hits

What`s in my purse

  • 18.07.2017 kl. 14:00Jeg kan begynne med å vise dere vesken min. Den er fra Asos eget merke om noen skulle lure. Jeg er utrolig fornøyd med denne vesken, det var akkurat en slik veske jeg hadde lett etter en stund. Det jeg liker spesielt godt med akkurat denne vesken er gulldetaljene. Jeg synes det gir noe ekstra til vesken og gjør det litt mer spesiell på en måte. En annen ting jeg liker er fargen. Kjenner du meg så vet du at denne vesken er veldig typisk meg hehe. Jeg elsker alt som er i lyse og duse rosafarger. Rommet mitt, tingene mine og mye av klærne mine er i disse fargene haha!

Nå må det bare nevnes at jeg er ikke så glad i å gå med vesker sånn egentlig. Det er ikke så ofte jeg tar de i bruk. Jeg har kun to vesker inkludert denne og jeg har virkelig ikke behov for noen flere! Når jeg reiser og er på tur derimot, er jeg flink til å bruke vesker. Jeg synes det er så fint vesker og det gjør noe med hele antrekket. Om ikke mer en to uker reiser jeg ned til Porugal og da skal denne vesken selvfølgelig være med meg! Størrelsen er perfekt og jeg får med meg alt jeg trenger. Tingene jeg viser nedenfor er sånn ca. hva jeg har med meg (noen ganger har jeg med mer/mindre) når jeg først tar i bruk veskene mine.

Hva jeg har med meg i vesken min:♥ Mobil  ♥ Øretelefoner   Lepomade  ♥ Hårbørste   Parfyme   Solbriller  ♥ Solbrilleetui  ♥ Hårstrikk

Til slutt på jeg avslutte dette innlegget med noen nærbilder av den nye lommeboken min. Som takk for pass av kusinen min fikk jeg lov til å velge meg noe jeg hadde lyst på. Jeg var på Sørlandssenteret og plukket opp denne søte lommeboken fra Morris (på salg!). Det var så mange farger å velge mellom, og jeg ville ha en som gikk til alt så da ble det en lys besh farge. Den passer så fint sammen med den lyserosa vesken. Min forrige lommebok måtte jeg alltid stappe ting inn i for å få plass siden den var ganske liten, denne har utrolig god plass så det problemet slipper jeg nå!

Tusen takk tante viss du leser dette. Jeg er utrolig fornøyd med denne. Litt rart at jeg har så mye ting meg gull på nå, før kunne jeg ikke særlig glad i gull, men nå synes jeg det er så fint. Denne lommeboken har jo også slike gulldetaljer som vesken min! For et sammentreff haha. Sølv vil alltid være min favoritt da, men gull kan også være fint. Det jeg prøver å få fram her er at jeg synes det er fint med litt av hvert jeg, men må si gull passer veldig fint med slike lyse, beshe og rosa farger :) Hehe nå må jeg ikke lage dette innlegget lengre en det det trenger å være, blogges mer snart igjen!Hva bruker du å ha med i vesken din?

🌸Camille

8 Kommentarer

Fredrikke Gustavsen

18.07.2017 kl. 14:20
Åhhh elsker vesken😍 Såå fine bilder du tar!!

Camille Pettersen

18.07.2017 kl. 14:49
Fredrikke Gustavsen: Tusen takk! <3

Hege Kristin

18.07.2017 kl. 15:46
så fin veske <3

Camille Pettersen

18.07.2017 kl. 16:01
Hege Kristin: Tusen takk!

Victoria Larsen

18.07.2017 kl. 16:42
Så utrolig artig innlegg og kjempe fin veske du har!! :-)

Camille Pettersen

18.07.2017 kl. 20:16
Victoria Larsen: Åh tusen takk! <3

Jessica Kristiansen

18.07.2017 kl. 18:17
Så utrolig fin veske!

Camille Pettersen

18.07.2017 kl. 20:16
Jessica Kristiansen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no