hits

Drømmer meg bort

  • 23.07.2017 kl. 18:30

Hei dere♥ I dag var jeg på Odderøya sammen med familien min og noen vi hadde besøk av. Det var utrolig koselig, selv om været ikke var helt på plass. Er det noe jeg virkelig drømmer meg bort til nå så er det sol og varme. Vi har jo mye fint vær her på Sørlandet, men jeg lengter virkelig etter å kunne ligge på stranden, sole meg og slike ting. I morgen er det akkurat en uke til jeg reiser sørover og jeg gleder meg utrolig masse!

Jeg reiser til Portugal sammen med familien min og noen venner av oss. Vi skal bo i en liten by/ bydel (usikker på om det er en by) som heter Cascais. Jeg har vært der før og det er utrolig fint der. Cascais ligger ikke så langt fra hovedstaden Lisboa heller, så jeg tipper vi kommer til å ta oss en tur dit en av dagene vi er der. Jeg skal være der 10 dager og jeg har allerede begynt å pakke litt. Hehe, litt tidlig ute kanskje?

Akkurat nå er jeg bare her hjemme å slapper av. Jeg har ikke så mange planer resten av dagen annet en å se en ny episode av en serie jeg følger med på. Den heter Shadowhunters og jeg anbefaler den virkelig! Det frister meg ikke å være ute og det forklarer kanskje bildet over hehe.

🌸Camille

Er det fint vær der dere bor?

4 Kommentarer

Fredrikke Gustavsen

23.07.2017 kl. 18:41
Sååå fine bilder <3

Camille Pettersen

23.07.2017 kl. 18:50
Fredrikke Gustavsen: Tusen takk! <3

Victoria Larsen

23.07.2017 kl. 20:52
Høres deilig ut å reise litt! Her har det vært litt både og, men god temperatur :-)

Camille Pettersen

23.07.2017 kl. 21:34
Victoria Larsen: Ja, det er veldig deilig! Samme her :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no