hits

Photoshoot med favorittkjolen

  • 26.07.2017 kl. 07:45

Hei dere♥ I går hadde jeg en utrolig fin kveld sammen med familien min i hagen. Tok blant annet bildene dere ser under i går, hehe ble nærmest en liten photoshoot. Det var utrolig fint vær. og vi koste oss med middag som jeg hadde laget. Da jeg gikk gjennom litt av det jeg hadde pakket (reiser til Portugal om 5 dager!) kom jeg over denne utrolig søte kjolen som jeg syntes fortjente et eget innlegg. Kjolen er fra Hollister og jeg fikk den av mamma for litt over et år siden. Synes den er så fin og veldig "meg" om jeg kan si det på den måten.

Denne kjolen er en av de fineste jeg eier og er blant en av mine favoritter i garderoben. Jeg liker spesielt fargen og mønsteret. Kjolen er ikke grønn, men heller ikke blå. Jeg vil si den er turkis, som jeg synes er en utrolig fin, unik og spesiell farge. I mønsteret på kjolen er det også et hint av pastellrosa, som er min favorittfarge. En annen ting jeg liker spesielt godt med denne kjolen er måten den legger seg bak. Den legger seg som en v, altså den er litt lengre bak.

Her er gårsdagens photoshoot:

Hva synes dere om kjolen?

🌸Camille

4 Kommentarer

Jannicke

26.07.2017 kl. 10:39
Så pen du er og så fin kjole :)

Camille Pettersen

26.07.2017 kl. 14:03
Jannicke: Tusen takk! :)

Hege Kristin

26.07.2017 kl. 20:43
så fine bilder :D

Camille Pettersen

26.07.2017 kl. 21:27
Hege Kristin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no