Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 03.06.2017
 • Kattejakt, bowling og dagens antrekk

  For en tittel haha, men det er slik jeg vil oppsummere dagen min. Anyways, nå er den en stund siden sist jeg ga fra meg noen ord her på bloggen. Grunnen til dette er at jeg har hatt en veldig kjip uke, men det går fint med meg altså. Formen min har bare ikke vært så bra, og jeg har så og si ikke gjort noe annet en å bare ta det helt rolig her hjemme. I dag fikk jeg endelig kommet meg ut, noe som var utrolig deilig! Dagen startet med en din liten joggetur/ gåtur. Kusinen og tanten min kom så på besøk og de skal overnatte her til i morgen. Vi var å bowlet tidligere i dag, og gjett hvem som vant den siste runden? Meg haha, hvem skulle trodd klumsete meg skulle klare det (ja, jeg er veldig klumsete til tider haha). Ellers har jeg hatt en fin dag sammen med familien.

  Processed with VSCO with preset

  Processed with VSCO with preset

  Processed with VSCO with preset

  Tanten og kusinen min hadde med seg kattene sine. De stakk selvfølgelig av noen ganger, så her ser dere da meg prøve å få tak i en av dem. Dette er Lakris, hvor herlig er ikke henne♥ Siden vi har 4 katter, er det nå 6 katter hjemme hos oss med kattene til tanten og kusinen min. Det er ikke lite! Hehe.

  Processed with VSCO with preset

  Processed with VSCO with preset

  Processed with VSCO with preset

  Processed with VSCO with preset

  Processed with VSCO with preset

  Sko Keds // Jeans Gina Tricot // Denim (denne arvet jeg) // Topp Hollister // Solbriller Aldo // Caps Junkyard XX-YY

  Det er så fint ute nå med blomster overalt. Disse bildene er tatt i hagen hjemme hos meg. Det er trist at blomstene ikke varer så lenge, men det er fint så lenge det varer. Nå er vi jo allerede i juni! Er det bare meg eller har dette året halvåret godt utrolig fort? I morgen er det faktisk et år siden jeg opprettet en blogg her på blogg.no. Et år har gått! Det er utrolig rart å tenke på. Jeg kommer til å skrive mer om dette i morgen, utviklingen min, hva jeg har lært osv. Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden sammen med familien også snakkes vi snart igjen. Også ønsker jeg alle sammen en kjempefin Pinse♥

  🌸Camille

  2 Kommentarer skjul

  Hege Kristin

  03.06.2017 kl. 23:00
  fine bilder <3 håper du snart blir bedre!

  Camille Pettersen

  04.06.2017 kl. 09:51
  Hege Kristin: Tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits