hits

6 katter i et hus!

  • 20.07.2017 kl. 20:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Catlove♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Bildedryss fra dagen min med to herlige katter som er på besøk hos meg

Hei dere♥ Bildene forteller kanskje hva jeg har holdt på med i HELE dag? Neida. Jeg har også vært en tur på senteret sammen med bestemoren min, noe som var veldig koselig. Disse to kattene er utrolig herlige og veldig kosete. Lakris heter den svarte og Maria heter den hvite. De skulle jo het Josef og Maria spør du meg. Haha, det hadde vært morsomt, men da måtte Lakris vært en jente, noe hun ikke er. Synes uansett de har utrolig søte navn♥ Dere som ikke har følt bloggen min en stund har sikker ikke fått med dere at det allerede bor 4 katter hjemme hos meg. Med diss to som er tanten min sine blir det altså 6 katter hjemme hos meg, reine kattehotellet haha!

Det går veldig fint med alle disse kattene sammen. De er alle veldig snille mot hverandre og de kan være både oppe hos meg og nede i leiligheten til bestemoren min (huset mitt er todelt). Nå er det egentlig hun som passer dem også, men jeg må jo være med å hjelpe når de stikker for langt av hehe. Jeg elsker katter så jeg synes bare det er koselig med to ekstra i huset å passe på.

Er du glad i katter?

🌸Camille

2 Kommentarer

Hege Kristin

20.07.2017 kl. 23:23
åh, så skjønne! jeg elsker katter <3 gleder meg sånn til jeg skal få min egen!

Camille Pettersen

20.07.2017 kl. 23:37
Hege Kristin: Tusen takk! Åh, så kjekt :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no