hits

Innholdet i gavepakken

  • 16.07.2017 kl. 20:30

Dette inneholder den store rosa innpakkede gavepakken:Et stor duftlys som lukter himmelsk, 4 søte overdeler og en sjampanje 

Hei dere♥ Nå kan jeg endelig avsløre hva gavepakken inneholder med dere. Denne gavepakken er bursdagsgaven til mamma i år. Hun har egentlig bursdag i morgen, men siden tanten min (som er tvillingssøsteren) er på besøk hos oss nå, valgte vi å ferie sammen litt på forhånd med åpne noen gaver. Jeg hadde selvfølgelig noen presanger til tanten min også. Hun fikk en sjampanje likedan som den mamma fikk, pluss en søt overdel som også matchet en av dem jeg kjøpte til mamma. Gavepakken ble en suksess. De ble begge fornøyd med gavene og innkjøpene ble derfor en fulltreffer!

Er dere bare meg eller er det mye gøyere å handle til andre en til seg selv? Jeg elsker å shoppe og finne klær og andre ting og tang til meg selv, men jeg synes det er mye gøyere og finne ting til andre. Det er gøyere å gi en å få om jeg kan si det på den måten :) Da jeg handlet disse gavene fikk jeg også mye av det på salg, så det var skikkelig kjekt. Hehe, som dere ser glemte jeg å ta av merkelappene når jeg pakket dem inn. Jaja, samme det!

🌸Camille

4 Kommentarer

Hege Kristin

16.07.2017 kl. 20:36
så fin gave :D

Camille Pettersen

16.07.2017 kl. 20:42
Hege Kristin: Tusen takk <3

Lilli

16.07.2017 kl. 22:35
Så fine ting (:

Camille Pettersen

17.07.2017 kl. 08:08
Lilli: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no