hits

Planteshopping og room tour?

  • 23.05.2017 kl. 10:30

Hei dere♥ På søndag var jeg som sagt på plantasjen for å lete etter en liten kaktus som jeg kunne ha på rommet mitt. Jeg er virkelig ikke flink til å ta vare på planter og blomster, så da tenkte jeg en kaktus ville passe bare bra inn på rommet mitt. Da jeg lette etter en kaktus fikk jeg også øye på denne søte Aloe vera planten, så jeg slo til med å kjøpe både en kaktus og Aloe vera plante. Jeg synes de gjorde seg veldig fint inne på rommet mitt. De er veldig enkle å ta vare på også, så det er veldig bra for min del haha! 

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Aloe vera planten♥

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Kaktusen♥

Jeg må nesten bare nevne disse tre lysene som dere ser på de to bildene over. Jeg fikk dem av en venninne som hadde en sånn prosjekt på skolen. Var de ikke søte? Synes de passet så bra inn på rommet mitt også♥ Jeg har flyttet en del rundt på ting på rommet mitt siden sist jeg la ut bilder av det, så tenkte jeg like godt kunne dele noen bilder av hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå. Som dere kanskje legger merke til holder jeg rommet mitt nokså "minimalistisk". Jeg er glad i pynteting og sånt, men jeg vill ikke at det skal bli for mye av det heller. Sånn som det er nå liker jeg veldig godt:

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

I dag begynner jeg ikke før kl.12 på skolen, noe som er utrolig deilig! Vi har egenstudie som vi kan bruke til å gjør ferdig en oppgave, og siden jeg allerede har levert den oppgaven har jeg bare brukt denne morgenen til å slappe av og oppdatere bloggen. En fin start på dagen med andre ord. Ønsker dere alle en fin tirsdag videre også snakkes vi mer enten senere eller i morgen♥

🌸Camille

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no