpe hva det er enda, men jeg kan si det har noe med sminke og rommet mitt å gjøre. Nå er det bare tre dager så reiser jeg sydover. Jeg har fått alt jeg trenger til reisen, kofferten er nesten ferdigpakket og alt er så og si på plass! Det er deilig å vite. Nå går jeg bare å venter på avreise hehe.

Dagens ganske så casual antrekk:

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Shorts Levis // Topp Bikbok // Caps Junkyard XX-XY


Dagens outfit ble veldig casual og enkelt, men det er noe med olashortser (eller olabusker) og en helt enkel hvit overdel som er så fint. Den kombinasjonen slår liksom aldri feil spør du meg. Jeg kombinerte også dette antrekket med den lyserosa capsen min og det synes jeg passet veldig fint sammen. Håret mitt var veldig fett, og ettersom jeg prøver å ikke vaske håret så ofte, er det alltids greit å bare kunne ta på seg en caps.

🌸Camille

4 Kommentarer

Jannicke

28.07.2017 kl. 14:01
Så fint :)

Camille Pettersen

28.07.2017 kl. 14:45
Jannicke: Tusen takk <3

Hege Kristin

28.07.2017 kl. 16:32
så fint antrekk :)

Camille Pettersen

28.07.2017 kl. 17:37
Hege Kristin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no