hits

Foggy forest

  • 21.07.2017 kl. 19:00

Hei dere♥ Ser dere noe nytt på blogge min? Jeg har fått nytt design fra kvdesign,no. Det var virkelig på tide med en forandring her på bloggen, synes i hvert fall jeg. Jeg er utrolig fornøyd med det nye designet og synes det passet bloggen min veldig fint i forhold til bildestørrelse og alt egentlig. Det eneste jeg måtte gjøre selv var å endre på et par småting og lage noen headerbilder, men det gikk veldig fint. Jeg kommer nok til å bytte litt på disse bildene som jeg har i hederen min, men for øyeblikket er jeg veldig fornøyd med disse tre bildene.

I dag startet jeg dagen min med en fin liten tur i skogen. Her tok jeg en del bilder som dere ser noen av under. Det var skikkelig tåkete når jeg skulle ta bildene, men synes egentlig det gjør seg litt fint ut på slike naturbilder♥Hva synes dere om bildene?

🌸Camille

2 Kommentarer

Hege Kristin

21.07.2017 kl. 19:46
så fint design og fine bilder <3

Camille Pettersen

21.07.2017 kl. 20:21
Hege Kristin: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no