Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 16.07.2017
 • I ♥ Nature  Sjokolade slår vel aldri feil på tur eller hva?

  Hei dere♥ I dag startet jeg dagen min med en fin tur sammen med søsteren min. Jeg elsker å være ute i naturen og er så heldig som bor rett ved naturen. Som dere som har fulgt bloggen min en stund sikkert har fått med dere, er jeg også veldig glad i å ta bilder så det blir et vinn vinn til meg! Senere i dag kommer tanten min på besøk og vi skal ha en liten forhåndsbursdag til henne og mammaen min som er tvillinger og begge har bursdag i morgen. Det blir veldig koselig♥ Jeg har en liten presang til tanten min også, så det blir kjekt å gi den til henne!

  Jeg merker virkelig at jeg kunne hatt med meg en liten kamerat når jeg er på tur. Jeg har utrolig lyst til å skaffe meg en hund. Det som er viktig når man først skal skaffe seg en hund (har hatt hund før) er jo å ha tid til det. Jeg tror derfor det beste er å vente litt til jeg blir ferdig med det siste skoleåret. Da skal jeg ha et friår ettersom jeg må ta opp et fag. Søsteren min og jeg har lyst til å ha en hund sammen og da kan den ene passe den og gå tur med den når ikke den andre kan osv. I mellomtiden nå må jeg bare være tollmodig og vente, hehe♥

  🌸Camille

  6 Kommentarer skjul

  Hege Kristin

  16.07.2017 kl. 12:51
  så fin utsikt!

  kos deg i bursdag :D

  Camille Pettersen

  16.07.2017 kl. 13:27
  Hege Kristin: Tusen takk! :)

  Victoria

  16.07.2017 kl. 14:36
  For en nydelig utsikt! Kjempe fine bilder :-)

  Camille Pettersen

  16.07.2017 kl. 19:48
  Victoria: Tusen takk! <3

  Jessica Kristiansen

  16.07.2017 kl. 20:04
  Sjokolade slår aldri feil uansett når eller hvor <3 haha

  Camille Pettersen

  16.07.2017 kl. 20:07
  Jessica Kristiansen: Haha, jeg er helt enig! <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits