hits

12 ting du ikke visste om meg

  • 24.07.2017 kl. 16:10

✨ Jeg er et a - menneske, noe som vil si at jeg elsker å stå opp tidlig om morgenen. Jeg mener det virkelig, morgenstunden og er garantert den beste tiden på dagen spør du meg! Selv om det er ferie står jeg ikke opp senere en kl. 08.30, og jeg står som regel opp noe mellom kl. 7 og 8.

Rommet mitt er alltid ryddig. Jeg hater rot og ettersom jeg ikke eier så mange ting er det ganske lett å holde det ryddig også. Det første jeg gjør når jeg står opp er å trekke for gardinene og re opp sengen min. Det sier kanskje litt om hvor ryddig jeg er som person. Har jeg det ryddig rundt meg fungerer jeg også mye bedre.

✨  Jeg har gått på over 6 forskjellige idretter. Jeg har gått på ballet, dans, hiphop, håndball, ridning, orientering og sikker noen flere, men som jeg ikke kommer på akkurat nå. Jeg fant aldri en idrett jeg trivdes med da jeg var liten og prøvde derfor ut mye forskjellig.

Jogging er min favoritttrening. Jeg elsker å jogge, spesielt i skogen. Noen ganger jogger jeg bare som oppvarming, men andre ganger tar jeg bare en joggetur også er det nok. Jeg har ikke akkurat verdens beste kondisjon, men nå er det ikke det som teller heller!

✨ Sminke er ikke min ting. Jeg liker ikke å gå med sminke og bruker kun mascara og brynspenn. Jeg går altså for en mer naturlig look og det er det jeg trives best med. Jeg har en del utslett i ansiktet mitt og blåe ringer under øyene, men føler virkelig ikke noe behov for å dekke det til med sminke.

✨ Jeg kan ikke knipse, og jeg har aldri kunnet det heller! Jeg tror det må være noe galt med ledene i hendene mine eller noe (er ikke det altså) for det er rett og slett umulig for meg. Jeg har prøvd ALT, men jeg få det bare ikke til. Jeg har bare måttet innse nederlaget for knipsing er mest sannsynligvis noe jeg aldri kommer til å få til.

✨ Du ser meg aldri uten øredobber. Er det en ting jeg må ta på meg før jeg går ut døren, så er der øredobber! Jeg vet ikke hvorfor, men det har bare blitt en vane også synes jeg det ser veldig bra ut på også. Har jeg glemt å ta på meg øredobber er det liksom noe som mangler med antrekket mitt, weired I know.

Jeg spiser havregrøt hver eneste morgen, og nei jeg blir aldri lei! Jeg elsker å starte dagen min med havregrøt til frokost, det fyller meg og gir meg masse energi utover dagen. Til havregrøten bruker jeg å ha på noen frosne bær (bringebær er favoritten), og jeg gleder meg alltid til å spise den.

✨ Peanøttsmør er min guilty pleasure. Jeg elsker elsker elsker peanøttsmør og spiser det nesten alltid på skiven min. Jeg er ikke spesielt glad i bare peanøtter, men peanøttsmør er noe helt annet. Det er så godt og jeg er er helt avhengig som dere sikker har skjønt til nå hehe.

✨ Jeg er både et katte - og hundemenneske. Selv om jeg har 4 katter er jeg også utrolig glad i hunder. Jeg har hatt hund tidligere og jeg ønsker meg sterkt en liten valp snart. Katter og hunder er begge utrolig herlige og jeg kan ikke virkelig ikke bestemme meg for om jeg liker katter eller hund best.

Redigere bilder er noe av det gøyeste jeg vet om. Jeg elsker både å ta og spesielt å redigere bilder. Som dere sikker har lagt merke til varier jeg litt med måten jeg redigerer på også. Noe ganger gjør jeg mye med et bilde og andre ganger liker jeg å ha det mer "naturlig", altså ikke gjøre så mye med det.

✨ Jeg var veldig sta som liten.  Moren fikk ikke lov til å velge hva jeg skulle gå med en gang og jeg var utrolig bestemt. En gang nektet jeg å ta på meg en vest da jeg var i en båt og falt av den (gikk fint altså). Jeg har heldigvis vokst fra meg denne staheten for lengst!

Var det noe du ikke visste?

4 Kommentarer

Hege Kristin

24.07.2017 kl. 16:44
så morsomt innlegg :D

Camille Pettersen

24.07.2017 kl. 17:22
Hege Kristin: Tusen takk! :)

Anette

24.07.2017 kl. 21:01
så artig innlegg <3

Camille Pettersen

25.07.2017 kl. 08:25
Anette: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no