hits

New hair products

  • 22.07.2017 kl. 20:00

Hei dere♥ I dag var jeg på Sørlandssentret sammen med mamma og søsteren min. Her kjøpe jeg et par hårprodukter som jeg tenke jeg kunne vise dere i dette innlegget. Jeg har kun prøvd et av de tre produktene før, så der blir spennende og teste ut resten!Det første produkter jeg skal vise dere en denne skummen fra Fudge.  Denne tar man i når håret er vått og skal både beskytte mot varme og gi masse fuktighet. Den gjør også håret kaldere, og fungerer nesten som en lillashampoo. Anbefaler den spesielt til deg som er blondine. Jeg har prøvd denne før og vært veldig fornøyd. Ettersom jeg hadde spart opp en del poeng hos frisøren jeg bruker å gå til, kunne jeg velge ut et hårprodukt for disse poenge. Jeg fikk derfor denne skummen helt gratis. Veldig gøy!

"Hothed Violoet" fra Fudge

Over til de to neste produktene. Jeg har aldri prøvd dem før og heller ikke noeannet fra dette merket. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve noe fra Aussie. Ettersom jeg trengte en ny shampoo og kur slo meg jeg derfor til med disse to produkter fra dette merket. Disse kjøpte jeg på en butikk som heter Rusta hvor de selger litt av alt mulig, og de kostet begge rundt 70 kr (ikke på salg). Jeg gleder meg masse til å prøve teste dem ut! Hvis jeg blir fornøyd kommer jeg selvfølgelig til å anbefale dem her på bloggen :)

"Deep Treatment" kur & "Miracle Moist" shampoo fra Aussie

Har du prøvd noen av disse hårproduktene?

🌸Camille

3 Kommentarer

Erik Ribsskog

22.07.2017 kl. 20:39
Siden jeg har lagt ut navn og epostadresser m.m. til titusenvis av uskyldige mennesker på bloggen min uten deres samtykke, oppfordrer jeg alle til å bestille masse dritt på nettet i mitt navn. Det har jeg fortjent.

Mvh Erik Løvenbalk Ribsskog

Drammensveien 507, leilighet 119

1363 Høvik

Tlf 99424084

E-post: eribsskog@gmail.com

Personnummer: 25077030568

PS. Ikke slutt med dette før jeg har fjernet navnene og epostadressene m.m. til de titusenvis av uskyldige menneskene fra bloggen min.

Hege Kristin

23.07.2017 kl. 13:04
så fine produkter! ikke prøvd noen av de :)

den lilla skummen hørtes god ut :D

Camille Pettersen

23.07.2017 kl. 18:33
Hege Kristin: Tusen takk! Det er den også :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no