hits

Å secret project

  • 15.07.2017 kl. 20:20Hei dere♥ I dag reiste farmoren min hjem til Ålesund. Som jeg nevnte på bloggen i går har hun vært på besøk her i Kristiansand i et par uker og det har vært så koselig! Siden mamma ble med på bilturen oppover, har jeg hatt mulighet til å holde på med et lite hemmelig prosjekt. Hun har bursdag til mandag og jeg har derfor vært ute og handlet en del gaver til henne.

Jeg hadde lyst til å gjøre noe litt annerledes i år, så i år ble det en gavepakke med mange gaver isteden for en stor en. Jeg kan ikke røpe hva gavepakken inneholder enda, men jeg fant masse fint til henne♥ Jeg har tatt bilder av det jeg kjøpte og det kommer jeg til å legge ut på mandag! Under ser dere resultatet av pakkegaven. Jeg brukte bare en eske fra IKEA, en haug av servietter, litt gavepynt og vips så ble det ikke så verst! (Synes jeg da...)  Hva synes dere om gavepakken?

🌸Camille

3 Kommentarer

Victoria

15.07.2017 kl. 21:40
Den var utrolig fin!! Herlig :-)

Jessica Kristiansen

15.07.2017 kl. 22:35
Så spennende!!

Hege Kristin

15.07.2017 kl. 22:38
så fin <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no