hits

Super juicy brownies (vegan, sugerfree, glutenfree)

  • 13.07.2017 kl. 22:00

Hei dere♥ Nå tenkte jeg virkelig det var på tide å dele en ny oppskrift her på bloggen. Denne gangen blir det  en smakfull og ikke minst sunn brownie som også er en av mine favoritter for tiden. Denne brownien er både er både vegansk, glutenfri og sukkerfri. Er du glad i mørk sjokolade som jeg er er denne virkelig å anbefale da kakaosmaken er veldig dyp og sterk. Kaken er skikkelig saftig i tillegg. Håper den vil falle i smak hos noen av dere.

Ingredienser:
🌹 4 dl bokhvetemel (fullkorn) 🌹 1 dl havre 🌹 2 dl kokosnøttblomstsukker 🌹 1 dl sukrin gold 🌹 1 ts salt 🌹 1 ts bakepulver 🌹 4 dl vann 🌹 1 dl olje

Nyttig tips:

Kokosnøttblomstsukker kan være litt vanskelig å få tak i, men da er det bare å bruke sukrin gold. Hvis du gjør det bør du øke til 4 dl, da sukrin gold ikke er like søtt som kokosnøttblomsukker. Jeg brukte kun 3 dl sukin da jeg lagde dem i dag siden jeg ikke hadde koksnøttblomstsukker tilgjengelig. Kaken blir forsatt god (søt nok for meg ihvetfall), men ikke like søt som sist jeg lagde den med kokoksnøttblomsukkeret. Øk derfor mengden sukin gold om du ikke bruker andre sukkeret :)

Trenger du ikke å ha brownien glutenfri kan du selvfølgelig bytte ut bokhvetemelet med et annet grovt mel.

Fremgangsmåte

1) Sett ovnen på 180°C. Finn fram en langpanne eller kakeform og dekk den med bakepapir.

2) Finn fram en bolle, bland sammen alle de tørre ingrediensene og tilsett så olje og vann.

3) Hel røren over i langpannen/ kakeformen og spør røren jevnt ut.

4) Sterk kaken i 30 min. La den stå og bli litt kald (kommer an på hvordan du liker den) og nyt den!

Håper det smaker!

🌸Camille

1 Kommentar

Hege Kristin

13.07.2017 kl. 23:22
nam <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no