hits

Ta de riktige valgene for deg

  • 16.06.2017 kl. 20:10Når man kan gå med shorts uten å fryse, kan man garantert si at sommeren er her eller hva?

Topp fra Bikbok og shorts fra Levis

Hei dere♥ Nå skal jeg være helt ærlig med dere og si at jeg har hatt noen veldig tøffe dager, egentlig uker. Jeg har vært skikkelig plaget av sykdommen min den siste tiden uten å helt vite hvorfor. Mamma og jeg tok derfor kontant med noen leger jeg har vært hos tidligere i Drammen. Jeg fikk time der på onsdag (altså i går) og vi tok den med en gang! Bilturen var utrolig tung for meg, men den var verdt det da vi kom fram. Jeg fikk svar på mye og skal begynne på noen nye medisiner som forhåpentligvis kommer til å hjelpe meg litt. Det et ikke snakk om noe alvorlig bare så det er sagt, men jeg har vært ekstra dårlig og sliten de siste ukene.

Siden jeg har vært så dårlig har jeg også vært mye borte fra skolen. Det har vært eksamenstid på skolen, og jeg måtte ta en vanskelig avgjørelse angående å utsette eksamen til høsten. Å konsentrere seg er fult umulig for meg akkurat nå og skal jeg få en karakter jeg er fornøyd med så må formen være på plass. For meg ble dette den beste avgjørelsen. Synes jo det var litt kjipt å måtte usette det, men nå ble det bare sånn! I dag leverte jeg alle bøkene på skolen og nå har jeg så og si sommerferie, noe som er utrolig deilig! Det har vært mye stress for meg i det siste, spesielt i forhold til skolen og dette med å skaffe seg legeerklæringer osv, men nå kan jeg virkelig slappe av. Det er noe jeg virkelig har behov for nå!

Til middag ble det reker, noe som var utrolig godt og spise ute i varmen♥ Jeg får skikkelig sommerfølelse når jeg spiser det også. Anbefaler virkelig alle å prøve med et blad hjertesalat på rekeskiven, det setter rekeskiven opp til et helt nytt level! Shoutout til tanten min som jeg fikk ideen av en gang. Ellers har jeg hatt en koselig ettermiddag/ kveld sammen med mamma, bestemor og søstern. Det er virkelig slike dager som dette som jeg elsker i sommeren. Dager hvor du ikke har noen planer og kan kose seg i fint vær med venner, familie og andre folk man er glad i. Ønsker dere alle en fin helg også blogges vi mer senere :)

🌸Camille

2 Kommentarer

Victoria Larsen

16.06.2017 kl. 23:27
Jeg elsket dette innlegget! kjempe fint og flotte bilder :-)

Camille Pettersen

17.06.2017 kl. 10:18
Victoria Larsen: Gøy å høre! Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no