hits

Oslo one night trip

  • 27.05.2017 kl. 09:40

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hei dere♥ I går kveld kom jeg hjem fra Oslo. Det ble en veldig fin tur sammen med familien. Vi besøkte folk, noe som var veldig hyggelig, også dro til byen, spiste god mat og slappet av på hotellet. Det har jo vært så fint vært disse dagene og utrolig varmt! Sist jeg var i Oslo som var får 2 år siden på sommeren, og da husker jeg at det var så surt og kaldt. Denne gangen var det helt fantastisk, det kunne virkelig ikke vært noe bedre vær spør du meg! Jeg tok ikke så mange bilder på turen, men noen ble det. Det kommer også et antrekks innlegg fra turen senere i dag. Jeg skal vise dere noen av favorittene mine i klesskapet akkurat nå :)

Det er så fint vær her i Kristiansand også nå, så i dag skal jeg ut og prøve meg på en liten joggetur. Ellers har jeg ikke de store planer for dagen, men en tur ut i finværet skal jeg i hvert fall♥

🌸Camille

2 Kommentarer

elisebr

28.05.2017 kl. 14:11
Så fine bilder :)

Camille Pettersen

28.05.2017 kl. 14:12
elisebr: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no