hits

Silence

  • 14.07.2017 kl. 12:00Bilder fra en tur jeg hadde i dag, var så stille og fint. Noen tanker?


Hei dere♥ Blir så sjeldent jeg skiver noe om hva som skjer om dagene. Jeg har besøk av farmoren min fra Ålesund som jeg har nevnt på bloggen min tidligere . Det er så koselig og gøy å være sammen med henne ettersom det ikke er så ofte vi ser hverandre. Det blir mye å prate om hehe! Hun er en superherlig, snill og omtenksom person og jeg er så glad for å ha henne i livet mitt♥ Hun har vært her et par uker å reiser allerede hjem i morgen tidlig, noe jeg synes er litt trist, men jeg ser ikke bort i fra det blir en til tur til Ålesund i år (var der jo i april!) Jeg har altså tilbragt veldig mye tid sammen med henne, og i dag skal vi bare nyte den siste dagen sammen :)

Ellers har jeg vært veldig flink til å trene de siste ukene. Jeg føler virkelig jeg har kommet inn i et bedre treningmønster nå. Jeg bruker å jogge ute som oppvarming, og deretter trener jeg noen styrkeøvelser hjemme. Nå som det er så fint ute, føler jeg ikke for å trene inne på et treningssenter så da trener jeg det jeg kan ute å gjør resten hjemme. Jeg sparer også penger på dette. Til høsten kommer jeg nok til å melde meg inn på treningssenteret igjen, da frister det ikke alltid å trene like mye ute haha!

🌸Camille

4 Kommentarer

Lene

14.07.2017 kl. 12:11
Sykt fine bilder☺️Det så skikkelig fint ut der🌸

Camille Pettersen

14.07.2017 kl. 13:15
Lene: Tusen takk <3

Hege Kristin

14.07.2017 kl. 12:33
så fine bilder!

Camille Pettersen

14.07.2017 kl. 13:14
Hege Kristin: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no