hits

Instagram lately

  • 24.05.2017 kl. 23:00

Sjekk gjerne ut instagramen min HER

Hei dere♥ De siste dagene og spesielt i dag, har jeg hatt utrolig mye skolearbeid å gjøre, blant annet to innleveringer til fredag. Siden jeg reiser i morgen tidlig og ikke kommer hjem før sent på fredags kveld, ville jeg bare bli ferdig med de. Nå er jeg utrolig sliten etter å ha sittet så lenge med dette skolearbeidet, men ferdig er jeg ihvertfall! Det er en utrolig deilig følelse, speilet nå som jeg reiser for da slipper jeg å ha noe å tenke på. Nå har jeg prøve igjen til mandag, men dette trenger jeg ikke tenke på før jeg kommer hjem igjen. Uansett reiser jeg som sagt i morgen. Jeg skal til Oslo sammen med familien og her skal vi besøke noen og bare kose oss sammen. Vi skal overnatte på hotell, så det blir også kjekt.

Siden jeg har vært så opptatt med skolearbeid, ble det ikke noe bilder i dag. Derfor tenkte jeg det passet perfekt å dele noen bilder fra instagramen min den siste tiden. Det er utrolig lenge siden sist jeg lagde et slikt innlegg når jeg nå tenker over det! Hvis dere vill sjekke ut instagramen min, er det bare å trykke linken under bildene eller så heter jeg "camipett". Jeg oppdater den nokså jevnlig, ca. like ofte som jeg oppdaterer bloggen eller kanskje litt oftere. Her ser dere blant annen noen bilder fra bursdagen min, 17.mai og fra da jeg og Celina var en tur nede i byen. Det er utrolig gøy å ha slike bilder å se tilbake på! Nå har jeg jo bloggen,så synes det er gøy å ha hele to plasser hvor jeg har ting jeg kan se tilbake på!

Jeg er ikke helt ferdig med å pakke, men nå er det bare en natt så allverdens trenger jeg ikke. Jeg føler alltid jeg tar med meg for mye og ender nesten alltid opp med å ha ting jeg ikke får brukt. Denne gangen skal jeg prøve å pakke litt smartere slik at jeg ikke tar med for mange unødvendig ting. Nå skal det sies at jeg har blitt litt flinkere til akkurat dette, tar ikke med meg sååå mye unødvendig som jeg gjorde før haha! Jeg kommer selvfølgelig til å ta med meg kameraet i morgen, så bilder blir det! Nå skal jeg snart legge meg å gjøre meg klar for en 4 - timers biltur i morgen! Etter 12 - timers bilturen til Ålesund i påskeferien (både opp og ned!), må jeg si at jeg forsatt er veldig lei av å kjøre. Men men, synes det går fortere og fortere for vær gang jeg, så det er jo positivt :)

🌸Camille

2 Kommentarer

Hege Kristin

25.05.2017 kl. 12:31
fine bilder <3

Camille Pettersen

25.05.2017 kl. 12:40
Hege Kristin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no