hits

Ny sminke + mitt syn på sminke

  • 07.06.2017 kl. 17:15

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere♥ I dag mottok jeg denne pakken fra blivakker.no. Jeg var så heldig å plukke ut noen produkter til meg selv når mamma var inne å skulle kjøpe noe til seg selv. Nesten alt var på salg da jeg plukket ut disse produktene, så jeg var utrolig heldig! Det virker kanskje litt mye, men nå må jeg bare si at jeg kjøper sminke til meg selv svært sjeldent. Det er ikke akkurat det jeg synes er gøyest å bruke penger på haha! Jeg har i flere måneder trengt en ny consealer og primer, og har ikke fått bestilt meg det før nå. Jeg var også tom for noen produkter jeg bruker daglig, så de plukket jeg også med meg :)

Nå må det bare nevnes at jeg virkelig ikke har peiling når det kommer til sminke og bruker ikke spesielt mye sminke heller. Jeg fikser kun brynene og tar på meg litt mascara i hverdagen. Når jeg ikke skal noe en dag bruker jeg ikke sminke i det hele tatt! Uansett, av og til når jeg skal noe spesielt, synes jeg det er gøy å sminke seg litt ekstra. Poenget mitt her er at jeg synes det er viktig at man skal føle seg komfortabel både med og uten sminke, men at man selvfølgelig skal ha lov til å pynte seg litt ekstra iblant. Jeg synes bare det er viktig at man ikke føler det behovet for å ta på seg sminke vær eneste gang man skal ut døra. Dere er alle er unike og fine akkurat som dere er, husk det♥

Processed with VSCO with a5 preset

Mascara, concealer fra NYX + primer fra Beuty UK

Dette er produktene jeg ikke har testet ut før og som jeg gleder meg masse til å prøve. Har lenge vært tom for en concealer og primer, så det var virkelig på tide å skaffe seg det. Jeg er skikkelig kresen når det kommer til mascaraer og havner alltid tilbake til de samme, så det blir gøy å se om denne faller i smak. Har kun testet ut øyenbrynspennen fra NYX og ingen andre av deres produkter. Siden var så fornøyd med øyenbrynspennen og prisen er veldig rimelig på deres produkter, bestemte jeg derfor for å plukke med meg mest produkter derfra.

Processed with VSCO with a5 preset

Øyenbrynspenn fra NYX + highlither fra theBalm + foundation fra bareMinreals

Dette er de produktene jeg har testet ut før og ærlig kan si at er helt fantastiske. De gjør akkurat det de lover! Note: Jeg prøver å være mer bevisst på hva slags produkter jeg bruker nå, og jeg prøver så godt det lar seg gjøre å holde meg unna de produktene som er testet på dyr. Dette er en lang prosess og jeg kan ikke bruke en dag på å kvitte meg med alle produktene jeg har som er testet på dyr, men jeg er mye mer bevisst på dette nå enn det jeg var før. Jeg er vegetarianer og det har jeg vært i nærmere et år nå, og man lærer mer og mer hele tiden. Før tenke jeg kun angående maten, men nå ser jeg at det er så mye mer man kan bidra med, også i hverdagen.

🌸Camille

2 Kommentarer

Hege Kristin

07.06.2017 kl. 17:27
så fin sminke <3

Camille Pettersen

07.06.2017 kl. 19:43
Hege Kristin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no