hits

OOTD fra osloturen

  • 27.05.2017 kl. 14:00

Hei dere♥ Nå har jeg hatt den joggeturen jeg pratet om tidligere i dag. Det var utrolig varmt å jogge, men det gikk overraskende fint. Løper nesten alltid den samme runden og denne gangen klarte jeg til og med å jogge opp den lengste bakken, den som jeg vanligvis bare bruker å gå opp. Jeg vill kalle det forbedringer for min del, og jeg fikk en utrolig god mestringsfølelse. Jeg er langt i fra noe flinkt til noe som helst form for trening eller sport, men jogging synes jeg er veldig gøy. Nå som det er så fint vært ute, frister det meg også mer å jogge. Anyways, her er antrekket mitt fra dagen jeg reiste til Oslo, altså i forgårs. Alt jeg har på meg her er ting jeg er veldig fornøyd med :)

Okei, jeg må nesten bare snakke litt om denne toppen først. Jeg er så fornøyd med den! Har alltid hatt lyst på en slik topp som viser skuldrene, men som samtidig har noen stopper slik at den ikke faller ned (noe jeg selv synes er sykt irriterende). Denne er utrolig behagelig å ha på også, skikkelig tynn i stoffet, noe som passer fint til sommeren. Den eneste som er et problem med slike topper er hva slag topp man skal ha under. Selv er jeg ikke så glad i sånne stoppeløse, så jeg brukte bare en blondetopp under. Synes det faktisk er litt fint når den vises litt igjennom. Også har vi solbrillene som jeg har pratet så mye om i det siste, kjøpte dem på Zalando for bare 179 kr! Er skikkelig glad i dem, og jeg vet at de kommer til å bli brukt mye framover. Synes bare de gjør noe med hele antrekket♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Topp & Jeans Gina Tricot // Smykke Mestergull // Solbriller Aldo // Sko Converse

Senere i dag blir det grillmat sammen med familien, så det blir veldig koselig♥ Har blant annet planer om å lage hjemmelagde vegatarburgere, så det blir spennende å se om jeg i det hele tatt får til. Har funnet en oppskrift med blant annet gulerøtter og kikkerter, som så veldig godt ut. Vi snakkes mer enten i morgen eller senere dere. Utrolig rart at det er lørdag og ikke søndag. Det gjør meg ikke noe selvfølgelig haha, men synes bare det er litt rart med slike langhelger! Andre som har hatt fri både torsdag og fredag og føler det samme?

🌸Camille

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no