hits

Et år som blogger!

  • 04.06.2017 kl. 11:00

Hei dere♥ I dag et dagen. Det har gått et helt år siden jeg opprettet bloggen min her på blogg.no. Det har vært en utrolig spennende reise og jeg har lært mye angående det å blogge. Nå er jeg en veldig liten blogg, men grunnen til at jeg har valgt å forsette er ikke lesertallet, men det at jeg synes det er gøy å holde på meg. Det er noe jeg trives godt med. Blogging er min hobby og det er noe jeg kan koble ut med når jeg trenger en pause fra hverdagen. Jeg må være ærlig med dere her, den siste tiden har jeg tenkt veldig mye på om jeg skal ta en pause fra bloggen. Tro meg jeg elsker å blogge, det er bare all den tiden det tar foran PCen og at jeg hele tiden på tenke på at jeg må oppdatere bloggen. Det er derfor jeg har bestemt meg for å forsette å blogge, men bare når jeg føler for det. Jeg kommer til å ta små pauser innimellom. Noen dager kommer det bare til å gå en dag mellom hver gang jeg blogger og andre gang kanskje en uke slik som det ble nå sist. Det kommer helt an på hvordan formen min er :)

Nå som det var oppklart og ute av verden haha, må jeg fortelle dere hva jeg har lært dette året som blogger:

1. Blogging krever tid og tålmodighet, tro meg!

2. Blogg bare når du føler for det og har tid.

3. Du trenger ikke dele alt du har gjort en dag, del heller det du synes er interessant.

4. God kvalitet på bilder er viktig, det gir et bra helhetsinntrykk.

5. Finn din egen still og din egen måte å blogge på.

6. Før du publiserer et innlegg, tenk om dette ville vært noe du selv ville lest.

7. Alltid ha klar mobil/ notatboken, i tilfelle du får noen ideer til et blogginnlegg.

8. Prøv å varier innleggene dine, og ikke blogge om det samme hver gang.

9. Tenkt på når på dagen du publiserer innleggene dine, ikke mange er våkne kl. 3 om natten vel?

10. Å ha et ryddig design på bloggen, og et som fungerer, er veldig viktig.Det et mye annet jeg har lært også, men dette var det jeg kom på nå i farten. Det er veldig gøy å bla til bake i arkivet mitt og se hvordan jeg blogget i starten. Da jeg startet å blogge hadde jeg en godt brukt Samsung 5, som jeg senere også knuste skjermen på. Det var denne jeg brukte til å ta bilder med her på bloggen, før jeg fikk en ny mobil og senere et skikkelig kamera. Haha, kvaliteten på disse bildene før jeg fikk kameraet, var ikke akkurat det beste, men men. Jeg er forresten utrolig fornøyd med kameraet som jeg fikk til jul av mamma og pappa. Det er ikke så stor heller, så det er skikkelig greit når jeg skal ta det med seg det til ulike steder. Kamerat er fra Nikon og modellen er 5300d om noen skulle lure :) Til slutt må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer og delinger av innlegg, det setter jeg veldig pris på♥

🌸Camille

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no